מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תזונה בטיפול בסטארואידיםמ16/08/2007
מה מומלץ לאכול ומה יש לשלב בתזונה לאדם שעקב בעיה רפואית < ITP> לוקח כ 80MG פרדניזון ליום? תודה רבה ובריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור לאכול מתוק ומלוח
ד''ר רוני חרמון17/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותאלינה16/08/2007
1. מהו הערך הקלורי של עגבניות כבושות והאם בהן ובמלפפונים כבושים ישנם עדיין הוויטמינים שיש בצורתם הטריה?!
2. מהגבינות שמתאימות לסלטים, על איזה מהסוגים הדלי שומן וקלוריות(אם יש בכלל) תוכלו להמליץ לי?!
3. כמה קלוריות יש בפרוסת גבינה צהובה "הצהובה הטובה" לייט 5% שומן של "כפיר"?!
4. כמה קלוריות יש בקוביות קוקוס(שעשויות מקוקוס טחון..)?!
5. האם בפירות ישבשים עדיין נשמרים הוויטמינים שיש בפירות טריים?!
6.כמה קלוריות יש בפפאיה\חמוציות\אננס יבש?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות
מוניקה קרן17/08/2007שלום אלינה,
לגבי הערכים הקלוריים של מזונות שונים, את יכולה להכנס למחשבוני קלוריות ולבדוק.
דוגמה לאתר כזה http://www.olympusfit.co.il/show_mamarim.asp?cat_id=11&id=46
כאשר כובשים או מיבבשים ירקות או פירות נהרסים חלק מהויטמינים שבהם, במיוחד ויטמינים רגישים לאור וחום כמו ויטמין C.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.מירי16/08/2007
אם אני אוכל במשך שבועיים + - רק פירות.יש מצב שאני ירזה מזה?
כי אני מאוד מאוד אוהב תפירות אבל לפי מה שהבנתי יש בהם סוכרים משמינים אבל זה עדיף על סוכרים מלאכותיים שיש באוכל שאני אוכלת בד''כ[פיצות,ג'חנון,שוקולדים ובאלגנים..]
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק פירות
ד''ר רוני חרמון16/08/2007אם תוכלי רק פירות תרזי ללא ספק אבל לא רצוי לעשות את זה ברצף יותר משבועיים. חייבים לאכול מאוזן יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שמצאתי באינטרנט......16/08/2007
מצאתי באינטרנט איזה דיאטה כזאת שנראה לי ביל קלינטון ואישתו עשו אותה ועוד כמה אבל זו לא הפואנטה....-
"הדיאטה מחולקת לשלושה שלבים: בשלב הראשון, לא אוכלים כמעט פחמימות והוא נמשך שבועיים. שלב זה אמור לתקן את אי-יכולתו של הגוף לעבד כראוי סוכרים ופחמימות. מובן שבשלב זה נרשמת ירידה נאה במשקל. בשלב השני, שנמשך עד ההגעה למשקל הרצוי, מחזירים בהדרגה חלק מהפחמימות שנאסרו בראשון וממשיכים לרזות, בקצב איטי יותר. השלב השלישי נמשך כל שאר חיינו. אם מישהו נשבר וזולל באירוע או בחופשה, חוזרים למשך שבוע אחד לשלב א' ומתקנים את מה שעוללנו. "
דבר ראשון... מה דעתכם?
דבר שני... רציתי לדעת מה זה פחמימות (כאילו כשכתוב לא אוכלים כמעט פחמימות...)? אני יודעת לדוגמה שפסטה, אורז, ופתיתים זה פחמימות מה עוד? אה ולחם... (גם קל?! חחח נראה לי שכן)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו דיאטת סאוט בייץ צריך לדעת לעשות
ד''ר רוני חרמון16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אומר לי כלום...
...17/08/2007אני אשמח לדעת מה נכלל ב"פחמימות"....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאות' ביץ'
מוניקה קרן19/08/2007שלום,
בקבוצת הפחמימות נכללים הדגנים: חיטה, לחם, אורז, פסטה, קינואה, כוסמת, דגני בוקר למיניהם,גם תפוחי אדמה, בטטה, קטניות, כמו עדשים, אפונה, שעועית, ופירות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ לאכול אחרי האימון בערב?טלי15/08/2007
שלום!
אני סופרת נקודות בשיטת שומרי משקל, עושה פעילות גופנית ערב ערב ירדתי בהיקפים אך לא במשקל.
השאלה היא מה מומלץ לאכול אחרי הפעילות הגופנית בערב: חלבונים וירקות או חלבונים ופחממות.
שוב המטרה היא לשרוף שומנים ולרדת במשקל, בהנחה שאת הארוחה העיקרית אכלתי בצהריים ( פחממות חלבונים וירקות)
תודה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים וירקות
ד''ר רוני חרמון16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפחמימות (:עדי15/08/2007
כמה מנות של פחמימות ממולץ לאכול ביום? ובאיזו כמות?
-תודה מראש-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגדירי מנת פחמימות
ד''ר רוני חרמון16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוגמה........
עדי19/08/2007למשל... תפו"א אדמה 1... או צלחת של אורז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות
מוניקה קרן20/08/2007שלום עדי,
פחמימות אמורות לספק קצת יותר מחצי כמות הקלוריות שאנו אוכלים ביום.
פחמימות נמצאות בדגנים, פירות, ומעט במוצרי חלב.
זה תלוי במשקל, במין ובגורמים נוספים, אך אמורים לצרוך 6-10 מנות דגנים ליום.
מנת דגנים נחשבת לפרוסת לחם, חצי כוס דגני בוקר, חצי כוס אורז, פסטה, כוסמת, מבושלים, תפוח אדמה אחד בינוני.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... [:
עדי20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשארו לי עוד 20 לרדתירדתי 10 קילו15/08/2007
שלום שקלתי לפני חודשיים 110 עכשיו אני שוקל 100 נשארו לי רק עוד 20 קילו לרדת
גובה 1.80
משקל התחלתי 110
משקל עכשיו 100
משקל יעד:80-85
בהצלחה לכולם
מי שרוצה את התפריט שלי שיבקש זה קל בכלל לא הייתי רעב וגם אכלתי לפעמים גלידות
ופיצה וקצת ממתקים אבל רק אחרי כל קילו שירדתי פינקתי את עצמי במשהו מתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביא לי את התפריט שלך
מרים15/08/2007אתה זה שירדת 10 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה התפריט
ירדתי 10 קילו15/08/2007דבר ראשון להכניס לראש שזה לא דיאטה שזה שינוי אורח חיים לכל החיים
דבר שני צריכים להיות רציניים ביותר ולא להישבר
דבר 3 הכי חשוב לחפש בכל הבית ממתקים גלידות חטיפים לאסוף הכל ולזרוק לפח מיד
דבר 4 גם חשוב לקחת בחשבון שאם רוצים לרדת 20-30 קילו בחודש אזתשכחו מיזה
זה יקל לפחות חצי שנה אני הצלחתי רק 10 קילו בחודשיים מקווה שתוך חצי שנה אני יוריד 30 קילו ויגיע למשקל 80
הנה התפריט אחורי שזורקים את כל המתוקים מהבית
בבוקר קפה+לחם קל +גבינה צהובה דל קלוריות או גבינה לבנה חצי אחוז
מחכים כמה שמן אחרי הקפה עד שמרגישים רעבים אז מכינים סלט 4-8 מלפפונים+2 עגבניות+קופסא שלמה של טונה מיני(מוכרים 3 קופסאות טונה מיני בשמן ב10 שח )לשפוך את הטונה מיני עם כל השמן שיש בה לתוך הסלט ומקבלים סלט ענקי אוכלים הכל או עד ששבעים.
אם עדיין רעבים להכין עוד סלט כזה
אחר כל שותים כמה מים שרוצים או דייט קולה
בצהריים מחממים במיקרו 2 בטוטות גדולות 6-8 דקות אוכלים את התפוח אדמה אפוי בלי שום תפלינים ומות לאכול סלט כמה שרוצים
אחר כך שוב מים ודיאט קולה עד שרעבים שוב
ומכינים שוב סלט+טונה מי קופסא +מלפפונים +עגבניות+צירס צהוב קצת ובלי תבלינים
אם עדיין רעבים אז שוב להכין שלט כמו של הבוקר ולאכול כמה שרוצים
ב7-8 בערב מותר לאכול יוגורט דל קלוריות או יוגורט מוקפא וקפה מי שאוהב
רק אחרי 2-3 ימים נכנסים לשירותים וראים ירידה של כמה גרמים
אחרי שבוע כזה מובטח ירידה ראשונית של 2-4 קילו
ממשיכים בתפריט הזה ומותר להוסיף חטיף אנרגיה כל יום או משאוהבים שלא משמין
ממשיכים ככה וכל שבוע יורדים 1-2-3 קילו אחרי כל קילו שיורדים מותר לאכול גלידה טילון או משולש פיצה זה הבונות של אחרי כל קילו שיורדים
מותר לפעמים פעם ב3-4 ימים לקבל איזה התקפה של רעב ולאכול מה שבא לכם אבל בלי ממתקים (זה קרה לי כמה פעמים) בתוך חודש ירדתי 10 קילו
והכי הכי הכי הכי חשוב ביותר אף רגע אחד בדיאטה הזאתי אסור בשום פנים ואפן להיות רעבים
מי שמרגיש רעב אז שיכין סלט 6 מלפפונים +עגבניה+טונה+תירס או משהו אחר שהוא אוהב ולאכול עד שמתפוצייצים
אסור להרגיש רעבים
ואני כל יום נשקלתי במשקל אסור להתעצבן שלא רואים ירידה אבל נשקלתי כדי לראות שלא עליתי
צריכים הרבה סבלנות קחו בחשבון שיורדים בערך בין קילו ל3 קילו בשבוע זה 10 קילו בחודשיים
זהו מי שיש לו שאלות שישאל
ואני לא עובד אני כל היום בבית וגם לא עושה שום ספורט והצלחתי לרדת 10 קילו בדיאטה הזואתי
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תפריט
ירדתי 10 קילו15/08/2007כמובן שאכלתי גם עוף ודגים של שבת וסלט מבושל ומרקים וכל יום 2 פירות אפרסק או פתוח או מילון או אבטיח אבל הכל בלי לחם ובלי ממתקים ובלי משקאות מוגזים ומתוקים רק דיאט קטלה וקפה ושתיתי 3 בקבוקי מים כל יום ובלילה אם רעבים מכינים סלט ענקי ושתים בקבוק שלם של מים
בשבוע הראשון יצא לי צואה של דם ואפילו יצא לי שתן אבל זה רק הוכחה שזה ניקוי הגוך מכל הבצקים שאכלתי במשך 4 שנים שעליתי ממשקל 70 ל100
ושוב פעם הכי חשוב לא להיות רעבים אפילו לא לדקה בדיאטה הזאת עם רעבים לאכול 10 מלפפונים רצוף וגזר וגמבות
בהצלחה לי ולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדיאטה שלך...
ms :)15/08/2007חחח עם דיאטה כזאת צריך לפשוט את הרגל אתה לא חושב ש-8 מלפפונים בסלט זה קצת הרבה? וטונה כל היום..כמה שטונה טעימה ויש בה דברים שהגוף צריך אסור להפריז באכילה שלה כל דבר במידה אסור להתרכז במרכיבים מסויימים של מזון בדיאטה צריך להיות מגוון וטונה גם מכילה כספית שזה לא בריא לגוף, וגם יותר מידי סלט ביום זה גם לא נכון לגוף, בדיאטה שלך אין פחמימות כמעט אין דגנים מה שמאוד בריא ומכיל כמות נדיבה של סיבים תזונתיים שזה אחד הדברים הבריאים והתורמים ביותר לדיאטה ולירידה במשקל ולהרגשה של שובע לא פלא שהייתי כל הזמן רעב והייתי צריך לאכול הרבה מאוד ארוחות במשך היום. גם יותר מידי ארוחות ביום זה לא טוב, ולהתפוצץ מאוכל אפילו שאתה אוכל רק סלט זה לא טוב כי ככה גם הקיבה שלך מתרחבת..והחוכמה היא לצמצם את הקיבה וכך אתה יורד גם במשקל, סלט עם קופסא שלמה של טונה ו6 מלפפונים זה קצת בוא נגיד הרבה...
ומה עם מוצרי חלב למינהם שמאוד בריאים גם את זה אין לך בדיאטה
...כל הכבוד לך שירדת 10 קילו זה באמת הישג אבל זו דיאטה לא בריאה לפי דעתי וכדאי שתתיעץ עם דיאטיקנית או רופא..במיוחד שיצא לך דם בצואה שזה בכלל לא קשור לנקיון הגוף אלא לטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה מקדשת תאמצעים
סודה16/08/2007גם אני לא רעב בדיאטה הזותי וגם אני יורד במשקל
שאני ישקול 80 אני פסיק לאכול טונה
חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ..
ms :)16/08/2007חח נכון אבל אתה בעצמך אמרת אפילו לפני שהתחלת לכתוב את הדיאטה שלך שזה אורח חיים וגיאטה כזאת כמו שלך זה לא אורח חיים זה נמאס מהר כל הטונה כל הזמן בגלל זה צריך לאכול הכל במידה לפי דעתי יש דיאטות יותר ברריאות מזאת שלך וכדאי לך לנסות לגוון באוכל שלך הגוך אוהב גיוונים ואפילו אני חושבת שזה ישפיע על קצב הירידה אפילו תרד יותר מהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדתי מ111 קילו כבר 13-14 קילו ירד
עוד 17 לרדת24/08/2007הורדתי מ111 קילו כבר 13-14 קילו ירדו איזה כיף לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 17 קילו לרדת ואני 80 קילו 1.80
עוד 17 לרדת24/08/2007עוד 17 קילו לרדת ואני 80 קילו 1.80
התחלתי בשינוי הרגלי אכילה ב1/6 שקלתי 111 היום אני שוקל 97
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תפריט ?
מיטל02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזה שירד 10 קילו
נוי03/12/2009רק תציין שאתה גבר , גברים מרזים יותר מהר מנשים.
ידיד שלי אכל כל היום שטויות לא שינה תתפריט היומי שלו והיה במכון כושר וירד 7 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבוניםשירי15/08/2007
האם אפשרי לעשות גיאטת חלבונים עם שילוב של אלכוהול כפעמיים בשבוע? אם כן, איזה כמויות, ואם לא, האם זה מהותי לעיכוב הירידה במשקל.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור זה יפגע בקצב הירידה
ד''ר רוני חרמון15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא ימנע ממני לרדת במשקל?
שירי15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ועוד שאלות . . .שירלי14/08/2007
שלום רב,
רציתי לדעת כמה קלוריות יש ברבע עוף ללא עור וללא חתיכות שומן (שאותן הוצאתי) ?
מומלץ בדיאטה לאכול קטניות, באיזו כמות ? איזה סוג מומלץ ? וכמה קלוריות יש ? והאם אפשר גם בלי זה (למי שלא כ"כ אוהב) ?
בתור ארוחת ערב, איזו ארוחה מומלצת, אודה לכם אם תפרטו במדוייק. האם צריך מספר שעות לפני השינה לאכול אם כן כמה או ששעה אחת או שעתיים מספיקות גם ?
כמה כוסות נס קפה מומלץ ? האם קפה מועיל/מזיק בדיאטה (בלי ממתק ליד) עם חלב דל שומן וממתיק מלאכותי ?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלות
מוניקה קרן14/08/2007שלום שירלי,
ברבע עוף ללא עור יש כ- 250 קלוריות.
קטניות עשירות בפחמימות ובחלבונים וכולות להוות תחליף לאחד משניהם. הכמות שלהם בתפריט תלויה במזונות אחרים ובתכולה הקלורית הרצויה.
ארוחת ערב היא ארוחה חשובה. צריכה להיות מורכבת מחלבונים, פחמימות ומעט שומן. יכולה להיות ארוחה מבושלת עוף + אורז + סלט ירקות או לא, לדוגמה לחם + גבינה/טונה + ירקות. רצוי לאכול את ארוחת הערב כ- 3 שעות לפני השינה. דוגמה עם כמויות אין באפשרותי לתת.
קפה הוא רכיב מאוד נחקר בזמן האחרון. חסרונו שיכולתו לעלות את לחץ הדם יתר על המידה, אך נמצאו יתרונות כדוחה התפתחות של מחלת סוכרת ומחלות אחרות. אינו משפיע ממש על ירידה במשקל. לטעמי, עד 3 כוסות קפה ליום זה בסדר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוניקה..שאלה על קפה
ms :)14/08/2007שמעתי שקפה לא משמין ואין בו קלוריות אך בגלל הקפאין הממריץ הוא כביכול "מקפיא" את השומנים וזה מה שמשפיע על הירידה..
מה דעתך על זה?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
מוניקה קרן15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניקה תודה רבה על ההסבר המפורט
שירלי14/08/2007היי,
עזרת לי המון והבהרת לי את הנושא על כל היבטיו.
תודה רבה על התייחסותך הרצינית והמעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסברים לדיאטהשירלי13/08/2007
שלום רב,
רציתי לדעת כמה קלוריות יש ברבע עוף ללא עור וללא חתיכות שומן (שאותן הוצאתי) ?
מומלץ בדיאטה לאכול קטניות, באיזו כמות ? איזה סוג מומלץ ? וכמה קלוריות יש ? והאם אפשר גם בלי זה (למי שלא כ"כ אוהב) ?
בתור ארוחת ערב, איזו ארוחה מומלצת, אודה לכם אם תפרטו במדוייק. האם צריך מספר שעות לפני השינה לאכול אם כן כמה או ששעה אחת או שעתיים מספיקות גם ?
כמה כוסות נס קפה מומלץ ? האם קפה מועיל/מזיק בדיאטה (בלי ממתק ליד) עם חלב דל שומן וממתיק מלאכותי ?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
ד''ר רוני חרמון14/08/2007תוכנית דיאטה עושים לפי ספירת קלוריות לפי משקל המוצר יש לקחת בחשבון את המוצר נטו לפי המרכיבים שלו.
רצוי לחלק את תוכנית האוכל לפי מרכיבי אבות המזון כשהחלקים היותר גדולים הם פחממות וחלבונים קצת שומן מינראלים ויטמינים וכו'
רצוי לאכו שש פעמים ביום כל פעם קצת אם אוכלים 3 פעמים ביום ארוחת הערב צריכה להיות הקלה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה13/08/2007
אני בת 13 וחצי עולה לכיתה ט' אני שוקלת 46 והגובה שלי הוא 1.45 .
הייתי רוצה לדעת איזה תפריט של דיאטה כדאי לי לעשות כי אני רוצה להוריד במשקלי מהבטן ומהיריכיים בעיקר !
אשמח לקבל תפריט .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה
ד''ר רוני חרמון14/08/2007את בגיל ההתבגרות וגופך עדין לא היגיע לעיצובו הסופי אני מיעץ דיאטה מתונה מודרכת ע"י מקצוען לאורך זמן רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעה לדיאטה דחופהששששששש13/08/2007
אני צריכה להוריד 3-4 קילו, יש לי שבועיים. אני בריאה, שומרת על כושר גופני, ולא בררנית. ה"תנאים" שלאיהיה מבוסס על פירות שאני ממש שונאת, ולא בישולים מיוחדים,כי לצערי אין לי זמן כמעט.
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטות לא מבוקרות ודיאטות בזק
ד''ר רוני חרמון14/08/2007בדרך כלל לא משתלמות כי עולים הכול בריבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: מה חשוב לאכול....לילו'ש13/08/2007
מה חשוב וטוב לאכול על מנת לגבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול מספיק בריא ונכון
ד''ר רוני חרמון14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטניותטל13/08/2007
שלום,
ידוע כי קטניותזה בריא ומומלץ בתפריט השבועי.
רציתי לדעת האם יש אנשים שלא מומלץ להם לאכול קטניות?
אני מתכוונת לבישול עדשים כתומים, עדשים ירוקים, שעועית מש וקופסת שימורים שעועית ברוטב עגבניות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטניות
ד''ר רוני חרמון13/08/2007אנשים בריאים אין להם בעיה עם לאכול קיטניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אני צריכה עזרה מיידית.!!!!לילו'ש13/08/2007
שלום,
בקרוב מאוחד חוזרים ללימודים ואני נורא רוצה להרזות קצת אני לא ממש שמנה אבל אני נורא רוצה להעלים את השוקיים שפתאום גדלו לי ואת מה שניקרא "צדדים" בעיקרון אין לי בעיה להוריד בטן כי לא גדולה אבל ברגלים ובצדדים יש אז אני מאוד אשמח עם תעזרו לי לבנות תפריט נכון ולומר לי מתי כדאי לעשות פעילות ספורטיבית ומתי לא...
אלו הנתונים שלי:
גובה: 1.56
משקל: 48
ואם אפשר גם לדעתאיך שזה שבתקופת בית הספר היסודי גיל 12-13 הייתי רזה ורק בשנתיים האחרונות התחלתי להשמין?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הלימודים
ד''ר רוני חרמון13/08/2007את לא צריכה להרזות לפי הנתונים שראיתי . הורדת היקף השוקיים בלבד אינם דבר אפשרי . לא טוב לעשות מבצעים בדיאטה ולדעתי היית צריכה לחשוב על כך בתחילת החופש.
בגיל שלך יש שינויים הורמונליים וגופניים ולכן השינוי טבעי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)