מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלוריות לקק"לאורית13/02/2010
איך משנים את היחידות?
יש לי משקה אחדשרשום עליו-אנרגיה 120 קק"ל
ומשקה שני-42 קלוריות
נהם ביחידות של מ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם
אורית13/02/2010מה זה טאורין? והאם באמת כמות הקפאין במשקאות האנרגיה גדולה מכמות הקפאין בכוס קפה ממוצע?
יש לי משקה אנרגיה ביד ורשום עליו-0.12 גרם למנת שתייה של 59 מ"ל(התכולה של הבקבוק -הוא מאוד קטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופאין
ליטל סמואל-לוי14/02/2010הכמות קופאין דומה לזו שיש בכוס קפה הפוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סימה
ליטל סמואל-לוי14/02/2010נכון להגדיר יחידות אנרגיה במזון - קק"ל ,אבל בדרך כלל אומרים בעל פה קלוריות, אז אני מניחה שבשני המשקאות הם מתכוונים לאותן יחידות.
שימי לב רק אם מדובר בקלוריות ל-100 מ"ל או לכל הפחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת
אורית20/02/2010שקלוריות זה קק"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב-לא קבלתי תשובה
אורית01/03/2010אם קק"ל זה בעצם קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכלו לעזור לי...שקד13/02/2010
אני בת16 שוקלת 47 וגובהי הוא 1.50, הייתי רוצה להוריד 5קילו וחשבתי על התפריט הבא.. תוכלו להגיד לי אם הוא טוב ולהציע תיקונים תודה.
בוקר- תפוח
ארוחת עשר(בבי"ס)- 2 פרוסות לחם מלא שחור+ קוטג' 3%/גבינה צהובה 5% + מלפפון.
ארוחת צהרים- שניצל טבעול לייט(אני צמחונית)+ כוס עד כוס וחצי פחמימה: שעועית/אפונה/קינואה/אורז מלא+ סלט ירקות
בניים- תפוח /קלמנטינה ופתית.
ערב- ביצה עם סלט ולפעמים כשאנירעבה אני מוסיפה 2 פתית עם קוטג' 3%.
תוכלו להגיד לי כמה קלוריות בערך יש בתפריט זה..
בנוסף אני עושה הליכות 4-5 פעמים בשבוע 30-40 דקות.
בסופי שבוע אני לא כל- כך מתמידה בתפריט וחורגת..תוך כמה זמן בערך אוכל להוריד את ה5 קילו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירן
ד''ר רוני חרמון14/02/2010לתקופה קצרה בתפריט בסדר אבל למשך תקופה ארוכה את חייבת לאזן יותר את התפרית רצוי יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת..
שקד14/02/2010לאזן את התפריט מבחינת מה..??..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו להציע תיקונים לתפריט בבקשה...
שקד14/02/2010.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם יכולים בבקשה לענות....:)
שקד16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוכ13/02/2010
כמה קלוריות ושומנים בדם שורפים אם מישהו משחק
כדורסל לבדו (לא קבוצתי) שכולל ריצה במשך שעה
וחצי וכמה צריך להמשיך ככה כדי להוריד משקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות
ליטל סמואל-לוי14/02/2010כל אחד שורף כמות קלוריות שונה בהתאם למשקל גופו (מסת השריר שלו) ולעצימות הפעילות, לכן לא ניתן לומר כמה כדורסל צריך משהו לשחק כדי להוריד במשקל...
באופן תיאורטי, צריך לשרוףכ 7000קלוריות כדי לרדת ק"ג של שומן.
אתה יכול לדעת כמה אתה שורף באימוןבעזרת שעון דופק למשל.
פעילות גופנית משפיעה באופן חיובי על על השומנים בדם בכך שהיא מעלה את רמת הכולסטרול "הטוב".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם(:13/02/2010
היי
בתור מישה ישמתאמנת כל השבוע ושומרת על תזונה נכונה ובריאה אני אוכלת תמיד לחם מחיטה מלאה או מקמח שיפון מגוונת בסוגים.
האמתי שבא לי פעם אחת לחרוג ולקנות לחם שחור מחיטה כהה...האם זה בסדר?
מה ההבדל בין קמח החיטה הכהה לבין הקמח המלא מלבד הסיבים התזונתיים בקמח המלא ותחושת השובע?
אשמח לשמוע בעינייין..והאם גם ללחם השחור האחיד מקמח החיטה כהה יש ערך תזונתי טוב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם שחור
אהרון רזון15/02/2010זה לא הצבע בטבעי של החיטה אלא תוספת כרמל. לא מומלץ. מכיל יותר קלוריות בגלל הכרמל (סוכר שרוף) וערכו התזונתי אינו שונה מלחם לבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמין.אורנה שזיף13/02/2010
כוס חמין(רק השעועית) נחשב למשמין?
באופן כללי, חמין זה נחשב למשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר רוני חרמון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקורנפלקסדנה13/02/2010
בקורנפלקס רשום "במנה של 30 גרם יש X קלוריות",
כמה גרם יש בכוס קורנפלקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי במשקל נפח הכוס
ד''ר רוני חרמון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס מדידה
דנה14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דנה15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומריםיעל12/02/2010
שלום, במשך כל השנים היה לי חילוף חומרים מעולה - הייתי אוכלת כמויות אדירות של אוכל ולא עליתי בכלל.. לפני 7 חודשים התחלתי עם הפרעות אכילה, אכלתי במשך כמה חודשים פחות מ 800 קלוריות ליום.
בעזרת דיאטנית ופסיכולוגית אני עכשיו בתהליכים מתקדמים של החלמה, אני אוכלת נורמאלי אבל הכי הרבה שלי זה 1800 ביום. זה סביר לנתונים שלי (בת 15, גובה:1.62 משקל 47) אבל זה עדיין פחות ממה שהייתי אוכלת לפני הכל. אני יודעת שאחרי הפרעות אכילה החילוף חומרים נפגע, השאלה שלי היא - האם החילוף חומרים שלי יחזור ואני אוכל לחזור לאכול יותר?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה כן אבל רצוי פעילות גופנית
ד''ר רוני חרמון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת..
יעל16/02/2010האם זה אומר שאני יכולה להגדיל את התפריט שלי בלי לעלות? בהנחה שמקודם הייתי אוכל כמויות גדולות ולא עולה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר חרמוןיעל11/02/2010
בדיאטה שלך מותר לאכול ירקות ללא הגבלה וכוס מבושלים -גם אם המבושלים הם מהירקות שמותרים ללא הגבלה. לדוגמא: ברוקולי .איך אוכלים ברוקולי לא מבושל? או כרובית? מצד שני אם הם מבושלים מותר רק כוס אחת .והם גם מופיעים כירקות שניתן לאכלם ללא הגבלה.נא תרץ לי את הסתירה לכאורה.
אם מותר לאכול 150ג'ר דגים .אפשר לקחת יותר? בכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
ד''ר רוני חרמון12/02/2010את יכולה להכנס לפורום של חרמון מן ולקבל תשובות ישירות
רשימת הירקות היא כללית למשך כל הדיאטה לפעמים מותר לבשל ולעיתים לא תלוי בצירופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט דיאטהפרי11/02/2010
היי.אני לא יודע אם מה שאני עושה עכשיו מקובל אבל אני אנסה בכל זאת.
אני בן 30,זכר ושוקל 70 ק'ג על 171
לאחר ירידה של 5 ק,ג שנמשכה 3 חודשים ולא הייתה מלווה בפעילות גופנית לחלוטין ולמעשה אני רוצה להוריד עוד כ5-6 ק,ג
אבל המשקל שלי תקוע כבר חודש.
נרשמתי למכון כושר ואני אתחיל בשבוע הבא.
וגם התחלתי לרכב בנתיים כחצי שעה ביום על אופניים 5 ימים בשבוע.
השאלה שלי היא לגבי התפריט שלי שממש אין לי מושג אם הוא מאוזן או לא ואני אפרט:
בבוקר אני אוכל כוס ברנפלקס עם חלב 1% או 2 פרוסות קלות
שני כפות גבינה 5% וירקות.
בצהריים 4 פרוסות לחם קל עם גביע שלם של גבינה או קוטג 5%
וירקות.
אחהצ אני אוכל יוגורט עד 3% עם פרי ובערב
אני אוכל 3-4 פרוסות לחם קל
חצי קופסא טונה במיים,שני כפות גבינה וביצה קשה או חביתה.
והמון ירקות כל היום מכל הסוגים.
2-3 פירות ביום ו2-3 כוסות קפה ללא סוכר עם כמה כפות חלב בכל אחת1%.
פעמיים בשבוע אני אוכל בשר רזה או עוף בדרך כלל בשישי שבת ומוריד באותה ארוחה פחמימיות לחלוטין.
ואוכל רק עם ירקות מבושלים וסלט.
מידי פעם (כל 4 ימים לערך, מוסיףטיפת אבוקדו או 5 אגוזים
ודואג כל יום לאכול כפית שמן זית באוכל.
ופעם בשלושה שבועות(אצל ההורים של אשתי) אוכל יומיים בשבוע אוכל רגיל ודי שמן אבל בכמויות קטנות והמון סלטים טריים.
ממש לא מגזים.
השאלה שלי האם התפריט הזה מאוזן דיו או שאני צריך להוסיף תוספים או מזונות אחרים(עדיין במגמה של הרזייה כמובן).
אני נוטל כל יום גם אומגה 3.
תודה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפריט בסדר
אהרון רזון12/02/2010לחידוש ההרזיה דרושה פעילות אירובית של לפחות שעה ביום כדי לראות תוצאות מעודדות.
הערות לתפריט:
- בבוקר או ברנפלקס או לחם.
- גבינה 3%, יוגורט 1.5%
- כל יום עוף\דג טרי ופעם-פעמיים בשבוע בשר בקר טרי איכותי.
התפריט מאוזן ובריא.
עדיף דג איכותי טרי על אומגה 3 מתועש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על המשקלמור11/02/2010
בת 17 שוקלת 50 על 1.60
יש לציין שאני אוכלת רק אוכל בריא,כמו קטניות חיטה מלאה ולא חטיפים ועוגיות..
כמה עליי לאכול ביום?האם 1500 מספיקים לשמירה על המשקל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה
ד''ר רוני חרמון11/02/2010את צריכה לאכול בסביבות 1100 קל' ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן,
אהרון רזון11/02/2010אם את לא למודת דיאטות ולא הגעת למשקל הנוכחי אחרי הרזיה ניכרת, 1500 קק"ל ישמרו על המשקל בלי פעילות גופנית משמעותית. זאת בהנחה שחילוף החומרים שלך תקין. בכ"ז מומלץ לעקוב אחרי המשקל ולהתאים את היקף התזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייקי לשאול את החברים שלך עכשיו ומימירקי11/02/2010
איפה הם קונים את כדורי הזהב האלה וכמה זה עולה. שווה לנסות לפי הסיפור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם עולים 300 ש"ח ומספיקים לחודש
מייקי11/02/2010אבל עזבי, בשביל זה יש פורום מבורך שכזה עם אנשי מקצוע נאמנים שעדיף שהם יתנו תשובה האם כדאי ללכת על פתרון שכזה...
אכן, זה מאוד נשמע מפתה והאמיני לי שאני רואה אותן יום יום ואוכלת ת'לב! כמה שהן ירדו... אבל אני מעדיפה לדעת עד כמה העניין בטוח ושווה כמו שזה נראה..
ממתינה בקוצר רוח לתשובה מהמומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר
אושר19/05/2011עם טיפת הבנת הנקרא אני בטוחה שתביני. אמרתי שלקחתי את הכדורים האלה שבוע וברגע שהופיעו התסמינים האלה הפסקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובמייקי11/02/2010
ברצוני להעלות סוגייה ואני שמחה על כך ומקווה שזהו המקום הנכון למצוא את התשובה.
חברותיי לעבודה החלו בלקיחת כדורי דיאטה - (משהו שנקרא "גלולת הזהב" הגיע מסין..)
אני חייבת לציין שהן לקחו את הכדור למשך חודש בערך עם המון מים קצת הרגישו היפר ולגמרי נסתם התאבון.. הם ירדו - פלאים! ולא רק ירדו בקילוגרמים אלא ההיקפים הוצרו...
חשוב ביותר לציין שלאחר 4 חודשים שלקחו את הכדור והפסיקו - לגמרי לא עלו במשקל! נראה כי פשוט זה עשה משהו לתמיד..
שאלתי היא, מדוע שווה יותר להאבק בשיטה הבריאה של דיאטה וספורט בעוד פעולה פשוטה של בליעת כדור יכולה להביא את הישועה?
אני שואלת ובאמת רוצה לדעת מדוע התזונאים והדיאטנים אינם ממליצים על לקיחת כדורי דיאטה, מעניין אותי וחשוב לי לקבל תשובה מקצועית.
אני דיי שוקלת לקחת אבל לא לפני שאשמע מכם חוו"ד מקצועית.. מאוד מאוד חשוב לי לדעת.
מה הדעה על כדורי דיאטה למינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי14/06/2014מייקי שלום,
מכיוון שלא קיים כדור שמצליח לעשות את מה שאתה מתאר. ואותה גלולה קסומה, מופיע כבר בפורומים מלפני שנתיים, כניראה שהפלא לא פלא, אחרת כבר לא היו בעיות השמנה בעולם. הסיבה שאנשי מקצוע רצינים לא ממליצים על כדורים שאין הוכחה מדעית על יעילותם היא שזה בדיוק מה שאיש מקצוע אמור לעשות, לעבוד על פי עקרונות מדעים ולא שמועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור פלא?
שרה11/02/2010אני לא מומחית אבל זה לא נשמע כמו משהו אמין למשל - ממה עשוים הכדורים? איך הם פועלים בגוף
עד היום לא הוכח שכדורים מסוימים יגרמו לירידה בלי לקום מהספה ואם כן רובם מכילים דברים מאוד לא בריאים
עד כה התעמלות ותזונה נכונה עשו את העבודה ,אפשר להוסיף תוספים כמו אולי Q10 שיעזרו להרזיה אבל אין פתרונות קסם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם שרה ומוסיף
אהרון רזון11/02/2010מישהו חושב שאם אפשר היה לרזות באופן בריא על ידי לקיחת כדורים כאלה או אחרים, בלי שום מאמץ והגבלות, היו עוד אנשים שמנים בעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי הזהב מסין
עוד אחת11/02/2010הייתי מעוניינת לדעת מאיפה הם רכשו א כדורי הזהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
ד``ר נסטור ליפובצקי11/02/2010הכדורים מדכאי תאבון שיצאו לשוק במשך השנים הינם כדורים שבמקור נתנו לחולים עם מחלות פסיכיאטריות. לאחר שהתגלה שהם יורדים במשקל, נעשו על החומרים השונים מחקרים ואחרי בדיקה ראשונית שהוכיחה את בטיחות לקיחת הכדור, יצאו לשוק.
אחד אחד, ירדו מהמדפים במשך השנים עקב תופעות לוואי מסוכנות שונות.
אני מציע לא להיות פזיז ולבדוק טוב טוב, מה מכניסים לגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השם המדוייק של הכדורים
רונית17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת הזהב???...
רל בן שלוש07/05/2011יופי של עבודה הוא עושה הכדור, מנסיון! השאלה מה באמת הנזק שאי אפשר לדעת מה הוא מחולל עם כל הסיפורים ששומעים היום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך רוכשים את הגלולה הזאת?
כוכבה08/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת את הכדורים האלה כבר שבוע.
אושר18/05/2011אין ספק שאין לי תיאבון בכלל ואני בקושי אוכלת אם ארצה גם לא אוכל כלום כל היום אני אוכלת בכוח רק מהפחד לא להתעלף. הוא מדכא תיאבון לא נורמלי! ירדתי 3 קילו בשבוע . עד כאן ה"יתרון" מפה אני רוצה להזהיר את כל מי שרוצה לקחת את הכדור הזה, הבריאות יותר חשובה מהכל אני כבר שבוע לא בנאדם, כמו סמרטוט אין לי כוח בגוף, יש לי רעידות בידיים וברגליים, הלב שלי דופק בצורה לא נורמלית, סחרחורות תמידיות, מועקה בלב, דקירות בלב כאילו הוא עומד להתפוצץ כל רגע. לחצים בעיניים כאבי ראש. יד שמאל שלי חלשה ועוד מיליון ואחת תסמינים מדאיגים. אני פשוט חוששת שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך מי יודע מה הכניסו לכדורים האלה. היום הפסקתי איתם. לא ממליצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי ששכנעת את כולם לא לקחת
בר19/05/2011נשאלת השאלה: למה את כן לוקחת??? את בעצמך אמרת שהבריאות יותר חשובה! במקום כל הדברים הלא טבעיים האלו אני ממליצה לך על תרופה טבעית. קוראים לה : כוח רצון. יש אותה לכל אחד. חוץ מהעניין עצמו שיורדים במשקל, היא מוציאה אותך חזקה ובריאה פיזית ונפשית וגורמת לסיפוק הרבה יותר גדול. דרכה רוכשים שליטה עצמית. לאו דווקא באוכל.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי20/05/2011מייקי שלום,
לצערי אין בפלנטה שלנו כדור כפי שתיארת שמוריד שומן (ולא כמויות של נוזלים) וכשמפסיקים אותו לא עולים בחזרה. כך שהאפשריות הן: או שהחברות שלך לא ממש מספרות לך את כל האמת, או שמדובר בפרסומת סמויה.
אין פלאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו השפעה פסיכולוגית ,
הילה21/05/2011זה עדיין לא אומר שהכדור הוא המשפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל אחריי אימון-מבולבלת(:10/02/2010
חלק אומרים לאכול מייד אחרי האימון רק פחמימה (פרי יבש,פרי,קורנפלקגס וכו') חלק אומרים רק חלבון עד 15 גרם וחלק אומרים שילוב של השניים...
אם אפשר לדעת מה הכי רצוי\כדאי\יעזור לאכול אחרי אימון במיידי עד ה-45 דק'??? שאחריהן אני אוכלת חלבון (ביצים או טונה+גבינות) + פחמימה (לחם) ותוספת הירקות.
קראתי כבר הרבה כתבות ומאמרים ונושאים על העיניין ועדיין לא הגעתי להבנה סופית מה הכי רצוי.
אם אפשר תשובה בנושא,תודה רבה.
[אם צריך נתונים-אני בת 21 וחצי 1.59 שוקלת 48 שומרת על תזונה נכונה ובריאה ומתאמנת 5 פעמים בשבוע]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
(:11/02/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חטיף גרנולה נטורל וואלי.חסויה10/02/2010
רציתי לשאול האם אני יכולה לאכול כארוחת ארבע חטיף כזה שמכיל 92 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, תלוי מה את אוכלת בנוסף
ד''ר רוני חרמון11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר חרמוןיעל10/02/2010
מה הענין שמותר רק כוס ירקות מבושלים?ואם אוכלים יותר מכוס זה מעכב את הירידה במשקל?ושנית:כתוב בהוראות שמותר ברוקולי ללא הגבלה-הכוונה לא מבושל???
ושאלה אחרונה:אם אוכלים מנת דג גדולה יותר מ-150 ג'ר זה גורם לאי ירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה...
שקד16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
ד''ר רוני חרמון17/02/2010שאלות בנושא הדיאטה שלי ספציפית יש לדרוש בפורום של חרמון מן עיניינית מבנה הדיאטה של חרמון מן מיוחד וייחודי ויש לו כללים וסיבות ולכן מי שעושה את התוכנית שלנו יש הוראות כתובות מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)