פורום דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תעזרו לי
    מירב
    23/08/2011

היי..אני לירון..אממ..אני 158 ושוקלת 65 וחצי..ירדתי במשקל לפניי שנתיים 15 קילו בחצי שנה..(בדיאטת כסאח)
    ומאז שיניתי הרגליי עליתי 5 קילו ואני לא מצליחה לרדת יןתר!!!
    אני אוכלת מסודר שלוש ארוחות ביום..
    אני לא רעבה ...כמעט לא מנשנשת
    אני עושה ספורות מסילה 50 דקות ומשקולות וכפיפות....עוד בערך חצי שעה..
    4 פעמים בשבוע..
    בחודש האחרון הפסקתי כי החופש מלאא דברים וחסר זמן..
    דבר ראשון..כמעט לא ירדתי!ב3 חודשים במכון כושר ואכילה מסודרת ולא ירדתי כלום..
    אמרו לי שטיפה ממש טיפה התחטבתי באזור המותניים...שזה האזור הבעתיי שלי..
    אבל אבא שלי אמר לי שהאזור הזה קצת חזר..
    השאלות שלי אלה:
    האם הגיוני שבחודש שלא הייתי במכון כל העבודה הלכה לעזאזל??.
    2:למה אני לא מרזה בכלל!!!??
    שלוש..כשאני עומדת בפרופיל אני רואה שהרגליים שלי בצורה מעוגלת כזאת..כאילו הרגל ממש מעוגלת למעלה...והרגליים שלי דיי רזות..רציתי לדעת אם זה ירד לי?כי ראיתי בנות רזות והרגליים שלהן ישרות למעלה...ומה לעשות בשביל זה...?
    אשמח אם תעזרו לי
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תעזרו לי

הוספת תגובה

• אשמח אם תעזרו לי - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

האם הגיוני שבחודש שלא הייתי במכון כל העבודה הלכה לעזאזל??.
    *****לא כל העבודה הלכה לעזאזל, אך בטח שחלק גדול ממנה. אימון גופני אינו קופת חיסכון, אם אין התמדה התוצאות לנעלמות.

2:למה אני לא מרזה בכלל!!!??
    ****בדיאטת הכאסח חילוף החומרים שלך נפגם, וקשה יותר ליצור מאזן אנרגיה שלילי לצורך הרזיה. לשיפור חילוף החומרים את צריכה לבצע פעילות גופנית אירובית לפחות שעה כל יום, ואנאירובית פעמים-שלוש בשבוע. כמו כן, מומלץ לקבל הדרכה מאיש מקצוע לגבי תזונה נכונה מותאמת לנתונים שלך.

שלוש..כשאני עומדת בפרופיל אני רואה שהרגליים שלי בצורה מעוגלת כזאת..כאילו הרגל ממש מעוגלת למעלה...והרגליים שלי דיי רזות..רציתי לדעת אם זה ירד לי?כי ראיתי בנות רזות והרגליים שלהן ישרות למעלה...ומה לעשות בשביל זה...?
    *****אם תרזי מספיק, יהיה שיפור מסויים גם ברגליים, אך לא בטוח שיהיו כמו לחברות שלך, כי המבנה הוא גנטי ושונה מאדם לאדם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרהה לנערה
    ליזה
    23/08/2011

הי,אני די צריכה עזרה אני בת 15 (עוד חודש היה בת 16) המשקל שלי הוא 60 קילו והגובה הוא מטר 72.יש לי בטן והייתי מאוד רוצה להוריד אותה מה כדאי לי לאכול במהלך היום כדי להצליח?! (:

לקביעת תור
    סגירה
    עזרהה לנערה

הוספת תגובה

• עזרהה לנערה - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

המשקל שלך תקין, ואין הרבה מקום לירידה במשקל. גם אין הרזיה נקודתית, אבל אם תבצעי מספיק תרגילים לחיזוק שרירי הבטן , היא תהיה יותר אסופה ותבלוט פחות.
    הדרכה תוכלי לקבל בפורום "כושר גופני".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר
    A
    23/08/2011

האם זה אומר לאכול "על הבוקר" איך שמתעוררים,או שגם שעה 11 זה עדין נחשב בוקר? ומה עדיף לדיאטה טובה?

אשמח לתשובה,
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת בוקר

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

לא חייבים לאכול איך שמתעוררים. גם אחרי 2- 2.30 שעות זה בסדר.
    עדיף לאכול ירקות, מוצר חלב ושיבולת שועל\לחם מלא. אם את אוכלת מספיק ירקות מגוונים, אפשר לוותר על הפחמימות. (לא מתאים לכולם, אך מי ששבע בלעדיהם יורד יותר מהר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת שחיתות לאחר דיאטה
    אודי
    23/08/2011

לאחר דיאטה הגעתי למשקל רצוי עבורי.
    ברצוני לאכול בהזדמנות קרובה ארוחת שחיתות של כ-50,000 (חמישים אלף-ועשיתי חשבון) קלוריות.
    --מה יקרה לי לאחר ארוחה כזו (לא איכפת לי להעלות 2-3 קילו).
    --תודה מראש על ההתיחסות.

לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת שחיתות לאחר דיאטה

הוספת תגובה

• אני ממש לא קשור אבל..

מירב
    23/08/2011

יצאת מדעתך???איך בכלל תגיע ל50,000 קלוריות!!!!!!
    מה רע בארוחות שחיתות ב5000 קלוריות????
    אופחות???לפעמים את ה2-3 קילו האלה קשה מאוד לרדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לא רלוונטית ולא רצינית

אהרון רזון
    23/08/2011

כי פשוט אין מקום בבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שהתשובות לא עניניות-בגלל שתוך

אודי
    23/08/2011

כמה שעות עם שוקולדים,גלידות,עוגות וכד' ניתן להגיע לכמות הקלוריות הנ"ל.
    --בשאלתי התכוונתי בכמה צפויה עלית משקל בעקבות "חגיגה" חד פעמית זו-והאם נגרם נזק לגוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וטריגליצרידים
    מיכלי
    23/08/2011

שלום רב

אני בת 25 ,בריאה.
    כתוצאה מגלולות שאני לוקחת עלו לי ערכי הטריגליצרידים לגבוהים מאוד לאחר שמעולם לא סבלתי מרמה גבוהה
    . אני מקפידה על ספורט ותזונה להורדת משקל וטריגליצרידים כמו שהרופא הנחה אותי- הימנעות ממתוקים ומפחמימות ריקות,הרבה ירקות להמעיט בפירות ולאכול 5 אחוז שומן.

יש לי כמה דברים שאני לא בטוחה לגביהם :

1.כאשר אני רוצה לבדוק אם מאכל כלשהו מתאים לאופן האכילה שלי כרגע על מה אני צריכה להסתכל בטבלת ערכים שלו? אני מסתכלת על השומנים ובודקת שזה 5 אחוז אבל האם עליי להתייחס גם לערך הפחמימות\חלבונים או ערכים אחרים מטבלה?

2. הרופא הדגיש בפני את חשיבות ההימנעות מהממתקים בגלל שהסוכר זה מה שבעיקר גורם לטריגליצרידים לעלות. האם יש בעיה באכילת גלידות עם אחוזי שומן וקלוריות נמוכים(מצאתי למשל גלידות בעלות 1-2 אחוזי שומן ובסביבות ה100 קלוריות)

3. אותה שאלה לגבי חטיפי גרנולות למיניהם - ישנם חטיפים שאומנם הרכיבים שלהם לא עשויים מדגנים מלאים אלא רגילים(שאת זה כאמור הבנתי לא מומלץ לאכול במצבי) אבל מכילים אחוזי שומן וקלוריות נמוכים.מה לעשות לגביהם?

תודה רבה!

אודה לתשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וטריגליצרידים

הוספת תגובה

• תזונה וטריגליצרידים - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

1.כאשר אני רוצה לבדוק אם מאכל כלשהו מתאים לאופן האכילה שלי כרגע על מה אני צריכה להסתכל בטבלת ערכים שלו? אני מסתכלת על השומנים ובודקת שזה 5 אחוז אבל האם עליי להתייחס גם לערך הפחמימות\חלבונים או ערכים אחרים מטבלה?
    ****כפי שנאמר לך, הפחמימות (בעיקר הפשוטות) משפעיות משמעותית על הווצרות טריגליצרידים, לכן צריך להגביל.

2. הרופא הדגיש בפני את חשיבות ההימנעות מהממתקים בגלל שהסוכר זה מה שבעיקר גורם לטריגליצרידים לעלות. האם יש בעיה באכילת גלידות עם אחוזי שומן וקלוריות נמוכים(מצאתי למשל גלידות בעלות 1-2 אחוזי שומן ובסביבות ה100 קלוריות)
    ****רצוי להמנע מגלידה, בלי קשר לאחוז השומן.

3. אותה שאלה לגבי חטיפי גרנולות למיניהם - ישנם חטיפים שאומנם הרכיבים שלהם לא עשויים מדגנים מלאים אלא רגילים(שאת זה כאמור הבנתי לא מומלץ לאכול במצבי) אבל מכילים אחוזי שומן וקלוריות נמוכים.מה לעשות לגביהם?
    ****חטיפים לא מומלצים גם מסיבות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר סידן
    מ
    23/08/2011

שלום

בני בן השנתיים וחצי מסרב לאכול מוצרי גבינה.
    הוא מוכן לאכול רק מעדן ולשתות שוקו
    אני נותנת לו בנוסף גם סימילאק מעורבב עם אבקת שוקולית.
    ברור לי שללא גבינות, כמות הסידן היומית שלו היא מעטה מאוד.
    מה ניתן לעשות? אך להשלים את המחסור? האם יש מוצרי מזון אחרים שעשירים בסידן?
    אני חייבת לציין שעד לפני כ4 חודשים היה אוכל כמעט גביע גבינה שלם ואילו עכשיו אפילו פרוסה מרוחה בגבינה אינו מוכן לאכול.

אשמח לתשובה

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סידן

הוספת תגובה

• חוסר סידן - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

מעדן וסימילק בסדר, אבל ללא שוקו ואבקת שוקולית בגלל שאלה מעקבים את ספיגת הסידן.
    הרבה סידן יש במוצרים מסויימים מן הצומח (שומשום ומוצריו, שקדים, סויה ועוד), אבל ספיגתו איננה מספיק יעילה. הרבה סידן ספיג יש בסרדינים. נסי לתת לו מפוררים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

מ
    23/08/2011

מה לגבי המעדן, הרי גם זה מעדן שוקו האם גם זה מעכב ספיגה?
    מה לגבי השוקו של מטרנה? יש שוקו של חברת מטרנה האם גם בו ספיגת הסידן לא יעילה?
    האם יש ערך לטונה? בן אם זה במים ובין אם בשמן?
    לגבי הסרדינים, האם משימורים זה בסדר?
    מה הכמות המומלצת של סידן ביום?

סליחה על השאלות הרבות אבל זה מטריד אותי מאוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

מה לגבי המעדן, הרי גם זה מעדן שוקו האם גם זה מעכב ספיגה?
    ****כן. השוקו עשוי מקקאו שמעקב ספיגה בגלל נוכחות מסיבית של חומצה אוקסלית.

מה לגבי השוקו של מטרנה? יש שוקו של חברת מטרנה האם גם בו ספיגת הסידן לא יעילה?
    ****אם על בסיס קקאו (יש להניח), ראי את התשובה הקודמת.

האם יש ערך לטונה? בן אם זה במים ובין אם בשמן?
    ****בטונה יש סידן, אך לא בכמות משמעותית. בסרדינים יש הרבה בגלל שאוכלים אתם עם העצמות.

לגבי הסרדינים, האם משימורים זה בסדר?
    ****זה בסדר

מה הכמות המומלצת של סידן ביום?
    ****500-600 מ"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מ
    24/08/2011

אז האם מעדן בטעם וניל עדיף?
    אמרת כמות מסוימת, תוכל להמחיש לי במוצרים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה....

מ
    24/08/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה

אהרון רזון
    24/08/2011

*****באופן עקרוני, אני לא מעודד אכילת מעדנים כלשהם, אלא יוגורט\לבן\גיל\גבינה טבעי. חינוך לתזונה נכונה והטמעת הרגלי אכילה בריאים מתחילים כבר בגיל הינקות. מעדן
    בטעם ווניל (מלא כימיקלים) הוא הרע במיעוטו

***** קופסת סרדינים = 400-500 מ"ג סידן
    גביע יוגורט\לבן,\גיל טבעי (200 גר) = 200- 250 מ"ג סידן
    100 גר (מ"ל) חלב מועשר 150מ"ג
    בכל מקרה על האריזה של כל המוצרים המכילים סידן בכמות משמעותית כולל המעדני חלב, מופיעה תכולת הסידן. את יכולה לחשב בעצמך את כמות הסידן בתזונה היומית הכוללת
    או לבקש מדיאטנית (דרך ק"ח או פרטי) הרכבת תפריט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מחלה
    אנונימי
    23/08/2011

שלום,

אני נמצא בשלב הסופי של מחלה שבמהלכה הורדתי בערך 3-4 קילו מאחר ולא אכלתי הרבה ואני מאוד רוצה לשמור על המשקל הנוכחי שלי (68) גם לאחר המחלה
    ואני יודע שלאחר שלא אוכלים הרבה זמן הגוף נכנס לסוג של מגננה ואוגר שומן מכל דבר שהוא צורך, ורציתי לדעת מה עלי לאכול וכיצד אני אוכל לשמור על איזון של המשקל הזה אך גם לא לסכן את בריאותי.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר מחלה

הוספת תגובה

• לאחר מחלה - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

עליך לחזור באופן מדורג לאכילה בריאה, תוך המנעות או הגבלה משמעותית של דברי מתיקה כולל שתייה ממותקת, אוכל שמן ומטוגן, חטיפים, מוצרים מתועשים, דברי מאפה.
    יש להרבות באכילת ירקות מגוונים. לאכול דגנים ומוצריהם רק מלאים, מוצרי חלב רזים, בשר איכותי רזה, דגים, 2-4 פירות ביום. חשובה מאוד פעילות גופנית סדירה מותאמת למצב הבריאות והכושר הגופני שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה לנוער
    ענת
    22/08/2011

אני בת 16 בגובה מטר 75 ושוקלת בערך 70 אבל אני לא מתמקדת במשקל עצמו אלא יותר במראה
    בעיקרון יחסית לגילי אני בכושר אני התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שנה בערך והתוצאות הכי טובות היו כשעשיתי ספינינג
    אבל זה כבר ניהיה לי קשה ומתסכל ואני לא מסיימת איממון כמו שצריך
    אני לא אוכלת מתוקים ופחמימות בדרך כלל אבל בגלל החופש אני אוכלת המון בחוץ ובלילה מה שגרם לעליה במשקל ..
    בגלל הגובה אני לא נראת שמנה וגם הבטן שלי שטוחה זה הרוב ברגליים והאמת שאני די מתוסכלת מדיאטות וזה נראה לי די בזבוז אנרגיה על התסכולים מתי שיש כדורים שאמורים לזרז את התהליך
    זה לא עדיף, לקחת את הכדורים להרזות במהירות ואז להתאמץ לשמור על המשקל מה שיותר עדיף כי התוצאות כבר נראות ויש פחות תסכול ?

לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה לנוער

הוספת תגובה

• כדורים? - חס וחלילה!

אהרון רזון
    23/08/2011

עוד לא המציאו כדורים שגורמים להרזיה, לא פוגעים בבריאות (ובכיס) ונשארים רזים גם אחרי שמפסיקים את נטילתם. הייתי אומר שכדורים הם מתכון בדוק להשמנה. ללא שינוי משמעותי וקבוע באורח החיים הכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית סדירה, אין הרזיה בריאה ועמידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב וסידן
    נעמה
    22/08/2011

שלום אני בת 15 ולאחרונה נמנעתי מאכילת חלב ומוצריו ושמתי לב שהגזים, הנפיחות, כאבי הבטן והליחה [אני אסמטית ולכן זה היה די מטריד] שסבלתי מהם מאוד ירדו בצורה משמעותית. אני רוצה להימנע לחלוטין מחלב ומוצריו אבל חוששת לבריאות העצם שלי. רציתי לשאול אם אכן כדאי לי להימנע מחלב ומוצריו ובנוסף:
    האם חלב סויה משמש תחליף טוב [עבור דגני בוקר שוקו וכו'] וכמה מותר לצרוך ממנו ביום/שבוע?
    האם אפשר להשלים חסרים בסידן על ידי תזונה צמחית והאם כדאי לי לצרוך תוספי סידן [כי גם כשצרכתי חלב לא הגעתי להמלצה של 1300 מ"ג ביום..]?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חלב וסידן

הוספת תגובה

• חלב וסידן - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/08/2011

הי נעמה,
    יפה מאוד שאת דואגת לצריכת הסידן ולעצמות. בגילך, העצמות עדיין נבנות והצפיפות שלהן נקבעת, ולכן יש חשיבות גדולה מאוד לאספקת הסידן השוטפת.
    אכן קשה מאוד להגיע לצריכת הסידן המומלצת מבלי לאכול מוצרי חלב. מוצרי חלב הם מקור עשיר וזמין של סידן. התחליפים יכולים ליהיות - טופו, טחינה (רצוי משומשום מלא), חלב סויה, וכנראה שתצטרכי גם תוסף סידן כדי להגיע לצריכה נאותה.
    אם הבעיה שלך עם מוצרי חלב נובעת מרגישות ללקטוז, אז יכול להיות שאת כן יכולה לצרוך חלב דל לקטוז (יש היום במקרר בסופר), מוצרי חלב דלי לקטוז כמו קוטג', יוגורט וגבינה צהובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה
    מירב
    22/08/2011

אחרי ירידה במשקל לפני ארבע שנים שומרת כך עליתי שלושה רוצה להוריד, ביצעתי RMR ויצא לי 1300 במנוחה זה אומר שאני צריכה לאכול 1300 קל' ביום כדי לרדת במשקל ? היום אני רצה ארבע פעמיים בשבוע 8 קלומטר, יוצא לי לאכול יותר רק שישי שבת האם השבתות מקלקלות לי ? איך אוכל לרדת במשקל שכל השבוע אני אוכלת 1300 , אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה

הוספת תגובה

• הרזיה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/08/2011

הי מירב,
    לפי מה שאת מתארת את יכולה לרדת במשקל ב-1300 קק"ל, כי זה מה שאת שורפת במנוחה ועל זה את מוסיפה גם פעילות יום יומית וגם ספורט. כדי לרדת 1/2 ק"ג בשבוע את צריכה ליצור גרעון יומי של 500 קק"ל בערך, כך שבימים שאת רצה את בוודאי עושה את זה. השאלה באמת מה קורה בסופשבוע, אם את אוכלת 1000-2000 קק"ל יותר, יתכן שאת מבטלת את הגרעון הזה ואז לא רואים ירידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מירי
    23/08/2011

תודה על תשובתך! כל יום את צריכה גרעון של 500 קלוריות או שבועי ?
    ומה קורה עם חודש אחד יצא לי לעשות כושר קצת יותר מין הרגיל ואז אני חוזרת לשגרה זה אומר שאני אשמין? כי הוצאת האנרגיה יורדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד שומן
    נועה
    22/08/2011

אני בת 39 ירדתי הרבה במישקל, מה שלא מצא חן בעיניי זה שירדתי גם בפנים,
    ירד לי הנפח בלחיים , וגם באיזור שבין הגבה והעפעף התרוקן ככה שהעיניים קצת בולטות,
    שאלתי היא:
    אם אני יעלה שוב במישקל האם האיזורים שציינתי בפנים שהתרוקנו האם הם יתמלאו שוב או שלא בגלל הגיל שלי ?

תודה
    מיכל.

לקביעת תור
    סגירה
    איבוד שומן

הוספת תגובה

• איבוד שומן - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/08/2011

כנראה שכן. אבל לא בטוח שיראה בדיוק אותו דבר משום ש"איזורי ההשמנה" משתנים קצת עם הגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לירקות חיים?
    ד
    22/08/2011

שלום,
    אני בת 28. מזה שנים אני סובלת מכאבי בטן ושלשולים לאחר אכילת סלט ירקות (שמורכב לרוב מעגבניות, מלפפונים, בצל, גמבות וחסה).
    בתור טבעונית אינני יכולה להרשות לעצמי להוציא מהתפריט ירקות חיים. האם מדובר בבעיה שכיחה? כיצד ניתן לאבחן ולטפל?

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לירקות חיים?

הוספת תגובה

• רגישות לירקות חיים? - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/08/2011

הי,
    ראשית חשוב מאוד שתבדקי באמת מה הסיבה לכאבי בטן והשילשולים כדי לשלול דברים אחרים.
    אחרי שתעשי בירור, אם תגלי שמדובר באמת בעיכול קשה יותר של ירקות סיביים, תנסי להוריד את הבצל, הגמבות והחסה בסלט- ותראי אם יש הטבה. אם יש, תנסי להוסיף בהדרגה כל פעם ירק אחד לסלט בכמות לא גדולה ותראי אם נסבל. יתכן שאחד מהירקות פחות מתעכל טוב אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה
    s.12
    22/08/2011

שלום
    אני בת 26 גובה 160 ומשקל 74 . נכנסתי להריון לפני כשנתיים ועליתי הרבה כמעט 30 קילו בחודש ספטמפר 2010 ילדתי ואחרי לידה הייתי עם משקל 96 כיום לאחר 11 חודשים מהלידה אני כבר 74 ובקושי הגעתי למצב הזה (לפני ההריון היתי 63 קילו) אני באמת רוצה לחזור למשקל שהיה לפני ההריון . את האמת לא עשיתי אף פעם דיאטה מאז הלידה וזה מעודד גם לא פעילות ספורטיבית קשה הירידה היתה רק מאורח החיים שלי . הבעייה שהמשקל שלי נתקע ב 74 כמעט כמה חודשים ואני צריכה לעשות משהו . אם אפשר לתת לי תפריט דיאטה שיעזור בירידה במשקל
    אני צמחונית אוכלת לעיתים רחוקות "אך ורק " חזה עוף אני אוכלת בד"כ מוצרי חלב והרבה ירקות ופירות בבקשה תעזרו לי בתפריט מתאים פחות או יותר למצב שלי

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• לא נהוג להרכיב תפריטים בפורום...

אהרון רזון
    23/08/2011

מאחר שדרושה התאמה אישית בפגישה עם איש מקצוע. מכמה שאת מוסרת, התזונה שלך עושה רושם טוב, בהנחה שנמנעת או מגבילה דרסטית דברי מתיקה, מאכלים מעובדים ומתועשים, דברי מאפה, גבינות שמנות.
    פעילות גופנית אירובית כמו הליכה נמרצת עם קטעי ריצה, שחיה, רכיבה וכו", לפחות שעה כל יום, תתן תוצאות מוחשיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    david
    22/08/2011

שלום
    אני בן 38- עם עודף משקל קל-למוד דיאטות ברוב חיי הבוגרים(תמיד היה לי מה להוריד)
    הבעיה שלי שאני לא מרגיש רעב אף פעם-ולכן אני אוכל רק כשבא לי ולא מתוך רעב

איך אפשר "לתקן"את הבעיה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

פעילות גופנית יומית ייתכן שתסדיר את התאבון, אבל גם אז הארוחות חייבות להיות מסודרות (4-6 ביום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה
    שירי
    22/08/2011

בת 38, 159 גובה, משקל 55-56 (לא נשקלת לעיתים קרובות).
    התחלתי לנסות דיאטה לבד לפני כשבועיים.
    אוכלת דל שומן, כל 3 שעות. כושר משתדלת 3-4 פעמים בשבוע.
    אימוני כוח + אירובי 40 דקות עד שעה ריצה+הליכה.
    אני רוצה להתחטב ולהוריד מסת שומן (שבחלקי גוף מסויימים מתבטאים בצלוליט).
    בנתיים אין תזוזה (בהיקפים, כי לא נשקלתי).
    האם עליי לצפות לתוצאות רק אחרי חודש?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

שעה וחצי ביום פעילות אירובית (רצוי לגוון), ותראי תוצאות מעודדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה