מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה חשובההילה07/08/2011
אני בת 15 יש לי נטייה מאוד גדולהלהשמנה , ואני אל כזאת שמנה אני מלאה
אני ממשאוכלת הרבה ולאחורנה הרחבתי את הקיבה שלי
הכל הכל הכל אני מנסה דיאטת נקודות דיאטה לפי ארוחות ולא עובר דקה ואני נשברת
זה ממש הוריד לי את כל הביטחון...
מה אני אמורה לעשות , עזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה חשובה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי07/08/2011הילה שלום,
חשוב מאוד שתצאי להליכה של שעה בקצב טוב 4 פעמים בשבוע. ואולי תגשי לדיאטן שתכין לך תפריט אישי שמותאם לאורח החיים שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוחיעקב06/08/2011
מהי התזונה הנכונה להתאוששות אחיר ניתוח ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי07/08/2011יהודה שלום,
אם מדובר בניתוח שלא קשור למערכת העיכול, פשוט מאוד תזונה מגוונת ואכילה מכל קבוצות המזון, אם עברת ניתוח שקשור למערכת העיכול רצוי להתייעץ יעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה בצבאחן06/08/2011
שלום, שמי חן וכבר כתבתי כאן בעבר.
לפני שנה וחצי התחלתי לימודים לפני צבא ולא מזמן התגייסתי. באותה התקופה עליתי 10 ק"ג (מ-60 ל-70) ואיני מרוצה מאיך שאני נראית. אני מניחה שהעליתי הרבה באותה תקופה הן מפני שזה היה לאחר שהגוף שלי חזר לעצמו מהפרעת אכילה והן מפני שלא עשיתי ספורט. כיום אני בצבא וזה מטריד אותי מאוד. אני לא רוצה לחזור לאנורקסיה אלא להיות בריאה ולהיראות טוב, אך אני לא מצליחה להפסיק לאכול...
אפרט את התפריט היומי שלי בצבא:
בוקר- ירקות לא מתובלים, גביע סקי קטן 5%, לחמניה עגולה אישית/ 1 פרוסת לחם/ פרוסת עוגה בחושה, כף ריבה.
צהריים- כף וחצי אורז/ ספגטי עם רוטב, 2 כפות קטניות (בד"כ שעועית ברוטב),2 כפות סלטים מתובלים ולעיתים מנת בשר (2 חתיכות קבב/ 2 נקניקיות/ 2 פרוסות חזה עוף קטנות/ 1 המבורגר).
ערב- כמו בבוקר/ 50 גר' פיטנס עם כוס וחצי חלב עמיד 3%, נס קפה (עם סוכרזית) ולעיתים גם עוגיות (4 קטנות).
לעיתים אני אוכלת גם חטיף אנרגיה/ תפוח בין הארוחות.
מה שלדעתי מפריע בתהליך ההרזיה, הוא בעיקר סופי השבוע.. אני מרשה לעצמי להנות מהאוכל שבבית שכולל עוגה בשישי, פירות ואוכל טעים...
מה אוכל לעשות על מנת לרדת במשקל? אם צריך להוריד, לשנות, להקטין או לא יודעת מה... אשמח לעזרה! תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בצבא - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי07/08/2011חן שלום,
לא פרטת האם כרגע את מצליחה לעשות פעילות גופנית. אם יש לך אפשרות בצבא עשי זאת ובנוסף כמובן שאת יכולה בשישי שבת כשאת חוזרת הביתה, פעילות מאוד תעזור לך גם כהוצאה אנרגטית וגם כאשר אנשים פעילים גופנית, יותר קל להם להסתדר ביום יום עם התזונה שלהם. בנוסף את צריכה בסוף השבוע בבית לאכול אוכל מסודר כפי שאת עושה במהלך השבוע אבל תחליטי על מנה מותרת (מנת פסטה מסויינת שאת אוהבת או פרוסת עוגה או כו'). לא ארוחה מותרת ולא יום מותר, אלא מנה מותרת. כך השליטה שלך בסוף השבוע תהיה הרבה יותר טובה. בנוסף למרות שפחות קריטי, אם העוגה והריבה של הבוקר מיותרות קצת, אז אשמח שתורידי אותם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעות עירנותליאל06/08/2011
שלום שמי ליאל בן 25.
השאלה שלי היא אם בנאדם ער 18 שעות ביממה ההוצאה הקלורית שלו תהיה גבוהה יותר אילו היה ער 15 שעות למשל?
אני הייתי משער שכן כיוון שכשאתה ער אתה יותר פעיל מכשאתה ישן אך האם הדבר אכן נכון?
ועוד שאלה קטנה כמה מומלך לשתות בכל יום לבנאדם שמתאמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות עירנות - תגובה
אהרון רזון06/08/2011במציאות, חוסר שינה מקשה על הרזיה כי זה בסופו של דבר גורם להאטה בתהליכים המטבוליים, וגם יש נטיה לאכול יותר.
כמות השתייה המומלצת תלויה במשקל, כמות ועצימות הפעילות, הרכב התזונה, מידת החום של הסביבה ועוד. באופו כללי,בערך 2 ליטרים ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהמורן05/08/2011
אתמול נתקלתי באינטרנט במחקר שבוצע ב2006 ע"י ערוץ 10:
לקחו מספר סוגים של לחמים קלים ובמקרה הלחם שאני אוכלת הופיע במחקר ומצאו שבמקום 50 קלוריות היו בו 60 קלוריות לפרוסה...
אך גם לפני שנה (2010) בערוץ 2 היה את אותו המחקר:
לקחו מספר לחמים קלים לבדיקת מעבדה ומצאו חריגות בכל הלחמים הקלים..
אך בלחם שאני קונה לא מצאו שום חריגה בכמות הקלוריות לפרוסה (בדיוק כמו שמופיע על האריזה, זה מה שנימצא במחקר) ..
לאיזה מחקר להאמין ? החדש יותר או הישן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בבקשה - תגובה
אהרון רזון06/08/2011באופן כללי, לא הייתי סומך על הכתוב על האריזה, אבל באופן מקרי יכול להיות נכון עבור סוגים מסויימים. גם לא הייתי מתעסק יותר מדי בחישובי קלוריות, אם הלחם אינו מרכיב עיקרי בתפריט. למי שאוכל 3-2 פרוסות ביום, 10 קק"ל לכאן אן לכאן לא משמעותיות להרזיה. בכל מקרה אין לך הכלים לבדוק בעצמך את הערך הקלורי, וכפי שאת אומרת, כל "מחקר" מביא תוצאות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם-מרכיב עיקרי
מורן06/08/2011דווקא אני בדיאטת לחם .. בגלל זה אני שואלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם-מרכיב עיקרי - תגובה
אהרון רזון06/08/2011אם את גם סופרת קלוריות, ליתר ביטחון הוסיפי 20-25% לערך הקלורי המופיע על האריזה, בעיקר אם מדובר בלחם קל. בלחם רגיל הנתון יותר אמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטגילת05/08/2011
שלום רב,
אני בת 30 179 60 קלו.
רציתי לדעת במהלך השבוע למעט שיש שבת אני כמעט ולא אוכלת אוכלת מבושל, אני אוכלת המון ירקות מגוונים ועד השעה 3-4 ככה אוכלת כל כמה שעות בקטנה קרקרים עם גבינה/ ברנפלקס ומעדן/ פירות וכו' ואז בשעות הצהריים המאוחרות בדרכ אוכלת סלט גדול עם טונה/ חזה עוף לעיתים פסטה ביצה קשה תמיד סלט מאוד מורכב ועשיר כולל גם קטניות חומוס/ אפונה / שעועית ואז כבר לא רעבה אחכ ובערב אוכלת שוב פרי או מעדן ואז בסופש אוכלת אוכל מבושל בלבד ובשר ( אמצע השבוע מנסה להכניס גם 2 3 בשבוע בשר.
האם זה בסדר? כי ממש קשה לי לאכול כבד במהלך השבוע על אחת כמה וכמה מבושל!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט - תגובה
אהרון רזון06/08/2011לא חייבים אוכל מבושל, בתנאי שמה שאוכלים הוא בריא כמו התפריט שלך. את קצת רזה, תוספת משקל קטנה לא היתה מזיקה, אבל אם את מרוצה מהמראה שלך ומרגישה טוב גופנית ונפשית, אין צורך בשינוי התזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרתכם בהקדם,תודהכרמלה04/08/2011
שלום,
אני אחרי שתי לידות בת 29 וחצי גובהי 1.55
שוקלת בערך 78 - נחשבת שמנה.
אחי מתחתן בחודש דצמבר - נותרו 4 חודשיים
היעד שלי להיות במשקל 54
ידוע לי שזה דורש הרבה עבודה והקפדה
האם אני אספיק בכלל להגיע ליעד בתוך 4 חודשיים?
יש לי אפטיקיל בבית ומשקולות קלות. מספיק? או הכי טוב להרשם במכון כושר?
ברור ביחד עם תזונה נכונה ולא לאכול בלילות שאני תמיד אוכלת אחרי המקלחת :)
מצפה לתשובה בהקדם
כרמלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרתכם בהקדם,תודה - תגובה
אהרון רזון05/08/2011בהתחשב בנתונים שלך אין סיכוי סביר (ובריא) לרזות כל כך מהר. בקושי ובמאמץ רב תוכלי להגיע למשקל 64 תוך 4 חודשים מבלי לסכן את הבריאות. פני לאיש מקצוע שירכיב לך תוכנית הרזיה מבוססת על תזונה מותאמת לנתונים ומטרה + פעילות גופנית. אם העודף שלך, נדמה לי שאת זכאית לדיאטנית דרך קופת חולים. (תלוי בקופה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לענות על השאלה הקודמת
כרמלה06/08/2011קודם כל תודה על התגובה - אני נהנית לקרוא כל פעם שאתה כותב
ומסביר לכולם בסבלנות - מרגישים את זה.
אז..
האם כדאי לי להרשם במכון הכושר? זה יזרז לי לרדת במשקל?
או שיש בבית מכשיר אפיטקיל ומשקולות קלות זה מספיק?
או במכון כושר עם מאמן אישי?
לגבי דיאטטנית אני לא מאמינה בזה כי לא ממש עוזר לדעתי.
תודה על הסבלנות ושוב :)
שבת שלום
כרמלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לענות על השאלה הקודמת - תגובה
אהרון רזון06/08/2011מכון כושר תמיד מומלץ. אם את חדשה "בעסק" עליך לבקש מהמדריך (כלול במחיר) לבנות לך תוכנית אימונים ושיוודא שאת מבצעת נכון, אחרת לא רק שלא יעזור אלא עלול לגרום לנזק גופני. מה ששורף שומן היא הפעילות האירובית שלמטרתך הקשה להשגה צריכה להתקיים לפחות שעה וחצי כל יום. (אם את לא בכושר, תעשי את זה בהדרגה, רצוי אחרי התייעצות עם רופא המשפחה). לצורך זה, המכשיר שלך בבית הוא יעיל אבל מומלץ לגוון גם עם פעילות אחרת, כגון שחיה הליכה נמרצת עם קטעי ריצה ועוד. העיקר היא ההתמדה.
פעילות אנאירובית (עם משקולות ונגד משקל הגוף) לא שורפת הרבה קלוריות אבל נחוצה לבלימת איבוד מסת השריר שבין היתר יגרום להשמנה עתידית מזורזת. יש לתרגל את כל קבוצות השרירים 3 פעמים בשבוע תחת הדרכה מקצועית, לפחות בהתחלה, כפי שכבר ציינתי. אם יש בעיה כספית או סיבה אחרת, אפשר לוותר על חד"כ ולקחת מאמן אישי להדרכה ראשונית ואחר כך להמשיך לבד. ייתכן שתצטרכי להשקיע (לא הרבה) להשלמת ציוד כמו גומיות, ספסל אימונים ואולי משקולות נוספות.
נכון שדיאטנית לא תמיד עוזרת, אבל השחקן הראשי הוא המטופל ואם יש לך מספיק ידע, מוטיבציה ,כוח רצון ובעיקר כוח התמדה אפשר לעשות את זה גם לבד. יחד עם זאת יש להתייחס להרזיה ושמירה כשינוי תמידי באורח החיים ולא כמבצע חד פעמי לקראת אירוע זה או אחר. במקרה האחרון ההשמנה עם שיאים חדשים, מובטחת.
לסיכום, פעילות גופנית במינון גבוה בחדר כושר או מחוצה לו תורמת באופן מהותי להרזיה בריאה ומהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות בפסטהמלי04/08/2011
שלום,
חשוב לי לדעת כמה קלוריות יש במנת פסטה שמגישים במסעדה (רוטב עגבניות, שום, שמן זית ובזיליקום) כמו למשל בפסטה מיה.
כמו כן האם זה לגיטימי לבקש שיורידו את השמן או שיצחקו עליי? :-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות בפסטה 400 - 600 קק"ל
אהרון רזון05/08/2011אם מכינים בשבילך נראה לי שיורידו, אם זה מוכן מראש, אין מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסות לחםמורן04/08/2011
בלחם שאני אוכלת יש 40 קלוריות לפרוסה...
האם בהכרח בלשיקה יש כמות קלוריות כפולה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסות לחם - תגובה
אהרון רזון05/08/2011לא בהכרח, תלוי בגודל. יכול להיות גם פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת ערב..מורן04/08/2011
עד איזה שעה כדאי לאכול ארוחת ערב?
כי קראתי באתר שאכילה מאוחרת בלילה כן משמינה...
אז מה השעה הכי מאוחרת לאכילת ארוחת הערב?
(אני הולכת לישון בערך בין 10-11)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת ערב.. - תגובה
אהרון רזון05/08/2011מומלץ לאכול 2-3 שעות לפני השינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מורן06/08/2011אז בעצם אם אני הולכת לישון ב10 כדאי לי לאכול בערך ב7 בערב ואם אני הולכת לאכול ב-12 אני יכולה לאכול אפילו ב9?
אז הכול בעצם תלוי בזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
אהרון רזון06/08/2011אם לא מפריע לך להרדם ולשון טוב, אפשר לאכול גם יותר קרוב לשינה אבל במתינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץיעל04/08/2011
אם אני שותה כוס מים עם דיאט טייפ סוכרלוז או שאני שותה כוס דיאט RC האם הרע במעוטו הוא לשתות כוס RC דיאט או מים עם סוכרלוז דיאט בנוזל שתיהם מכילים חומרים מזיקים האם זה היינו אך אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
אהרון רזון05/08/2011שתי הגרסאות לא מביאות בריאות (בלשון המעטה). משקה הדיאט קצת יותר גרוע בגלל הרכיבים האחרים, מלבד הממתיק. התרגלי לשתות רק מים. אם את חייבת להרגיש מתוק בפה, הוסיפי סטיביה עם או בלי עלי נענע \ מיץ לימון סחוט טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמריםשרון אלדר04/08/2011
אני סובלת מבעיות בגב, וקיבלתי תרופת סבתא. שהיא: לאכול במשך 40 יום 7 תמרים כל יום על הבוקר.
השאלה שלי, האם 7 תמרים ביום, על הבוקר יכולים להזיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תמרים - תגובה
אהרון רזון05/08/2011אם לא מכילים תוספת סוכר וחומרי שימור, ואין לך נטיה לשילשולים, זה בסדר.
לגבי בעיות הגב, זאת שאלה אחרת. אם זה לא עוזר (הכי ייתכן), לפחות אינו מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהיעל03/08/2011
רציתי לדעת אם אני אוכלת כ-10-15 פטריות שמפניון גדולות למילוי כל יום כשהן חיות כמה קלוריות יש בזה והאם זה יכול לעקב דיאטה האם זה נחשב לירק כגון מלפפון או לפחמימה ועוד שאלה ומה בקשר לדלורית שלמה כל יום צלויה בתנור ללא שום שמן או תבלינים האם זה נחשב לפחמימה כמו הבטטה ןהתפוח אדמה או לירק כמו המלפפון האם זה מעקב דיאטה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
אהרון רזון05/08/2011פטריות ללא תוספות הינו מאכל דיאטטי. (20-25 קק"ל\100גר). נחשבות לירק, אבל לא כדאי לאכול כל כך הרבה כל יום. הגיוון הוא כלל חשוב בתזונה נכונה, השאירי מקום גם לירקות אחרים עם ערכים תזונתיים שונים. גם דלורית (היא ירק ) בסדר, אבל לא אחת שלמה כל יום (מאותן הסיבות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה בסופ"שנעמה03/08/2011
היי,
אני בת 29, שוקלת 54 גובה 1.61
ירדתי בשבעת החודשים האחרונים כ 14 קילו על ידי דיאטת לחם מאוזנת ותוספת בשר בסופי שבוע על מנת שתהיה בריאה.
לאחרונה, לאור כך שאנחנו יוצאים לטייל הרבה ולמסעדות ופינוקים אני מוצאת את עצמי מעדיפה לאכול ממש פחות במהלך השבוע - בעיקר סלטים טריים וביצה עם טחינה(אך מקפידה על המוווןןן ירקות|)
ובסופי שבוע אני אוכלת יותר (ארוחת בוקר טובה, ארוחת ערב עשירה ואף קצת עוגה, גלידה ושטויות אחרות.)
פחדתי להעלות במשקל אך גיליתי שאני עדיין יורדת.
מזה חודשיים לערך אני נוגת כך וירדתי כמעט 2 קילו
אני יודעת שמבחינה בריאותית ומבחינת המלצות זה לא ממולץ... אך האם זה הגיוני? האם זה מתקזז? אפשרי לעשות קיזוז שכזה ועדיין לרדת או לשמור?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה בסופ"ש - אין להתווכח עם הצלחה
אהרון רזון05/08/2011הדיאטה הכי טובה היא זאת שיכולים להתמיד בה וגורמת להרזיה בריאה.. המשיכי באותה הדרך אם את מרגישה טוב גופנית ונפשית. פעילות גופנית סדירה מומלצת, ולא רק לצורך הרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי
שירי05/08/2011לפרט קצת יותר על הדיאטה שלך?
תפריט אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט דיאטת לחם
נעמה06/08/2011היי,
בשמחה!
אני ממש מרוצה מהתוצאות והייתי ממש מיואשת!
הדיאטה מורכבת מ-10 פרוסות לחם ביום (מלא וקל)
המון המון ירקות, חומוס, טחינה (אני אכלתי כמה שבא לי)
ביצה אחת (אבל גם שחרגתי לחביתה עם 2 לא קרה כלום), חבילת טונה, 3 פירות, הרבה מים וזהו בערך...
אם מתמידים ולא מנשנשים בכלל!! בכלל!! זה עובד.
בשישי שבת מותר לאכול בשר וכדומה. אסור תפוחי אדמה מלבד בשבת.
בהתחלה צריך ממש להקפיד אחרי כמה חודשים הרשתי לעצמי פה ושם בשבתות לאכול גם דברים מתוקים.
בהצלחה, ספרי איך הולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שמתאים לדלית לא בהכרח מתאים לך,
אהרון רזון07/08/2011אבל כדאי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילאלעד03/08/2011
האם יש הבדלים משמעותים בין יוגורט לגיל או אשל?
כי ממה שאני מבין כדי לקבל כמות יפה של חיידקים פרוביוטים עלינו לאכול 20 יוגורטים ביום,לכן השאלה המתבקשת היא אם לא כדאי לקנות את הגיל או האשל גם מבחינת מחיר הוא יותר נמוך והאם יש הבדלים תזונתיים ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדלים משמעותיים מלבד המחיר.
אהרון רזון05/08/2011חוץ מזה, אם חיי המדף יותר מ 5 ימים, החיידקים (כולל הטובים) נהרסו במכוון בתהליך הייצור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)