מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לתמיכה ואזרה.סיון09/03/2008
אז ככה..
אני בת 15(עוד פחות מחודש), אני ילדה חכמה וטובה, יש לי המון חברות ומישפחה אוהבת ותומכת.
למרות כל זה אני מרגישה כל הזמן כבר במשך חודשים שלמות עצב ורא.
אני פשוט כל הזמן עצובה ופשוט לא טוב לי.
אני די מלאה, ואני חושבת שהבעיה המרכזית שלי היא הגובה. אני 1.50...שזה נמוך מאוד מאוד.
כל החברות שלי והמישפחה אומרים לי שזה לא כזה נורא, ושלבחורה זה בדר, אך אני פשוט מייחסת לזה חשיבות גדולה מדי.
אני מרגישה שהעיניין הזה לא נותן לי מנוחה.
אני כל הזמן חושבת על זה.
הלכתי לעשות בדיקה בעצם כף היד ואמרו לי שסביר להניח שאני לא יגבה עוד.
כמו כן יש עצלי עוד בעיה.
אני אוהבת גברים גבוהים יחסית, אבל ביגלל שאני נמוכה מידי זה ניראר מצחיק מהצד.
אני מרגישה לא שייכת למרות שהכי לא נכון.
אני הייתי מאוד שמחה אם תוכלי לייעץ לי טיפה יותר בעיננן, ואולי לענות לי על מס2 שאלות כמו למשל:
*האם בנים אוהבים נמוכות?
*האם להיות נכון זה נורא כ"כ?.?
תודה מראש: סיוני=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין של גובה...
רונן דוד10/03/2008
אני אומר לך בתור גבר,
לגברים אין שום בעיה עם גובה של בחורות,
ולמי שיש לו בעיה, כנראה שהוא לא ראוי לך !!!...
את נמצאת בגיל ההתבגרות וזה טבעי לחשוש מדברים כאלה,
אני מאמין שעם הזמן תשלימי ותקבלי את המראה החיצוני שלך ואפילו תאהבי את עצמך ואת מי שאת,
ובקשר לגברים, אין לך כלל ממה לחשוש,
יש כאלה שאוהבים כאלה ויש כאלה שאוהבים אחרות,
אי אפשר להכליל וכל אחד אוהב משהו אחר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן דוד!
סיוון11/03/2008תודה רבה.
פתחת לי קצת יותר את העיניים לגבי הנושא הזה..
ושוב תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני על סף אבדוןססס09/03/2008
אני משוחרר זה מספר חודשים היה לי שירות צבאי מדהים ממש מילתי מספר תפקידים פיקודיים השתחררתי התחלתי לעבוד ואז התחילו לי הדיכאונות תחושת אובדן בילבול חוסר חשק ומה לא מין מערבולת כאזאת לכאורה מבחוץ אני משדר הכל כרגיל אבל מבפנים אני נקרע אני כל הזמן חושב המח לא נותן לי מנוחה כל הזמן יש לי מחשבות בראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סיגל לוי09/03/2008שלום
לפי הכותרת, תחושותך ממש קשות
אולי מעבר להתלבטות ובלבול של תקופת מעבר של יציאה מהמסגרת הצבאית לאזרחות
אם חברים ומשפחה לא מספיקים להפיג את התחושות ולהקל
אפשר לשקול עזרה מקצועית
אני בטוחה שעם העזרה המתאימה והחיפוש והסבלנות
תוכל למצוא גם באזרחות את היכולת לתרומה משמעותית בדיוק כפי שמצאת בצבא
בהצלחה והמון כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול וחוסר סיפוק...שלומי09/03/2008
שלום לכולם
אני בן 24 רווק י
אני מנסה לרשום כאן את הבעיה הספציפית שלי
אבל את האמת אני ממש לא יודע איפה להשים את האצבע
בשנתיים האחרונות אני כל כך מבולבל עם עצמי עד שלפעמים אני מרגיש רע
לדוגמא בתוך תוכי אני יכול להיות אדיש להכול אבל מבחוץ להיתעצבן משטויות
או שיכול להיות לי ימים שאני מלך העולם מצחיק שלם לגמרי עם עצמי וימים שאני רגשני ושקט
וחושב כמה אני לא טוב
אני יודע שלא בדיוק רשמתי פה בעיה ויש שיגידו שלכולם יש ימים טובים וימים רעים
אבל שבן אדם מרגיש שמח הוא יכול לתת לך סיבה אני לא
אודה על עצה או סתם לשמוע מה יש לדעה מקצועית לומר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תקופה שכזו
סיגל לוי09/03/2008הי שלומי
מכיון שלא פירטת על תחומים אחרים, זה נשמע כמו תקופה לא יציבה בחיים
יתכן שיש לך שאלות בכל מיני נושאים מהותיים למשל
כיוון עיסוק
לימודים
זוגיות
מעגל חברתי
היכן לגור
או בכלל, שאלות הנוגעות לזהותך
אם זה מתקשר לך, אז כן, זה מבלבל ולוקח זמן לענות עליהן
אם תמשיך לברר עם עצמך, תגיע למקומות שאתה מרגיש בהם יותר טוב יחסית
בהצלחה במסע
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד קל בדיבורים אך קשה במעשים!לילי08/03/2008
נכון שאין דרך אחרת מלשכנע את האדם לצאת ממשבר בדרך כל שהיא
ולפעמים מילים עוזרות אבל בדיוק לשנייה ולאחר מכן חוזרים למציאות הקשה של כל אחד מאיתנו יש את החזקים נפשית שיפעלו לטובתם
ולעומת זאת יש את החלשים יותר שהצרות גדולות עליהם בכמה מידות וקשה להם מאוד לראות את האור בקצה המנהרה לכן הם נתלים על כל פיסת מידע שיכול לתת להם עזרה ותמיכה נפשית (פורומים למינהם)
שאני בהחלט לא מזלזלת וההפך הגמור מאוד מברכת על קיומם.
מתוך ניסיון ומשבר נוכחי שאני עוברת במקביל אני נעזרת גם בחברות,משפחה,ונוכחתי לדעת מהר מאוד שלפעמים זה לא תלוי רק באדם עצמו אלא על המון גורמים אחרים שמשפיעים עליו לבצע שינויים
כגון:ילדים,מצב כלכלי, הרגלים, תרבות ועוד..
נכון המשפט "אם אין אני לי מי לי" בתאוריות הכל נשמע יותר יפה וקל
אך במציאות מאוד מאוד קשה לבצע שינוי ולא לכולם יש את הכסף להעזר בפסיכולוג טוב שלא בטוח שגם הוא יעשה את העבודה .
ובכל זאת צריך כל אחד מאיתנו לזכור דבר אחד וחשוב מאוד להאמין שבאמת יש אור בקצה המנהרה ודרכו אפשר למצוא את הדרך לחיים יותר טובים. (וגם את עצמי אני משכנעת גם אם קשה לי כרגע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילים כדורבנות !...
רונן דוד08/03/2008
את בהחלט צודקת,
השינוי האמיתי לא קורה בין יום
ואני מאמין ש- 90% מהשינוי המיוחל תלוי ברצון שלנו,
וביכולת שלנו לשנות הרגלים. עשרת האחוזים הנותרים הם התערבותם וסיועם של פסיכולוג, חברים, משפחה וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטחון עצמיי??איזה אחד07/03/2008
שלום אחי אני התחלתי לעבוד עכישו אני מצאתי עבודה דברתי איתך כבר מצאתי עבודה אבל איזה אחת בעבודה צעקה עלי באותו שניהה מזה ירד לי הבטחיון המנלת ראתהה שעבודת צעקה עלי אחרי זה היא לקחה אותי לצד אמרתי לי מקווה שלא נפגעתהה שהיא צעקה עליך זה בגגל שיש לך לחץ אמרתי שלא נפגעתי אבל בתוך הלב אניייי מאוד נפגעתי ממממנה הורדיה לי תבטחון לללכת לעבודה וגם בטעות שפכתי שםם איזה משהו אז איזה אחת אמרה לי אני לא יודעת איך אתה מגיע למצב כזה מה צריךך לגיד להם במצב כזה אני לא יודע עם ליכנס בהםם או שלאא אני מסדתר שם ם אנשים אבל שאני עושה איזה טעות קטנה ישר צעוקים עליייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחת ללב יותר מדי
סיגל לוי07/03/2008הי עידן
אתה צריך להיות מוכן לכך שבמקום חדש לוקח זמן להתאקלם
לוקח זמן לעשות פחות טעויות, להכיר את התפקיד
אנשים שונים מנסים לבדוק מי אתה, מה תגובתך
לכן תקשיב להערות, תלמד מהם, אבל קח בחשבון שזו חלק מההתחלה...
כל התחלה לקוחת זמן...
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה מוכיח עליה???תשובה04/03/2008
אשתי בת 57 וזוהי הפעם השלישית שהיא בחרה לטפל בתאומים שרק נולדו ובמשרה מלאה. איני יודע מה רע לטפל בתינוק אחד? היא טוענת שיש לה שליטה בשני תינוקות, הבנה וזה ממלא אותה והכנסה מירבית. אנו לא סובלים מבעייה כלכלית, וחורה לי לראות אותה חוזרת שפוכה מהעבודה, חושש שלא תקרוס היא פשוט מתעלה על עצמה. מה היא רוצה להוכיח בזה גבורה? מועורכת יותר???גם אם היתה צעירה יותר זוהי עבודה לא קלה ומאד אחראית לטפל בזוג תינוקות שכמעט פגים. וכל כך הרבה שעות. לנדנד לה שתרד מיזה היא לא מוכנה לשמוע, זו היתה בחירתה, ומצד שני קשה לי לראותה חוזרת גמורה מהעבודה. מה דעתכם ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על תמיכה וזכות בחירה
סיגל לוי05/03/2008בעל יקר שלום
קודם כל, נפלא שאכפת לך
אתה צודק שטיפול בתאומים הוא מפרך וקשה
מה שאתה יכול לעשות הוא לתמוך בה
קודם כל, בבית
אתה יכול לחזק אותה ולומר לה שאינה צריכה לקחת זאת משיקולים כלכליים
אולם
עליך לזכור שהבחירה שלה
אולי זה מאתגר אותה
אולי נותן לה תחושת ערך שהיא מסוגלת
אולי לא נעים לה כי התחייבה
הכי טוב שתמשיך לתמוך ותשאל אותה, אך לא מתוך ביקורת.
תכבד את החלטתה
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוכחה...
רונן דוד05/03/2008
זה רק מראה שאשתך אוהבת לטפל בתינוקות ועל אחת כמה וכמה בתאומים,
היא ממצה את עצמה ואת הפוטנציאל שלה,
למה שלא תדבר איתה על כך ותראה למה היא עושה זאת ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להודיע לבוסשני03/03/2008
שלום!
אני עובדת במקום עבודה כלשהו, משרד קטן. יש לי שני בוסים (גברים). אני בהיריון ראשון (אבל רווקה). אני אמורה להודיע להם על הריוני - אבל משום מה אני מתביישת, נבוכה, פוחדת מהתגובה שלהם וכו'... מה עושים? אני כל הזמן חושבת על זה, איך להודיע להם? למי מהם? מה להגיד?
יש לכם עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות הריון
סיגל לוי03/03/2008הי לילי
קודם כל מזל טוב
נראה שעבורך זה הריון רצוי וזה הכי חשוב
טיבו של הריון שהוא מראה את עצמו בהדרגה...
לכן את צריכה להיות קשובה לכך ולספר לפני חודשים יותר מאוחרים.
ייתכן שיש הגדרה בחוק אפילו מתי צריך לספר
אין לך במה להתבייש
זו בחירה בחיים שלך
אנשים יצטרכו לקבל אותה ותצטרכי להתמודד עם התגובות כשיראו את הבטן, או כשתלכי עם תינוק בעגלה
תהיי שלמה עם הדרך שבחרת
כל השאר יבוא אחר כך
המון בריאות...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להודיע...
רונן דוד05/03/2008
קחי יוזמה ובקשי שיחה עם אחד הבוסים,
עם אותו אחד שאת מעריכה יותר,
האמיני לי שתהיי מופתעת מהתגובה שלו,
העולם היום שונה ממה שהיה פעם, יש יותר ויותר חד הוריות בעולמנו,
זה הופך להיות מקובל יותר ויותר,
אין לך כלל ממה לחשוש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהבתיה02/03/2008
אני לא יודעת היכן להתחיל, הכל כל כך קשה ,אני לא צעירה יש לי בעל יש לי ילדים בוגרים אבל בכל זאת אני בודדה לא מצליחה לתקשר עם בעלי הוא אדם אגואיסט שחושב רק על עצמו, הוא חלה לפני כמה שנים ומאז החליט שהוא לא יכול לעשות כלום לפרנסתו ושעלי לפרנסו ולעשות הכל לבדי לדאוג לו כל כך קשה לי אין לי חברות היכן לשפוך את הלב קשה לי גם מפני שאני מפרנסת לבד ועכשיו גם עלי לעזוב עבודה ולחפש משהו חדש שזה לא פשוט בגילי לא יודעת מה לעשות מיואשת, וזקוקה לתמיכה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס רגשי
סיגל לוי02/03/2008שלום בתיה
נשמע שזו תקופת מעבר לחוצה מבחינה רגשית -
בתוך הבדידות יש גם שינוי עבודה, חוסר וודאות וכו'
קודם כל, נסי לחשוב מה מפיג את בדידותך ולמצוא מה "מתדלק" אותך
נסי לראות אם יש מה לשפר בתקשורת ביניכם, או אולי בשיתוף פעולה מצידו בנשיאה בעול
וגם בזמנים הקשים זכרי שכל משבר הוא סיכון או סיכוי, סיכוי למשהו חדש, לצמיחה ללמידה
בתקווה שתוכלי אכן לצמוח מהמצב
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי03/03/2008תודה על תשובתך
נראה לי שבעיתי היא חוסר היכולת לעשות שינויים בחיים ולכן אני ממשיכה עם דברים שלא מתאימים לי שנים רבות, לא יודעת כיצד לאזור אומץ ולעשות את השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעות לרצון לשינוי
סיגל לוי03/03/2008מודעות זו היא השלב הראשון
היא עוזרת לאסוף את הכוח לבצע את השינוי
ולהיות מוכנים לעמוד במחירים...
האמיני שאת רוצה להפיק מהחיים יותר ממה שהם נותנים לך כרגע
את בדרך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעות
שולי03/03/2008תודה שוב
ובקשר למודעות יש לי מודעות אני רוצה לעשות שינוי אלא כנראה שפוחדת לשלם את המחיר אם יידרש פוחדת להשאר בלי עבודה ובלי פרנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים כמעגל...
רונן דוד05/03/2008
בחיים יש עליות וירידות,
אי אפשר לצפות מבו או בת הזוג להיות מקסימים, נחמדים ואוהבים כמו ביום שהכרנו,
בעלך כנראה עובר איזשהו משבר,
שווה לדעתי לתפוס איתו שיחה ולהבין מה קורה איתו,
אולי כדאי לערב קרוב משפחה שיעזור לתווך ביניכם על מנת להבין את מקור הבעיה.
נסי ואם תראי שזה לא מצליח, תשקלי את צעדייך,
אולי יש גם מקום לטיפול זוגי...
בכל אופן כדאי לפעמים לתת מרחב מחייה לבן הזוג ולהיות סבלניים,
כמובן לא עד קץ הימים גם סבלנות לפעמים פוקעת ובעלך צריך להבין זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לסיגלענת02/03/2008
תודה על העזרה
ומקווה שאמצא את מבוקשי
יש כמה חברים טובים והקשר הוא טוב ובטח שזה עוזר רק שזה לא מספיק
גם להם כאנשים צעירים יש שאלות וחיפושים ולא תמיד הם מבינים כמו שמבוגרים מבינים החוסר שלי הוא במסגרת משפחתית מחבקת אמיתית לא בחברים.
אני בטוחה שיש עוד אנשים כמוני שמתביישים לבקש עזרה חלקם חוזרים בשאלה חלקם יתומים חלקם מנותקים ונשארים עם הסבל והייסורים וחבל אם אפשר להרגיש טוב ולהיות שייך חלק ממשהו
של חום ואהבה.
אני מכירה מישהי כזו דרך אחרים שמשפחתה ניתקה ממנה ליפני שנים
היא נמצאת עם בן זוג כבר שנים רבות שניהם לא נישאו היא כיום בשלבי גסיסה ולא מתפקדת ומבלה את זמנה בבתי חולים ובבדיקות ולמרות שהיא במצב כזה המשפחה לא יוצרת קשר ומתעניינת בשלומה
מי שדואג לה הוא בן זוגה מה היה קורה לולא הוא היה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה
סיגל לוי02/03/2008לא תמיד המשפחה ממלאת את תפקידה, ולעיתים היא אפילו מקור לקושי
כמו שאת מתארת, אני מאחלת לך שעם הזמן תיווצר לך משפחה
משפחה של חברים
או משפחה שבהדרגה את תיצרי, מערכת זוגית, ילדים (אם תרצי כמובן)
כמו שרונן אמר, את לא מוותרת על הרצון לקירבה ולכן רב הסיכוי שתמצאי לך קירבה שכזו
שמעתי את הפתגם "רק אהבה מביאה אהבה"
לא תמיד קל לבצע, אבל ראוי למחשבה...
המון אהבה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוק מהילדיםסיגל02/03/2008
שלום, רציתי לשתף אתכם בתחושות הקשות שלי ואולי יש למישהו עצה כלשהי בשבילי. אני בת 55 ונשואה לבעל אלים וכעסן, אני אוהבת אותו ולא מעוניינת להיפרד, בגלל הסיבה הזו ילדי ניתקו איתי את הקשר, הם טוענים כי הם לא מוכנים לראות אותו ולשמוע עליו ולכן הם לא באים לבקר כלל. אני לא נפגשת איתם בעצמי כי בעלי מסיע אותי לכל מקום והם לא מוכנים שהוא יבוא אליהם והם טוענים שאני צריכה להיותיותר עצמאית, אבל איני רוצה לפגוע בבעלי ולהסתכסך איתו ואפילו לומר לו שהילדים לא מוכנים לראות אותו אלא רק אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסר מהילדים
סיגל לוי02/03/2008שלום סיגל
נראה שהילדים מנסים לומר לך משהו מתוך דאגה ורצון שיהיה לך יותר טוב
את בוחרת אם את רוצה להתייחס למסר ולעשות מעשה כלשהו, או להתעלם ממנו...
אין לי ספק שהם רוצים בטוב עבורך
את יכולה לנסות להסביר להם שאינך סובלת כפי שהם חושבים, אם אכן זה כך
בחירה קשה...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לחוסר משפחה תגובהא28/02/2008
תודה על התשובה רונן אבל אשמח אם תעזור לי למצוא קשר עם משפחה בצפון
שאוכל להתחבר איתה ולמלא את החלל החסר כי זה לקח לי את הכוח ואני תשושה ועצובה
להיות לבד חברים זה לא מספיק הם לא יכולים לעזור
אני ממש זקוקה לקשר עם המשפחה שלי זה לא הולך זה כמו לדבר עם קירות שנים אני מנסה זה לא הולך הם רק מורידים אותי למטה.
אני ממש מתחננת זה כל כך חשוב לי ואני לא יודעת איך למצוא כזו
זו הסיבה זה הכי קשה לי עכשיו
זה טיפול יותר טוב מפסיכולוג ופסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה משפחה מארחת בצפון...
סיגל לוי28/02/2008שלום מיכל
הרעיון שלך ממש נוגע ללב
אמנם אנחנו לא פוגשים מישהו והוא ישר הופך למשפחה
אולם אולי יהיו כאלה שירצו לפתוח את הבית, והלב, לפחות לארוחה, לאירוח...
אמרי היכן את מחפשת
אולי מישהו קרא וזה נגע לליבו גם...
בכל מקרה, חברים הם כמו משפחה
טפחי את הקשרים החברתיים, נסי לראות אם מי נעים לך להיות, למי אכפת והשקיעי גם את בטיפוח הקשרים האלה - זה מאד מחזק!
בהצלחה רבה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי...
רונן דוד29/02/2008תשלחי לי מייל:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה?איזה אחד27/02/2008
שלום לכם אתמול אני וחבר שלי יצאניו לסתובב וגם הלכנו לחפש עבודה אז מצאנו איזה עבודהה בקיצורר אנננו נכנסו למקום וחבר שלי דבר אמר לו שאנחנו רוצים לעבוד פהה אני התבישתי לדבר לגיד לוו גם דברים אין לי בטיחון לדבר אאניי מתבישש איך אפשר לחזיר את הבטחיון כי פעם לא היתי מתביש מכלום היתי מדבר חופשי והכול עכישו אני חסר בטחוןןן חבר שלי בגגל שהוא דבר עם בעל המקום חבר שלי אמר לו דברים ספר לו על עצמו והכולל הוא בחור פתוח ואני התבישתי לדבר אז עכישו רק הוא עובד שם ואניי לא רק בגגל שהוא דבר ואני התבישתיי זה מבאסס שאין בטחיון לבנאדם הוא לא יכול לסדתר בחים בככל אני מתביש לעבוד מתביש לללמוד הכולל מה עושיםם תנו לי כמה הצעות להיות פתוח עם כולם ולא לדביש לדבר ליד אנשיםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטחון עצמי...
רונן דוד27/02/2008
אתה מספר שפעם היה לך יותר ביטחון, מה קרה מאז ?,
מישהו השפיל אותך ?, הורידו לך את הביטחון לריצפה ?,
תתחיל בקטן, קודם תתחיל לדבר עם המוכר במכולת, עם הקופאית בסופרמרקט,
עם המוכר בחנות, עם מחלק העיתונים, תתחיל להגיד לאנשים בוקר טוב ושלום,
אם אתה נוסע באוטובוס תתחיל לפתח שיחה עם זה שיושב לצידך,
תתחיל לתת לעצמך משימות שהולכות וגדלות,
ואני בטוח שעם ההתנסות גם יחזור לך הביטחון, גם אם זה לא בא לך כרגע בטבעיות.
אל תתיאש, תמשיך ללכת לראיונות עבודה עד שתמצא עבודה שהכי תתאים לך.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידות ומחסור בקשר עם משפחהענת27/02/2008
אני בת 27 ובתקופה זו עוברת קשיים נפשיים במשפחתי הייתה אלימות
מצד אבי ולכן יש לי איתו נתק מגיל צעיר אימי הסתגרה ובקושי אנו מדברות ואחיי נשואים ואח אחד מתקשר פעם בשנה והוא הפנה לי עורף כשלא היה לי היכן לגור לישון חברים קצת עזרו לי אבל כמה אפשר לבקש זה לא נעים.
וכך נדדתי מדירה לדירה מעבודה לעבודה הכל לבד לבד לא יכלתי בגלל חוסר בכסף לטפל בשיניים שלי ואני סובלת מכאבים ודלקות.
אני גרה לבד יצאתי מבית אימי עקב מצב כלכלי קשה ובגלל הדכאונות שלה
ואני מחזיקה את עצמי כלכלית בקושי רב דירה ועוד הוצאות ויתרתי על הרבה דברים כדי לשרוד בגלל מצבי הרוח בקושי מצליחה להחזיק מקום עבודה לשרוד כלכלית ולמצוא בן זוגשמחפש בחורה שפויה ועצמאית.
כיום אני בחיפושי עבודה לעובדים סוצאליים אין פתרונות סיוע כלשהו
והדבר שאני הכי רוצה זה קשר עם משפחה לחזור למקום נחמד של שפיות ויציבות מישהו לדבר איתו מצבי הנפשי התדרדר בגלל הבדידות חברים זה לא מספיק גם להם יש את המשפחה והחיים שלהם, האם יש אפשרות שדרך הפורום הזה אני אוכל למצוא משפחה שאוכל לקיים איתם קשר לבוא לפעמים לארוחות שישי רק להרגיש קיימת שפויה שייכת ולא לבד כל כך בעולם מבוגרים שאורל לדבר איתם ולהרגיש שהם כמו הורים מאמצים
אוליי משפחה שכולה שחוותה גם אובדן העצב שלי כל כך גדול והאנרגיות שלי ירודות בגלל חוסר במשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לאבד תקווה...
רונן דוד27/02/2008
תדעי לך שאת פשוט מרשימה אותי, פשוט כל הכבוד לך !!!,
על מה את שואלת ?, אני בטוח שאת מבינה לבד, אבל בכל זאת אני אסביר,
למרות שכולם לכאורה הפנו לך עורף, את לא מוותרת, את חיה את חייך,
לא עצלנית, מחפשת מקום עבודה ופרנסה ומכלכלת את עצמך,
פשוט להוריד את הכובה בפנייך !!!
אני חושב שאת צריכה ליזום שיחה עם אחייך ואולי גם עם אימך,
אולי בכל זאת הם התרככו עם השנים וגם הם מתגעגעים אלייך.
אל תאמרי נואש, תחפשי ותמצאי עבודה מכובדת בה תרוויחי את לחמך בכבוד,
אם צריך, קחי הלוואה ושקמי את שינייך, חבל עליהם, שיניים זו בכייה לדורות,
תתחילי לטפח את עצמך, להשקיע בעצמך כי מגיע לך הטוב ביותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה לליבך
שירן06/03/2008מתוקה שליייי
אני בת 21 ואני עדיין גרה בבית.
וגם לי יש אבא מעפן לגמרי שעושה לי רע
אני אשמח אם תצרי איתי קשר ונדבר על הכל..!
אממ אם אפשר שהמייל שלי יועבר אלייך דרך האתר.. איכשהו ונדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה חשוכת מרפאאלמונית27/02/2008
אני חולת סכיזופרניה 14 שנה. זה הגיע להכל. OCD ופאראנויות ודכאון וכל סוגי הסכיזופרניה. אחרי 19 אישפוזים נשברתי. קשירות ומשברים. איבדתי את כל החברים. 10 שנים אני לא עובדת ואף אחד לא מצליח להרים אותי משם. כשאני מצליחה בחיים אני מקבלת התקף ותמיד מנסה להרגיש מכורה וזורקת את הכדורים בשביל הגבר הבא וגורמת לו לזרוק אותי. אני כבר לא יודעת מה זה לאהוב. החיים שלי סיוט. יש לי גם בורדר ליין ככה שאני לא בדיוק חיה. תעזרו לי אם תוכלו. התייאשתי. עוד לא קיבלתי את זה שאני חולה14 שנה יותר. יש לי פטפוטים בלילה בראש במקום שינה המשפחה רחוקה הבית שומם ואני לבד בלי עבודה כל היום מעשנת סיגריות.. לא האמנתי שאגיע למצב כזה. תמיד חשבתי שאני אהיה כוכבת. המציאות לא רק שאני לא רואה אותה הורסת אותי. הדכאון מחמיר עם אנטי דכאוני. פשוט בן אדם סוג ב'. פעם אנשים כמונו היו מתענים בהם. אני מתעללת בעצמי 24 שעות. וכל זה אחרי שתמיד הייתי מוכה וילדת רחוב. נשבר לי. פשוט נשבר. אין לי כסף לפסיכולוג. מגיל 12 הכריחו אותי להיות מטופלת וזה לא עזר. קשה לי עם אנשי מקצוע. ההורים שלי היו כאלה. על כל גבר יש השלכה והעברה של אבא שלי ותמיד הם דומים לו. אני מרגישה רע נורא ייאוש איום ולא סובלת את עצמי בלשון המעטה. אני שונאת את עצמי. שלא ישקרו ויגידו שאני יפה מיוחדת. אני חולה רעה ומכוערת בנשמה. והיה לי את אלוהים כל החיים אבל זה היה חבר דמיוני. איבדתי הכל. אין לי סיבה להמשיך. את כל התפילות מכירה בעל פה נתתי שעורי תורה לבנות במחלקה סגורה קראו לי מבני ברק צדיקה. והכל שקר. וכל דבר סרט של שעות ולאף אחד אין כח אליי אבא שלי הביולוגי אומר שכלום לא יעזור לי. תנסו לעזור לי אני דומעת מרב כאב. מקווה שאני במקום הנכון. אולי יגיע גלגל הצלה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשה
סיגל לוי27/02/2008אלמונית יקרה
גילוי הלב מצביע על המון כנות
נשמע קשה, עצוב מייאש אבל גם מתיש, כי כמו שתארת מדובר בקושי כרוני שבא והלך
התהליך הקשה הראשון הוא המחלה עצמה, איך לשרוד אותה
אבל אחר כך יש תהליך נוסף
לחיות עם ההכרה שזה חלק מהחיים, שזו מחלה שמחבלת במאמצים לחיות רגיל, שאת זקוקה לכדורים באופן תדיר, שזה מעייף ולא נגמר...
עדין מבין השורות, מתוך הכאב אני שומעת את הרצון שלך לחיות, להרגיש טוב יותר
נסי לגייס את כל התמיכה שעומדת לרשותך - משפחה, חברים שעוד נותרו...
אולי את לא מאמינה בטיפול כי הוא באמת לא פותר את הבעיה, אך הוא יכול לעזור לעבור את הגל תוך מיזעור נזקים
אולי טיפול במרפאה של משרד הבריאות אינו כרוך בתשלום, או עולה מעט
אולי כדאי לפנות לאנוש לקבלת תמיכה
במקרה חירום, שאין עם מי לדבר, אולי להתקשר לער"ן.
אני רוצה לצטט לך משפט שמלווה אותי אותו אמר סטיבן הוקינג, הפיזיקאי הגאון שסובל ממחלת ניוון שרירים, כשהתארח בתוכניתו של יאיר לפיד ונשאל אם שקל להתאבד. הוא אמר "כל עוד יש חיים, יש תקווה..."
אני מקוה שתמצאי את התקווה שבך, ותרתמי אותה להתמודדות
את זקוקה להרבה כוח, לאורך זמן
שלך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעופרה24/02/2008
שלום רב,
להלן מצבי: אני שוקלת כ90 קילו (160 גובה), כעת אני מובטלת, גרה אצל אימי (אני בת 29), ואני מתקשה מאוד למצוא בן זוג.
כבר 4 שנים שאני מחפשת באתרי היכרויות ובחוץ, ועדין לא מצאתי בן זוג.
הבעיות שתיארתי גורמות לי לתחושת יאוש יומיומית. האם עלי לנסות כדורים? אשמח לקבל המלצה מה עלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון לשינוי
סיגל לוי25/02/2008הי עופרה
נראה שאת מאד רוצה להשיג בן זוג
את צודקת שעודף משקל אינו נחשב אטרקטיבי בחברה שלנו
אבל
יותר מהמשקל האמיתי שלך, זה משנה איך את מרגישה עם עצמך כי זה מה שמקרין החוצה.
אולי במקביל לחיפוש באתרי היכרויות תשקיעי מאמץ בעצמך למשל
במציאת עיסוק, עדיף אם תמצאי משהו שמשמעותי בעיניך ויתן לך סיפוק
בדקי אם מתאים לך לגור בבית. אולי אם תרויחי כסף תוכלי לשקול נסיון ליציאה לעצמאות (אם מתאים לך כמובן)
קחי את האנרגיה הזו לטובת עצמך (למשל לשנות הרגלי אכילה, קבוצת דיאטה וכו')
אף פעם לא מאוחר מדי לדאוג לעצמך
אם תרגישי יותר טוב, הסיכוי שלך למצוא בן זוג יעלה בצורה ניכרת, כי כל אחד מחפש מישהו שנעים להיות בחברתו...
המון כוח ובהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)