פורום שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל
    אור
    08/10/2011

שלום רב. שמי אור בן 29. לפני חודשיים שברתי את כף רגלי במסרקים 2-4 שברים מרוסקים מרובים כתוצאה מנפילה. בניתוח קובעו מסרקים 3 ו2 כמוכן בוטל מפרק 2 ומפרק 3 שוחזר. עכשיו הורד הגבס והועברתי למגף לדריכה חלקית. אני עובר טיפולי פיזיוטרפיה לשיפור תנועתיות. רציתי לדעת אם יש דרכים לעזור לגוף לשקם את העצמות השרירים והרקמות הרכות. תזונה נכונה, תוספי תזונה או טיפולים חדשים. כל דבר שאפשר לעשות כדי להקל ולעזור לגוף ישמח אותי מאד.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל

הוספת תגובה

• שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל - תגובה

ד''ר יוני ירום
    09/10/2011

תרגול, תזונה טובה עשירה בחלבונים
    המון תירגול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותכם.

אור
    11/10/2011

בשעה טובה הצלחתי ללכת ללא עזרת הקביים כשאני נועל מגף דריכה. אני מבין שהדריכה היא חלק חשוב מתהליך השיקום כי היא מעודדת שקיעת סידן ומחזירה לפעולה את השרירים אך אני מרגיש שבגלל הכאב ועיפות הרגל התרגול הביתי של הפיזיוטרפיה נפגם. האם הדריכה נחשבת לחלק בלתי נפרד מהפיזיוטרפיה או שעדיף לתת לרגל לנוח ולעבוד על טווחים וגמישות כף הרגל? אני פונה אליכם בגלל שאני מבין שכרגע אני בתקופה קריטית אבל בגלל החגים קשה מאד לקבוע טיפולים סדירים. כמו כן חשוב לי לשמוע מספר דעות מלומדות. תודה על העזרה.
    אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותכם. - תגובה

שרון רוזנמן
    11/10/2011

הדריכה והתירגול חשובים שניהם.
    תנסה לחלק את הזמן והכח בינהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ברגל ימין
    א
    07/10/2011

שלום
    נציין שאני בן 17
    יש לי כ 4 שבועות כאבים ברגל ימין אני ממש כבר לא יכול לשחק כדורגל
    ולעשות ספורט... הרופא אמר לי שזה סיאטיקה כאבים בעצב הסכיאסטי..
    כואב לי מהישבן ועד כף הרגל ואף יש לי מין הרדמות ברגל.. אני אמור להתגייס לקרבי עוד חצי שנה...
    איך לטפל בזה?
    מתי זה אמור לעבור לי?
    אוכל לחזור לבצע פעילות גפנית מאומצת כמו ליפני שהתחילו לי הכאבים ברגל?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל ימין

הוספת תגובה

• כאבים ברגל ימין - תגובה

ד''ר יוני ירום
    09/10/2011

הרבה פיסיותרפיה
    טיפול תרופתי
    יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום בבקשה. הסבר על מגנזיום וש
    אופיר
    05/10/2011

רירים
    אני רק רוצה שתגיד לי האם המחשבה שלי נכונה
    (כרגע אני לוקח 300 מ"ג מגנזיום לפני השינה אחרי האימון כדורגל) עד תחילת העונה בעוד שבוע וחצי להמשיך לקחת מגנזיום כי האימונים קצת יותר קשים, אבל במשך השנה להפסיק לקחת את הכדור, אלא אם מדובר במשחק 90 דקות, או אחרי אימון קשה שאני מרגיש שהשרירים עומדים להיתפס, במשך השנה באימונים רגילים לא לקחת את התוסף, ככה אמר לי הספורטרפיסת של נבחרת ישראל בכדורגל מה דעתך המקצועית?
    1.האם 200 מ"ג יכולים לעזור לי לשרירים בכלל או שזו כמות קטנה?
    2..מה אני אמור להרגיש באימון שלמחרת לאחר לקיחת 300 מ"ג מגנזיום? פחות שרירים תפוסים? יותר קליל?
    3.כדור אנטי דלקתי מרפא את הדלקת, אכילת חלבונים עוזרת בבנית השריר, אוכל גם כנגד רעב ושובע. אבל מה עושה כדור מגנזיום(200-400 מ"ג לדוגמא)?? בעברית פשוטה
    תודה ד"ר

הוספת תגובה

• לד"ר ירום בבקשה. הסבר על מגנזיום וש - תגובה

ד''ר יוני ירום
    06/10/2011

מגנזיום הינו מתכת ההכרחית לפעולה תקינה של השרירים
    קשה לגוף לספוג את כל המגנזיום הדרוש לו ולכן רצוי להוסיף באנשים פעילים מאוד על בסיס יומי
    200 מ"ג קבוע זה בסדר
    אין צורך לעשות הפסקות
    לפני משחקים אפשר להכפיל את המינון ל 400 מ"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום
    חנן
    04/10/2011

1.יש לי כאבי גב, עשיתי צילום ואני רוצה לבוא פרטי אלייך, מה המחיר בבקשה?
    2..שאלתי אותך את השאלה הזו וביקשנת משרון שתענה והיא לא ענתה ככה שאשמח אם תענה לי אם אתה יודע,האם אתה מכיר את ה"תאוריה" הזו שאימונים וחיזוקים של שרירי הישבן יכולים למנוע גם פציעות בקרסול? אם כן תוכל/ להסביר לי איך זה קשור?

תודה ד"ר

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ירום

הוספת תגובה

• לד"ר ירום - תגובה

שרון רוזנמן
    05/10/2011

מצטערת שלא שמתי לב לבקשתו של ד"ר ירום. אנסה לעזור עכשיו.
    יתכן והכוונה לחיזוק מייצבי האגן ושיפור תגובת עצב-שריר של הגפה כולה- מה שנקרא שיקום פרופריספטיבי.
    שיקום כזה יכול לעזור בהקטנת הסיכוי לפציעות בגפה כולה כולל הקרסול.
    בנוסף- אם ברצונך להגיע לד"ר ירום באופן פרטי אנא פנה למרפאתו ולא דרך הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריעת גידים במפסעה בחדר כושר
    רות
    04/10/2011

שהיתי בחדר כושר רק כדי לחזק את שרירי הברך הפגועה שלי וביצעתי הליכה בכריעת ברך כנראה בפסיעות גדולות מידי ומתחתי את גידי המפסעה. לאחר יומיים הגעתי שוב לח. כושר והמדריך המליץ לי על מכשיר חדש למתיחה של הארבע ראשי וכמובן גם את הגידים,
    מאחר ועדיין לא ידעתי את הסיבה לכאבים עליתי עליו ובמלוא יכולת המכשיר מתחתי את הרגל (ברך כפופה והשניה מאחור ישרה, כך קרעתי את גידי המפסעה והיום חודש וחצי אחרי אני סובלת מכאבים נוראיים והגבלה חמורה בתנועה, למרות הזמן שחלף אין כמעט שיפור, לא רק שאיני יכולה ללכת, איני יכולה להסתובב במיטה ובכלל לתפקד, כתוצאה מכך גם נוספה לי מחלת דלקת פרקים, לעניות דעתי בשל המתח הרב בו נמצאתי ומע' חיסון חלשה באופן כרוני.

אנא עזרו לי לצאת ממצב בלתי נסבל זה, מבחורה מאוד ספורטיבית הפכתי לנכ כמעט
    ב-100 אחוז..
    תודה.

הוספת תגובה

• קריעת גידים במפסעה בחדר כושר - תגובה

ד''ר יוני ירום
    04/10/2011

איני רואה קשר בין חלק מהארועים
    בכל מקרה יש לראות אורטופד המומחה בירכיים ואגן להבנת הבעיות והטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך שמאל לאחר אימון ריצה
    ronili2
    02/10/2011

4 פעמים בשבוע אני עושה אימון ריצההליכה.
    בסוף האימון האחרון שלי ( לפני כשבוע ) התחלתי להרגיש כאבים חזקים בברך שמאל - מתחת לברך ( בין השריר לפיקה בצד הפנימי )
    כשאני יושב והרגל ישרה אז אין שום כאב גם כשאני הולך רגיל אז לא כואב במיוחד.
    אבל כשאני עולה מדרגות מקפל את הברך או מאמץ את הברך אז הכאב מורגש היטב. גם כשאני נוגע באזור הזה אז יש כאבים.

מה לעשות ? מה זה יכול להיות ? לפנות לרופא או להסתפק במנוחה ?
    מאז תחילת הכאבים עברו כבר 5 ימים והכאבים ירדו בצורה מאוד משמעותית ( מרחתי אקסיפן ואני הולך עם תחבושת אלסטית ).
    האם כבר אפשר לחזור להתאמן או עדין להמשיך את המנוחה ?

הוספת תגובה

• כאבים בברך שמאל לאחר אימון ריצה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/10/2011

עושה רושם שגרמת נזק קל לגיד השריר האחורי של הירך
    אם משתפר כפי שמצויין הרי שיש לנו מזל ותוכל לחזור לפי רמת הכאב
    אם ימשיך הכאב חייבים בטיפולי פיסיותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ronili2
    02/10/2011

ראשית כל, תודה רבה על התגובה.
    שנית, כיצד אוכל להמנע בעתיד מי דבר דומה ?
    כלומר, כיצד גרמתי לנזק כזה ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/10/2011

בדרך כלל אימוני עליות או אינטרוולים מהירים
    חיזוקי שרירים, מתיחות ועבודה הדרגתית באחוזים נמוכים יכולים לעזור במניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בברך אחרי נפילה
    טל
    01/10/2011

שלום,
    לפני חודש החלקתי מקטנוע וקיבלתי מכה הגונה בברך, אין לי שבר בברך ובסך הכל זו פגיעה שיטחית עם פצע שנעלם מיום ליום אבל עדיין יש לי נפיחות די גדולה ומציקה.

האם יש דרך להוריד את הנפיחות מהמכה גם אחרי חודש?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בברך אחרי נפילה

הוספת תגובה

• נפיחות בברך אחרי נפילה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/10/2011

חיבים לבדוק למה יש נפיחות - יש לבצע אולטרה סאונד אבחנתי כבדיקה ראשונה ולהמשיך בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום
    חנן
    29/09/2011

ד"ר שלום,

עברתי פריקה מאוד חמורה של חלק מהאצבע (השני שליש העליונים של האצבע השניה משמאל פשוט יצאו מהמקום והלכו אחורה לחלוטין עקב נפילה על הרצפה). לאחר שהחזירו אותה למקום נעשה צילום רנטגן ונמצא שלא היה שבר ולכן רק קיבעו את האצבע לחמישה ימים בהוראת האורטופד בחדר מיון ושיחררו אותי.

ברצוני לדעת קודם כל האם פריקה של אצבע היא כמו פריקה של כתף, כלומר בעלת סבירות גבוהה לחזור שוב פעם? אני מועניין לדעת את זה מאחר ואני מרבה לשחק כדורגל כשוער, ואם פריקה כזו סביר להניח שתחזור אני צריך לקחת זאת בחשבון.

דבר שני כעת לאחר שהורדתי את התחבושת האצבע עדיין נפוחה וחסרת יכולת לנוע כמעט בכלל. האם דרושה פיזוטרפיה לאצבע והאם יכול להיות נזקים נוספים, וכיצד אפשר לגלות אותם?

תודה רבה על עזרתך!

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ירום

הוספת תגובה

• לד"ר ירום - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/10/2011

פיסיותרפיה מומלצת בהחלט
    נפיחות תישאר הרבה זמן
    את האצבע תצטרך לחבוש בטייפינג לפני כל אימון ומשחק אבל לא יפריע יותר מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות mri ארטרוגרפיה כתף שמאל
    מי
    29/09/2011

היי,
    עשיתי בדיקת MRI עקב פריקות חוזרות ונשנות של הכתף.

תוצאות:
    מודגמים שינויים ניווניים התחלתיים במפרק ה - A/C .
    הבורסה הסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה .
    הגידים המסובבים הודגמו תקינים .
    גיד הביצפס הודגם שמור .
    מודגם אות חריג ליניארי בבסיס הלברום הקדמי תחתון, ללא עדות למעבר של חומר ניגוד אל בסיס הלברום -
    לא ניתן לשלול נזק כרוני. לא הודגמה קונטוזיה של הגלנואיד בסמוך .
    אין עדות לנזק SLAP .
    הקפסולה הודגמה שמורה .
    מודגם נזק היל- זקס שטוח, ללא עדות לבצקת לשדית משמעותית בסמוך - כנראה נזק היל-זקס כרוני .

דעתכם?

הוספת תגובה

• תוצאות mri ארטרוגרפיה כתף שמאל - תגובה

שרון רוזנמן
    01/10/2011

עפ"י ממצאים אלו קיימת פגיעה המתאימה לפריקה או פריקה חלקית שאינה חדשה. האם בעבר סבלת מכך? בכל מקרה אין לאבחן רק עפ"י כך. יש לבדוק בדיקה קלינית ולהתאים בין הממצאים. עפ"י הכל ביחד יש להתאים טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום
    חנן
    29/09/2011

שלום ד"ר קודם כל השקעתי הרבה זמן בלבנות את השאלה הזו :)
    אומרים שאימון חדר כושר הוא קודם כל כדי למנע פציעות וגם לגרום להחלפת חומרים טובה. איזה אימון הכי נכון לכדורגלן מקצועני בן 21 להתאמן בחדר הכושר:
    כח מרבי-85-95 משקל (% מ-1RM),מספר חזרות קטן סטיםX5 מהירות תנועה-איטת
    כח מתפרץ-30-70 משקל (% מ-1RM),מס חזרות-6/10X4, מהירות תנועה-מתפרצת
    סבולת שריר- 40-70 משקל (% מ-1RM),מס חזרות 20-30, מהירות תנועה-בינונית
    פיתוח גוף-60-80 משקל (% מ-1RM),מס חזרות 8-15, מהירות תנועה-בינונית.

ד"ר ירום אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל בכל זאת איזו תוכנית מזין ה4 היית ממליץ לספורטאי בגיל שלי שמתאמן 3 פעמיים בחדר כושר לבצע? מה הכי מתאים לכדורגל?

שאלה שנייה האם יש ספוטאים ברמה הגבוהה שאתה מכיר שמתמשים בטכניקה של מים חמים-קרים לאחר אימון?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ירום

הוספת תגובה

• לד"ר ירום - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/10/2011

להתאמן - שילוב של כל התכניות !!
    כולן טובות בחלקן לכדורגל!!
    לגבי חמים קרים - כל אחד לפי הרגלו רצונו ויכולתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום שאלות אחרונות על נושא זה
    חנן
    28/09/2011

שלום ד"ר שאלתי אותך על משך הזמן הפיזיולוגי של השרירים עד שנכנסים לאמבטיית קרח אחרי אימון אינטנסיבי, ואתה אמרת שתוך 10 דקות צריכים להינכס, לאחר מכן שאלתי אותך על תוך כמה זמן אפשאר להיכנס להכינס לקופרסים של מים חמים-קרים ואתה אמרת :"כאן ניתן לחכות יותר זמן לאחר האימון"
    1.מדוע לאחר הקופרסים מותר להיכנס מאוחר יותר מסיום האימון לבין כניסה לאמבטיית קרח אחרי אימון אינטנסיבי?
    2.ד"ר ירום כמה זמן פחות או יותר הכי מאוחר אפשאר לעשות קופרסים של מים חמים-קרים אחרי אימון אינטנסיסי?
    3.אני מאוד אוהב את השיטה הזו של חום-קוק לאחר אימון, האם אין בעיה לעשות את ה"שיטה" הזו לאחר כל אימון קשה? והאם אתה מאמין ששיטה כזו באמת יכולה לעזור לשחרור? ואם כן איך?

סליחה על כל השאלות הארוכות האלה אבל הנושא הזה מאוד מאוד חשוב לי אם תוכל לענות לפי סעיפים, לדגומא 1-תשובה 2- תשובה 3-תשובה
    ד"ר אתה גאון תודה רבהההההההה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום שאלות אחרונות על נושא זה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    28/09/2011

חלק גדול מהתיאוריות מקובלות אך אינן מבוססות דיין
    המחשבה של קור מיד לאחר אימון הינה שעל ידי כך מורידים את הטמפרטורה של השרירים שעבדו ומדכאים תגובה דלקתית מוקדמת. על ידי כך יוצרים תגובת התאוששות טובה יותר לטווח ארוך.
    לעומת זאת שימוש בחום וקור הינו דרך טיפולית לכל דבר בפגיעות שריר / גידים/ רקמה רכה ולכן ניתן לביצוע בכל שלב. בנוסף בתיאוריה גם מאפשר תגובה הדומה לעיסוי עם "הרפיית שריר" ותחושה נעימה 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרסול
    חנן
    28/09/2011

1.האם את/ה מכירים את ה"תאוריה" הזו שאימונים וחיזוקים של שרירי הישבן יכולים למנוע גם פציעות בקרסול? אם כן תוכל/י להסביר לי איך זה קשור?
    2.הייתי בפיזוטרפיה בגלל כאבים בקרסול והפיזיו אמרה לי להמשיך לחזק את הקרסול על "פיתה", שאלתי עליכם היא: האם 7-8 דקות של עבודה על רגל אחת על "פיתה" לפני אימון כדורסל יכולה לתרום ליצייבות הקרסול?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    קרסול

הוספת תגובה

• קרסול - תגובה- שרון בבקשה !!

ד''ר יוני ירום
    28/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע בצולבות וmcl and lcl
    נתי
    26/09/2011

שלום , אני עוסק בספורט אתגרי כל החיים ואני בן 23. נפצעתי לפני שבועיים וקרעתי קרע מלא של הצולבות וקרע חלקי של ה mcl and lcl כמו כן ישנה פגיעה בעצם משנית lfc . לאחר שבוע עם קביים אי הולך בלי קביים ומצליח לעלות מדרגות ולקפל וליישר את הרגל יישור מלא.
    הומלץ לי לפני שידעו על קרע הצולבות ללכת על הרגל עד כאב, עכשיו הומלץ לי על ניתוח מיידי.
    השאלה היא: 1- האם עדיין להמשיך ולדרוך על הרגל?? זה לא יכול לגרום לנזק בגלל הצולבות?? 2- האם בגלל שאני יכול ללכת זה דחוף ברמת הלעשות את הניתוח בהקדם האפשרי או שאפשר לדחות אותו עוד חודש (בגלל חתונה שלי)?
    3- איזה רופא מנתח הכי מומחה לברך ולבעיית ספורט אתה ממליץ לעשות את הניתוח בכל הארץ??
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    קרע בצולבות וmcl and lcl

הוספת תגובה

• קרע בצולבות וmcl and lcl - תגובה

ד''ר יוני ירום
    27/09/2011

ללכת אתה יכול
    אם לא מנתחים תוך מספר ימים קטן מהפגיעה צריך לחכות לפחות חודש
    איני יכול להמליץ בפורום זה על מנתח ספציפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע acl , מיניסקוס
    מתן
    25/09/2011

שלום לברכה...חיפשתי את הפורום המתאים לבעיות שכאלה ומצאתי לנכון את הפורום הזה

שמי מתן, אני בן 21 ,השתחררתי לפני כ חודשיים...

כמתנת שחרור עשיתי תנועה לא נכונה בברך וקיפלתי אותה פנימה

לאחר בדיקת mri שבידי כרגע קיבלתי תוצאות של :

קרע acl
    קרע בקרן האחורית של המיניסקוס הצדדי
    בצקת מח העצם-bone bruise
    טנדינוזיס של גיד הפטלרי
    מוקד נזק תת כונדרלי כמוזכר בlfc לקורלציה רנטגנית

שאלות:
    1) מלבד לקרע ברצועה הצולבת הקדמית, והקרע במיניסקוס , האם תוכלו לפרש לי את שאר הממצאים
    2) אחרי התדיינות עם 2 אורטופדים נוצר אצלי בראש חילוקי דעות
    א)האחד אומר לעשות 2 ניתוחים קודם מיניסקוס ואחרי זה רצועות בהפרשים של חודשים על מנת לתת לברך להתאחות כמו שצריך
    ב)השני טוען שיש לעשות את הניתוח ביחד וזה מבוצע במכה אחת באותן תוצאות

אשמח לדעה אובייקטיבית בנושא

3) מה מומלץ בניתוח כזה הרדמה מקומית או מלאה?יש הרבה שאומרים שהרדמה מלאה מאוד מסוכנת וניתן לא לקום ממנה....
    4) תהליך ההחלמה אחרי ניתוח שכזה הוא ארוך? אני אחזור לפעילות ספורטיבית מלאה( ריצה וכדמ)
    5) מהן תופעות הלוואי שצפויות?

אני לפני אורטוסקופיה בכתף לשחזור גידים , ומאוד חשוב לי לקדם קודם כל את הברך ואני אשמח באמת לחוות דעת נרחבת עקב מצבי הנוכחי

תודה רבה למשיבים!

לקביעת תור
    סגירה
    קרע acl , מיניסקוס

הוספת תגובה

• קרע acl , מיניסקוס - תגובה

ד''ר יוני ירום
    25/09/2011

מלא שאלות כרימון
    1. נוסף למצוין יש לך דלקת כרונית בגיד הפיקה וכן נזק סחוסי קל בפיקה עצמה
    2. אם עושים את הניתוח - שניים במכה אחת עדיף
    3. עדיף הרדמה מקומית אבל זה תלוי במנתח ובמרדים
    4. זמן החלמה 5-6 חודשים לפעילות מלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראש השנה קרב...

מתן
    25/09/2011

ואני מלא שאלות כרימון:)

הנזק לגיד ולסחוס הפיקה הוא דורש גם טיפול או שהוא דורש מנוחה ופיזותרפיה?

החלמה מכזה מפגע היא ריאלית הוא שלא חוזרים לתפוקה מלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בשוקית
    קובי
    25/09/2011

שלום רב,
    אובחן לי שבר מאמץ בשוקית בעקבות ריצה, האם ניתן לבצע אימון חתירה במכשיר בחדר כושר?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ בשוקית

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בשוקית - תגובה

ד''ר יוני ירום
    25/09/2011

לך על זה
    לא צריכה להיות בעיה עם אימון מסוג זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

קובי
    25/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה