מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קלוריותנוי28/05/2009
היום אכלתי 60 גרם ברנפלקס 1 וחצי כוסות חלב 1% 20 גרם פייברוואן תפוח בנוני שליש כרוב בנוני חצי קופסאת רסק עגבניות כישוא פטריות בערך 100 גרם 30 גרם כרובית 2 מלפפונים פלפל אדום 200 גרם ברוקלי עגבניה 2 כפות קטשופ שניצל תירס לייט כפית אבקת מרק עוף 4 פרוסות לחם קל ג'לי לייט[20 קלוריות] 3 פרוסות פסטרמה 2 כפות חומוס 2 מעדנים 0% תפוז כמה קלוריות בערך צרכתי? והאם אכלתי בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1400 - 1300-בריא אך אפשר לשפר
אהרון28/05/2009שניצל תירס - מוצר מתועש מכיל כימיקליים
אבקת מרק אפילו יותר גרוע
לחם קל מומלץ חיטה מלאה
פסטרמה רק מדי פעם -במקומה צלי עוף\בקר רזה ביתי. אפשר להכין מראש לכמה ימים ולחתוך כל פעם פרוסות דקות.
הירקות בסדר גמור, אפשר להוסיף חסה וגזר
לפחות פעמיים בשבוע דג טרי איכותי
אפשר להוסיף פרי ובמקןם מעדנים, יוגורט טבעי 1.5%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת קלוריותעמי28/05/2009
נגיד שבן אדם אכל במשך שנה 1000 קלוריות ביום, אם הוא יתחיל לאכול נורמלי כ 1600-1700 קלוריות הוא יעלה במשקל בלי סוף?(מדובר בגבר בן 19 שוקל 47 160)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עמי
ד''ר רוני חרמון31/05/2009הוא יעלה עד שתצרוכת הקלוריות היומית שלו תשתווה ל- 1700 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי אפשר משהו יותר פשטני?
עמי31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
עמי02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי...
עמי02/06/2009האם כדאי כל שבוע לעלות ב100 קלוריות עד שאני אגיע ל1700 ובכך זה לא יגרום להשמנה?
ואז אני אעמוד על 1700 קלוריות יומיות שזה נורמלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה זה חשוב לי!
עמי04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת השמנהעדי27/05/2009
שלום, אני בת 17 ועוד מעט אני מתגייסת לצבא. הבעיה שלי שאני רזה מדיי. בצו הראשון הצלחתי איכשהו לעבור את המבדקים כי הבאתי תוצאות בדיקות אצל רופא המשפחה שלי ואז שקלתי 49.5 והרופא שלי כתב 50 קילו כדי שאני יוכל לההתגייס (כי הצבא לא מגייס פחות מ-50)
אותה תקופה הייתי אוכלת טוב. וגם היום אני אוכלת טוב לדעתי אני אוכלת ממש הרבה אבל הבעיה שלי שאני יורדת במשקל. מאז ירדתי עוד ואני שוקלת כעת 47 קילו והגובה שלי הוא 164 ס"מ. אני יודעת שזה לא טוב ושאני בתת-משקל.
אבל אני לא מבינה למה אני לא משמינה אני באמת אוכלת הרבה. דבר נוסף שלא ציינתי הוא שאני אוהבת מאוד ספורט. מגיל 4 אני שוחה ואני הייתי בנבחרת התעמלות קרקע של הבית ספר שלי במשך 4 שנים (מכיתה ז' עד כיתה י). כרגע אני פחות עושה ספורט בגלל שאין לי זמן בגלל הבגרויות אבל בכל שיעורי ספורט אני בין הבודדות שפעילות באמת בשיעור (כי רוב בחברות שלי שונאות ספורט) וגם עשיתי בגרות בספורט וכמעט בהכל קיבלתי מצטיין.(מתח, ריצה כפיפות בטן)
כרגע אני לא עושה ממש ספורט ובכל זאת אני מרזה. מה יכול לגרום להרזיה הזאת שלי? הלכתי לרופא וביקשתי הפניה לתזונאית אבל עדיין לא קבעתי אליה תור. גם יש לי בעיה שיש דברים שאני לא אוהבת לאכול ממש. נגיד בשר אני אוהבת אבל עוף פחות. אז בקיצור מה אני יעשה? גם יש הרבה אנשים שמעירים לי שאני רזיתי ושאני נראית חיוורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
עדי27/05/2009יש לי נשירת שיער ולעיתים אני מרגישה עייפות חולשה וסחרוחורות. זה קשור למשקל שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
minerva27/05/2009נסי לפרט תפריט יומי ממוצע... אולי רק לך נראה שזה הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתסמינים מצביעים על אנמיה
אהרון27/05/2009שנובעת מחוסר ברזל ו\או B12 ו\או חומצה פולית עקב תזונה לקויה או בעיות ספיגה. האם נבדקו הנ"ל?.
אני מצטרף לעיצה שקיבלת להצגת התפריט היומי כולל כמויות ונבדוק מה טעון שיפור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט יומי
עדי28/05/2009בד"כ בבוקר אני אוכלת לפחות 2 פרוסות ואם לא אז כמה בורקסים. ואז בצהריים אמא שלי מכינה אורז, עוף לפעמים ספגטי ושניצל. אז אני אוכלת. אבל את העוף אף פעם אני לא מסיימת. אחרי שאני מסיימת לאכול אני לוקחת עוד מנה של ספגטי ואז עד הערב אני אוכלת טוסטים, חביתה מעדנים וזהו. ולפעמים אני אוכלת פירות.
למשל כשאנחנו עושים על האש אז אני טוחנת בשר בכמויות כי אני אוהבת.. וגם אני אוכלת ביצי דגים אני מטורפת על זה ולפעמים דג נסיכה או דניס בשבתות וזהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשפר
אהרון28/05/2009ארוחת הבוקר צריכה להיות יותר עשירה ומזינה. הוסיפי ירקות וחלבון (אני לא יודע מה ההרכב של הבורקס) כמו גביע קוטג' 5% וגם פירות יבשים.
התרגלי לאכול ארוחת ביניים, מומלץ כריך מלחם מלא (לא קל) עם פרוסת בשר קר (רצוי בקר)
וירק.
בצהריים את חייבת לגמור את הבשר. לפחות פעם בשבוע כבד עוף. הוסיפי פירות כמנה אחרונה
ולך מותר גם עוגה איכותית.
אכלי ארוחת ביניים לפני הערב: גביע יוגורט 3% עם 3 כפות שיבולת שועל ופרי.
בערב קופסת סרדינים בשמן\חביתה\טונה בשמן, לחם מלא חופשי, ירקות שוקולד איכותי.
בין הארוחות אגוזים ושקדים חופשי.
חשוב לבדוק את ההמוגלובין ומה שכתבתי בתגובה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
מיכל28/05/2009לך הלוואי היו לי כאלה בעיות.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני צריכה לעשות בדיקות דם
עדי28/05/2009של 6 מבחנות.. תודה על הכל. אני אשתדל לאכול את כל זה
ולמיכל- גם חברות שלי ואמא שלי אומרות שכיף לי והכל אבל לפעמים יש אנשים שאומרים שאני נראית אנורקסית וזה לא יפה לי ויש 2 צדדים לכל מטבע.... גם אמא שלי ואחותי מנסות להרזות ולא מצליחות ולי יש את הבעיה ההפוכה. שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל28/05/2009גם לך חמודה בהצלחה ויאללה תתחילי לטחון המבורגרים ושווארמות תראי איך את משמינה .סתתתאאאאםם..... צוחקת ביי חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ד''ר רוני חרמון31/05/2009בעייתך זקוקה לבדיקה רפואית קפדנית ולכן את חייבת לפנות לרופא המשפחה שלך עם הסיפור ולעשות בירור מקיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבוניםבת27/05/2009
שלום
אחרי שלושה חודשי דיאטה (מאוזנת, לבד, בלי ספורט) התחלתי גם לזוז.
התחלתי הליכות בשכונה (בממוצע 2 קילומטר עד 4 בכל פעם).
לפעמים אני מוסיפה גם עלייה וירידה במדרגות למשך כמה דקות.
יש לי כמה שאלות-
1. ממליצים להתאמן לא עד שמעולפים אבל עד שיש נשימות כבדות. אני מרגישה שרוב ההליכה שלי אני אל מתאמצת ורק בחמש הדקות האחרונות אני מתנשפת ומזיעה, ואז אני מוסיפה שלוש פעמים עלייה וירידה במדרגות קומה שלישית ו... אני מקבלת סחרחורת1 לגמרי! מצד שני הנשימות נרגעות אחרי דקה על הספה.
משהו פה לא יעיל מספיק. אני רואה אנשים שמתאמנים שעה וחצי ונוטפים זיעה ואני מקבלת סחרחורת אחרי גג 40 דקות "אימון" לא קשה כל כך. אגב החסרחורת מופיעה גם על הליכון, או בכל פעם שאני מגבירה את הקצב.. מדצ שניה כושר משתפר וכל יום אני מצליחה עו דועוד. מה עושים?
2. התחלתי לחשב כמות חלבונים ליום, כי אני בהחלט מרגישה את השרירים, אני יודעת שהספורט הזה, הוא בסהכ בדרגת עצימות לא גבוהה ובקושי בינונית - אבל אני מרגישה "שרירים" כמה חלבונים ביום אני אמורה לאכול בגרמים אם אני שוקלת 74 קילו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולגבי הספורט
בת27/05/2009מצד אחד אומריםש אסור להתאמן יום יום על אותם שרירים עלמנת לתת להם זמן להשתקם, מצד שני המלצת פה אהרון למישהי לעשות פעילות יום יום ואפילו פעמיים ביום. אם הפעילות שלי היא בעיקר הליכה אפשר יום יום? גם אם היא קשה (למשל במדרגות שמרגישים את השריר מאוד?).
וגם.. קראתי היכנשהו שירידה במדרגות שורפת יותר קלוריות מעלייה - זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות בונה שריר רק פעם ביומיים
אהרון27/05/2009עבור אותה קבוצת שרירים. השריר בונה את עצמו במצב מנוחה יחסית, בין אימון לאימון. לרוב המתאמנים מומלץ מרווח של 48 שעות. לגבי פעילות אירובית לא קיימת המגבלה ואפשר כל יום ואפילו פעמים ביום, תלוי בכושר האישי. אם לך קשה, לא צריכה להגזים אלא להעלות את המינון והעצימות בהדרגה, עם שיפור סיבולת לב-ראיה שיבוא אם תתמידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדרגות - עליה וירידה
אהרון27/05/2009אם יש הצטברות של חומצת חלב (זה מה שגורם "להרגיש" את השרירי למחרת) חל אותו כלל שצויין קודם לגבי פעילות בונה שריר, אחרת אפשר כל יום.
בירידה יש פחות שריפת קלוריות, לעומת זאת שחיקת המפרקים גדולה יותר. לכבדי משקל מומלצת זהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לספורט וחלבונים
ד''ר רוני חרמון27/05/2009לגבייך בהיקף הפעילות שלך אין כל חשיבות לדבר רק לבודי בילדרים זה משמעותי. אני מיעץ לך לעשות הליכה של שעה ברצף לאחר שבועיים תוסיפי גם קצת פעילות אירובית כ10 דק' ועוד 10 דק' משקולות זה יספיק לך. תמשיכי בדיאטה מאוזנת רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
בת27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר?מיכל26/05/2009
אני עושה עכשיו דיאטה מאוזנת אוכלת בריא הרבה ירקות ,לחם מלא ,וגבינות רזות ביצה ליום או טונה במים צהריים עוף עם סלט או קציצות הודו + חצי כוס פחממה ומשלבת הליכות מהירות לפחות ארבע פעמים בשבוע וגם קצת ריצה השבוע ירדתי רק 650 גרם האם זה קצת מדי או שזה בסדר לשבוע ולהמשיך במה שאני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיקר להמשיך
אהרון26/05/2009קצב הירידה שונה מאדם אחד לשני עם אותם הנתונים, גם אם התזונה והפעילות הגופנית דומות.
בהתחשב בעודף שלך היית מצפה קצב מהיר יותר אבל הכי חשובה היא ההתמדה. גם קצב של 2 ק"ג לחודש בסדר. הרחבת הפעילות הגופנית עשויה להגביר את הירידה. אם שחיה מהווה אופציה בשבילך, תקבלי תמורה נאה.
יכול להיות שבקרוב תהיה עצירה אבל אין מה להבהל, זאת תופעה נפוצה בעיקר אצל נשים. אם תמשיכי באותו משטר הירידה תתחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רנין31/05/2009תודה על התגובה המהירה ועל ההסבר המדעי
רנין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רנין
מיכל31/05/2009זה נראה שאת אוכלת ממש קצת בערב את לא אוכלת כלום? כמה רזית בכמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בשירשור חדש, רק מסבך
אהרון26/05/2009הפסקה זמנית בירידה יכולה להיות 1-3 שבועות אבל לא חייבת לבוא. אני רק רוצה להכין אותך לקראת האפשרות, וכפי שאמרתי לא צריך להתיאש אלא להמשיך.
פעילות הגופנית שלך ראויה, אבל אם תרצי לזרז את ההרזיה (לא חובה) צריך לבצע כל יום ורצוי
פעמיים ביום על מנת להחזיק את קצב חילוף החומרים גבוה. אני לא ממליץ לך בשלב זה לצמצם את
את התפריט. הורדה בערך הקלורי היומי רק תוריד את קצב חילוף החומרים בניגוד להגברת הפעילות הגופנית שתעלה אותו תוך זרוז ההרזיה.
לשעת ארוחת הערב אין חשיבות בתנאי שזה לא גורם לך לאכול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל
ד''ר רוני חרמון27/05/2009תמשיכי כך זה בסדר לדעתי תעשי הליכה ברצף במשך שעה ריצה לא חובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי תיאבון
מיכל27/05/2009היום אין לי בכלל תיאבון בכלל לאחרונה מאז שהתחלתי להתאמן ולאכול בריא פחות בא לי לאכול
היום אכלתי רק ב-12 (גם כי לא יצא לי לאכול וגם כי לא הייתי רעבה) כריך מלחם עינן עם טונה במים וחתיכת גמבה + נס חלב רזה וזהו.
אני מפחדת שאני יוכל קצת מדי ולא ימשיך לרדת מה לעשות לאכול בכח?
מה עוד כדי לי לאכול היום יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות
מיכל27/05/2009שכחתי לשאול חג שבועות מתקרב אלינו עוד מכשול בדרך אני מתארחת אצל אימי שנוהגת לבשל מאכלים שחבל על הזמן בקיצור אני לא יודעת מה היא מכינה ואני רוצה לדעת האם כדאי לי לא לאכול במשך היום ולאכול טוב בערב או האם לאכול קצת מכל דבר בערב ובמשך היום לאכול כרגיל מה הדרך? איך לשמור ?ואיך אולי בכל זאת אפילו גם לרדת? (אני דתיה לא נוהגת לעשות ספורט בשבתות וחגים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל27/05/2009תודה אהרון אתה מאד עוזר לי אין לי כ"כ את מי לשאול אף אחד לידי לא עושה דיאטה בעלי רזה אין לו בעיה ואת שאר המשפחה (שחלקם צריכים דיאטה )לא ממש נעים לנדנד בנושא נראה לי שנמאס להם לפעמים שאני מדברת איתם על דיאטה ואין לי עם מי לדבר ולקבל את התמייכה ואת ההכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יש רק אחת!
אהרון27/05/2009אפשר להודיע לה שאת בדיאטה ושתכין עבורך משהו מתאים. בקשי שלא תשים רוטב בסלט ושתגיש לך פירות במקום עוגה. במנה העיקרים המנעי מתוספות מלבד ירקות טריים או מבושלים (לא מוקפצים). אם בארוחה יש דג וגם פשטידה העדיפי את הדג (לא מטוגן).
טעות לא לאכול בבית אוכל דיאטטי ביום האירוח, ההיפך הוא הנכון כדי למנוע תאבון יתר ואיבוד שליטה.
הליכה אינה מחללת שבת וחג אבל ממילא את לא עושה כל יום פעילות גופנית, כך שאין בעיה לנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשום אופן לא לאכול בכוח
אהרון27/05/2009מה שכן, את צריכה יותר ירקות. חתיכת פילפל אינו מספיק. אם יום אחד תאוכלי פחות לא יקרה אסון
אם זה בא באופן טבעי ולא מדובר בהרעבה עצמית. בערב אכלי רגיל, אין צורך לקזז אבל שתי מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנפלקס
מיכל31/05/2009האם חופן קורנפלקס+חלב 1% בארוחת ביניים זה בסדר? אני יודעת שיש דברים יותר בריאים כמו פרות וכאלה אבל לא יצא לי עדיין לעשות קניות ......וכמה פרוסות של לחם מלא (עינן לצורך העיניין) מותר לאכול ביום בהנחה שאני אוכלת כריך גם לצהריים. האם בערב אני לא יכולה לאכול כריך ולאכול פתית או משהו במקום או שזה בסדר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
מיכל31/05/2009לכתוב שבבוקר גם אכלתי כריך עם חביתה בלי שמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנפלקס ולחם
אהרון31/05/2009אני לא יודע כמה זה החופן שלך. עדיף לשקול פעם אחת תוכן של כוס ולדעת על איזו כמות מדובר.
המנה הרגילה היא 30 גר = 110 קק"ל וכוס חלב 1% = 90 קק"ל. אפשר לאכול בביניים ואם את סופרת קלוריות לקחת בחשבון היומי.
אם את אוכלת רק לחם בתור העמילן נהחידי בנוסך ל30 גר קורנפלקס, 4-6 פרוסות (לחם קל).
החלוקה במשך היום אינה חשובה, רק הכמות הכוללת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מותר?
מיכל01/06/2009שלוםן
רציתי לשאול, אני מאד אוהבת זיתים ירוקים ורציתי לדעת כמה מותר לי לאכול מהם בארוחה
ובכלל במשך היום האם הם באים במקום כפית שמן זית נאמר או במקום טחינה או שהם יכולים לבוא בנוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיתים
אהרון01/06/2009עתירי קלוריות 140-160 קק"ל\100 גר. קלורית 20 גר זיתים ירוקים = כפית שמן. כמובן שצריך לחשב בתפריט היומי. למי שסופר קלוריות אין בונוסים, ובטח שלא מוצר עתיר קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהמירה25/05/2009
שלום לך,
משקל 70
גובה 167
שמעתי על צמחיים טבעיים להרזיה כמו אמאנה קיר seven slim והאמת שהחברה שלי ירדה במשקל ורציתי לדעת אם זה בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
אהרון רזון21/11/2012אין צמחים כלשהם שגורמים להרזיה כשלעצמם. רק שינוי רדיקלי ותמידי באורח החיים יעזור. החברה שלך ירדה במשקל בזכות מאזן אנרגיה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרונות אחרים
שי26/11/2012צמחים וכל מיני שיטות כאלה אני לא מכיר אבל אני יודע שאני סבלתי מעודף משקל המון שנים ושום דבר שניסיתי לא עבד. היה לי קשה לעלות במדרגות אפילו ועל לשחק עם הבן שלי בכלל לא יכולתי לחשוב וזה ממש גרם לי לכמעט דכאון. לא ידעתי מה לעשות כי זה התחיל להשפיע לי על החיים ובאיזשהו מקום אפילו התחלתי לפחוד שהבן שלי יגדל בלי אבא כי הבדיקות שעשיתי לא היו טובות בלשון המעטה. ומה שלא עשיתי לא הצלחתי לרזות. ואז אשתי שמעה על השיטה של טיפול להרזיה של תומר סקר. היא עשתה לי הפתעה ליום ההולדת ולמרות שכבר התייאשתי כמעט מכל הנסיונות האחרים הלכתי וזה עבד. לא יודע איך הוא עושה את זה אבל הטיפול להרזיה שלו פשוט עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
סוזי27/05/2009שלום לך,
משקל 70
גובה 167
שמעתי על צמחיים טבעיים להרזיה כמו אמאנה קיר seven slim והאמת שהחברה שלי ירדה במשקל ורציתי לדעת אם זה בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש בנודלס עוףטלי25/05/2009
שלום רב,
רציתי לשאול כמה קלוריות יש במנה של נודלס עוף מוקפץ בסגנון תאילנדי יחד עם ירקות וחתיכות חזה עוף?
בתודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בסגנון-
minerva25/05/2009כמה קלוריות יש בפרי שייק? האם הם מוסיפים סוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לתפריט רגילminerva25/05/2009
תמיד הייתי בחורה רזה. אני 1.60 ושקלתי 51 ק"ג בערך. עד לפני כשנה נהגתי "לאכול מה שבא לי", באופן טבעי די בריא (הרבה ירקות וכו') אך גם עוגיות וגלידות לרוב.
באיזשהו שלב החלטתי להכנס לאורח חיים בריא יותר והורדתי את הנשנושים המיותרים. בנוסף התחלתי בהדרגה לצמצם את צריכת השומן (עברתי לגבינות רזות- בסופו של דבר לחצי אחוז שומן) ולאט לאט הגעתי לתפריט מאוזן (כולל פחמימות, חלבונים מסוגים שונים והרבה מאד ירקות. צריכת השומן פחותה מדי כנראה) אך דל מאד בקלוריות- בערך 1100 קלוריות ליום. ושם אני נמצאת כבר 8-9 חודשים בערך. זה מעיק עלי והתחלתי להתעסק יותר מדי באוכל. בנוסף, אני עושה פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע.
ירדתי בסה"כ 3 קילו ואני במשקל יציב (48 ק"ג)
ברצוני לחזור לתפריט מאוזן ובריא עם צריכה קלורית שתספק אותי.
אלא שאני חוששת שהרגלתי את גופי לצריכה נמוכה, וגרמתי לירידה דרסטית ולאורך זמן במטבוליזם ועכשיו אם אחזור לתפריט רגיל אעלה הרבה במשקל. לא אכפת לי להחזיר שני קילוגרמים אך אני חוששת שזה יהיה יותר מזה... לכן אני תקועה ואובססיבית לתפריט שאני נמצאת בו היום, שאינו מספק אותי.
אשמח להנחיה-
איך לחזור לאכול רגיל ולא להשמין? האם הדרגתיות תעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה :)
minerva26/05/2009בבקשה ענו לי, אני מודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים שאת מבינה עניין
אהרון26/05/2009לכן כל הסבר בענייו מטבוליזם וקלוריות מיותר. אני רק אציין שהגוף שלנו מתפתח על פי תכנון גנטי
תוך השפעת גורמים חיצוניים כגון תזונה ופעילות גופנית. לכל אחד יש נקודת איזון אופטימלית אליה
הגוף שואף להגיע, אחרת לא היה מצב שלמעלה מ 90% מהמרזים חוזרים אחרי תקופה זו או אחרת
למשקלם המקורי ומעבר לו. אף אחד לא יכול לשקול, למדוד ולספור קלוריות במדוייק במשך כל החיים.
הגוף שלך תוכנן לשקול יותר מ-48 ק"ג ולא תוכלי לבלום אותו לאין סוף. 1100 קק"ל כאורח חיים זה מעט מדי. אני מציע לך להגדיל בהדרגה את הערך הקלורי של התפריט ובמקביל להרחיב את הפ"ג.
חשוב להוסיף פעילות בונה שריר 2-3 פעמים בשבוע כדי שתוספת האנרגיה מהאוכל תלך יותר להגדלת מסת השרירים ופחות לשומן. את לא מציינת את גילך אבל אם תשקלי 52 ק"ג תוך עיצוב הגוף על ידי תוספת שריר תראי עוד יותר טוב, גם תוכלי לאכול יותר ולהתעסק פחות בחישובים קלוריים אובססיביים. השקלי פעם בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת מסת השריר ותזונה
אהרון27/05/2009אם עכשיו את במצב סטטי מבחינת המשקל, לא תוכלי להגדיל את מסת השרירים ללא תוספת קלורית הדרגתית עוד בהתחלת פעילות בונת השריר בהנחה שאין צימצום בפעילות האירובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון
minerva27/05/2009ראה תשובתי לדר'. איך זה משנה את התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה את התמונה
אהרון27/05/2009גם בהודעה הראשית ציינת 3 פעמים בשבוע פ"ג, לכן אני הצעתי להרחיב ובמגביל לאכול יותר בהדרגה. אימוני כוח צריך לבצע על כל קבוצות השרירים. לרגליים ובטן הוסיפי כתפיים, חזה, גב, מותניים, ידיים (קדמי ואחורי). מומלץ 2-3 פעמים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמינרווה
ד''ר רוני חרמון27/05/2009בשלב ראשון בשמירה תשארי על אותה כמות קלוריות ותעלי את מסת השריר שלך ע"י פעילות גופנית מתאימה בשלב שני לאחר חודש חודשיים של פעילות גופנית מתאימה תוכלי להעלות בהדרגה את כמות הקלוריות היומית שלך
minerva27/05/2009שכחתי לציין, אבל אני עושה פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע, וגם קצר כוח (רגליים ובטן) מזה חצי שנה. איך זה משנה את התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון- קצת
minerva27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מינרווה
ד''ר רוני חרמון31/05/2009תתחילי בהדרגה להתעמל לאחר כ2-3 חודשים תגדילי את מסת השריר ואז תתחילי להוסיף קלוריות בהדרגה עד לחישוב הנכון בכדי לשמור על משקלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה דג נחשב להכי בריא...25/05/2009
וכדאי לאכול אותו?
צריך לאכול 3 פעמים בשבוע נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגים
ליטל סמואל-לוי25/05/2009כל הדגים הם מקור טוב לחלבון מלא, ויטמינים וברזל ומומלץ לאכול מכולם במסגרת תזונה מאוזנת. חלק מהם מכילים קצת יותר שומן מאחרים כמו דניס, קרפיון... (למי שדואג לקלוריות) וחלק רזים יותר: סול, בקלה, טונה.
ההמלצה שאת/ה מדבר/ת עליה היא היא לצרוך פעמיים בשבוע דג (כ-100 גרם) המכיל חומצות שומן מסוג אומגה 3, משום שהן תורמות לבריאות הלב ולהפחתת שומנים בדם. הדגים העשירים בחומצות שומן אלו הם דגי ים בעיקר (לעומת דגי ברכה) כמו סלומון, מקרל... רצוי לא כבושים כלומר לא עם הרבה מלח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה.. בבקשה כנסו!נופר25/05/2009
היי אני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא 1.74 ואני שוקלת 75... אני יודעת שזה הרבה מדיי ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל בצורה מאוזנת ובריאה.. היו לי בעבר הפרעות אכילה ואני לא רוצה להגיע לשם שוב...
תודה מראש, נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נופר
ליטל סמואל-לוי25/05/2009לאור ההיסטוריה שלך, אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה לפני שאת נכנסת שוב למעגל הזה. אם תרצי המלצות, צרי עימי קשר ואוכל לתת לך כמה שמות בטלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה ללכת לדיאטנית
נופר25/05/2009פעם אחרונה שהייתי אצל דיאטנית חזרתי להפרעות אכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצונך כבודך
אהרון25/05/2009גם אני אתייחס להיסטוריה שלך, לכן לא כדאי להתעסק עם דיאטות דלות קלוריות. העודף שלך אינו בשמיים ואני מאמין שתוכלי להתגבר עליו בעזרת פעילות גופנית אפקטיבית יומית והקפדה על כללי התזונה הנכונה שאותם למדת (אני מניח) אצל הדיאטנית שטיפלה בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספרטייםאנני25/05/2009
שלום,
אני חולת סכרת ששותה הרבה דיאט קולה או משקאות דיאט אחרים וכמובן שותה שתיה חמה עם סוכרזית. קראתי כתבה שאספרטיים מזיק מאוד (יש כתבות שמראות אחרת, אך אני בוחרת להאמין בכתבה הזו). אני מעוניינת להפסיק לשתות משקאות שמכילים אספרטיים. איזה תחליפים אתם ממליצים לי שלא מזיקים לבריאות (רק אל תגידו מיים.. צריך קצת משהו מתוק בחיים) וגם כמובן יש להתחשב בכך שאני חולת סכרת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אנני
ליטל סמואל-לוי25/05/2009קשה למצוא בשוק משקאות דיאטטיים ממותקים שאינם מכילים אספרטיים. ישנם כאלו שממותקים בסוכרלוז, ממתיק יחסית יותר חדש שלא נספג בגוף ועדין לא נמצאו לו השפעות מזיקות. שימי לב שמיצים דיאטטים גם מכילים כמות לא מבוטלת של פחמימות (יכול להגיע ל-10 גרם פחמימה לכוס!)הדרך הטובה ביותר לדעתי היא לנסות להפחית בכמות הממתיקים. אולי תנסי לשתות מים בטעמי פירות (לא אלו הקנויים כי הם מכילים תוספת סוכר) אלא כאלו שאת מכינה בבית כמו מים עם פלחי תפוז / לימון / תותים (!) או מים קרים עם צמחים כמו נענע, לואיזה, תה ירוק קר. ניתן להמתיק אותם מעט אם את רוצה, עם ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז כמו סוכרדיאט או סוכרלייט, או לנסות ממתיק טבעי מצמח שנקרא "סטיביה" (בבתי טבע).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 קילו עודף משקלניקול25/05/2009
שלום תודה שענית לי אמרת לי שיש לי עודף משקל ורצוי להוריד 8 קילו האם אצליח להוריד זאת בחודש בלבד ??!! ואם כן מה עליי לשות כדי להוריד את זה בחודש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!
ליטל סמואל-לוי25/05/2009כפי שהמלצתי לך, את צריכה לרדת במתינות (1-2 ק"ג בחודש). ירידה מהירה עלולה לפגוע בצמיחה שלך לגובה, חסרים תזונתים ופגיעה בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
אוראל25/05/2009אפשר להוריד את זה בחודשיים אפילו ..
עם מאמץ טוב ורצון אפשר הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך חודש - בלתי אפשרי
אהרון25/05/2009אם תיישמי את ההמלצות שלי להודעה הקודמת שלך, יש סיכוי להשיג את המטרה תוך 3 חודשים
בדרך הבריאה. תאורטי אפשר גם תוך חודש על ידי נקיטת שיטות בלתי אחראיות ומסוכנות אבל גם במקרה זה הרוב יהיה איבוד נוזלים ושרירים. זה גם מרשם בדוק להשמנה עתידית מעבר למשקלך הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהסוזי24/05/2009
הגובה 169
משקל 67
שי לי שומנים על הבטן ומסביב
מה הדיאטה המתאימה לגוף שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר זהיר
אהרון24/05/2009מומלצת דיאטה מאוזנת של 1200-1300 קק"ל ופעילות גופנית יומית אבל אחרי 25 ימים של דיאטת חלבונים בלבד, בה את נמצאת היום, נדרשת זהירות. אם תתחילי לאכול פחמימות מרוכזות (עמילנים)
תעלי במשקל. המעבר צריך להיות הדרגתי. במגביל להורדת כמות החלבונים את צריכה להוסיף קודם
ירקות טריים תוך העלאה יומית בכמות, אחר כך פרי אחד ועוד אחד ורק אחרי שבועיים, שלושה עמילנים בכמות מוגבלת, נגיד שתי פרוסות לחם מלא ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוזי
ליטל סמואל-לוי25/05/2009תזונה מאוזנת (לא דיאטה חד פעמית) והפחתה בכמות הקלוריות שאת צורכת היום,
תעזור לך לרדת במשקל גם באזורים שאת רוצה. לצערנו, לא ניתן לכוון את ההרזייה למקומות ספציפיים, ויש אנשים שמבחינה גנטית נוטים לצבור שומן דווקא באיזורים מסוימים. אולם הירידה במשקל בדרך כלל תתרחש באופן פרופורציונאלי בכל הגוף כולל באיזורים ה"בעיתיים".
התאמה של כמות קלוריות מדויקת שאת צריכה לאכול ניתן לעשות עם בדיקת קצב חילוף חומרים.
בנוסף, אם תוסיפי פעילות גופנית באופן קבוע זה עשוי לעזור לך לחטב למראה יותר "אסוף" וגם לשמור על הישגיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
...25/05/2009זה בריא לעשות יום רק לפירות?
יום רק לירקות?
למשל בחמישי אוכל רק פירות ובשישי רק ירקות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס שירשרתי למקום הלא נכון
...25/05/2009אבל אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
סוזי25/05/2009
עשיתי דיאטה מכיל חלבון והתרחקתי מפחמימות לתקופה של 25 יום וירדתי 4 קילו במשקל, אני רוצה לשאול אותך מהי הדיאטה הטובה ביותר?????
הודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שניה
סוזי25/05/2009רוצה לשאול אותך ???
אני לפני הדיאטה הייתי כל יום שותה כוס נס כפה גדול מחלב 3% ללא מים האם זה משמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנס קפה
אהרון25/05/2009פעם ביום לא מהווה בעיה, אבל עם מים או לכל היותר חלב 1% ובלי סוכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שכבר עניתי לך
אהרון25/05/2009הדיאטה הכי טובה עבורך היא דיאטה מאוזנת (הסברתי לך על חשיבות המעבר המדורג מדיאטת החלבונים הלא בריאה בה את נוקטת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום פירות, יום ירקות
אהרון25/05/2009התזונה היומית שלנו חייבת להיות מאוזנת כדי לספק לגוף באופן שוטף את כל הדרוש. ירקות ופירות
הם מאכלים בעלי ערך תזונתי רב וחייבים לכלול אותם בתפריט היומי בכמה שיותר ארוחות (ירקות). לא פחות חשובה היא הכללת
מאכלים עשירים בחלבון לפחות פעמיים ביום. החלבון נחוץ בין היתר לבניה ושימור השרירים.
דיאטת פירות ו\או ירקות בלבד אינה מומלצת אבל יש מאמינים שגורמת ל"ניקוי הגוף". גם עוזרת
להפסקת רצף של ימי עצירות, דבר שכיח בדיאט דלת קלוריות.
ליום בודד מדי פעם, אין בדיאטה כזאת כל נזק .
אם את מרגישה טוב עם זה אפשר גם יומיים רצופים אך לא יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת תשובה ל ".. עוד שאלה"
אהרון25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה,
סוזי25/05/2009מה התשובה לשאלה שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת למעלה
אהרון25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזה בדיאטהשלי24/05/2009
אני נמצאת בדיאטה ורציתי לדעת איזו פעילות גופנית הכי מומלצת ?
הליכה? ריצה? ספינינג? לשלב ביניהם?
בנוסף מבחינת אוכל מה מומלץ לאכול כדי לרדת במשקל?
אני לא אוכלת דגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית ודיאטה
אהרון24/05/2009כל פעילות גופנית שאת ציינת ראויה והשילוב מומלץ. הייתי מוסיף על ראש הרשימה שחיה.
ככל שתעשי יותר, תרזי יותר. רצוי כל יום שעה. מומלץ להוסיך גם אימוני כוח פעמיים בשבוע לשימור מסת השרירים.
אם הדיאטה הנוכחית מותאמת לנתונים שלך ונותנת תוצאות, המשיכי בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות להרזיהסוזי24/05/2009
הגובה 168
משקל 67
הייתי 65 ק"ג ועליתי במשקל בהריון ל86 ואחרי לידה לא ירדתי במשקל עברתי דיכאון בגלל זה לקחתי תרופות צמחי טבעיים וירדתי במשקל ל70 במשך שנה ,,,, עכשו חזרתי לקחת עוד פעם
1- רציתי לדעת אם התרופות האלה גורמת לבריאות שלי
2- ולמה יכול לגרום לי אם זה טבעי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות להרזיה
אהרון24/05/2009אני לא יודע בדיוק איזו תרופה "טבעית" את לוקחת, אבל דבר אחד בטוח: הנזק הוא במקרה הטוב רק לכיס. אין תרופה שמרזה לאורך זמן בכלל וללא תופעות לוואי בפרט. לא בזכות התרופה את רזית אלא בגלל המאזן האנרגטי השלילי. כל היצרנים טוענים שמרכולתם טבעית. אין דבר כזה. כל מה שיוצא מבית חרושת אחרי עיבוד כימי ואחר אינו טנעי, גם אם הוא מבוסס על חומר טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)