מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשמעון א27/04/2009
אניבן 15 מטר180 שוקל 128 רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בכדי לרדת במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה וספורט
אהרון27/04/2009מותאמים לנתונים, צרכים ומגבלות שלך על ידי איש מקצוע. אתה זכאי לשרות זה במסגרת ק"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון צריך לעשות דיאטה בצרוף ספורט
ד''ר רוני חרמון28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלתיתבת27/04/2009
היי
נדמה ששאלתי קודם ולא קיבלתי תשובה.
אם אני בגובה 156 משקל 78- ואני אמורה לפי הנוסחא שפורסמה פה לאכול מעט פחות מ1600 ק"ק על מנת לרזות אז מה קורה במקרים הבאים:
א. אני אוכלת 1000 קלוריות? זה נחשב הרזייה קיצונית מדי?
ב. מקרה אחר ונפרד- אם אני אוכלת רק 500 קלוריות ביום למשך יומיים בשבוע במקום 1500שכולן שומן (למשל שוקולד או בורגר, או עוגת שמנת)?
2. אם אני אוכלת 1000 קלוריות שרובן שומן לאורך חצי מהשבוע?3. אם במשך כמה ימים (נאמר 4) למשל במחזור שלא בא לי לאכול דבר אני בקושי מגיעה ל500 קלוריות אבל בהמשך הדיאטה אני אוכלת 1000 ויותר? הגוף משחק ביויו או שכמה ימים בחודש זה לא נורא (לא מסוגלת כמעט לאכול במחזור).
השאלות נולדו מכך שהחשקים שלי מאוד בתנודות וחשוב לי לדעת שיש אפשרות לשחק בדיאטה לאורך זמן, למשל לאכול ארוחת שחיתות מלאה בשומן בימים מסוימים ובאחרים - הרבה פחות וכו'.
תודה על מענה ספציפי לכל שאלה.
דניאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח אם יענו?
בת28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאלה
ד''ר רוני חרמון28/04/2009באופן תאורטי מאזן האנרגיה צריך להשמר כך שאם את אוכלת יותר היום ופחות מחר זה מתאזן אבל הגוף שלנו הרבה יותר מורכב ומעברים קיצוניים של הפחתה והגדלה של כמות הקלוריות לא מטיבה איתו. כמו כן יש הבדל בין קלוריה שמקורה בפחמימה רוויה או בפחמימה פשוטה . הכל תלוי כמה הגוף צריך לצרוך אנרגיה בכדי לקבל את אבות המזון בסופו של תהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהרון היירותם26/04/2009
אני מקשרת אותך לדיון שלי עם ענת המדהימה בפורום כושר גופני
אוקי. אני לא מצליחה,זה רושם"ארעה שגיאה" יכול להיות שאתה יכול לרשום את המספר של ההודעה?בשורה של הכתובת למעלה 310060
יש שם את הנתונים שלי.רציתי לבקש את התייחסותך להודעה האחרונה שלי {"היי זאת שוב אני" ו "[..." }בקשר לתפריט. אני הרבה זמן תקועה במשקל 50.5-51 אולי זה קשור בתזונה/בתפריט שלי?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רותם
אהרון26/04/2009אני לא מוצא את הדיון, לכן אבקש לתאר כאן את המצב ואשתדל לענות על שאלותיך. לרוב הגישה של
ענת תואמת את שלי, אבל מועיל יותר לשמוע בנפרד את דעותינו לפתרון הבעיה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי :
רותם26/04/2009אני בת 15 גובה 162 שוקלת 51
ספורט 5 פעמים בשבוע הליכה/סטפר 40-60 דק'
אני מעתיקה לך לכאן מקווה שזה בסדר:
הפעם עם חדשות טובות,המחזור חזר[ב1.4 כןכן חח] אז תודה רבה על העזרה (:
אני שוקלת 51 ,רציתי רק לשאול מספר שאלות קטנות בקשר לתפריט שלי כי הוא טיפה השתנה..
ארוחת בוקר בבית הספר :2 פרוסות לחם קל[33 קל' לפרוסה] כף גבינה לבנה3% גמבה מלפפון
יש לנו בחטיבה מכונה של קפה,רציתי לשאול אם ידוע לך כמה יש בכוס רגילה של מוקצ'ינו ,משום שאני נורא אוהבת אבל אני לא בטוחה אם זה שווה את זה. אם אני לא טעה יש אפשרות לבחור בללא סוכר,ואז אני יכולה להוסיף סוכרזית אבל נראה לי שמה שתורם בעיקר לקלוריות זה הקקאו .?
בצהרים [סביבות 3-4] 5 כפות אורז מלא[כמה קלוריות זה יוצא דרך אגב?]100 גרם חזה עוף[נראה לי שזה 100 גרם,גודל כף היד כן?איך בודקים?]. סביבות 6,5 שעה הליכה ולאחריה 2 פרוסות לחם קל עם גבינה כמו בבוקר,וכף טונה בשמן..
בסביבות 11 אני נהיית טיפה רעבה, אז בד"כ זה יוגורט 0% וחופן צימוקים..
מה את אומרת? אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים כי בכ"ז כושר גופני והשאלות פה הן בעיקר על קלוריות ותפריט,אבל יותר נוח לי לרשום כאן מכיוון שכבר יש את כל הנתונים והפרטים ובואי נגיד ככה לא הייתי מגיעה לאיפה שהייתי בלעדי העזרה שלך..
תודה רבבה
ההודעה השניה:
העניין הוא שזה מכונה הלוואי ויכולתי לבחור בחלב 1 %, ובקשר לסוכר פשוט אני זוכרת שיש כפתור של "ללא סוכר".בכל אופן נראלי שאני אוותר על העניין.. אולי פשוט אני אבחר בקפוצ'ינו,אני מניחה שזה שונה בערך הקלורי מהמוקצינו ..אבל הממ מה אני יכולה להוסיף לבית ספר[במקום המוקוצינו,לא כולל]?כי 2 פרוסות לחם קל גמבה ומלפפון לא כ"כ מספק ... =\ ופרי אני לא כ"כ חובבנית פירות אז חבל..אפילו שבריא..אבל פעם ב ברור, פשוט לא כל יום
ובלי קשר,התפריט הוא בסדר לדעתך?חסר משו?זה לא יוצא יותר מ1200 קל' נכון?.וגם לא פחות מ1000 אני מקווה .. זה מחרפן לספור,אז אני תמיד משערת בערך,אבל אולי זה טעות? אי אפשר לדעת כמה קלוריות במדוייק אכלתי,זה מה שהכי מעיק.. ושכחתי לציין שאני כבר הרבה זמן שוקלת 51[בלי טענות !!:) ] ויש לי תחושה שאני כבר לא במגמת ירידה,אז שוב,אולי התפריט לא בסדר..
שוב תודה רבה רבה רבה ותהני בלונדון בסיקורר בהצלחה!!!
מניחה שזה כבר לא משנה,אבל האשכול בעמוד השני תחת הקטגוריה "מיני סטפר "
שוב תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזית בקצב הנכון ובדרך הבריאה
אהרון27/04/20094 ק"ג בשלושה חודשים, יותר מדוייק מ- 01-23 מוכיח שהתפריט והפעילות הגופנית נכונים.
אני לא ממליץ לך להמשיך לרזות, אלא להתרכז בשמירה וחיטוב. ההמלצות שלי בהתכתבות שלנו מלפני 3 חודשים, תקפות.
לגבי מכונת הקפה, הגעת לאדם הלא נכון. אני לא מעודד שימוש בכל סוג של משקאות ממכונות.
המוצרים מתועשים וגם מכילים יותר קלוריות ממה שרשום (אם בכלל). מנהג טוב הוא להסתפק במיים ולכל היותר משקאות טבעים, תוך שימת לב לקלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,אז..
רותם27/04/2009מה בעצם הכוונה חיטוב?ללהמשיך עם הספורט להוסיף או לשנות אותו?..
אתה בטוח שאני לא צריכה עוד להרזות?המבנה גוף שלי לא דק/רזה.. ועדיין רואים שומנים,בעיקר בידיים ובמותניים.
המון המון תודה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא צריכה לרזות
אהרון27/04/2009ייתכן שתקופת הגדילה טרם הסתיימה. הגוף שלך זקוק למספיק אנרגיה ולכל המרכיבים הדרושים
להמשך ההתפתחות. המשך ההרזיה עלול להפסיק שוב את המחזור וגם להחליש את השרירים דבר שיוביל להשמנה עתידית.
בנוסף לפעילות אירובית את צריכה פעילות בונה שריר ולזה התכוונתי בחיטוב\עיצוב. גוף רזה (לא יותר מדי) אבל שרירי הוא יותר יפה ובעיקר יותר בריא מגוף רזה ורפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת ישבןאילנה26/04/2009
שלום!
יש לי חברה בכיתה בת 17+
והיא טוענת שיש לה ישבן גדול
והיא רוצה לדעת איך מורידים ישבן.?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק הרזיה כללית
אהרון26/04/2009אין הורדת שומן נקודתית. אם תרזה, יירד שומן גם מהישבן אבל הוא תמיד יהיה בולט. עניין של מבנה גוף שנקבע גנטית. תרגילים מתאימים יחזקו את השרירים ויתנו מראה אסוף יותר אבל לא ימיסו שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטלי
ד''ר רוני חרמון28/04/2009אין אפשרות לכוון את הירידה במשקל לאזורים מסויימים בגוף. אולי יש פתרונות כירורגיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?יוסי26/04/2009
שלום אני בן 20 שוקל 48 גובה 160 אני יודע שאני רזה מאוד.. אפילו רואים לי את העצמות של הצלעות. הבעיה היא שיש לי המון שומן בצידי הבטן וגם קצת בבטן וזה מפריע לי מאוד...אני לא רוצה להרזות עוד כי זה ממש לא טוב..האם למישהו יש עצה? מה לעשות? אולי לחזק את האזור? איך?
תודה יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהרון?מישהו מוכן לענות בבקשה
יוסי27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בחיים מצבים איתם חייבים להשלים
אהרון27/04/2009אתה בתור אחד מוותיקי הפורומ(ים) קראת הרבה פעמים את התשובות (כולל אליך) בנושא שכל כך מעסיק אותך. לצערי גם עכשיו התשובה לא תהיה שונה: מספר תאי השומן בגוף והתפלגותם נקבע באופן גנטי ואינם משתנים לאורך החיים. זה בטוח לפחות לגבי השומן התת עורי,
כאשר מרזים, התאים מתרוקנים מתוכן במיד זו או אחרת אך לא נעלמים וכשמשמינים הם מתמלאים והתהליך מתרחש בכל הגוף ללא אפשרות לכוון באופן נקודתי. רצה הבורא ואתה קיבלת הרבה תאי שומן במקומות הנזכרים. כפי שאתה מודע, אתה כבר על גבול תת משקל וגם אם חו"ח תהיה עמוק בתוכו, עדיין האיזור הנידון יבלוט בגלל שהיחס לא ישתנה.
אם תבצע תרגילי בטן אפקטיביים תחזק את השרירים באיזור, דבר שיחזיק טוב יותר את הבטן וימנע ממנה "להשפך" ולבלוט פחות אבל לא יוריד את שכבת השומן. קיים גם הפתרון הניתוחי אבל זה נושא שמתאים לדיון בפורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יוסי
ד''ר רוני חרמון28/04/2009הבעיה שלך אינה גופנית כי אם בדרך שאתה מסתכל על עצמך ובציפיות שיש לך מהמראה שלך. אל תתרשם מהפרסומות ומהדוגמנים רוב האנשים בעולם אינם כאלה הם יותר דומים לך ואפילו הרבה יותר שמנים עם שומן בבטן במותניים ואיפה לא. אז כנס לפרופורצה ותתחיל לאהוב את הגוף שלך ולהנות מימנו. יש רבים שמקנאים בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבירהענבל26/04/2009
שלום
גובהי 1.68 ומשקלי 57 ק"ג.
אני בדיאטה כבר חודשיים במהלכן הורדתי כמעט 4 ק"ג אך הייתה לי שבירה רצינית במשך יומיים.
האם זה ישפיע משצעותית על קצב הירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא, בעיקר עם נתונים כמו שלך
אהרון26/04/2009זה קורה במשפחות הכי טובות! המשיכי כאילו כלום לא קרה. (אם כי איני בטוח שאת צריכה להמשיך לרזות, אלא לשמור ולחטב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון
ענבל27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענבל
ד''ר רוני חרמון28/04/2009הצלחת הדיאטה תלויה במשך הזמן הרצוף שאת עושה אותה ולכן אם תמשיכי לעשות אותה ברצף הרבה זמן זה לא יקלקל לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....
ענבל28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות25/04/2009
הי
אני בת 15 שוקלת 52 מטר 60 כמה אני יורדת בשבועיים אם אני אוכלת סלט והמבורגר או חזה עוף או 2 קבבים בלי תזונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי ספורט סליחה התבלבלתי
רעות25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג, לא תתמידי שבועים
אהרון25/04/2009אחרת את בצומת דרכים: או השמנה או גלישה להפרעת אכילה. אני משאיר למישהו אחר את התשובה לשאלה שצריכה להדאיג את הוריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהנופר24/04/2009
שנתים שלמות שאני שומרת על תזונה מאוזנת
ולא מפספסת אימוני כושר
משתדלת !
רצה לפחות 4 פעמים בשבוע..קצת אימוני כוח...אני רזה
אבל בזמן האחרון אני מאוד רוצה לשלב כמעט כל יום מאכל שאני אוהבת (ולא שיהיה ב100 קלוריות) דיי אני בסוף יהיה אובססיבית לאוכל אם אני ימנע יותר מדי,דבר שני אין סיכוי שאני יאכל 6 אורחות (מה שעשיתי עד עכשיו) זה גורם לי להתעסקות עם האוכל שמביאה לי הפרעות של אכילה שמעסיקות אותי רוב היום במה לאכול ולא "לפספס" ארוחות,במיוחד שאני מאוד עסוקה(ולא,אני לא מתעצלת להביא איתי פרי קטן בתיק) זה לא הענין,זה הענין בראש........התעסקות יתר.
וחשבתי על תפריט כזה שמורכב מ1200 קלוריות
בוקר- 2 לחם קל + חביתה\חצי גביע גבינה לבנה
צהורים חזה עוף + סלט מ3 ירקות עם כפית שמן זית
ביינים - מעדן טוייגי וניל 0 אחוז (56 קלוריות) \ פרי + יוגורט טבעי .
ערב- ארוחה איזו שבאלי עד 400-500 קל' ( משולש פיצה\מנת פלאפל בלי הצי'פס\בורקס גדול\)-אני יודעת שאלה מאכלים לא בריאים-אך אותם אני יגביל עד 3 בשבוע!(שזה יחסית הרבה) ישתדל לא לבחור במטוגנים, בשאר הימים אוכל אוכל בעיקר מעושר בפחממות למשל שתי כוסות קורנפלקס+ כוס חלב \ אפילו עוגת שוקולד יבוא בחשבון
מה אתם אומרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים אישים?
אהרון24/04/2009גם בלעדיהם אפשר לקבוע שאת מתכוונת לפנות לדרך לא טובה. שלוש פעמים בשבוע (וזאת רק
ההתחלה) ג'אנק פוד, יוציא אותך תוך זמן קצר ממסגרת התזונה הנכונה כצעד ראשון לעזיבת אורח החיים הבריא. זהירות, גם רזים יכולים להשמין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נופר24/04/2009אבל במשך היום אין הרבה פחממות
בוסף היום אני סוגרת על מאה גרם פחממה נגיד.
וזה עדין יוצא 1200 קלוריות
זה עדין לא יוריד אותי כמו תפריט רגיל ?
גיל 20
גובה 165
משקל 53
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תפריט
נופר24/04/2009בוקר- יוגורט טבעי+ פרי קטן.
צהורים- חזה עוף+ ירקות חיים עם כפית שמן זית
ארוחת ערב עד 500 קלוריות-זה לא חיב להיות מטוגנים ובצקים
זה יכול להיות גם קערת ברנפלקס גדולה עם כוס חלב
או פיתה מקמח מלא עם שקשוקה\2 כפות שוקולד
העיקרון הוא לתת לעצמי "פינוק" גם אם הוא לא שיא הבריאות
ב8 אני מתאמנת
ואחר כך ארוחה אחרונה
ביצה\טונה במים+לחם קל 1
המון מים.
וסוגרת את היום
זה יתן לי שפיות אני חושבת
השאלה אם זה יהיה כמו דיאטה רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להרשות לעצמך יותר אבל בריא
אהרון25/04/20091. אם את מוותרת על ביניים הוסיפי לבוקר גם שיבולת שועל בתוך היוגורט. הפרי יכול להיות גדול..
2. בצהריים גווני עם בקר רזה ודג טרי. חזה עוף לא מספיק מזין. אין בעיה לא לאכול פחמימות מרוכזות, כפי שאת עושה, בתנאי שהירקות בשפע. אם לא ביניים, הוסיפי פרי לצהריים.
3. ארוחת הערב של 500 קלוריות (בלי ג'אנק) חייבת להיות כשעתיים לפני האימון כאשר הדגש על פחמימות מלאות. את ה"פינוק" עדיף לאכול מיד אחרי האימון.
4. את הארוחה האחרונה יש לגוון בסרדינים, גבינה 3% ואם אחרי אימון, חשוב להוסיף פחמימות מורכבות. גם ירקות הוסיפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יותר טוב
נופר25/04/2009בוקר- כוס קורנפלקס+ כוס חלב 1
צהורים- חזה עוף+ כוס אורז מלא+ כפית שמן זית וסלט
ערב - סלט ירקות+לחמניה מקמח מלא+גביע קוטג' 3 אחוז\טונה+ביצה+כפית טחינה
לילה-יוגורט ביו\טוסט מלחם קל
אני יוכל להרזות אם זה?
ומה אתה אומר לגבי היאמונים
ראשון שלישי חמישי-ריצה מהירה מאוד במשך 20 דקות+תרגילי כוח 20 דקות
בשלוש ימים האחרים הליכה מהירה שעה וחצי או שעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור
אהרון26/04/2009בוקר- כוס קורנפלקס+ כוס חלב 1
==אני לא מעודד "פלקסים" . הם מוצרים מתועשים עם תוספת סוכר, מלח וכימיקליים. עדיפים דגנים טבעיים. יש להוסיף ירק.
צהורים- חזה עוף+ כוס אורז מלא+ כפית שמן זית וסלט
==כפי שאמרתי קודם, לא רק חזה.
ערב - סלט ירקות+לחמניה מקמח מלא+גביע קוטג' 3 אחוז\טונה+ביצה+כפית טחינה
לילה-יוגורט ביו\טוסט מלחם קל
===אם אחרי אימון, לחם מלא רגיל (לא קל) או שתי פרוסות קל. אם בערב אכלת קוטגי, אז טונה ו\או ביצה ולהיפך.
אני יוכל להרזות אם זה?
===כן, אך לא הייתי ממליץ. את במרחק של 2-3 קילו מתת משקל, ואם המבנה שלך אינו צר את כבר שם. רזה מדי אינו בריא ואינו סקסי אבל ההחלטה בידיך. המטרה צריכה להיות שמירה ועיצוב
על ידי ספורט.
ומה אתה אומר לגבי היאמונים
ראשון שלישי חמישי-ריצה מהירה מאוד במשך 20 דקות+תרגילי כוח 20 דקות
בשלוש ימים האחרים הליכה מהירה שעה וחצי או שעה
==מצויין!. מצפה שתשתתפי ביום שישי במירוץ שפעים\געש בשעה 8.00. ממליץ לך 5 ק"מ. גם אני אהיה שם במסלול של 10 ק"מ כמו ברוב מירוצי ערים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון,תודה !
נופר26/04/2009תודה רבה על התשובות!
וכן אני ישלב בשר בקר רזה או דג רזה לארוחת צהורים , מה אם לפעמים אני יוכל בשר בקר שהוא לא נגיד סינטה(שהוא רזה) אני יוריד ממנו את כל השומן והוא יהיה נטו בשר גם אפשרי?
לגבי הספורט.
אחרי הריצה אני בדרך כלל כן אוכלת וזה חשוב לי.
אחרי הליכה של שעה נגיד חובה לאכול?נכון אני מרגישה התאמצות.אבל לא עד כדי כך בשביל להתחיל עכשיו להחזיר לגוף שלי את הכוחות.
אני עושה את זה יותר בשביל האווריה בחוץ כי זה כיף.כמובן שזה שורף גם על הדרך קלוריות כי אני הולכת מהר(אז למה לא? :) )
כי אני פשוט לא מוותרת על ההליכה הזו גם אם זה ב11 .
מה אתה אומר על כך?
לגבי יום שישיףאיפה זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי!
אהרון26/04/2009תודה רבה על התשובות!
וכן אני ישלב בשר בקר רזה או דג רזה לארוחת צהורים , מה אם לפעמים אני יוכל בשר בקר שהוא לא נגיד סינטה(שהוא רזה) אני יוריד ממנו את כל השומן והוא יהיה נטו בשר גם אפשרי?
====חשוב שהבשר יהיה טרי ולא קפוא או מופשר ("מיושן") לא חייב להיות סינטה. גם שיטל, וייסברטן, כתף ופילה מדומה רזים אבל לא מתאימים לצליה אלא לצלי. כרעים של עוף אחרי סילוק העור והשומן, גם בסדר.
לגבי הספורט.
אחרי הריצה אני בדרך כלל כן אוכלת וזה חשוב לי.
אחרי הליכה של שעה נגיד חובה לאכול?נכון אני מרגישה התאמצות.אבל לא עד כדי כך בשביל להתחיל עכשיו להחזיר לגוף שלי את הכוחות.
אני עושה את זה יותר בשביל האווריה בחוץ כי זה כיף.כמובן שזה שורף גם על הדרך קלוריות כי אני הולכת מהר(אז למה לא? :) )
כי אני פשוט לא מוותרת על ההליכה הזו גם אם זה ב11 .
מה אתה אומר על כך?
==עם הכושר שלך אינך חייבת לקזד את מה ששרפת בהליכה אבל אחרי ריצה מאומצת חשוב לאכול
תוך שעה או קצת יותר כדי למנוע איבוד שריר.
לגבי יום שישיףאיפה זה ?
==חפשי בגוגל "מרוץ געש 2009". אני ממליץ בחום. יתן לך סיפוק אדיר והרגשה נפלאה. ההרשמה עולה כסף אבל אפשר להצטרף לא רשמי רק שלא ימדדו לך את הזמן. תעשי את זה לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרן אותי
אהרון26/04/2009לפני למעלה מחודשיים התכוונת להוריד את אחוז השומן מ 19%, שזה מצויין, ל-17%. מצד שני עלית מ-52 ל-53 קילו.(גם זה מצויין). איך הולך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כן ...
נופר27/04/2009ירדתי בצורה מהירה ובמכויות של אוכל שכרנאה לא סיפקו אותי מה שגרם לי לפצותת על זה
אז כנראה שאני צריכה מטרה ריאלית
וגם שאני לא יסבול ממנה
וההיתי רצה באמת הרבה,אני אוהבת...אך בשלב מסוים זה עייף אותי
אז פשוט מספיק לי 20 דקות ריצה מהירה שלוש פעמים בשבוע+כל יום שעה הליכה(שזה באמת כיף לי!)-מבחינה אירובית
כי בכל זאת אני דיי עסוקה קצת קשה לי כל הזמן להיות עסוקה בזה.
אני חושבת שהפעם באמת מצאתי את האיזון המתאים לגבי התפריט שרשמתי לך+הספורט
שזה שפוי,לא קשה מדי(בשבילי לפחות) וגם נהנת מזה,אין כמו ללכת בחוץ בכיף בערב עם המזג האוויר הנעים...:)
המשקל שלי עכשיו תקין,אבל בגלל שהמבנה גוף שלי צר מאוד אז המשקל לא נשמע רזה כמו המראה,
אבל זה עודפים קטנים של 2 קילו שאני מאמינה שעכשיו שאני חוזרת"לשגרה" זה ירד נכון לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי פצויים...
אהרון27/04/2009אם תתמידי בתפריט תוך גיוון, ובהיקף ספורט שלא יכביד עליך יותר מדי לא תרגישי יותר את הצורך
לפיצוי ותשיגי את המטרה לאט ובריא. לא לשכוח שהעיקר ההתמדה והשמירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נופר28/04/2009אם אני ירוץ כל יום עשר דקות ריצת 2000 מטר
במקום 20 דקות שלוש פעמים בשבוע זה אותו דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, מבחינה קלורית
אהרון28/04/2009אבל לשיפור הסיבולת והכושר האירובי עדיף 20 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אהרון28/04/2009התשובה מתבסס על 6 פעמים בשבוע. אם את רצה 7 פעמים 2 ק"מ שורפת יותר קלוריות מאשר 3 פעמים 4 ק"ם. (14>12)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף 6 לא ?
נופר28/04/2009בשביל יום מנוחה אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות ש..
נופר28/04/2009זה רק עשר דקות
ועד לפני חודשים ההיתי רצה 40-60 דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלות נוספות עדיף לפתוח שירשור חדש
אהרון28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל לא משמעותי
אהרון28/04/2009עשי לפי מה שאת מרגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהענת24/04/2009
התחלתי לעשות דיאטה לפני חודשיים וניסיתי להקפיד בכל .
אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.57 ואני בת 14
מאוד רציתי להרזות לפני פסח והצלחתי .. הורדתי לפחות 2 קילו .
ובפסח הפסקתי לעשות דיאטה .. והתחלתי לאכול הרבה ..
עכשיו קיץ ואני נורא רוצה להרזות . יש לי צדדים רחבים מאוד ..
תעזרו לי .. אני לא יודעת איך לאכול? איזה ספורט לעשות ?
ואני רוצה להוריד לפחות 3 קילו בחודש ..
ויש לי שאלה
אם אני יוכל ארוחת בוקר קבועה בבית ספר שזה כריך עם ירקות זה בסדר?
תודה מראש : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה אינה מבצע לקראת הפסח או הקיץ
אהרון24/04/2009העיקר ההתמדה והשמירה. את חייבת לשנות את אורח החיים, אחרת אחרי כל הרזיה לא מושכלת
תקבלי בחזרה עם ריבית. בגיל גיל ועם הנתונים שלך הדגש צריך להיות על פעילות גופנית יומית עם תזונה בריאה ומאוזנת. לא עוד דיאטות מתסכלות שהן מתכון בדוק להשמנה.
פרטי מה וכמה את אוכלת עכשיו ונראה מה אפשר לתקן.
לגבי הצדדים, תמיד יהיו לך. הרזיה כללית יורידו שומן גם שם אבל היחס ייישאר, זה עניין של מבנה גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. מה לגבי השאלה שלי ?
ענת25/04/2009אם אני יקפיד בכל יעשה ספורט בכל יום ויאכל 2 ארוחות גדולות וקטנה בערב
ואם אני יוכל בכל ארוחת בוקר כריך בבית ספר , זה טוב?
ותוך כמה זמן אני יוריד 3 קילו אם אני יקפיד בכל ..
תענה לי בבקשה על כל השאלות ..
ותודה אהרון אתה עוזר לי מאוד :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אהרון25/04/2009אם אני יקפיד בכל יעשה ספורט בכל יום ויאכל 2 ארוחות גדולות וקטנה בערב
===עדיף לאכול 4-6 פעמים ביום. 2 ארוחות גדולות (לא מדי) בסדר. כל יום לפחות שעה פעילות אירובית.
ואם אני יוכל בכל ארוחת בוקר כריך בבית ספר , זה טוב?
===בסדר גמור, מלחם מלא עם גבינה\קוטגי עד 5% ופילפל אדום . מומלץ להוסיף עוד ירקות.
ותוך כמה זמן אני יוריד 3 קילו אם אני יקפיד בכל ..
===אין לך עודף ומשקל כולל גדולים, לכן זה לא יילך מהר. הכי בריא לעשות את זה ב-8 שבועות
ולא לשכוח שהעיקר השמירה (ראית מה קרה לך עם 2 ק"ג מלפני הפסח) עקב אימוץ אורח חיים בריא.
תענה לי בבקשה על כל השאלות ..
ותודה אהרון אתה עוזר לי מאוד :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אהרון :)
ענת25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרעיני דלעת עזזזרהטל24/04/2009
שלום רציני לדעת, בשביל להשיג את מיטב כמות האבץ מגרעיני הדלעת אצטרך לקנות גרעיני דלעת גם קליפתם או בלי, טריים או יבשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי גרעיני דלעת בכמויות
אהרון24/04/2009מכילים המון קלוריות וספיגת האבץ אינה מאוד יעילה. הם שייכים לשומנים וכמו כל האגוזים
והגרעינים עדיף לקנות בקליפה ולקלף לפני האכילה, אחרת השומן מתחמצן ומאבד מערכו התזונתי.
המקור הכי עשיר באבץ עם ספיגה מירבית הם צדפים ופירות ים אחרים, אבל אם את שומרת כשרות,
גם בשר ובעיקר כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דלית
ד''ר רוני חרמון28/04/2009כדור אחד של אבץ ליום במשך מספר שבועות ימלא לך את המאגרים במידה ובאמת חסר לך אבץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה23/04/2009
כמה קלוריות עליי לאכול ביום כדי להוריד קילו בשבוע?
הגובה שלי הוא 1.72 ומשקלי 63 ק"ג.
משקל היעד שלי הוא 57 (הורדה של 6 ק"ג בחודש וחצי).
כמובן בשילוב של הליכה מהירה 3-5 פעמים בשבוע כ45 דקות.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין מין וגיל
אהרון24/04/2009אבל בכל מקרה, לפי הנתונים שמסרת זה קצב כמעט בלתי אפשרי בדרך בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
שאלה24/04/2009נקבה, גיל 20
ותוך כמה זמן כן ניתן להוריד 6 ק"ג בדרך בריאה? אשמח להכוונה מבחינת מספר קלוריות ליום, בשילוב עם ספורט.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של עשירים
אהרון24/04/2009בהתחשב ב(אין)עודף המשקל שלך, קשה ולא רצוי להוריד יותר משני קילו לחודש. בהנחה שאת רק מתחיחלה את ההרזיה הראשונה שלך ב2-3 השנים האחרונות והקצב המטבולי שלך נורמלי, את צריכה דיאטה מאוזנת של 1200 קק"ל + פעילות אירובית יומית של שעה בעצימות בינונ ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא צריכה לרדת במשקל
ד''ר רוני חרמון28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליפי סוכרמיכל23/04/2009
שלום,
רציתי לדעת מי מבין תחליפי הסוכר השונים (על בסיס אספרטיים, על בסיס סוכלרוז ועוד)
נחשב הכי בריא.
אני צורכת כ 3-5 טבליות או שקיות של תחליפי סוכר ביום.
מבחינת תמחור של המוצרים, עושה רושם שעל בסיס סוכלרוז הוא הכי רצוי כי יקר משמעותית, אבל אני לא יודעת אם אכן יש בכך אמת.
אני חולה בסרטן חלל הבטן GIST(ומטופלת בתרופה ביולוגית גליבק), ולכן אני יודעת שריבוי סוכר לא רצוי כי מעודד את התאים הסרטניים, לכן, רציתי לדעת האם תחליפי סוכר, כולם או על בסיס מסוים דווקא יותר עדיפים לי, או שלא.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד``ר נסטור ליפובצקי23/04/2009שלום,
עד היום לא הוכחה בעיה כלשהי עם התחליפים שציינת. מכיוון שסוכרלוז הוא החדש ביותר, ואין איתו מספיק נסיון, ולמרות שמדובר בסוכר ששינו את מבנה המולקולה, לא הייתי מתרכז בו. בעצם סוכרזית או אספרטיים בסדר ובמקרה שלך, הייתי מעדיף שתגווני ביניים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנועה23/04/2009
רציתי לדעת האם בחורה רזה שמעלה 15 ק"ג ומורידה אותם כעבור שנה עשויה לסבול מעודפי עור או שרק לאנשים שמעלים הרבה יותר יש תופעה כזו? כלומר בעצם השאלה היא האם חוזרים לאותו הגוף לאחר הירידה במשקל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד``ר נסטור ליפובצקי23/04/2009הי,
עודפי עור לא יהיו במקרה הזה, אבל תשתדלי להוריד תוך כדי פעילות גופנית כדי להקטין את איבוד השריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
אורנה13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...שירן22/04/2009
שלום,
אני בת 20 אני 1.54 ושוקלת 51. מאז גיל 14 אני מנסה כל מיני דיאטות. אני מרזה ומעלה בחזרה..
אני לא אוכלת הרבה בכלל במהלך היום (ארוחה אחת בצהריים) וממשיכה להשמין.
הדיאטה האחרונה שעשיתי היא דיאטת לחם (עד8 פרוסות לחם קל ביום) ורזיתי ממנה 2 קילו במשך שבועיים,הגיע פסח והעלתי את הכל בחזרה.
קשה לי לאכול 3 ארוחות ביום מכיוון שאניני רגילה לאכול ארוחת בוקר
אני לא יכולה להסתכל על עצמי והייתי מאוד רוצה להוריד 6 קילו. מרוב ייאוש רכשתי את הלוכד שומן
fat trapper של טבע דיירקט(האם אתה מכיר?) רצוי לציין שאני כבר שבוע וחצי נוטלת את הכדורים ואין שום ירידה במשקלאף על פי שאני אוכלת 3 ארוחות ביום.
אנא עזור לי, ייעץ לי כיצד כן אוכל לרדת במשקל..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
ד``ר נסטור ליפובצקי23/04/2009ירידה במשקל זה דבר רציני ולא נסיונות סתמיים. תפסיקי לזרוק את הכסף שלך על כדורים שאת רואה בפרסומות ולכי לטיפול אצל דיאטן קליני רציני. אז תוכלי להינות מתוצאות משמעותיות לאורך זמן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול אם פלפל חריף אחד שליליתךיךעח22/04/2009
קופסת שימורים הקטנים האלה..
שוקל קלורי כמו פלפל חריף אחד חי רגיל? שהם יותר גדולים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלפל
ד``ר נסטור ליפובצקי23/04/2009לא חושב שההבדל משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע לאיזה פלפילים הכוונה?
חכגחחכעכח23/04/2009קטנים כבושים . שיש בקופסאות שימורים.
לעומת פלפלים חריפים רגילים גדולים ששוקלים 25 קלוריות..
אם אין הבדל 5 כבושים קטנים שווים ל-125 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)