מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהלימור08/12/2008
היי, שאלתי פה שאלה ולא נעניתי. אני בת 21 אחרי 2 לידות. יש לי כמה בעיות רציתי לדעת אם שינוי בתזונה ופעילות גופנית יכולים לעזור לבעיות אלו. 1.לפני שהתחתנתי הייתי אוכלת מעט ועושה הרבה פעילות גופנית- שוחה הרבה בקיץ והולכת הרבה. מאז שהכרתי את בעלי זה כ- 5 שנים הפסקתי לעשות פעילות גופנית והתרגלתי לאכול בכמויות כפולות ממה שהייתי אוכלת פעם( בעלי טבח והוא מבשל ל-1200 איש כל יום לכן הוא לא יודע להכין בקטן אלא בגדול). זה מקשה עליי לשנות אורח חיים ולהרזות כי בתפריטים המנות הן ממש קטנות ולא משביעות. כמו כן, יש לי נשירת שיער ממש חזקה, אני כל הזמן עייפה, חלשה. איך אפשר לשנות אורח חיים בצורה כזאת שאני לא אהיה כל הזמן רעבה ומה אפשר לעשות לגבי נשירת שיער? האם יש מאכלים מסויימים שעוזרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
לימור08/12/2008שכחתי לשאול (אני לא יודעת אם זה קשור לזה אבל אם לא פשוט תפנו אותי) האם יש קשר בין אוכל לריח של זיעה? כבר הרבה זמן שיש שינוי בריח השיעה שלי, הוא נהיה חריף. אני מתקלחת, יוצאת החוצה כרגיל ואחרי פחות משעתיים כבר מופיע ריח חריף, זה מקשה עליי להישאר יום שלם בחוץ. אני צריכה להתאמץ שלא יריחו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר רוני חרמון09/12/2008קשה לתת לך עיצות כיוון שאת לבד נותנת את התשובות.
תחזרי לחיים שלך כפי שחיית אותם לפני החתונה. תעשי פעילות גופנית ותוכלי נכון ובעיותיך יסתדרו. אם תמשיכי בחייך כיום רק תשמיני. לגבי נשירת שיער יש מקום קודם כל לפנות לרופא עור ולבדוק שאין בעיה רפואית. אבץ עוזר לשורש השערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ערך תזונתי ----בבקשהלינוי07/12/2008
שאלתי היא כמה קל' יש בערך בעוגיה אחת מרוקאית עוגיית סוודר או או עוגיית מכונה . איך שלא קוראים לה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לינוי
ד''ר רוני חרמון09/12/2008בין 30-100 קל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני07/12/2008
כל חיי הייתי בחורה רזה (גנים טובים) וחטובה בלי מאמץ של ספורט הייתי אוכלת הכל בלי חשבון הגובה שלי 173 ושקלתי עד לפני חצי שנה 50 לא זזתי שנים מהמשקל הזה. ועכשיו...כנראה הגיל עושה את שלו (עוד חודש 30:( ) וגם החוסר מעש (ספורט ) גרמו לי לעלות 10!!! 10 קילו!! כרגע אני שוקלת 60 ולא נוח לי עם המצב הזה אני מרגישה שהגוף השתנה לי הבטן קצת צמחה לה ואני לא יודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות...איזו דיאטה מתאימה לי ואיזה ספורט יכול לעזור לי לחזור לגוף שהיה לי...אני אמנם לא שמנה אבל מרגישה שינוי בגוף התעגל קצת ולא נראה כמו פעם...הבגדים קטנים עליי וזה מתסכל... אשמח לקבל תשובה לגבי הדיאטה והספורט המומלצים...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חני
ד''ר רוני חרמון07/12/2008ביכדי לרדת במשקל את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ואת התוצאה תכפילי ב- 0.9 . כמה שתוכלי פחות מהתוצאה שתקבלי תרדי יותר מהר.
בנוסף את צריכה 2-3 פעמים בשבוע לצעוד 5 ק"מ בשעה אחת רצופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדורין07/12/2008
אני בחדר כושר כבר יותר מחצי שנה אימון אירובי + אימון כוח השאלה שליי אם אני מפסיקה להיתאמן אני משמינה ? גם אם אני עדין אוכלת אותו תפריט .. ומימה משמינים אם מפסיקין אימון כוח או אירובי ? אמשח אם תענו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דורין
ד''ר רוני חרמון07/12/2008כמובן שאת צריכה להוריד את כמות הקלוריות שהפסקת לשרוף בספורט מכמות הקלוריות שאת אוכלת מידי יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהאירמה07/12/2008
מאז שהתחלתי בדיאטה הנוכחית לפני כחודשיים ירדתי מ-96 ק"ג ל-92.5 ק"ג בחודש ה-1 ואח"כ המשקל שיחק בין 92.5 ל-94 . אני צורכת כ- 1000 קלוריות ליום בסוף שבוע עד 1500 קלוריות . פעילה מאוד פיזית בפעולות היום יום משתדלת לעשות ספורט פעמיים בשבוע כשעה וחצי (בבית על הסטפר או בפארקים במתקנים שהציבו לציבור הרחב) ובנוסף משתדלת ללכת בכל הזדמנות ברגל (סה"כ כשעתיים נוספות) בתפריט משלבת חלבונים קטניות ומעט פחממות כמו אורז\ פתיתים\קוסקוס סלט ירקות טרי וירקות מבושלים . גם פרות. היציאות שלי בסדר . אני פשוט לא מבינה למה לא יורדת יותר מזה???????? אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אירמה
ד''ר רוני חרמון07/12/2008ביכדי לעשות דיאטה בריאה וטובה צריך לדעת . תעשי טוב אם תפני ליעוץ מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטיק פרגיתעור רפוי06/12/2008
רציתי לשאול מה הערך הקלורי של סטיק פרגית בגודל בינוני עד גדול שעשוי במנגל ( בצל לא בשמן או משהו אחר ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אבי
ד''ר רוני חרמון07/12/2008בשר 150-250 קל' למאה גר'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני וגרמים לא הולך ביחד...
עור רפוי07/12/2008זה מה שתמיד מקשה עלי במחשבוני קלוריות כל העניין של הגרמים, אין לי מושג כמה זה 100-150 גר, אני מדבר על חתיכה אחת של סטיק פרגית בינונית ( לא קטנה ולא גדולה )...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מח עצםרונית06/12/2008
רציתי לדעת, כמה קלוריות יש במח-עצם, בעצם בינונית של פרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רונית
ד''ר רוני חרמון07/12/2008כ- 150-200 קל' למאה גרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לדיאטהעמית05/12/2008
שלום, אני בת 17, שוקלת 58 בגובה 1.64. הייתי מעוניית להפחית מעט ממשקלי תוך כדי שמירה על בריאות ותזונה נכונה. בדרך כלל אני עושה ספורט באופן קבוע אך כרגע הפסקתי עם הפעילות גופנית מסיבות בריאותיות ולא אוכל לעסוק בזה חודשיים לפחות. אני חושבת שעליתי במשקל ומפחדת לעלות עוד.. אשמח אם תמליצו לי על תפריט בריא שיעזור לי בירידה במשקל ללא פעילות גופנית. תודה,עמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עמית
ד''ר רוני חרמון07/12/2008מה שאת צריכה לעשות עכשיו אחרי שהפסקת לעשות ספורט הוא להפחית ב- 300-500 קלוריות ליום ממה שאכלת עד היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה מוגזמת ב % השומן בגוףאורלי05/12/2008
שלום רב, בחצי שנה האחרונה החלטתי לרדת במשקל . עשיתי דיאטה ( המנעות ממתוקים ומאפים, אכילת מוצרים של 1- 3 % שומן, אכילת יותר ירקות ,) וכמובן הגברתי פעילות גופנית- כמעט כל יום פעילות אירובית ופעמיים בשבוע פעילות חיזוק שרירים ( פילאטיס מכשירים ). ירדשתי במשקלי תוך 5 חודשים 8 ק"ג - מ 54 ק"ג ל 46 ק"ג. גובהי הוא 154 ס"מ. לאחרונה נרשמתי לחדר כושר מטעמי נוחות . בבדיקה שנעשתה לי שם הופתעתי לגלות כי % השומן שלי נמוך מאוד- % שומן - 4% ( במדידה שנעשתה לפני שבועיים- 5% ) מסת שרירי- 45.3 ק"ג ממשקלי ( נורמלי ואף עלה בהשוואה למדידה מלפני שבועיים ) . ידועות לי הסכנות ב% שומן נמוכים בנשים, ואינני מעוניינת לפגוע בביראותי . המחזור החודשי שלי עדיין קיים ( כל 4 שבועות, אם כי התקצר מ6 ל 3 ימים ). שאלותיי הן: 1. עד כמה אמינה הבדיקה שנעשית בחדר כושר למדידת % שומן בגוף ( מכשיר דמוי משקל שמנתח במחשב את הממצאים ) . 2. ובמידה ואכן % השומן כאלה נמוכים- מה עליי לעשות על מנת להעלותם מבלי לעלות במשקל גופי או לפגוע בחיטוב שלי. אשמח להתיחסותכם, תודה מראש אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורלי
ד''ר רוני חרמון07/12/2008מדידות אחוז השומן בגוף אינם מדוייקים ולא אמינים. זה יותר גימיק מאשר אמת. מנהל המזון והתרופות האמריקאי לא מתייחס למדד זה בכלל ובצדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פופקורן ללא שומן משמין ?חשוב לירחל04/12/2008
שלום אני טסה לכ-5 חודשים לארצות הברית עד עכשיו לקחתי אקומפליה אך כידוע ירדה מהמדפים. בכדי להגיע למשקלי של לפני 35 שנה אני צריכה להוריד עוד 5-6 ק"ג, אני לא שמנה רק הבטן גדולה ירדתי לא הרבה בין 4-5 ק"ג בחודשיים אך הבטן ירדה גם אומרים לי וגם הבגדים מדברים. אני מעשנת הרבה ואצל ביתי בבית לא מעשנים ולפי קצב העישון שלי אני אמורה ליהיות כל הים בחוץ ושם מאד קר, אני רוצה לנסות להכין פופקורן ללא שמן ואולי בזכות זה גם הפסיק או הפחית בעישון, לכן אני מבקשת לדעת אם פופקורן משמין וכמה מותר לאכול. אודה על תשובתכם רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פופקורן
שלומית11/12/2008אני מכינה פופקורן במיקרוגל שמים את הגרעינים בקערה של פיירקס או כל קערה גדולה שמותר לשים במיקרו ומכסה בצלחת ושמה עד שהפופקורן מוכן וזה טעים אבל כדי שיהיה מלח בלי שמן או חמאה אני מרטיבה ידיים ומקפיצה איתם את הפופקורן והמלח נדבר למים ושמה עוד דקה לייבש את המים במקרוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחל
ד''ר רוני חרמון14/12/2008פופקורן בשקית שעושים במיקרו ללא תוספת חמאה שווה בין 400-600 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת אטקינס על פי השיטה החדשהולד03/12/2008
לאחרונה קראתי די הרבה על הדיאטה של דר' אטקינס. האם הדיאטה ע"פ הנוסחה החדשה המאפשרת הוספת פחמימות פחות מסוכנת ביחס לדיאטה המקורית האוסרת הוספת פחמימות לתפריט? האם באמת התרחש שינוי בגרסאות הדיאטה או שמדובר בגימיק שיווקי שמטרתו לקדם ספר של אדם שנוי במחלוקת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ניסה את הגרסה השניה?
ולד04/12/2008ברור לי שדיאטה היא דבר סובייקטיבי אשמח לקבל רשמים ממישהו שניסה את דיאטת אטקינס עם תוספת הפחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקותשי03/12/2008
שלום, אני מעוניין לגוון בירקותש אני אוכל ולכן לפעמים אני רוצה לשלב גם אפונה ושעועית אך אלו ירקות שקשה לקנות ואז להתחיל לבשל זה בלאגן שלם. לכן רציתי לדעת האם הירקות הקםואים בשקיות גם הם בריאים ומכילים את הטוב של הירקות הטריים עד כמה שאפשר??? ומה לגבי קופסאות שימורים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירקות
ליטל סמואל-לוי03/12/2008הי שי,
ירקות טריים בדרך כלל מכילים ערכים תזונתיים גבוהים יותר מירקות מבושלים (בעיקר מבחינת תכולת ויטמין C וויטמינים נוספים שרגישים לחימום). אולם לא את כל הירקות אפשר לאכול בצורתם "הטרייה", ומעבר לכך, יש ירקות עם ערך תזונתי גבוה מאוד שניתן לאכול רק מבושלים כמו סלק, או כאלה שהבישול מסייע לספיגה טובה יותר של הויטמינים כמו בגזר.
ירקות קפואים בדרך כלל שומרים על הערכים התזונתיים לכן אין שום בעיה להשתמש בהם בבישול. לגבי קופסאות שימורים - אני פחות ממליצה כי אז בדרך כלל מוסף נתרן (מלח) וחומרים נוספים כדי להאריך את תוקף המוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שי03/12/2008ומה קורה ברגע שמוסיפים לבישול פלפלים עגבניות שרי וכו כמו במוקפץ האם זה שווה משהו (חוץ מהוויטמין סי שאמרת שרגיש לחום) או שזה סתם טעים ומאבד את כל ערכיו התזונתיים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיייבת לעלות במשקלאורית02/12/2008
שלום !! אני בת 17 ..אני רזה מאווווד מאוווד המשקל שלי הוא 37 והגובה 1.64 אני צריכה עזרההההה ודחוףף מכווה שתעזרו לי ובמהירות :) תודה לכולם תהנו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליטל סמואל-לוי03/12/2008את צריכה עזרה מקצועית דחופה. לא דרך האינטרנט. פני בהקדם לרופא המשפחה והוא יפנה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי02/12/2008
אם אני רוצה להרזות בכל הגוף ולחתב אותו איך אני עושה זאת?,ובמיוחד חשוב לי לחתב את הרגליים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ליטל סמואל-לוי03/12/2008התשובה הנכונה היא תמיד דיאטה ופעילות גופנית. אין פיתרון קסם אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקתי לעשן והשמנתימיואשת30/11/2008
וידעתי שזה יקרה. ועכשיו אני הכי שמנה שהייתי אי פעם, וזה מטריד אותי ברמות. נרשמתי לחדר כושר, יותר נכון לבריכה כי אני אוהבת לשחות, אבל אני לא יודעת אם אני שורפת מספיק קלוריות (לפי המשקל, ממש לא). לא מצליחה להפסיק. למישהו יש מתכון קסם או אפילו מילת קסם שיכולה לעזור לי להיכנס לזה ולסתום את הפה? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת עישון
ד''ר רוני חרמון01/12/2008המיתוס של הפסקת עישון והשמנה צריך להפסק אחת ולתמיד. השפעת הניקוטין על השומן ידועה אבל ממחקרים יודעים שהשמנה אצל מעשנים כבדים לאחר גבילה לא צריכה אף פעם לעבור את 2 הקילוגרמים. שאר ההשמנה היא רחמים עצמיים וזלילת יתר.
ולעינייננו. אם את רוצה לרדת במשקל את צריכה לעשות החלטות חשובות וקשות עם הקרבה לא קטנה. תקבעי לך תאריך יעד בעוד חצי שנה תסמני לך כמה את רוצה לשקול בתאריך הזה ותעשי הכול שזה יקרה. זו המשימה החשובה שלך בחיים כרגע. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילות קסם, לא. מילות עידוד, כן!
אהרון01/12/2008ברכות על הפסקת העישון ואיחולים להמשך. העישון מזיק לבריאות לא פחות מהשומן, ואני לצד אלה האומרים שיותר, אפילו הרבה יותר. לצד תזונה נכונה ומפוחתת קלוריות (לא יותר מדי), פעילות גופנית יום יומית הכרחית. את בחרת בספורט הכי מתאים להרזיה, בתנאי שתשחי כל יום לפחות שעה בקצב בו תרגישי את המאמץ. אם בנוסף גם תלכי (רצוי כל יום), כמה שתוכלי להרשות לעצמך, הליכה מהירה ולא תקזזי באוכל, ההצלחה מובטחת. בנוסף צריך לבצע 2-3 פעמים בשבוע פעילות בונה שריר למטרת בלימת איבוד מסת השרירים. אם יש רצון, יש דרך! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)