מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליפי סוכרלפני לידה12/05/2009
בוקר טוב
רציתי בבקשה לדעת מה היחס בין סוכר לתחליפי סוכר?
נאמר, כוס סוכר? אם רוצים להשתמש בתחליף? אז כמה?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בתחליף, בד"כ כתוב על אריזה
אהרון12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליפני לידה
ד''ר רוני חרמון13/05/2009תחליפי סוכר הכוונה למוצרים מתוקים דמויי סוכר מופחתי או דלי או נתולי קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMRלילך11/05/2009
שלום רב,
אני דיאטנית והגיעה אלי לטיפול בחורה לצורך ירידה במשקל. חישוב ה- BMR הראה כ- 1,800 ולפי מד דופק נראה כי באימון היא שורפת כ- 500 קלוריות. מתאמנת 3 פעמים בשבוע. ברצוני להתייעץ: כיום היא צורכת תפריט של כ- 1,500 קלוריות ותקועה במשקל מס' חודשים. האם תפריט בן 1,300 קלוריות יהיה קיצוני מדי עבורה? איך נכון לחשב כמות קלוריות לקביעת תפריט מאוזן שמצד אחד יפחית במשקל ומצד שני לא יפגע בקצב חילוף החומרים?
בתודה מראש, לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMR נכון?
אהרון12/05/2009אי אפשר לסמוך על מחשבון או חישוב תאורטי של BMR בגלל שהתוצאה נקבעת באופן סטטיסטי.
אני מאמין שהBMR האמיתי נמוך יותר. כצעד ראשון הייתי מפנה אותה לאבחון מטבולי.
אפילו אם הנתונים המוזכרים נכונים, 1300 קק"ל אינו נמוך מדי. בכל מקרה הגברת הפעילות האירובית אמורה לגרום לתזוזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילך
ד''ר רוני חרמון13/05/20091300 קל' יכול להיות לה טוב אבל יותר חשוב היא צריכה להגביר את כמות שתיית הנוזלים ל-3 ליטר ליום. היא צריכה להעלות את הפעילות האירובית כמו הליכה במשך שעה 3-4 פעמים בשבוע והיא צריכה לאכול פחות מכמות הקלוריות המתקבלת מחישוב משקלה כפול 24 כפול 0.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמעיין11/05/2009
מה קורה שאוכלים רק סלטים ומרק 10 או רק מרקים (רק נוזלים) ? אני בת 15 גובה 1.60 אני שוקלת 51-52 אני רוצה להגיע ל45.
בכמה זמן אני יכולה להגיע למשקל יעד שלי אם התפריט הזה?אם בכלל? וזה תקין בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זאת הדרך
אהרון12/05/2009את חייבת תזונה מאוזנת. מה שאת מתכוונת לעשות יפגע בבריאותך ובסופו של התהליך או שתהי שמנה יותר (בגלל מעבר מקצוניות לקיצוניות) או חו"ח תגלשי להפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מעיין
ד''ר רוני חרמון13/05/2009את רזה ואינך צריכ משחקינהולה להיות מסוכנת והיא אה לרדת במשקל. אל תקחי דוגמה מג'ורנלים. דיאטה יכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לירידה במשקלספיר11/05/2009
לפני כשלושה חודשים התחלתי דיאטה של עצמי (לא של דיאטנית), לקח לי שבועיים מתחילת הדיאטה להתחיל לרדת במשקל ולאחר כשבועיים התחלתי לרדת בקצב (קילו לשבוע) , כעבור חודש וחצי הפסקתי לרדת במשקל ומאז ועד היום לא הורדתי אפילו גרם למרות שאני ממשיכה באותה הדיאטה ולא שיניתי כלום. מדוע הפסקתי פיתאום להרזות? מה אני יכולה כדי שאני אמשיך להרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים אישיים ותאור תפריט ופ"ג?
אהרון11/05/2009האם זאת הדיאטה הראשונה? אם לא, מתי היתה האחרונה ומה היו השגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא הדיאטה הראשונה
ספיר12/05/2009אני כל הזמן עושה דיאטות ומפסיקה. תמיד הבעיה שלי הייתה שלוש קילו גג שהייתי צריכה להוריד ולכן גם הדיאטות היו קצרות ואחרי שהייתי מפסיקה הייתי מעלה שוב ועושה שוב.. ובזמן האחרון עליתי יותר ועכשיו יש לי יותר להוריד.. שקלתי 57 לפני הדיאטה ועכשיו אני 53 וזה תקוע על המשקל הזה כבר מעל לחודש וחצי (אני רוצה להגיע ל51 או 50)... היו כמה שבועות שעשיתי בהם פעילות גופנית של ריצה פעמיים עד שלוש בשבוע והפסקתי כי עכשיו אני רוקדת איזה פעמיים בשבוע. בדיאטה הזו אני אוכלת בבוקר דנונה אקטיב מסייע בפעילות העיכול עם ברנפלקס וארוחת צהריים עם לחם, שניצל בלחמניה וכו' או ספגטי שזה הפחמימות ואז אני כבר לא אוכלת לחם ובערב אני אוכלת איזה מלפפון או משהו וזהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכת גובה וגיל
אהרון12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת גובה וגיל
אהרון12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה
ספיר12/05/2009הגובה שלי הוא 160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיל
ספיר12/05/2009ואני בת 18 וחצי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הירידה
אהרון12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשך הירידה
אהרון12/05/2009פעילות אירובית יומית של לפחות שעה.
החלפת השניצל בבשר רזה צלוי, וויתור על הפחמימות בצהריים לטובת סלט גדול וירק מבושל
בין צהריים וערב: פרוסת לחם קל מלא מרוחה במעט אבוקדו וחצי פילפל אדום
ערב: סלט גדול עם קופסת סרדינים ברוטב עגבניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ספיר12/05/2009תודה רבה עזרת לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ספיר
ד''ר רוני חרמון13/05/2009בדיאטה היא דינמית ומותאמת למצבך בזמן נתון כך שצריך לדעת ולשנות את הדיאטה לפי המצבים המשתנים. באופן כללי ירדת במשקל ולכן קצב הירידה שתקדי יקטן ביחס למשקל שירדת. איבדת הרבה נוזלים ואם לא תחזירי אותם לא תרדי במשקל תשתי 15 כוסות מים ליום ולבסוף הוסיפי פעילות גופנית הליכה של 5 ק"מ בשעה פעמיים בשבוע יעזרו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נכון שאם משמינים מתנמכים ?נוי11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא
אהרון11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר רוני חרמון13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתאום אני אוכלת המוןעדי11/05/2009
אני יושבת בבית מול המחשב ויודעת שהחלום הכי גדול שלי זה לרדת במשקל (שוקלת 75 ק"ג) ופתאום כאילו נכנסת בי רוח ואין לי שליטה עליה אני קמה למקרר ולוקחת כל מה שניראה לעין! הכל! עוגות מעדנים קורנפלקס עוגיות שטויות ושטויות. לא יודעת מה לעשות... גם לא ניראה לי שמישהו יודע, זה בטח עניין של לפתח אופי. אבל איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צודקת
אהרון11/05/2009אין לאיש פתרון קסם או עצה שבטוח תעזור.
בכ"ז אני מציע לך לבדוק אם התזונה שלך מאוזנת ומכילה הרבה ירקות טריים, סיבים תזונתיים ומים.
את צריכה לאכול בשעות קבועות ארוחות מסודרות, לא מול הטלוויזיה או המחשב.
מומלץ שתמיד יהיה לך זמין ירק שאת אוהבת ו"להתנפל" עליו.
פעילות גופנית יומית כאורח חיים אמורה למתן את התקפי הזלילה.
בקרי גם בפורום העוסק בהתמכרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ד''ר רוני חרמון13/05/2009אם חשוב לך להיות רזה אין דבר שיעצור בעדך. תתיחסי לרצון הזה כמו משהוא שהוא החשוב ביותר והמשמעותי ביותר בחיים. כמו שאת מתיחסת לאהבה, לימודים, כסף, הבטחה לחברה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בקרחנה רוזבלום11/05/2009
האם ארוחת הבקר הכרחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי את מי שואלים
אהרון11/05/2009ישנם אנשים שלא מסוגלים לאכול כלום עד הצהריים וכאלה שלא יכולים לתפקד בלי ארוחת בוקר.
אפשר לחיות עד גיל 120 בלי לאכול בבוקר בתנאי שהתזונה היומית מאוזנת, בריאה ובכמות הנכונה.
עם זאת מאוד מומלץ לאכול ארוחת בוקר נכונה ויש לזה הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת בוקר הארחשובה ביוםוחה ה
ד''ר רוני חרמון13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרים ושומניםגיא10/05/2009
שלום רב.
רציתי לשאול האם הסוכרים המצויינים במזונות הם מתוך כלל הפחמימות..?
ואם כן, מהן שאר הפחמימות אם הן לא סוכרים?
בנוסף, רציתי לשאול גם האם אותו כנ"ל לגבי כלל האומגות?
האם האומגה 3+6+9 מתחברים לכלל השומנים שיש למזון מסוים, או שכלל השומנים כוללים בתוכם רק שומן רווי ושומן טראנס, והחומצות שומן (האומגות) הן בנפרד?
אשמח לקבל תשובות על שאלותיי בהקדם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרים ושומנים
אהרון11/05/2009רציתי לשאול האם הסוכרים המצויינים במזונות הם מתוך כלל הפחמימות..?
===כן
ואם כן, מהן שאר הפחמימות אם הן לא סוכרים?
===ישנם שני סוגי פחמימות זמינות: א. פשוטות שבד"כ טעמן מתוק (סוכרים) . ב. מורכבות (עמילנים)
בנוסף, רציתי לשאול גם האם אותו כנ"ל לגבי כלל האומגות?
האם האומגה 3+6+9 מתחברים לכלל השומנים שיש למזון מסוים, או שכלל השומנים כוללים בתוכם רק שומן רווי ושומן טראנס, והחומצות שומן (האומגות) הן בנפרד?
====כל מוצר שומני טבעי מכיל את כול סוגי האומגה כאשר אחד או שניים דומיננטי.למשל כשאומרים שבדגים יש אומגה 3, הכוונה היא שהכמות גדולה באופן משמעותי. אותו דבר לגבי אומגה 6 בשמן זית. שניים הראשונים נמצאים בחומצות שומן רב וחד בלתי רווות ויאומגה 9 נמצא בשומן רווי שנחשב לא בריא. אומגה 3 נמצא בתחרות עם אומגה 6. אם היחס גדול יותר מ 4:1 לטובת אומגה 6, הראשון מאבד את יעילותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהמיקרואדנומה10/05/2009
שלום,
רציתי לדעת מספר דברים לגבי תוספי תזונה:
- אם אני אצליח לשמור על דיאטה טובה, האם אני צריכה תוספי תזונה?
למשל- נוגדי חימצון- אם אני אוכל כמות מסויימת של אוכמנויות וחמוציות ליום- האם אני צריכה בכל זאת תוסף שלהם?
- ובאותה נימה- כמה פירות יער ליום אני צריכה בכדי להשלים את הכמות המומלצת של נוגדי חימצון?
בנוסף לכך- אני גם צריכה לרדת במשקל, לכן- כשאני אוכלת על מנת להשלים את כל התוספים שאני צריכה, עלי גם להתחשב בדיאטה (האם בכלל יש סיכוי שאכילת קלוריות מומלצת ליום גורמת לכך שאזדקק לתוספי תזונה)?
- לפני ובמהלך מחזור יש לי רצון עז למתוק ולאוכל בכלל. הבנתי שיש כל מיני תוספי תזונה שמונעים את ההרגשה הזו. האם יש משהו באמת טבעי (אוכל) שאני יכולה לדבוק בו שימנע את ההרגשה הזו? כי נכון לעכשיו אני יורדת כ-2 קילו ב-3 שבועות ועולה קילו ויותר בשבוע של המחזור, כך שאני כמעט ולא יורדת במשקל...
- אולי מישהו יודע על הפניה למקום בו מפורט מה כדאי לאכול על מנת שלא יחסרו לגוף יותר מדי ויטמינים, נוגדי חימצון ויתר הקללות שאנחנו צריכים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלותי-
מיקרואדנומה10/05/2009כמובן שאם יש פעילות שיכולה לעזור בדברים האלה, גם זה יתקבל בברכה.
שוב- תודה והמשך יום מצויין לכולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונה ועוד
אהרון10/05/2009- אם אני אצליח לשמור על דיאטה טובה, האם אני צריכה תוספי תזונה?
למשל- נוגדי חימצון- אם אני אוכל כמות מסויימת של אוכמנויות וחמוציות ליום- האם אני צריכה בכל זאת תוסף שלהם?
===על אף שעל פי כמה מחקרים לתוספי תזונה של נוגדי חמצון יש יתרונות בריאותיים, ניסויים קליניים אחרים לא מצאו שום יתרון לתוספים שנבדקו קודם לכן, ועודף של חומרים אלו עלול להזיק.
- ובאותה נימה- כמה פירות יער ליום אני צריכה בכדי להשלים את הכמות המומלצת של נוגדי חימצון?
====אין כמות מומלצת של נוגדי חימצון אבל מי שאוכל הרבה ירקות ופירות טריים (לא חייבים פירות יער למרות יתרונותיהם המשוערים). אם הנושא מעסיק אותך אכלי נבט חיטה ו\או שמן נבט חיטה המכיל כמות גדולה של וויטמין E שעל פי מקורות מסויימים נחשב לנוגד החימצון החזק ביותר.
כמו כן נוגד חיטמצון חזק הוא הסלניום שנימצא בכבד עוף ובקר, כליות בקר,סלמון, טונה ועוד.
בנוסף לכך- אני גם צריכה לרדת במשקל, לכן- כשאני אוכלת על מנת להשלים את כל התוספים שאני צריכה, עלי גם להתחשב בדיאטה (האם בכלל יש סיכוי שאכילת קלוריות מומלצת ליום גורמת לכך שאזדקק לתוספי תזונה)?
=====אם התפריט מאוזן ומכיל שפע של ירקות טריים, התוספים מיותרים לגוף ולכיס. כפי שנאמר,
תוספים מסויימים שלוקחים ללא צורך ובצורה לא מושכלת עלולים להזיק.
- לפני ובמהלך מחזור יש לי רצון עז למתוק ולאוכל בכלל. הבנתי שיש כל מיני תוספי תזונה שמונעים את ההרגשה הזו. האם יש משהו באמת טבעי (אוכל) שאני יכולה לדבוק בו שימנע את ההרגשה הזו?
===הרע במיעוטו הוא פירות יבשים בתור מתוק. אם היו קיימים התוספים המוזכרים לא היו עוד שמנים בעולם.
כי נכון לעכשיו אני יורדת כ-2 קילו ב-3 שבועות ועולה קילו ויותר בשבוע של המחזור, כך שאני כמעט ולא יורדת במשקל...
- אולי מישהו יודע על הפניה למקום בו מפורט מה כדאי לאכול על מנת שלא יחסרו לגוף יותר מדי ויטמינים, נוגדי חימצון ויתר הקללות שאנחנו צריכים?
===פרטי את התפריט היומי שלך ואת הפעילות הגופנית ותקבלי הצעות שיפור שיעזרו לך לרזות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשיר10/05/2009
שלום. רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לאכול ביום?
אני בת 14 וחצי עוד מעט 15 שוקלת 72.5 וגובהי הוא 1.66 ואני רוצה להגיע למשקל 55-57
איך אנ יכולה לעשות את זה בצורה מהירה?
אני נמצאת בחוג ספורט לנערות ושם יש פעילות אירובית ועבודה על כל חלקי הגוף [החוג הוא פעמיים בשבוע אני צריכה לעשות עוד פעילות גופנית חוץ מזה??
מיד מתחת למותניים שלי נראה לי שזה הירכיים.. הם ממש ממש רחבות ואני נראית משמ שמנה אמרו לי ששם מתרכז כל השומן שלי.. איך אני יכולה להוריד אותו??
אני ממש יודה אם תוכלו לעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח אפשר וצריך לרזות
אהרון10/05/2009שלום. רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לאכול ביום?
אני בת 14 וחצי עוד מעט 15 שוקלת 72.5 וגובהי הוא 1.66 ואני רוצה להגיע למשקל 55-57
איך אנ יכולה לעשות את זה בצורה מהירה?
===למה בצורה מהירה? איפה היית עד עכשיו? הקצב לא חשוב אלא ההתמדה והשמירה.
תזונה נכונה של 1300 קק"ל ליום ופעילות אירובית יומית של שעה ירזו אותך יפה.
אני נמצאת בחוג ספורט לנערות ושם יש פעילות אירובית ועבודה על כל חלקי הגוף [החוג הוא פעמיים בשבוע אני צריכה לעשות עוד פעילות גופנית חוץ מזה??
===בימים האחרים שעת הליכה מהירה\ריצה
מיד מתחת למותניים שלי נראה לי שזה הירכיים.. הם ממש ממש רחבות ואני נראית משמ שמנה אמרו לי ששם מתרכז כל השומן שלי.. איך אני יכולה להוריד אותו??
===את לא יכולה לכוון את ההרזיה למקומות מסויימים. רק הרזיה כללית תוריד שומן גם מאיזור זה
אבל שם תמיד יהיה לך יותר שומן בהתאם לתכנון הגנטי של מבנה גופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם ותודה מראש3>לינוי09/05/2009
כול השבוע עשיתי דיאטה והליכה, והיום ואתמול [שישי שבת] אכלתי ולא שמרתי על אוכל נכון, אז כאילו כול המאמץ של השבוע התבזבז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או שכן, או שלא
אהרון10/05/2009תלוי בגרעון הקלורי שנוצר בימים בהם היית בסדר מול העודף בסוף השבוע. דבר אחד בטוח: בשיטה הזאת לא תוכלי לרזות. דיאטה עושים 7 ימים בשבוע , אין מקום לפשרות והנחות יזומות. מעידות חד פעמיות מקזזים למחרת (ואם צריך, 2-3 ימים) על ידי הורדה מתונה בערך הקלורי של התפריט המומלץ ותוספת פעילות אירובית, וזה הרע במיעוטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גריעניםמרינה09/05/2009
גריענים בדיאטה
כמה קלוריות זה כמות גדולה של גרעינים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון שומן, המון קלוריות.
אהרון09/05/2009במפורש, לא מומלצים בדיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואבטיח?
מרינה10/05/2009זה גם משמין והרבה קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבטיח בסדר
אהרון10/05/2009פרוסת אבטיח (200-300 גר נטו) נחשבת למנת פרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכשתי מרוב יאוש דיאטה של מעבדות רוקמירי חסון09/05/2009
וזה גורם לי לפריחה ואין לך עם מי לדבר ולהתיעץ ואחרי ר כפיות הפסקתי בשתית האבקההזו כי גם אין לך מענה אחרי שרכשת הלא מכירים אותך וזה לא מוכר בקופות ואני לא יודעת איך נותנים לרמאי כזה להפיץ דיאטה כזו שמאושרת כביכול וטובה ואני היום חוששת לבריאותי ואין עם מי לדבר אך זה לא יגמר כך אני יוריד אותו מהאינטרנט חוצפה גניבה וגזילה ליפול כמוניברשת שלהם מרוב יאושץ אנא פרסמו זאת שלא ירכשו ויפלו כמוני ברשת של הם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא, שילמת שכר לימוד
אהרון09/05/2009עכשיו אחרי שלמדת על כיסך לפני שהגעת לבשרך (בריאותך) שאין פתרונות קסם, התחילי דיאטה שפויה ובריאה בלווי פעילות גופנית אפקטיבית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה
מירי חסון09/05/2009פגעתי בבריאותי וחטפתי פריחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שזה קרה בהתחלה
אהרון09/05/2009ומנע ממך להמשיך ולגרום נזק גדול יותר. לדעתי, הפריחה תפסק תוך זמן קצר, אחרת מומלץ להבדק על ידי רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים והשמנהדניאלה08/05/2009
שלום, אני נוטלת סטרואידים באופו קבוע במינון נמוך (5-2 מ"ג) עקב RA. בשנה האחרונה נטלתי 15 מ"ג עקב החרפה במחלה. כיום, עם התחלת טיפול חדש, אני נוטלת 5 מ"ג ביום ומתמודדת עם 10 ק"ג נוספים במשקלי. אני רעבה כל הזמן למרות תפריט המורכב ממזונות מקמח מלא, קטניות ומעט פרות. איך מתמודדים עם הרעב הגדול והמשקל העודף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון נמוך
אהרון08/05/2009במינון כל כך נמוך כמעט שאין תופעות לוואי כולל השמנה. בהחלט אפשר להתגבר על ההשמנה,
ובשלב הנוכחי אין "להאשים" את הסטרואידים. תזונה נכונה כמותית ואיכותית בלווי פעילות אירובית יומית אמורה להרזות אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקות סופגי שמןרוחמה08/05/2009
שלום
אני מבשלת ירקות בכל מיני תבשילים המכילים שומן (צלי עוף, מרק בצל על בסיס חמאה, וכו'). הצרה היא שכשאני לוקחת לי רק מהירקות אני לא יודעת האם להחשיב אותם כחופשיים או שמא הם ספגו את השמן?
הדיאטנית אמרה לי שירקות המכילים הרבה מים, כמו חציל וקישוא, סופגים הרבה שמן ולכן אינם נחשבים לחופשיים אם שמתי אותם בסיר של העוף.
האם זה נכון לגבי כל הירקות? (אולי ירקות כמו ארטישוק ושורש מכילים מעט מים ולכן סופגים קצת שמן)
והאם ניתן להוציא את רוב השמן מהירק ע"י הספגתו בנייר או בקצת מים רותחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה
איילה09/05/2009שתבשלי עם פחות שומן. הירק סופג שומן ולא נראה לי שמגבת נייר תעזור או מים רותחים.
יש לך 2 אפשרויות:
להוריד את כמות השומן בתבשיל
או להכין בנפרד ירקות בלי שומן, מאודים, בתנור. שימי כפית שמן על סיר שלם, זה יהיה טעים בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)