מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירקותA21/08/2011
האם אכילת ירקות כגון: עגבניות ומלפפונים ופירות כגון: שזיפים ואבטיח למשל...מזרזות את תהליך ההרזיה כתוצאה מחילוף חומרים מואץ?
אני שואלת את זה כי אני לא אוהבת לאכול ירקות במיוחד ולא יודעת אם כדאי להכריח את עצמי כן לאכול..?
אשמח לתשובה,
תודה רבה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין מחכה..
A23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירקות - תגובה
ליטל סמואל-לוי23/08/2011ירקות ופירות לא "מרזים" אבל יחסית למזונות אחרים הם תורמים אולי פחות קלוריות (בעיקר ירקות). אם אינך סובלת מבעיות מיוחדות, אני ממליצה לך לאכול ירקות (לפחות 3 יחידות ביום) ואולי פרי או שניים כדי להגדיל את צריכת הויטמינים והמינרלים, וגם להקל עלייך לרדת במשקל. יש המון סוגים כך שיש המון בחירה אם אינך אוהבת עגבנייה או מלפפון למשל, וכדאי לנסות. אבל אני לא בעד להכריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שוב זועקת לעזרה!A19/08/2011
הי, (במיוחד לאהרון רזון..)
זאת שוב ההיא ששוקלת 82 קילו על מטר 70 בגיל 21
א נ י מ ר ג י ש ה נ ו ר א!
אני מלאת שינאה עצמית ובמקום שאצליח להתמקד בדיאטה נכונה אני מפנה את הזעם והתסכול שלי למזון...:(((
מה אני אמורה לעשות בכדי לרדת 10 ק"ג ממשקל גופי?!
מחכה לעזרה,
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לעזרה..
A23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוב זועקת לעזרה! - תגובה
ליטל סמואל-לוי23/08/2011כשיש כל כך הרבה תסכול, שנאה עצמית כמו שאת מתארת, והפנייה של זעם ותסכול למזון, חשוב מאוד לפנות לגורם מקצועי כדי לטפל. את זקוקה לייעוץ דיאטנית, ויתכן שאולי גם לפסיכולוג כדי לעבוד על כמה רבדים במקביל ולפתור את הבעיה או לפחות חלק מהסמפטומים שלה. אני חושבת שזו בעיה יותר מורכבת ושייעוץ בפורום לא יעזור. חשוב לפנות לאיש מקצוע מתאים ולהכנס למסגרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
A23/08/2011את מתכוונת שזו בעיה נפשית ושאין לי סיבה להיות בדיכאון? ז"א אין לי עודף משקל גדול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידודחסויה18/08/2011
שלום בתי בת ה14 שמנמונת בתחילת החופש אמרה שתעשה דיאטה אך לא כך הדברים..
יש לנו מסעדה והיא עובדת איתנו כל יום.. אך לא אוכלת מסודר ופשוט כל היום "זוללת"למרות שאני מאוד כועסת ומפצירה בה לאכול מסודר ושאני אכין לה ארוחות היא לא מקבלת את זה ואפילו שמנה יותר!!!
מה ניתן לעשות איך אפשר לעודד אותה לאכול נכון וכמובן שתרזה(היא לא מוכנה אפילו לצעוד איתי בערב..)
והגרוע שאנו הולכות לקניות (סופר)היא לא מוותרת על החטיפים וממש כמו ילדה קטנה בוכה לי בסופר עד שאני מתביישת וקונה לה..בבקשה תעזרו לי לעזור לה היא נראת נורא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעידוד
חן21/08/2011תראי, את צריכה לעמוד על שלך לפני הכל - אם את נותנת לה לנהל אותך- כמו שכתבת על העניין של חטיפים בסופר אז אין לך סיכוי להביא אותה למשמעת עצמית של אכילה ובכלל. את צריכה לעמוד על שלך בתוקף ועם זאת בצורה נעימה ולא פוגענית.
לדוגמא- אם היא באה איתך לסופר ומתחילה לעשות הצגות ובכיות בשביל שתקני לה חטיפים- אסור לך להכנע- ברגע שהיא מגזימה ואת מרגישה שאינך יכולה לעמוד במצב של סרוב- תאמרי לה בברור - לא בכעס ולא בעצבים- אלא בשלווה- "אם את לא יכולה להתנהג באופן ראוי בקניות כעת - נדחה את הקניות לאחר כך" או משהו מעין זה- תעזבי את העגלה ותצאי מהסופר יחד איתה
פעם ראשונה היא לא ממש תבין מה עובר על אמא שלה- והיא תעשה את זה שוב אבל תאמיני לי מניסיון שאחרי מספר לא רב של פעמים שתהיי תקיפה וברורה ועם זאת לא עצבנית או כועסת אז היא כבר לא תציק לך, ואז תוכלי אפילו להציע לה לקנות חטיף קטן דיאטטי.
את צריכה להיות מוכנה מראש לזה שהקניות יתנהלו כך- אז אל תלכי איתה כשאת צריכה משהו דחוף. תקחי אותה מתוך ידיעה שזה לשם תרגול.
אני יאמר לך עוד דבר- אם את מגיעה למצב של כעס ומריבות על עניין האוכל שלה- היא תמיד תריב איתך ותלך נגד
אבל אם את באה באופן קבוע (גם במסעדה ) במצב רגוע בלי עצבים- ומציבה עובדה- בלי לתת מקום לויכוח- היא תשמע בקולך- כי היא תלמד שכשאומרים לא - זה לא, כרגע היא יודעת שכשאת אומרת לא זה כביכול "לא בכית מספיק" או "לא עשית מספיק בושות..." אז היא יודעת מה יגרום לך לא להגיד את הלא- אבל את חייבת לגרום לה להבין שלא- זה לא ואין ויכוחים. ואם היא בוכה או כל דבר אחר- את ממשיכה לאמר - "לא" ואם את מגיעה למצב שאת לא יכולה לעמוד בזה- תמצאי דרך לסיים את האימון למשמעת- כמו לקחת אותה הביתה מהסופר או מהמסעדה.
כמובן שכדאי שבבית יהיו מאכלים מתאימים לה- ולא יזיק אם כל הבית יכנס למצב של אכילה בריאה ללא ממתקים וחטיפים, שתיה מתוקה וכדומה. אפשר להחליף את זה באגוזים שקדים- ותחשבי מה עוד מתאים לכם.
המלצה נוספת- תצאי איתה לפעילות גופנית משותפת כמו שחיה בבריכה, הליכה יחד, וכדומה- ותמצאי שגם הקשר שלכן יהיה טוב וקרוב יותר, וזה ישפיע על משמעת האכילה שלה- וגם על ההתנהגות שלה כיון שהיא תחוש קרובה ואהובה יותר אליך וגם תרגיש שאיכפת לך כל כך שאת מממנת בריכה לשתיכן, ושאת מוכנה להתאמץ כדי לעזור לה.
המון הצלחה ואשמח לשמוע איך הלך.
ואל תשכחי להיות עקבית- קחי לך חודש של עקביות- ובעזרת ה' תראי תוצאות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה24/08/2011חן תודה לקחתי את המלצותייך אעדכן בהמשך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול מה כדאי לאכולירדן17/08/2011
לפני ואחרי אימון?
זה חשוב איזה חלבון אוכלים ומתי אוכלים אותו במהלך היום ביחס לאימון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל לפני ואחרי אימון
יסמין18/08/2011בדיוק העבירו לי במייל כתבה על זה
הם אומרים לאכול הרבה לפני (3 שעות נגיד) פסטה או אורז עם ירק וחלבון ואחרי האימון, בהפרש זמן קטן יותר משהו קליל יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בנוגע לקופאיןיהודה17/08/2011
אהרון אני יודע שאתה אנטי בעניין הזה :)
אבל מהי דעת המומחים פה לגבי קפה נטול קופאין?
מבלי להתייחס לתהליכי העיבוד - האם עצם העובדה שהוא נטול קופאין (או בעל מינון מאוד נמוך של קופאין) זה עושה אותו פחות מסוכן?
האם זה עשוי להשפיע לטובה על מצב החולשה שמימנה אני סובל בתקופה האחרונה (אני לאחר דיאטה שבה הורדתי כ 60 קילו)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה.
יהודה22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת צוםמג16/08/2011
רציתי לשאול אם בשבוע צום (כלומר ירקות ופירות+ מים במשך שבוע שלם) שנועד לניקוי הגוף לפני דיאטה בריאה יש נזק? האם הוא יאיט את הקצב המטאבולי שלי?
אשמח לתשובה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הגוף הוא גימיק של נטורופתים
אהרון רזון23/08/2011זה מיותר, וכן עלול להאט את הקצב המטבולי, אך אחרי פרק זמן קצר של שבוע בלבד,
הקצב יחזור אם תאוכלי נכון ותבצעי פעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 קילובתאל16/08/2011
אניבת 17 שוקלת 104 גובה-1.76
אנירוצהלהוריד 5 קילו בחודש
כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום כדי להגיע לכך
כולל הליכות 3 פעמים שבוע(שעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 קילו - תגובה
ליטל סמואל-לוי16/08/2011הי בתאל,
לפי חישוב גס, על סמך הנתונים שנתת, את יכולה לרדת יפה ב-2100 קק"ל. אם את רוצה תשובה מדוייקת יותר, את יכולה לעשות בדיקת קצב חילוף חומרים. ירידה של 5 ק"ג בחודש היא אפשרית בחודש הראשון, לאחר מכן הקצב יורד בדרך כלל (כי את מתחילה לרדת בעיקר מרקמת שומן ופחות מאבדת נוזלים ורקמת שריר ), יתכן שתצטרכי גם בהמשך לשנות את התזונה או להוסיף יותר פעילות. אז הכי חשוב לגייס להתהליך הרבה סבלנות ולא לחפש פתרונות מהירים, אם אפשר להיכנס למסגרת של קבוצה או ביקור אצל דיאטנית - זה יגביר את סיכויי ההצלחה. הירידה תשמר רק אם השינוי שתעשי יהיה לתמיד! ומצוין שאת מתחילה עכשיו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..אם אפשר עזרה...לירון15/08/2011
היי..אני לירון..אממ..אני 158 ושוקלת 65 וחצי..ירדתי במשקל לפניי שנתיים 15 קילו בחצי שנה..(בדיאטת כסאח)
ומאז שיניתי הרגליי עליתי 5 קילו ואני לא מצליחה לרדת יןתר!!!
אני אוכלת מסודר שלוש ארוחות ביום..
אני לא רעבה ...כמעט לא מנשנשת
אני עושה ספורות מסילה 50 דקות ומשקולות וכפיפות....עוד בערך חצי שעה..
4 פעמים בשבוע..
בחודש האחרון הפסקתי כי החופש מלאא דברים וחסר זמן..
דבר ראשון..כמעט לא ירדתי!ב3 חודשים במכון כושר ואכילה מסודרת ולא ירדתי כלום..
אמרו לי שטיפה ממש טיפה התחטבתי באזור המותניים...שזה האזור הבעתיי שלי..
אבל אבא שלי אמר לי שהאזור הזה קצת חזר..
השאלות שלי אלה:
האם הגיוני שבחודש שלא הייתי במכון כל העבודה הלכה לעזאזל??.
2:למה אני לא מרזה בכלל!!!??
שלוש..כשאני עומדת בפרופיל אני רואה שהרגליים שלי בצורה מעוגלת כזאת..כאילו הרגל ממש מעוגלת למעלה...והרגליים שלי דיי רזות..רציתי לדעת אם זה ירד לי?כי ראיתי בנות רזות והרגליים שלהן ישרות למעלה...ומה לעשות בשביל זה...?
אשמח אם תעזרו לי
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
לירון16/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאה במשקלמישהו15/08/2011
שלום,
אני מעוניין לעלות במשקל מאחר ומדד הBMI שלי נמוך ולפיו אני במצב תת משקל.
אני רק אציין שאני בעל תיאבון בריא ואוכל לא מעט ועדיין אני לא מצליח לעלות במשקל או להגיע למשקל תקין והדבר מפריע לי מאוד.
האם עליי לקחת תוספי תזונה כלשהן עם הארוחה ואם כן איזה תוספים ?
עד כמה שידוע לי מבחינת מצב הויטמנים בגוף שלי אז המצב נראה בסדר לפי בדיקות הדם האחרונות.
אני בן 27.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאה במשקל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי16/08/2011ליד צריכה של הרבה לחם מלא, פסטות, קטניות, תוסיף שומנים בריאים כמו שקדים, אגוזים, שמן זית, אבוקדו, טחינה. תקפיד על 6 ארוחות ביום כאשר ארוחות הביניים צריכות להיות מורכבות מהמרכיבים שציינתי קודם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוסע לחו"ל-מבקש טיפים לשמירת הדיאטהיהודה15/08/2011
אז בהמשך לפוסט הקודם שלי, אני עכשיו מנסה לשמור על תפריט מאוזן כי שפירסמתי קודם לכן וגם קיבלתי עליו פידבקים חיוביים.
העניין הוא שבחו"ל יותר קשה. למרות שאהיה בניו יורק ויש שם הכל אבל עדיין. זה טיול. אני הרבה יותר בדרכים מאשר בבית או במקום בו אני יכול לאכול מה שאני צריך.
במיוחד אוכל חם שאותו אני מבשל בעצמי תוך הקפדה על חומרים (אורז או פסטה מלאים), ללא טיגון, ללא שמן. יש גם את עניין מירקות ומוצרי החלב שכן אין לי שם מקרר וזאת בעיה. ובכלל בטיול מהסוג הזה יש המון המון פיתויים!! (ארה"ב== ג'נק פוד, דונאטס, שוקולדים,אלכוהול וכו,)
האם אוכל לקבל מיכם בבקשה עצות בנוגע להתנהגות אכילה נכונה בטיול בחול.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה. תודה.
יהודה17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה
יהודה22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת ערבגילת15/08/2011
שלום רב,
רציתי לשאול, אני לא נוהגת כל כך לאכול ארוחות ערב מכיוון שאת ארוחת הצהריים שלי אני אוכלת מאוחר סביבות 4-5 כך שלאחר מכן לא רעבה ומקסימום אוכלת איזה פרי אך חשוב לי בכל זאת לאכול משהו עד כמה שעות לפני השינה האם ביצה קשה ו3 כפות קוטז/ גבינה זה בסדר? או לחילופין יוגורט עם 2 תפוחים או מנת ברנפלקס עם חלב זה גם בסדר? לא רוצה לאכול משהו כבד מדי ובמהלך היום אני משתדלת לגוון ולאכול מכל קבוצות אבות המזון בעיקר המון ירקות!!
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת ערב - הכול בסדר גמור
אהרון רזון15/08/2011מלבד הברנפלקס שפחות בסדר. רצוי להחליפו בדגן טבעי, כגון שיבולת שועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייס קפהשירי15/08/2011
לאחרונה אני עושה לי בבלנדר אייס קפה עם כפית וחצי קפה נמס, 2 סוכרזית, חצי כוס חלב 1% והרבה קרח.
זה קצת עוזר לי לסתום את הרעב ונותן תחושת כיף מתוקה.
האם זה טוב לשילוב בדיאטה?
האם יש בעיה עם החלב? והאם אפשר להכניס גם גביע יוגורט 0% להעשרת המירקם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייס קפה - תגובה
אהרון רזון15/08/2011אין בעיה עם החלב והדיאטה, ואפשר להוסיף יוגורט. הבעיה היא עם הנס (פחות בריא מקפה טבעי), אבל כפית וחצי ביום זה עדיין בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קצת
שירי15/08/2011קשה לעשות אייס קפה עם קפה שחור שאני אוהבת יותר, וגם יותר בריא :)
כמה יוגורט אפשר לאכול ביום? (0%)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בהרכב התזונה...
אהרון רזון16/08/2011ובחלקם של יתר מוצרי החלב בתפריט היומי. בתור אחד שמעודד אכילת דברי חלב (למרות שאינני רפתן, בעל מחלבה או קרוב של עופרה שטראוס!), אינני מגביל אכילת יוגורט טבעי,
בתנאי שלא בא על חשבון מאכלים בריאים אחרים, כי הגיוון הוא עיקרון חשוב בתזונה הנכונה.
דווקא כן אפשר קפה טבעי (פילטר), אבל כפי שאמרתי, מכמות מתונה של נס, עדיין לא מתים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןשני15/08/2011
היי אני בת 22 גובה 1.53 משקלי 49.4 לאחרונה הורדתי 6 וחצי קילו רציתי לדעת האם משקלי תקין? ובנוסף לשאול משהו... יש לי בעיה... תמיד אחרי האוכל הבטן שלי ממש מתפנחת גם אם אני אוכלת משהו קל או ארוחה יחסית יותר כבדה... שמתי לב שלהרבה חברות שלי אין את הבעיה הזו והבטן לא מתנפחת לה אחרי האוכל האם זו בעיה רפואית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי16/08/2011הי,
המשקל תקין לחלוטין.
ההתנפחות יכולה לנבוע מכמה סיבות, רגישות כלשהי לדברי חלב או לסיבים או ריבוי חיידקים שלישיים. תבדקי קודם כל מה קורה אם את מפחיתה את הצריכה של דברי חלב, אם הכל בסדר תחזירי אותם ותבדקי מה קורה אם את מפחיתה ירקות טריים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בנוגע לצלייאק?
ד"ר אורה רבר24/08/2011כדאי לבדוק גם רגישות לגלוטן
אני מציעה שתפני לרופא על מנת שתקבלי הפנייה לבדיקת דם שבאמצעותה מגלים רגישות לגלוטן- גלוטן נמצא במאכלים העשןיים מחיטה, שעורה , שיפון ושיבולת שועל
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירדתי במשקלסיגל15/08/2011
לאחר תקופה ארוכה שלא הצלחתי לרדת במשקל.סוף סוף עזרו לי עם כדורי הודיה.ההרגשה משגעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדתי במשקל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי16/08/2011שמח ושמחתך אבל הבעיה היא שברגע שתפסיקי את הכדורים, תעלי במשקל. בעיה נוספת כרוכה בחוסר ידיעה על בטיחות כדור שלא נבדק מספיק (אין היום כדור הרזיה מאושר כתרופה, לכן כל כדור הרזיה שתקחי בימים אלו לא בטוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל בבית מלוןאריאלה15/08/2011
שלום,
רציתי לדעת האם בבית מלון עדיף מבחינה קלורית לאכול בארוחת צהריים חצי צלחת של אורז או קוסקוס למשל או פסטה עם חתיכת בשר (או לחילופין 3/4 צלחת בלי בשר) או שעדיף שתי לחמניות עם ממרח חומוס למשל.
כמו כן, האם בערב עדיף 2 פרוסות לחם עם גבינה או קערת קורנפלקס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל בבית מלון - תגובה
אהרון רזון15/08/2011הבעיה היא שבד"כ במלון, האורז, הקוסקוס, הפסטה וכו" מכילים שמן. הלחמניות יותר בסדר, העדיפות היא לאלה מקמח מלא, אבל רק עם מעט חומוס. הכי טוב זה לוותר על פחמימות ולאכול רק בשר עם ירקות.
בערב עדיף לחם (רצוי מלא) עם גבינה .עד 5%. "פלקסים" למיניהם מכילים סוכר ותוספות אחרות שבין היתר מגבירים תאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל בבית מלון - תגובה
ליטל סמואל-לוי15/08/2011הי נאוה,
מבחינה קלורית בבית המלון קשה לי לומר כי איני יודעת לאילו לחמניות (גודל) את מתכוונת ואיך הם מכינים את הפסטה / קוסקוס והבשר (מבחינת כמות השמן).
בגדול נשמע לי שעדיף את האוכל המבושל גם אם אין הבדל בקלוריות כי הוא חם ויותר משביע, ובעל ערך תזונתי גבוה יותר כנראה.
לגבי הערב - עדיף לחם מלא עם גבינה מאשר קורנפלקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)