מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחינה *גולמית* מלאהSIG02/04/2009
כף טחינה *גולמית* מלאה-מה הערך הקלורי?
נראה לי שברוב המקומות מתייחסים לכף טחינה אחרי הערבוב שלה עם מים.
מכיוון שאני נוהגת לאכול את הטחינה המלאה הגולמית (שיש הקוראים לה חמאת שומשום...)כמו שהיא יוצאת מהקופסה-רציתי להבהיר את הנושא ולדעת איפה אני עומדת.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף = 15 גר = 93 קק"ל
אהרון02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אהרון ( :
SIG05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממשיכה לעלות במשקלמאיו02/04/2009
כי אני כל יום אוכלת 2500-3000 קל' במודעות ..גם דברים בריאים וגם לא כמו ארטיקים וגלידות
ואני עולה במשקל די הרבה
איך עוצרים את הגלגל הזה?
זה קשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיו
ד``ר נסטור ליפובצקי02/04/2009את צריכה לגשת לטיפול אצל דיאטן או קבוצת תמיכה שילווה אותך בתהליך הורדה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת כאסחבדויה01/04/2009
שלום
ברצוני לאכול במשך 15 יום חזה עוף עם הרבה סלט במשך היום ומרק 10
עם מודעות של הרס גוף ושאני במשקל תקין וכו'
רק רציתי לדעת אם אפשר להרזות כך? ואם כן כמה ? בנוסף לשלב 200 כפיפות בטן כל יום
אני בת 16 עוד מעט ביולי גובה 1.60 משקל 50-53* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצונך כבודך
אהרון02/04/2009בהחלט תרזי, אבל יכול להיות שהקצב יאכזב אותך בגלל העדר עודף ומשקל כולל נמוך.
תשיגי את אותן התוצאות אם תגווני עם דג טרי צלוי ופרגית אחרי סילוק השומן. הייתי מחליף גם את המרק המתועש במרק ירקות ביתי. הירקות צריכים להיות מגוונים ובשפע.
למען זרוז הקצב השתדלי לבצע גם פעילות אירובית ככל שתוכלי להרשות לעצמך. תעדכני.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
בדויה02/04/2009האם יש לך סמכות? או שזה תמיכה ועידוד בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
ד``ר נסטור ליפובצקי02/04/2009מזמן לא ראיתי הודעה כזו (עם מודעות של הרס גוף). אם את מודעת שמה שאת עומדת לעשות גורם ל"הרס גוף", זאת אומרת להוריד שריר ונוזל, להראות פחות טוב, להרגיש ולהיות פחות בריאה, עליך לגשת לטיפול לבדוק מה מביא אותך להחלטה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי בהירות
בדויה02/04/2009שלום
אין לי עדיין תשובה ברורה ממך
אני לאחר ירידה במשקל ואי מחזור, הגעתי למשקל וחזר המחזור עי" תרופה.
בגלל זה לא ממש משפיע עלי הידיעה שיש סיכוי לאבד שוב את המחזור כי אני בונה על התרופה שהיא הורמון ממה שזכור לי.
אני לא חושבת שישנה עוד דרך נוספת להגיע לפחות למשקל 46 במשך 15 יום, וכן זה מאוד חשוב לי במהלך ה15 יום, האם ללא קשר לשאלה שלי הקודמת יכול להיות דרך יותר "בריאה" להגיע למשקל 46 ללא הרעבה ועדיין לקבל מחזור? האם כן מהיא הדרך הזאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדויה חבל על הבריאות שלך
ד''ר רוני חרמון05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לכבד שומני!!!לולי31/03/2009
שלום רב,
אתמול גילתי שיש לי כבד שומני לאחר בדיקת אולטאסאונד.
אני סובלת כ-3 שנים מדלקת פרקים חרונית ואני כיום בת 24 והמשקל שלי הוא 89 והגובה 1.64. נאמר לי שכיוון שיש לי מבנה רחב ועצמות כבדות המשקל הנמוך ביותר שאני צרייכה להגיע אליו זה 60 ולא בהכרח.
איזו דיאטה תמליצו לי לעשות??
חשבתי על דיאטת לחם או מרקים, האים זה טוב?
תודה מראש לולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני
אהרון31/03/2009כבד שומני קשור בהשמנת יתר ובעיקר השמנה באזור הבטן, סוכרת והיפרליפידמיה (עודף שומנים בדם כמו כולסטרול ובעיקר טריגליצרידים).
עקרונות התזונה המתאימים
1. ירידה מתונה במשקל - כבר בירידת משקל של 10% מן המשקל ההתחלתי, ניתן לראות שיפור ואף איזון רמות אנזימי הכבד בדם וירידה בכמות השומן בכבד. בחלק מן המקרים תהיה גם ירידה או היעלמות של הדלקת ו/ או ההצטלקות של הכבד. יש להימנע מדיאטות דרסטיות הגורמות לירידה מהירה במשקל, שכן מחקרים הראו שהן מזיקות לכבד ואף עשויות לעודד דלקת והצטלקות שלו.
2. מיעוט אכילת שומן, ובעיקר שומן רווי.
3. מיעוט אכילת מזון עשיר בסוכר (כולל סוכר הפירות).
4. סיגול אורח חיים בריא הכולל תזונה מאוזנת ופעילות גופנית.
5. המנעות מצריכת אלכוהול כיוון שכבד שומני רגיש באופן מיוחד לנזקיו.
לסיכום מומלצת דיאטה מתונה ומאוזנת בליווי פעילות גופנית יומית. דיאטת הלחם אינה מתאימה בגלל שעלולה להעלות עוד יותר את רמת הטריגליצריזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לולי
ד''ר רוני חרמון01/04/2009הדיאטה שאת צריכה לעשות אינה חשובה. את צריכה לשנות את אופי החיים שלך לשמור על תפריט מאוזן ובריא במשך לפחות עוד 50 שנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד``ר נסטור ליפובצקי02/04/2009לולי שלום,
כדי לשפר את מצב הכבד השומני עליך לעקב אחרי דיאטה דלת שומן, כעיקרון הדיאה צריכה להיות מאוזנת מבחינת פחמימות וחלבונים, עם הרבה סיבים ופעילות גופנית. ירידה במשקל במיוחד באמצעות תזונה כפי שתיארתי אמורה לעזור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור בפנים לנער בן 19דניאל שבתאי31/03/2009
שלום
אני בן 19 בגובה של 1.67 ס"מ ועד לפני כחודשיים שקלתי כ71-72 קילוגרם.
כמו כן, פצחתי בתהליך של דיאטה ואימון גופני (הליכות של 40 דקות ביום על הליכון כ-200 קלוריות, יום-יום)
וכרגע 'התאזנתי' על משקל של 69 קילוגרם.
אני נוטה לא לייחס משמעות גדולה למספר של המשקל אלא יותר למראה (כי אני גם מתאמן במשקולות ותרגילי כוח),
ומבחינת המראה נראה שדי רזיתי בהיקפים (למשל הצלעות ניראות באופן יותר ברור והקפי השומן במותניים ירדו) אך עדיין יש "בטן".
השאלה שלי אם המידע שהבאתי פה יכול להחשב כירידה "מהירה/כסאח" מידי ?
ייתכן שנוצרו לי עודפי עור בפנים ? (בעיקר באיזור הלחיים וסביב הפה)
גם אם כן, מה האפשרות שהעור יתכווץ "לבד" (עקב גילי הצעיר למשל) ?
חשוב לציין שכיום רמת התאבון שלי ירדה ברמה יחסית ניכרת (וזה בלי קשר לירידה המכוונת שלי מממתקים שוקולדים ממתיקים ומשקאות קלים) - אני מייחס זאת לייצוב חילוף החומרים שלי בתור בן אדם שעד כה לא היה פעיל גופנית בכלל.
אני כמובן מתכוון להמשיך באימון הגופני עם הגברה של המאמץ ומשך הפעילות.
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קוני
ד''ר רוני חרמון31/03/2009הירידה שלך בסדר . בסדרי משקל כפי שאתה מציין ובגיל שלך אין בעיה עם עודף עור כך שאתה ממש יכול להיות שקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתפרץ לשיחה
אבי31/03/2009ונגיד לבן אדם יש עודפי עור בגוף ( פנים, ידיים, בטן, וכ"ו ) מהי הדרך הנכונה להורדה בגיל צעיר שכזה?
אני הבנתי שרק ניתוח פותר את זה... אפילו המאמני כושר לא יודעים מה לעשות עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על סושייול30/03/2009
רציתי לדעת האם ניתן לשלב סושי בתפריט היומי?
ועד כמה קלוריות גג יכולה להכיל ארוחה שכוללת 4 יח’ קליפורניה בטטה, 4 יח’ סלמון אבוקדו, 8 יח’ קאפה מאקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סושי
ד``ר נסטור ליפובצקי30/03/2009סושי יכול בהחלט להחשב לאלטרנטיבה בריאה לארוחה. הדג יתרום את החלק החלבוני והאורז החלק הפחמימתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמיכל30/03/2009
רציתי לדעת מה כמות הקלוריות המומלצת לגבר בן 25 במשקל בסביבות 90 גובה 178 כדי לרדת במשקל? ולבחורה בת 22 1.60, משקל 80 כדי לרדת במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
אהרון30/03/20091. ללא פ"ג 1500 . עם התקדמות ההרזיה יש להוריד את ההקף הקלורי. מומלצות מכל הבחינות
פעילות אירובית ואנאירובית. במקרה האחרון תוכל לאכול יותר או לרזות מהר יותר.
2. 1200 עם ההערות של סעיף 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד``ר נסטור ליפובצקי30/03/2009היי טל,
אני רואה שענו לך. למעשה בעיניי כל השאלות מסוג כמה קלוריות אני צריך, לא מביאות תועלת כלשהי. ספירת קלוריות לא תביא לירידה במשקל לאורך זמן אלא שינוי אמיתי באורח החיים יעשה זאת.
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה נטולת שומניםהעצבני30/03/2009
בוקר טוב,
לפני כחודש התחלתי דיאטה נטולת שומן בעקבות המלצה של דיאטנית בגלל כולסטרול ושומנים גבוהים בדם (טריגליצרידים), בנוסף תפקודי כבד לא תקינים.
היה חשש לכבד שומני, אך הדבר נשלל בבדיקת אולטרסאונד שביצעתי.
בנוסף התחלתי ליטול תוסף B12 כדורי מציצה , בעקבות חוסר שנמצא בבדיקות הדם.
התפריט שלי בעיקרו מורכב מ: הרבה ירקות, מעט פירות, הרבה אורז,בורגול, עוף, הודו , דגים ומוצרי חלב-מעט.
ללא שום צורה של שמן או תיבלון, ללא ביצים, וללא דברים מתוקים או משמינים.
בכל מקרה אני נמצא בדיאטה הזו כבר יותר מחודש, ומרגיש שאני ממש מתפרק, יש לי שינויים ממש קיצוניים במצב הרוח, ועייפות נוראית.
אני כל הזמן עצבני או יותר נכון בעל פתיל ממש קצר, ולא מבין למה אחרי כמה דקות הכל נרגע.
לפעמים אני מרגיש כמו אישה עם שינויים הורמונליים.
מה לעשות, האם זו התזונה או אולי התוסף של ה B12?
לעזרתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצבני
ד``ר נסטור ליפובצקי30/03/2009שלום לך,
האמת שאני לא מצליח להבין את ההיגיון שמאחורי הדיאטה שקבלת אבל יתכן שאני לא רואה את הבדיקות שלך והנתונים האישיים ויתכן זו הסיבה.
כאשר יש כולסטרול גבוה חשוב להקטין את הצריכה של שומנים מהחי ושומנים מוקשים בחלקם, אך יחד עם זאת לעלות את הצריכה של שומנים בלתי רויים (מהצומח). נראה שהחלק השני לא נעשה אצלך. וללא סיבה מוצדקת עם האולטרסאונד מראה תוצאות תקינות בכבד.
אין סיבה להפסיק לאכול ביצים. ניתן לאכול ביצה 3-4 פעמים בשבוע, לא מטוגנת.
לגבי השומנים בדם יש בנוסף לצמצם פחמימות, אז צמצמת בכמה דברים אבל אתה אוכל חופשיאורז ובורגול, גם לא ברור. מעט מוצרי חלב, גם לא ברור למה.
לא חושב שהתוסף B12 אחריאי לשינויים שלך.
במקומך הייתי ניגש לקבל דעה שנייה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת בשר וסוגיו...יניב29/03/2009
בס"ד שלום רב, קוראים לי יניב... אני בן 17,אני שוקל 65 ק"ג והגובה שלי הוא מטר 69 בערך... רציתי לדעת איזה סוג של בשר הכי בריא והכי דיאטטי לאכול במהלך דיאטת הרזיה נכונה ומגוונת?? האם שני כנפיים ביום זה משמין?? או שני שניצלים?? או בשר בקר?? אשמח לקבל תשובה... בתודה ולילה טוב, יניב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד``ר נסטור ליפובצקי29/03/2009הי יניב,
אתה יכול לאכול בשר לא שמן. הכוונה בעיקר חזה עוף, עוף ללא עור, דגים לא מטוגנים. סטיק סינטה או פילה פעם בשבוע גם זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית כתית/כתית מעולהריטה29/03/2009
שלום
בד"כ אני קונה שמן זית כתית ולא שמה לב אם זה מעולה או לא (משמש לתיבול סלטים)
והיום אמרו לי שהכתית הרגיל לא בריא וזה חייב להיות מעולה
האם זה נכון? שאזרוק אותו לפח?
מה ההבדל ביניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטה
ד``ר נסטור ליפובצקי29/03/2009שלום,
על תזרקי לפח, אבל מעכשיו תקני קתית מעולה, זה השמן הפחות מזוכך וששומר על האכויות הגבוהות ביותר. תשתדלי גם לקנות חומציות מתחת ל-1% ואז בכלל מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה ללא ספורטמיכל29/03/2009
אני בת 34 וסובלת כ- 4 שנים מפיברומילאגיה.
כל ספורט גורם לי לכאבים אפילו שאני עושה אותו בהדרגה.
איך אפשר בכ"Z להרזות שיש מחלה כרונית ואי אפשר לעסוק בפעילות גופנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיכל
ד''ר רוני חרמון29/03/2009פעילות גופנית חיונית ובריאה אבל בכדי לרזות אין חובה לכך. את יכולה לרזות ללא כל פעילות גופנית אם תאזני את התזונה שלך למינון הקלורי היומי המתאים לך לצורך ירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
מיכל29/03/2009אני 1.60 ושוקלת 56. איך אדע מה המינון הקלורי שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר הגיל
אהרון29/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את הגיל
אהרון29/03/2009סטטיסטית ה צריכה היומית שלך בהתחשב במיגבלות 1400-1500 קק"ל.
בטח תקבלי תשובה נוספת: משקל*24*0.9. ייתכן שאף אחת לא מבטאת את המספר הנכון, הכול סטטיסטי ולא בהכרח מתאים למכלול הנתונים והמאפיינים הגנטיים שלך.
הדבר הנכון הוא להתחיל מבסיס מסויים, למשל 1200 קק"ל, לעקוב שבועית אחרי המשקל ולראות אם קצב הירידה ( אם יש בכלל), מספק אותך ולעדכן בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוכד השומן והנקהמנור עומריה29/03/2009
הי, אני מניקה את התינוק שלי הראשון בן החודש ואני לא מצליחה לרדת במשקל אפילו ההפך יש לי תיאבון ואני אוכלת יותר מאשר לפני ההריון אני עדיין מעל המשקל שלי שלפני ההריון ב- 10 ק"ג לכן החלטתי לעשות דיאטה בנוסף שמעתי כל כדורי לוכד השומן של fat trapper של חברת טבע דיירקט אני בררתי מול החברה אם אני יוכלה לקחת את הכדורים בתקופה שאני מניקה התשובה הייתה שאין בעיה מכיוון שהכדורים מחומרים טבעים,השאלה שלי האם אני יוכלה לקחת את הכדורים האלה בתקופה שאני מניקה??אם לא מה הסיבה ?ומה ההשלכות ?? ואם כן, האם אין שום סכנה עבור התינוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עומריה מנור
ד''ר רוני חרמון29/03/2009את מתקשה לרדת בשל פרולקטין גבוה בזמן ההנקה. לגבי תרופות לוקדות שומן הן בעלי תופעות לואי קשות בשל צואה שומנית . גזק לתינוק לא יהיה אבל נזק לך כן וכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם עוף כמקור לסידן ?דעכדכ28/03/2009
כשאני אוכל עוף, אני נוהג ללעוס את העצם, גם לאכול את הסחוס.
האם זה מקור טוב לסידן ?
לא ראיתי שממליצים על זה במאמרים.
האם אכילת החלק הרך של עצם אחת או שתיים מכיל כמות סידן יומית מספיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעכדכ
ד''ר רוני חרמון29/03/2009אכילת עצם מזיקה בשל עיכול קשה וסכנה לפציעת המעיים. ולכן לא צריך לאכול עצם. סחוס זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה ללא פעילות גופניתיעל פ28/03/2009
על פי התפריט של 1500 קלוריות ירדתי כמעט 2 ק"ג. ונתקעתי
האם יש צורך לשנות משהו כדי להוריד עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשורות טובות
אהרון29/03/2009קודם כל, טוב שירדת. בהתחלה הרוב נוזלים אבל גם שומן. עצירת הירידה שלך היא תופעה ידועה
וישנם רוב הסיכויים שתתחדש אם תתמידי. בשלב זה לא הייתי מוריד את הערך הקלורי. יש לעקוב שבוע נוסף ולפעול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
ד''ר רוני חרמון29/03/2009את כל הזמן צריכה לעדכן את כמות הקלוריות בהתאם למשקל גופך החדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגים ודגיםנמרוד28/03/2009
שלום,
אני מאוד אוהב דגים ומאמין בסגולותיהם הבריאותיות. שאלתי היא האם זה טוב וכדאי לשלב דגים בתזונה כך שיהוו את המרכיב העיקרי ביותר, כלומר, שיהוו בין 70% ל-80% מכלל הארוחות?
קראתי על כפר/עיר במזרח רוסיה, קרוב לאלסקה, שתושביו ניזונים מדגים כמעט באופן מוחלט, ולכן חיים יותר ואינם סובלים כלל מבעיות בלב, לחץ דם , כולסטרול ושאר רעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגים ודגים
ד``ר נסטור ליפובצקי28/03/2009הי נמרוד,
ובכן באופן עקרוני אכילת דגים מאוד בריאה בעיקר בגלל תכולת חומצת השומן אומגה 3. הבעיה היא שלא ברור לנו כמה אומגה 3 יש לדגים בארץ אם בכלל. אפשר לקנות דגים קפואים מהים הצפוני. הבעיה השנייה קשורה לזבל שנזרק לים ושאותם דגים אוכלים והדאגה שהדגים מכילים רמות גוהות של מתכות כבדות רעילות. לכן לא הייתי ממליץ לך שרוב התזונה תהיה מבוססת על דגים, אלא לצרוך דג ים צפוני מס' פעמים בשבוע כחלק מהתזונה היומית. צריכת דגים שונים והעדפת דגים קטנים על גדולים, מקטינה את החשיפה למתכות כבדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)