פורום אימון אישי, קואצ'ינג - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה חשובה
    גבי
    10/07/2011

שלום ,

אני עובר הרבה מאוד משברים בשנים האחרנות של חיי
    החוויות השליליות החזקות מהוות חלק משמעותי בחיי (מדובר על משברים מאוד משמעותיים )

אני כרגע בטיפול פסיכלוגי שמבחינתי לא ממצה עצמו ולא נותן לי את ההרגשה שזו הדרך הנכונה להתמודדות .

הייתי רוצה להתייעץ לגבי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .
    האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי .

מה דעתכם ?
    כיצד ניתן לבחור את הדרך המתאימה ביותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונה חשובה

הוספת תגובה

• הכוונה חשובה - תגובה

גרשון מורג
    10/07/2011

לגבי שלום,
    תודה שפנית אלינו.
    לתת תשובה לשאלתך "מהי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי?" על בסיס המידע שמסרת, זה יהיה משהו לא מקצעוי ולא אחראי.
    אם הרגשתך הינה שהטיפול הפסיכולוגי שאתה עובר כרגע אינו עוזר לך, ראשית דבר על כך עם המטפל/ת שלך ואולי תמצאו דרך אחרת.
    אם למרות זאת, אתה עדיין לא מרוצה, אין לי ספק שאין טעם בהמשך הטיפול עם אותו/ה מטפל/ת. יתכן שהחלפת בעל המקצוע יסייע לך.
    בכל מקרה, הרושם שמתקבל בהודעתך הינו שאתה מוסר מידע מאד כללי ומעט מאד ובתמורה אתה מצפה לתשובות החלטיות. אני מקווה שלא כך אתה נוהג בטיפול שלך שהבסיס הראשוני שלו הוא פתיחות ואימון בין מטפל ומטופל.
    בכל מקרה, הרבה הצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה חשובה - תגובה

איציק יצקן
    14/07/2011

גבי יקר,
    אני מצטרף לדעתו של גרשון. אני מציע שתיתןקצה חוט להתייחסות שלנו. במקביל נכון לך להתחבר למפגש ניסיון באימון כדי לחוש ולהבין מה זה אימון ומה ההבדל בין אימון לטיפול פסיכולוגי ולהחליט ולזוז הלאה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה לרגע האחרון
    מעיין
    07/07/2011

אני תמיד מאחרת, תמיד מגיעה לרגע האחרון גם אם ניסיתי להימנע מזה... ניסיתי כל מיני דברים שלא ממש עזרו.

זה גורם לי לאחר תמיד...

מה אני יכולה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לרגע האחרון

הוספת תגובה

• מכורה לרגע האחרון - תגובה

גרשון מורג
    10/07/2011

שלום מעיין,
    תודה שפנית אלינו.
    בנושא "המאחר הכרוני" אנו מבחינים בכמה אספקטים. שניים חשובים הם הפן התכנוני והפן ההוויתי.
    בפן התכנוני צריך לבדוק איך את מתכננת ומנהלת את זמנך ואיך ניתן לשפר/לשדרג את התכנון והביצוע כך שתוכלי למלא את משימותיך בזמן ובניחותא.
    בפן ההוויתי בודקים את ההוויות שמובילות אותך להתנהל כפי שאת מתנהלת וגם שם על מה צריך לעבוד ומה ניתן לשנות לשיפור/שדרוג התנהלותך והרגשתך.
    שני הדברים ניתנים לביצוע באמצאות תהליך של אימון אישי.
    מאחל לך הצלחה והמשך שבוע נפלא ורגוע.
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה לרגע האחרון - תגובה

איציק יצקן
    14/07/2011

מעיין יקרה,
    בהמשך לדבריו של גרשון - אני שואל האם את מתנהגת כך לגבי כל אחד מהעיסוקים בחייך? האם את מאחרת גם לעבודה? ללימודים?
    אם לא - אזי הבעייה שלך אינה בניהול זמן.אני מציע לך לבדוק מה המשמעות שיש לך באותם מקרים בהם את מאחרת. הם באמת חשוב לך להגיע בזמן? למה את מאחרת ולחלופין לאן את לא מאחרת ומה ההבדל. אחרי שתבדקי את זה אפשר להמשיך הלאה עם כלים אימוניים מגוונים.בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת לימודים-התלבטות קשה
    אמא
    30/06/2011

היי,

אני נמצאת בהתלבטות קשה לגביי לימודים שנגררת כבר כמה שנים. אני בת 24 עד לאחרונה חשבתי לעסוק בחינוך כי לטעמי זה המקצוע שהכי מתאים לי, ומאחר והגעתי למסקנה שמקצועות טיפוליים גם מעניינים אותי, הכנסתי את עצמי לתסבוכת.
    אני מרגישה כמו ילד שצריך לבחור טעם לגלידה ולא יודע מה לבחור, ומרגיש שזו הפעם האחרונה שיוכל לאכול גלידה בחייו...
    שההחלטה הזאת גורלית מכדי שאטעה בה. אני חושבת על לימודים בחו"ל בין היתר כי איני עומדת בסף תנאי הקבלה בארץ ללימודי מקצועות טיפוליים (כגון: ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת וכו'.)

האם יש למישהו עצה איך למקד את הבחירה? או מקום שיכול להציע עזרה בחיזוק הבחירה שמתאימה לי?

תודה.

הוספת תגובה

• בחירת לימודים-התלבטות קשה - תגובה

איציק יצקן
    30/06/2011

גרסיה יקרה,
    ראשית, הביני שאנחנו חיים בעידן בו תוחלת החיים גבוהה וכבר עכשיו לא מעט אנשים מחליפים את הקריירה שלהם לפחות פעם בחיים: כך שלא יקרה אסון גם אם תטעי ומניסיוני גם אם טועים - תמיד את נמצאת בסביבה של הדבר שמתאים לך וכמו שאת מתארת את זה זה לבחור איזו גלידה ולא לבחור בין (למשל) גלידה או פיצה.
    לתחום האימון יש אמצעים רבים לעזור לך לבחור ולדייק את המקצוע המתאים לך. זה פשוט: עשי רשימה של כל הדברים שאת הכי אוהבת ומתלהבת מהם ושמחה לעשותם ורשימה נוספת של דברים שאת נחשבת למיומנת בהם. אל תחסכי דבר. כאשר בידייך שתי הרשימות - מצאי את הדברים החוזרים על עצמם בשתי הרשימות. מהם מרכיבים את הכותרת המתארת את הכיוון בו את צריכה ללכת כדי למצוא את העיסוק המתאים ומשם את המקצוע הספציפי שבו בטוח שתצליחי ואשר נכון לך להשקיע בו בהכשרה ובלימודים. אני ממליץ מאוד לקחת מאמן אישי שילווה אותך ויעשה איתך עבודה מדויקת. גם ברור שנכון להשקיע בזה מחשבה וגם ההשקעה הכספית שבהכוונה משתלמת ביותר (לחיים). וד"א - אם לא התקבלת ללימודים בתחום מסוים זה אומר בדרך כלל שיש תחום א-ח-ר שמתאים לך. ולעיתים נכון להשקיע כדי להעלות את רף הבגרות או הפסיכומטרי כדי להתקבל.
    אבל הכי חשוב - הקושי שלך להחליט הוא הסתתרות מלגדול (מפחיד להיות ילדה גדולה) ולצמוח (מפחיד להיות באיזור חדש ולא מוכר). נסי להיות פחות דרמתית ופחות בפחד כי זה שואב את כל הכוחות שלך - והתחילי לקחת אחריות, כי לקחת אחריות זה דבר הכי מרתק ואיזור חדש זה כמו טיול והתנחלות בארץ חדשה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה!!
    ירדן
    22/06/2011

שלום... אני לא יודעת מה לעשות אני חייבת עזרה
    אני בת 18, והבעיה שמפריעה לי בצורה גדולה מאוד זה-- שקשה לי להתחבר לגברים> מבחינה ידידודית
    יש לי כמה ידידים מהבית ספר..אבל הקשר איתם הוא ממש קטן, רק מדברים בבית ספר> ולא מעבר .
    יותר קל לי לדבר באמצעות המחשב עם בנים.. צורת הביטוי שלי בכתב היא שונה. כי כשמקלידים גם חושבים לפני מה שרושמים. ואז השיחה היא פשוט הולכת חלק וכיפית
    ובמציאות לעומת זאת, פנים מול פנים זה שונה, כי אין זמן כמו שיש כשמדברים במחשב
    אני יציין- שאני ילדה יפה, חמודה, נעימה.. אבל הבעיה שלי שבגלל שעברתי כל כך הרבה דברים נוראיים בחיים שלי הביטחון שלי כתוצאה מכך ממש ירד, וזה קשה לי מאוד!!
    אני לא יודעת מה לעשות
    יש לי מודעות עצמית ממש גבוהה, אני כן רואה שבנים רוצים לדבר איתי(הבנים מהשכבה), אבל הם לא עושים בכך כלום!
    ואני תמיד חושבת: "מה, אם אני ילך לדבר איתו\יפנה אליו, אם הוא בכלל לא רוצה לדבר איתי\לא רוצה בחברתי"...ועוד ועוד..
    אני רוצה שיהיה לי ביטחון בעצמי, לא רוצה ביטחון מופרז. אלא , שאני באמת יאמין בעצמי שאני טובה
    כי אני כל הזמן מבקרת את עצמי !! , בכל דבר. ואני יודעת באמת שאני מאוד נשמה וטובה. ואין לי שום סיבה לחשוב אחרת
    אני יודעת שאני טובה > ואני מפחדת שחושבים עליי שאני רעה.
    לא יודעת ממה זה נובע, אני לא רבה עם אף אחד. פשוט חוסר ביטחון!

היה לי חבר לא מזמן, שהיינו שנה ביחד, אבל הכרתי אותו דרך האינטרנט. וזאת הבעיה!! שום ידיד אני לא מצליחה לרכוש פנים מול פנים.(מהבית ספר)
    גם אם יוצא לי דיבור עם בחור - תלוי באופי שלו ואיך הוא נראה, אם זה בחור שנראה לא טוב>אני מצליחה לדבר חופשי בלי פחד. אבל אם זה בחור שמוצא חן בעיניי> אני מתביישת ולא מצליחה לדבר.

אני אוהבת לעזור, לתת, להצחיק ולצחוק. אבל כיום, בגלל כל מה שעברתי ה"להצחיק ולצחוק" כבר לא קורה , אני כבר לא כל כך בוטחת באנשים כתוצאה מהאירועים שעברתי. זה טיבעי אבל זה מפריע לי.

אני רוצה ממש שתעזרו לי ותגידו לי איך לשנות את הגישה על עצמי, איך להעלות את הביטחון שלי.
    אין לי כסף בבית.. ולכן אני לא יכולה ללכת לשום פסיכולוג או קאוצ'ר(יש לי רק אבא אין לי אמא, ואין כל כך כסף)
    אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי עצות...
    תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!!

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה!! - תגובה

איציק יצקן
    22/06/2011

שלום לבת ה-18 היקרה,
    אל מול המכתב הארון והמתרגש והמרגש שלך אני מציב תשובה פשוטה:
    את מתארת עצמך כמישהי מיוחדת ובעלת מידות טובות וערכים מעולים.זאת התחלה טובה.
    את ערה ומפוקחת לגבי הקושי שלך בתקשורת עם בני המין השני.
    ההבדל בין המודעות שלך לכך שאת בעלת מידות טובות לבין המציאות - שלא מזמנת לך בחור כלבבך - ההבדל הזה הוא גדול וכולו בעצם ר-ק בראש שלך...
    להווה ידוע שמחשבות לא מחמיאות שלך על עצמך כמי שלא יכולה למצוא בן-זוג - זוללות את כל הכוחות שלך והן ע-צ-מ-ן לא מאפשרות לך ל-מ-צ-ו-א בן-זוג.
    ולכן כל העבודה היא על הראש שלך, על המחשבות שלך ועל הרגשות שנוצרות כתוצאה מהמחשבות השליליות.
    ההצעה שלי היא שקודם כל פשוט תירגעי.
    בכל מחיר.
    נסי ואז חזרי אלינו ב-BeOK כולנו רוצים לשמוע מה עבר עליך אחרי שנרגעת.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איציק! עוד משהו...

ירדן
    24/06/2011

איציק תודה רבה לך..!! אני קראתי את מה שכתבת לי, ואז לקחתי על עצמי באמת נטו להירגע...
    ואני רוצה להגיד לך, להפתעתי הרבה!!! > שמאותו יום שענית לי חזרה >> השתנתה הבעיה שהציקה לי,
    פתאום יש לי שיחה בפלאפון מידיד מהשיכבה שלי
    סיימתי כבר את הלימודים- אבל פתאום אני רואה עוד ידיד מהשיכבה, והתחלנו לדבר , והרגשתי הכי נוח שיש... ראיתי שזה לא כזה נורא
    כי אני כל פעם הייתי חושבת שחושבים שאני רעה... אני ממש לא יודעת למה , אתה יכול להסביר לי ממה זה נובע???
    כי הרי אני לא רבתי עם אף אחד ולא אוהבת לריב, ולא עושה משהו לא בסדר
    אני שואלת אותך את זה.. כי אני בטוחה שזה עדיין לא השתנה אצלי בראש ב100% ... עכשיו אני מרגישה בסדר עם עצמי.. אבל יכול להיות שזה עוד יופיע לי שוב...

ואני יגיד לך שזה מאוד הצחיק אותי שדיברתי איתו(עם הידיד) > וזה ילד שבבית ספר לא יצא לנו אף פעם לדבר!
    אבל יחד עם זאת זה שימח אותי, שסוף סוף אני באמת הרגשתי שמשהו טיפה משתנה.
    וכשדיברתי איתם השיחה הייתה ממש נחמדה וכיפית
    למדתי להכיר שזה לא כזה נורא... שאין לי ממה לפחד וממה לחשוש
    הרי בסך הכל אני לא עושה שום דבר רע בזה שאני רוצה להכיר ולדבר, להפך.
    אני מקווה שזה ימשיך ככה...

אבל לגביי הביטחון שלי, אין לך שום דרך להגיד לי איך לשנות את הביטחון?
    הבעיה בביטחון אצלי >>>
    שהוא יורד רק כאשר אני נימצאת ליד הילדים מהשיכבה שלי >שאין לנו דיבור אחד עם השני... ובמקום שאני כן ידבר איתם, אני מסתגרת וזה חבל לי מאוד!!
    אני שמתי לב שבמסגרת(כמו הבית ספר) יש לי בעיה להתחבר לילדים סביבי
    שרק מחוץ לבית ספר זה מצליח לי
    ויש לי עוד מעט נשף, אני רוצה שכן יהיה לי ביטחון לרקוד עם כולם ולא לפחד.
    לסיים את זה( את הבית ספר) בצורה הכי טובה וכייפית שיש, שאני יראה שלפחות בסוף השנה אני כן מדברת עם עוד ילדים מהשכבה
    אני ממש מפחדת שבצבא, אני לא יצליח להתחבר אל אנשים
    אני רוצה לשנות את זה אחת ולתמיד....
    אני אשמח אם תוכל לענות לי על זה
    תודה רבה רבה לך !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איציק! עוד משהו... - תגובה

איציק יצקן
    27/06/2011

למצליחה (לשעבר "עזרה דחוף"),
    החיפזון הוא מהשטן - לכן וותרי על הדחיפות.
    אני שמח שניסית משהו והוא הצליח. זאת תכונה מעולה לנסות משהו חדש ובעצם שינוי הרגל מחשבתי או רגשי זה ה-א-ו-מ-ץ בכבודו ובעצמו.
    אין גבול עד כמה את יכולה להיות רגועה ואני לא אומר להפסיק להתרגש. מה שאני אומר זה שתנהלי את הרגשות. תמשיכי כך ותראי נפלאות.
    את אומרת ש"את חושבת שאת רעה" - מרתק ומפתה לענות לך על שאלה כזאת אבל קשה לענות על כך בלי להכיר אותך דרך שאלות עומק. מה שכן - אוכל לומר עכשיו זה שברור שזה דימוי שלך בלבד. ברור שאם מישהו ממשי היה אומר לך את זה - זה היה ממש מרגיז אותך - הלא כן? מה היית עושה? כועסת עליו! שואלת אותו למה? ומה שאני ממליץ, זה שבכל פעם שאת מרגישה כך שאלי את עצמך "למה?" במה את "רעה"? אל תניחי ללוחש הזה בפנים לומר לך את זה.
    מגיע לך ליהנות מהנשף הסיום. הוכחת שיש לך אומץ ואת כבר יודעת איך להשתמש בו. עשיי את זה שוב ותיהני גם מהנשף וגם מההתרגשות. זה שווה!
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

ירדן
    06/07/2011

איציק תודה רבה לךךךךך!! ובאמת שמתי לב שכשלא חושבים על זה ולא ממהרים זה מגיע.. אתה צודק בהכל.. תודה רבה רבה, שיהיה לך יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטיבציה
    ליבי
    21/06/2011

אני מאמנת בתחילת הדרך ואשמח לעצתך או לעצתו של כל אדם אחר. יש לי מתאמן שכל הזמן עסוק בלהגיד כמה הוא מעוניין בשינוי אבל לא עושה יותר מדי כדי לשנות את המצב, אפילו לא משימות קטנות. הוא מתחבא מאחורי המון תירוצים: הפרעות קשב, שכחה, עומס בעבודה, ומצהיר שוב ושוב שאלו הן הבעיות שלו. בכל זאת הוא מגיע ומשלם. שאלתי אותו אם הוא מגיע רק כדי להרגיע את המצפון שלו, כדי שירגיש שהוא כביכול עושה משהו ולא רק מצהיר על שינוי אבל הוא מתעקש שלא. יש לי תחושה שמתישהו בקרוב אגיד לו שאין לי עם מי לעבוד אבל אשמח לקבל טיפים או דרכים אחרות לתקוף את העניין. אגב, כבר דיברנו על קרבנות ובחירה. ועל צריך/חייב או רוצה שינוי. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מוטיבציה

הוספת תגובה

• מוטיבציה - תגובה

איציק יצקן
    22/06/2011

ליבי יקרה,
    הכותרת שלך מדויקת: מוטיבאציה. ובעצם צריך לכתוב: "חוסר מוטיבאציה". וקרוב לוודאי שלמתאמן שלך אין מוטיבאציה לזוז ומה שהוא מחפש זה להירגע ממשהו שמקשה עליו.
    זה פשוט מאוד: אמרי לו מיד בפגישה הבאה שאימון הוא תהליך תלוי הישג ושמכיוון שהוא לא מתקדם למטרה אותה הצבתם, ומכיוון שאימון אינו טיפול או תראפיה - את קובעת את הפגישה הזאת כאחרונה ביניכם ומציעה לו ללכת לפסיכולוג או למטפל אחר כדי למצוא מענה לקושי בו הוא נמצא.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי קאוצ'ינג
    ים
    20/06/2011

שלום,

אני מחפשת מקום טוב ואיכותי ללימודי קאוצ'ינג כמקצוע לחיים אשמח לקבל מכם המלצה על בתי ספר שנחשבים לטובים ושבאמת מלמדים את המקצוע ברצינות.אם לא ניתן להמליץ באתר אשמח לתשובה למייל: [email protected].

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לימודי קאוצ'ינג

הוספת תגובה

• לימודי קאוצ'ינג - תגובה

גרשון מורג
    20/06/2011

אכן זה לא מקום להמלצות/פרסומות.
    אשלח לך בדוא"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקורת עצמית
    ליאורה
    20/06/2011

אני לא יודעת איך לצאת מזה. אני יותר מדי חושבת על כל משפט שיוצא לי מהפה, ולא מצליחה להגיד כלום בסופו של דבר.

לקביעת תור
    סגירה
    ביקורת עצמית

הוספת תגובה

• ביקורת עצמית - תגובה

איציק יצקן
    20/06/2011

ליאורה יקרה,
    והנה בכל-זאת הוצאת מפיך משפט מתוחבר ואת מבטאת עצמך היטב ולמרות שאת אומרת שאת "לא מצליחה להגיד כולם" הנה אמרת.
    התופעה שאת מציינת נמצאת על פי רוב אצל אנשים ששקועים חלק גדול מהיום במחשבות אודות הדימוי העצמי שלהם - "מה חושבים עלי". זאת תפיסה עצמית שעל-פי רוב יש פער בינה לבין המציאות, ז"א תמיד את הרבה יותר ממה שאת חושבת שאת.
    עיקר הפעולה האימונית כדי לפתור את העניין היא ביצירת אקטים של התיידדות עם עצמך ובעצם ביצירת מערכת יחסים טובה בינך לבין החלק הפחות מודע שבך, החלק האוטומטי אשר מפעיל אותך לדיבור. יש כל מיני דרכים לעשות זאת ולא יהיה רציני מצידי להיכנס לכך מעל היריעה הזאת. מה שכן אני יכול לומר שכדי להבין איך ליצור דיאלוג פנימי טוב עם האני הפנימי שלך עלייך לשים לב לרגשות שלך: רגשות שליליים תמיד ייקחו ממך אנרגיות. רגשות טובים יעצימו אותך וישרו עלייך ביטחון. כמו שאמרתי - יש לא מעט כלים באימון ליצור רגשות טובים יותר אבל לימוד השימוש בהם מצריך שיחה אינטימית בין המאמן למתאמן - מה שיגרור בעקבותיו דיאלוג פנימי אינטימי ומכבד בינך לבין עצמך.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקורת עצמית - תגובה

גרשון מורג
    20/06/2011

שלום ליאורה,

נראה לי שקבלת תגובה מורחבת וממצה מהקולגה שלי, אבל אני רוצה להוסיף עוד כמה מילים.

ראשית, מבורכת את ותבורכי על כך שאת חושבת על כל משפט שיוצא לך מהפה! חלק גדול מההולכים על שתיים סובלים דווקא מבעיה הפוכה ואז התוצאות לפעמים באמת קשות...

לגבי יתר הנתונים שאת מציינת בהודעתך: שאת חושבת "יותר מדי" ושאת "לא מצליחה להגיד כלום", אני הייתי מניח אותם מתחת לזכוכית מגדלת ובודק כמה יש בהם מהשיפוט העצמי המחמיר וכמה יש בהם מן האמת האובייקטיבית. את זה תוכלי לעשות בתהליך אימוני, בהחלט.

אז בהצלחה רבה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי את אותה הבעיה בדיוק!!!

מאיה
    25/06/2011

הפתרון היחידי באמת הוא להזכיר לעצמך כל הזמן שלא אכפת לך מה חושבים עליך או איך את נראית בעייני האחר..
    אצלי זה עובד בינתיים:)

ובאמת שזה נובע אך ורק מחוסר ביטחון עצמי, לדעתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה
    מתעניינת ..
    18/06/2011

עשיתי איזה טסט לניתוח אופי והיו שם כמה שאלות שלא ממש הבנתי מה זה מגדיר אולי תוכלו לעזור לי להבין , היתה שאלה "האם בזמנך הפנוי את/ אתה נוהג לדפדף ספר טלפונים?" , ושאלה נוספת "האם את/ אתה אוכל מאוד לאט?"

לקביעת תור
    סגירה
    תודה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

איציק יצקן
    18/06/2011

מתעניינת יקרה,
    אני מציע לשלוח את המחברים של "השאלון לניתוח אופי" לניתוח אופי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

גרשון מורג
    20/06/2011

שלום לך מתעניינת,
    בתור אחד שנגמל מדפדוף בספר הטלפונים בשעות הפנאי, אך עדיין אוכל לאט, :-) הייתי אומר לך שבחיים יש לפעמים דברים שבולטים בחוסר הרצינות שלהם. עושה רושם שהטסט הזה כלול בקטגוריה הזאת. לא הייתי ממליץ לקחת ברצינות יתרה את תוצאותיו.
    בברכה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן שלא מובן....

תודה
    21/06/2011

אז דפדוף בספר טלפונים מצביע על סוג של אובססיה ועל מה מצביע דרך אכילה איטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן שלא מובן.... - תגובה

גרשון מורג
    21/06/2011

יקירתי,
    אין לי מושג על מה מצביע (אם בכלל!) כ"א מהדברים הללו. כפי שכבר נאמר, מציע לא לקחת את העניין ברצינות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקרה תודה שניסיתם לעזור.......

תודה
    21/06/2011

לא לוקחת ברצינות פשוט היה לי מעניין להתאים כל שאלה מתוך 200 שהיו למה היא בודקת 2 לא ידעתי למה להתאים בעזרת הפורום נשארה רק שאלה 1 שאין לי מושג למה היא קשורה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת קריירה
    לירן
    17/06/2011

שלום ,
    בת 30 שעדיין מחפשת את עצמה - כך אני חושבת שרואים אותי מבחוץ, אני בחורה שמחליפה עבודות בקצב, לא מצליחה להישאר "מעוניינת" לא בבחור, לא בעבודה ולא בלימודים מספיק זמן, אני מוצאת את עצמי "חולמת בהקיץ" יותר מאשר נמצאת ב"עולם הזה" - סליחה על כל המרכאות, אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ומאוד מתוסכלת
    אלו פתרונות יש לאדם שכמותי?תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלת קריירה

הוספת תגובה

• תשובה

תמיר
    18/06/2011

שלום לך

אימון אישי בהחלט יכול לעזור לך לקבל כלים ליצירת
    בהירות,להתחבר לחזוקותייך ,ערכייך -לתת פוקוס,סדרי עדיפויות בחייך כדי שתוכלי לדעת מה באמת מתאים ונכון לך בכל תחומי חייך לרבות קריירה,זוגיות וכו' ולשחרר את החסמים המגבילים אותך להגיע לשם.

במשך תהליך האימון תוכלי לבנות לך חזון חיים מדויק וליישם אותו על מנת שבאמת תהיי מסופקת ומאושרת

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת קריירה - תגובה

איציק יצקן
    18/06/2011

לירן יקרה,
    הטקסט שלך קורא בקול רם "קרא אותנו בין השורות!" אז הנה, הסבטקסט:"בת 30 שעדיין מחפשת את עצמה" - כך את רואה את עצמך. זה הדימוי שלך, התפיסה שלך מה שמניע אותך בפועל. "אני בחורה שמחליפה עבודות בקצב לא מצליחה להישאר 'מעוניינת' לא בבחור לא בעבודה ולא בלימודים מספיק זמן" - את מתקשה לבחור את לא רוצה לוותר על כלום ומוותרת על הכל. "אני מוןצאת את עצמי 'חולמת בהקיץ' יותר מאשר נמצאת ב'עולם הזה' " - בורכת ביכולת מדהימה לדמיין ואת אמורה להפיק את זה בחיים האמיתיים - זאת מהות עבודת האימון. "סליחה על כל המרכאות", הפסיקי להתנצל ולומר "סליחה שאני חיה" ויותר מכך - תפסיקי לשים דברים במרכאות, לחיות בכאילו בפסאודו בלכאורה - כי האמיתית שבך היא מה שמעניינת. "אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ומאוד מתוסכלת" - מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לזרוק את כל מה שאת נושאת כבר המון שנים ולחזור לטבע הפשוט שלך. את לא צצריכה לרכוש כלום אלא פשוט להיות את עצמך. הדרך הזמינה לך ביותר היא לקלף את מסיכת הדימוי שלך ופשוט להירגע. להאמין לדברים הטובים שאומרים לך ולעשות delete לכל הדימויים השליליים והכי חשוב - להתחיל לנהל את הרגשות שלך - כי הרגשות השליליים שלך זוללים את כל הכוחות שבך מכדי לתת ולקבל ולהיכנס למעגל - שם האנרגיות הטובות ושם ההזדמנות שלך.
    עולם האימון מציע אמצעים פשוטים לקילוף.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מעיין
    20/06/2011

מסכימה עם מה שנכתב לך ומוסיפה, ייתכן שהדימוי העצמי שלך נוצר בגלל חיים של תחושה שאת לא מספיק טובה
    לא בגלל שאת לא אלא אולי יש איזו שהיא בעיה שאת לא שולטת בה, מה שאת כותבת מתאר הפרעת קשב , אני מוסיפה לך קישור לתוכנית המקצוענים שהייתה , ורואיינה בה אישה לגביי הפרעות קשב במבוגרים ,מקווה שזה יעזור
    וללמנהל הפורום מאוד אהבתי את התגובה שלך**

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    אורית
    15/06/2011

שלום ,אני מעוניינת לפתוח עסק הפעלות לימי הולדת,יש לי כל מיני רעיונות אבל הבעיה העיקרית שלי זה פחד קהל. אני עובדת בגן ילדים יושבת מול הילדים ומשחקת איתם לפעמים.(מה שעד לפני כמה זמן לא הייתי מסוגלת מחוסר הביטחון וחוסר הניסיון).
    אני רוצה לדעת איך אני יכולה ללכת להפעיל יום הולדת בביטחון החוסר ביטחון העיקרי שלי זה לא הילדים אלו ההורים שבאים ,הסבים והסבתות ועוד כל מיני חברים שהם לא ילדים.
    בקיצור פחד אם זה לא יצליח אם אני פתאום לא ידע מה להגיד וכו'.
    בבקשה עזרה כאן כי אני מאוד זקוקה לזה .

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

איציק יצקן
    15/06/2011

ארוית יקרה,
    עיצרי לרגע לפני שאת קוראת לקושי שלך "פחד קהל". אני מציע לך את זה לא מכיוון שאני לא מאמין לך שכך את מרגישה אלא מכיוון שלעיתים אנחנו משתמשים במונחים נדושים בעוד שהפיתרון לקושי שלנו הוא פשוט בהרבה יותר.
    מה שבטוח זה שבתיאור המצב שלך יש נקודת אור גדולה: הילדים אוהבים אותך, וזאת עובדה מנצחת שכאשר תפגיני אותה - אף הורה ואף סבא לא יכול להפריע. אם עדיין לא שכנעתי אותך - מה דעתך להתחבר למה שבאמת חשוב - הטוב שאת מ-ע-נ-י-ק-ה לילדים.

הצגתי בפנייך שני כלים חשובים ופשוטים וכך או כך - אימון בא לפשט דברים ולאימון כלים פשוטים לקלף דברים מיותרים.
    לכי הלאה עם הדברים האלה ואם עדיין תרגישי חשש - כדאי לך להגיע לאימון אישי או אימון בקבוצה ושם ניתן להעמיק את הדברים, לוודא דברים ולהשתמש בכלים נוספים על מנת להרים את העסק שלך .
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

תמיר
    15/06/2011

שלום לאורית היקרה,

מה שאת מרגישה -פחד,חשש,פחד קהל- קיים בך כתוצאה מחסימה רגשית שנוצרה בעבר בהשפעת ההורים/סביבה

בתהליך אימון תלמדי לזהות את הרגש המדוייק ואת מקור ולשחררוו ,לחזק את בטחונך ודימוייך העצמי ע"י חיבור לערכייך,עוצמותייך ומשם להתנהל ממלאות ולא מחסכים,מעוצמה ולא מחולשה.

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי
    0528730271

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

גרשון מורג
    16/06/2011

שלום לך אורית,
    תודה שפנית אלינו.
    אני רוצה לצאת מההנחה שהתאור שלך בפניתך מדויק ואין לי סיבה לפקפק במה שאת חשה כפחד מקהל. אני יודע גם שלמרות שסביר להניח שאין בסיס ממשי לפחד הזה, הוא בכל זאת קיים אצלך ואין טעם להתווכח עם המציאות.
    אני גם מניח שהפחד הזה יהיה קיים, עד שאת (ורק את!) תוכיחי לעצמך שאין לו מקום בחייך. ואת זה תשיגי כאשר תצליחי להתמודד איתו, ז"א תופיעי בפני קהל בהצלחה.
    ע"מ להשיג את הנ"ל, ישנם שתי דרכים:
    הראשונה הינה בעזרה מקצועית שיכולה להיות לעזר רב. אחת הדרכים היא באימון אישי.
    השניה היא מה שאומרים "לעצום עיניים ולקפוץ למים הקרים". לשבור את הקרח ולחוש את הניצחון על הפחד. זה דורש אומץ ונחישות, אבל זה אפשרי.
    לגבי פתיחת עסק כרגע המבוסס על הופעה בפני קהל, הייתי שוקל היטב האם להשקיע את המשאבים הנפשיים והכספיים לפני שתרכשי את הביטחון המינימלי שאת מסוגלת להופיע. דחיה של הצעד הזה תוך כדי עבודה על התמודדות עם הפחד יכול להיות מהלך הגיוני.
    דרך אגב, ההורים של הילדים, הסבים והסבתות וכו', הם כולם בסך הכל ילדים שהתבגרו...
    בתנועת הנוער היו אומרים "חזק ואמץ!" ואצל אובמה אמרו "Yes, we can!".
    היי בטוחה שאת גם יכולה.
    בהצלחה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בגיל 10 ללא מיומנויות חברתיות
    אפרת
    11/06/2011

שלום, לבני בן ה10 יש קושי לשמור על חברים, יש לו חבר טוב אחד, כאשר הוא בסביבה של יותר מחבר אחד קשה לו האינטרקציה החברתית, בכיתה תמיד חושב שרוצים "לתקוף" אותו (הוא נמוך לעומת שאר הילדים) וגם חסר בטחון, מצד אחד רוצה שיהיו סביבו, ומצד שני לא יודע איך להתנהג בחברה, כאשר מס' ילדים באים אלינו לשחק במחשב הוא היחיד שמשחק והם יושבים לידו, כל יום כמעט מגיע מבית ספר לאחר שמסתכסך עם ילד מכיתתו. אני מודאגת מאוד, לבני אף חבר לא מתקשר ולא מזמין אותו אליו

הוספת תגובה

• ילד בגיל 10 ללא מיומנויות חברתיות - תגובה

איציק יצקן
    12/06/2011

אפרת יקרה,
    לפני הכל, אני רואה בדברייך את הקושי ש-ל-ך לראות כך את בנך ועם כל ההזדהות שלי עמך אני חייב לומר לך שני דברים:
    א. קודם כל זאת הדרך בה א-ת רואה את הדברים ותמיד יכול להיות מצב בו המציאות קצת שונה ממה שאת רגילה לראות.
    ב. דאגה לעולם לא משיגה דבר והיא רק מעוררת חששות וזוללת אנרגיות ומשדרת לסביבה (בנך, חבריו, מוריו) חוסר ביטחון. ביטחון ואנרגיות הם התנאי הראשון לגשת לעניין. אני ממליץ להחליף את הדאגה ב-אחריות.
    כמה דברים לא ברורים: האם שוחחת עם המורה של בנך? האם את מדברת על כך עם בן הזוג שלך? האם את חוקרת (בעדינות) את בנך? מה היחסים בינך לבינו? מה הדברים המשמעותיים לילד?ועוד. התשובות לשאלות הללו הכרחיות.בשיחה קצרה ניתן להבין האם זה באמת (רק) חוסר ביטחון וממה הוא נובע (גובה הוא רק אחת הסיבות האפשריות) ואיך בונים ביטחון ואיך הופכים את הילד לשמח יותר.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומנות חברתית

אפרת
    13/06/2011

איציק תודה על המענה, לשאלותיך-כן אני ובעלי משוחחים עם הילד, אנו הורים שמאוד שותפים למתרחש עם ילדינו, הילד הרבה פעמים "מטייח" דברים על מנת להראות כמה הוא בסדר ושלכאורה הכל בסדר, תמיד אומר שמציקים לו, או שתמיד חושב שבשיעורים עושים במיוחד קולות כדי שיתייחס ויקבל הערה, בני מאוד רוצה להרגיש אהוב על ידי חבריו ושהכל הולך בהצלחה ורוצה להרגיש רצוי במסגרת החברתית , אנו מבינים גם שהרבה פעמים כשאנחנו משוחחים איתו על הנושא הוא מצייר תמונה יפה כדי להראות שהכל בסדר, אך עם ההתנהגויות שלו הוא מביא את הדברים להיות במצב הפוך, גם כששוחחנו עם המחנכת גם היא רואה את הדברים כמונו, מה עלינו לעשות אני מאוד מודאגת, כמעט כל יום אני שומעת ממנו סיפורים-הילד הזה התחיל איתי , זה קרה לי בשמות, אין לי שיעורים-מה שלא תמיד נכון, אנו ערים לכך שיש לו לקויות למידה ומטפלים בכך, אבל מאוד מדאיג אותנו הנושא החברתי-הרי יש לו עוד שנים רבות להיות בבית ספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומנות חברתית - תגובה

גרשון מורג
    13/06/2011

שלום לך אפרת,
    מובנת ביותר הינה הדאגה שלך לבנך. הרי הוא בנך ואת רוצה עבורו את הטוב ביותר ושיהיה לו טוב וירגיש אהוב ומאושר. אין דבר יותר טבעי מזה.
    לפי התאור שלך קיימת בעיה בהתנהלות החברתית של הילד ואני יכול לחוש שקיימת גם בעיה ביכולת ההתמודדות של ההורים עם אותה בעיה של הבן.
    לא תמיד אנו מצליחים לשנות אחרים בנסיון להשפיע על התנהגותם, כי הדבר היחידי שיש לנו שליטה עליו זו התנהגותנו. לעתים דרך שינוי התנהלותינו אנו מצליחים לשנות את האחר.
    הצעתי לכם, ראשית כל, הינה לנסות לעבור אימון אישי עם מאמן/ת המתמחה באימון להורים וזה לדעתי יעזור לכם משמעותית להתמודד עם מה שנחוץ ויש להניח שזה גם ישפיע על התנהלותו של הבן.
    אפשר להכנס לפורטל המאמנים ולחפש לפי תחום התמחות "אימון להורים" ולפי אזור מגורים ולבדוק/להפגש עם כמה מאמנים/ות, להתרשם ומשם להמשיך הלאה. אך תדעו לכם: אימון זו עבודה אישית ולאף מאמן אין מטה קסם. המפעל לייצורם נסגר מזמן...

בהצלחה רבה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוס לי
    אני
    08/06/2011

אני מרגישה מאז ומתמיד
    שאני במרדף וריצה אחרי הזמן
    ואחרי מה לעשות ואך לעשות
    והערות מהסביבה כל דבר קטן רק גורמים לי לדאוון

אני סטודנטית ,ואין לי כח
    עייפה פיזית ובלי מוטיבציה לפעמים
    רוצה רק להיות בים ולא מאפשרת לעצמי
    בגלל תחושת העומס

לקביעת תור
    סגירה
    עמוס לי

הוספת תגובה

• תשובה

תמיר
    09/06/2011

שלום לסטודנטית היקרה,

ממה שרשמת עולים מספר דברים/שאלות שכמובן צריכים בירור מקיף יותר:

ריצה אחרי הזמן -זה אומר שאת זקוקה לכלים כדי ללמוד לנהל זמן/עומס/אפקטיביות/לשלוט על חייך ומשימותייך(פרואקטיביות) וסדר עדיפות נכון למטלותייך

האם את לומדת /עושה באמת מה שאת אוהבת?
    האם את רואה את עצמך עובדת בתחום בו את לומדת?
    למה את זקוקה לברוח לים?ממה את בורחת באמת?

תהליך אימון אישי יכול לעזור לך להתחבר לאמת שלך,לחוזקות שלך,לערכי הנשמה שלך,לרצונות האמיתים שלך ולשחרר כל מה שמגביל אותך.
    לתת לך כלים לניהול זמן אפקטיבי וסדרי עדיפויות נכונים ואפקטיביים עבורך
    לעזור לך להבין האם התחום המקצועי שבחרת אכן מתאים לך או שאת לומדת מקצוע "נחשב" כדי לרצות מישהו. ואז גורם לך לתסכולים ואיבודי אנרגיה.

תהליך אימון אישי יכול לתת לך כלים לשיפור הביטחון והדימוי העצמי שלך כדי שלא תגיבי בהשפעת צרכים/חסכים אלא מתוך מלאות ואז תגובות הסביבה לא ישפיעו עלייך.

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי להעצמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוס לי - תגובה

איציק יצקן
    09/06/2011

לאנונימית,
    אתחיל בחתימה שלך- "אני": כל אחד מאיתנו הוא אני ולכל אחד תחושת קיום ממלאת עולם. אבל כאשר את חותמת במילה "אני" את הופכת באחת לאנונימית, לנעלמת.
    כמובן שגם במילים שלך את מתארת שכל מה שאת רוצה זה להיעלם (לים...).
    יקירתי, כרגע הסביבה מפעילה אותך ל"דאון" מתמשך - וכדי לצאת מזה הכי פשוט זה להיות את, והשאלה הראשונה שעלייך לשאול את עצמך זה: "מי אני?". יש לי בשורה בשבילך: בשנייה שתחליטי להיות הגיבורה בסרט של החיים שלך (ולא שחקנית בסרט של מישהו אחר) תמצאי את האנרגיות הקיימות בך והזמינות לך כדי ללכת במסלול שלך ולנהל את עצמך בעצמך - כאשר תתחילי תהליך אימון תגלי שיש כמה מנועים פשוטים להפעלה כמו "מה משמעותי לי?" "מה מסקרן אותי?" ועוד. ההיכרות עם אלה מוסיף כוחות ולוקח למטרה תוך תהליך חוויתי ובדרך-כלל גם קצר.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך.

גרשון מורג
    09/06/2011

שלום לך "אני"!

הרשי להציע לך להתבונן היטב, לעומק וללא מגבלות במה שנראה לי כמשפט מפתח בהודעה שלך: "והערות מהסביבה כל דבר קטן רק גורמים לי לדאוון", ולנסות לראות, לגלות ולשאול את עצמך:
    1) למה את נותנת כל כך הרבה כוח ומעמד ל"סביבה" שלך שהיא משפיעה כך עליך בכל הערה.
    2) מאיפה נובע הענקת כזה מעמד וכוח ל"סביבה". מה המקור, איפה למדת זאת?
    3) מה הקשר בין אותו מרדף וריצה אחרי הזמן לבין "הסביבה" והערותיה. האם יש קשר ומה משמעותו. האם עליך "לספק סחורה כלשהי" לסביבה? מה היא? האם יש רווח/הפסד (נפשי, כמובן) ביחסים אלה?
    4) איזה מערכות ציפיות מניעות אותך במרדף שלך? למי הן שייכות? לך, ל"סביבה", לשתיכן?

ולאחר שתעני על כל הנ"ל (לעצמך ובכנות גמורה, כמובן), תשאלי את עצמך שאלה נוספת,
    5) על מה אני יכולה לוותר מכל הנ"ל? או האם אני ח-י-ב-ת להמשיך ולהחזיק באותם מחשבות/תחושות/ציפיות/ערכים/פרדיגמות/וכו'? איך אני ארגיש בילעדיהם?

אני ממליץ לעשות את התרגיל הזה בכתב , לבד וברגע ומקום שקט. לכתוב את התשובות לשאלות ללא שום בקורת ומחשבה יתרה. פשוט כל מה שבא לראש. את עשויה לגלות דברים מעניינים ויתכן יהיו לך לעזר רב.
    לאחר מכן, אפשר גם לגשת לתהליך אימון אישי להביא בהירות נוספת לחייך.
    בהצלחה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת קואצ'רית
    רעות
    06/06/2011

היי,

אני מחפשת קואצ'רית (אפשר גם גבר אבל עדיף אישה)
    לאמא שלי. זה בידיעתה ומרצונה, אני רק עושה את החיפושים.
    אנחנו גרים באיזור הצפון - גליל ואני מחפשת אימון אישי מהמקום
    הרגשי, מישהי שיכולה לעזור לה להיזכר במי שהיא הייתה פעם
    ואולי להושיט לה יד ולעזור למשוך אותה מהביצה שהיא מרגישה שהיא נמצאת בה.

תודה רבה,
    בת דואגת.

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת קואצ'רית

הוספת תגובה

• אימון אישי הוליסטי בחיפה

תמיר
    06/06/2011

שלום רעות

שמי תמיר ואני מאמן אישי הוליסטי מחיפה.

שיטת האימון ההוליסטי משלבת גם כלים לעבודה רגשית כמו דמיון מודרך,קלפים,ציור וכו'

אני עובד בעיקר עם נשים

מזמין את אמא שלך ליצור איתי קשר

באהבה רבה וחג שמח
    תמיר סוזן
    0528730271

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בדייטים
    דורון
    31/05/2011

אני בן 30. התחלתי להגביר את הקצב ולצאת לאחרונה עם יותר בנות מבעבר. אבל לפני כל דייט אני מוצא את עצמי ממש נלחץ, עד לרמה של כאבי בטן ובדייט עצמו אני מרגיש משותק, כאילו אני לא יכול לבטא את עצמי כמו שאני. אני לא יודע מה לעשות כבר

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בדייטים

הוספת תגובה

• לחץ בדייטים - תגובה

איציק יצקן
    31/05/2011

דורון יקר,
    תופעה "סדרתית" של שיתוק מצביעה על משהו חזק בפנים שמתנגד לעצם החיבור עם המין השני או, אולי, ל א ו פ ן החיבור שבחרת. אם תופעת כאבי הבטן והשיתוק היא תופעה חדשה כנראה שהיא נובעת מהשינוי בהרגלים (אתה כותב שהתחלת להגביר את הקצב) אם זה דבר ישן - אז נכון להיכנס ולבדוק את מערכת ההרגלים המחשבתיים והפיסיים שלך מאז ומעולם בהקשר של בחירת בת-זוג. כך או כך - ביסוד של תפיסת האימון נמצאת האקסיומה כי לאדם יש אמצעים מולדים לשינוי - ובכללם שינוי במערכת הרגשות. כמובן שכדי להגיע להישג ולמצוא את מי שחסרה לך דרך האימון מציעה בדיקות נוספות כמו: מה אתה מחפש בבת הזוג, מה המשמעות של בת-זוג חדשה בחייך, מה עלול להיות התשלום על כך, מה ההסטוריה שלך עם בנות זוג ועוד. כמובן שדרך האימון מלמדת איך למצוא את הכוחות הפנימיים שלך שיכולים לעורר את האומץ וללמד אותך להשתמש בהם. כל אלה יכולים להוביל אותך כמו גיבור אל המטרה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בדיטים

תמיר
    31/05/2011

שלום לך

לחץ בדיטים יכול לנבוע מסיבות שונות כמו:

האמונות /דפוסים שלך לגבי בנות המין השני שחלקם ספגת ממסרים בסבביתך/משפחתיך בעבר ויצרו אצלך חסימה רגשית בתת מודע שלך בכל פעם שאתה באינטרקציה איתן..

חוסר ביטחון עצמי עקב מסרים ותגובות ממשפחתיך/סביבתך

דימוי עצמי נמוך עקב מסרים ותגובות ממשפחתך/סביבתך

כשלונות ודחייה שיצרו בך פחדים הגורמים גם לתגובות הגופניות שאתה מציין.

תהליך אימוו המכיל כלים הוליסטיים (טיפוליים ) כמו דמיון מודרך לעבודה על עולמך הפנימי יכול לעזור לך לשחרר חסימות אלו מהתת מודע ולהפסיק להיות מנוהל על ידם ולגרום לך להיות במיטבך בפגישות בשילוב עם חיבור לערכים כדי לסייע לך להתנהל ממלאות ולא מצרכים/חסכים.

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בדייטים - תגובה

גרשון מורג
    01/06/2011

שלום דורון,
    תודה שפנית אלינו.
    לפי התאור שלך אפשר לנחש שמה שאתה חש הם התקפי חרדה לפני ובמשך הדייט.
    השאלה המתבקשת כאן הינה: בפני מה אתה חרד? ולמיטב הבנתי התשובות הכוללניות יכולות להיות רק שתים: או מכשלון או מהצלחה.
    אז בא השלב השני בשאלות: מה מאיים עליך בכישלון בדייט ו/או מה מאיים עליך בהצלחה בדייט. כמובן שלשאלות אלה רק אתה יכול להשיב.
    בדרך כלל קל להשיב לשאלה מה מאיים עליך בכשלון. לא תמיד קל לזהות בעצמך מה מאיים עליך בהצלחה. בכל מקרה הרי תרגיל שאתה יכול לבצע לבד עם עצמך:
    שב עם נייר ועפרון וכתוב בראש הדף אחת השאלות (למשל "מה מאיים עלי בעצם כישלון בדייט?"). עכשיו כתוב כל דבר (אבל כל דבר!!!) שעולה על דעתך בתור תשובה. אל תגביל את עצמך בכלום.
    חזור על התרגיל עם השאלה השניה (ההצלחה בדייט).
    חשוב מאד שתהיה כן ופתוח עם עצמך בכתיבת התשובות. כתוב בחופשיות וללא עצירה אפילו הדברים שנראים לך הכי טיפשיים ומגוכחים. ממילא זה רק עבורך ואף אחד אחר לא חייב לקרוא זאת.
    כשתסיים לכתוב, תניח את הדפים ותחזור לקרוא בהם לאחר שעה או יותר. נראה מה יעלה בראשך ובאיזור הבטן שלך...
    מלבד זאת, תהליך של אימון אישי יכול להביא לך בהירות גדולה נוספת בעניין זה ואולי בעניינים אחרים המשפיעים עליך.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון
    לילי
    19/05/2011

אני מרגישה כל הזמן עצורה, לא מצליחה להגיב בטבעיות
    בעיקר שמדובר עם בעלי סמכות כמו בוסים או מרצים בלימודים
    ניסיתי טיפול פסיכולוגי, אבל הרגשתי שהפסיכולוג רק מספר לי עובדות ולא עוזר
    מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון

הוספת תגובה

• תשובה ללילי

תמיר
    19/05/2011

שלום ללילי היקרה

העובדה שאת עצורה,חסרת ביטחון,לא מתנהגת בטבעיות במיוחד עם בעלי סמכות יושבת על חסימה רגשית שנצרבה בתת המודע שלך- שהסיבות להיווצרותה, מנסיוני האישי ובעבודה עם מתאמנים ,נובעות כנראה ממסרים מחלישים שקיבלת מגורמים בעלי סמכות בעברך כמו הורים ויצרו אצלך אמונה מחלישה שיצרה חוסר ביטחון .

בתהליך אימון אישי תוכלי לעבור תהליך של זיהוי אותה אמונה ,שחרורה והחלפתה באמונה שונה שתחזק את בטחונך העצמי ותעזור לך בעתיד .

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי ודמיון מודרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה