מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ההתפתחות של הידחיים12/11/2011
שלום אני בן 17 שוקל 60 קילו וגובה 1.84 ... אני מתאמן על מנת לעלות במשקל ולפתח את הידיים שהם די דקיקות. יש לי מבנה גוף די מוזר - היד שלי דקה כמובן אבל לאחר אימון מתח , משקולות או סתם באופן פתאומי בלי אימון היא נהיית רחבה יותר ואז לאחר זמן מסויים היא חוזרת להיות דקה כמו בהתחלה..... למה הדבר המוזר הזה קורה? והאם על ידי תזונה נכונה ואימונים ארוכים אראה שינוי משמעותי שכן אני ממש רזה ודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההתפתחות של היד - תגובה
ניסים שרם13/11/2011המבנה הדק שלך הוא כנראה גנטי ולא תוכל להיות פתאום רחב מאימון.
דבר שני הרחבת היד זה כתוצאה מכך שאתה מאמץ אותה כנגד התנגדות ולכן לאחר האימון מצטברים שם נוזלים ודם ולכן היא מתרחבת ולאחר זמן מסויים היא חוזרת להיות דקיקה כיון שהנוזלים והדם יתפזרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע אבל.....
חיים13/11/2011האם אוכל להיות רחב יותר אם אמשיך להתאמן ולאכול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי כושר גופני, בטחון לילד בן 5ללה12/11/2011
בני בן 5 וחצי בגן חובה.בחוג ספורט שמתקיים בגן מורה ספורט ציין בפני גננת שבני מתקשה לבצע תרגילי קפיצות,מתקשה לבצעה פעולות -לדבריה עם סירבול.חייבת לציין,שבני מזה כחודשיים משתתף בחוג גיודו(קשה לו לבצע גילגולים).כמו כן אני מבקשת לציין,שבני הוא ילד נבון,חברותי,משתתף בחוגי חשיבה,לוגיקה ואנגלית.
אני מאוד רוצה לעזור לבני לפתח מיומנויות של תרגילי ספורט וכושר גופני על כן אני מבקשת לקבל הכוונה,הדרכה,יעוץ מה ניתן לעשות כדי לשפר כושר גופני של בני בפעילויות הספורט השונות ווגם לפתח ביטחון עצמי בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי כושר גופני, בטחון לילד בן 5 - תגובה
ניסים שרם13/11/2011אם המורה לספורט אומר שקשה לא עם קפיצות יכול להיות שצריך לעבוד איתו יותר על חלק גוף תחתון כגון פעילויות : דילוגים, קפיצה למרחק מהמקום,ניתורים לגובה קפיצות מעל חפצים שפזורים על הרצפה,משחק 3 מקלות.
הקושי עם גילגולים לא קשור לקפיצות .צריך לבדוק אם הילד מבין את השלבים של ביצוע הגילגול לאו דוקא פיזית אלא בהבנה בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח גוף.ירדן09/11/2011
שלום, אני בן 14 וחצי, גובה 1.53 משקל 53 קילוגרם, אני מאוד שרירי, ואני עושה המון תרגילים לפיתוח גוף, מתח, כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, יהלום, מקבילים וכו...
אני לא נוגע במשקולות, ובכל זאת אני נורא נורא נמוך יחסית לחברים שלי וילדים בכיתה.
ההורים שלי בגובה ממוצע 1.70 שתיהם , אז רציתי לשאול האם התרגילים עוצרים לי את הגדילה, או פוגעים בה באופן כל שהוא או שזה פשוט נורמלי וטבעי ועוד יש לי זמן לגבוה? , תודה ושלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח גוף. - תגובה
ניסים שרם13/11/2011אין לך מה לדאוג התרגילים שאתה מבצע לא פוגעים לך בגדילה.
יש לך לפחות עד גיל 20 לגבוה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבות שמיכה ..דור05/11/2011
שלום אני בן 17 גובה 1.83 משקל 60 . לאחרונה כאשר אני עושה שכיבות שמיכה אני מתחיל להרגיש כאב ראש מן סחרחורת כזאת תוך כדי הפעולה... למה זה קורה? בכל מקרה אני בכושר טוב אני עושה 30 פחות או יותר... שאלה נוספת כיצד אני יכול לפתח שרירים באמה ושהעצם תהיה עבה יותר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבות שמיכה .. - תגובה
יעל דגן06/11/2011היי דור,
האם הסחרחורות הן תופעה חדשה? האם עשית שינוי כלשהו בחיים? (לא בהכרח קשור לאימון), איך התזונה שלך? האם אתה מבצע אימונים בבוקר/בערב? יכולות להיות הרבה סיבות לסחרחורות, אם המצב ממשיך/ מחמיר עליך להי
בדק אצל רופא.
בקשר לשאלה השניה- תבצע תרגילים לכופפי המרפק (biceps) כשהיד במצב של פרונציה ( גב כף היד פונה מעלה), מנח זה יכניס את"שרירי האמה" לפעולה.
מקווה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניתי את התזונה שלירועי31/10/2011
לפני שבוע שיניתי את התזונה שלי אני אוכל רק חיטה מלאה לא אוכל בחוץ בקיצור אוכל בריא. אבל אני עושה מלא ספורט אני רץ 3 פעמים בשבוע ,פעמיים בשבוע טניס ,ותרגילי בטן 3 פעמים בשבוע
השאלה שלי זה:
אני בעוד חודשים בן 14 זה יכול להזיק לי בגדילה? ואם יש המלצות מיחדות לאכול יותר ממשהו תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניתי את התזונה שלי - תגובה
יעל דגן02/11/2011היי רועי,
הגוף דורש המון המון אנרגיה (מגיעה ע"י תזונה), במיוחד בגיל ההתבגרות התזונה הינה קריטית ביותר. מה זה בשבילך תזונה נכונה? מהפירוט שלך אין לי כל דרך לדעת האם התזונה שלך מספקת. בגילך ועם הפעילות הרבה שאתה מבצע אתה חייב לאכול מכל אבות המזון- פחמימות שומנים וחלבונים. (דגש על פחמימות ושומנים), במידה וגופך לא יקבל את הדרוש לו הליך הגדילה שלך עלול להיפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוגמאות לתרגילים לילד בן 5חני30/10/2011
שלום
אני מעוניינת לעשות כושר עם בני בן ה-5
אני מחפשת חומר ורצוי אף DVD מומלץ או משהו מוחשי האינטרנט עם דוגמאות ברורות
שמתאימות לגיל הזה
תודה והמשך ערב נעים
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמאות לתרגילים לילד בן 5 - תגובה
יעל דגן31/10/2011היי חני, קשה לי לענות לך בנוגע לתרגילים ספציפיים. כל אימוני הילדים הקטנים שאני מעבירה נערכים בקבוצות, כשהדגש העיקרי הוא יצירת עניין, משחקים בקבוצה, פיתוח קשר עין יד ועוד מספר מרכיבים. נסי לחפש באינטרנט תחת "תנועה לגיל הרך" או תרגילי "תנועה ע''פ לאבאן", אם אין לילד בעיות בריאותיות כל משחק פשוט יכול להיות רלוונטי, בין אם זה כדורגל, מסירות עם כדור גדול או קטן, (שילוב של השניים), ריצה קדימה/אחורה וכ'ו....
מקווה שעזרתי
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר24/10/2011
לאכול לחם אחרי אימון במולטי טריינר של בערך 40 דקות זה טוב לפיתוח השרירים?
ויותר טוב להתאמן אחרי ריצה של בערך 4 קלומטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יעל דגן24/10/2011היי מאיר,
אכילת לחם אחרי אימון זה בהחלט התחלה טובה, אבל זה לא מספיק. אחרי אימון חשוב שתהיה ארוחה גדולה הכוללת את כל אבות המזון (פחמימות, שומנים וחלבונים). לדוגמא- כריך עם טונה ירקות וביצה/ ארוז עוף וסלט וכ'ו.
בנוגע לשאלה השניה- אם מטרת האימון שלך היא ירידה במשקל הדבר הטוב ביותר עבורך יהיה להתחיל באימון האירובי (ריצה) ואז לעבור אל אימון הכוח (משקולות/מכשירים), אם המטרה שלך היא פיתוח השרירים ועלייה במסה עדיף להתחיל באימון הכוח- אין כל המלצה החלטית בנוגע לעניין, נסה את השתיים ותראה מה יותר נוח לך, מתי יש לך יותר כוח לבצע את שניהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםרועי21/10/2011
האם אוננות מזיקה לבניית שרירים בגיל הנוער? לדוגמא לתוצאות של עבודת משקולות בחדר כושר?
או שאין קשר בין הדברים?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם - תגובה
יעל דגן23/10/2011היי רועי, אין כל קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וכל מיני...מיילי17/10/2011
אני בת 16 ולפני חודשים עשו לי ניתוח לתיקון עקמת.
*אני רוצה להתחיל ללמוד בלט- האם זה מסוכן בגלל שעברתי ניתוח?
*אני רוצה להכנס לכושר ולפתח שרירים... איזה תרגילים כדאי לי לעשות (בהנחה שאני לא יכולה להרים יותר מ-4 ק"ג בגלל העקמת)?
*איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל לשפר את היציבה ואת הגמישות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט וכל מיני... - תגובה
יעל דגן23/10/2011היי מיילי, קודם כל את חייבת להתייעץ עם הרופא שלך, רק הוא יכול להגיד לך מה מותר ואסור לך לעשות. אם לא התאמנת מעולם בחדר כושר אל תתחילי עכשיו ובטח שלא לבדך, אחרי ניתוח ההחלמה חייבת להיות איטית ומבוקרת ע''י איש מקצוע מתאים. האם את מקבלת טיפולי פיזיותרפיה?
אין לי אפשרות לתת לך תרגילים מומלצים בשל מצבך העדין. רק בפגישה עם איש מקצוע מתאים אפשר לעשות זאת כדי לא ליצור פציעות!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיילי25/10/2011אני מקבלת טיפול פיזיאוטרפיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל דגן25/10/2011מעולה אז התייעצי עם הפיזיותרפיסט שלך בנוגע למה בדיוק מותר לך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוביות בבטןעידן13/10/2011
אני בן 15 שוקל 60 גובה 1.67 אני כבר 3 חודשים עובד על הבטן שלי ..
50 רגיל קדימה
25 לצד ימין ו25 לצד שמאל
אחרי זה : 20 מעלה את הרגליים ( בטן תחתונה )
ואז 15 כפולות של אופניים
כל זה כפול 3
ובסוף בטן סטטית
איך אני עושה קוביות בולטות בבטן ?
מה לשפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן - תגובה
יעל דגן14/10/2011היי עידן,
תרגילי הבטן שאתה מבצע טובים, אבל זה לא מה שיגרום לריבועים בבטן. כדי שהריבועים יבלטו עלינו להוריד אחוזי שומן, נסה לשים דגש על שילוב אימונים אירוביים וכוח והדגש החשוב ביותר הוא על תזונה נכונה. אל תיכנס בשום פנים ואופן לדיאטה, אלא שים לב להרגלי האכילה שלך והוסף אלמנטים אירובים לאימון.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביות בבטן שאלה ..
עידן14/10/2011אני עושה פעילות אירובית רץ פעם בשבוע 4 קמ ובנוסף 4 אימונים בשבוע של כדרגל אז מבחינת אירובי אני עושה ספורט .
אז כביכול עכשיו זה תלוי רק בתזונה נכונה או בעוד דברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
עידן15/10/2011צריך לקחת חלבונים ?מומלץ או לא? איך אני יודע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביות בבטן שאלה .. - תגובה
יעל דגן15/10/2011הגורם המשמעותי ביותר הוא הגורם הגנטי. אני מציעה שכרגע מאחר ואתה כן משלב פעילות אירובית ואנאירובית לשים דגש על התזונה שלך. בעניין החלבונים, אין סיבה להתחיל עם זה, נסה את הדרך הטבעית היא הטובה ביותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר מגיל צעיראלברטו10/10/2011
שלום,
אני מתעמל הרבה ועוסק בפיתוח גוף. יש לי שני בנים, בני שבע ותשע. הייתי רוצה שהם גם יתרגלו להתעמל, במיוחד כי כול היום הם מול הטמבלויזיה... מאיזה גיל ילדים יכולים ללכת למכון כושר? או איזה סוגי התעמלות טובים יש לילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר מגיל צעיר - תגובה
יעל דגן10/10/2011היי אלברטו, כל פעילות שאיננה תחרותית ומוגזמת היא מעולה לילדים, אין טוב יותר או פחות הדבר הכי חשוב מניסיוני בתחום הוא ליצור אצל הילד עניין, גיוון, ולתת לו לחוות הצלחה. אם גם ככה הם לא כל כך מתעניינים בספורט, להירשם לחדר כושר גם אם הוא מותאם לילדים זה לא הפיתרון. חפש חוגים שיכולים לעניין אותם, יש אינספור! מאתלטיקה, לטאיצ'י, כדורסל או סתם חוג לתנועה. חפש מקומות עם מאמנים טובים בעלי הכשרה לעבוד עם הגילאים הללו!! אתה מוזמן לשלוח לי למייל הודעה יש לי מספר רעיונות.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירובי לבת 16נועה10/10/2011
שלום,
אני בת 16, מנויה לחדר כושר והולכת 5 (!) פעמים בשבוע לשיעורי אירובי
אינטנסיביים של שעה וחצי. האם זה מוגזם ועשוי לפגוע בי או שזה בסדר כל עוד
אני מרגישה טוב?
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירובי לבת 16 - תגובה
יעל דגן10/10/2011היי נועה,
איך התזונה שלך? ושעות השינה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח שרירים-הבלטתםרגב01/10/2011
שלום, אני בן 14 ואני מתאמן בחדר כושר ויש לי מסה ו'שרירים' אך היד שלי דקה ורק כאשר אני מפעיל את השריר רואים את גודלו.
מה אוכל לעשות ע"מ שיראו אותם ושיבלטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח שרירים-הבלטתם - תגובה
יעל דגן02/10/2011היי רגב, מה הליך האימון שלך? כמה פעמים בשבוע? כמה סטים וחזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאור28/09/2011
זה לא מגרד ולא מציק רק ההרגשה כשממשים שם את העור זה שהעור לא אחיד וחלק (האדומים האלה קצת קשים יותר מהעור)
אם את יודעת מה זה (עייני בתמונה) אז איך נפתרים / מחלישים = מקטינים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
יעל דגן02/10/2011אני מצטערת לא אוכל לענות לך על זה. אין לי דרך לדעת בבירור מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קילומטר מומלץ לרוץ בגיל 9 .יריב27/09/2011
אני בן 9 עם מעט עודף משקל . אני רץ במכונת ריצה ורוצה לדעת כמה קילומטר מומלץ לרוץ כל פעם אם אני רץ בממוצע פעמיים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קילומטר מומלץ לרוץ בגיל 9 . - תגובה
יעל דגן02/10/2011כמה אתה רץ כרגע? בשום פנים ואופן אל תעמיס על עצמך יותר מדי. כדי לענות לך אני צריכה לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)