פורום דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני מחזור
    שילי
    07/05/2009

היי,
    אני שוקלת 64 קילו על 1.63 ואני מנסה לרדת במשקל ל58 ק"ג.
    אני מוצאת את עצמי בשלושה ימים לפני מחזור בנוסף ליום הראשון במחזור רעבה ללא סוף וכמהה במיוחד למתוקים ופחמימות בכלל.
    היום לדוגמא אכלתי בבוקר ב5:40: חטיף אנרגיה עם נסקפה
    7:00 קפה הפוך- חצי מים וחצי חלב 1% עם חצי רוגעלך שוקולד קטן, 2 ביסים בערך.
    9:30 כריך מ2 לחם שאור קל עם סלט טונה
    12:30 ירקות מוקפצים (כרוב, פטריות, גזר) ליד כריך מ2 לחם שאור קל עם טונה
    14:30 רעבה מאוד- יוגורט 1.5% עם תפוע ירוק
    מיד לאחריו הייתי עוד רעבה ואכלתי שוקולד שקיבלתי על מקל (לא גדול מאוד, הייתי מנחשת שהוא כמו 5-6 קוביות שוקולד)
    16:30 הגעתי הביתה מהעבודה- ירקות מוקפצים עם פרוסת לחם קל עם 2 כפות אבוקדו (אני אוהבת אבוקדו מאוד)
    18:30- 2 חטיפי נייטור ואלי (חטיפי גרנולה), 3 אגוזי מלך
    19:00 יוגורט 1.5% עם כוס וחצי פייבר 1
    20:40: בננה, פרוסת לחם קל עם סילאן, פרוסת לחם קל עם כף אבוקדו
    ככה פחות או יותר נראו שלושת הימים האחרונים
    מבחינת ספורט אני עושה שיעור ספינינג בשבוע ועוד פעמיים הליכה של 40 דק' ואימון משקולות של שעה אחד
    אשמח לדעת איך אפשר לבנות תפריט שיתאים לי יותר בימים הקשים שלפני המחזור ובכלל שאצליח לרדת במשקל, כי אני כבר ממש מתוסכלת..המון זמן שאני מנסה לרדת במשקל וללא הצלחה, בליווי של כל מיני דיאטניות...תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני מחזור

הוספת תגובה

• מדוע אין התייחסות?

שילי
    08/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב מאט מדי, לא טוב יותר מדי

אהרון
    08/05/2009

מסתבר שאת אוכלת כל היום, לפחות בימים שתארת. 8 פעמים ביום זה מוגזם לכל הדעות וזה בלי לדבר על הכמות והאיכות. יותר מדי עמילנים, מתוקים ושומן, בסך הכל יותר מדי קלוריות. עם שוקולד כל יום בנוסף לרוגלך ועוד, יש לך מזל שאינך שוקלת יותר. בסה"כ משקלך בטווח התקין ועם תזונה נכונה במינון מתון ופעילות אירובית יומית לא תהיה לך שום קושי לרזות.
    אכלי פחות מתוק ופחמימות ריקות ויותר (לא יותר מדי) חלבון איכותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות הדפסה: מאט = מעט

אהרון
    08/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עושה דיאטה וספורט ולא יורדת...
    נגה
    07/05/2009

שלום רב,
    אני בת 26, גובהי 166 ומשקלי 57 ק"ג.

כבר למעלה מחודש אני עושה דיאטה (ברצוני להוריד כ- 3 ק"ג בערך) מאוזנת הכוללת:
    קורנפלקס בריא בבוקר, סלט עם טופן בצהריים, פריכיות אורז, פרי וארוחת ערב קלה עם ירקות וחלבונים או שוב קורנפלקס. בנוסף, אני רצה שלוש פעמים בשבוע 30 דק' ופעם נוספת 60 דק'...
    אבל - כלום... המשקל בקושי זז וגם הגוף לא כל כך השתנה...

האם יש לזה הסבר? האם יש משהו שאני עושה לא בסדר?

תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• הכל בסדר, אבל

אהרון
    08/05/2009

הגוף שלך החליט שהוא מספיק רזה, כפי שתוכנן גנטי, ועושה כל מה שביכולתו למנוע את "שוד"
    השומן (גם שרירים). אם הוא התנסה גם בעבר בדיאטות הרזיה, כבר יודע להתגונן על ידי הפעלת מנגנוני התיעלות וחיסכון באנרגיה.
    אם את בכ"ז לא מוכנה להכנע לרצונו, בלבלי אותו בשינו סוג ואופי הדיאטה, בנוסף לפעילות גופנית יומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי הכמות הממולצת?
    אני
    07/05/2009

אני בת 22 154 שוקלת 48.5,אני משתדלת לאכול בסביבות ה1200-1300 קלוריות ליום
    (המטרה היא לרדת 3 קילו בערך) אני רוצה לדעת מהי הכמות הממולצת של פחמימות וחלבונים, ואיך אני אמורה לדעת לחשב את זה באוכל, אני אוכלת ככה: זה בערך כי לא תמיד יוצא לי להצמד לתפריט.האם אני יכולה לרזות עם תפריט כזה? והאם אני אוכלת הרבה פחמימות? או חלבונים? כמה עליי לאכול?
    בוקר: 2 פרוסות לחם עם קוטז 3%(3 כפות בערך) 2 גמבות אדומות ומלפפון+נס קפה מעט חלב 1%

ביניים: פרי או 2+מעדן 0% (עד 60 קל')
    נס קפה מעט חלב 1%

צהריים : חזה עוף/הודו/ דג בתנור עם המון המון ירקות בתנור (כרובית ,בורוקולי, בצל,שום, שעועית ירוקה, גמבה,חציל) וסלט ירקות+2 פתית שיפון ללא סוכר+כף טחינה

לפעמים בצהריים: סלט גדול מ5-6 מנות ירק+חצי טונה במים, פטריות (שימורים) אני שוטפת אותם, ו2 פרוסות לחם קל וקוטז.

*זה משתנה לפי החשק
    נס קפה מעט חלב 1%

בינים פרי או2

ערב: 2 פרוסות לחם קל קוטז וסלט ירקות ענקק

לילה: מעדן +פרי (חצי מלון נחשב פרי אחד?)
    נס קפה מעט חלב 1%

ובין לבין מנשנשת ירקות חתוכים עם לימון (קולורבי, גמבה, מלפפון)

תודהה רבהה

לקביעת תור
    סגירה
    מהי הכמות הממולצת?

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף..

אני
    07/05/2009

אני עושה פעילות גופנית בערך 3-4 פעמים בשבוע ( ספינינג)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט מאוזן ומתאים למטרה.

אהרון
    07/05/2009

היחס בין חלבונים ופחמימות נכון. הוסיפי כפית שמן לסלט. הגבילי פירות ל-3 ביום. חצי מלון=1 פרי.
    הלחם הקל מחיטה מלאה או חצי כמות לחם רגיל מלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות,ואפשר

אני
    10/05/2009

גם לרזות ככה? אני רוצה לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול?, מה הגבול כדי לא להשמין בימים שאיני עושה פעילות גופנית? אני צריכה להוריד מהתפריט?, לפעמים אני גם מוסיפה מעדן עם גרנולה או כל מיני פריכיות דבש למינהן, שזה יוצא יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לרזות

אהרון
    10/05/2009

בתפריט אחרי התיקונים יש כ 1200 קק"ל ויחד עם פ"ג ירזה אותך אבל לא מהר בגלל המשקל הנמוך שלך. העיקר לאכול בריא ולהתמיד.
    בימים ללא פ"ג לא צריך לאכול הרבה פחות, למשל חצי מכמות הלחם.
    במקום מעדן עם גרנולה או כל מיני פריכיות דבש הכיני לעצמך גביע לבן טבעי 1.5% עם חתיכות תמרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך אהרון!

אני
    12/05/2009

אני יעדכן אותך בירידה.
    ועוד משהו אתה דיאטן או משהו?
    כי אתה מבין המון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

אני
    13/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לאני

ד''ר רוני חרמון
    13/05/2009

את צריכה לאכול 35% חלבון 50%פחמימה 5% שומן 10% ויטמינים מינרלים נוזלים וכו'
    סה"כ את אוכלת יפה תשימי לב לחלוקה וכמות הקלוריות הימית שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר,

אני
    13/05/2009

מה הסך היומי של קלוריות שאותו אני לא צריכה לעבור? כמובן כדי לרזות..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו ערכו הקלורי של שקד אחד?
    מישהי
    07/05/2009

שלום,

כפי שכבר כתבתי בכותרת הראשית שאלתי היא- מהו ערכו הקלורי של שקד אחד.

תודה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות בשקד

רותי
    08/05/2009

היי
    ל-100 גרם שקדים 629 קלוריות. לדעתי בערך 20 קלוריות לשקד בהערכה גסה.
    בכל מקרה אם אוכלים הרבה רצוי ללא הקליפה כי יש בה חומר רעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מוזר.. עזרה בבקשה.
    מירה
    06/05/2009

שלום, אני בת 15 שוקלת 43 ק"ג וגובהי 1.58 מ'..
    אני נחבת נורמלית.. ובחישובים אפילו אומרים לי שאני בתת משקל אבל בכל זאת אני לא רואה את זה..
    אני רוצה לשמור על המשקל שלי ובכל העצות כתוב לאכול בין 1000-1200 קלוריות ביום. אבל אני יודעת שאם אעשה זאת רק אשמין!
    לפני כשנה שקלתי 49 ולאחר ש/גילו אצלי צליאק הורדתי משמעותית את כמות הקלוירות וגם את המשקל.. כיום אני אוכלת בין 400 ל-500 קלוריות ביום. הרבה אנשים אמרו לי שזה לא טוב ולכן החלתי לאכול בין 700 ל-800 קלוריות ואז השמנתי מאוד! מה הדבר הנכון לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מצב מוזר.. עזרה בבקשה.

הוספת תגובה

• טעות חמורה

אהרון
    06/05/2009

להרעיב את עצמך לדעת. בגיל ההתבגרות יותר מאשר בכל גיל, הגוף צריך לקבל הן כמותית, הן איכותית, את כל המרכיבים הנחוצים להתפתחותו התקינה. אל תסכני את הנכס הכי יקר שלך -הבריאות. את צריכה לאכול מאוזן 1400 קלוריות (תעשי את זה בהדרגה) בלווי פעילות גופנית יומית. בטוח תעלי במשקל בגלל שזה מה שהגוף שלך דורש, אבל קילוגרמים אחדים רק ייטיבו אתך מכל הבחינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה מהירה
    ליאת
    06/05/2009

בשנתיים האחרונות עברתי כמה סוגי דיאטות ולא הצלחתי לרדת למשקל שרציתי,היום אני שוקלת 65 ק"ג ורוצה להוריד 7 ק"ג. ראיתי ושמעתי לאחרונה על דיאטה מהירה של מעבדות רוקח, האם היא מומלצת ובאמת אינה גורמת נזק או שלא מומלץ להשתמש בה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה מהירה

הוספת תגובה

• עם הדיאטה הזאת בטוח שתצליחי להוריד

אהרון
    06/05/2009

את מפלס הכסף בכיס. יכול להיות גרוע מזה, ואני מתכוון לבריאות. אל תהי עוד קורבן של השליית פתרון הקסם. את חושבת שאם היה קיים, היו עוד שמנים בעולם?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת
    ענת
    05/05/2009

מסכימה אותך אהרון אך יש לי תחושת רעב במהלך היום ואני מרגישה לפעמים עייפות ותשישות.. לכן התחלתי לחשוב על הדיאטה הזו.. עכשיו אני לא אכן אוכלת ארוחת צהריים עשירה ומגוונת אך מזניחה את שאר הארוחות ולפעמים לא אוכלת בכלל

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• אפשר למנוע או למתן את תחושת הרעב

אהרון
    05/05/2009

על ידי ריבוי הארוחות: 3 עיקריות , 2 -3 ביניים. במידע ולא מתאים לך להתעסק יותר מדי עם אוכל, הרע במיעוטו הוא לוותר על הביניים אבל את חייבת לאכול 3 ארוחות מסודרות. לאכול רק פעם ביום
    לא בריא ולא עוזר להרזיה לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת
    ענת
    05/05/2009

שלום לכולם..
    לפני כשלושה שבועות התחלתי דיאטה בה אני אוכלת ארוחת צהריים ממוצעת שכוללת את כל המרכיבים הנחוציםן לגוף ופירות וירקות בצד חוץ מלחם, ממתקים ומשקאות כלשהן (מלבד מים).
    ירדתי ע עכשיו 3.5 קילוגרמים. קראתי על דיאטת הלחם ואני מתלבטת אם לנסות אותה או לא במיוחד והמעבר יהיה קיצוני מדיאטה ללא לחם בכלל לדיאטה שכולה לחם. האם אתם ממליצים על דיאטה זו? בבקשה תענו לי בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• עם הצלחה לא מתווכחים

אהרון
    05/05/2009

עכשיו את בדיאטה שמרזה אותך יפה, מה עוד שהיא מאוזנת ובריאה. אינני רואה סיבה לא להתמיד.
    אם תעברי עכשיו לתפריט עתיר פחמימות יש כל הסיכוים להפסיק את הירידה או אפילו לעלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה...
    רותם
    05/05/2009

מהי פחמימה מלאה ובאיזה מזונות מה הייחס לאכילה על כל 1 קג' גוף?
    מהו חלבון מלא- וחלבון חסר, באיזה מזונות ואיך סופרים לאכילה על כל 1 משקל גוף.
    ואגב נוזלים לשתייה? רופאים אחדים לא ממליצים להרבות בשתייה - ואילו אחרים מעדיפים עד 12 כוסות שתייה ביום. מהי שתיה נכונה? מיצי פירות, רק מים? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מזה...

הוספת תגובה

• הי רות

ד''ר רוני חרמון
    05/05/2009

אין פחמימה מלאה יש פחמימה מורכבת או פשוטה וזה תלוי באורך שרשרת הפחמנים שלה אורז מורכב יותר מפסטה וזו יותר מלחם וזו יותר משוקולד.
    לגבי חלבון תלוי בהרכב חומצות האמינו.
    על כל 1 ק"ג משקל כשמו כן הוא אם משקלך 70 זה כפול 70 .
    מים צריך לשתות הרבה תלוי בפעילות בחום ובלחות. אדם רגיל צריך לקבל נוזלים במזון ובשתיה שלו יותר מארבע ליטר ליום. שתיה זה חלק מהנוזלים. רצוי מים אבל כל נוזל טוב. גם באוכל יש הרבה נוזלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בדיאטה, מספר קלוריות ומשקל
    איילה
    04/05/2009

שלום רב,

אני בת 35, גובה 1.68. עד ללפני 4 שנים שקלתי 55 ק"ג ונחשבתי רזה למדי. אכלתי כל מה שמתחשק בלי לספור, בדר"כ מדובר בכמויות אוכל גדולות ובאוכל משמין בלי חשבון.
    לאט לאט השמנתי, בעיקר בשנה האחרונה, היום אני שוקלת כמעט 70 קילו ! עדיין אוכלת כמויות גדולות, בלי חשבון, כמעט ולא עושה פעילות גופנית.

התחלתי דיאטה בשבוע שעבר לפי תפריט של 1000-1200 קלוריות ליום. בגדול, וביחס למה שאני רגילה זה כמעט כלום. למרות זאת קראתי שצריכת קלוריות ממוצעת לאישה היא 1,500 קלוריות ביום.

האם יתכן שהגוף שלי שורף ללא פעילות גופנית 2,300 קלוריות ליום לדוגמה? אני מעריכה שבעבר אכלתי סביב 2,500 קלוריות ביום ולפי שריפת הקלוריות הממוצעת לאישה הייתי צריכה כבר מזמן לשקול 100 קילו.

כמה קלוריות מומלץ לאכול ביממה בכדי להרזות מהר? כי כרגע יש לי מוטיבציה ואם לא אראה תוצאות אני מניחה שאשבר.

וגם- האם אפשר להחליט על דיאטה קפדנית בימים ראשון-חמישי, כשבסופ"ש שומרים אבל אוכלים עם המשפחה? (לא אחזיק יותר מידי זמן מעמד עם החסות, עגבניות וגבינה לבנה האלה..)

ושאלה אחרונה - מה לדעתכם על פי נתוני המשקל שאני צריכה לשאוף אליו? כי להוריד 15 קילו נראה לי לא ריאלי וחסר סיכוי מראש...

תודה רבה
    איילה

הוספת תגובה

• השמנה, הרזיה, קלוריות

אהרון
    04/05/2009

מצבך לא נורא אבל המגמה מדאיגה, וטוב שהחלטת לעשות מעשה. כמו בכל דבר קל יותר למנוע מאשר לתקן אבל עם נחישות וכוח רצון הכול אפשרי.

התחלתי דיאטה בשבוע שעבר לפי תפריט של 1000-1200 קלוריות ליום. בגדול, וביחס למה שאני רגילה זה כמעט כלום. למרות זאת קראתי שצריכת קלוריות ממוצעת לאישה היא 1,500 קלוריות ביום.
    ==צריכת הקלוריות תלוי בנתונים האישיים, מטבוליזם, אורח חיים (יושבני, פעיל מתון, פעיל)ופעילות גופנית יזומה.

האם יתכן שהגוף שלי שורף ללא פעילות גופנית 2,300 קלוריות ליום לדוגמה? אני מעריכה שבעבר אכלתי סביב 2,500 קלוריות ביום ולפי שריפת הקלוריות הממוצעת לאישה הייתי צריכה כבר מזמן לשקול 100 קילו.
    ===בצד ימין למעלה בעמוד זה תמצאי מחשבון ותוכלי לחשב את מספר הקלוריות שאת שורפת.
    כמובן שהנתון סטטיסטי ויכולים להיות הבדלים לכל כיוון.

כמה קלוריות מומלץ לאכול ביממה בכדי להרזות מהר? כי כרגע יש לי מוטיבציה ואם לא אראה תוצאות אני מניחה שאשבר.
    ====לפחות 1200 קלוריות. על מנת לראות תוצאות מעודדות את צריכה לבצע לפחות שעה ביום פעילות אירובית בעצימות ביננונית וכל המרבה הרי הוא משובח.

וגם- האם אפשר להחליט על דיאטה קפדנית בימים ראשון-חמישי, כשבסופ"ש שומרים אבל אוכלים עם המשפחה? (לא אחזיק יותר מידי זמן מעמד עם החסות, עגבניות וגבינה לבנה האלה..)
    ===הדיאטה צריכה להתקיים 7 ימים בשבוע. אפשר לאכול עם המשפחה ולדלג על הדברים שנוגדים
    את עקרונות התזונה הנכונה (יש גם חוץ מחסות,עגבניות וגבינה לבנה). אפשר לאכול קצת יותר (אבל בריא) ולקזז למחרת בתוספת פעילות גופנית.
    ושאלה אחרונה - מה לדעתכם על פי נתוני המשקל שאני צריכה לשאוף אליו? כי להוריד 15 קילו נראה לי לא ריאלי וחסר סיכוי מראש...
    ===לא טוב לעשות תכניות גרנדיאוזיות, גם איאפשר להחזיר את הזמן אחורה. אם תגיעי ל 60 יהיה נפלא (גם אפשרי). אל תשכחי שהקצב לא חשוב אלא ההתמדה, השמירה ובעיקר הטמעת הרגלי אכילה נכונים ואורח חיים בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי איילה

ד''ר רוני חרמון
    05/05/2009

את צריכה לשקול כ- 60 קילו. דיאטה אפשרל לעשות ולהצליח רק עם שומרים על רצף בתוכנית להרבה זמן. הפסקה בשישבת פסולה.
    כמות הקלוריות שאת צריכה לאכול ביום צריכה להיות פחות מהנוסחה של משקל גופך כפול 24 כפול 0.9 . ככול שתוכלי פחות מהתוצאה הנ"ל תרדי יותר מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ושאלה

איילה
    09/05/2009

עבר שבוע של דיאטה (ובמצטבר כבר כמה שבועות שאני שומרת אבל רק שבוע אחד עם ממש הגבלת קלוריות נוקשה). ובכן- התוצאות נהדרות מבחינת המראה, החלק העליון הרזה בצורה משמעותית, אפילו מוזר כמה מהר זה קרה וכולם שמים לב. החלק התחתון (הבעייתי יותר) נשאר עדיין ללא שינוי.

מבחינת משקל - אולי זו טעות אני נשקלת כל יום, במחצית הראשונה של השבוע כשעשיתי הרבה ספורט שקלתי קילו פחות ממה שאני שוקלת היום. איך זה יכול להיות? ועוד שיש תוצאות כ"כ בולטות לעין?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות על התוצאות המוחשיות

אהרון
    09/05/2009

עבר שבוע של דיאטה (ובמצטבר כבר כמה שבועות שאני שומרת אבל רק שבוע אחד עם ממש הגבלת קלוריות נוקשה)
    ===ההגבלה לא צריכה להיות מקשה מדי בגלל שלמטבע יש שני צדדים, ואני
    מתכוון לסכנת השבירה , גם איבוד מוגבר של רקמת שריר
    ובכן- התוצאות נהדרות מבחינת המראה, החלק העליון הרזה בצורה משמעותית, אפילו מוזר כמה מהר זה קרה וכולם שמים לב. החלק התחתון (הבעייתי יותר) נשאר עדיין ללא שינוי.
    ===עניין של מבנה גוף. אצלך יש יותר שומן בפלג התחתון. היות שלרוב איבדת מים וברקמת השומן יש מעט מאד מים יחסית לרקמת השריר, ההקפים למטה ירדו הרבה פחות (אבדו פחות מים באופן מוחלט). בהמשך החלק היחסי של השומן בהרזיה יעלה אבל תמיד הפלג התחתון יהיה בולט יותר.

מבחינת משקל - אולי זו טעות אני נשקלת כל יום, במחצית הראשונה של השבוע כשעשיתי הרבה ספורט שקלתי קילו פחות ממה שאני שוקלת היום. איך זה יכול להיות? ועוד שיש תוצאות כ"כ בולטות לעין?...
    ==מספיק להשקל פעם בשבוע בגלל שיש תנודתיות יומית ותוך יומית באחוז המים ותכולת מערכת העיכול. מהיום למחר יכל להיות הבדלל של קילו, אפילו יותר, אבל לא מדובר על שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר מדיאטה לדיאטה
    מאיה
    03/05/2009

היי , ביצעתי את דיאטת חרמון ואכלתי ללא הגבלה ואני מעוניינת לבצע את הדיאטה של אולגה רז דיאטת הלחם שאלתי האם בין מעברי הדיאטה אני יעלה הכל בחזרה מפני שהדיאטה שונה לגמרי והוסבר לי שאם מפסיקים את דיאטת חרמון עולים כפול במשקל מה אני צריכה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מדיאטה לדיאטה

הוספת תגובה

• הדיאטה הכי טובה

אהרון
    04/05/2009

היא זאת בה את מצליחה להוריד, להתמיד ולשמור בלי נזק לבריאות. אם הדיאטה הנוכחית מספקת את הסחורה, למה שתפסיקי? שתיהן דיאטות יחודיות (לא חסרה גם ביקורת), כל אחת מהן מתאימה ונותנת תוצאות טובות לחלק מהמעוניינים בהרזיה. להבדיל מדיאטת אולגה רז (את לא תאוכלי כריכי לחם כל החיים), הראשונה מתאימה לאנשים מסויימים גם כאורח חיים אחרי שינויים כאלה או אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאיה

ד''ר רוני חרמון
    05/05/2009

כל דיאטה בסופו של דבר צריכה להיות מושלם עם תוכנית שמירה לאורך זמן ללא תוכנית שמירה עולים הכל בחזרה כך שמעבר מדיאטה לדיאטה יכול להעלות אותך זמנית במשקל. חשוב לבצע דיאטה ברצף ולאחר מכן לשמור על ההישג. אין דיאטה מוצלחת כמבצע חד פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה!
    ילדה
    03/05/2009

שלום , אומרים לי שאני רזה והכל אבל אני לאדעת למה..
    הבטן שלי ממש מפריע לי .....
    איך אני יכולה לעשות אותה שטוחה ולא בצורת מפתח כזאת ?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• ילדה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    03/05/2009

ל א ברור בת כמה את, כמה את שוקלת, מה הגובה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת תשובה מהירה!
    חסויה
    03/05/2009

היי.
    היום אני הולכת לאורחים בעוד חצי שעה.
    אני שומרת אוכלת נכון וכו'..
    אבל אני מפחדת שאגלוש מהכמות המותרת.
    לא הספקתי להתאמן היום כי אני צריכה לצאת לאורחים.
    האם כדי לי לקחת כדור משלשל,לאכול בהנאה ואז לא לפחד מהתוצאות?
    ד"א אין בכוונתי להתמכר..
    צריכה תשובה מידיית , תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה מהירה!

הוספת תגובה

• שירי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    03/05/2009

שלום,
    הדבר הגרוע ביותר שאפשר לעשות כדי לרדת במשקל הוא לקחת משלשלים או משתנים. הדבר יביא בסופו של דבר לנזק. לא רק זה אלא שירידה כזו היא רק ירידה וירטואלית של נוזלים שמאוחר יותר תחזורנה אליך. אם אכלת היום יותר מדי, תתאמני מחר יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה ..
    שיר
    03/05/2009

אני שוקלת 52 וגובה שלי 1.57 בת 14 .
    אני זקוקה לדיאטה של לרדת 3 קילו בחודש .
    כמה ארוחות לאכול ביום?
    הספורט שאני יעזר בו הוא אירובי , תרגילי שכיבה ...
    אני לא יודעת בדיוק איך לעשות דיאטה .. מה לאכול ? וכמה ?
    התחלתי לפני כמה ימים ואכלתי 3 - 4 ארוחות ביום וכימת אירובי כל יום .

אני חושבת שמה שאכלתי היום לא היה נכון ..
    בארוחת בוקר אכלתי קורנפלקס רגיל
    בבית הספר כריך עם קוטג' ועגבניות
    בצהריים כריך עם לחם קל אחיד עם תונה עם ביצים וירקות, תה-2סוכר, ואבקודו .
    ב6 בערב אכלתי המבורגר עם סלט, ומקרוני ופרוסת לחם ורוטב .
    כמה קלוריות אכלתי ? זו התחלה לא טובה?

תענו לי בבקשה על השאלות ..
    תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ..

הוספת תגובה

• יש מקום לשיפור

אהרון
    03/05/2009

את בתהליך גדילה והעודף שלך אינו גדול. הדגש צריך להיות על פעילות גופנית יומית, לפחות שעה.
    התפריט שלך מכיל 1300 -1400 קק"ל אבל טעון שיפור:

בארוחת בוקר אכלתי קורנפלקס רגיל
    ===לא קורנפלקס. עדיפה דייסת (סובין) שיבולת שועל עם חלב. הוסיפי פילפל אדום.
    בבית הספר כריך עם קוטג' ועגבניות
    ===לחם מקמח מלא. קוטג' עד 5%
    בצהריים כריך עם לחם קל אחיד עם תונה עם ביצים וירקות, תה-2סוכר, ואבקודו .
    ===לחם מלא, בלי סוכר, רק חצי אבוקדו בינוני
    ב6 בערב אכלתי המבורגר עם סלט, ומקרוני ופרוסת לחם ורוטב .
    ====במקום חמבורגר סרדינים\עוף רזה צלוי או מבושל. במקום מקרוני ולחם - ירקות מבושלים
    ===לילה: פרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .. כמה קלוריות יש ..

ענת
    04/05/2009

כמה קלוריות יש בקערת קורנפלקס?
    ומה כדי לאכול בערב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורנפלקס וארוחת ערב

אהרון
    04/05/2009

כמה קלוריות יש בקערת קורנפלקס?
    ==150. לא מומלץ, בעיקר בבוקר, כי מגביר את התיאבון. מוצר מתועש עם תוספת סוכר וכימיקליים.
    ומה כדי לאכול בערב?
    ==כתבתי לך בתשובה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך התפריט שלי להיום ? ..

ענת
    04/05/2009

בבוקר קורנפלקס
    ספורט במשך חצי שעה .
    בצהריים טוסט עם פסטרמה ועגבנייה ותה-2סוכר
    בערב אני יאכל תפוח ירוק
    כמה קלוריות יש בתפריט זה? והאם אכלתי נכון?

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ** בצהריים גם גמבה אדומה

ענת
    04/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב, אפילו רע מאוד

אהרון
    04/05/2009

בקושי 550 קלוריות. לא זאת הדרך, והסברתי לך מספר פעמים (גם תחת כינויים אחרים) שזה לא בריא והתוצאה הסופית, אחרי שתשברי, תהיה השמנה וזה במקרה הטוב.
    השארי עם התפריט של אתמול אחרי תיקונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נכון שסודה מפריעה לעיכול?
    דנה
    03/05/2009

האם נכון ששתיית סודה (ממכשיר סודה קלאב ולא ממשקאות מוגזים וממותקים) מפריעה לעיכול? מישהו אמר לי שהסודה היא בסיס והיא מתנגשת עם החומציות שבקיבה ולכן מפריעה לפעולת העיכול. האם יש בזאת אמת?

הוספת תגובה

• לא נכון

אהרון
    03/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה