מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאהרוןהכרת תודה06/04/2009
אהרון היקר,
הגיע הזמן להגיד לך תודה!
אתה ממש עוזר כאן לאנשים
ואולי לא קיבלת את היחס שמגיע לך
כל הכבוד לך ותודה רבה בשם כולם
שיהיה חג אביב שמח!!!
מישהו שאכפת לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ל"הכרת תודה"
אהרון06/04/2009אם יש אפילו אחד שבזכותי הצליח להבין וליישם את עקרונות התזונה הנכונה, פנה לאורח חיים בריא, למד איך להשיל איאלו קילוגרמים בלי לסכן את בריאותו, השתכנע שהרזיה אינה תחרות נגד השעון,
הבין שהפתרונות אינם בקופסה, שקית או בקבוק (שעלולים גם לגרום לנזק בריאותי), הרי באתי לידי שכרי.
אינני מחפש יחס, וגם בחרתי לא להצטרף להנהלת הפורום אבל תגובה כמו שלך רק מחממת את הלב
ומחזקת את רצוני להמשיך לתרום מזמני היקר לשם אהבת הזולת.
פסח שמח, כשר ולא משמין לך ולכל הפורום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסידיןטל06/04/2009
שלום, רציתי לדעת האם קרם פוסידין עוזר לפצעי אקנה..
ורציתי לדעת גם איזו משחה יש להבהרת כתמים שנוצרו מאקנה אך שתיהיה זולה..
ואיזו משחה יש להורדת אדמומיות מהפנים..
מחכה לתושבה מהיירה ..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מתאימה לפורום רפואת עור
אהרון06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מספיק או לא ?ניקול06/04/2009
שלום קוראים לי נועה אי בת 14 הגובהה שלי הוא מטח חמישים ושלוש ואני שוקלת 60 בניתי לי תפריט עכשיו תוכלו להגיד לי אם בעזרת התפריט הזב אני יוכל להוריד 10 קילו בחודש
בוקר
לחם קל קוט'ג 5% 2כפות.
על הפרוסה עגבנייה וומלפפון
צהריים
אורז(כןס אחת בלי טיגון) עם שניצל חזה עוף משמין?
ערב סלט1 עגבניות 2מלפפונים קצת שמן זית
וחסה בנפרד
כמה אנינ יוכל להוריד בחודש ? פלוס פעילות גופנית 500 קפיצות בחפל 3 פעמים בשבוע אני בכלל ירזה כך???
וגם לפי הגובהה והמשקל שלי מהי צריכת הקלוריות שאני צריכה וכמה קלוריות יש בתפריט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשום תפריט איאפשר 10 ק"ג בחודש
אהרון06/04/2009בלי לסכן את הבריאות. לאן את ממהרת? מישהו רודף אחריך? נגיד שתגלי שיטה שמאפשרת את מבוקשך. מה יהיה אחר כך? תשמיני הכול בחזרה עם ריבת והצמדה והגוף שלך לא פראייר כדי שיאפשר לך פעם נוספת מחטף כזה. אפשרי ומומלץ להוריד 2-3 ק"ג בחודש על ידי הגברת הפעילות האירובית והעשרת התפריט שבנית לעצמך. את צריכה להוסיף שתי ארוחות ביניים, לוותר על השניצל לטובת צליה של הבשר או דג ללא שמן, לאכול יותר ירקות (לפחות 3 פעמים ביום), בערב להוסיף חלבון, למשל סרדינים, טונה או ביצה.
"ע"פ הספר" את צריכה תזונה של 1500-1600 קק"ל ליום אחרי שתגיעי ל50 ק"ג. עם פ"ג תוכלי לאכול יותר. בזמן משטר ההרזיה לא מומלץ לרדת מתחת ל1200 קק"ל (כולל פעילות אירובית יומית). התפריט הנוכחי שלך לא מגיע אפילו ל-800 (עם החלפת השניצל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט מסודרניקול06/04/2009
שלום אני שולחת את ההודעה הזאת כבר פעמיים אני רוצה להרזות 10 קילו בחודשיים האם מישהו יוכל להביא לי תפריט מתאים בבקשה ?(: וגם יש לי שומנים בפנים איזה פעילות גופנית תוריד את השומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר noa הי
ד''ר רוני חרמון06/04/2009אנחנו בפורום רוצים ליעץ ולענות על שאלות אבל אנחנו לא מטפלים ולא נותנים תפריטים דרך הפורום. יש מספיק מקומות אחרים לקבלת תפריטים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר תשובה\?נועה06/04/2009
אני נואשת להרזות הרבה בקצב מהיר יש לך שיטה בשבילי ללא נזק?
ולאיזה נזק אתה מתכוון אפשר פירוט ?
וכמה זה הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד''ר רוני חרמון06/04/2009דיאטה זה לא משחק. אם לא עושים אותה טוב לאורך זמן יכול להגרם נזק למערכות הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהנועה05/04/2009
אם אני אוכלת רק תפ"ע ומרק ביום ושותה שתייה דלת קלוריות במשך 17 יום כמה אני מרזה?
ואם אני הולכת גם ברגל על שפת הים כחצי שעה - שעה כמעט כל יום ?
אני בת 15.5 ואני שוקלת 50.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה, אבל
אהרון05/04/2009זה מתכון בטוח לנזק בריאותי ולהשמנה עתידית. במה חטאת שמגיע לך ענישה עצמית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלונת
נועה05/04/2009אני נואשת להרזות הרבה בקצב מהיר יש לך שיטה בשבילי ללא נזק?
ולאיזה נזק אתה מתכוון אפשר פירוט ?
וכמה זה הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אין לי פתרונות קסם.
אהרון06/04/2009הרזיה אינה "זבנג וגמרנו!". הדרך הנכונה היא דיאטה מאוזנת מתונה עם הרבה פעילות גופנית.
אני לא יודע מה עודף המשקל שלך בגלל שלא מסרת גובה, אבל 2-3 ק"ג בחודש זה הקצב המתאים.
למי שסובל מהשמנה ניכרת מותר יותר
את צריכה להבין שהגוף שלנו מצפה לקבל את כל אבות המזון, הוויטמינים והמינרלים החיוניים.
בדיאטה, יותר נכון הרעבה, שאת מציעה התנאים הנ"ל לא מתקיימים ואת תאבדי שרירים, הקצב המטבולי יירד וגם חסינות הגוף, אנמיה ואפילו הפרעות בקצב הלב זה רק חלק קטן מהבעיות הקשורות בדיאטה בלתי אחראית. בנוסף תוך זמן קצר תחזרי לנקודת ההתחלה ומעבר לה
עם פחות שריר ויותר שומן.
אם תפרטי כל מה שאת אוכלת כולל כמויות, אוכל להעיר על מה מומלץ לשנות, להוסיף או לוותר.
את בטוחה שנחוץ להוריד 10 ק"ג? מה הגובה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קלוריותנוי05/04/2009
היי, אני בת 17
שוקלת 68 ק"ג
גובה- 1.73
כמה קלוריות צריך לצרוך בערך בכדי להוריד 8 ק"ג בחודשיים?
(ללא ביצוע פעילות ספורט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא פ"ג אפשר אך לא מומלץ
אהרון05/04/2009תאורטי את תרזי 1 ק"ג בשבוע ללא פ"ג אם תאוכלי 800 קק"ל ביום . מעשי הקצב המטבולי יירד בגלל מיעוט האנרגיה הנכנסת ותרזי פחות כאשר חלק גדול יהיה איבוד שרירים. הנתונים שלך בסדר ואין שום סיבה למהר בתחרות נגד הזמן. העיקר ההתמדה והשמירה. אם בכ"ז חשוב לך הקצב
מומלץ לאכול יותר ולבצע פעילות אירובית יומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נוי
ד''ר רוני חרמון06/04/2009אתה צריך לאכול קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבל מהכפלת משקלך ב- 24 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועות שמנותלילוש05/04/2009
שלום!
אני בת 29 1.65 - 64 קילו. יש לי זרועות שמנות, ולא מצליחה להוריד אותם!! אני עושה דיאטה ויורדת יפה אבל הזרועות נשארות שמנות.... איזה תרגילים מומלצים כדי לצמצם הקפים מהזרועות?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלמדי לאהוב את הגוף שלך
אהרון05/04/2009מבנה הגוף הוא נתון גנטי. אין הרזיה נקודתית, יש תרגילים שמחזקים את השרירים באיזור המבוקש אבל לא ממיסים שומן. הרזיה כללית תוריד שומן באופן פרופורציוני גם מהזרועות אבל היחס תמיד ישאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש
ד''ר רוני חרמון06/04/2009אין אפשרות לגרום רק לזרועות להשתנות. תלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמניות+חמאה.דניאלה05/04/2009
היי, לא מזמן שמעתי על דיאטה שבה אוכלים 8 לחמניות(לא קלות) ביום+חמאה.
וכמובן מרבים בשתיית מים..
רציתי לשאול אם אתם מכירים את הדיאטה הזאת?
האם היא עובדת?
והאם אוכל לרדת איתה בערך 2 קילו?
מצפה לתשובה מהירה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירן כל דיאטה קיצונית אינה טובה
ד''ר רוני חרמון06/04/2009אולי תרדי במשקל אבל כאשר תעברי לאכול רגיל תעלי הכול בחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגני בוקר, ועוד שאלה חשובהSIG05/04/2009
שלום לכם,
רציתי לדעת כמה גרם יש בכף ממוצעת של דגני בוקר.
כרגע, נקודתית, אני רוצה לחשב ערך קלורי של כף ברנפלקס, ובכל המקומות ההתייחסות היא למדידה עפ"י כוסות ו/או גרמים.
אני אוהבת לערבב כפות של דייסיבית עם כפות של דגני בוקר, והייתי רוצה להיות מסוגלת לחשב כמה יוצא כל מיקס נתון, בשורה התחתונה, בכל וריאציה שמתחשקת לי.
ושאלה נוספת: כשמדברים בד"כ על ערך קלורי של "כף" (למשל: אבוקדו, טחינה, קוטג'...)-
מה זה כף? כף מחוקה? כף עם בטן? נראה לי שההבדל משמעותי, אפילו ברמה של פי שתיים בכמות..
המון תודה מראש ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיטה הכי טובה
אהרון05/04/2009אם ידוע לך הערך הקלורי של כוס, לחלק למספר הכפות שהיא מכילה..
כף של נוזל יכולה להיות רק מחוקה, אחרת החישוב הוא לכף עם גבעה (בטן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי SIG
ד''ר רוני חרמון06/04/2009כף הכוונה לכף עם בטן קטנה כ- 15 סמ"ק. לגבי כף ברנפלקס תמלאי כוס ותראי כמה כפות יש בכוס וכך תחשבי את הכמות בכף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכלתי יותר - רזיתי יותר ..דני05/04/2009
שלום, אני בן 29, בריא.
במשך כ-4 חודשים עשיתי שינוי אורח חיים לצורה אדוקה ביותר בצורה הנ"ל:
התחלתי להתאמן 4 פעמים בשבוע, שעה משקולות + 40 דקות ריצה
חישבתי את הצריכה הקלורית של גופי כולל הכושר, והורדתי 500 קלוריות ליום.
בסה"כ הגעתי לכך שעל מנת להפחית, במשך שבוע, 500 קלוריות ליום מההוצאה הקלוריות של גופי, ובסה"כ להפחית 3,500 קלוריות בשבוע, עלי לצרוך 1,800 קלוריות ליום.
וכך ירדתי בקצב קבוע של 1 ק"ג לשבוע ו 1 ס"מ בהיקפים ממשקל של 92 ק"ג לפני כ-4 חודשים למשקל תקין של 77 ק"ג היום (מזל טוב לי).
שאלתי היא כנ"ל:
השבוע, לראשונה, לא יצא לי להתמיד בצורה מוחלטת כהרגלי, ויצא שהורדתי מההוצאה הקלורית השבועית רק מחצית מהקלוריות המופחתות - כלומר הפחתתי רק 1750 קלוריות במקום 3500.
להפתעתי הרבה, הסתבר לי לאחר שבוע כי בשבוע זה הפחתתי 1.5 ק"ג ממשקלי ו - 2 ס"מ מההיקף !!
האם מדובר בצירוף מקרים ?
האם יתכן שאני אוכל מעט מדי ומכניס את גופי למצב רעב או מונע ממנו לבנות שריר לאחר האימון בחדר כושר (אני מקפיד מאד לאכול 30 ג' חלבון מלא + 70 ג' פחממות מיד אחרי כל אימון, למרות הדיאטה)
אני מאד מבולבל ממה שקרה ואשמח לקבל הסבר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שי
ד''ר רוני חרמון06/04/2009נפלאות הגוף אין מה להגיד. וברצינות הירידה במשקל אינה תלויה במה שאכלתה אתמול אלא היא שילוב של כל הקלוריות שלך למשך תקופה בהשואה לצריכת הקלוריות שלך. החישוב אינו ממש אחד לאחד כי יש תהליכים בגוף זללני אנרגיה ויש כאלה פחות ולכן יש לבדוק את הדיאטה בפרספקטיבה ארוכת טווח ולא של שבוע בודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה דראסטית תוך שנה..רוני04/04/2009
שלום רב,
אני סטודנטית שנה שנייה, ובשנה האחרונה עליתי ממשקל של 52-3 למשקל של 59-60 (גובהי 1.70).
קשה לי מאוד לשמור על שגרה מסודרת ופעילה. אני נמצאת יחסית הרבה בבית, בייחוד בישיבה. אני אוכלת יותר ופחות פעילה.. (אין לי הרבה זמן לפעילות גופנית, אך אני משתדלת לעשות כפיפות בטן וקצת תרגילים לרגליים כ-3 פעמים בשבוע..).
אני נגעלת משומן, ובכלל , נרתעת מהשמנה..
במשך שנים אני משתדלת לאכול רק תזונה נכונה, הרבה ירקות, לחם קל, ביצים, גבינות רזות..
מרבית התזונה שלי מבוססת על פחמימות- יש לי ימים שלמים שאני מתקיימת רק על לחם קל וגבינה / אורז וקטשופ..
(מכיוון שאני לא מתגוררת עם ההורים וכמעט ולא יודעת לבשל, אני די מוגבלת בעניין הזה..
אפרופו הורים, אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי, אבל שני ההורים שלי אנשים רזים- נורמליים, כלומר: אף אחד במשפחתי המצומצת לא מלא / שמן..)
כשהייתי בצבא עליתי כ-10 ק"ג במשקלי, והורדתי הכל תוך כ-4 חודשים באמצעות דיאטה שקבעתי לעצמי: עד 1000 קלוריות ביום, שמקורן בנס קפה ולחם (רגיל, לא קל..) בלבד. הייתי מרוצה ומאז שמרתי על התוצאות..
עניין ההשמנה מעיק עליי, ואני מעוניינת בעצה לגבי ירידה במשקל, במסגרת שגרת החיים העמוסה שלי כרגע..
כמו כן, מעניין אותי מאוד לדעת: אם אני צורכת 1000 קלוריות ביום, האם יש חשיבות למקורן, בפחמימות או בחלבונים? או העיקר מספר הקלוריות?
לתגובה מקצועית בהקדם אודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שני פרטים די חשובים:
רוני04/04/20091. אני בת 24.
2. בד"כ אני אוכלת ארוחות מרוכזות, ולא מפזרת אותן על פני כל היום משתי סיבות עיקריות:
ראשית- אני לא אוכלת שום דבר מחוץ לבית, ויש לי ימים שאני נמצאת רוב היום באוניברסיטה.
שנית- יש לי נטייה, שבכל פעם שאני אוכלת משהו, אפילו הכי קטן, אני הופכת את זה לארוחה של ממש, ולאחר היכרות רבת שנים עם עצמי והתופעות האלה, הבנתי שהכי נכון לי לאכול כמה שפחות פעמים ביום.
הלוואי ותצליחו לתת לי טיפים אפקטיביים ואחזור למשקל 52, אני מתגעגעת לגוף שלי.. !!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוני
ד''ר רוני חרמון05/04/2009קודם כל אינך שמנה גם עכשיו. כמות הקלוריות שאת צריכה לאכול ביום הם קצת פחות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 . כמובן שיש חשיבות למקור הקלוריות ככול שהפחמימה פחות מורכבת היא יותר משמינה כך אורץ פחות משמין מפסטה פחות מתפןח אדמה פחות מלחם פחות משוקולד. כמובן תלוי במשקל.פעילות גופנית פשוטה של צעידה ברצף של שעה פעמיים בשבוע יעזרו הרבה ושתיית 15 כוסות מים ממש חובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רוני!! 2 שאלות לי:
נטע06/04/20091. מומלץ לי לאכול עד (24* המשקל שלי) על מנת לא לעלות במשקל / על מנת לרזות?
אם התשובה היא אופצייה א', אז מה כמות הקלוריות המומלצת עבורי על מנת לרזות?
2. אם מרבית התפריט שלי מבוסס דווקא על פחמימות, אוכל לרזות יחסית מהר בכל זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הכרחית עבוריבדויה04/04/2009
היי
האם אפשר להרזות במשך 15 יום 2-3 ק"ג יותר או פחות? או בכלל כמה?
כאשר אוכלים חזה עוף חתיכה קטנה וסלטים כנשנוש במשך היום תפ"ע בביניים ובקבוק קולה זרו ביום ותה עם סוכרזית ונענע בשילוב של 200 כפיפות בטן
והאם יש סיכוי שהמחזור יפסק? ואם כן יש דרך להחזירו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצלת
בדויה04/04/2009זאת עדיין מאיה שכחתי פשוט לצין גובה 1.60 משקל 50 עד 52 ק"ג
פשוט לא קיבלתי תשובה סופית עם ניתן להרזות ואם כן כמה?
והאם המחזור יכול לפסוק. אשמח לתשובה זריזה כי אני באמצע התהליך כבר יומים
תודה רבה וסליחה על הטירחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובות להודעתך הקודמת (1 אפריל)
אהרון04/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדויה
ד''ר רוני חרמון05/04/2009ירידה במשקל זה לא תחרות. תרדי מהר ותעלי מהר מיד לאחר מכן. בכדי לעשות את זה נכון צריכים להתממש הרבה גורמים ואת לא מסרת נתונים כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משימה בילתי אפשריתמימי03/04/2009
רציתי לדעת אים זה אפשרי לרדת 20 קילו בחודש
ואים כן אז איך
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי בהחלט
אהרון03/04/2009לגבר ששוקל מעל 200 ק"ג, אחרי בדיקות מקיפות ובליווי צמוד. (מדובר על החודש הראשון של משטר ההרזיה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימי זה בילתי אפשרי ומסוכן
ד''ר רוני חרמון05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה .שר02/04/2009
שלום.
אני אנה בת 15 מטר שישים ושתיים וחצי, שוקלת 54 קילו.
הייתי רוצה לרדת 2-3 ק"ג.
אני שומרת על תזונה נכנה כל הזמן ולא אוכלת מתוקים,מתמידה לאכול רק 2 פרוסות לחם קל ביום,מרבה בחלבונים וכולי...
כמובן שאני מתמידה על פעילות גופנית: 4-3 פעמיים בשבוע (אירובי+אימוני כוח).
הייתי רוצה דיאטה מהירה שאוכל לרדת את ה2-3 ק"ג הללו במהירות ובלי ייסורים ולאחר מכאן אוכל לחזור לתפריט מאוזן ובריא בלי להעלות אותם בחזרה.
מצפה לתשובה, תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח החיים שלך בריא
אהרון03/04/2009אבל אם את מתעקשת לרזות מהר (אני לא ממליץ מכמה סיבות) נסי הפרדת מזונות עשירת בשר רזה
מכל סוג ובעיקר דגים. יש למעט בפחמימות מרוכזות או אפילו לוותר לתקופה מוגבלת בתנאי שתאוכלי הרבה ירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה?
שר03/04/2009יש לך תפריט מדויק או דיאטה מסויימת להביא לי?
אשמח לתגובה מהירה,תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמה
אהרון04/04/2009בוקר: אשכולית
ביניים: יוגורט 1.5%, פילפל אדום
צהריים: סלמון טרי צלוי ,סלט גדול עם לימון
ביניים : חזה עוף , גיבולי סלרי
ערב: קופסת סרדינים אחרי סינון השמן, סלט
לילה: גביע גבינה\קוטג' 3%, פילפל אדום
יש לשתות הרבה מיים גם אם את לא צמאה. אין להתמיד יותר משבועיים ברציפות. במקרה של עצירות, יום אחד פירות בלבד כולל תמרים לחים.
פעילות אירובית בעצימות בינונית לפחות שעה ביום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
שר04/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנה
ד''ר רוני חרמון05/04/2009אינך צריכה לרדת יותר במשקל. גם מבצע כזה שבו תרדי 2-3 קילו ואחר תחזרי לאכול רגיל תעלי הכל מהר בחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)