מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חג אביב שמח לבאי הפורום ולעם ישראלרונן דוד18/04/2008
מתחילה עונת האביב, עונה של התחלות חדשות,
מאחל לכל יושבי הפורום ובני משפחותיכם - חג אביב שמח ומהנה,
בריאות ואריכות ימים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח ומבורך!
סיגל לוי19/04/2008מטצרפת לברכות של רונן
חג של ביחד (משפחה, חברים)
של שמחה
שלום
אור
כנות ואמת
בריאות
התחדשות
פריחה
צמיחה
התמלאות
שפע
עוצמה
זרימה
בטחון
ושכל אחד ואחת מכם ימצא שהיופי, בא מבפנים
המון אהבה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נשויי +ילדים אך מרגיש בודד.אלי חיים18/04/2008
אני נשויי אבל מרגיש מאוד בודד,יש לי חברים כמובן,אך כוונתי היא לריקנות ריגשית ביני לבת זוגתי,היא אישה ואמא נהדרת אך שתקנית גדולה {תמיד הייתה}אנחנו נשואים הרבה זמן 18 שנה,בעבר היה ביננו יותר תקשורת וכמובן שיחות נפש וכדומה,אך מיזה כשנתיים אין לנו על מה לשוחח חוץ מעיניני ילדיםכמובן,אני מרגיש מאוד בודד איתה ,למעשה יש ימים שאנו מחליפים אולי 8 משפטים ובשאר הזמן סתם בועים בטלויזיה או סרט,אפילו לצאת לבלות לבד איתי היא לא מוכנה ,וכמובן בטענה שמשעמם.איך יוצאים מיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעסוקה משותפת...
רונן דוד18/04/2008
התשובה היא פשוטה,
מוצאים תחומי עניין משותפים, הולכים ביחד לחוגים - ריקוד, הרקדה, יצירה וטיולים,
כך תתכננו את המפגשים הבאים ביחד או לחילופין מסלולי טיול משותפים בארץ,
ממליץ לכם בחום להצטרף לאגודת הקק"ל ולצאת לטייל איתם,
זה מכניס עניין ופילפל בחיים של כל המשפחה...
חג שמח לכולם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית הרטבה במצבי לחץהממליץ16/04/2008
שלום אני בן 30 בקרוב וסובל מהרטבה קלה מידי פעם שאני במצבי לחץ שונים.
חוץ מטיפול פסיכולוגי יש למישהו כאן היצע מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב...
רונן דוד16/04/2008
לי בכל זאת נשמע שהבעייה משולבת ולאו דווקא
נפשית, אולי היא גם פיזיולוגית.
ממליץ לך בחום להיבדק אצל אורולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהטי15/04/2008
בעייתי היא שאני נמצאת בסיכון משפחתי לסוכרת ובדיקות הדם האחרונות שלי מעידות על מצב גבולי להיות בסיכון של 50-60% לפתח מחלה ב-5 שנים הבאות. אני חיה הכי בריא שיש כך שאין לי כל כך תקווה בקטע של לשנות אורח חיים. הקשר לפורום שלכם? אני יוצאת מדעתי מחרדה. כל היום רק חושבת על זה ובמתח תמידי. אני מרגישה כילו הקרקע נשמטה מתחת לרגלי ואין לי שליטה על חיי יותר. שוב- אני מאד מקפידה על כל מה שצריך ולמרות זאת התוצאות גבוליות כך שבאמת אין לי שליטה על זה. אני יודעת שמתח רק מחמיר אבל לא מצליחה להפסיק להתעסק עם זה.
אשמח לשמוע עצות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טי יקרה...
רונן דוד16/04/2008
תמשיכי לשמור על הדיאטה ותתחילי להרגיל את עצמך למחשבה,
והיה וחלילה תחלי, לא נורא, אז תקחי מידיי פעם כדור,
אנשים חיים היום עד לגילאים מופלגים בצל המחלה.
מקסימום, אם חלילה תחלי, השד לא כל כך נורא,
יש צרות גדולות יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור כי אינך מבין כלום בנושא
טי22/04/2008תשובתך מפגינה בורות בכל הנוגע לסוכרת. לא לוקחים מידי פעם כדור אלא מזריקים אינסולין מספר פעמים ביום. לא ביקשתי עצה רפואית אלא עצה מגורם מקצועי בתחום התמיכה הנפשית על איך להתמודד עם הידיעה. התשובה שלך מזלזלת באינטליגנציה שלי וגורמת לי לפקפק בכל הפורום הזה.
כמובן שיש צרות גדולות יותר- אפשר לצאת החוצה ולהידרס ע"י משאית-תודה על העידוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כרונית
סיגל לוי22/04/2008הי טי
את בטח צודקת שמי שלא ממש סובל ממשהו כרוני לא עד הסוף מבין במה זה כרוך
נראה לי שהשלב הכי קשה לך כרגע הוא אי הוודאות וחוסר האונים - את עושה כל מה שאת יכולה ועדין נמצאת בסיכון ניכר לחלות.
באמת קשה לחיות עם התחושה שמשהו משמעותי כל כך יכול "ליפול" על חייך ואין לך כיצד להתגונן מפניו.
קבלה של מחלה כרונית (אם תגיע למצב, בתקווה שלא) היא הדרגתית. היא מעין תהליך של עיבוד אובדן, אובדן של הבריאות, אובדן של אי תלות בתרופה, מגבלות מסוימות וכו'. זה לוקח זמן וכל אחד מגיב אחרת. בכל זאת, לא כדאי לדון בכך כשאת, ברוך השם, עוד לא שם.
רציתי לצטט לך משפט של סטיבן הוקינג, המדען הגאון, המשותק בכל גופו. הוא נשאל על ידי יאיר לפיד בראיון אם לא היה במצבים שבהם לא רצה לחיות. הוא ענה "כל עוד יש חיים, יש תקווה". ראוי למחשבה...
מקוה שעזרתי במשהו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה שלי...
רונן דוד23/04/2008
אם היית מכירה את המחלה, היית יודעת שהיא מתחילה בנטילת תרופות לפניי שמגיעים לסכרת מסוג שמצריך זריקת אינסולין.
ואני דיברתי על התמודדות כי לפי הגישה שלך,
שווה להפסיק לחיות אם מקבלים שריטה,
וכן, יש צרות הרבה יותר גדולות ממה שאת מתארת
ואם לא תלמדי להבין זאת, אז כנראה שבאמת אין לך מה לחפש בפורום הזה...
שלום ולא להתראות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת לי את המילים מהפה
יעל25/04/2008ענית לעניין, גם בהודעה הראשונה וגם בזו. אכן מתחילים בכדורים ולא כולם מגיעים לאינסולין. גם לא כולם מגיעים לפגיעות גופניות ולתסביכי סוכרת. אנשים מגיעים לגילאים כמו אנשים בריאים.
התשובה שלך היתה לגמרי בסדר, וגם אם היה יוצא שלא היתה בסדר, התגובה שלה ממש לא במקום. אני מתביישת ומתנצלת בשמה. פשוט בושה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרופורציות!
שני23/04/2008אפשר לחשוב שגילו אצך סרטן חלילה.
והצורה שבה את מדברת ליועץ הפורום מגעילה. את גועל נפש. כנראה שהסכרת היא לא הבעיה האמיתית שלך אלא שאת שרוטה מינטלית...את צריכה לפנות לפורום פסיכיאטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב חגעינב14/04/2008
כל שנה אותה התלבטות, איפה לעשות את החג, עם מי להיגרר למשפחה שלו, לאילו חבריםפ ללכת, מי יאמץ אותי אליו בערב החג. כיוון שמשפחתי לא עושה חגים כל שנה אני נודדת לי, לפעמים זה נחמש ופתאום זה נמאס ואני לא זורמת ומרגישה לבד מראש, מרגישה שעושים לי טובה ושאין לי באמת סביבה תומכת קבועה. לא יודעת איך לשנות את המחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח...
רונן דוד16/04/2008
לא אמרת בת כמה את,
אבל לפחות את יודעת שכשתהייה לך משפחה משלך,
אז תחגגי את החגים בביתך,
ותזמיני את הורייך לחגוג עימך...
בינתיים, נסי לא להיות לבד בחג ואם אין ברירה,
לכי ותתארחי אצל אחרים...
חג שמח !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידותשולמית11/04/2008
שלום רב,
אני בת 31 וגרושה ללא ילדים. מזה זמן רב אני לא מצליחה למצוא בן זוג. התגרשתי לפני 5 שנים ומאז היו לי שלושה קשרים של בערך חודשיים כל אחד. אני לא מצליחה להידלק על אף אחד ואני ממש לא בררנית. אני נראית ממש טוב, משכילה טובה ומקסימה אמתית. אני מרגישה שמשהו חסום אצלי ואני לא יודעת מה לעשות. יש לציין שאני יוצאת המוון לבלות ועובדת בעבודה מאוד יוקרתית ובחברת הרבה אנשים.כמו כן, אני רשומה באתר היכרויות באינטרנט וכולם בסוף שם רוצים דבר אחד או שהם לא מתאימים לי. אין לי כמעט דייטים ולא הרבה מתחילים איתי. זה ממש מוזר בהתחשב במראה שלי. אני מרגישה תקיעות איומה בחיי ולא מסוגלת להמשיך לבד. הבדידות הזוגית הורגת אותי. מה לעשות איך מתמודדים עם תחושת הלבד הכל כך קשה לי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות...
רונן דוד11/04/2008שולמית שלום,
אולי את משדרת סגירות ?, יוצרת אצל גברים מין תחושת ריחוק שגורמת להם להתרחק מהם ?
ממליץ לך לראות או להשיג את סדרת הטלויזיה הבריטית - דרושה רווקה אני חושב ששמה,
היא מספרת על רווקה בת 38 שיוצאת לפרוייקט להכיר כמה שיותר גברים בכל מיני שיטות וכל זאת על מנת לצאת ולהכיר את בעלה לעתיד.
המסר של הסידרה הוא להיות אסרטיבית, לצאת, לא לפסול הזדמנויות, להיות יוזמת, לנצל הזדמנויות ולא לחשוש, כי מי שחוששת, ממעיטה מראש את מספר ההזדמנויות שעומדות בפניה.
קחי לך את הנושא כפרוייקט אישי ותתחילי להיות יוזמת, אני בטוח שעם היוזמה, תצליחי להכיר גם את המיועד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!! אעשה זאת בהחלט.
שולמית11/04/2008זה די נוגע לי מה שאמרת כי אני בהחלט חוששת "להתחיל" עם אדם שמוצא חן בעיניי ולא מנצלת הזדמנויות. אחשוב על עניין הסגירות שאולי אני משדרת.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכב לדבר..........יובל08/04/2008
לפני שבועיים נפרדתי מבן זוגי בשנתיים האחרונות..קשר חזק אוהב אולי תלותי במקצת.. מאוד קשה לי להתמודד.. אני בהכחשה מוחלטת לסיכוי שזה יכול להיות סופי... כלפי חוץ אני מתנהגת רגיל... כאילו אנחנו עדיין ביחד.. לא סיפרתי לאף אחד שזה נגמר, גם במחשבות שלי אני עדיין מדמיינת את העתיד לצידו. הוא עדיין מתקשר מידי פעם ואפילו בא לבקר אותי... ברגע שהוא הולך או השיחה מסתיימת.. אני חוזרת לשנייה למציאות ולא מוצאת טעם לחיים...... אני מפחדת מהדקות האלו, הן מסתיימות רק כאשר אני שוב מתחילה לדמיין את העתיד שלנו ביחד.. איך נפתרים מההרגשה המכבידה הזאת....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלי ניתוק...
רונן דוד08/04/2008
אחריי שנפרדים ממישהו שאוהבים, חשים קושי שיכול להיות עצום,
את כרגע שהכחשה ולא מספרת לאף אחד,
אני מאמין ומקווה שעם הזמן תתחילי שוב לצאת, להכיר חברים חדשים
ואולי גם תכירי בחור חדש ותתאהבו וזה הכל בסדר,
שלא יהיו לך נקיפות מצפון, תזכרי שתמיד ישארו לך הזכרונות הנעימים ממנו וזה בסדר,
תמשיכי הלאה ואם צריך, תערבי גם את חברייך שיתמכו בך בשעה קשה זו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מציקהבן 2607/04/2008
שלום, לפני כמה שנים הייתי במצב שונה ממה שאני כיום, לא הייתי מגדיר את איך שהייתי אפילו במלה בן אדם כי לא הייתי כזה. לא חשוב, בקיצור עבדתי בעבודה מסויימת והעבודה הזאת לא היתה "כשרה" כל כך וכיום אני בן אדם, ולעולם לא אעבוד בעבודות כאלו. מהעבודה בעבר קיבלתי רכב מסויים צמוד אליי.
כיום אני לא עובד כרגע, אבל אני מעוניין לקנות רכב מאותו יצרן ומאותה שנה ומאותה דגם של הרכב שהיה לי אז מהעבודה, זה פשוט רכב מדליק ואני ממש רוצה אותו. אבל...
כיום אני לא נמצא עם החברים והחברות שאז הייתי איתם בתקופה שהיה לי את האוטו מהעבודה ה"לא כשרה" ואני פוחד שכאשר אני אקנה את אותו אוטו אז שחבריי וחברותיי לשעבר יראו אותי עם הרכב ושהם יחשבו שאני עובד עדיין בעבודה הלא כשרה, כי זה הרי אותו אוטו שהיה לי אז מהעבודה. להסביר להם שאני לא עובד שם יותר זה מעט בעייתי כי אני לא בקשר איתם כבר זמן רב ופתאום לבוא אליהם רק בשביל "להבהיר" להם את המקרה זה יראה מעט מוזר. זה לא שזה כל כך מפריע מה יחשבו עלי אבל שאני חושב על זה שיהיה לי את אותו הרכב שאז היה לי ואולי הם יראו אותי איתו אז אני נהיה פתאום במצב נפשי מוזר מעט, זה מן לחץ כזה ומן הרגשה שכאילו אני לא עצמי וזה מעיק עלי ומפריע לי וזה ממש יושב בתוך המוח. אני ממש רוצה את האוטו הזה. מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה חושבים עלי
סיגל לוי08/04/2008שלום
אם אתה כל כך רוצה את הרכב ומסוגל לקנות אותו, אז עשה זאת
ברמה הטכנית, אתה יכול להחליף צבע אם אתה רוצה "לסמן" שזה לא אותה המכונית
נראה שלמדת לקח פנימי ולא תשוב לאותה עבודה וזה מה שחשוב
כל אחד יכול לחשוב עליך מה שהוא רוצה
אם יש מישהו שחשוב לך במיוחד להסביר לו, עשה זאת, אך אם האחרים חושבים משהו ואתה לא בקשר איתם במילא, הם יכולים לחשוב מה שירצו.
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בן 2608/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
סיגל לוי08/04/2008חשבתי עוד על מה שאמרת
נראה לי שמדובר אצלך בקונפיקט פנימי ולא חיצוני
אתה כנראה שומע את הקול שרוצה את האוטו ורוצה לעשות מה שבא לו
אולי יש לך עוד קול, שאותם חברים שאתה לא בקשר איתם מייצגים אותו - אולי זה אותו הקול שאומר לך שאף פעם לא תעשה יותר עבודות לא "כשרות", אולי זה קול שמצטער על אובדן הקשרים האלה...
צריך לברר מה תחושת אי הנוחות שלך מנסה לומר לך...
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חכמה
בן 2609/04/2008גם לי נראה לי שזה איזה קול שאומר לי לא לעבוד יותר בעבודה כזאת. התקשרתי לחברים שלי והסברתי להם את המצב ונחשי מה ? עדיין שאני חושב על זה שאני אקנה את האוטו המדובר אז זה פשוט אותה הרגשה גרועה ! נראה לי שזה איזה שהוא עונש מאלוהים שאני צריך להשלים איתו ופשוט לקחת אוטו אחר, למרות שישלמתי די על מה שעשיתי כי אחרי העבודה הזאת ניכנסתי לצרות בדמות חובות, פרידה מחברה והתנתקות מחברים. אני כבר לא בטוח בכלום, אלוהים יודע כבר הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל רמת חיים
סיגל לוי13/04/2008תזכור שרמת חיים היא מהנה, מפנקת, מסמלת מעמד
אבל
מתרגלים אליה
ואז זה לא מה שמחזיק אותנו מאושרים
יש עוד המון מכוניות נפלאות חוץ מזו
האם כדאי להתקע עליה אם היא גורמת לך כל-כך הרבה סבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכול מי שזקוק לעזרה אוזן קשבת אשמחיאיר07/04/2008
אדם סבלני קשוב שנמצא שנים בתחום בריאות הנפש,ליווי אישי חונכות
התנדבות בעזרה נפשית בטלפון,עבודה עם ילדים נוער ומבוגרים בעלי צרכים מיוחדים
נותן שיחות בגובה העניים ,נותן כלים יום יומית להתמודדות עם מצוקות נפשיות
מצבי רוח ,אני מת"א אשמח להענות לכול מי שיפנה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר אני אשמח אם תוכל לעזור ולכוון
יובל08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובל
יאיר08/04/2008יובל שלום
אשמח לתת לכוון
0525581506* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בדכאוןאיזה אחד06/04/2008
ערב טוב,יש משוו שמאוד מציק ליייייי אני ילד גבוה ורזה ואני מזה מתעצבן על זה אני רוצה להיות נמוך אני גבוה עוד מעד מטר 90 וזה מגיעל כבר זה מגיעל להיות גבוהההההה יותר מדיי ועוד אני שם נעלים שעוד יותר עושים אותי גבוה אני רוצה להיות נמוך מה יכול לעזור לי להיות נמוך זה מגיעל אף בחורה לא תרצה אותי אני לא ממש ממש גבוה אבל יחיסת זה נחשב שאני כן גבוה תעזרו לי דחוףףףף אני בדכאון רצחחחחחחח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגות
סיגל לוי07/04/2008הי עידן
לא אמרת בן כמה אתה, רק שאתה ילד
אני משערת שמה שקרה זה שצמחת לפני כולם
כל אחד מתחיל לגבוה בגיל אחר
יהיה גיל שבו תהיה פחות חריג בגובה שלך, שגם אחרים יתחילו לצמוח לגובה
גובה זה לא עניין נתון לשינוי ואין ברירה אלא להסתגל אליו
אני רק יכולה לומר לך שבחברה באופן כללי גבוה נחשב יותר מקובל מנמוך (אולי לא בגילך) ובנות רבות מעדיפות בן גבוה מהן מאשר נמוך
אל תתבייש במה שאתה, לך זקוף!
סבלנות, הכל עניין של זמן
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיזה אחד06/04/2008
שלום אחי אני דברתי איתך ככבר פעם קודמת עם אתה זוכר אותי חח! אחי פעם שעבה שספרתי לך שאני עובד עכישו פטרו אותי מעבודה ואני מזה מצטער על זה כי היום מאוד קשה למצוא עבודה שתתאים לך אני עשיתי דבר מאוד טיפשי בעבודה אני קלתתיי שם את אחת עבודות ועבודת שקלתי אותה היא הלכה לספר למנהלת הסניף את זה ופטרו אותי בגגל זה אני ממש מבואס עם אני יחפש עבודה אחרת אני פוחד שאני יקלל גם בעבודה החדשה מה שבטוח שאני לא קלללתי אותה סתם היא עצבנה אותי היא צעקה עלי ואני נפגע מהר בבקשה אחי תין לי הצעות איך ליסדתר בעבודות חדשות איך לתנהג עם אנשים מה לגיד מה לעשות?תודה אחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה ברגשות
סיגל לוי06/04/2008שלום עידן
אין ספק שאם אתה נמצא במקום עבודה, (וכדאי גם שבכל מקום אחר) כן מצופה ממך לנהוג בכבוד באחרים ולא לקלל. למדת בדרך הקשה, שאם אתה מפר זאת, אתה עלול לאבד את עבודתך (הבוס בטח חושב לעצמו שאתה מסוגל גם לפגוע בלקוחות אם יעצבנו אותך).
קללה היא ביטוי לאלימות מילולית.
כדאי לך לעבוד על עצמך לא להתלקח מכל מה שכל אחד יכול לומר לך ולראות
האם אתה מתלקח בקלות מכל דבר
האם אתה "חייב להחזיר?"
האם באמת היה שווה לקחת ללב את מה שאמרה
האם היא צדקה
וכו'
אתה לא יכול להאשים אותה בחוסר השליטה שלך, כי רק אתה יכול לשלוט על תגובותיך
יש על מה לעבוד, ואני בטוחה שלא קשה לך בנושא זה רק במקומות עבודה אלא גם ביחסיך עם האנשים סביבך
תבין שאתה גם פוגע באחרים וגם בעצמך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה-האתר של דוקטור ברוך אליצוראליקו05/04/2008
סיגל לוי שלום!
אני סטודנט לעבודה סוציאלית במכללת ספיר,לפני שנה יזמתי הקמת אתר בהתנדבות,להתמודדות עם מתחים וחרדות ,של דוקטור ברוך אליצור. היוזמה היתה לאפשר לכול תושבי שדרות,לסטודנטים במכללת ספיר וכול אדם לשפר את דרכי התמודדות עם תופעות המתח והחרדה. באתר ישנם ארבע תרגלי הרפיה ומגוון רחב של שיטות תירגול להפחתת חרדות.אני ממליץ לחלק מהפונים לפרום שלך להכנס ולהתרשם. האתר הוא בהתנדבות וללא מטרות רווח.
בהצלחה אליקו. baruch-elitzur.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי התמודדות עם מתח וחרדה - מומלץ
סיגל לוי06/04/2008תודה רבה אליקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות מחוברות ברגלייםללא הזדהות05/04/2008
יש לי ב2 הרגליים 2 אצבעות מחוברת במרכז ..
אני בן 16.5 נולדתי ככה..
אני לא יכול ללכת לים\בריכה.. אני לא יכול ללכת עם סנדלים בקיץ .. תמיד אני מרגיש שמסתכלים עליי בצורה שונה .. אפילו חברים שלי צוחקים עליי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגם מולד
סיגל לוי06/04/2008שלום לך
האם שיתפת את הוריך שזה כל כך מפריע לך
לא בטוח שזה כל כך בולט לעין אך לך זה נראה נורא ואתה מתבייש בכך
רצוי להתייעץ עם רופא מטפל על אפשרות של ניתוח קוסמטי להפרדה - אם זה יתן לך תחושה יותר משוחררת, אולי זה כדאי...
אם זה בלתי אפשרי מסיבה כלשהי, צריך ללמוד לחיות עם הפגם, כי זה מה שיש
ולזכור שאף אחד אינו מושלם (גם אם זה נראה כך על חלק מהאנשים)
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפחות תמיכהמצוקה02/04/2008
אני בת 17 כמעט ואני מאמינה שאני סובלת מדיכאון, אני מרבה להיעדר מבית הספר וכל הזמן מאיימים עליי שיביאו לי קצינת ביקור סדיר, ההיעדרות מבית הספר היא משהו שקיים אצלי מאז ומתמיד, עוד מכיתה א' (עכשיו אני בי"א).
הרכזת שכבה, היועצת והאחות פנו אליי ואמרו שהן מבינות שזה לא בעיה רפואית שבגללה אני מרבה להעידר (למרות שאני באמת סובלת מכאבים שבגללם אני לא מגיעה) הן אמרו שזאת בטח בעיה נפשית שמתבטאת בכאבים פיזיים. היועצת שלי אמרה שאני צריכה טיפול פסיכולוגי ושהמצב שאני נמצאת בו כעת קיים כנראה בגלל שלא קיבלתי טיפול פסיכולוגי לאחר שאמא שלי נפטרה (לפני שעליתי לכיתה א'), ואף פעם לא דיברתי על הנושא עם מישהו מיקצועי.
אני שונאת את עצמי וככל שאני מנסה להיות יותר אופטימית ככה קורים לי יותר דברים רעים, אני נמצאת בדיכאון תמידי, יש לי בעיות עם מצבי הרוח, אני יחסית מופנמת, אבל על אנשים שקרובים אליי אני מרבה לצעוק. אני מבינה שיש לי בעיה מאוד גדולה ואני צריכה טיפול, מבחינתי גם טיפול תרופתי, רק שיבוא כבר שינוי לטובה כי נמאס לי.
כשבני המשפחה שלי כועסים עליי הם טוענים שצריך לאשפז אותי, אבל כשאני מבקשת עזרה פסיכולוגית או פסיכיאטרית הם טוענים שאני סתם מחפשת פיתרונות קלים לבעיות שלי.
בבקשה תענו לי...תגידו לי משהו...כבר לא משנה לי מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .אל תתיאשי
חא02/04/2008אני לא יודעת יותר מידי מה לרשום חמודה..
אבל .. אל תתייאשי כי אז ..זה נהפך להרבה יותר קשה ומסובך..תאמיני לי..
אני מבינה שעברת טראומה לא טקנה (בלשון עדינה)כשאמא נפטרה כשהיית ממש פיצקלה..
אבל תביני ..אם ז ה רק הבעיה ..כשתפתרי את זה ..את תרגישי הכי חופשייה בעולם..
שווה להגיע עם עצמך להאיזה החלטה בסיסית שאת רוצה לפתור את זה..זה נכון זה לא נעים..ואם התמודדת כל כך הרבה זמן את בטח בחורה נורא חזקה נפשית..את תתעברי את זה..ותרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך..
מקווה שעזרתי...העיקר אל תתיאשי ..
חיבוק ענקי ממני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך :)
מצוקה02/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
סיגל לוי05/04/2008שלום לך
את עוד צעירה
את לא אמורה להתמודד עם זה לבד
לכן מנסים לעזור לך מבית הספר
האם יש לך אבא מתפקד? האם הוא יכול לעזור או כל בן משפחה אחר?
אם הם לא מבינים את הצורך שלך בעזרה, בקשי מקצינת ביקור סדיר שתשוחח איתו.
מוטב כמה שיותר מוקדם, אין סיבה שתמשיכי לסבול
תני לאביך לקרוא זאת, אולי זה יעזור
נסי לקבל תמיכה מכל מי שבאמת אכפת לו
המון כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! האם יש עוד מישהו פה שהפסידארי02/04/2008
מאות אלפי שקלים בבורסה ולא יודע אפילו איך לבטא את הרגשה הדכאונית שיש לו מה שכל פעם שהוא אמר לעצמו זהו הפעם אני ירויח ויגמור עם זה,שוב נחל הפסד ועוד אחד עד שנשאר עם המיכנסיים למטה???
אלוקים איזה דיכאון!! מה אני יכול לעשות?? אני כבר לא חושב בהיגיון?? אני מרגיש את זה בבריאות שלי לעאזאל!!!???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השקעות והימורים
סיגל לוי02/04/2008הי ארי
באסה להפסיד
וכייף להרוויח
צריך להכיר בזה שהשקעה בבורסה יש בה הימור
צריך לראות אם אתה בנוי לכך הן כספית והן נפשית והן מבחינת הידע שיש לך על השוק
תבדוק עם עצמך אם זו לא התמכרות אם זה חוזר שוב ושוב...
אי אפשר להמר ולצפות רק לנצח
אין חיה כזו...
תחליט אם אתה במשחק הזה או לא
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)