מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדנה14/03/2010
התחלתי דיאטה לפני כשנה וחצי.
לא ירדתי המון מבחינת קילוגרמים כי אני עושה המון כושר גופני (כולל אימון כוח, שזה מוסיף למשקל הגוף) אבל אני מאד מרוצה מהתוצאות.
הבעיה היא שמאז הירידה במשקל, קיבלתי מחזור רק פעם אחת עם כדורים שהביאה לי הגניקולוגית ומאז כלום. היא אמרה לחכות חודשים ואם אני לא אקבל, אלך אליה שוב.
זה נושא שמאד מפחיד בעניי אך אני יודעת שאני אוכלת נכון, מפני שאני הלכתי במשך תקופה לדיאטנית.
האם ייתכן שאני עושה יותר מדי ספורט?
ויש לי שאלה נוספת, פעם הייתי ילדה שתמיד חם לה ומאז הדיאטה כל הזמן קר לי, יש קשר?
ושוב אני אגיד, אני אוכלת בצורה נכונה ע"פ דיאטנית. והBMI שלי הוא 19* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
דנה15/03/2010דילגתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לא פשוט
אהרון רזון15/03/2010את לא מוסרת נתונים אישיים, אבל אני מניח שאת בחורה צעירה, אצלן (ולא רק) התופעה שכיחה
במצבים של תת-משקל ו\או תת-תזונה. אמנם לפי הBMI את לא מוגדרת בתת-משקל באופן פורמלי, אולם ההגדרה לא בהכרח תופסת לגביך ואולי המשקל ואחוז השומן שלך צריכים להיות גבוהים יותר
לצורך תפקוד תקין. במקרים מסויימים גם פעילות גופנית מוגזמת גורמת להפסקת המחזור.
קשה ולא מקובל לייעץ באופן ווירטואלי, אבל באופן כללי חזרה למשקל של טרם הפסקת הווסת ומיתון הפעילות הגופנית עשויים לעזור. הערה: הנאמר אינו תחליף להמשך המעקב הרפואי.
הרגשת הקור עשויה להגרם על ידי ירידה בקצב חילוף החומרים בעקבות הדיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 16
דנה15/03/2010ואני אוכלת כ1500 קל' ביום כאשר 3 פעמים בשבוע אני עושה שעה ורבע סקי+מכשירים שהותאמו לפי מאמנת כושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיקף הקלורי יכול להיות מתאים או לא
אהרון רזון15/03/2010וזה תלוי בנתונים האישיים (גיל,משקל,גובה), פעילות פיזית שגרתית, פעילות גופנית יזומה, איזון הורמונלי וגנטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה לאשה מניקהרחל14/03/2010
שמי רחל וילדתי לפני שבועיים את בני רציתי לדעת מה אני צריכה לאכול בכדי שיהיה לי חלב אני לא רוצה לעלות במשקל לכן חוששת לאכול כל דבר אבל אני מרגישה שאין לי מספיק חלב יש לציין לאת ילדי הקודמים הנקתי תקופה ארוכה ותמיד היה לי חלב מה עלי לאכול בריא בכדי לא להשמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחל
ליטל סמואל-לוי14/03/2010ראשית מזל טוב!
החשש שלך ברור, אם כי לא קיים מזון "ספציפי" שגורם לייצור חלב. מה שחשוב זה לאכול מספיק (לפחות 1800 קק"ל, תלוי בנתוניך האישיים), לשתות המון (2.5-3 ליטר ליום) ולנוח. כמו בשאר המצבים, חוקי התזונה הנבונה - תופסים גם פה: לאכול מכל קבוצות המזון ולגוון: ירקות, פירות, מוצרי חלב, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, בשר רזה, דגים, ביצים, להמעיט במתוקים ולהמנע ממזון שמן, עוגות, בורקסים, ממתקים או מטוגן.
הנקה זה לא זמן להתחיל לעשות דיאטת הרזייה אבל היא כן מסייעת לרדת במשקל כי היא צורכת כמות קלוריות יומית לא מבוטלת (כ-500 קק"ל נוספות ביום)
ייצור החלב בגוף, כפי שאני מניחה שאת יודעת אחרי כמה ילדים, מושפע מהיניקה. כלומר הוא מייצר לפי דרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכמניותמיטל13/03/2010
שלום רב,
שמעתי שאוכמניות מכילות נוגדי חמצון בריכוז גבוה אבל זה לא ממש טעים לאכול אותן סתם כך אז שאלתי היא האם כאשר שמים אוכמניות עם חלב ובננה וסוכר ועושים מזה שייק,האם הן מאבדות את הערך שלהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדן הערך התזונתי זניח
אהרון רזון13/03/2010אם מכינים את המשקה כל עוד האוכמניות קפואות, ושותים מיד אחרי ההכנה. פחות טעים אך יותר בריא ללא תוספת סוכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קלוריות לשם שמירה על המישקלנתן12/03/2010
שלום, השבוע הזה זה היה השבוע האחרון של הדיאטה
ואחרי כול כך הרבה עבודה עלתה לי השאלה כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על מנת לישמור על המישקל ולא לעלות?
אני בן 16 וחצי
גובה 1.77
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל לפני ואחרי הדיאטה?
אהרון רזון12/03/2010מה היה משך משטר ההרזיה וכמה פעילות גופנית כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון רזון-
נתן13/03/2010מישקל התחלתי-90
מישקל סופי-68.5
הדיאטה ההיתה מבוססת לרוב על המון המון פעילות גופנית מאשר לא לאכול כלום
התפריט היומי היה סביבות ה 1800 קלוריות..הרבה ירקות וכאלה...לקח לי משו כמו חמישה חודשים
אז מה אתה אומר כדי לישמור על המישקל שלי עכשיו כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית את זה בדרך הנכונה והבריאה..
אהרון רזון13/03/2010שנותנת סיכוי טוב לשמירה על ההשג המרשים. זה גם תואם את הגישה שלי שממקמת את הפעילות הגופנית במרכז משטר ההרזיה ללא דיאטת הרעבה מתסכלת ש"מבטיחה" השמנה מחודשת (זה קורה אצל מעל 95%).
קודם כול, אני מציע לך להמשיך בפעילות גופנית ככל שאתה יכול להרשות לעצמך. "ע"פ הספר" אתה שורף כ-2200-2400 קק"ל ליום עם פעילות גופנית מתונה, אבל בהתחשב שאתה אחרי ירידה ניכרת
תוך זמן יחסית קצר, ייתכן שהמציאות שונה. אם עכשיו תתחיל לאכול את הכמות הנ"ל ייתכן שתחזיר מקצת מהקילוגרמים שהשלת. השיטה הכי טובה היא להעלות בהדרגה את ההיקף הקלורי של התזונה היומית, נגיד 100 קק"ל כל שבוע, לעקוב אחרי השינוים במשקל, אם יהיו כאלה, ולשנות בהתאם עד שהמשקל יתייצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו קטן
נתן13/03/2010כשאמרתה לעלות את הפריט בהדרגה, היתכוונת שכול שבוע אני יוסיף 100 קק"ל לתפריט היומי נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
אהרון רזון13/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמהדפנוש11/03/2010
אני מנסה כבר כמה חודשים טובים לעשות דיאטה אך משהו התפקשש לי בכל פעם שניסיתי.
התפריט שלי הוא לחם קל-2 פרוסות, בצהריים תפוח אדמה 1 וחזה עוף אפויים ללא שמן עם המון ירקות ובערב ביצה. משתדלת להוסיף גם יוגורט ותפוח.
אבל הבעיה היא שלא יכולה לידבוק בה לאורך זמן שאורך יותר משבוע.
יש לכך הרבה סיבות אבא שלי למשל קונדיטור והוא מביא לפחות פעמיים בשבוע שקית בורקסים עמוסה,אמא שלי כל שני וחמישי מביאה עוגות ובורקסים ולי קשה לעמוד בפיתוי, אפילו חבילת ופלים עושה לי את זה וקרה שהתנפלתי בתאוותנות על 4-5 בבת אחת אולי מהחסך..
בכל מקרה פה דוריטוס שם וופלים זה בטח לא תורם לי.
ולא נראה שיש מוצא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוצא רק עם שיתוף פעולה של ההורים
אהרון רזון12/03/2010האם הסברת להורים שהם מחבלים ברצונך לרזות? אם הם לא יפסיקו לפתות אותך ובהתחשב בהעדר כוח עמידה בפיתוי, יהיה לך קשה אפילו להתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשרד11/03/2010
בין אכילת גאנק פוד ( חטיפים , שוקולד , שווארמה , פיצה.... ) לבין
עור לא מוצק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
ד11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים????
ד12/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר ישיר
ד''ר רוני חרמון14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותלי11/03/2010
אני בת 36 סובלת מעודף משקל , אבל בעייתי העיקרית היא בולמוסי אכילה.
דיאטנית של קופת חולים נתנה לי תפריט, אבל נראה לי שיש בו יותר מיד פחמימות.
אני בכוונה לא מפרסמת את כל התפריט כי זה נראה לי לא הוגן אבל כמות הפחמימות ליום היא:
3 כריכים מלחם קל, 2 כפות גרנולה/חופן ברנפלקס וכוס פחמימות (אורז, פסטה וכו').
האם כמות הפחמימות לא גדולה מידי?
אגב הגוף שלי זקוק לפחמימות ועם התפריט שהיא נתנה לי אני חשה שבעה ולא בא לי לנשנש שטויות
אבל מהדיאטות שאני מכירה כמות הפחמימות היא בערך חצי מזה.
האם ניתן לרדת כך במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם
ד''ר רוני חרמון11/03/2010הדיאטנית יודעת בדרך כלל את העבודה שלה ואת צריכה לתת לה קצת קרדיט תעשי מה שהיא אמרה לך במשך חודש ואז תדעי את האמת.
אין דבר כזה "הגוף שלי זקוק לפחמימות"
או "זה יותר מידי פחמימות עבורי"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות העדר נתונים (גובה, משקל,פ"ג,
אהרון רזון11/03/2010ופרוט התזונה היומית הכוללת), כמות הפחמימות לא נראית גדולה במיוחד, מה עוד שהיא נותנת הרגשת שובע ומונעת את הדחף לנישנושים. בהסתייגות שאינני מכיר את הנתונים הנ"ל, הייתי מוריד כריך אחד.
כפי שהוצע לך בתגובה הקודמת, העמידי את התפריט במבחן התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לאכול עוגות
גל11/03/2010בעוגות יש קלוריות כמו בארוחה שלמה הימנעו מעוגות ותרזו
[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולד ומתוקיםירון10/03/2010
שלום רב,
האם שוקולד מעורר רעב? ואם כן האם הוא מעורר רעב יותר ממתוקים אחרים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ירון
ד''ר רוני חרמון11/03/2010אכילת מתוק מגבירה את האינסולין ומעוררת רעב לשוקולד בנוסף יש הפקט של התמכרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן(:10/03/2010
ידוע שצריך 30% בתפריט שיבואו משומנים בריאים כמו שמן זית אבוקדו טחינה וכו'
שאלתי היא איך אני יכולה למדוד את ה-330% האלה ולדע תשאכן אני אוכלת אותם
בעיקרון אני לא אוכלת מאכלים מטוגנים או מאכלים עם שמן גם בבישול בארוחת צהריים אין תוספת שמן לא בבשר ולא בפחמימה ליד (אורז פתיתים וכו')
פעמיים בשבוע-שלוש אני אוכלת נגיד כפית שמן זית בסלט
ובנוסף אולי עוד איזה כף שמן זית בתפוחי אדמה אפויים
פעם בשבועיים אבוקדו בערך
ואגוזים\שקדים אני בכלל לא אוהבת אז אני לא אוכלת
רציתי לדעת איך אדע כמה אחוזים באים אמלי בתפריט משומן? כי ידוע שצריך גם את המרכיב הזה בתזונה....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספורטאים מספיק 20-25% לטובת חלבון
אהרון רזון10/03/2010בכדי להגיע לכמות הנדרשת ובהתחשב בנתונים שלך ובהיותך ספורטאית, את
צריכה מנה יומית של כ-40 גר שומן. זה כולל גם השומן שבבשר (גם לא מטוגן), מוצרי חלב, דגים, ביצים, חטיפים, דברי מאפה וכו".
בתור אחת שמתעסקת הרבה בשיקולים תזונתיים (לפי דעתי אובססיבי מדי) או במילים אחרות עושה את זה בצורה "מדעית", שיטה טובה היא לבדוק את אחוז השומן של כל מוצר ואת הכמות שאת אוכלת ולזה להוסיף את כמות השמן שבסלט (תמיד מומלץ להוסיף לסלט), כפית=4 גר, כף=12 גר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד דבר
(:11/03/2010ת'כלס זה באמת קצת אובססיבי כמו שאמרת אם להיות כנה איתך,אבל קשה לי להימנע מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא
אהרון רזון11/03/2010עדיפה התעניינות יתר בנושא כל כך חשוב לך, העיקר ליישם נכון מה שאת לומדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלט(:10/03/2010
היי
רציתי לשאול אם אני מכינה סלט (עגבניה,מלפפון,בצל,גמבה) לפני האימון שאני הולכת לחד"כ כדי שאחרי האימון אני ישר יבוא ויאכל את זה בתוספת חלבון ופחמימה שאלתי היא האם זה בסדר שסלט יוכן כשעתיים לפניי האכילה שלו? האם הויטמינים והיתרונות שבו נעלמים אם לא אוכלים ישר?
אשמח לדעת
ועוד שאלה
האם ללא תוספת שמן בסלט אין לירקות כלל ויטמינים כי אין מה שימיס אותם בשומן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להכין סמוך לאכילה
אהרון רזון10/03/2010אבל שעתיים לא יגרמו לאבדן משמעותי. עד האכילה כדאי להחזיק במקרר בכלי סגור או שקית סגורה.
יש לציין שירקות ופירות מתחילים לאבד וויטמינים מרגע הקטיף, וקצב האיבוד גובר אחרי חיתוכם
בגלל הגדלת השטח שבא במגע עם האוויר ומתחמצן.
בתזונה נכונה חייבים שומן איכותי. מומלץ להוסיף לסלט שמן זית,\אבוקדו\ טחינה לפי הטעם.
השמן חשוב לספיגת הוויטמנים המסים בשומן (A, D,E,K) אבל גם אם לא מוסיפים שמן תהיה ספיגה בזכות הסביבה השומנית שקיימת בקיבה והמעי הדק שמקורה במזון שקדם לאכילת הירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלט
גל11/03/2010הכי טוב לאכול את הסלט מייד אחרי שחותכים את הירקות.
[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגנים מלאיםחסויה10/03/2010
אני בת 25 שוקלת 60 גובה 1.61 . אני לומדת והייתי רגילה להתאמן 3-4 פעמים אירובי ואנאירובי בגלל עומס לימודים אני משתדלת 2 סטודיו סי (המנוי עוד חודש מסתיים ואינני מחדשת בגלל כסף).ו- 2-3 הליכות בהליכון ביתי למשך שעה.התפריט: בוקר- 2 פרוסות קל + גבינה צהובה לייט+עגבניה וחסה+נס קפה עם סוכרזית
ביניים 7 שקדים + 2 תמרים יבשים
צהריים- חזה עוף או טבעול לייט או טונה בשמן(מסננת אותו)+ 2 פרוסות קל או פירה או פסטה או פתיתים או אורז+סלט עם כף טחינה
ביניים פרי ( בננה או תפוז או תפוח).
ערב- 2 פרוסות קל + חביתה מטוגנת בתרסיס + גבינה או קוטג'+ אבוקדו וסלט+ נס קפה
ופרי. רציתי לשאול שאם אני רעבה ואני אוכלת כוס חד פעמי של פיטנס(דגנים מלאים) זה בסדר?
* סה"כ 3 כוסות נס קפה
* סה"כ 3 פירות ביום
*שותה מים ולצערי גם דיאט קולה דיאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לשאלתי???
חסויה10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוייה
ד''ר רוני חרמון11/03/2010מה השאלה ? הצגת תמונת מצב אם טוב לך כך ואת שומרת על משקלך זה בסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא מובנת
חסויה11/03/2010התכוונתי שתחווה את דעתך לגבי התפריט ומה לגבי הפיטנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות קטנותדנה09/03/2010
מה הבעיה בשתיית קולה זירו?
והאם בולונז(בשר טחון) הוא ממש משמין? כמה מומלץ לאכול ממנו?
ומרק עם שעועית לבנה ובשר בקר (עם רסק עגבניות) נחשב משמין?
תודה רבה על ההשקעה בתשובות שלכם. זה עוזר בטרוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד``ר נסטור ליפובצקי09/03/2010איילה שלום,
השאלות שלך הן כאלה שקרוב לודאי תקבלי תשובות שונות מאנשי מקצוע שונים. באופן עקרוני אין בעיה עם קולה זירו, בתנאי שלא תשתי בקבוקים ליום. המלצתי היא לצרוך פחית מדי פעם כשמתחשק ולא להתרגל ליום יום, במיוחד בגלל ההרגל המתוק בפה.
בשר טחון לא משמין בתנאי שעשוי מבשר לא שמן...
גם כך לגבי המרק. אם הבשר לא שמן אין סיבה שלא תאכלי ממנו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עליי לעלות במשקל?מיכל09/03/2010
אני נערה בת 16, גובהי 1.50 מ' ומשקלי 38.8.
עד לפני כחודש השתתפתי בחוג ריקוד פעמיים בשבוע במשך 10 שנים, כרגע אינני עושה כל פעילות גופנית בגלל לחץ בלימודים. המחזור שלי אינו סדיר, לא קיבלתי מחזור במשך 4 חודשים ורק עם כדורים הצלחתי לקבל. מאז המחזור הזה עבר חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי שוב מחזור.
אימי יורדת לחיי וטוענת שאני רזה מידי וזו הסיבה לאיבוד המחזור ושעליי לעלות ולחזור למשקלי מגיל 15- 43 ק"ג. אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי מה וכמה אני צריכה לאכול ומהו המשקל התקין בשבילי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא יש רק אחת, והיא צודקת (לא תמיד)
אהרון רזון09/03/2010את רזה מדי. אם תחזרי למשקלך מגיל 15 ייתכן מאוד שגם המחזור יסתדר.
את צריכה לאכול אוכל בריא 4-6 פעמים ביום, 1600-1700 קק"ל ולמצוא את הזמן לפעילות גופנית יומית מתונה במשך חצי שעה.
מכיוון שאת בתת-משקל מגיע לך הפניה לדיאטנית דרך קופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת להרזות ואני שונאת להתאמןלילי09/03/2010
מה אפשר לעשות אין כושר לעצלנים? אני לא אוכלת הרבה אני פשוט שונאת אבל שונאת להתאמן. זה ממש מדכא אותי!
ראיתי בלרדת בגדול את החברה עושים כושר על מכשיר רוטט כזה ושמעתי שזה ממש עובד מהר וטוב מישהו מכיר איפה איפה קונים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
ד``ר נסטור ליפובצקי09/03/2010אם ברצונך לרדת לאורך זמן, אין קיצורי דרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר רוטט
אהרון רזון09/03/2010השאלה צריכה להיות: כמה שילמו היצרן ו\או המשווק עבור הפרסומת שעשו למכשיר בתוכנית שאת מזכירה? זה גימיק, עבודה בעיניים לעצלנים (כפי שאת אומרת) שיש להם עודף כסף ובורות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום נכון יש את הברנפלקס 65 קלוריותח09/03/2010
ל30 גרם ללא סוכר שיש בו ממתיק מלטיטול.. קצת פחמימות הרבה מאוד סידן ומלא ויטמינים ברמות גבוהות
אז רציתי לשאול אם זה מדגנים מלאים , ומה החסרונות שלו? כי זה נראה ונשמע יותר מדי טוב.
והאם לקלוגס יש משהו בסגנון הזה של הברנפלקס? ללא סוכר, ועם נתונים דומים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברנפלקס
ד``ר נסטור ליפובצקי09/03/2010בעיני ברנפלקס הינו מוצר טוב, לא רואה בעיות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)