פורום אימון אישי, קואצ'ינג - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוצאת עבודה, גרה אצל ההורים
    גברבן30
    25/12/2011

סיימתי תואר, אני גרה אצל ההורים ולא מוצאת עבודה כבר 3 חודשים..
    זה מטורף, אין לי כוח לכלום.. כל היום אני יושבת ורואה טלוויזיה.. שולחת פעם ב - קורות חיים.. מה עושים? איך יוצאים מהלופ הזV?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מוצאת עבודה, גרה אצל ההורים - תגובה

איציק יצקן
    26/12/2011

גבר/אישה (?) יקר/ה,
    אשמח לענות על השאלה כאשר תהיה מדויקת (זהות/רגשות ועוד חייבים להיות ברורים).
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר
    הילה
    15/12/2011

הי...מעוניינת להתחיל באימון אישי לפאן האישי והמקצועי. שמעתי כי ישנם קואצ'רים מתחילים בעלות נמוכה. היכן אפשר למצוא ולקבל המלצות באזור ת"א?

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת קואצ'ר

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר - תגובה

איציק יצקן
    16/12/2011

שלום הילה,
    ברכה על ההחלטה לגשת לאימון אישי,
    אני מציע לחפש דרך בתי הספר השונים.
    חשוב להתרשם מבתי הספר שהם עירניים.
    חשוב לראות שלמאמנים המתחילים יש סופר וויז'ן מקצועי וזמין מצד בתי הספר.
    יותר מכך איני יכול לייעץ לך בפורום הזה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בעבודה
    ליה
    14/12/2011

שלום רב,
    שאלה אליכם
    התחלתי לעוד במשרד בתחום מאוד אהוב עליי בסיום לימודיי. כשהתקבלתי למשרד זה היה התגשמות של חלום. אני מאוד אוהבת את העבודה ואת הבוסית שלי.
    זה משרד קטן, של 5 איש.

יש לי בעיה עם עובדת אחרת בתפקיד זהה לשלי ובאותו גיל -27. לדעתי היא שונאת אותי מהרגע שהגעתי. אנחנו מאוד שונות אחת מהשנייה אבל אני תמיד מנסה להיות חמודה ולהשרות אנרגיות טובות , כך שאין סיבה שהיא הרגישה משהו ממני. אולי היא מרגישה בתחרות איתי, אני לא יודעת.

בכל מקרה, אני חדשה, רק שבועיים, והיא בתחום 3 שנים.
    אני בחורה אינטלגנטית וחרוצה וקולטת מהר אך השבוע הייתה תקרית שממש הורידה לי את המצב רוח, היא אמרה לי משהו ולא הבנתי למה הכוונה לכן שאלתי והיא התפרצה עלי ממש, ואמרה לי איך אני לא יודעת ומה אני מצפה שהיא תסביר לי והכל נאמר בשנאה כזאת.

עכשיו, באמת שלא הייתה לי דרך לדעת כי זה דבר ממש קטן ושולי ואני בטוחה שגם אותה מישהו לימד פעם, אני ממש נפגעתי ולא ידעתי אפילו מה לאמר.

איך הייתם מציעים לי לנהוג? בדיעבד חשבתי על זה והבנתי שהייתי צריכה להגיד לה שאני רק שבועיים בתפקיד ובמקום לצעוק עליי אולי היא תסביר לי.

אבל אני ממש פגועה עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעבודה

הוספת תגובה

• בעיה בעבודה - תגובה

איציק יצקן
    15/12/2011

ליה יקרה,
    אל תאשימי עצמך על חולשתם של אחרים.
    יש ביניכן תחרות ברורה ואולי אף מובנת.
    הפיתרון הוא אכן לומר לה שאת עדיין חדשה וגם לאפשר לה ללמד אותך אם יש במה ללמד אותך וכמובן - לשתף פעולה.
    בעיקרון - הפיתרון הוא להיות בשלווה מתמדת ולשאוב כוחות למעשייךמתוך הדברים החשובים לך. ליהנות מהעבודה שרצית בה ולחפש את היש ביניכן כי רק מהיש אפשר לבנות דברים. כמובן שפגיעות גוזלת המון אנרגיות והיא מיותרת מכל זווית שנביט בה.
    בהצלחות,
    איציק
    העצה פשוטה:
    ובכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרך הכי טובה ומהירה להיות מאמן
    תומר
    10/12/2011

אני בן 19 וחצי, קראתי כבר שלושה ספרים בנושא. אני מאד מתחבר מאד אוהב את התחום זה תחום שבו אני באמת הרגשתי שייך.
    באחד הספרים קראתי שבכדי להיות מאמן מוסמך צריך תואר עם 10 שנות ניסיון או תואר שני עם 5. האם זה נכון? אני מחפש דרך מהירה יותר קצרה יותר.
    והשאלה באילו תארים צריך את ה10 או חמש שנות ניסיון?

אני ממשיך להתעניין בתחום ואף חושב לקחת לעצמי מאמן אישי לחיים.
    אני מחפש פורומים של מאמנים שחולקים שאלות עינייניות אם יש כזה אשמח לראות.

תודה מראש. תומר.

הוספת תגובה

• הדרך הכי טובה ומהירה להיות מאמן - תגובה

איציק יצקן
    11/12/2011

תומר יקר,
    אתה מתאר תשוקה עזה להיות מאמן וכן עניין וניסיון לחקור, וזאת בשורה טובה המצביעה על התאמה שכן לפי התפיסה העיקרית באימון - עליך להשתמש בהתלהבויות שלך וביכולות שלך בבחירת המקצוע שלך.
    לגבי התואר האקדמי - אין בחוק שום הכרח לתואר אקדמי. כמובן שיש לא מעט מאמנים בתחומים ספציפיים אשר בנוסף לתואר אקדמי הם לומדים כלים אימוניים ומשתמשים בהם על מנת להביא לתוצאות. יש מתאמנים וגופים שמחפשים רק אנשים עם תארים ויש לעומתם הסבורים כי תואר אקדמי עלול להגביל את המאמן מלתת שירות טוב, זאת מכיוון שהוא נתון לתפיסות ישנות.
    הרעיון לקחת מאמן אישי הוא נפלא. מצא איש שהעביר גם קורסי מאמנים ולמד איתו וממנו. המשך להסתקרן.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איציק

תומר
    14/12/2011

התשובה שלך עודדה אותי. אמשיך לחקור בתחום ובתקווה אתקדם ואיהיה למאמן מוצלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למתעניין הצעיר באימון

משה אביב
    31/05/2012

אתה חושב שהתחום של האימון מעניין?אז לך על זה .אין צורך בתואר שני וגם ראשון. אך רצוי שיהיה תואר בתחומים רלבנטיים .חינוך. פסיכולוגיה .ניהול ועוד. תצבור ידע ונסיון וברוך הבא.כמו בכל תחום הטובים שורדים. אני לא מכיר הרבה אנשים שירוצו לקבל אימון מבחור בן 19 .נסיון החיים ווהתמקצעות הם גורמי המשיכה . בתחום האימון ישנם נושאי התמחות כמו: מאמן לזוגיות. מאמן לקריירה. לילדים .לכלכלת המשפחה ועוד . כך שהחיים לפניך והשתדל למצות אותם . משה אביב מאמן מוסמך -לשכת המאמנים . הרוצה להחכים ידרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלו ליעץ לי על הצעדים הנכונים
    תודה מראש
    02/12/2011

חשבתי על איזה רעיון מגניב שעוד לא קיים בשוק הישראלי וגם לא בשוק האמריקאי והאירופאי לדעתי זה יכול ממש לתפוס הקטע הוא שאין לי מושג איך לנווט את הרעיון מרעיון למציאות מדובר על משהו מאוד פשוט ומאוד רווחי אבל זה דורש סוג של השקעה או חוזה עם חברה אחרת שכיום יש לה ליין מוצרים אבל לא ליין מוצרים שחשבתי עליו. מדובר על חיתולים לכלבים זה מוצר שכיום לא קיים באף שוק ולדעתי יכול מאוד לתפוס איזה בעל כלב לא היה רוצה לפעמים לוותר על טיול לילי עם חברו- כלב ובמקום זה לעשות משהו אחר אז הנה תהיה לו כזאת אפשרות לדעתי זה עסק שיכול בעתיד לגלגל מיליונים ואפילו לא דורש הרבה השקעה אם רק תוכלו ליעץ לי איך לפנות נגיד להגיס בפועל החיתולים כבר הרי קיימים לתינוקות נשאר רק להתאים אותם לכלבים לכל גזע של כלב גודל חיתול וזהו קצת פרסום ויחסי ציבור הקטע הוא איך להגיע לבעלי האגיס למשל או פאמפרס עם הרעיון? חשבתי גם על השם לחיתולים לכלבים WR -WATER RESISTENT אבל תכלס אפשר לקחת שם יותר אטרקטיבי גם על צבעי אריזה כבר חשבתי מה שנשאר בפועל הוא להציג תוכנית עסקית למנהלים ולסגור איתם על חוזה כדי שאקבל כמה אחוזים מהעסק בפועל יש לי כבר תוכנית מלאה בראש ממראה החיתול עד לשמו ואפילו רעיון לפרסומת שלו אם תוכלו לעזור לי בבניית הפניה למנכלים אודה לכם מאוד.

הוספת תגובה

• האם תוכלו ליעץ לי על הצעדים הנכונים - תגובה

איציק יצקן
    02/12/2011

שלום,
    ראשית - בלי קשר לאפשרויות היישום של הרעיון - לא נכון לפרסם את הרעיון בפורום רחב כל-כך ובכלל.
    אני חושב שעלייך לפנות לעורך דין שמתעסק עם פטנטים: הוא יוכל לפחות לספר לך מה הסיכוי של זה. כמובן שלאחר מכן תוכלי לגשת לכל מאמן עסקי ולו הדרכים ללוות אותך - שהרי יש לך מטרה ברורה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרי קואצ'ינג מומלצים
    כרמית
    23/11/2011

שלום לכולם
    לפני שאני הולך להוציא כסף רב על קואצ'ינג בו אני חושק (עסקי)

האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על כמה ספרי קואצ'ינג עסקי הנחשבים לטובים והמפורסמים ביותר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ספרי קואצ'ינג מומלצים

הוספת תגובה

• ספרי קואצ'ינג מומלצים - תגובה

איציק יצקן
    23/11/2011

שלום כרמית,
    אני ממליץ לנסות אחד מהספרים האלה (סידרתי אותם לפי הסדר שאני חושב שמתאים למתחילים:
    "שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד" – סטיבן קובי – הוצאת אור-עם
    "גלגל התנופה – מטוב למצויין" – ג'ים קולינס – הוצאת פקר
    "מניהול למנהיגות" – כריס קלארק אפשטיין – הוצאת פקר
    "לנצח נבנו – 18 חברות מופת" - ג'יימס קולינס, ג'רי פוראס – הוצאת פקר
    "חשוב והתעשר" – נפוליון היל – הוצאת אור-עם
    · "להוביל ולנצח" – ג'ק וסוזי וולץ' – הוצאת מטר
    "אימון אישי למנהלים" - סטיוארט מקאדם – הוצאת מטר
    "שישה כובעי חשיבה" – אדוארד דה בונו – הוצאת כנרת
    "שש נעלי פעולה" – אדוארד דה בונו – הוצאת כנרת
    "ניהול זמן" – ג'ף דווידסון –הוצאת אופוס
    היכנסי לחנות ספרים ותראי מה הכי מדבר אלייך. באופן אישי אני הכי ממליץ על הראשון - ספרו של סטיבן קובי
    בהצלחה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש קואוצ'ר בצפון
    נהריה
    12/11/2011

שלום,

אני גרה בנהריה ומחפשת קואצ'ר לאימון אישי, בעיקר לבעיות חוסר ריכוז, קושיים בהתארגנות,
    עמידה בזמנים, אירגון זמן ועוד.....

ועוד שאלה, לאחרונה נתקלתי בקואוצ'ינג און ליין, רציתי לדעת האם זה יכול להיות אפקטיבי?

כיצד אני יכולה לדעת שהקואוצ'ר שאני הולכת אליו יודע מה הוא עושה? כיצד אני יודעת שהאדם שעומד מולי יכול לעזור לי?
    האם יש קואוצ'רים המתמחים בסוגים מסויימים של קואוצ'ינג (למשל לאנשים הסובלים מבעיות קשב וריכוז)?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש קואוצ'ר בצפון

הוספת תגובה

• חיפוש קואוצ'ר בצפון - תגובה

איציק יצקן
    13/11/2011

שלום נהריה,
    איני מכיר מאמנים באיזור נהריה. אם את רוצה מאמן טוב בדקי דרך חברייך באיזור מגורייך. חשוב לחפש מאמן שיש לו מומחיות בתחום בו את רוצה צמיחה. קואוצ'ינג און-ליין יכול לעבוד לעיתים אבל זה אינו מתאים לכל אחר. באופן אישי אני מעדיף שיחה פנים אל פנים.
    לגבי הביטחון במאמן שלך - אימון זה תחום שאמור להראות ת-ו-צ-א-ו-ת ואם אחרי כמה מפגשים אין התחלה של שינוי כדאי לבחון לעומק את המאמן או את יכולת ההסתגלות שלך לשינוי. יש מאמנים טובים אבל שאינם מתאימים למתאמן מסוים. כמובן, כמו שאמרתי, צריך שיהיה איש שמומחה לתחום שאת רוצה להתאמן בו. בכלל, אימון זה דבר מאוד ממוקד - גם בתחום.
    לגבי "בעיות" קשב וריכוז אני מצרף כאן את מה שכתבתי לפונה לפני כשבוע בדיוק באותו הנושא (מה זה "בעיות" קשב וריכוז בעיני):
    >>>> ראשית חשוב לי לציין כי אני מספר כאן על תפיסתי האישית בלבד על מה שנהוג לקרוא לו "בעיות קשב וריכוז".
    כהרגלי אתחיל את ההסבר על דרך החיוב: הבט בעצמך ובאנשים סביבך וראה איך לכל אחד מאיתנו יש מקומות בהם הוא קשוב הרבה יותר ומרוכז הרבה יותר מאשר במקומות אחרים. הסיבה לקשה ולריכוז היא פשוטה - אדם ערני וממוקד יותר במקומות בהם יש לו משמעות. למשל אתן דוגמה לבחור שהגיע אלי ואמר כי הוא מאובחן כ"סובל" מהפרעות קשב וריכוז ואינו מצליח להתרכז בלימודים. מיד בדקתי האם הוא יכול להתרכז (למשל) בשיחה עמוקה עם מישהי איתה נפגש לדייט (מקרי או מתוכנן). כשתיאר בערנות מקרה כזה - מיש שיקפתי לו שאם היה סובל מ"הפרעות" הרי אלה היו אמורות להפריע לכל רוחב חייו, והנה הוא מצליח לשמור על קשב רב מול בחורה שמעניינת אותו. אם כן - הקשב קשור ל-ע-נ-י-י-ן שהבחורה מעוררת בו. ולכל אחד עניינים אחרים המעוררים בו את הקשב והריכוז ועניינים השמים לאל את הקשב והריכוז.
    אם מישהו מגיע אלי כאשר הוא "סובל" מהפרעות קשב וריכוז - אני מחפש קודם כל האם הוא מוצא משמעות בדבר בו אינו מצליח להתרכז. אם אין משמעות בחייו ל(למשל ) לימודים - אז אני מציע לו דרכים לחפש את המשמעות. לחלופין אם אני מוצא שלמישהו יש עניין ב(למשל) לימודים אבל למרות זאת אינו מצליח להתרכז - אזי אני מחפש מה עוצר אותו: פחדים, תפיסות דימוי עצמי ועוד. <<<

דרך אגב המילה קואוצ'ר אינה מילה שקיימת בשפה העברית או האנגלית השתמשי במילה מאמן או במילה coach.

בהצלחה,

איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קואצ'ינג לילדה עם בעיית קשב וריכוז
    ירון
    07/11/2011

שלום
    ביתי בת 15 עם בעיית קשב וריכוז אינה יכולה ליטול רטאלין וזאת מכיון שבילדותה סבלה ביתי באפילפסיה ילדים.
    בשיחה עם יועצת בית הספר,אמרה היועצת שהיא מאמינה שקאוצ'ר/ית יכול לעזור.
    אבקש את עזרתכם בעניין ואם יש משהו שיודע ויכול להמליץ על אחד כזה באיזור הצפון(עפולה-טבריה).

תודה ויום טוב

ירון.

הוספת תגובה

• קואצ&#39;ינג לילדה עם בעיית קשב וריכוז - תגובה

איציק יצקן
    08/11/2011

ירון יקר,
    ראשית חשוב לי לציין כי אני מספר כאן על תפיסתי האישית בלבד על מה שנהוג לקרוא לו "בעיות קשב וריכוז".
    כהרגלי אתחיל את ההסבר על דרך החיוב: הבט בעצמך ובאנשים סביבך וראה איך לכל אחד מאיתנו יש מקומות בהם הוא קשוב הרבה יותר ומרוכז הרבה יותר מאשר במקומות אחרים. הסיבה לקשה ולריכוז היא פשוטה - אדם ערני וממוקד יותר במקומות בהם יש לו משמעות. למשל אתן דוגמה לבחור שהגיע אלי ואמר כי הוא מאובחן כ"סובל" מהפרעות קשב וריכוז ואינו מצליח להתרכז בלימודים. מיד בדקתי האם הוא יכול להתרכז (למשל) בשיחה עמוקה עם מישהי איתה נפגש לדייט (מקרי או מתוכנן). כשתיאר בערנות מקרה כזה - מיש שיקפתי לו שאם היה סובל מ"הפרעות" הרי אלה היו אמורות להפריע לכל רוחב חייו, והנה הוא מצליח לשמור על קשב רב מול בחורה שמעניינת אותו. אם כן - הקשב קשור ל-ע-נ-י-י-ן שהבחורה מעוררת בו. ולכל אחד עניינים אחרים המעוררים בו את הקשב והריכוז ועניינים השמים לאל את הקשב והריכוז.
    אם מישהו מגיע אלי כאשר הוא "סובל" מהפרעות קשב וריכוז - אני מחפש קודם כל האם הוא מוצא משמעות בדבר בו אינו מצליח להתרכז. אם אין משמעות בחייו ל(למשל ) לימודים - אז אני מציע לו דרכים לחפש את המשמעות. לחלופין אם אני מוצא שלמישהו יש עניין ב(למשל) לימודים אבל למרות זאת אינו מצליח להתרכז - אזי אני מחפש מה עוצר אותו: פחדים, תפיסות דימוי עצמי ועוד.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשב וריכוז

ירון
    08/11/2011

תודה איציק,הארת את עיניי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים-מה לבחור
    אלמונית
    24/10/2011

ההתלבטות שלי היא כזו ואני אשמח לעזרך :)

היום אני בת 28 אני נמצאת בתהליך ההכשרה שלי כמאמנת אישית.
    וזה העסק אותו אני רוצה להקים- יש לי חזון להיות גם מאמנת, גם סופרוויזן להנחות קורסי אימון באחד בבית הספר בו אני לומדת וכן להנחות קבוצות.

במקביל אני עושה תואר שני בלימודי מגדר באוני' תל אביב והתכנון הוא כי ב2013- כשאהיה בת 30 אסיים את התואר ואשקיע את מרצי בפיתוח העיסוק שלי כמאמנת עצמאית.

אך משהו כל הזמן יושב אצלי ולא מניח.
    בחרתי בתואר במגדר כי הוא מעניין אותי ואני מאוד מחוברת לנושא, אבל החלתי על תואר שני לדעתי לא מהשיקולים הנכונים. אך עדיין החלטתי שאני אסיים אותו כי נשארה לי שנה וחצי וזהו.
    בזמנו התלבטתי בין תואר בייעוץ ארגוני. לא כי אני רוצה להיות יועצת ארגונית, אני מודה- כי התואר יותר נחשב, אני לא צריכה להסביר כל פעם ששואלים אותי מזה וגם כי אני רואה שישנם מאמנים רבים שהם יועצים ארגוניים או שלפחות למדו זאת.
    כפי שציינתי אני מעוניינת להנחות קבוצות, אני מאוד רוצה לקדם נשות עסקים או נשים שרוצות לפתוח עסק ואולי לפתוח אישהו מרכז כזה מתוך האמונה בנושא קידום נשים בעסקים.
    ולכן אני מתלבטת- ישנו תואר בבר אילן ביעוץ ארגוני של שנה (3 סמסטרים) ועולה 40 אלף שח!!!!,
    חשבתי אולי בעתיד לעשות אותו, כי אני חוששת שהוא יוסיף לי בתחום שאליו אני רוצה..
    אני ממש לא יודעת מה לעשות- זה נורא מציק לי הנושא, כאילו אני מרגישה שמשהו חסר..ואני לא יודעת לומר מה אומר לי את זה.

מתנצלת מראש שרשמתי הרבה ומודה לך מאוד על ההקשבה- הוירטואלית :)

לקביעת תור
    סגירה
    לימודים-מה לבחור

הוספת תגובה

• לימודים-מה לבחור - תגובה

איציק יצקן
    25/10/2011

אלמונית יקרה,
    מכיוון שאת יודעת לא מעט דברים אותם את כ-ן רוצה לעשות בעתיד, כמו קידום נשים, קבוצות אימון וכדומה - השאלה שנותרת היא מאוד פשוטה והיא: באיזה ת-ח-ו-ם עלייך לבחור. המודל שאני מכיר אשר יכול לעזור בבחירת התחום הוא לכדי לבחור בתחום העיסוק המתאים לך עליך לבדוק מה הכשרונות שלך ומה ההתלהבויות שלך ולבחור כיוון בעזרת מציאת הכשרונות והדברים המלהיבים(הדברים החוזרים על עצמם בשתי הרשימות). ומכיוון שאת אומרת כי בחרת בתחום המגדר כי הוא "נחשב" ז"א ש(לפחות) אינו בין ההתלהבויות שלך - לכן אני מציע להשקיע השקעה לחיים וללמוד את מה שאת אוהבת ומתלהבת ממנו. כך תביאי ברכה לעצמך ולמי שתבואי עימו במגע.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלמונית
    25/10/2011

בחרתי ב''מגדר'' כי זו האהבה שלי ובייעוץ הארגוני כי הוא''נחשב''.. זו ההתלבטות..
    הפכת את הסדר של הדברים...
    מגדר אינו נחשב ואילו ייעוץ כן....
    אבל זה לא משנה, למרות שהתבלבלת הבנתי את הכוונה שלך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איציק יצקן
    25/10/2011

אכן,
    הפכתי את הדברים אבל זאת כוונתי.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'ר לבעיות אירגון
    נעם
    21/10/2011

שלום
    אני מחפשת קואצ'ר לבעלי הסובל מבעיות ריכוז, בעיות של אירגון וניהול זמן נכון. הוא מלא מוטיבציה אבל חסר כלים בסיסיים לאירגון והתנהלות, ובעיקר להתמודדות עם דברים שקשים לו בלי לברוח מלעשות אותם.
    אנחנו גרים בצפון, ומחפשים קואצ'ר בסביבה.
    נעם

הוספת תגובה

• אימון אישי פרטני

מירי ספקטור
    22/10/2011

שמי מירי אני מורה במקצועי - בעלת ניסיון רב 25 שנים ויכולה לאמן את בנך בדרך לשינוי עד שיגיע למטרה. אני גרה על הר הכרמל במידה ונוח לך יותר אוכל לתת לך מישהי שלימדה ומאמנת אותי היום גם. ענקית כל מילה שלה בסלע

שמה שרה שכטר היא מקצועית מאד מדויקת
    0779132572
    0527505078
    שלי 0543184850. ביחד הובילה 5000 אנשים חולים נרקומנים חולי רוח וכל מיני אנשים במרכזי שיקום שעבדתי להצלחות לחתונות ללידות ולמציאת מקום עבודה מתאים וכל מיני בקשות אישיות!! נסיון רב והצלחה מובטחת כסף מוחזר לכל מי שלא קבל את מבוקשו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתרגלים מחשבות בריאות יותר?
    הודיה
    11/10/2011

אני בשנות השלושים המוקדמות לחיי. אחרי עשור ממש של חשבון נפש ובחינה עצמית ניכנסתי לזוגיות שונה לטובה, בעיקר כי למדתי מטעיות רבות שעשיתי וכרגע בזוגיות הזאת אני עובדת על עצמי טוב טוב. חשוב לומר שהחבר החדש(חודשיים) מדהים ונוסl בי תחושת ביטחון (עד כמה שאפשר). ועכשיו הוא נסע לשלושה שבועות לטיול וכל מה שאני מרגישה במקום להתגעגע געגוע בריא , כל הזמן אני רק חושבת על כך ששם יכיר מישהיא ב"טראק " ויעזוב אותי. חשוב לומר שתמיד הייתי ממש חסרת ביטחון בתחום הזוגי ולמרות שלכאורה אני בחורה מאוד מצודדת וחכמה ואינטיליגנטית אני לא מרגישה שיש לי הרבה להציע ושיש רבות וטובות ממני.
    שמתי לב שתחושות כאלה של חרדות ופחדים הם אך ורק בתחום הזוגי , ואין לי את אותם חששות בתחומים אחרים בחיי שגם להם נישקפת מידת מה של סכנת חידלון הכוונה לחשש לעבודתי שאותה אני מאוד אוהבת ומתענגת על כל רגע בה, או חשש לשלומה של משפחתי האהובה.
    הדבר היחיד איתו אני מתנחמת הן העלאת מחשבות לתוכנית ב כמו : אם זה קורה את פותחת פייxבוק ומכיר ה בנים, אם זה קורה את ירדת עוד שלושה קילו ונהיית עוד יותר שווה .
    הייתכן מצב שירגיע אותי אחרת? אילו דיבורים אני צריכה לומר לעצמי כדי באמת ובתמים להירגע באופן בריא?

הוספת תגובה

• איך מתרגלים מחשבות בריאות יותר? - תגובה

איציק יצקן
    12/10/2011

הודייה יקרה,
    מה שאת מתארת הוא חוסר ביטחון בעצמך - אותו את משליכה לעבר בן הזוג המתרחק ממך פיסית. יפה תיארת את זה כגעגוע אבל כמובן שאין סיבה לסבול מגעגוע ויותר מכך - יש עניין רב בלהתענג על געגוע. איך עושים את זה? איך יוצרים מצב בו הרגשות הרעים נעלמים? יש לא מעט שיטות "להלחם" ברגשות שליליים אבל הרבה יותר פשוט הזה פשוט ל-א ל-י-צ-ו-ר רגשות כאלה. איך עושים את זה? על-ידי הסתגלות ושינון של שתי תפיסות חדשות:
    האחת: "אני שווה ומצאתי איש שווה"
    השנייה: "אין שום אהבה בעולם שהיא חשובה יותר מאשר האהבה שלי לעצמי". ואם יש בי רגשות רעים זה בגלל שאני לא אוהבת ו/או לא מעריכה מספיק את עצמי".
    עצה נוספת היא חומר יותר בבחינת חומר למחשבה;. אני קורא לזה "הבחירה הטבעית": היא אומרת שאם פיתיתי מישהו בעזרת מסיכה להיות חבר שלי או התפתיתי להיות חברה שלו (למרות שהבחנתי שהוא מתחפש) לא תהיה לקשר תקומה של נחת. ראי את המרחק ביניכם כאבן בוחן לבחירה. תאמיני בעצמך ובבחירה הטבעית שלך ותרוויחי.
    חג שמח ובהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר מוטיבציה
    סיגל
    11/10/2011

שלום,
    סביר להניח שהשאלות שלי הן כאלה שחוזרות בוריאציות שונות שוב ושוב.
    אני סטודנטית, ולאחרונה אני חשה חוסר מוטיבציה. אין לי חשק לפתוח את
    הספרים החדשים לקראת שנת הלימודים, אני רוצה לעסוק בספורט אבל מתקשה
    להתמיד וכן הלאה.
    ניסיתי לאחרונה טכניקה מוכרת של אימון ופרס, זאת אומרת, אני מבטיחה לעצמי
    שעל כל X זמן של לימודים יגיע לי "פרס" של צפייה בתכנית אהובה או מאכל טעים.
    בהתחלה הטכניקה עבדה היטב אבל לפני כמה ימים היא הפסיקה.
    אקצר, אתם מכירים טכניקות שונות אשר עשויות לעזור לפתח מוטיביציה? אשמח
    לקרוא חלק מהן פה. תודה מראש וחג שמח לכולם!

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מוטיבציה

הוספת תגובה

• חוסר מוטיבציה - תגובה

גרשון מורג
    11/10/2011

שלום שירלי,
    צר לי לאכזב אותך אבל אין לי שום עצה או טכניקת "אינסטנט" לתרום לך.
    לפי מה שאת מתארת יש משהו יותר עמוק שמנהל את ההתנהלות הזאת אצלך. וזה מה שצריך לגלות. אז יהיה סיכוי שתצאי לדרך חדשה ויותר מספקת.
    תהליך של אימון אישי יכול בהחלט להיות לעזר בנ"ל.
    בהצלחה רבה וחג שמח!!!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר מוטיבציה - תגובה

איציק יצקן
    11/10/2011

שירלי יקרה,
    אכן, החזרת מוטיבאציה היא לחם חוקו של המאמן ותהליך אימון יכול בהחלט לעזור.
    כדי להבין איך זה פועל - חישבי בינתיים:
    מה המשמעות של ספורט או לימודים בחייך? למה את רוצה ללמוד ולמה הספורט חשוב לך.
    השאלות הללו יפנו אותך לבחינת הרצונות שלך.
    גילוי המשמעות הוא מנוע מעולה. והוא חלק מתהליך האימון.
    בהצלחה,
    וחג שמח,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי - איך אפשר ללמוד,?
    דני
    11/10/2011

היי,
    שמי דני, בן 31. תמיד הרגשתי שיש לי כישרון לראיית בעיות בחייהם של אנשים ולמציאת דרכים פשוטות ויעילות לפתור אותן. בנוסף, אני מאמין שגישה חיובית מובילה להצלחה ובמסגרת עבודתי כמדריך נוער סייעתי לבני נוער לא מעטים להגשים את עצמם בזכות גישה חיובית ואמנה בעצמם. אני מדריך בהכשרתי, עבדתי בעיקר בפנימיות, הוסטלים וכו' וכעת אני מאגיש שהדיע הזמן לשינוי. מאד הייתי רוצה להיות קואצ'ר, אני מאמין שיש לי את הכישרון לכך. כיצד אפשר ללמוד קואצ'ינג, ומה הלימודים כוללים? מה העלות בד"כ?

הוספת תגובה

• אימון אישי - איך אפשר ללמוד,? - תגובה

גרשון מורג
    11/10/2011

שלום דני,
    כנס לגוגל וכתוב "בתי ספר לאימון אישי" או ל http://www.coachinginteractive.co.il/news/8/
    יש שם קישורים לבתי ספר שונים.

לבחור בית ספר זה סיפור אחר. ממליץ לך ללכת ולבקר, להפגש, להתרשם מכמה בתי ספר ואז להחליט.
    בהצלחה!גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממאמן למאמן ..
    אלמונית
    04/10/2011

שלום לכם,

אני מאמנת אישית בתחילת דרכה.
    הייתי שמחה לשמוע מכם על הסיפור שלכם כמאמנים -ואיך הייתם בתחילת דרככם.
    ובנוסף אשמח לשמוע על סדר היום שלכם- כמה מתאמנים אתם מקבלים ביום, כיצד אתם מארגנים את זמן הפגישה ועוד נושאים 'טכניים' הקשורים למקצוע האימון

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    ממאמן למאמן ..

הוספת תגובה

• ממאמן למאמן .. - תגובה

איציק יצקן
    04/10/2011

אלמונית יקרה,
    תקצר היריעה מלספר על הדרך שעודה מתמשכת.
    להיות מאמן זה חלק מאישיות שקיימת עוד לפני שאתה עובר קורס מאמנים והופך מאמן רשמי.
    תכונות של קשב ותשוקה לשמוע סיפורים של מתאמנים ולהתחבר לאנשים עם דרייב להתפתחות - הכרחיים כדי להיות מאמן פעיל ומצליח.
    באופן אישי התחלתי לאמן עוד לפני שמושג האימון נכנס לארץ: כחלק מעבודתי כחונך תלמידים לכתיבת תסריט ישבתי עם תלמידים שלי על הסיפור האישי שלהם.
    התחלתי לאמן בתשלום רק כמה שנים אחר-כך, אחרי שעברתי קורס מאמנים. כמובן שמתחילים במתאמן אחד או שניים. סופרוויז'ן (פיקוח) הוא דבר הכרחי והוא שבונה אותך כמאמן. נכון להסתפק בהתחלה במעט מתאמנים ובתשלום נמוך ולעלות לפי מה שהשוק מאפשר (כמאמנת מתחילה לא ייתנו לך תשלום של מאמנת וותיקה).
    אימון הוא דרך חיים ומי שאין בו תשוקה למתאמן שלו - לא יצליח. אימון הוא שפה של תקשורת שנכון ללמד אותה לכמה שיותר אנשים ולהנחיל את השימוש בה לכמה שיותר אנשים.
    אני מקווה שעניתי לך על מקצת משאלותייך.
    כמובן ש(כמו שאמרתי) תמיד תקצר היריעה מלספר.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלמונית
    04/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להקשיב לאינטואיציה או להמשיך לחכות?
    אנונימית
    02/10/2011

הי
    אני בת 27 אחרי תואר במנהל עסקים ורקע תעסוקתי בתחום שירות לקוחות ותמיכת מחשוב.
    אני גרה עם אמא מגיל 11 ומשלמת לה כרגע שכ"ד כיוון שהיא לא יכולה פיזית לעבוד במשרה מלאה ולא מקבלת מספיק מביטוח לאומי.
    התפטרתי לאחרונה מחברה גדולה שהיו בה תנאים נפלאים אבל לא הסתדרתי עם אנשים מסויימים והרגשתי שזה לא המקום עבורי, התפטרתי וחזרתי לעבוד בתחום של מחשבים בחברה אחרת קטנה יותר עם פחות הטבות.
    אני עובדת שם קרוב לחצי שנה ולאחרונה אני מרגישה שתחום המחשבים מדכא אותי יותר ויותר. אני נמשכת יותר לתחום ההדרכה, הכתיבה והלימוד וגם בגיל צעיר יותר נמשכתי לתחומי הפסיכולוגיה המחקר והכתיבה, לעשייה בעלת משמעות, נתינה והתפתחות אישית.
    אני קרובה סופסוף להוצאת רשיון יש לי טסט בקרוב, הצלחתי לחסוך סכום נכבד ואני מתכננת לקנות רכב לאחר קבלת הרשיון ואז למצוא דירה משלי סופסוף ולהתפטר מהעבודה כדי לעבוד במשהו שאני באמת אוהבת.
    אבל בנתיים.. אני מרגישה מיואשת, קשה לי לישון בלילות יש לי חלומות לא טובים ואני מרגישה שהמוח שלי כל הזמן עובד. אני מנסה לחיות את הרגע ולא לחשוב קדימה ואני עושה הרבה מדיטציה אבל זה תמיד צף חזרה.
    אני חסרת סבלנות ומשהו בי צועק לי לעזוב את הכל כבר עכשיו, אבל אני לא מצליחה למצוא עבודה בתחום שאני רוצה, בכל מקום דורשים נסיון ולי יש רק מעט נסיון הדרכתי של כמה חודשים ובכתיבת מדריכים. אני מפחדת לעזוב עבודה לפני שיש לי עבודה אחרת אבל אני גם לא יודעת איך לגשת לראיונות אם אני עובדת כרגע..
    ואיך אעזור לאמא שלי אם לא תהיה לי עבודה?
    הייתי בנאדם מאד סבלני ללא מטרות ואינטרסים אישיים ועכשיו הכל מציף אותי בבת אחת, ואני נפגשת עם פסיכולוג אבל הפגישות רק גורמות לי להבין יותר שאני חייבת שינוי.. איך יודעים מה הדרך הנכונה כשיש כל כך הרבה שתלוי בכל החלטה ואין אפשרות אף פעם לחזור לאחור?

הוספת תגובה

• להקשיב לאינטואיציה או להמשיך לחכות? - תגובה

איציק יצקן
    02/10/2011

אנונימית יקרה,
    אינטואיציה היא דבר שימושי וטוב אלא שלעיתים הפחדים שלנו חובשים מסיכה של אינטואיציה ומפתים אותנו לעשות דברים שאין בהם תועלת ואשר אפילו מזיקים. באימון לומדים איך לזהות האם מה שאני מרגיש זה אינטואיציה או פחד בתחפושת.
    את עומדת בפני פריצת דרך. בזאת אין ספק!
    המצב בו את נמצאת מורכב ועם זאת יש לך לא מעט אוצרות איתם את יכולה ללכת קדימה.
    הרגשות שלך זוללים המון אנרגיות: משימתו הראשונה של המאמן שלך היא לעזור לך לשמור על האנרגיות שלך ולמצוא ביחד איתך באר לשאוב ממנו עוד אנרגיות.
    יש לאימון כלים טובים ואמינים לעזור לך: לדייק את הכיוון המקצועי, למצוא פתרון לשהותך עם אימך, לנצל בחוכמה את האוצרות הרבים שברשותך.
    לא יהיה נכון מצידי להמשיך לענות לך בפורום ה-ז-ה: זה עלול להזיק יותר מאשר לעזור.
    אימון אישי יעזור לך להגיע למקום בו את ראויה להיות, תוך חוויה והתרגשות של גילוי ועשייה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה