מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלמנטינותדנה09/02/2010
האם גם 2 קלמנטינות זה נחשב ליחס של פרי אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בגודל בינוני. (עד 100 גר נטו)
אהרון רזון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמניה מקמח מלאחסויה09/02/2010
אני במסגרת תפריט של דיאטה-שמירה. אין לי הרבה ק"ג להוריד. אני גובה 1.61 משקל 60 בת 25.
אני משתדלת לעשות עיצוב בסטודיו סי פעמיים בשבוע+3 פעמים הליכות של שעה כל פעם.
בבוקר- לחמניה מחיטה מלאה או 2 פרוסות קל +חביתה מטוגנת בתרסיס+קוטג'+נס קפה עם סוכרזית
ביניים 7 שקדים+2 תמרים יבשים
צהריים-טבעול לייט או חזה עוף בתנור או טונה+2 פרוסות קל או פסטה או פתיתים או פירה+סלט עם כף טחינה
ביניים בננה או אפרסמון+נס קפה
ערב- 2 פרוסות קל +גבינה צהובה לייט ועגבניה+נס קפה
*אם אני רעבה במשך היום אז אני שותה הרבה מים ואוכלת גזר וירקות
אם אני עדיין רעבה אז אוכלת כוס של דגנים מלאים.
* 2-3 בשבוע חטיף אנרגי עם מעט שוקולד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חסויה
ליטל סמואל-לוי09/02/2010לא ראיתי את השאלה שלך. התפריט שלך נראה מאוזן.
לחמניה מקמח מלא היא לא תמיד שוות ערך ל-2 פרוסות לחם קל. אם מדובר בלחמניה קלה אז היא שוות ערך ל-3 פרוסות קלות בערך (כ-100-120 קק"ל), ואם זו לחמניה ארוכה רגילה מקמח מלא כמו שמוכרים בסופר (בגודל של שליש בגט) היא יכולה להיות שוה גם ל-8 פרוסות קלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי...
חסויה09/02/2010אז לא מומלץ לאכול לחמניה מלאה כי אני אוכלת לחמניה מלאה בבוקר והיא שווה ל-8 פרוסות קל אז סיימתי את המכסה של הפחמימות כבר בבוקר,לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר חרמוןיעל09/02/2010
אם ארשם לדיאטה שלך יהיה מותר לי לאכול ביום שישי חלה לשבת.כל השבוע אני מחכה לחלה ואוכלת 300-400 ג'ר עם פרוסת סלמון וזהו.זה מבטל את הרצף של הדיאטה שלך בגלל הפחמימות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי הי, כן זה יתאפשר
ד''ר רוני חרמון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בנושא בריאותי/ דיאטה..ליאור08/02/2010
שלום, אני חיילת בת 19 ומנסה להבין מה עובר על הגוף שלי ואיך אני יוכל לרזות ולהיות בריאה, אחרי שלא הבנתי כמה דברים מכל הרופאים בצבא.
אז ככה רקע: לפני שהתגייסתי רקדתי כמה שנים ובשנתיים שלפני הגיוס (ככה 16-18) הייתי מאוד פעילה, עשיתי מלא ספורט (נגיד 6 שעות אינטנסיביות בשבוע)ואכלתי ממש מעט, עשיתי דיאטות שטות והיו לי תקופות של 300 קל' ביום. (וכשאכלתי "מלא" זה הגיע ל-700...)
מאז שהתגייסתי השמנתי המון (לפני הגיוס: 49 ק"ג, 1.55, עכשיו- 56 ק"ג!!!), עושה בקושי שעתיים ספורט בשבוע למרות שהעבודה שלי לפעמים דורשת מאמץ פיזי. בהתחלה אכלתי את כל הארוחות של הצבא שזה מה שגרם לי להשמין, הייתי עוברת את ה-1000 קל' ביום. עכשיו אני אוכלת סביבות עד 1000 ביום, היו איזה חודשיים ששוב אכלתי פחות מ-500, אבל סה"כ גבולי וסביר ביותר.
העניין הרפואי הוא שאני סובלת ממגרנות מאז הגיוס ולא יודעת ממה זה. עשיתי לא מזמן בדיקות דם (אחרי שהגוף שלי צנח ל-34 מעלות החלטתי לבדוק למה אני גם סובלת מקור) והרופא אמר שיש לי חשש ל"תת פעילות של בלוטת התריס". אחרי הבדיקות אמרו לי שיש לי כולסטרול גבוה (238, LDL=143, HDL=68)) ובלוטת התריס תקינה- TSH=1.29. עכשיו הרופאים מתייחסים אלי כאילו שאני אוכלת יותר מידי כשבעצם אני אוכלת די מעט גם עכשיו, וצמחונית, לא אוכלת בשר, דגים, כמעט לא ביצים וגם לא אוהבת גבינות שמנות.. במשך יומיים הסתכלתי על הרכיבים התזונתיים של כל דבר שאכלתי ולא ראיתי שיש בו כולסטרול, אז אני כבר באמת לא מבינה מה זה.
בכל מקרה אני רוצה גם לרזות ולחזור לשקול לפחות 50 שזה נראה לי סביר ובריא. אשמח לעזרה :) (סליחה אם כתבתי המון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליאור
ד''ר רוני חרמון09/02/2010ראשית כולסטרול לא מושפע מאוכל הוא יותר בעיה גנטית ואם הוא גבוע את צריכה טיפול תרופתי. אם את משתמשת בגלולות למניעת הריון גם הם מעלים את הכולסטרול.
בקשר לתזונה שלך. אין אפשרות לחיות לאורך זמן על 500 קל' ליום וגם לא לאכול חצי מהמוצרים החיוניים הקיימים. משהו לוקה מיסודו בתזונה שלך וזה לא מהיום. את חייבת לקבל יעוץ תזונתי מקצועי ובמקביל תוכנית לפ"ג שתשלים את הטיפול בך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול
אהרון רזון09/02/2010מקורו של רוב הכולסטרול הוא אנדוגני, כלומר מיוצר על ידי הגוף (בכבד), אבל הוא כן מושפע על ידי תזונה. צריך להפחית את אכילת מוצרי מזון עם ריכוז גבוה של כולסטרול ובעיקר עתיר שומן רווי וטרנס. פעילות גופנית אירובית יומית והורדה במישקל אמורות גם כן להוריד את רמת הLDL שבסה"כ גבולית, ועוד יותר חשוב וחיובי זה שרמת הHDL גבוהה יחסית.
תזונה עתירת ירקות ומזון אחר עתיר סיבים מסיסים ושומן חד בלתי רווית, תעזור. אני בדעה שאין שבשלב זה מקום לטיפול תרופתי שהוא "חתונה קתולית" . חומרת המצב מוערכת ע"פ כל המכלול שמכיל גורמי סיכון נוספים כגון: רמת הטריגליצרידים, לחץ דם, סוכרת, עישון, העדר פעילות גופנית, סיפור משפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות המקצועיות, שאלה
ליאור10/02/2010לא הבנתי מהתגובה אם המצב שלי ממש גרוע או שעדין לא נורא, רמת הטריגליצרידים שלי תקינה, לחץ דם תקין, אין סוכרת, לא מעשנת, עושה פ"ג סביבות מינימום פעם בשבוע לרוב יותר לכיוון ה-3 ולמרות זאת גם אין לי שום בעיה גנטית כלומר לא ידוע לי על מקרי כולסטרול גבוה במשפחה.
אני באמת לא יודעת מה לחשוב, יכול להיות שזה נגרם בכ"ז מהתת פעילות של בלוטת התריס או שזה לא קשור בגלל הממצאים שהיא תקינה?
ואיך אני אמורה לרזות? בהתחשב בזה שאני בצבא אז דיאטנית לא נראה שיהיה פשוט להשיג...
תודה ענקית! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גרוע ולא נורא
אהרון רזון11/02/2010רמת הכולסטרול הוא רק גורם סיכון אחד (אמנם חשוב) למחלות קרדיו-ווסקולריות. העדר גורמי סיכון נוספים, רמה גבולית (לא בשמיים) של LDL ורמה גבוהה של HDL (כולסטרול טוב) לא משאירים מקום לדאגה. עם זאת את צריכה להקפיד על תזונה נכונה דלת שומנים רווים (הכי חשוב) וכולסטרול.
פ"ג אירובית פעם בשבוע אינו מספיק. 4 פעמים צריך להיות המינימום. האמת היא שאין לך הרבה מה לרזות, אבל כל קילו שאת תורידי יעזור.
גם בצבא אפשר לוותר על המנות או על חלקי המנות עתירות שומן או מטוגנות ועל המתוקים ולאכול הרבה ירקות. אם תורידי בהיקף הקלורי היומי ותבצעי פעילות גופנית תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורי חמודה יש לי הצעה בשבילך
עינת - חיילת12/02/2010אני מציעה לך לברר בקשר לסדנה בחוות הבריאות מצפה אלומות.
גם אני סבלתי מעלייה במשקל במהלך שירותי הצבאי.
עלייה במשקל איננה תמיד תהליך של השמנה לעיתים מדובר על הלם תזונתי לגוף,
לאחר שירותי הצבאי לפני כשנתיים עשיתי סדנה במצפה אלומות, איזנתי את הגוף שלי וחזרתי לאכול בריא.
תנסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים ובריאות כלליתה.08/02/2010
שלום רב,
אשמח פעם אחת ולתמיד להבין מה ההבדל בין שומן טראנס לבין שומן רווי. האם כשאני קונה מוצרים בסופר ומסתכלת על כמות השומן הרווי הוא כולל בתוכו את שומן הטראנס?
איזה מבין סוגי השומנים פחות טוב לבריאות ולצריכה?
ושאלה אחת אחרונה - מה פחות בריא? - שומן מן החי או מן הצומח ומדוע?
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן טראנס
ד''ר רוני חרמון09/02/2010שומן טראנס הוא שומן שהיצרנים הופכים שומן צמחי נוזלי למוצק כמו מרגרינה למשל בכדי להאריך חיי מדף, הוא מצוי גם בעוגיות ומוצרים נוספים זהוא שומן לא בריא שמשפיע על הכולסטרול הרע ויכול לגרום למחלות. שומן רווי הוא אותו דבר רק שהוא בא כך בשל גודל הרכיבים שלו והוא יכול להיות מהחי ומהצומח. גם הוא מזיק מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירת בירידה במשקלימ08/02/2010
עליתי בתקופה ההריון 30 ק"ג הורדתי עד עכשיו 16 ק"ג
ונעצרתי בירידה במשקל כבר שבועיים בערך
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירה בירידה במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי08/02/2010שלום,
לא ברור אם את מניקה, מה המשקל שלך כרגע.
בכל מקרה אחרי ירידה של 16 קג' יכולה להיות הפסקה בירידה לתקופת מה. תמשיכי לאכול בריא ולעשות פעילות גופנית יום יומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירה במשקל
ימ08/02/2010אני שוקלת 82 ק"ג הנקתי את בני עד גיל שמונה חודשים
אני כבר לא מניקה כבר חמישה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירה במשקל
ימ08/02/2010אני שוקלת 82 ק"ג הנקתי את בני עד גיל שמונה חודשים
אני כבר לא מניקה כבר חמישה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר חרמוןיעל08/02/2010
אני רוצה להרשם לדיאטה שלך אך יש לי שאלה:אם שומרים כל השבוע את הדיאטה שלך מותר ביום שישי לעשות הפסקה ואז לחזור שוב? פשוט החלה של שבת הורסת אותי!כל השבוע אני מחכה לחלה הזו ואוכלת ממנה איזה 300-400 ג'ר.וחתיכה סלמון.
האם זה מבטל את כל הדיאטה של השבוע מבחינת ביטול ההפרדה בין פחמימות לחלבונים ומבחינה זו שאכלתי לחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי אין בעיה לעשות את הדיאטה
ד''ר רוני חרמון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבולבלתשלי08/02/2010
כל פעם שאני קוראת משהו על תזונה נכונה, כל אחד כותב על מאכל אחר שחייבים לקחת במשך היום ולעומת זאת ממה להימנע [גם מאוכל בריא] אם אני אקשיב לכל כתבה שאני קוראת, אני אעבור את הכמות המומלצת ליום, או שעדיף להימנע מאוכל בכלל, מה אני עושה ?
אני אתן דוגמא למשל: חלב [סידן] צריך לצרוך כך וכך ליום ואז באים המתנגדים לחלב ואומרים שעדיף להימנע מאכילת חלב.
פירות למיניהם: תמרים, תפוח, שזיפים, תפוזים, ועוד... אם אני אוכל את כל מה שממליצים לאכול מהפירות, אני אגיע לכמות מומלצת ליום, רק מהפירות, או בקשר לנושא קופאין יש כאלה ממליצים ויש כאלה שאומרים להמנע.
אני מבובלת, אני רוצה לאכול יחסית בריא, ואני לא יודעת אם אני עושה בכלל נכון?!
מה אני עושה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול
ד``ר נסטור ליפובצקי08/02/2010הי שלי,
לא יכולת לתאר את זה טוב יותר. האינטרנט היא ספריה ענקית. רק שבספריה הזאת כל אחד יכול לכתוב. כמובן שחלק גדול ממה שאת קוראת הן שטויות לא מבוססות, וכפי שהסברת נורא מבלבל. תשתדלי לקרוא רק ממקורות שלדעתך הם אמינים, אנשי מקצוע ששמעת עליהם ולא מכל אחד. אפשרות טובה היא ללכת ליעוץ למישהו מקצועי ולשאול את כל השאלות שיש לך לשאול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק האינטרנט "אשם"
אהרון רזון08/02/2010תזונה , כמו שאר הדברים שנוגעים לגוף האדם, אינה מדע מדוייק. גם בין מומחים ברמה עולמית ומכוני מחקר מובילים בעולם אפשר למצוא גישות שונות ואפילו מנוגדות. היום אפשר לקרוא במקור מקצועי מהימן מימצאים של מחקר בסוגיה מסויימת ובעוד חודש, באותו מקור יופיע מחקר שנערך על ידי מכון לא פחות יוקרתי באותו נושא עם מסקנות והמלצות שונות.
בעולם התזונה והדיאטות יש מאות גישות ומיליוני דיאטנים ו(כמעט) לכולם יש פרנסה.
נכון שבאינטרנט כל אחד יכול לכתוב דברים שונים ומשונים, אבל הגולש צריך להיות מסוגל להבחין בין מידע מהימן לבין שאינו כזה. בשביל זה צריך ידע והבנה מכיוון שהתהליכים הבסיסים וההרכבים בד"כ אינם שנויים במחלוקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשמור על המשקלמור08/02/2010
בת 17 ואני 1.60 שוקלת 50.
הכפלתי כמו שאמרת את משקל גופי ב21.6 ויצא לי 1080 קלוריות ליום.אומרים לי שזה נורא מעט בכדי לשמור על אותו משקל רצוי,ואין לי מושג כמה לאכול כבר.
זקוקה לעזרתך.
תודה רבה[:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמור על המשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי08/02/2010שלום דנה,
לא יודע מאיפה הנוסחה שאת מציינת, אבל כמובן 1080 קלוריות זה דיאטה דרסטית להרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה....
ד09/02/2010כבר שאלתי בעבר את השאלה הזאת וכנראה שהתעלמו ממנה ,
אני חושבת שדוקטור רוני חרמון אמר להכפיל את משקל הגוף
ב 21.6 ומה שיוצא זה המכסת קלוריות שצריך לאכול , גם לי יצא
נמוך מאוד , לפי איזה שיטה לפעול , מה נכון ומה לא נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ד10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהשלי08/02/2010
מה עדיף לאכול על הבוקר סיבים -דגנים או פרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה
ד``ר נסטור ליפובצקי08/02/2010שלושתם טובים, אולי כל השלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת קלוריות בשינהמור08/02/2010
כמה קלוריות אנחנו שורפים בשעה אחת של שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא אחיד, תלוי בנתונים האישיים.
אהרון רזון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שורפת בשינה....
ד09/02/2010אם המשקל הוא 46 והגובה הוא 1.63 , כמה
אני שורפת במנוחה ובשינה? ( ללא פעילות)....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל?
אהרון רזון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח , לא....
ד09/02/2010אפשר תשובה לשאלה ,בבקשה((((:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ד10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי הוא 22
ד10/02/2010חשבתי התכוונת לשם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה50 קק"ל
אהרון רזון11/02/2010החישוב מבוסס על ממוצע סטטיסטי של נשים בגיל ,גובה, משקל שלך ואינו בהכרח נכון עבורך.
אם חשוב לך לדעת מדוייק, עליך לעבור איבחון RMR (קצב חילוף חומרים במנוחה מוחלטת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
ד11/02/2010אתה משער שאני שורפת במנוחה 50 קלוריות?
ואם כן בשביל להשמין אני צריכה לצרוך יותר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח
אהרון רזון11/02/2010מאחר ואת לא ישנה כל הזמן, את שורפת בממוצע יותר מ50 קק"ל לשעה, כלומר יותר מ1200 ליממה(24 שעות), לכן, בכדי לעלות במשקל את צריכה לאכול הרבה יותר מזה ולהשקל פעם בשבוע-שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב
ד11/02/2010שלפי הנתונים שלי אני שורפת יותר מ2000 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאורטי, כן
אהרון רזון12/02/2010אבל ללא פעילות אירובית יומית נרחבת, פחות ייתכן לאדם בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי....
ד13/02/2010אם אני לא שורפת פחות מ2000 קלוריות , זה אומר שאני בן אדם לא בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפת קלוריות
אהרון רזון15/02/2010הדיון מיצה את הנושא ואני רואה אותו כסגור. לברורים בקשר לבריאות האישית ואיבחון מטבולי יש לגשת ליעוץ רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על המשקלענבל07/02/2010
שלום
אני לאחר הרזייה של כ- 10 קילו ,משקל נוכחי 64, גובה- 1.69. במשך כל השבוע אני שומרת על מה שאני מכניסה לפה (ועושה הליכות) אבל בסופ"ש אני מרשה לעצמי קצת לנשנש עוגיות עם הקפה ואוכלת קצת יותר פחמימות מבאמצע שבוע. השאלה היא האם דבר זה עלול לגרום לי לעלייה במשקל למרות שזה רק בסופ"ש? המטרה שלי היא שמירה על המשקל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שאוכלים מוסיף קלוריות.
אהרון רזון07/02/2010אפשר לאכול מעט מתוקים בסוף שבוע בלי לאבד את הרסן, בתנאי שהערך הקלורי הכולל של
השבוע אינו יוצר מאזן אנרגיה חיובי. השיטה הכי בטוחה היא מעקב משקל שבועי. אם את לא עולה,
אפשר להמשיך כמו עכשיו, אחרת צריך לאכול פחות ו\או לבצע יותר פעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולדנה07/02/2010
אם הבננות הקטנטנות האלה שיש הרבה לאחרונה, מאפשרות לאכול 2 במקום בננה אחת
בכמות הקלוריות כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
דנה07/02/2010רציתי לשאול אם באמת אפשר לאכול ירקות ללא הגבלה?
אפשר לאכול ברוקולי וכרובית מאודים (בלי שמן זית בלי כלום, רק מים) ללא הגבלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אהרון רזון07/02/20101. אפשר לאכול שתיים קטנות במקום אחת רגילה
2. אפשר לאכול ירקות טריים חופשי (ירקות מבושלים וירקות שורש בהגבלה: בצל יבש, גזר, סלרי, סלק וכו"). גם הירקות מכילים קלוריות אבל פחות מכל מאכל אחר. העיקרון הוא שהם ממלאים את הבטן דבר שמפחית אכילת מזונות עתירי קלוריות. למשל בקילו ירקות (עגבניות, פילפל, מלפפון, חסה, גיבעולי סלרי, בצל ירוק וכו") יש בממוצע אותה כמות קלוריות כמו ב75-80 גר לחם. מי שאוכל קילו ירקות מגוונים מקבל יותר ערכים תזונתיים מאשר מאכילת כל מוצר פחמימתי שווה ערך קלורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמרים ושקדיםחסויה07/02/2010
אני אוכלת כל יום 3 מנות פרי. אחת מהן היא 2-3 תמרים יבשים.
כל יום אני אוכלת 7 שקדים קלויים.
האם זה משמין או בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי מה את אוכלת בנוסף
ד''ר רוני חרמון07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממש לא ברורה
חסויה07/02/2010ציינתי שאני אוכלת עוד 2 מנות פרי כגון אפרסמון, תפוז,בננה.
ובאופן כללי תפריט דיאטה של 1300 קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוקסימה07/02/2010
אפשר לשלב בתפריט הדיאטה שלי שני ממתקים ביום כלומר בבוקר אוהבת לשתות נס קפה עם קצת חלב בלי סוכר ופרוסת לחם קל עם כפית שטוחה ריבה לייט ואחרי צהריים עוד פעם כוס נס קפה עם חטיף קטן אינרגי 84 קלורי ו3 פירות ביום האם זה מפריע לתהליך הדיאטה שלי ו אפשר לשלב בתפריט בננה וכמה אפשר לאכול ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מירה
ד''ר רוני חרמון07/02/2010הכל תלוי בשאר הדברים שאת אוכלת וסה"כ מכלול האוכל ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)