מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנהדוד07/08/2007
שלום רב
אני בן 18 בגובה 1.68 ובמשקל 56.אני מרגיש רזה וממש אפשר לראות את העצמות שלי בבטן.אני רוצה להשמין עוד 5-7 קילו אבל הבעיה שלי היא שאני בן אדם מאוד ספורטאי ז"א אני משחק כדורסל כדורגל או טניס כמעט כל יום ואני גם עושה כושר ביתי כמו שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.מה אני יכול לעשות כדי להעלות במשקל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה
מוניקה קרן07/08/2007שלום,
זה מצוין שאתה מנהל אורח חיים ספורטיבי. זה בריא, משפר את הכושר הגופני וגם בונה מסת שריר, שזה מראה אטרקטיבי בד"כ.
ההנחיות לעלייה במשקל כוללות אכילה מרובה. מה שזה אומר בעצם, זה לאכול לפחות 5-6 ארוחות במשך היום. לא לדלג על אף ארוחה. היא יכולה להיות יותר קטנה או יותר גדולה, העיקר, לא לשכוח לאכול.
מומלץ לאכול מזונות מרוכזים קלורית: מעבר לבשר, פחמימות כמו לחם, אורז, פסטה, תפו"א וכד', לאכול פירות יבשים, טחינה, אגוזים, שקדים ומיני שומנים בריאים.
לאכול ירקות עמילניים יותר כמו אפונה, תירס, בטטה וגם אלו העשירים בשומן זיתים, אבוקדו וכד'.
אל תקבע לעצמך יעד אבסולוטי של 5 ק"ג. כל קילוגרם או חלק ממנו שעולה, מבורך הוא.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!!גרטה07/08/2007
אני אשה בת 38 לאחר שלוש הריונות, גובהי 1.58 ומשקלי כעת 60 קילו
לפני כשנה וחצי שקלתי 50 קילו והחלטתי להפסיק לעשן (הפסקת העישון היתה מידית עם הרבה כוח רצון ונחישות)מאז "נפתח לי התאבון" ואני לא סתם כותבת זאת הטעמים שבאוכל התגלו לי ועליתי במהירות (תוך חצי שנה) 10 קילו שאותם קשה לי להוריד, אני פעילה גופנית (חדר כושר, שחיה)
הבעיה שלי היא שאני מרגישה רעבה כל הזמן , אני משתדלת לאכול מזונות קלים הרבה ירקות ופרות
אני לא חסידה של דיאטות קיצוניות כי אני יודעת שמיד בסיומם מעלים חזרה ואף יותר במשקל, ניסיתי סוכריות ללא סוכר ניסיתי לחתוך ירקות ולכרסם, פופ קורן ללא תוספות וכו' אבל...אני לא מפסיקה להיות רעבה במיוחד אחרי כושר או פעילות גופנית, אני סובלת מעיפות וחוסר אנרגיה ומצב זה משגע אותי, אנא אולי תוכלו להמליץ לי על תפריט (ללא דגים) שיוכל לעזור לי . תודה מראש
גרטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גרטה
ד''ר רוני חרמון07/08/2007אני חושב למשקלך מסדר גמור ביחס לנתונים שראיתי.
לגבי בעיית הרעב שני דברים הראשון כל פעם שאת רעבה תשתי אם הרעב חלף סימן שהיית צמאה ולא רעבה למוח קשה להבחין בין צמאון לרעב.
כמו כן פתרון מספר שתיים יש לאכול משהו קטן ולהמתין 20-30 דקות ורק לאחר מכן לאכול את הארוחה העיקרית. במשך 20 דקות אלה משתחרר לפטין שמופק ע"י הקיבה וגורם לתחושת שובע. כך את יכולה להבין שלאכול משהוא קטן כל חצי שעה יפתור את בעיית הרעב
דבר שלישי תורידי משמעותית את כמות הפירות ליום ותתייצבי על 200 גר' ליום ולא יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר אנורקסיהלוס07/08/2007
לפני שנה במשך שלושה חודשים סבלתי מאנורקסיה,אכלתי כ500 קלוריות,בחודש וחצי הראשונים לא כ"כ הקפדתי,ירדתי כ10 קילו.
היום שנה אחרי,אני לא מעריבה את עצמי והייתה תקופה של אכילה מאוד מרובה שנמשכה זמן רב בגלל שניסתי להרעיב את עצמי והייתי נשברת,לפני חודשיים הפסקתי עם כל השטויות והתחלתי לנסות לשמוע לגוף שלי.
לפני האנורקסיה הייתי בתת משקל (הייתי אוכלת הרבה מאוד) 44קילו גובה 1.66 הבעיה היא שעכשיו אני שוקלת כ10-12 קילו יותר (אני לא נשקלת)
רצתי לדעת האם משקלי יחזור למשקל שהיה לי לפני האנורקסיה? אם כן,זה יקרה באופן טבעי על ידי אכילה נכונה או שיש לעשות דיאטה בריאה? וכמה זמן זה יקח?
חשוב לי להדגיש שלפני אנורקיסה למרות משקלי הנמוך הייתי בריאה לחלוטין והייתי אוכלת הרבה ללא כל הגבלה ולא ראיתי את עצמי שמנה ושהייתי אנורקסית לא אהבתי את הגוף שלי והוא ממש הפחיד אותי. (שקלתי 34 קילו)
התחלתי לעשות קצת ספורט (תמיד הייתי עצלנית ולא עשיתי כל פעילות גופנית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את חייבת יעוץ מקצועי של רופא
ד''ר רוני חרמון07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת פירות וירקותאורית07/08/2007
מה דעתכם על דיאטת פירות וירקות לשבוע אחד-זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי לא!
ms :)07/08/2007כל דיאטה שבה תרכזי מרכיב אחד של מזון ותאכלי רק אותו למשך זמן לא יחזיק ..אולי תרדי הרבה בזמן קצר אבל אתתעלי אחרי זה הכל בחזרה פי 2, דיאטה צריכה להיות מאוזנת ובריאה בכדי לרדת במשקל..את צריכה לצרוך פחמימות, חלבונים,סיבים תזונתיים ,שומנים הגוף צריך את כל אלו בשביל להתקיים ובשביל לקיים תזונה מאוזנת ואורח חים בריא.
ירקות ופירות הם דבר מאוד מאוד בריא וחשוב בדיאטה אבל כמו כל דבר-במידה!
ליום מומלצות 3 מנות פרי בכל זאת גם הפירות מלאים בסוכר, וירקות אני חושבת שללא הגבלה אבל לא רק.
מקווה שעזרתי לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להזיק
ד''ר רוני חרמון07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטלי06/08/2007
מה ההבדל בין סוכר חום לסוכר לבן, והאם קיים כזה בכלל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד מעובד פחות אין כמעט הבדל
ד''ר רוני חרמון07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיברסיגל06/08/2007
אני מאוד אוהבת עוגיות,במיוחד פתיבר , רציתי לדעת עם אני אוכלת בערב 4 עוגיות עם כוס נס קפה,עד כמה זה משמין?ועם עדיף כריך מאשר העוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתי בר
מוניקה קרן06/08/2007שלום,
בכל פתי בר יש 35-40 קלוריות. כלומר ארוחה הכוללת 4 פתי בר עם נס קפה (ללא סוכר, רבע כוס חלב), שווה כ- 180 קלוריות. זו ארוחת ערב ממש קטנה.
לגבי ההשוואה עם כריך, זה עניין קצת אישי: מה משביע אותך יותר.
מבחינה קלורית כריך מ- 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות גבינה וירקות שווה כ- 120 קלוריות.
מקווה שעזרתי
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוניקה
סיגל06/08/2007תודה על התשובה אבל,יש לי שאלה נוספת ,את הנס אני שותה עם כפית סוכר והרבה פעמים אני לא שבעה ואז אני אוכלת גם מעדן או פרי האם זה בסדר! אני בסך הכל מנסה לשמור על משקלי(הגובה שלי 1.65 ומשקלי 55)אבל יש לי בטן קטנה שמאוד מפריעה לי (זה תורשתי אצלנ)ואני מנסה לשמור מבחינת הקלוריות וכמובן גם לעשות ספורט (הולכת המון ברגל),תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת ערב
מוניקה קרן07/08/2007שלום סיגל,
אם אינך שבעה, אז עדיפה האופציה של הכריך עם גבינה/ ביצה/ טונה וסלט ירקות. הארוחה שאת מתארת יוצאת עתירת פחמימות עם מעט חלבונים באופן יחסי.
מומלץ לשלב פעילות גופנית כאורח חיים. יכול לעזור לחיטוב הבטן ובכלל.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוניקה. שאלה ממש דחופהמאי05/08/2007
הייתי ב-5.8 בגסטרו ילדים בגלל כאבי בטן, והרופא אמר לי לאכול כל יום אבטיח ומלון אבל אני לא בטוחה בזה כי לדעתי יש בזה הרבה קלוריות , האם זה נכון שיש בזה הרבה קלוריות?
2. הוא גם אמר לי לאכול הרבה דברים עם סיבים תזונתיים, במה יש הרבה סיסים תזונתיים?
תודה, מאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
מוניקה קרן06/08/2007שלום מאי,
אני מקווה שאת חשה בטוב.
בפלח קטן של אבטיח יש כ- 60 קלוריות וכך גם בחצי מלון קטן.
סיבים תזונתיים יש בעיקר בירקות ופירות, קטניות (כמו עדשים, שעועית, חומוס, אפונה), ובדגנים מלאים, כמו לחם מקמח מלא, דגני בוקר מלאים, אורז מלא וכד'.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מאי06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שואלת...אולי יענו לי הפעם..שני05/08/2007
כתבת לי:
בכדי לרדת קילו אחד בשבוע צריך לגרוע 1500 קלוריות ליום מהכמות המותרת .
כמות הקלוריות עבורך בכדי לשמור על המשקל היא: משקל כפול 24 כפול 0.9 ליום . את צריכה לאכול פחות קלוריות מהתוצאה הזאת ובכדי לרדת קילו בשבוע צריך להפחית עוד 1500 קלוריות ליום
אני בת 32 מניקה ומעט פעילות גופנית,שוקלת 62
יצא לי 1340 קלוריות ליום מהם איך אפחית 1500????
אנא רשום לי כמה עליי קלוריות לאכול ביום כדי להפחית 1 קילו בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואלת
מוניקה קרן06/08/2007שלום שלי,
אני צריכה השלמה של נתונים נוספים כדי לתת הערכה על המכסה הקלורית שעלייך לצרוך.
מה הגובה שלך?
לפני כמה זמן ילדת?
האם את מניקה הנקה מלאה?
מה היה משקלך לפני ההריון?
באופן אינטואיטיבי, עלייך לצרוך לא פחות מ-1500-1800 קלוריות.
כתבי לי ואשיב לך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשתך-פרטים
שני06/08/2007גובה 1.58
משקל לפני לידה 55 ובדר"כ 52
עליתי 18 קילו
שוקלת כעת 61.5 ותקועה כבר שבועיים....
שומרת ללא ממתקים וקמח לבן
פעילות עד 3 פעמים-חדר כושר וחיטוב-התחלתי לפני כשבוע וחצי רק
ממש תקועה ומניקה שזה גם חוסך כ 500 קלוריות ביום
אבל אולי אני אוכלת יותר קלוריות משצריך ואין לי "מינוס" ולכן תקועה
לכן רוצה לדעת כמה לצרוך כדי לרדת קילו בשבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
מוניקה קרן06/08/2007שלום שלי,
מנתונייך אני מבינה שירדת כבר די הרבה ו"תקיעות" של שבועיים היא ממש סבירה. נוסף על כך אני מבינה שהירידה נעצרה כשהתחלת להתאמן. יכול להיות שנבנית מסת שריר מסוימת.
איני ממליצה לך לאכול פחות מ-1500-1600 קלוריות, כדי לא לפגוע בהנקה ובחלב. אולי קצב הירידה יואט, אך הוא יתחדש.
תמשיכי לשמור ולהתאמן.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך את עזרתכם בנושא צבירת משקלאורן05/08/2007
שלום
אני בן 33 182ס"מ ושוקל 65
כמו שאתם רואים אני סובל מתת תזונה ואני מבקש את עזרתכם בהמלצה אם ניתן על מוצר שאפשר לצרוך והעזר בו לצבירת משקל
אוסיף שאני עסוק מאוד במהלך היום ואין לי זמן להתאמן במהלך השבוע
אודה לכם מאוד אם תכוונו אותי ( מלבד להתאמן או ללכת לדיאטנית ).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בצבירת משקל
מוניקה קרן06/08/2007שלום אורן,
אינדקס מסת הגוף ( BMI) שלך היא 19.6. זה לא תת משקל, אך זכותך לעלות במשקל, אם אתה חפץ בכך. יתרה מכך, העובדה שאתה רזה, אינה אומרת בהכרח שאתה בתת תזונה.
בכל אופן, ההנחיות לעלייה במשקל כוללות אכילה מרובה. מה שזה אומר בעצם, זה לאכול לפחות 5-6 ארוחות במשך היום. לא לדלג על אף ארוחה. היא יכולה להיות יותר קטנה או יותר גדולה, העיקר, לא לשכוח לאכול.
מומלץ לאכול מזונות מרוכזים קלורית: מעבר לבשר, פחמימות כמו לחם, אורז, פסטה, תפו"א וכד', לאכול פירות יבשים, טחינה, אגוזים, שקדים ומיני שומנים בריאים.
לאכול ירקות עמילניים יותר כמו אפונה, תירס, בטטה וגם אלו העשירים בשומן זיתים, אבוקדו וכד'.
אל תקבע לעצמך יעד אבסולוטי של 5 ק"ג. כל קילוגרם או חלק ממנו שעולה, מבורך הוא.
מומלץ לשלב פעילות גופנית שבונה מסת שריר, כמו עבודת משקולות.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרנולה..הילה05/08/2007
שלום,אני אוכל כ 2000 קלוריות ביום לפי הוראת דיאטנית,באמת אני שומר על עצמי ולא עולה במשקל,לפני כשבוע התחלתי לאכול 2 כפות גרנולה בבוקר עם דנונה 1.5 אחוז.
ואת השאר כרגיל,היום שקלתי את עצמי ועליתי קילו יכול להיות שזה בגלל שהחלפתי את מה שאכלתי בבוקר בגרנולה .? מה גרנולה זה נחשב משמין?
הגרנולה היא עם סוכר , עם זה ככה עדיף שאפסיק?
תודה מראש,אייל..
המשך יום נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגרנולה יש ערך קלורי רב
ד''ר רוני חרמון05/08/2007אתה חייב לחשב קלוריות ולאזן את עצמך בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהאלינה04/08/2007
האם שתיה מרובה של תה בתוספת סוכרלייט פוגעת?! מהי הכמות המקסימלית של כוסות תה ליום ניתן לשתות(בהנחה שלא צורכים את כל הכמות הזו מדי יום)?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה
מוניקה קרן04/08/2007שלום,
פוגעת במה?
תה מכיל חומר שנקרא תאין. זה חומר שדומה לקפאין. זה חומר משתן, עלול לעלות לחץ דם ולהפריע לספיגה של מינרלים שונים. לא כדאי להגזים בשתייתו.
הסוכרלייט אינו נספג שמערכת העיכול ולכן בעצם אין ממש הגבלה בצריכתו. יחד עם זאת כמו שאר הדברים בתזונה, יותר מדי, אף פעם לא מומלץ.
מקווה שעניתי כפי שהתכוונת.
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש ב......04/08/2007
1. פרוסת פסטרמה הודו 0.5 אחוז שומן
2. מנגו די קטן
3. כוס חלב 1% שומן
4. שניצל בינוני (ציפוי של תפוח אדמה, לא פירורי לחם..)
תודה רבה מראש!
(דרך אגב.... אחלה פורום..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קלוריות
ד''ר רוני חרמון04/08/2007בערך 450 אבל רצוי לקנות ספר שיש בו את הערכים הקלוריים של המוצרים או לחפש באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה ענית?
...04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות
מוניקה קרן04/08/20071. כ- 25-30 קלוריות.
2. 140 קלוריות
3. בכוס של 200 מיליליטר יש 80 קלוריות.
4. כ- 300 קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכדורי דיאטה.galit04/08/2007
האם זה ממולץ?למשל,מה שג' יפית מפרסמת "דיאט פור ליף"?או של מרזי מורית ביחד עם יאיר קרני?!
התשובה חשובה לי מאד,וגם אם אני שותה כדורי לוסטרל 150 m"g זה משבש את פעולת הכדורים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכדורים בדך כלל לא יעילים
ד''ר רוני חרמון04/08/2007בכדי לרדת במשקל צריך לעשות דיאטה ספורט ולשתות הרבה מים הכדורים הם תוסף מזון לא יעיל ולא נחוץ בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פופקורןליאל04/08/2007
מה בריא בפופקורן וכמהקלוריות יש ב-100 גרם מוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפופקורן לא בריא כלום
ד''ר רוני חרמון04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל04/08/2007אז איך זה שקראתי על פופקורן שהוא בריא לשיניים ולמערכת העיכול והוא לא משמין בכלל אם מכינים אותו ללא שמן ,מה שאני לא מבינה למה כל אחד אומר משהו אחר ,דיאטנית אמרה את זה ואת עכשיו אומרת שכלום לא בריא בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכמות ארוחות ... חשוב תודההעידן04/08/2007
רשמו פה שלילד בגילי אפשרי לאכול 2800 קלוריות עכשיו צריך הרי לאכול 3 ארוחות מסודרות אבל אני יכול לאכול יותר מ 3 ארוחות גדולות כל עוד זה חלק מכמות הקלוריות ושזה בהפרש של 5-6 שעות מהארוחה הקודמת??
נגדי ארוחה ב 7 בבוקר ארוחה ב 12 ארוחה ב 5 וארוחה ב 10
ןביניהם עוד פרות ודנונה וכאלה??
ושהכל לא יכלה כמובן מכמות הקלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צודק בהחלט
ד''ר רוני חרמון04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)