מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרעיניםשרון03/11/2008
שאלה חשובה בענייני דיאטה בגרעיני שחורים/לבנים יש בערך 600 קלוריות ב-100 גרם. השאלה היא האם זה 600 קלוריות עם הקליפות או בלי. כלומר, האם בשקית של 100 גרם גרעינים יש 600 קלוריות או ש-100 גרם גרעינים ללא הקליפות הם 600 קלוריות? איך מחשבים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך קלורי
אהרון03/11/2008אם לא מציינים אחרת, תמיד הערך הקלורי מתייחס לחלק הראוי לאכילה. למי שסופר קלוריות מוטב להמנע מפיצוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון
ד''ר רוני חרמון04/11/2008כעיקרון זה צריך להיות ללא הקליפה כי רק את זה אוכלים אבל בחישוב הקלוריות העצמי שלך תחשבי את זה עם הקליפה גם כך גרעינים הם מרובי קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכראורלי02/11/2008
היי, נאמר לי שיש לי בעיה שהסוכר אינו מתפרק נכון בגוף ולא מגיע לשרירים (ובגלל זה אני סובלת מקור), וכדאי לי לאכול מאכלים שבהם הסוכר מתפרק לאט יותר בגוף. שאלתי היא באיזה מאכלים הסוכר מתפרק לאט יותר? (האם הכוונה למשל שאולי סוכר חום מתפרק לאט יותר מסוכר לבן?) ואם כן באיזה מאכלים נוספים זה קיים? תודה מראש אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
ליטל סמואל-לוי02/11/2008הי אורלי,
אני לא בטוחה שהבעיה של הקור קשורה בפירוק של הסוכר (אולי זו אנמיה?), אבל באופן כללי מומלץ לאכול פחמימות שמתפרקות לאט ולא מעלות ומורידות את רמת הסוכר בדם בצורה חדה (כך גם תחושת השובע יותר ממושכת). סוכר חום הוא דווקא לא דוגמה כ"כ טובה, כי כמו סוכר לבן הוא מתפרק די מהר. פחמימות מורכבות שעשירות בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים (שיבולת שועל, בורגול, גריסים, שיפון), וקטניות (שעועית לבנה, אפונה, עדשים, גרגירי חומוס, פולי סויה, פול...) בדרך כלל מתפרקים יותר לאט ומעלים את רמת הסוכר בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל תודה רבה על תשובתך
אורלי03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר-אורלי קישקוש בלבוש
ד''ר רוני חרמון04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוונתך?
אורלי06/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת כמה קלוריותדורין01/11/2008
כמה קלוריות יש בתפריט הזה בוקר .. שני פרוסות לחם קל אם גביע 0% ומלפפון צהריים צלחת אורז אם עוף ערב סלטי ירקות ופרי תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות מאלף קלוריות
ד''ר רוני חרמון02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי01/11/2008
שלום אני בת 15 לפני כשנה וחצי ירדתי במשקל באופן דרסטי ןהגעתי למשקל של כ48 קילו בעקבות הפסקת המחזור הרופאת נוער אמרה לי שעלי לעלות כדי שיחזור המחור כיום אני שוקלת 51 ואני מרגישה ממש דבה הגובה שלי נ159.5 האם זה הגיוני שככה ארגיש ואיך אני לא אעלה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
ד''ר רוני חרמון02/11/2008יש לך בעיה בחשיבה ואינך רואה את עצמך באור נכון. את יכולה לגרום לעצמך נזק בצורת ההסתכלות על עצמך ורצוי שתקבלי הכוונה מתאימה והסתכלות שונה על החיים ועל משקל ויופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה...
עדן30/05/2011שלום אני בת 14.7 שוקלת 52 אחרי ששקלתי 57 הורדתי 5 קילו ע"י דיאטה עצמית שזה היה נורא! כי בהתחלה אני סתם אמרתי שאני יתחיל לחיות אורח חיים יותר בריא והתחלתי לקחת לחם קל לבית ספר וכו' אבל אז לאט לאט ירדתי וירדתי בכמות האוכל עד שהיגעתי ל800 קלוריות ליום. ואז התחלתי לספור ולרשום כל דבר שאני אוכלת ואם אכלתי יותר מ800 אז כאילו כבר הייתי בדיכאון. רוב התפריט שלי מורכב מירקות מרקים ובקושי 2 פרוסות לחם קל ופרי אחד ליום... אני עושה כל יום הליכה של שעה ו4 פעמים בשבוע חיטוב. ניפסק לי המחזור ואז ניבהלתי והתחלתי להעלות כל שבוע את כמות הקלוריות ב30 יותר כי אני פוחדת
להשמין אתם יכולים בבקשה לעזור ולהגיד לי מה לעשות כדי לחזור לאכול נורמלי ולא להשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו בבקשה.חסויה(:31/10/2008
אוקי, בקלמטינה יש צבעי מאכל ? באילו פרות אין צבעי מאכל ? והאם משקל של 60 ק"ג על 1.60 זה טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק במוצרים מתועשים יש צבע מאכל
אהרון31/10/2008בכל מוצר טבעי כולל פירות הצבע הוא בריא. מומלץ לשלב ירקות ופירות מכל הצבעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל תקין
אהרון31/10/2008אם מבנה גופך צר ואת רוצה להיות חתיכה אפשר להוריד עוד כמה קילו, לא יותר מ10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפירות אין צבעי מאכל
ד''ר רוני חרמון02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החלמון חשוב?כפיר30/10/2008
שלום, רציתי לדעת מה החלמון מכיל והאם יש צורך באכילתו או שעדיף בלעדיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אך במידה
אהרון31/10/2008לחלמון יש ערך תזונתי רב: חלבון ושומן באיכות טובה, וויטמין A, B12, כולין, ברזל, סידן ועוד. אבל הוא עתיר כולסטרול . למי שאין בעיה בנושא אפשר אחד כל יום, אחרת 2-3 בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטטה ודיאטה?רעות30/10/2008
שלום רציתי לדעת מהו הערך הקלורי של בטטה והאם אני יכולה לשבץ אותה כירק בדיאטה( כשהיא אפוייה עם מעט מאוד שמן בתנור) או שלא כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 110 ק. נחשבת פחמימות
אהרון30/10/2008אפשר לשלב אבל במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על משקל וגלולותלימור30/10/2008
בגיל התבגרות השמנתי הרבה מאוד, זה המשיך לצבא ואחרי שהשתחררתי שיניתי אורח חיים והתחלתי ללכת למכון כושר ובקרתי אצל דיאטנית שנתנה לי תפריט מאוזן, ירדתי 60 קילו ואני גאה בעצמי .. עכשיו אני רוצה להתחיל לקחת גלולות(קבלתי מהרופא פמינט) ואני חוששת להשמין חזרה אז יש לי מה לחשוש או שזה סתם מיתוסים? אולי אני צריכה לאכול מאכלים ספציפיים שיעזרו לשמור על המשקל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר רוני חרמון02/11/2008הגלולות למניעת הריון גורמים לשינוי הורמונאלי בגופך כך שיכולים להיות גם קצת תופעות לואי. אםתשלטי על היצר ותשימי לב מה את אוכלת תתעמלי ותשתי הרבה מים לא תעלי במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם תוכלו לעזור לי..אור29/10/2008
אבל אני אנסה..כי לא נראה לי שיש פורום אחר בו אני יכולה להיעזר ואני די מיואשת.. אני סובלת כבר מעל לשנה מאנורקסיה.. לפני חודשים מספר פניתי לדיאטנית מומחית להפרעות אכילה והיא הרכיבה לי תפריט מאוזן שבו אני מתמידה כבר 3 חודשים.. מאז הספקתי לעלות במשקל ומצבי הפיזי השתפר בצורה משמעותית.. מאז שהתחלתי לאכול אני מרגישה באופן כללי הרבה יותר רעבה והסבירו לי שזה מכיוון שהגוף היה הרבה זמן במצב של חוסר וכעת הוא דורש יותר..ואני מבינה את הסיבה הזאת.. אך לאחר שינוי הרכבי הארוחות הרעב פחת והרגשתי שבעה יותר.. מה שאני לא מצליחה להבין זה מדוע הרעב התגבר אצלי בשבועות האחרונים אם אני אוכלת ארוחות מסודרות ומשביעות במשך היום- אותם ארוחות שגרמו לי לתחושת שובע די הרבה זמן.. אני נורא מיואשת מהרעב המתגבר הזה ולא מבינה מאיפה הוא נובע.. מה אפשר לאכול שלא יגרום לי לעלייה במשקל? והאם יש לכם הסבר לתופעה הזאת? שוב, אני לא בטוחה שזה המקום לבעיה שלי אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר רוני חרמון30/10/2008את משתמשת במונח הרפואי אנורקסיה ואני לא בטוח שאת יודעת את המשמעות. אם את אובחנת כאנורקסית מקומך בטיפול מקצועי רפואי מוקדם ככול האפשר. אם יש לך הפרעות אכילה מסויימות גם את צריכה יעוץ מקצועי. אם תעבירי לי את נתוני הגוף שלך כמו גיל גובה ומשקל יהיה לי יותר קל להתיחס לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא הובנתי נכון
אור30/10/2008אני בפירוש מכירה את המונח אנורקסיה ומעזה להשתמש בו מהסיבה הפשוטה- שאני מאובחנת כאחת כזאת כבר מלפני שנה.. :( אני מטופלת במרכז שמטפל בין היתר גם בהפרעות אכילה <בפיקוח עם דיאטנית ופסיכו'> ונמצאת במעקב .. אך כיוון שעד הפגישה הבאה שלי יש לי עוד זמן ולעת עתה איני מסוגלת לסבול את הרעב הזה החלטתי להתייעץ גם כאן. משקלי הנוכחי כרגע הוא 53.9 וגובהי- 1.64 מקווה שתוכל לעזור לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני בת 20
אור30/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתונהכלה29/10/2008
שלום לכם אני בת 27 ואני מתחתנת בעוד כחודש. עד עכשיו הייתי בטוחה שאין לי סיבה להלחץ ואצליח להוריד 4 קילו ב-5 שבועות כיוון שלפני מספר שנים שעשיתי דיאטה הצלחתי להוריד יחסית מהר במשקל- אך לא כך הפעם... אני עושה פעילות ספורטיבית בחדר כושר- הליכה וריצה פעמיים בשבוע למשך 50 דקות אך טוחנת שוקולדים...וכמובן שלא מורידה כלום מה אתם ממליצים לאכול על מנת לרסן את הדחף למתוק!? וכמה קלוריות עלי לאכול על מנת להוריד בזמן לחתונה..? משקלי 69 וגובהי 1.73. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי קלוריות, רק תזונה נכונה וספורט
אהרון29/10/2008אם את רוצה קצב מוגבר במשך חודש, בהתחשב בנתונים שלך זה בהחלט אפשרי. אין פתרונות קסם לכמיהה למתוק. צריך לאכול נכון 4-6 פעמים ביום ולשתות הרבה מים. צמצמי את הפחמימות לחצי ומה שנשאר, רק בצורה המלאה בלבד. הרזיה ושוקולד כל יום לא הולכים ביחד. אכלי הרבה ירקות כמנה ראשונה של הארוחות העיקריות. גבינות רק 3% ובשר כמה שיותר רזה, רצוי להחליף בדג , המנעי מטיגון ושתיה משקאות ממותקים או דייאט וכמובן עוגות ודברי מאפה. במצב שלך, הפעילות האירובית תעשה את עיקר העבודה אם תעלי את המינון ל 90 דקות כל יום בעצימות בינונית. אם תעשי יותר, תרזי יותר מהר אבל אל תקזזי באוכל. בהצלחה ומזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לכלה
ד''ר רוני חרמון30/10/2008אם החתונה חשובה לך תזרקי את כל הממתקים לחודש לא יקרה לך דבר.
את צריכה לאכול הרבה פחות קלוריוןת ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום. בהצלחה ומזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה המאוד משמעותית.מימי28/10/2008
תודה תודה תודה תודה תודה תודה נורא עזרת לי ממש תודה כבר התחלתי לאבד תיקווה *היתי חייבת לסדר את כול זה זה ניראה לי קצת מבולגן........ א. שום דיאטה לא לי היתה מהירה וקלה ב. אני אנסה מה יש לי להפסיד? ג.תוכלו לתת לי דוגמא לתפריט כמו שאמרת (כי לא הבנתי כלום) ד.הליכה מהירה? יש עוד ספורט ארובי שאוכל להתמיד בו החורף? ה. שוב תודה לך אתה עושה עבודת קודש **אעדכן אותך כמה ירדתי**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמה לתפריט
אהרון28/10/2008אני חוזר ואומר שזאת משימה קשה לאור העובדה שאין לך עודף שומן והגוף שלך למוד דיאטות. הסקנה היא שתשברי ובסוף תחזרי לנקודת ההתחלה עם ריבית. יחד עם זאת אין דבר העומד בפני הרצ(\ז)ון.. בוקר: 1 ביצה סלט ירקות מעורב+ כפית שמן 100 גר גבינה\קוטז' 3% ביניים: לבן 1.5% פילפל אדום צהריים: 150 גר חזה עוף\דג צלוי\קופסת סרדינים ירקות טריים\מבושלים ביניים: 1 פרו טרי ערב: סלט ירקות מעורב+ כפית שמן 100 גר גבינה\קוטז' 3% צריך לשתות הרבה מיים. במקום הליכה\ריצה אפשר אופניים, שחיה, ריקוד אירובי. הכי טוב לשלב, זה פחות משעמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקנה = הסכנה
אהרון28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דורין28/10/2008כמה קלוריות יש בתפריט הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1000
אהרון28/10/2008אינו מתאים לכל אחד, קשה ולא מומלץ להתמיד הרבה, אבל מי שאצה לו הדרך ועם מוטיבציה גדולה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי הדגו הי
ד''ר רוני חרמון30/10/2008את צריכה לאכול הרבה פחות קלוריוןת ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד משמעותיתמימי27/10/2008
אני שוקלת 54.7 גובה 1.55 אני מעוניינת לרדת 5 קילו ב-40 יום האים זה אפשרי ומה אני אמורה לעשות יש לי ארוע משפחתי אשמח לפרטים וטפריט יומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה, לא מומלץ, אך אפשרי
אהרון27/10/2008ע"פ הנתונים שלך (חסר הגיל), זאת משימה קשה אבל אפשרית. את צריכה לפחות שעתיים ביום הליכה מהירה ו\או פעילות אירובית אחרת אפקטיבית ודיאטה 1000 קק"ל מאוזנת אך עשירה בחלבון ודלת פחמימות מרוכזות. אינני ממליץ בעיקרון קצב כה מהיר (יחסית לנתונים), הוא מקשה על ההתמדה שהיא העיקר. אבל בהתחשב במטרה אפשר לנסות. גם אם תצליחי פחות יהיה לא רע. הכי חשוב הוא שזה לא יהיה מבצע חד פעמי אלא התחלה לאורח חיים בריא . בהצלחה, ובילוי נעים בארוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
WLC29/10/2008שלום ..רציתי להזמין אותך לקבוצה חדשה בפייסבוק - שנקראת: תזונה נכונה לאורך חיים קל ונכון. שם נוכל לשאול את כל השאלות ולקבל את כל התשובות והידע שצריך על מנת לנהל חיים בריאים חיוניים ותמיד במשקל נכון. אשמח לראות אותך בקבוצה. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחלי
ד''ר רוני חרמון30/10/2008את צריכה לאכול הרבה פחות קלוריוןת ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני27/10/2008
היי היתי רוצה לדעת כמה קל' יש בקופסת מסטיקים ללא סוכר של אורביט תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות קלוריות
יואב29/10/2008ב MUST יש 4 קלוריות ליחידה/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני
ד''ר רוני חרמון30/10/2008בדרך כלל כתוב על הקופסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויי מזג-האוויר ותחושת הרעב:שאלה:ס.ל27/10/2008
בתקופה האחרונה,כשיותר קר לי,אני חשה שאני יותר רעבה מאשר כשחם..אני לא רוצה לחרוג מ1400 הקל' היומיות. אז מה אוכלים כדי לחוש שבעים ליותר זמן, בלי לעלות במישקל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורף
ליטל סמואל-לוי27/10/2008התחושה שלך מאוד טבעית ומשותפת להרבה אנשים. נוסף על הקור שאת מציינת יש גם סיבות נוספות לרעב הגובר בחורף כמו בילוי יותר שעות בבית, החושך שמגיע מוקדם יותר...
"פטנט" טוב לדעתי לימים האלו הוא סיר גדול של מרק משלל ירקות במקרר, שאפשר לחמם ממנו קערית כל פעם שמתחשק משהו, וגם לשתות הרבה תה צמחים - במגוון של טעמים.
וכמו תמיד, גם בחורף רצוי להעדיף מזונות עשירים בסיבים, המעניקים תחושת שובע גדולה יותר כמו קטניות (שעועית, אפונה, עדשים, גרגירי חומוס, פולי סויה), בורגול, כוסמת, גריסים על פני עמילנים כמו אורז לבן, תפו"א, אטריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקומפליהלי27/10/2008
האם אחרי צריכה של חודש מהכדור ניתן להפסיק בצורה חד משמעית או בהדרגה, בעקבות הורדת הכדור מהמדף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף מעשה במחשבה תחילה.
אהרון27/10/2008יש לקוות שנגרם נזק רק לכיס . דבר רע מפסיקים מיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש תשובה מבעלי הפורום
לי27/10/2008ולא ממישהו בשם "אהרון"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי תודה שהוא ענה לך
חבר של אהרון28/10/2008כאילו מישהו חייב לך משהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ידידי הטוב
אהרון28/10/2008ציפיתי גם מאחרים שאני משתדל לעזור להם מתוך אהבה לזולת, להגיב לתגובה המעליבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן28/10/2008כרגע ראיתי את ההודעה. ברורה לך תמיכתי בך והערכתי הכנה, אתה עושה עבודת קודש כאן בפורום, האכפתיות, הסבלנות ושפעת הידע הנרחב והאינסופי מופלאים ונדירים. תודה על הכל ואנא המשך בפועלך המבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי, מלכת הפורומים.
אהרון28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקומפליה
ליטל סמואל-לוי27/10/2008הי לי,
לצערי אינני יודעת. ממליצה לך לבדוק עם הרופא שרשם לך את התרופה או שאת יכולה להתקשר גם לחברת סנופי אוונטיס, הם פתחו קו טלפון מיוחד לענות על שאלות מסוג זה (חפשי באינטרנט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובה
אור30/10/2008אני זוכרת שבהתחלה גם לא הבנתי את מעשייך כאן אהרון אבל שאלתי אותך בצורה יפה ואז הבנתי שאתה כאן כדי לעזור לכולם מניסיונך.. ואתה באמת עוזר!! וטוב שאתה פה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
ד''ר רוני חרמון30/10/2008אין מה לדאוג אומנם הכדור הורד ולדעתי זמנית מהמנף כי היו בעיות אם הכדור בהקשר לאנשים שסבלו ממחלות פסיכיאטריות בעיקר והשתמשו ארוכות בכדור. את יכולה להפסיק מיידית ללא כל נזק. לדעתי הכדור לא פוגע באלה שבריאים בנפשם אבל בינתיים הוא הוסר מהמדף וצריך להמתין לבאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)