מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מרגיש בודדכ.05/02/2008
כל החברים שלי עזבו אותי. לאט לאט החיים לקחו כל אחד למקום שלו, ועכשיו זה בר לא מה שהיה פעם. הם התחתנו, אני נשארתי רווק. בשנים הראשונות זה היה בסדר, הם עוד היו חופשיים, אבל מרג שהגיעו הילןדים אצלם, זה נגמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן לפעול...
סיגל לוי05/02/2008אתה מתאר מצב של שינוי שקרה עם הזמן
שינוי שקורה פעמים רבות באופן טבעי, בעוד שאצלך העניינים לא השתנו
אם המצב מפריע לך, ואכן כך נראה כדאי לפעול
לנסות ליזום ולמצוא חברה חדשה עם מאפיינים דומים לך
אולי פנויים שעוד מבלים ואין להם מחויבות של ילדים
אולי לעבוד בכיוון של זוגיות אם אתה מעונין בכך
אפשר דרך אינטרנט, דרך מפגשים או סתם לצאת למסיבות
נסה ליזום
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדידות...
רונן דוד08/02/2008
צא לבלות, צא ממעגל הבדידות, תכיר בנות וחברים חדשים עם נושאי עניין משותפים וצא ממעגל הבדידות, אתה לא חייב ללכת ולהתחתן בגלל שאחרים אומרים לך שככה צריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?חיים03/02/2008
אני מוכר בחנות גדם ורע לי בעבודה. השכר לא מספיק לי ואני בחובות. יש לי חברה ואני מרגיש כאילו זה לא זה. הרכב התקלקל לי ותיקון עולה 2000 שקלים. אני במריבה כבר שנה עם שני ההורים שלי.
בקיצור רע לי בחיים מאוד. האם עלי לקחת כדורים שיעודדו אותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופות בחיים...
רונן דוד03/02/2008
קורה לפעמים בחיים שיש תקופות שלא מיטיבות עמנו,
החוכמה היא לצוף מעל ה-*** ובכל זאת לראות את האור בקצה המנהרה.
אולי יש כאן מקום לעשות שינוי בחיים, אולי לחפש מקור הכנסה טוב יותר,
שווה לבדוק לעומק מה מעכיר את האוירה של כל הסיפור שלך לעומק
ונטרל את הבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשדניאל30/01/2008
שלום אני בן 21 לפני כחמישה חודשים התחלת דיאטה מסיבות שונות ופרטיות ... מאז אני אוכל בין 200-300 קלוריות ביום כשפעם בשבוע יש לי התקף אכילה של 1000 קלוריות... פלוס התעמלות של 4-5 שעות ביום...(גם בלילה)
אני מטר 78 ושוקל 55 קילו..
אבל לא משנה מה אני עושה תמיד נראה לי שיש לי עודף משקל ... .(כי יש לי)אני כבר לא יודע מה לעשותתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אכילה
סיגל לוי30/01/2008הי דניאל
זה אינו תפריט הגיוני לגילך, לגובה שלך והדבר יכול (וכנראה שעושה זאת) לפגוע בבריאותך
גם הדימוי העצמי שלך הגופני כבר פגוע- אינך רואה באמת את תמונת המצב ומסוגל לחשוב רק על עודף משקל
אני מציעה לך לפנות בהקדם למרפאה או למומחה בבעיות אכילה, ולהכיר בכך שאתה זקוק לעזרה דחופה!
זה שפנית לכאן זה צעד בדרך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעבה...
רונן דוד30/01/2008שלום רב,
אני ממליץ לך לגשת לטיפול בנושא לפניי שיהיה חלילה מאוחר מידיי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
דניאל30/01/2008
שם אני אלך לטיפול...ירצו שאני יעלה במשקל....כי זה מה שכולם אומרים לי... אבל ניא כבר לא מאמין לאף אחד... אם אני אגיע למשקל שאני רוצה אז נראה לי שהכל יהיה בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל...
רונן דוד30/01/2008ידידי היקר, בואינה, אתה זריז... :-)
תשמע, לפי דעתי אתה במשקל נמוך מידיי לממדי גופך,
אתה אוכל מעט מידיי,
גבר בן גילך בגובה שלך צריך לאכול לפחות 2200 קלוריות ביום וכמו שאמרת אתה אוכל מעט מידיי,
זה לא מספיק, תבין, בטיפול יעזור לך להבין את הבעיה שלך,
לא יכריחו אותך לאכול אבל לפחות תבין שאתה בבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דניאל30/01/2008אז זהו שאני לא בטוח שאני בעיה .. כמו שאמרתי כל מה שאני רואה זה עודף משקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נפשיצחי30/01/2008
שלום, אני מחפש מטפל באיזור תל אביב, מישהו המתמצא בחרדות, פחד מזוגיות וכו' מכירים מישהו?, סיגל את מטפלת אולי בתל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יגעת ומצאת...
סיגל לוי30/01/2008הי צחי
החלק הקשה הוא להכיר בזה שצריך טיפול
למצוא מטפל אפשר דרך המלצות ממשפחה ומחברים
לקרוא באינטרנט
נסה לבחור מישהו ש"מדבר אליך", דבר איתו ותראה מי בא בחשבון
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שבורשרון28/01/2008
הלב שלי שבור לרסיסים, אחרי 3 שנים של אהבה שהייתה קיימת רק בסרטים אני מנסה כבר חודש שלם שאנחנו בנתק לצאת מזה אך ללא הצלחה,הכאב הנפשי גדול עליי,אני על כדורי סרוקסאט וזה גם לא עוזר,אני רוצה להפסיק לנשום לתמיד,הכאב הזה גדול עליי,יותר מידי גדול עליי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה ותמיכה
סיגל לוי28/01/2008שרון שלום
כאב של פרידה, געגוע לאהבה משמעותית הם אכן קשים מאד
ודורשים זמן התאוששות לחלק מאיתנו
אבל זה כאב של החיים
כמו שהייתה האהבה הזו, זה מעיד על כך שיש ערך עבורך לאהבה
שאתה מסוגל לאהוב
ושיתאהבו בך
אם זה נגמר עכשיו, סביר שלא היה טעם להמשיך כי זה רק היה מכאיב יותר אם היה נמשך משהו שאינו הדדי
אתה עכשיו פגיע
השתמש בכל התמיכה שעומדת לרשותך
משפחה, חברים, ידידים, תחביבים
ותראה שממרחק של זמן תתחזק ותוכל להתבונן על הקשר ממרחק
אולי יש מה ללמוד ממנו לגבי העתיד
הרבה כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים יפים...
רונן דוד30/01/2008שרון יקר,
ממליץ לך גם אם קשה, ליזום - לצאת לבליינד דייטים, להיות במחיצת חברים, צא לבלות, תעשה חיים,
אני בטוח שעם הזמן וההתנסויות תמצא את אותה אחת - חדשה שיהיה לך כיף במחיצתה.
תן גם לנשמה את פרק הזמן לעכל את הכאב והעזיבה,
הזמן יעשה את שלו, החיים יפים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
דניאל30/01/2008שם אני אלך לטיפול...ירצו שאני יעלה במשקל....כי זה מה שכולם אומרים לי... אבל ניא כבר לא מאמין לאף אחד... אם אני אגיע למשקל שאני רוצה אז נראה לי שהכל יהיה בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסכוי שברח?שירה26/01/2008
היי
נכנסתי פעם לפורום סקסולוגיה כלשהו וכתבתי את בעייתי וענה לי בחור אחד שגם את מספר הפלאפון שלו פרסם...שמתי לב שאותו בחור עונה בפורום הזה מידי פעם....התקשרתי אליו בשביל לברר מי הבנאדם והוא באמת נשמע לי אחלה בנאדם ואפילו נוצר ביננו כימיה והיה אומר לי שכיף לדבר איתי....הוא שלח לי תמונה שלו שנראית לי סבירה נראה בסדר ואני גם שלחתי לו אבל תמונה שהיתי מאוד מטופחת ומאופרת אך אני אמרתי לו איך אני נראית בדיוק שהשמנתי מאז ומה הפגמים בי לא שקרתי בכלום...בקיצור הבנאדם אמר שהוא רוצה לראות אותי וקצת היתי מהססת ואמרתי לו לא בטוח שאמצא חן בעיניך ואמר לי אני בטוח שאת מפחיתה מערכך את נשמעת לי חמודה העיקר זה הפנימיות וכו....בקיצר יום אחד קבעתי להפגש איתו בעיר שלו,זה לא היה בדיוק לקבוע הוא כבר היה בעבודה והתקשרתי אליו בבוקר בסביבות שעה 10 ואמרתי לו שאנינ רוצה להפגש אותי שאל מתי אגיע אמרתי עוד שעה וחצי בערך והגעתי..הוא אמר לי שינסה להשיג רכב ממישהו כי לא בא לעבודה עם רכב בקיצור חיכיתי לו איזה 3 שעות הוא גם אמר לי שחבל שלא אמרתי לו יום לפני...בקיצור הפלאפון שלו לא היה זמין גם התעצבנתי ונסעתי...אחרי כיומיים ששאלתי אותו באימייל שחיכיתי לו הרבה וזה היה מעצבן הוא אומר לי שהמעסיק שלו צעק עליו שמבזבז זמן ושעכשדיו יש לו המון עומס בעבודה ושבעזרת השם זה יסתדר...גם אמרתי לו שאנמי חושבת שאולי ראה אותי וברח אך כלל לא התייחס לזה אבל בהחלט התנצל מאוד...הוא גם אמר שהפלאפון שלו התקלקל ושולח אותה לתיקון מאז עברו כשבועיים שלחתי לו מייל הוא אומר שעכשיו הוא בשליחות בחו"ל ושאתאזר קצת בסבלנות....הוא בדרגה די בכירה בעבודה אומנם והכרתי אותו לפני כ3 חודשים בלבד אך אני די חושדת שאולי בא למקום זיהה אותי וברח.
מצד שני שנינו נשואים ממש לא התכוונו שתהיה ביננו סוג כלשהו של יחסים אסורים לא רומן לא יחסי מין כלום כול מטרת הפגישה לראות את הבנאדם באמת לדבר קצת וזהו חוצמזה שגם כבר ראה אותי .....וגם לפגישה באתי מאופרת ולבושה יפה...לא יודעת מה לחשוב מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקת באש
סיגל לוי26/01/2008הי שירה
נראה שאת משחקת באש אם שניכם נשואים
ולדבריך אין לך כל כוונות...
בכל מקרה, בלי קשר אליו
תפרגני לעצמך
ותאהבי את מי שאת
ואל תרגישי אף לרגע שיש למישהו סיבה לברוח ממך כי ראה אותך...
שלך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרויות באינטרנט...
רונן דוד26/01/2008
ממליץ לך בחום לוותר על הנושא,
הכרויות באינטרנט הן 90% אחיזת עיניים,
אנשים משועממים שמחפשים סטוצים ותו לא, חבל על הזמן שלך ושל משפחתך...
כמובן שזה לא כולל את אתרי ההכרויות ההגונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד עלי לעשות?ביאליק25/01/2008
ערב טוב למי שהערב הוא טוב.... ....לי לא...לפחות לא כעת...כשאשן יהיה יותר טוב.לפחות,כשאני ישן ,אני לא מזיק או מקלקל שום דבר...רק נוחר.... וחולם על .....אישתי .....ניחשתם נכון....ממש גאוני הדור...
רגע,אני קצת ( לשון המעטה)מבולבל.
בעצם,כל מה שאני צריך לעשות זה לחשוב על איך בעתיד אני יושב לארוחת ערב עם
אישתי(נכון להיום גרושתי)והילדים? האם עצם המחשבה בלבד "תעצב" את עתידי?. ומה אם היא לא חושבת כך? חשבתם על זה?
אגב,במנטליות היא עדיין אישתי והיכן שהיא גרה שם "הבית" שלי....איתה ועם הילדים...
ובי נשבעתי,לא אשוב ליטול תרופות פסיכיאטריות וגם לא לבית חולים......
זו פשוט בריחה והסתתרות מהאמת.
ה"ניפילה הגדולה" ,כך אומרים לי המומחים....מקורה בצורך לניתוח הלבבי.....אולם,לא אסתיר שטרם גילוי צורך זה מחשבותי עסקו בחזרה אליה,אולם בד בבד עם המחשבות הללו עשיתי,עבדתי ולעיתים אפילו נהניתי..........
כן,"טיפונת" הגיון עוד יש בי ולי....
ואללה,ממש סרט (רב המשכים) אפשר לעשות עליי ועל תלאותיי.ממש טלנובלה
אם הכל (או כמעט) בכוח המחשבה....אז האם חליתי בסרטן (ואז היא הייתה איתי,כמעט "אושפזה "איתי) ורק אני "דפוק" שכמוני אחר כך "בעטתי" בה וב"כד החלב".....מטומטם אחד.
וכעת אני מועמד לניתוח לב(גם בשל החמרת מצב קיים מילדות ואולי כי לקחתי ללב??) .....
בקיצור,האם "הזמנתי" זאת?
ומה קורה אם היא(גרושתי) בכלל לא רוצה והיא בכלל לא בקטעים הרוחניים....כך
היא אמרה לי.מאיפה יש לה ובה את העוצמה הזו?
ואיך אני משתחרר בכלל מהכעסים ומהבושה על עצמי וממני ? בסך הכל,אני יודע כמה
ניסינו ,לרבות פרידות לתקופת קצרות יותר וארוכות יותר ובכל זאת לא הצלחנו להישאר ביחד.
תת מודע- אנא עארף?ייתכן שגם אני רציתי בזאת? אבל,רגע,הייתי אז בהשפעת תרופות פסיכיאטריות....ומה היה "חלקן" ?
.
ולמה אני כועס עליה ? מותר לי? ומקנא לה ובה? וחושב עם מי היא יוצאת ואולי היא שוכבת עם מישהו?
ואולי היא תתאהב ותחייה עם מישהו אחר? \ב כבר ממש יהיה "גדול" עליי? שמישהו וזה לא אני ששוכב איתה ומנשק אותה וכו' וכו'.... ואני ורק אני אשם שזה קרה והזהירו אותי ולא שמתי על אף אחד....
נכון,לכל פעולה בחיינו יש מחיר אבל למה "כזה" מחיר ? אי אפשר לקבל "הנחה"? קיזוז על התנהגות טובה?
וכן,כולם אמרו לי .....: אם תמשיך להתנהג כך,היא תעזוב אותך ....
ולא האמנתי שזה יקרה....
למה????
מה חטאתי?
למה לא הקשבתי?
וכן,גם היום אני לא מקשיב....חת'כת עקשן
ולמה היא לא יכולה להבין שלא הייתי לגמרי בצלילות מירבית כשעשיתי זאת....
אוי,כמה שאני מתבייש בעצמי וכועס על עצמי.....
נו,בטח קיבלתי כעת עונש.....מה,לא מספיק הסרטן והדיכאון? נוסיף לו גם קצת מחלות לב.....יהיה מעניין....חחחחח
למה אני מצפה ממנה שתראה שאם כעת אני בסדר,או אז הגיעה השעה לשוב לחיות יחד?
והאם בכלל יש טעם ליצירת קשרים עם נשים? כל מה שאני מחפש ,אם להיות כן ואמיתי זה פורקן רגעי ותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך הלאה
סיגל לוי25/01/2008שלום לך
נראה שהיו לך התמודדויות קשות
והעתיד גם הוא מורכב
אבל...
השיעור שעליך ללמוד
גם אם הוא כואב
זה שלכל דבר יש מחיר
גם אם איננו שמים לב אליו ברגע הקנייה...
נראה שאתה כן יודע "במה חטאת"
אולם
כדאי להמשיך קדימה
ולא להתקע בעבר שכבר לא קיים עבורך
להניח לקשר
להתחיל להתרגל לכך שהיא כבר לא אשתך
אלא גרושתך
להתחיל להניח לקשר הזה
(כמה שאפשר כי היא עדין אם ילדך)
וגם להתחיל לחפש את עתידך במקומות אחרים
אם אתה בכלל רוצה קשר עם אשה
דורש הרבה כוח
אך התחל להאמין בעצמך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל חולה נפשנעמה24/01/2008
לבעלי יש הפרעות נפשיות אני בטוחה!
הוא בן אדם מאוד קיצוני רואה הכל בשחור ולבן (ועוד גאה בזה) אין אצלו אפור אין אצלו אמצע הכל דרמתי וקיצוני.
גם בחיים הוא יכול להיות האבא והבעל הכי טובים בעולם לעזור לנקות לבשל. ואז פתאום הוא חוטף התקפת עצבים וקריזה לא נורמלית משהו קטן קורה . וזה כמו טריגר להר הגעש שיתפרץ.
לדוגמא: לפני שלושה ימים היה לנו מריבה קטנה . הוא נתן לילד מכה ביד לשם חינוך. ואני צעקתי עליו שלא יגע בילד. (גם לא לשם חינוך לא רוצה שום הרמת יד) הוא התעצבן מזה שצעקתי עליו ליד הילד. ופתאום הטרוף שלו יצא הוא התחיל לצעוק עלי בצעקות נוראיות קללות ובניבולי פה.זרק רהיטים על הרצפה ובעל בדלת. עלי לציין כשהוא במצב כזה המבט שלו משתנה . זה לא אותו מבט. יש לו מבט מטורף בעינים מפחיד מאוד.
לא מפריע לו שהילדים הקטנים רואים הכל. בכלל במצב כזה לא אכפת לו כלום ומאף אחד (הוא כבר יצא פעם החוצה בקריזה וצעק ברחוב תוך שהוא שובר והופך מזגנים שהיו מחוברים לקירות של שכנים. אי אפשר היה לעצור אותו.. גם לא איומי משטרה מהשכנים.)
כשהוא נמצא במצב כזה לוקח לו זמן לצאת מזה. עכשיו כבר יומיים שהוא עצבני .אתמול הוא צעק עלי שאקח את הילדים ואעזוב את הבית. צעק עלי שאני לא אשתו והילדים לו שלו וכו.
הוא גם החליט מלפני יומים שהוא מחליט במסע "הרס עצמי"(כך הוא קורה לזה) הוא לא אוכל ולא שותה כלום (חוץ מויסקי וסגריות) הוא אמר שימשיך כך עד שימות " והוא יודע מה הוא עושה.."
אתמול כחלק מההרס עצמי הוא החליט שהוא ישן על הספה עם הבגדים והנעלים מתכסה רק במעיל. שניסתי להגיד לו שילך לחדר הוא צעק עלי וקילל אותו. כיסתי אותו בשמיכה לפחות..אבל הוא זרק אותה
אני לא מבינה את הטרוף הזה. לא מבינה מה הקצוניות הזו? למה הוא מגיב כך לויכוח טפשי? למה הוא לא נרגע?
כל המצב הזה כבר מתחיל לשגע אותי. לא יודעת מה לחשוב. לא יודעת מה לעשות? אמרו לי כבר לקחת את הילדים ולעזוב
אבל מה איתו?
אני מפחדת שזה רק ירע את המצב שלו.
הטרוף הזה מפחיד ומבלבל אותי מאוד . איך מתיחסים לבן אדם כזה ?
מה עלי לעשות כדי להוציא אותו מהקצוניות והחפון הזה?
אני צריכה לשמור על שפיותי יש לי ילדים. אבל כל זה ממש משגע אותי
אם תוכלו להאיר את עיני למה שקורה כאן אודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית שליטה
סיגל לוי24/01/2008שלום נעמה
נראה שלבעלך אכן יש בעיה של שליטה בדחפיו?
אין ספק תגובתו אלימה בסגנונה
האם יש גם אלימות פיזית נוספת?
אם כן, כדאי לפנות לגופים העוסקים באלימות במשפחה לשם יעוץ כיצד לפעול
אם לא, כדאי לנסות לערב מישהו בעל השפעה שיעזור לו להבין שהוא צריך עזרה ותמיכה מקצועיים
בכל מקרה, אם הוא פשוט לא נרגע ואינו זז מהבית, כדאי אולי לשקול איך להגן זמנית על הילדים עד שירגע או שהוא יקבל עזרה
שיהיו לך הרבה כוחות להתמודד
והעזרי בתמיכה של כל מי שקרוב לך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל..
נעמה24/01/2008כן אני מבינה שיש לו בעית שליטה .
הבעיה היא איך מוציאים אותו ממסע ההרס עצמי. כמו שצינתי זה כבר יום שני שהוא לא אוכל ולא שותה . חוץ מהאלכוהול כמו שציינתי.
הוא טוען שהוא ימשיך כך עד שימות.
זה גם נראה שהוא מנסה לדבר בקול חלש ומסכן בכוונה כאילו להדגיש כמה הוא מסכן.. וכל רגע נאנח ..מצד שני הוא לא רוצה לקבל עזרה. היום הוא כבר יותר רגוע לא מקלל וצועק.אבל עדיין מתנגד לאכול ולישון כמו בן אדם
אני פשוט לא מבינה למה הוא מגיב בקצוניות כזו על ויכוח כזה טפשי?
ואפילו אם הוא צודק ומכה קלה על היד רק תעזור לילד. ושאסור לאמא לחלוק על אבא ליד הילד..ושאסור לי להרים את הקול עליו וכו
אפילו כל זה נכון. מה זה קשור לעוצמת התגובה?
פשוט כל האוירה בבית נעכרה מהקצוניות המגעילה ומהטורפת שלו.
אני גם לא יכולה לעמוד מהצד ולראות את כל הדרמה הזאת בשקט..
אולי בכלל הוא עושה את זה בכוונה כדי להעניש אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לסיגלצביאל24/01/2008
שלום,
כיום משרד הביטחון מפעיל עלי לחץ שאראה פסיכיאטר בתדירות גבוהה מדי לטעמי (ופחות הם אינם מסכימים).
זה קשה לי מאוד בעיקר מפני ש אני "רואה טיפול" (או חלקים משמעותיים ממנו, לכל הפחות).
יש עצה?
ד"ש לרונן דוד חברי היקר,
צביאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה אורח...:-)
רונן דוד24/01/2008
שלום שלום לך חברי היקר !!!,
אומנם לא סיגל אבל מכיר את הנושא מקרוב,
אולי תלך קצת בדרך של משרד הביטחון תקופה של חצי שנה של טיפול אחת לחודש,
ואחר כך תעבור למינון של אחת לשלושה חודשים ?!
זה אפשרי מנסיון, מה דעתך ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך רונן יקבל את המכות
צביאל24/01/2008שכבר נאמר: "הכה את המומחה"
:-)
כרגיל אצלך, עצה טובה.
סופשבוע נעים לכולנו,
צביאלן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתמצאת בנושא
סיגל לוי24/01/2008שלום צביאל
אם יש לך עוד מה לשאול
שאל את רונן
כי בנושא שה אני לא מתמצאת...
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצבי רוחורה24/01/2008
שלום, מצב הרוח שלי משתנה כל הזמן, מצחוק לכעס ולבכי. בימים האחרונים אני מוציאה קיטור על כל מי שנמצא בסביבה ורק לאחר מכן מפרשת את הסיטואציה ורואה שאני לא הייתי בסדר ואני פגיע המדי. מצבי הרוח שלי הולכים ומחריפים ואני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספור עד 10
סיגל לוי24/01/2008ורה שלום
קודם כל טוב שאת מודעת לכך
אולי תהיי מוכנה לעשות משהו כדי לא מיד להגיב
ברמה הראשונית, כדאי פשוט לעצור ולא להגיב מיד
לספור עד 10 זה ממש לא בדיחה
זה נותן להגיון לחזור לתפקד ולא רק לרגש לנווט את הכל
כוס מים זה גם חשוב - מאפשר להרגיע את הגוף שנכנס כבר לכוננות תגובה
לנשום אויר
ורק אז להחליט איך בעצם את רוצה להגיב
כדאי גם להתבונן מה גורם לכל מצבי הרוח האלה ואולי לנסות לטפל בקושי
אפשר לשתף את הקרובים לך ברגישות שלך, אולי תזכי ליותר הבנה
אם זה נהיה חריף מדי, תמיד אפשר גם לפנות לעזרה מקצועית
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ ומצבי קיצון...
רונן דוד24/01/2008
על פניו, אני מכיר מצבי קיצון כאלה במצבי רוח כתוצאה מלחץ נפשי כלשהו - או לי בעבודה, אולי מהמשפחה אולי מחברים, לא יודע, שווה לפנות לטיפול קצר טווח על מנת לזהות את מקור הלחץ המפריע ולנטרל אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעללות נפשיתחברה טובה22/01/2008
חברתי הטובה ביותר סובלת מזה שנתיים מהתעללות נפשים מצד בן זוגה.
היא בחורה אינטלגנטית ומבינה שזהו המצב, ובכל זאת, לאחר כל פרידה ממנו היא נופלת בפח שוב ושוב וחוזרת אליו (אוהבת אותו, מרחמת עליו).
אני תומכת בה הרבה, אך לדעתי היא צריכה עזרה מקצועית ואינטנסיבית.
ניסיתי למצוא לה באטינטרנט קבוצת תמיכה ללא הצלחה.
האם ידוע למישהו על קבוצת תמיכה להתעללות נפשית באיזור נס-ציונה רחובות והסביבה?
או אולי לקבוצת תמיכה להעצמה או משהו דומה?
מודה לכם מראש
חברה שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן חברה טובה
סיגל לוי23/01/2008נוגע ללב כמה שאת מנסה לעזור
אפשר אולי לבדוק באגודות העוסקות באלימות במשפחה, גם אם אין כאן אלימות פיזית ישירה
היא במעגל שאינה מבחינה בו כי היא חלק ממנו
אפשר גם להציע לה טיפול פרטני
השאלה אם היא מבינה שהיא במצב זה
והאם היא תשתף פעולה
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעגל השתיקה...
רונן דוד24/01/2008
לצערי, זה קורה הרבה שבנות מפתחות תלות בבן זוגם,
ולא מעיזות לעזוב אותו או להרחיקו מביתם כתוצאה מהתעללות כזו או אחרות,
או במילים אחרות - הפעלת אלימות כלשהי.
אם זה לא ייפתר על ידה, אולי יש אפשרות לערב עובדת סוציאלית או אשת מקצוע מהרווחה על מנת לפתור את הבעיה על ידיי התערבות חיצונית ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני טיפש או מה?!!!אמיר21/01/2008
שלום,אני גרוש בן 39 ולי חברה כמעט שנ ה,בת גילי,גרושה +1.היכרנו,היה נחמד,המשכנו,אחרי חודשיים לערך הבנתי ממנה שלאחר 15 שנות נישואין קשים ביותר,החליטה שהיא רוצה להתגרש ומשהחליטה כך גם התחילה לצאת לבלות ואף הכירה מישהוא שאיתו יצאה שנה וחצי(כל זה בהליך הגירושין),היה בלאגן שלם בעלה תפס אותם בעזרת בלשים,בבית משפט היתה בושה גדולה,שללו ממנה את המזונות,ובחלוקת רכוש גם הוא קיבל 75% ועם הילד הוא היה מוכן להתפשר על משמורת משותפת,היה לי לא קל עם זה כי אומרים פעם בוגדת תמיד בוגדת,אבל התגברתי על העניין(עם לא מעט כאבי בטן),לפני חצי שנה,באחד הלילות שהייתי בביתה בעודי מתכונן להיכנס למיטה,מבצבת אריזת קונדום(רק האריזה)לצד השידה,היית בשוק(אנחנו לא.....),היא נכנסה ללחץ ואמרה שזה לא שייך לה,בכתה,היה בלאגן שלם,שרובו אני הייתי בהלם ולא דיברתי מרוב יובש בפה,איכשהו התגברתי על זה ואל תשאלו אותי איך אני בעצי לא יודע(כנראה האהבה.....).חודש לאחר מכן בעודנו מכינים בביתה ארוחת ערב,אני בא להוציא איזה כלי הגשה ומחפש בארונות מטבח,באחד הארונות הגבוהים ראיתי כלי מתאים,כשאני מושך אותו החוצה נופלים.....3 קונדומים שלמים צמודים על אריזתם.....שוק,הלם,בכי,לא שלי,מה פתאום,בקיצור אחרי שבועיים בלאגן היא הצליחה לשכנע אותי שמישהו כנראה עושה לה בכוונה(הגרוש שלה),באותה תקופה הייתי תקיף מאוד(גבר כזה.....)תיחקרתי אותה וגיליתי (לא רק על ידה.....)שבמהלך הנישואין שלה היו לה "מעידות"(ברבים),היא התוודתה על שניים,אני גיליתי 4 דרך מקורבות שלה.היא נשבעה לי שהיו לה "רק" 2 וזה בגלל שבעלה היה נורא וגם סקס לא היה כמעט בכלל בקיצור ממש כלא עם עבודות פרך.
המשכנו הלאה(האהבה אתם יודעים....),לפני שבוע אותו סיפור,ליד הפח של המקלחת הפח הקטן הזה אני רואה אריזה של קונדום,מחפש בפח מוצא עוד אחד,לא מצאתי את התכולה,מה שסביר שמורידים בשרותים(כן מניסיון גם אני פעם השתמשתי),שוב חזר הסיפור,לה לה לה לה לה.
הפעם נשברתי,היא הפעם היתה יצירתית אמרה שאולי העוזרת שלה עושה סקס בזמן שהיא מנקה,הודעתי לה שהגרוש והעוזרת וכולם לא מעניינים אותי,שלום.
עברו כמה ימים והיא מתקשרת ואומרת לי:"אתה חיפשת סיבה לעזוב אותי,אולי בכלל אתה שמת את הקונדומים אצלי בבית,אם לא התאים לך היית אומר פשוט".
אני לא מבין,זו טכניקה כזו?לעשות הפוך על הפוך?או שאני פשוט אידיוט בן 39 שלא למד דבר וחצי דבר בחייו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מכונת אמת"
סיגל לוי23/01/2008הי אמיר
מן הסיפור שלך אפשר אולי לנחש מה האמת, אך לא באמת נדע אם זה נכון
מה שבטוח, יש בעיה של אמון ביניכם
אתה לא סומך עליה
היא לא נותנת לך תחושה שיש מה לסמוך ונותנת תחושה של תירוצים
אתה יכול להבהיר לה למה אתה מצפה ממנה בקשר
להיות ברור ביחס לגבולות שלך
ולקוות שהיא תהיה כנה ותשתף פעולה
אם היא משקרת או לא תוכל להקשיב לתחושות הבטן שלך
בכל מקרה, זמן יגיד, אומרים שהאמת צפה...
יום נעים
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחר מידי,אבל טוב מאוד.
יעל23/01/2008למה לא זרקת אותה בקונדום הראשון?מה זה כל הסיפורים האלה?מישהו עושה לי לי את זה בכוונה?מה מישהו נכנס לבית שלה ומפזר קונדומים?איזה שטויות.כנראה שבאמת אהבת אותה כי רק כך אפשר עוד להתגבר איכשהו,אבל כשזה ממשיך וממשיך,איך אפשר?זו כנראה בחורה כזו,לא יעזור כמה גבר טוב יהיה לה,היא כנראה מאלה שאוהבות את הסיכונים,ההרפתקאות,רוצות לאכול את כל העולם,יש כאלה.
טוב מאוד שסיימת את העניין הזה,מאוחר מידי לטעמי,אבל מוטב מאוחר מאשר מאוחר יותר,אתה נשמע בחור טוב,אולי טוב מידי,נאיבי משהו.....פרוץ לדרך חדשה,הפעם תיהיה על המשמר מהרגע הראשון,ציוץ קטן ותזרוק אותה לכל הרוחות!!!!!!! :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה זקנהלירון21/01/2008
אני ממש בדיכאון שאני רווקה זקנה בת 35. אני בטוחה שכולם מרחמים עלי במיוחד לאור העובדה שאני ניראית ממש טוב ומקבלת מחמאות על עצמי גם על האישיות ובטח חושבים שאני דפוקה אם עד עכשיו אף גבר לא רצה להתחתן איתי. איך אמשיך לחיות עם העובדה שאני ממש ברגשי נחיתות בגלל זה? לא בא לי לעבוד כל כך כי אני יודעת שבמקומות עבודה ירחמו עלי כי בכל מקום שעבדתי כולן נשואות ועוד צעירות וכל היום דיברו על הבעל והילדים ורק אני מסכנה שאין לי על מי לדבר. בא לי להתאבד כדאי לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר
aspid21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש
aspid21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה החיים
רוני21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים יפים...
רונן דוד30/01/2008
צאי להיכרויות, תכירי אנשים חדשים,
גם אם אומרים לך כל מיני דברים לא יפים ומחטטים לך בנשמה,
תהיי גדולה עם הראש למעלה וקחי את הזמן שלך,
באף מקום לא כתוב שבגילך צריך להיות נשואה ו/או עם ילדים.
אל תלחצי, אני בטוח שאם תתבונני עמוק לתוך הנפש תראי שהחיים יפים גם אם כרגע אין בן זוג,
זה יגיע בזמן שלו, בלי לחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקה המשך...
לירון01/02/2008תודה על התמיכה, אתה צודק במאת אחוזים במיוחד לאור העובדה שמפריע לי יותר מה חושבים אחרים (לא תמיד, בעיקר בחגים ואירועים) ולפעמים אני אומרת לעצמי שזה אפילו עדיף בגלל האישיות המורכבת שלי וזה שיש לי פחד להתחייב, הרי יש לי מחזרים וברוך השם אני אישה מושכת אז נראה מה יהיה בהמשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מתמודדים עם חשש לדיפרסיה?פתיבר20/01/2008
היי,
נוצר לנו בקרב המשפחה חשש שאמא שלי פתחה לאחרונה סוג כלשהו של דיפרסיה, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי אם יש לנו בכלל ממה לחשוש ואם כן כיצד להתמודד ולטפל בבעיה?
ראשית כל יש לציין כי עברו עליה חיים קשים, היא ילידה לשני הורים ניצולי שואה ובמשך חייה התאלמנה פעמיים ואף שכלה את בנה הבכור.
ועכשיו אני הבת הקטנה שנשארה בבית גדלתי ואני גם מתחילה להתרחק מהבית, והיא מגיבה לזה רע.
היא בנאדם שבעסקים מאוד חדה ושנונה ואילו ביחיסים שלה עם הקרובים היא מאוד הפכפכה ולא הגיונית.
היא מאוד אוהבת לצאת ולהנות וכבר מזה תקופה שהיא קובעת לה תוכניות וכל פעם מבריזה ברגע האחרון. היא אישה מאוד עצאמית ואילו לאחרונה פתחה חשש לנסוע הרחק מאיזור הבית לבדה.
כל נושא לא רלוונטי במשפחה היא מקדישה לו המון משמעות ולוקחת הרבה דברים ללב.
התגובות שלה מוגזמות דבר שמשפיע על כולנו. כל אחד בנפרד מנסה לדבר איתה שתלך לטיפול פסיכיאטרי ותטפל בעצמה על מנת שתוכל לשוב ולהנות מהחיים אך היא מסרב בכל תוקף, אף על פי שבעבר הייתה בטיפול פסיכולוגי במשך מספר שנים.
תהינו כיצד נוכל לטפל בבעיה זו, בתקווה שמי שמגזים אלו אנחנו ולא היא.
אשמח אם מישהו מקצועי או שחווה מקרה דומה יוכל לעזור לי כיצד להתמודד עם המקרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך לתמוך
סיגל לוי21/01/2008הי
נראה שכרגע אמך לא בתקופה טובה
אולם אי אפשר לעזור למישהו אם הוא מסרב לקבל עזרה
כדאי לנסות לתמוך
ואם בעבר היה לה טיפול פסיכולוגי מוצלח אפשר לנסות לחזור לאותו המטפל
אם מצבה מחמיר כדאי אולי להתלוות אליה, אם היא תסכים כמובן
אין ספק שהיא זקוקה כעת לתמיכה שלכם
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתגרשת!!!!!טולי20/01/2008
ומרגישה עם זה מצוין. האמת, אני רוצה פחות להיתמך, ויותר לתמוך. אני רוצה לומר לכולם - זה קשה, אבל ברגע שמשלימים עם זה שנעשתה טעות, אפשר להמשיך בחיים, בטח ובטח אם זה כמו אצלנו, כשאין ילדים לריב עליהם.
האמת? הבנזונה לא היה שווה שלוש דקות מהזמן שהקדשתי לו. 4 שנים ביחד, פחות משנה נשואים, אבל לא נורא. העיקר שהתעוררתי בזמן...יחי החופש החדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב !!!...
רונן דוד20/01/2008זה לא חייב להיות אסון גדול אם מסכימים להיפרד,
כמו בזוגיות רגילה בין חברים,
לא תמיד זה מצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא...
ד.20/01/2008איך מצאת כל כך מהר שהוא כל כך לא מתאים לך, אחרי כמה שנים ביחד? מה, לא ראית את זה קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום להתאבד?
אחת שהיתה שם21/01/2008קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.
לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.
אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.
בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקה זקנה - המשך
לירון22/01/2008אני לא שלמה עם שום דבר כמעט, לא עם המקצוע שלי, לא עם המראה, הכל נראה לי שלילי, מידי פעם כן טוב לי זה לא שהכל שחור, אבל אני רואה מסביבי בנות שפחות ממני בדברים מסוימים ויותר הולך להן עם גברים. הבעיה שלי זה לא שאין לגמרי מחזרים. אני באתר הכרויות ויש מידי פעם גברים שמעונינים בעיקר אחרי שהם רואים אותי ואף פעם לא סבלתי מחוסר משיכה פיזית כלפי אבל אני כנראה רוצה מישהוא שיהיה משיכה פיזית וגם ריגשית ונפשית וכשזו לא משיכה פיזית מיידית אין לי יותר עינין. וגם שהיתה משיכה לא תמיד ידעתי להחזיק קשרים, הייתי אובססיבית, אבל נכון להיום אני מאמינה שאשתנה אם הכיר מישהוא נורמאלי. אני לא יודעת כבר הכל מבולגאן אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווקה
לימי22/01/2008קראתי את שתי ההודעות שלך. אחותי, שימי לב, מה שאת אומרת זה שאת נראית טוב, יש לך מחזרים, ואת עדיין לא מוצאת עניין בחיים? תראי, חסור הצלחה בזוגיות זה עניין שמאפיין כל כך הרבה אנשים, תחשבי על כל האנשים שהתגרשו (אחרי שהם מצאו את הזוגיות, הכביכול מאושרת שלהם). בקיצור, אם את נראית טוב, ואין לך מחסור במחזרים, אז זה בטח לא סיבה לדיכאון....
מצד שני, כמו שמישהי כאן כתבה לך, אם לא תהיי מרוצה מעצמך ולא תהיי מבסוטה מהחיים שלך, יהיה לך קשה למצוא פרטנר. אל תתלי במציאת בן זוג את הפיתרון לכל מה שחסר לך.
אני בכל מקה אומרת לך, את לא רווקה זקנה, ואין לך סיבה להרגיש אומללה. מקווה בשבילך שדברים יסתדרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום להתאבד
אחת שהיתה שם21/01/2008
קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.
לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.
אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.
בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה למטה
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיתאבדי זה לא יעזור לך
מימי21/01/2008יש כל מיני נשים שמצאו גבר בגיל מאוחר זה לא משנה הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה - הרווקה "הזקנה"
אחת שהיתה שם21/01/2008תקראי את מה שכתבתי - יש כאן אזיה בלאגן שהשאלות לא מסתדרות כמו שצריך - אבל תקראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שהיתה שם
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני..
לינדה22/01/2008אומרת זאת אבל חברתך לא נשמעת לי משהו היא נשמעת לי בוגדנית...לא יכול להיות שהגרוש שלה ישתיל לה את הדברים האלה....מצד שני למה שהיא תחביא קונדומים במקומות כאלה שיש סיכוי שתגלה אותם....אם היא בוגדת שהגבר יביא תקונדומים ....בקיצור לא יודעת מה להגיד לך...תלכו לטיפול אולי יעזור.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)