מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על נשנושים בדיאטהנדי15/03/2009
שלום, אני בת 29 גובה 1.71 שוקלת כרגע 86 קילו, ילדתי לפני 4 חודשים והמשקל שלי לפני הלידה היה 75 בלידה עליתי 22 קילו ומאז ירדתי כבר 11 קילו. נפגשתי עם דיאטנית של קופ"ח מכיוון שהשומנים והסוכרים שלי גבוהים מדי והתחלתי דיאטה של אכילהכל 4 שעות, ארוחת בוקר, 2 ארוחות ביניים (פרי בדר"כ) ,ארוחה חמה אחת ביום וארוחה חלבית , אני מצליחה להקפיד על הדיאטה שניתנה לי, בינתיים ללא תחושת רעב , עם זאת, אני כן מרגישה מדי פעם שאני רוצה לנשנש משהו, אין לי אהבה גדולה במיוחד למתוקים ככה ששם לא הבעיה. השאלה היא, האם אפשר לאכול ירקות בתור נשנוש שהוא לא ארוחת ביניים, אני אוהבת את כל סוגי הירקות אבל בעיקר את הירוקים (סלרי, קולורבי, שומר ברוקולי וכו') האם אני יכולה מדי פעם לאכול ירקות בלי שזה יפגע בדיאטה שלי? כמובן לאכול אותם חיים ולא מתובלים בשום דבר חוץ מקצת מלח, כמוכן חשוב לציין אני מניקה הנקה מלאה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ...
נדי15/03/2009אני עושה פעילות גופנית לפחות פעמיים בשבוע ולפעמים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה עם ירקות חיים
אהרון15/03/2009בעקרון אפשר בלתי מוגבל מלבד ירקות שורש (מותר אף עם הגבלה). הערך התונתי רב יחסית לצפיפות הקלורית. אני מבהיר שכל מזון יכול להשמין וזה לא חשוב מה מקור הקלוריות שאנו מכניסים. ההנחה היא שאכילת מזון בעל צפיפות קלורית נמוכה ממלאת את הבטן ובאה על חשבון מאכלים מרוכזים יותר. קדימה ירקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נדי אין בעיה לנשנש ירקות
ד''ר רוני חרמון16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דיגת על השאלה שלי?nesya15/03/2009
שלום, גיל 36, גובה 162, משקל 74 אחרי הריון שלישי +משקל עודף של 20 ק"ג. כרגע מניקה ומנסה לעשות סטודיו C של פעם בשבוע. בעבר הייתי רזה מאוד עד 49 ק"ג אך ב4 שנים אחרונות אני לא מצליחה לרדת מ67 קג. בלידה האחרונה הגעתי ל82 וירדתי מייד ל74 . מכאן אני לא מצליחה לרדת .גופי למוד דיאטות אך בעיקר הבעיה היא אורח החיים. אני נואשת כבר לנסות לחזור למשקלי הקודם ולפחות ליעד של 58 ק"ג עד הקייץ . היום שלי אינו קבוע ואני חייבת שוקולד אחד ביום!בלעדיו אני לא מתקיימת למרות כל הניסיונות . בנוסף מכורה לתמרים ואגוזים . לא אוהבת מוצרי חלב או שתייה מתוקה , לא אוכלת מטוגן בכלל ולא מלח ולא אורז או איטריות . מה היית ממליץ לי לאכול כדי לרדת בהקדם אך בטוח בעיקר כי אני מניקה . חשוב לציין כי הילודה בת חצי שנה כך שאני לא צריכה להלחץ יתר על המידה. בקרוב תתחיל לקבל תוספות . אודה מאוד להתיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה שוקולד אחד ביום?
אהרון15/03/2009חפיסה, שורה, קוביה? להשמנה יש רק סיבה אחת: מאזן אנרגיה חיובי. על מנת לרזות את חייבת להפוך אותו לשלילי. איך עושים את זה? לא בטוח שיהיה קל בגלל שגופף למוד דיאטות ופיתח יכולת התגוננות בפני "שוד השומן" אבל עם נחישות, כוח רצון זה בהחלט אפשרי. בפורום זה לא יתנו לך תפריט אבל אני אציע לך שיפורים לתפריט הנוכחי שלך אם תפרטי אותו לפי חלוקה לארוחות כולל כמויות. כמו כן אמליץ לך על פעילות גופנית מתאימה לנתונים שלך וליעד ההרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה במהלך הנקהיעלי14/03/2009
שלום ותודה מראש אני 5 חודשים לאחר לידה, מיניקה באופן מלא, כולל שאיבות במהלך העבודה. מאז הלידה כבר ירדתי 7 ק"ג בנוסף למשקל שהעליתי בהריון. כלומר - התחלתי את ההריון במשקל 60 ק"ג, בסופו שקלתי 69 ק"ג וכעת - 53 ק"ג (גובהי 1.68 מ'). הבנתי שההנקה מעודדת ירידה במשקל, אך רק רציתי לוודא שהקצב הנ"ל לא מוגזם ולא עלול לפגוע בי / בתפוקת החלב. והאם אני צפויה לעלות את כל זה בסיום ההנקה? אני משתדלת לאכול בריא אבל למען האמת לא כ"כ יוצא לי, ככה שאני פשוט אוכלת בעיקר הרבה אוכל (הרבה יותר מאי פעם...). האם יש דגשים מיוחדים שעלי להקפיד עליהם? שוב, תודה! יעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
יעלי14/03/2009לאחר שכתבתי לכם התחלתי לחשוב מה בעצם אני אוכלת והגעתי למסקנה שאני צורכת המון המון מתוקים, נניח בין 4-7 מנות (שוקולד, גלידה, עוגיות וכו') ביום. לפני ההריון ובמהלכו לא הייתי בכלל טיפוס של מתוקים ורציתי לשאול האם צריכת מתוק מוגברת היא תופעה מוכרת בהנקה והאם כדאי למנוע מעצמי את האוכל הזה או לתת לגוף שלי לקבל את מה שהוא דורש. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלי
ד``ר נסטור ליפובצקי14/03/2009הי יעלי,
חסרים כאן כמה נתונים. לא כתבת כמה העלת במהלך ההריון. אבל אם למשל עלית רק 12 קג' ובסך הכל ירדת 12 + 7=19 קג' בחמישה חודשים, נראה לי ירידה חדה מדי. בנוסף כרגע את במשקל שלא נראה לי שאת צריכה לרדת ממנו (למרות שלא כתבת מהיה משקלך לפני ההריון). מצד אחד אני מניח שאם עד עכשיו לא הייתה ירידה בתפוקת החלב, גם לא תהיה, מצד שני הייתי ממליץ לך להוריד את צריכת הממתקים (הגוף שלך דורש אותם כי את לא אוכלת מספיק מזונות בריאים אחרים, וזו שיטה לקבל אנרגיה זמינה) ולצרוך יותר פחמימות מלאות (לחם מלא, קיטניות, אורז, איטריות), יותר דברי חלב (גבינות לבנות, יוגורטים), בשרים לא שמנים, דגים ושומנים בריאים כגון שקדים, אגושים, טחינה ואבוקדו.
בכל מקרה כדאי לך לעבור יעוץ אישי אצל דיאטן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת כאסח..שעשיתי!!!חלי13/03/2009
שלום, אני בת 32 שוקלת 54 קילו, עשיתי דיאטה במשך כ-4 חודשים, שמתבססת על חלבונים גבינות, ירקות טריים המון, דגים, ובשר לפני הדיאטה מערכת העיכול שלי היתה מצויינת!! (בערך פעמיים ביום) החלטתי להפסיק את הדיאטה מכמה סיבות 1) הגעתי למשקל שרציתי 2) בעקבות הדיאטה הרגשתי עייפות רוב הזמן .3)בגלל שהיה לי כאבי בטן והמון קיבה רכה מהגבינות, ובנוסף הרבה גזים (שמעולם לא סבלתי לפני) ומהרגע שהפסקתי התחילו לי כאבי בטן איומים, הבטן שלי פשוט "מתהפכת לי", כל דבר שאני מכניסה לפה עושה לי גזים, כאילו שהקיבה לא מוכנה לקבל את זה בדיאטה הזו התחלתי עם משקל של 61 קילו. לפני כשבועיים החלטתי להפסיק את הדיאטת כאסח . כל דבר שהיתי מכניסה לפה, היה עושה לי לכאבי בטן ולקיבה רכה (סליחה על התיאור), ואז תיארתי לעצמי בגלל שהגוף שלי לא רגיל לאכול אוכל רגיל אלא רק לגבינות וירקות טריים התחלתי להוסיף לאט לאט לתפריט דברים, פרוסה לחם קל בבוקר, ואז התחיל לי עצירות..במשך יומיים החלטתי לאכול קצת גבינה, כי ידעתי שזה יקל לי על הקיבה ..וכך היה!!! כיום אני מפחדת להכניס דברים לפה, בגלל הכאבי בטן, והגזים שייש לי מכל דבר שאני מכניסה לפה. אני כולי מיואשת, אני החלטתי להמנע מגבינות ואני לא יודעת מה לאכול , אני בעבודה שלי מפחדת להכניס משהו לפה, כי בדר"כ ה"באלגנים בבטן" מתחלים בדיוק כשאני מסיימת לאכול ואז אני חייבת להתרוקן, ובמקום העבודה שלי לא הכי נעים לי ובכך התחלתי להמנע מלהכניס אוכל לדוגמא אתמול אכלתי בבוקר כמה כפיות קוטג, בצהריים אכלתי סלט עם טונה וקצת מיונז, ובערב דלורית שאפיתי בתנור כל ארוחה שאכלתי..ישבתי בשירותים ... לפני שבוע החלטתי להכניס לגוף תפו"א אכלתי דג ותפוח אדמה אפוי, ארחי זה היה לי עצירות יום שלם,אכלתי קצת קוטג, ואז חזרתי לקיבה רכה, נכון להיום אני אוכלת ונכנסת לשירותים אבל בתוספת גזים והתפכיויות בבטן. מצד שני אני רוצה לחזור לאכול נורמלי, ולא לפחד להכנס לשירותים בבקשה אשמח אם תוכלי לעזור לי!!! בנוסף אני מתחילה להרגיל את הגוף שלי לאכול וחזרתי לשתות חלב (שזה גם דבר שהיה אסור בדיאטה) אין לי בעיה לחזור לעלות במשקל אבל פשוט להחזיר את הגוף לנורמל... הגעתי למצב שכל פעם שאני אוכלת, אחרי חצי שעה הבטן שלי מתהפכת בנוסף לפני כשבועיים התחלתי לקחת ויטמינים (שזהו בדיוק הזמן גם שהפסקתי את הדיאטה המטורפת שהייתי בה) אין לי מושג אם זה בעקבות הדיטאה...או בגלל ויטמים שהתחלתי לשתות שנקראים citranatal dha pak אלו ויטמנים של אומגה 3 שאלתי את הרופא והוא אמר שזה לא הגיוני שזה מהויטמים בגלל ששותים אותם בלילה לפני השינה ובדר"כ הכאבי בטן הם אחרי ארוחה שאני אוכלת...ואז אחרי שאני בשירותים זה עובר אבל זו הרגשה לא נעימה אני כ"כ רוצה לחזור לעצמי, ולא לסבול מהכאבי הבטן האלו, לעולם אני לא אחזור לדיאטות כאסח כי זה לא שווה את זה מה אתם ממליצים לי לעשות? לאכול? ממה להימנע? וכמה זמן אני הולכת להיות בסיוט הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגית
ד``ר נסטור ליפובצקי14/03/2009לגבי התופעות שת מרגישה,ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה לבדיקות. לא אחראי יהיה לנסות להסביר מה עובר עליך ללא בדיקות מתאימות.
לגבי דיאטות לגמרי חלבוניות כפי שאת מספרת או חד-גוניות, הן קודם כל לא בריאות לאורך זמן, לא חכמות, כי מביאות להורדה דרסטית של שריר ונוזל, בדיוק מה שלא רצוי שיקרה, ועם סיכוי של כמעט 100% לעלות את כל המשקל בחזרה תוך זמן לא ארוך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- POWER CAPSאורן12/03/2009
שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לך?
אהרון13/03/2009תשאיר את התוספים והכימיקליים למקצוענים. לא שלהם זה לא עלול לגרום נזק, אבל הם מוכנים לשלם כל מחיר למען ההשגים. אני מניח שאחת מהמטרות שלך היא הרזיה בנוסף לכושר. בהנחה שאין לך בעיות בריאות (בדקת?) ואתה מתאמן נכון, תזונה נכונה מותאמת לפעילות הגופנית שאתה מבצע אמורה למנוע את התופעות המתוארות. חשוב להקפיד על כללי התזונה לפני ואחרי הפעילות תוך התחשבות בהשגת מטרת ההרזיה. גם אם יגידו לך אחרת, אין תוספים נטולי תופעות לוואי בכל מצב. תמיד קיים התוסף התורן שהוא המצאת הדור, שמביא רק בריאות, אושר ועושר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !טל12/03/2009
אני בת 16 בקרוב, ואני שוקלת 69 כשהגובה שלי הוא 1.64 . אני ממש רוצה לרדת במשקל עד לקיץ . אני עושה כמה פעמים בשבוע הליכה של כשעה וחצי, ואם לא הליכה אז אירובי . הבעיה אצלי היא לא הספורט אלא האוכל . אני מנסה לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום, הבעיה היא שאני אוכלת בין לבין שטויות ! וזה מה שהורס לי הכל .. הייתי רוצה שתמליצו לי על תפריט שאוכל להקפיד עליו . אה ועוד משהו .. יש לי צדדים, איך אפשר להוריד אותם ? תודה רבה, לורן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כוח רצון זה אפשרי
אהרון12/03/2009אני בת 16 בקרוב, ואני שוקלת 69 כשהגובה שלי הוא 1.64 . אני ממש רוצה לרדת במשקל עד לקיץ . ===תוכלי להוריד 9 ק"ג בשלושה חודשים. אם זאת הדיאטה הראשונה, יהיה יותר קל אני עושה כמה פעמים בשבוע הליכה של כשעה וחצי, ואם לא הליכה אז אירובי . ===הפעילות בהחלט תתרום באופן משמעותי לירידה. השתדלי ללכת כמה שיותר מהר ומומלצת גם פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים ומניעת ירידה בקצב חילוף החומרים. הבעיה אצלי היא לא הספורט אלא האוכל . אני מנסה לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום, הבעיה היא שאני אוכלת בין לבין שטויות ! וזה מה שהורס לי הכל .. הייתי רוצה שתמליצו לי על תפריט שאוכל להקפיד עליו . ===בפורום זה לא תקבלי תפריט אבל פרטי מה שאת אוכלת לפי ארוחות כולל כמויות ו"שטויות" ואחזור אליך עם הצעות שיפור והתאמה למטרה. אה ועוד משהו .. יש לי צדדים, איך אפשר להוריד אותם ? ===רק הרזיה כללית תשפר את המצב. אין הרזיה נקודתית, אבל אפשר למצק את האיזור על ידי תרגילים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה נואשותריציפיצי11/03/2009
אני בהריון, שבוע 15. אני כבר 10 שנים לא שותה חלב, ומזה שנתיים לא גבינות ומוצרי חלב. אני כן אוכלת על בסיס יומי טחינה ושומשום מלאים. עדין אני לא מגיעה ל1000 מ"ג שמומלץ בהריון. אף פעם לא ניסיתי חלב סויה, שיכול לתת לי מענה טוב. מה כמויות הסויה (חלב,גבינות, ומעדנים) שמותר לי לאכול, כי אני יודעת שיש על כך הגבלה. אני במצוקה, כי קראתי על מחלה שקוראים לה רככת, וניכנסתי ללחץ. אנא עיזרו לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע למוצרי סויה בהריון
אהרון11/03/2009הסויה מכילה פיטואסטרוגנים, חומרים דמויי ההורמון הנקבי אסטרוגן. חלק מהחוקרים סבורים כי אכילת מזונות המכילים חומרים דמויי הורמוני מין כמו פיטואסטרוגנים אלו מהסויה עלולה להשפיע על "שעון ההתפתחות המינית" בעובר. זאת משום שבחודשי ההריון הראשונים יש להורמוני המין תפקיד מכריע בארגון והתפתחות מערכת המין בעובר. לפי מחקרים שהתפרסםו לפני כמה שנים לצימחוניות שאוכלות כמויות גדולות של סויה יש סיכוי גדול פי חמישה למום במערכת המין של התינוק הזכר. חשוב לציין כי מדובר במחקרים בודדים, ועדיין לא ניתן להסיק מהם מסקנה חד משמעית לגבי צריכת סויה בהריון עם זאת, בטוח יהיה למתן את צריכת הסויה במהלך ההריון למנה אחת עד שתיים של מוצרי סויה ביום. ישנם מספיק מקורות סידן אלטרנטיביים: מקורות לסידן מן הצומח הם: סלרי, כרוב, חסה, שעועית ירוקה, במיה, סברס, תאנים,, טחינה, שקדים, תפוזים ועוד. גם בקטניות אבל ספיגתו בעיתית יותר. מזון עשיר במיוחד בסידן שספיגתו עדיפה על המוצרים מן הצומח הוא סרדינים וכל דג אחר שאוכלים גם את עצמותיו, למשל קציצות דג טחון עם העצמות. קופסת סרדינים מספקת קרוב ל500 מ"ג סידן בנוסף ליתרונות בריאותיים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו.....רלי11/03/2009
בס"ד אני כבר שנים בדיאטה ונמנעת ממתוק ואתמול התקפה לא נורמלית של מתוק פשוט נראה לי אלפי קלוריות כל יום פורים איך מנקים את הגוף מהתקפת הרעלים של המתוק וממשיכים הלאה אני נואשת נראה לי שעליתי במשקל כמו שצריך בכלל בתקופה האחרונה יש לי טפטוף מדאיג של רעב למתוק לא כ"כ עם שליטה אחר ששלטתי בעצמי תקופה מאוד יפה של שנתיים אני פוחדת לעלות ומהסיוט לא נשקלתי קרוב ל8 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הגוף מנקים במים וסבון
אהרון11/03/2009ניקוי הגוף מרעלים, אין דבר כזה. הבעיה היא כנראה בדיאטה לא נכונה או לא מתאימה לך. את צריכה לאכול מאוזן כולל הרבה סיבים תזונתיים 5-6 פעמים ביום. אפשר גם לכרסם גזר שהאינדקס הגליקמי היחסית גבוה שלו עשוי לספק את הכמיהה למתוק. פירות יבשים ללא תוספת סוכר, אמנם מכילים הרבה קלוריות וצריך להתייחס אליהם כאל ממתקים, אבל הם הרע במיעוטו אם לא מגזימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורד במשקלמ11/03/2009
שלום, אני חודש ושבוע בדיאטה, המשקל נתקע ואני לא יורד במשקל, כרגע אני שוקל 165 , אני אוכל רק ירקות ושלוש פרוסות לחם ביום, לפעמים אני אוכל טונה עם הירקות. מה הסיבה שאני לא יורד במשקל? אני רואה שרזיתי כי הבגדים גדולים עליי, אבל במשקל זה לא מראה שירדתי. מה לעשות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק דיאטה
אהרון11/03/2009משקל של 165 ק"ג (מה יתר הנתונים שלך?) מחייב משטר הרזיה תחת פיקוח רפואי ועם הדרכה צמודה. רצוי רופא דיאטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאהרוןיעל פ10/03/2009
אני רואה שאתה היחיד המשיב לאנשים בפורום האם תוכל להמליץ לי תפריט בו אוכל לרדת במשקל ללא פעילות גופנית. בגלל מחלה אני מוגבלת והעליתי 10 ק"ג בשלוש שנים אני בת 57 שוקלת 66 ק"ג גובה 163 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל פ
ד``ר נסטור ליפובצקי10/03/2009יעל שלום,
קראתי את מה שכתבת וכמנהל בפורום רואה כחובתי להסביר לך שהמטרה שלנו בפורום היא לענות על שאלות ולספק ידע מקצועי ומבוסס.
לתת תפריט מבלי להכיר את המטופל יהיה לא אחראי ולא נכון עבור אנשי מקצוע, וזו הסיבה שאין מענה לבקשת תפריטים מצד מנהלי הפורום.
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה ללא פעילות גופנית
יעל פ11/03/2009הבנתי. אם כך, האם תוכל לאמר לי כמה קלוריות צריך לצרוך ואם ניתן להוריד במשקל על פי הנתונים שנתתי? בגלל הבעיה שלי (חולשת שרירים) קשה לי לסבול רעב. תוכל לתת לי טיפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל פ
ד``ר נסטור ליפובצקי11/03/2009לדעתי ירידה של 5 קג' תספיק לך.
הייתי ממליץ לך לצרוך 1500 קלוריות ליום ולא פחות. במיוחד לאור העובדה שבגלל המוגבלויות תעשי זאת ללא פעילות גופנית. ירידה במשקל ללא פעילות גורמת לאיבוד של מסת השריר והנוזל (לא רצוי) ואם בנוסף ההגבלה הקלורית תהיה חריפה, אז תאבדי עוד יותר מסת שריר ונוזל.
כדי למנוע רעב דאגי לצרוך מזון עם הרבה סיבים תזונתיים (לחם מלא, פרות וירקות עם קליפה) ולפזר את הארוחות לאורך היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1500 קל'
יעל פ11/03/2009כמה פרוסות מותר ביום וכמה פירות? כדי לא לעבור 1500 קלוריות. מה לגבי שתיה. אני מרבה במים חמים עם מעט חלב כדי להקל על הרעב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל
אהרון11/03/2009אינני היחיד שעונה אבל משתדל למלא את החסר מתוך אמונה שבפורום מוצלח ומנוהל כראוי, זמינות התשובה לא פחות חשובה מהתוכן. לא חסרים אתרים מתחרים והדבר הכי פשוט לכל גולש הוא לפנות לאחד מהם, דבר שנוגד את אינטרס הבעלים. אני חושב שזה פורום איכותי ומקצועי אבל לא תמיד הזמינות עונה על הציפיות. מאחר שבחרתי לא להצטרף להנחלת הפורום והמנ יע שלי אינו כלכלי או פירסומי אני מרשה לעצמי להיות יותר ליברלי במתן הנחיות והצעות שיפור לתפריטים בהתאם למטרה ונתונים אישיים של הפונה תוך הדגשת עדיפות הפניה ליעוץ והתאמה אישית. מהנתונים שמסרת אפשר לקבוע שאת עדיין במשקל תקין, אם כי בגבול העליון של הטווח וירידה יכולה לעשות רק טוב. אינני מכיר את מבנה גופך אבל בכל מקרה הורדת התוספת של שלוש השנים האחרונות מומלצת בהחלט. אני לא אציע לך תפריט ללא הכרות אישית אבל אהיה מוכן ליעץ ולשפר את התפריט הנוכחי שלך במידה שתפרטי אותו לפי ארוחות כולל כמויות. רצוי לציין גם את המחלה והמיגבלות התזונתיות. כמובן שאפשר לרזות גם ללא פ"ג, זה הרע במיעוטו. בכל מקרה, ולא רק למטרת הרזיה, אולי אפשר להתאים למיגבלות שלך סוג מסויים של פעילות גופנית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה ללא פ"ג
יעל פ11/03/2009תודה לך על התגובה העניינית. שמחתי לקבל התיחסות זה כבר מעודד אני עושה פלדנקרייז פעמיים בשבוע. ניסיתי שחיה אבל פיתחתי רגישות לכלור יש לי מיאסטניה גראביס. סוג של מחלה נוירולוגית שגורמת לחולשת שרירים ועיפות לכן גם קניות ובישולים זה מבצע מסובך ואני מספקת את הרעב בפחמימות זמינות. ירקות לא משביעים אותי וגורמים למיחושים בקיבה זאת פתיחה לא נוחה לדיאטה אבל אשמח לקבל טיפים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה גרביס
אהרון11/03/2009בעיתית גם מבחינה תזונתית במקרה שיש לך קשיי בליעה ו\או מטופלת בסטרוידים. אם כך הדבר, מומלץ לפנות לתזונאי בעל נסיון בתחום. אם לא, תפריט רגיל ומאוזן של 1100 קק"ל (בגלל העדר פ"ג מלבד פלדנקרייז שאינה שורפת שומן). כפי שאמרתי אני מוכן להנחות אותך במסגרת מיגבלות האופן הווירטואלי בתנאי שתפרטי את התפריט הנוכחי כפי שביקשתי. גם אם יש לך בעיות בבליעה או טיפול בסטרוידים אתן לך כמה עיצות אבל רק אחרי שאקבל את התשובות ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
יעל פ11/03/2009עד כה הסתדרתי בלי סטרואידים והחשש שאגיע אליהם אאבד לגמרי שליטה. אני כרגע לא בשיגרה. אחזור אליה ביום א' ואז אוכל להקפיד על תפריט ולכתוב לך מה אני אוכלת תודה רבה לך. עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קפה והרזיהאחת10/03/2009
האם צריכת קפה (3-4 פרמים ביום אבל קפה חזק - הפוך, אספרסו כפול או נס) פוגעת בהרזיה. מה כדאי לצמחונית בדיאטה לעשות: לאכול מוצרי חלב במקום הבשר/עוף/דג או קטניות? מה האחוזים הרצויים לדיאטה מבחינת חלבונים, פחמימות ושומנים. נ.ב. סובלת מכולסטרול. מליוני תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
אחת10/03/2009קודם התברר שאני סובלת מכולסטרול ואחר כך נהייתי צמחונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה ועוד
ד``ר נסטור ליפובצקי10/03/2009הי,
1. קפה לא פוגע בהרזיה
2. צמחוני צריך לאכול גם מוצרי חלב, גם קטניות וגם דגנים מלאים כדי לקבל מספיק חלבון
3. אחוזים רצויים בדיאטה: 55% פחמימות, 15% חלבונים, 30% שומנים
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה וחוות דעת לגבי תפריטשירושיק09/03/2009
שלום, רציתי לשאול ולשמוע חוות דעת לגבי התפריט שאימצתי והתחלתי לפעול לפיו : בוקר: כוס ברנפלקס חד פעמית + כוס חלב/יוגורט ביו 3% ביניים: תפוח + 2 ירקות צהריים: ירקות חיים + בשר/דג+ 3 כפות גדולות של קינואה/בורגול ביניים: תמר + תפוח /תמר+ירקות חיים ספורט: שעה לפחות במכון של אירובי/שעה הליכה בבית ערב: לחם קל 1+ כף גבינה+סלט+ ביצהׁ( יום כן יום לא) בין לבין שתייה =מים בלבד הצעות לשיפור?מקומות לשינוי?טיפים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים אישיים? מטרה?
אהרון09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים:
שירושיק10/03/2009בת 18 מטרת הרזייה 1.60 שוקלת 75
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לרזות עם התפריט והפ"ג
אהרון10/03/2009בוקר: כוס ברנפלקס חד פעמית + כוס חלב/יוגורט ביו 3% ===שילוב לא טוב לספיגת הסידו בגלל הריכוז הדגול של הסיבים. החליפי בשיבולת שועל. חלב 1%\יוגורט 1ץ5% ביניים: תפוח + 2 ירקות ===גם פרוסת לחם קל מקמח מלא צהריים: ירקות חיים + בשר/דג+ 3 כפות גדולות של קינואה/בורגול ===הבשר רזה בלבד רצוי צלוי או מבושל ללא רוטב. גם הדג מדי פעם וותרי על קינואה\בורגול לטובת ירקות מבושלים בנוסף לסלט. ביניים: תמר + תפוח /תמר+ירקות חיים ==גם גבינה 3% ספורט: שעה לפחות במכון של אירובי/שעה הליכה בבית ערב: לחם קל 1+ כף גבינה+סלט+ ביצהׁ( יום כן יום לא) ===גווני בטונה\סרדינים\ביצה בין לבין שתייה =מים בלבד הצעות לשיפור?מקומות לשינוי?טיפים? תודה רבה ==אם תתמידי תוכלי לרזות 4 ק"ג לחודש, אפילו יותר אם זה משטר ההרזיה הראשון בשנים האחרונות. הקצב יילך ויואט עם ההתקדמוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירשוק
ד``ר נסטור ליפובצקי10/03/2009שלום,
התפריט דל מאוד. יש להוסיף 2 יוגורט דל שומן, גביע גבינה לבנה 3% ו-2 פרוסות לחם מלא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בדיאטה...די נואשתמיטל09/03/2009
היי אני בת 21 אני בדיאטות נראה לי מאז שאני זוכרת את עצמי משהו כמו גיל 13, 14 עם הפסקות כמובן, עשיתי הכל, בגיל הטיפש עשרה אפילו אכילת מלפפון ביום למשך כמה ימים, ועוד כל מיני שטויות כאלה ואחרות, היום אני מבינה הרבה הרבה יותר, מה לא לעשות בעיקר. לפני כשנה וחצי שקלתי 55 שזה המון וזה המשקל הכי גבוה שאליו הגעתי. לפני 5 חודשים בערך שקלתי 45.5-46 וזה היה המשקל הכי מדהים שהרגשתי בו הכי טוב בעולם. כמובן עם ספורט 3-4 פעמים בשבוע ותזונה די מועטה אבל נכונה עם כל אבות המזון. (עם מעט מאוד בשר פעם בחודש חודשיים). בחצי שנה האחרונה העליתי במשקל ואני שוקלת 49 כיום, האמת שאני לא אוכלת ג'אנק לא מטוגנים ולא מתוקים, אולי בארוע אני חורגת עם משהו אבל זה קורה לעיתים רחוקות. אני רוצה לחזור למשקל הקודם שלי 45-46. לפחות לקראת הקיץ שאוכל ללכת עם בגד ים ואני לא מצליחה ממש. גם היום אני עושה פ"ג 3-4 פעמים בשבוע + שעור עיצוב אחד בשבוע. ואוכלת ככה: בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 3 אחוז (רבע קופסא בערך) סלט ירקות עם לימון +מעדן 0% נס קפה עם מעט חלב 1% ביניים: פרי/חטיף אנרגי' דיאט 56 קל'/2 פתית שיפון עם קוטג' 3 נס קפה עם מעט חלב 1% לפני ארוחת צהריים שוב נס קפה צהריים: חזה עוף/ חזה הודו/ דג(פעם, פעמיים בשבוע) אפוי בתנור עם המון המון ירקות מבושלים וכף רוטב סויה ותבלינים+ ירקות טריים עם לימון לפעמים עם 2 פתית שיפון וכפית טחינה לפעמים בלי כלום. ביניים: תפוח+ נס קפה ערב: 2 פרוסות לחם קל קוטג' 3% (רבע קופסא בערך) והמון ירקות עם לימון לילה: מעדן0% + פרי במשך היום אני משתדלת לשתות כמה שיותר מים לא סופרת. ואם בא לי לנשנש אני אוכלת ירקות עם לימון בצלחת וזה קורה כל יום. ובערך שותה 6 כוסות נס קפה עם מעט חלב 1% וביום שישי ארוחת הצהריים היא בערב. תוכלו בבקשה להגיד לי מה לעשות לעשות אני לא מצליחה לרדת במשקל אני מרגישה שמנה ובאמת שאין מצב שאני הולכת לים ככה בקיץ. יש לי שומנים בצדדים בבטן ובירכיים. מה לעשות כדי לרזות????? והאם התפריט בסדר ואם כן למה אני לא מרזה. סיפרתי קצת על עצמי בשביל הרקע אשמח לקבל תשובות. וסליחה על אורך ההודעה. תודה מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה?
אהרון09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.53-4 משהו כזה
מיטל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
באופן עקרוני המשקל שציינת שבו הרגשת טוב, הוא המשקל המינימלי שאת יכולה להיות בו. יתכן הבעיה היא לא של משקל אלא של הרכב גוף. כדאי שתעשי איבחון חילוף חומרים והרכב גוף לבדוק מה מצבך האמיתי.
אסור לך להוריד מהתפריט שציינת. לאכול פחות מזה לא יביא לשום תוצאה חיובית. רק לבעיות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר11/03/2009מה זאת הבדיקה הזאת איך עושים אותה ואיפה? אבל איך בכל זאת אני יכולה לרדת במשקל?? . כי אני לא מצליחה, ולהוסיף פ"ג נורא יהיה קשה כי בקושי יש לי זמן, אני עושה ספינינג 3-4 פעמים בשבוע ושעור אחד של עיצוב. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשכתוב שיר זאת אני (מיטל) אין לי
שיר11/03/2009מושג למה זה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של עשירים או צרות אמיתיות?
אהרון09/03/2009תלוי איך מסתכלים על זה. מצד אחד המשקל תקין לחלוטין וכל הרזיה נוספת אפשר להגדיר כלוקסוס. מצד שני, ייתכן שקצב חילוף החומרים שלך הואט עקב דיאטות חוזרות ונשנות לא תמיד נכונות ונבונות. עם תפריט כמו שלך (כ 1100 קק"ל ) מלווה בפ"ג היית אמורה לרזות אילו זאת היתה הדיאטה הראשונה שלך. אני מציע לך לעשות בדיקת BMR (מטבוליזם בסיסי) יחד עם אחוז שומן (נראה שהוא גבוה יחסית ל BMI) כמה הערות על התפריט: 1. בשר בקר רזה ואיכותי אינה מילה גסה פעם בשבוע בכמות סבירה ובליווי הרבה ירקות. הוא יותר מזין מעוף ובכל מקרה הגיוון מומלץ, 2. יותר מדי קפה זה לא בריא ונס עוד פחות. אם את לא יכולה להגמל מההתמכרות (כן, כן 6 פעמים ביום = התמכרות) צמצמי ל3 פעמים לכל היותר. 3. הלחם צריך להיות מקמח מלא 4. שמן זית עדיף על רוטב סויה. גווני. 5. גווני את ארוחת הערב עם טונה\סרדינים\ביצה 6. כללי, התפריט שלך מאוזן ו בריא. אסור לך לצמצם את הערך הקלורי של התפריט בגלל שאת לימדת את הגוף שלך להגן על עצמו בפני "שוד השומן" והמטבוליזם יירד עוד יותר. עשי בינתיים הפסקה באובססיה של ההרזיה והסתפקי בשלב הזה בשמירה על המשקל לכמה חודשים, אחרת התוצאה תהיה הפוכה. מה שכן, את יכולה להגביר את הפעילות האירובית. אני מבין שאת כבר בכושר, לכן אפשר כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל > נערהשיר08/03/2009
שלום, אני בת 16.5 גובהי 160 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל בערך 4 קילו. (להגיע למשקל של 48 ק"ג) כמעט כל יום אני הולכת הלוך חזור לבית הספר (בערך 2 ק"מ). רציתי לשאול, כדי לרדת במשקל כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול ? האם גם ללא כושר גופני אני אוכל לרדת במשקל? ובעיקרון, כמה פעמים בשבוע צריכים לעסוק בפעילות גופנית במידה ורוצים לרזות? תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
אהרון08/03/2009שלום, אני בת 16.5 גובהי 160 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל בערך 4 קילו. (להגיע למשקל של 48 ק"ג) == 48 זה המינימום לפני תת-משקל כמעט כל יום אני הולכת הלוך חזור לבית הספר (בערך 2 ק"מ). ==השתדלי לכת מהר אבל אם את רוצה לרזות, זה לא מספיק. רציתי לשאול, כדי לרדת במשקל כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול ? האם גם ללא כושר גופני אני אוכל לרדת במשקל? ===בלי פעילות גופנית 1100 קק"ל ועם פ"ג אירובית (כמו הליכה מהירה\ריצה) שעה ביום 1350-1400. האפשרות השניה עדיפה מבחינה בריאותית ובעיקרון, כמה פעמים בשבוע צריכים לעסוק בפעילות גופנית במידה ורוצים לרזות? ====כמה שיותר אבל לפחות 4 פעמים שעה. תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר
קחי בחשבון שלרדת 4 קג' יכול להיות יותר מדי בשבילך. הייתי הולך על 3 קג' ולא יותר. מבחינה קלורית הייתי מעדיף לא פחות מ-1400 ליום. פעילות גופנית שעה 4 פעמים בשבוע תעזור מאוד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליפים לאורז ופסטה לחולי סוכרתציפי08/03/2009
שלום אני חולת סוכרת מטופלת באינסולין וכדורים. חסרים לי מאוד פסטות אורז ותפוחי אדמה. כמה אפשר לאכול רק ירקות ?!.... האם יש משהו שיכול להחליף מאכלים אלו ? האם מותר לאכול קינואה ? מודה מראש על תשובה הסוכרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליפים
ד``ר נסטור ליפובצקי10/03/2009אם את מטופלת באינסולין, אין סיבה לא לשלב פסטה, אורז וקיטניות.
תבקרי אצל דיאטן קליני לקבל יעוץ אישי ומדוייק על פי הנתונים שלך. במקרה של טיפול באינסולין יהיה חוסר אחראיות לעשות זאת בפורום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)