מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבונים ופחמימותגלבוע10/12/2009
אני מתאמן כוח ואירובי בחדר כושר..שוקל 71 גובה 1.75 סביר בהחלט אני רוצה לפתח שרירים השאלה שלי אם איזה אבקה כדאי לקחת אבקה שתעלה את המסה?או רק אבקת חלבון? ואם אני ייקח אבקת מסה האם אני ישמין גם או רק יפתח מסת שריר..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזוב אבקות למיניהן
אהרון רזון10/12/2009אינן עוזרות יותר ממזון טבעי ואף עלולות להזיק לבריאות (ובטח לכיס). הגורם המוביל בהגדלת מסת השרירים וחיזוקם הוא אימון אפקטיבי. גם לתזונה נכונה יש תרומה משמעותית כגורם משני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
אייל10/12/2009עם אכילת חלבונים אני לא אוכלדגים וביצים למניהם...בכל זאת לא כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר מוצרי חלב ובשר
אהרון רזון10/12/2009לא חייבים דווקא דג או ביצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות לבני נוערענת09/12/2009
היי,
כמה קלוריות ליום נערה בת 16 צריכה לאכול- 50 קילו על 161 ס"מ, מתאמנת פעמיים בשבוע עיצוב וחיזוק ופעם בשבוע הליכה.
תודה,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1700
אהרון רזון10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיםג09/12/2009
רציתי לדעת כמה כוסות מים אני צריכה לשתות ביום אם אני שותה מכוס חד-פעמית?
כרגע אני שותה 15 כוסות חד-פעמיות ובנוסף ספל אחד של קפה ושתיים-שלוש ספלים של תה.
קראתי שזה תלוי במשקל הגוף אז הנה הנתונים שלי: 1.68 משקל 72.
האם כדאי לי להגביר את השתייה לכ-20 כוסות (שוב, חד-פעמיות) ביום לצורך ירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים
ד``ר נסטור ליפובצקי09/12/2009בואי נדבר על ספלים. בחורף 8 כוסות, בקייץ 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה.לינויי09/12/2009
אני רוצה לרדת משהו בין 10-15 קילו ,
1.62,משקל 67..
התפריט שאני רוצה להתחיל לאכול "
בוקר=נס קפה +כפית סוכר וחלב 1%
ביניים=חטיף בריאות .
צעריים=סלט ירקות ,+4כפות אורז.
ביניים=קפה שחור\קפה רגיל +כפית סוכר וחלב 1%
ערב=שתי פתית מאורז מלא,+4 כפות כבינה לבנה,וסלט ירקות .
ארוחת לילה=מעדן דיאט .
ואני עוושה הלכיות ברך פעמיים שלוש בשבוע משהו כמו שעה .
האם אני יצליח לרדת במששקל [כמה שאני רוצה]בתוך חודשיים שלוש ?
וכמה לפי המשקל והגובה שלי אני צריכה לשקול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינוי המתוקה...
אודליה09/12/2009אחד המיתוסים הנפוצים הוא לחשוב שאם אוכלים כמה שפחות וכמה שיותר דיאטטי יורדים במשקל...וזה לא נכון..אומנם יורדים במשקל אבל מאבדים מסת שריר ונוזלים ולא שומן שאותו אנו רוצים לאבד..התפריט שציינת אינו כולל את כמות הקלוריות שהגוף שלך דורש כדי להתקיים..ואני מוכנה להתערב שאת לא יכולה להחזיק מתפריט כזה זמן רב..אם בכלל..
דיאטה נכונה היא לאכול 3 ארוחות "גדולות" ושלוש "קטנות"..ארוחה גדולה היא ארוחה עיקרית כגון בוקר צהריים וערב...ותמיד עדיף לאכול לחם מאשר כל הפרכיות והקרקרים הוא יותר משביע ובהרבה מן המקרים הוא פחות משמין...
מנסיון אישי ירדתי 11 קילו במס חודשים על ידי תזונה נכונה ובריאה ופעילות..ואני ממשיכה עם כך עד היום כי קל לחיות עם תפריט נכון...זאת דעתי בהצלחה בהמשך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאודליה .
לינויי09/12/2009תודה על תגובתך .
ואני כאילו הייתי אוכלת פחות ממה שציינתי פה .
הייתי לא אוכלת כלום בבוקר עד שעה שלוש אחר הצעריים ,אלה רק קפה בבוקר.
ואז הייתי אוכלת שניצל תירסס ו4 כפות אורז ,ובערב איזה משהו קטן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך10/12/2009היי לינוי ובהצלחה בדיאטה.
בנוסף לדיאטה תוכלי לעבור טיפול של שטיפה פנימית. זהו טיפול אשר מנקה את הגוף מרעלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לינוי
ד''ר רוני חרמון12/12/2009אני לא יודע בת כמה את אבל בטח את צעירה מאוד משקלך תריך לנוע בסביבית ה 55-60 קילו אסור לך לרדת כל כך הרבה גם הדיאטה שלך לא ממש מאוזנת לאורך זמן. אני ממליץ לך ללכת ליועץ ולקבל יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוד שלושה חודשים בת 16.
לינויי12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיגת ברזל ושתיה חמהימימה09/12/2009
שלום,
יש לי נטייה קבועה למחסור בברזל. לאחרונה אני נוטלת כדורים שאמורים לשפר את ספיגת הברזל.
פעמיים ביום עם האוכל. לאחר האוכל אני שותה תה ללא קפאין כמו תה מרוה או תחליף קפה שעשוי מעולש ודומיו. שאלתי היא המרוה והעולש לא מעכבים ספיגת הברזל?
ועד כמה שתיית קפה אמיתי תזיק לספיגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה אמיתי מפחית ספיגת ברזל
אהרון רזון09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהדנה09/12/2009
שלום,
אני בת 30, משקל 53 גובה 1.66 מבנה גוף צר .אני מקפידה על אורח חיים בריא בתזונה כמספר שנים.
כמספר שבועות אני סובלת מבטן נפוחה (כמו חודש רביעי להריון) וסובלת מגזים. אני חוששת האם זו השמנה בטנית או בעיית גזים בלבד ?
התפריט היומי שלי מורכב מדברי חלב(לפחות שתי כוסות חלב ליום ומוצרי חלב נוספים), ברנפלקס ודגנים מלאים בבוקר, סלט ירקות גדול בצהריים+מנת בשר נוספת או פחמימות, חטיפי אנרגיה דיאטטיים בין לבין ו 2 מנות פרי עם יוגורט או בלי, בערב בדר"כ מוצרי חלב עם לחם קל מלא, ירקות וביצה או דייסת שיבות שועל.
מה גורם לגזים? הורדתי צריכת מסטיקים ועליי לציין שאני צורכת סוכלורוז באופן קבוע בשתייה וממתיקים במעדנים או חטיפים.
האם זו יכולה להיות השמנה בטנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה
אהרון רזון09/12/2009אם לא שינית את התזונה בזמן האחרון, כדאי לגשת לרופא. בתפריט שלך אני מזהה כחשודים את הברנפלקס, דגני הבוקר והחטיפים. המנעי מכרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי, צנון. יכול להיות גם אי סבילות ללקטוז, בינתיים וותרי על החלב והסתפקי בגבינות ויוגורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבדאני09/12/2009
שמעתי שאכילת שוקולד פוגעת בכבד בטווח הרחוק, רציתי לדעת מה התזונה הפוגעת בכבד?(שומנים בכלל? שומן רווי?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בכבד
אהרון רזון09/12/2009לא ידוע לי על השפעת השוקולד על הכבד במידה ולא מגזימים (יש בו הרבה שומן).
מאכלים עתירי שומן ושתית משקאות חריפים לא מיטיבים עם בריאות הכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על משקל וספורטאייל09/12/2009
היי אני בן 22...שוקל 70.2 והגובה 1.75 אני רזה בגוף מתאמן אירובי וכוח ואוכל בצורה טובה הבעיה שלי היא שבכל הגוף אני רזה אבל הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה...זה לא נראה כמו אדם שמן רגיל זה נראה ממש כאילו ניפחו אותה באוויר כמו אישה בהיריון..איך אני מוריד את המראה הזה כי אני שוקל ונראה רזה חוץ מהבטן....ושאלה נוספת היא מה המאכלים שהכי כדאי לאכול אחרי אימון אני ידוע שחלבונים אבל מה סוג המאכל...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה גנטי לא נתן לשנות
אהרון רזון09/12/2009קיימת גם אופציה ניתוחית (שאיבה או המסה). תרגילים אפקטיביים יחזקו את השרירים שיחזיקו יותר טוב את הבטן שתבלוט פחות אבל לא ימיסו שומן.
מיד אחרי האימון, אכול כמה תמרים ותוך שעה ארוחה מורכבת מחלק אחד חלבון ושלושה חלקים פחמימות. חלבון יכול להיות גבינה, ביצה, דג, בשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
אייל09/12/2009השאלה היא אם אני יתחיל בתהליך הרזייה אני ירזה בבטן או בכל הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרזה בכל הגוף כולל הבטן
אהרון רזון09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאנשוריעל08/12/2009
אני רוצה להשיל מעלי 4-5 ק"ג בזמן קצר.
רציתי לברר האם אוכל ליטול "אנשור" 3 פעמים ביום + שתיית מים מרובה, למשך שבועיים, וזאת במקום מזון?
האם שתיית אנשור בלבד, ללא מזון נוף לתקופה מוגבלת עלולה לעזור לי להוריד את 5 הק"ג ללא שאחסיר ויטמינים הדרושים לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממליץ
אהרון רזון09/12/2009הרזיה מתחילה עם שינוי הרגלי האכילה ואימוץ פעילות גופנית כאורח חיים. כל פתרון קסם אחר לא יחזיק מים ועלול לפגוע בבריאות (גם אם ירזה אותך). מבחינה בריאותית אין תחליף לתזונה טבעית מאוזנת ומגוונת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בישול עם שמןחסויה08/12/2009
האם אפשר להכין פתיתים עם כף שמן. כשהכנתי עם תרסיס שמן קנולה זה נשרף.
האם כף שמן בבישול לא מתאימה בדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף שמן = 110-120 קק"ל
אהרון רזון09/12/2009לא כדאי להשתמש בבישול. מלבד תוספת הקלוריות , שמן איכותי נפגם בחימום (מתחמצן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרדנה08/12/2009
שלום,
אני אוכלת כמידי בוקר קערית של דגני בוקר מלאים (הרוב מכיל ברנפלקס ללא סוכר עם תוספת קטנה של דגנים מלאים עם סוכר ופירות יבשים) יחד עם כוס-כוס וחצי של חלב 1%. האם זה בסדר במסגרת שמירה על משקל? כמה מומלץ לצרוך?
לגבי דייסת שיבולת שועל, כמה מותר לצרוך? מה הכמות שלא אשמין ממנה?האם אפשר להכין עם תוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בנתונים ובהרכב התפריט היומי.
אהרון רזון09/12/2009לא כל יום ברנפלקס ודגני בוקר בגלל שאלה מוצרים מתועשים עם תוספות שונות שבין היתר מגבירות את התאבון. 3-4 כפות שיבולת שועל, עדיפה. יש לגוון עם שתי פרוסות לחם קל עם חצי גביע גבינה\קוטג' 3% במקום חלב. תמיד בליווי ירקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת ארוחת בוקריוסי08/12/2009
שלום
אני אוכל ארוחות צהריים וערב בלבד
האם תוספת של ארוחת בוקר כאשר
ארוחות הצהריים והערב ישארו במתכונתן
תגרום לי להוריד במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, במקרים מסויימים.
אהרון רזון09/12/2009באופן עקרוני, מה שמשפיע על מאזן האנרגיה הוא הערך הקלורי הגלובלי של התזונה היומית.
אם מוסיפים ארוחת בוקר למצב נתון - מוסיפים קלוריות, כלומר משמינים או מרזים פחות.
אבל, כאשר בשתי הארוחות הנזכרות הגוף מקבל הרבה פחות אנרגיה ממה שהוא זקוק, נכנס לסטרס
ומגן על עצמו על ידי הורדה נכרת באנרגיה שהוא שורף לצורך פעילות חיונית בסיסית, לאמור מוריד את הקצב המטבולי. במקרה הזה הוספת ארוחת בוקר עשויה (שונה מאדם לאדם) לתת "פוש" לקצב המטבולי ולגרום לשריפת יותר קלוריות, קרי להרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם קל..שאלהאודליה08/12/2009
היי,רציתי לדעתהאם בלחם הקל שמוכרים בסופרים {לא עם הדגנים} הוא נראה כמו לחם רגיל פרוס אבל כתוב שהוא לחם קל עם 40 קל' לפרובה האם זה באמת נכון כי הוא טעים ונראה כמו לחם רגיללל!!
אשמח לתשובה בהקדם,אודליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם קל
אהרון רזון08/12/2009חשוב שיהיה מקמח מלא, לא קמח לבן עם תוספת סובין חיטה. הוא יותר אוורירי וגם אחוז המים גדול יותר, לכן מכיל פחות קלוריות מלחם רגיל. שתי פרוסות קל שוות קלורית מעט יותר מפרוסת לחם רגיל אבל יתרונו הוא פסיכו- וויזואלי, וקיבולת מריחה גדולה יותר. חסרונו בזה שמכיל תוסף לצורך
ספיגת אוויר ומים בזמן הכנתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלטין דגיםצחי08/12/2009
מה זה גלטין דגים האם זה משהו שרצוי להמנע ממנו? שמתי לב שביוגורטים של מולר מוסיפים זאת האם זה אומר שהם לא רצויים ועדיף- אם כבר לוקחים יוגורט פרי - לקחת יוגורט ללא הדבר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי על תועלת או נזק בריאותי
אהרון רזון08/12/2009זה נהוג להוסיף את הג'לטין מסיבות מסחריות ( כדי שהיוגורט יהיה פחות נוזלי), אבל עדיף בלי. כמו כל מוצר אחר, גם היוגורט עדיף שיהיה כמה שיותר טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהענבל08/12/2009
שלום רב,
הייתי רוצה לדעת כמה קלוריות ביום עליי לצרוך על מנת לרדת במשקל. אני אציין שאני מניקה כ-3 פעמים ביום. ואני יוצאת להליכה 5 פעמים בשבוע 40 דקות.
נתונים שלי:
גיל -29.
גובה- 1.69.
משקל- 68 .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הזמן הכי מתאים לדיאטת הרזיה
אהרון רזון08/12/2009בגלל שאין לך עודף ממשי. אם בכל זאת, תפריט של 1400 קק"ל בנוי היטב ירזה אותך במתינות בהנחה שהקצב המטבולי שלך ממוצע. אין מניעה מהרחבת הפ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)