מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורז מלא ואורז לבן...10/06/2007
שלום...
היום שמתי לב שלא כמו שחשבתי- באורז מלא יש יותר קלוריות מבאורז לבן (רגיל)
אם ככה... למה עדיף לאכול את האורז המלא במידה ואני רוצה לרזות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורז מלא
ד''ר רוני חרמון10/06/2007באורז מלא יש הרבה סיבית ועוד מרכיבים חיוניים שאינם באורז לבן ולכן זה יותר בריא פרט לכך הוא אינו יוצר עצירות מבחינת הירידה במשקל זה דומה כיוון שהנפח של האורז המלא גדול יותר כך שבסופו של דבר אוכלים פחות ושבעים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורז מלא ואורז לבן
מוניקה קרן10/06/2007הערכים הקלוריים דומים, אך באורז המלא יש קצת פחות קלוריות מאשר באורז לבן. בנוסף מכיל כאמור יותר סיבים תזונתיים שתורמים לשובע ארוך יותר, יותר חלבון ויותר ויטמינים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי וראיתי דווקא שבאורז המלא יש
...11/06/2007יותר קלוריות מבאורז הרגיל (לא באופןם משמעותי... בערך 10 קלוריות הבדל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר חרמוןענת10/06/2007
אני עושה את הדיאטה שלך כבר שבועיים וחצי . בשבוע הראשון ירדתי 2 קג ובשבוע השני העלתי חצי קג . למרות זאת אני מרגישה שרזיתי בהיקפים , ואני מקבלת מחמאות על המראה . הבעיה היא כאשר אני מגיעה לשבת - נוצר לי דחף אדיר לפחמימות כמו תפו"א ועוגות מתוקות , ואני גם לא מקפידה על אכילה של כמות בשר או עוף מוגבלת לפי דרישות הדיאטה .
שאלתי היא : האם חריגה כזאת מפריעה להורדה במשקל ? למרות שבמשך כל השבוע אני מקפידה על הכל ? מה אני צריכה לעשות בשבתות בארוחות המשפחתיות ואיך מתגברים על זה ?? האם אפשר לאחר השבת לעשות רק את דיאטה מס 1 ל3ימים בכדי לאזן את החריגה של שבת ? מה עושים ?
אנא עזור לי !!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפדה על הדיאטה
ד''ר רוני חרמון10/06/2007בדיאטה שלי חייבים להקפיד ואין אפשרות לחריגות בשבת או בכול יום אחר. את חייבת להתגבר על עצמך אם את רוצה באמת לרזות. לאחר הדיאטה הבעיות ישארו ותמיד תצטרכי להתמודד עם שבת חג וימי הולדת כך שמוטב להתחיל עכשיו לקחת החלטה ולעמוד בה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר חרמון חשוב מאוד, תודה!אליי09/06/2007
אמרת לי לבדוק את משקל הכוס עם הגרנולה ומדדתי מה שבסהכ הכל עם חישוב הקלוריות יוצא שבכוס גרנולה מופחתת שומן וללא סוכר יש כ 300 קלוריות ועוד הדנונה דיאט שזה 80 קלוריות...
ואמרת שזה בסדר לארוחת בוקר לשמירה על המשקל כוס גרנולה עם דנונה דיאט אבל 380 קלוריות לארוחת בוקר זה לא יותר מדיי??
ובסהכ הכל ביון 1000-1100 קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולה
ד''ר רוני חרמון10/06/2007לדעתי זה בסדר בהתחשב שבבוקר צריכה להיות הארוחה הגדולה ביותר אבל את יכולה לאכול רק 3/4 כוס וזה יהיה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!רותם אטיאס09/06/2007
אני בת 14 ואני רוצה לרדת במשקל במשך חודשיים..
תוכלי לתת לי תפריט למשך כל החודשיים של החופש?
אחותי הקטנה בת 8 והיא לא מסוגלת לעצוב את עצמה מלאכול... היא רק בת 8 וכבר שוקל 34.
אני לא מרגישה עם זה בנוח בשבילה.. אני דואגת לה שלא יהיו לה בעיות בלב ונחירות.
מה אני יכולה להגיד לילדה בת 8 כדי שתפסיק לאכול כל כך הרבה?
נ.ב: בימי שבת היא לא שובעת אפילו ממנה של מבוגר... זה מאוד מדאיג ולא אכפת לה מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!
מוניקה קרן10/06/2007שלום רותם,
במסגרת פורום זה איני נותנת תפריטים, מה גם שלא קיבלתי ממך מספיק אינפורמציה לצורך כך. אני יכולה לתת מספר המלצות כלליות שיכולות לעזור. למשל,
להגדיל את צריכת הירקות והפירות בתפריט היומי,
לצרוך מוצרי חלב עד 5% שומן,
לעבור לדגנים מלאים במקום קמח לבן (בלחם, באורז, בפסטה בדגני הבוקר וכד'),
לצמצם את צריכת המזון המטוגן והמעובד,
לוותר או לצמצם מאוד אכילת ממתקים וחטיפים,
לשתות מים במקום משקאות ממותקים
לבצע פעילות גופנית סדירה באופן יומיומי.
כל הכבוד לך שאת דואגת לאחותך. את צודקת, זה חשוב מאוד לבריאותה. אם את אומרת שהיא מתנגדת לשנות את צורת האכילה שלה, מה שאפשר לעשות הוא לתת לה דוגמה טובה וסביבה של אורח חיים ותזונה בריאים יותר. אם את ושאר בני הבית תאכלו באופן בריא, יהיו בבית פחות חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת, תבלו יותר בארועים משפחתיים ספורטיביים, תהיה גם לאחותך הזדמנות להתנסות ולהתרגל לכך.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רותם אטיאס11/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שומן רווי זה סביר ל-100 גרם?...09/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראי תשובה בהודעתך הקודמת
מוניקה קרן09/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סורבהמירי08/06/2007
רציתי לדעת האם סורבה נחשב משמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורבה
מוניקה קרן09/06/2007סורבה אינו מכיל שומן, רק סוכר. עודף סוכר וקלוריות בתפריט היומי יגרמו להשמנה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם קל ולחם מלא...08/06/2007
רציתי לדעת מה ההבדלים בין השניים (אני יודעת נגיד שלחם קל זה מחצית מהקלוריות שבלחם המלא).... וגם.. איזה כדאי לאכול?
עד עכשיו אכלתי לחם קל.. לפי כמה ימים התחלתי לאכול לחם מלא.. ואני לא יודעת איזה עדיף...
אני חשבתי שלחם מלא מסייע נגיד לפעולת העיקול... זה נכון?! (או שאולי זה אותו דבר כמו הלחם הקל??)
אשמח לקבל פרטים על עניין זה והמלצה... (נ.ב: אני לא נמצאת כרגע תחת איזה דיאטה נוקשה אבל אני משתדלת לאכול פחות קלוריות כי אני רוצה לרזות..)
העיכול מאוד חשוב לי ולכן אני אשמח גם אם תמליצו לי על דרכים נוספות לזירוז העיכול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם קל ולחם מלא
ד''ר רוני חרמון08/06/2007לחם מלא הינו לחם שיש בו הרבה סיבים והוא בריא טוב לעיכול והוא אינו דל קלוריות
לחם קל הינו לחם שכמות הקלוריות שלו פחותה מאלה של לחם רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם קל הוא לא יותר בריא מלחם לבן?!
...08/06/2007וגם....
1. לא נתת לי המלצה על איזה לחם כדאי לי לצרוך???
(במידה ואני כן מעוניינת לשמור על משקל אבל עם זאת אולי קיימת פה פעולה הפוכה במידה והלחם המלא יעזור לי בפעולת העיקול ואז הקלוריות שוות את זה....)
2. אין לך אולי איזה טיפים לעיקול טוב יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם קל ומלא
מוניקה קרן09/06/2007שלום,
צריך להפריד בין 2 דברים: 1. סוג הקמח ממנו עשוי הלחם 2. כמות הקלוריות בפרוסה.
לחם מלא עשוי מקמח פחות מעובד, לעומת הלחם הלבן, לכן מכיל יותר סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים.
לחם קל יכול להיות מקמח לבן או מקמח מלא והוא אכן מכיל כחצי מכמות הקלוריות שיש בפרוסת לחם רגיל (מלא או לבן).
ההמלצה היא לאכול לחם מקמח מלא. מכיוון שכאמור, ניתן לאכול 2 פרוסות לחם קל במקום פרוסת לחם רגיל, זה תלוי בהעדפה האישית במה לבחור. יש אנשים שאוהבים כמות, לכן הם יבחרו לחם קל כי ניתן לאכול יותר פרוסות. ישנם אנשים אחרים שלחם קל נראה להם דק ואוורירי מדי והם מעדיפים להסתפק בפחות, אך להרגיש שהם אוכלים פרוסה "טובה".
כדי לשפר את העיכול מומלץ בכלל להגביר את צריכת הסיבים התזונתיים: ירקות ופירות בקליפתם, קטניות, אגזים וזרעים (זהירות מכילים הרבה קלוריות). חשוב מאוד לשתות הרבה וכדאי לבצע פעילות גופנית.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הלחם הקל הוא מקמח מלא...
...09/06/2007אם הלחם הקל הוא מקמח מלא... יש בו גם את אותם ה"דברים הטובים" שיש בלחם רגיל מקמח מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
...10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
...10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מוניקה קרן10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירות אחרי האוכלר07/06/2007
האם זה נכון שלא בריא לאכול פירות אחרי ארוחת צהריים או ערב? ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מנפח..
...07/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה בריאותית זה בריא
ד''ר רוני חרמון08/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורנפלקס בבוקר...06/06/2007
שלום...
שמעתי ממומחה שדיבר בתוכנית בטלויזיה על כך שקורנפלקס עם סוכר בבוקר גורם לרצות לאכול, כלומר..לתיאבון.
הבעיה היא (שדבר ראשון שמעתי את זה רק מהאמצע..) והוא דיבר על ילדים... הוא אמר... "אני לא ממליץ לתת לילד לאכול קורנפלקס עם סוכר בבוקר.. אחרי שעתיים הוא יציק למטפלת שהוא רעב וזה בגלל נפילת הסוכר" - משהו כזה
אז אני לא ילדה (18)... והקטע הוא שאני גם לא אוכלת קורנפלקס עם סוכר אבל אני מאוד אוהבת לאכול בבוקר קורנפלקס עם חלב ולעיתים אני מוסיפה גם דבש... ורציתי לדעת האם זה גם תקף לגבי?! יכול להיות שגם לי זה לא גורם לשובע?!
אשמח לקבל תשובה (=
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
ד''ר רוני חרמון08/06/2007כעיקרון סוכר אינו טוב הוא מעלה את תגובת האינסולין משמעותית ויכול לגרום להתפרצויות של רעב
רצוי לאכול ברנפלס ללא תוספת סוכר. דבש די דומה אבל קצת טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה.בר06/06/2007
שלום אני בכיתה ח',שנה שעברה שקלתי 42 קילו והשנה אני 49,זאת אומרת שעליתי 7 קילו....
הבטן שלי לא שטוחה,יש לי צמיגים במותניים,יריכיים רחבות ואני ממש מתביישת להיות בקיץ עם בגד ים. אין לי מושג מה לעשות אני מנסה לדלל את הארוחות ולעשות פעיליות ספורטביות אבל זה לא ממש עוזר :\ מה לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בר
ד''ר רוני חרמון08/06/2007אין לי מספיק נתונים עליך בכול מקרה את צריכה לפנות למומחה לדיאטה ביכדי לקבוע אם את צריכה לרזות או שמספיק לעשות פעולות לחיטוב הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרדתבת 1406/06/2007
היי אני רוצה לרדת במשקל וכמובן שכמה שיותר מהר לקראת הקיץ, ואני יודעת כבר שזה קשור גם בתזונה נכונה וגם בספורט.. אבל לא ממש יוצא לי להתמיד עם הספורט בין אם זה בגלל של אי הספקת זמן ולחץ בלו"ז, ובין אם זה שאין לי עם מי ללכת. השאלה שלי היא איך אני יכולה לרדת במשקל בצורה נכונה, מאוזנת ומהירה ככל שאפשר ונניח שבלי הפעילות הגופנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד שאלה קטננה.....
בת 1406/06/2007וכמה, לפי התשובה לשאלה בתגובה הקודמת, אוכל לרדת בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לרדת
ניתן לרדת במשקל ע"י שינוי התפריט והפחתת ההצריכה הקלורית גם ללא פעילות גופנית. יחד עם זאת, מחקרים רבים מראים שפעילות גופנית כחלק משיגרת החיים היא חיונית לשמירת המשקל הנמוך. את צעירה וכדאי לבצע את השינוי כמה שיותר מוקדם. אם זה חשוב לך מספיק, את תמצאי את הדרך לשלב פעילות שאת אוהבת בסדר היום שלך, גם אם זה כמה פעמים בשבוע ולא בכל יום.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קלוריותשלומית06/06/2007
אני נמצאת כרגע בלוס אנג'לס וקשה לי לקרוא את הערכים התזונתיים על המוצרים יש לפי יחידות וזה מוזר תוכלו לעזור לי? ומה ההבדל בין אחוזי השומן לtotal fat
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן
ד''ר רוני חרמון08/06/2007ההיגיון אומר שאחוזי שומן הם אחוזים של שומן במוצר
TOTAL FAT זה כמות השומן הכללי במוצר כניראה ביחידות משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לי אליכם......06/06/2007
1. כמה שומן רווי זה סביר ל-100 גרם?
2. כמה קלוריות יש בקוביית שוקולד מריר, בקוביית שוקלד חלב ובשוקולד למריחה בכמות ששמים על פרוסה (שכבה דקה)
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
rony06/06/2007בקוביית שוקולד מריר יש כ-20 קלוריות,בשוקולד חלב 25 קלוריות לקוביה וכפית שוקולד למריחה היא כ-25 קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... אני אשמח עם גם המומחים
...08/06/2007יענו לי.... שכן אפילו מרים לא ענתה לכל שאלותיי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
1. לא ניתן לענות על שאלה זו. צריכת השומן הרווי מן הדיאטה צריכה להיות עד 7-10% מהקלוריות. מעבר לכך תצטרכי לפרט יותר למה הכוונה.
2. בקוביית שוקולד יש 25-35 קלוריות, תלוי בגודל הקוביה. אין הבדל משמעותי בין שוקולד חלב למריר. בשוקולד למריחה, תלוי בעובי השכבה, אך להערכתי לפחות 40-50 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לצפתיתאליי06/06/2007
אם אתם יכולים לענות בקשר לשבוע גבינות האם גבינת צפתית שיש בה 8 אחוז פחמימות של גד גם נחשבת לגבינה שמותרת בללא הגבלה? כי בדרך כלל יש עד 4 אחוז פחמימות ו 8 זה לא יותר מדיי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפתית
ד''ר רוני חרמון08/06/2007בדרך כלל היחס הינו לאחוזי שומן . כן גם 8% שומן זה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על גלידה דיאט לדר רוני חרמוןאליי06/06/2007
דר רוני חרמון אתה אמרת שאתה נגד חטיפים בכללי האם גלידה דיאט של 45 קלוריות של 1 וחצי אחוז שומן זה בסדר לארוחת ביניים במקום פרי או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן זה טוב
ד''ר רוני חרמון08/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)