פורום פסיכולוגיה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום! האם יש עוד מישהו פה שהפסיד
    ארי
    02/04/2008

מאות אלפי שקלים בבורסה ולא יודע אפילו איך לבטא את הרגשה הדכאונית שיש לו מה שכל פעם שהוא אמר לעצמו זהו הפעם אני ירויח ויגמור עם זה,שוב נחל הפסד ועוד אחד עד שנשאר עם המיכנסיים למטה???
    אלוקים איזה דיכאון!! מה אני יכול לעשות?? אני כבר לא חושב בהיגיון?? אני מרגיש את זה בבריאות שלי לעאזאל!!!???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השקעות והימורים

סיגל לוי
    02/04/2008

הי ארי
    באסה להפסיד
    וכייף להרוויח
    צריך להכיר בזה שהשקעה בבורסה יש בה הימור
    צריך לראות אם אתה בנוי לכך הן כספית והן נפשית והן מבחינת הידע שיש לך על השוק
    תבדוק עם עצמך אם זו לא התמכרות אם זה חוזר שוב ושוב...
    אי אפשר להמר ולצפות רק לנצח
    אין חיה כזו...
    תחליט אם אתה במשחק הזה או לא
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים מרגישה משוגעת
    בת
    01/04/2008

אני בת 23. עברתי תקופה של דיכאון לפני כמה שנים, אימי הייתה מכה אותי כל יום (לא עד זוב דם.. )סבלתי מאלימות מילולית, השפלות מול אנשים... הוריי התגרשו כשהייתי בגיל צעיר מאוד ומאז ומתמיד אני זוכרת אלימות בבית. הבטחתי לעצמי שלא אלך אחריה ולא אכה לעולם. הרגשתי שנאה כלפי כולם וכלפי עצמי בעיקר, חשבתי על התאבדות הרבה אך פחדתי מזה, נשרתי מבי"ס איבדתי את רוב חבריי והתכנסתי בתוף הקליפה מלאת הזעם שלי. עזבתי את הבית והתחלתי להשתקם, התבגרתי ופתרתי את הכעס כלפי עצמי אך עדיין יש דברים שאני לא מצליחה לפתור, זה הורס את הקשרים שלי עם אנשים, אנשים שאני מאוד אוהבת, אני פוגעת בחבר שלי ונהפכתי למה שהכי פחדתי ממנו,בגלל מה שלמדתי בבית, אמא שלי.
    איך אוכל להגיע למצב שאני לא "מתפוצצת" כך?
    אני מלאה בכעס, תסכול ופחדים מהכל.

לקביעת תור
    סגירה
    לפעמים מרגישה משוגעת

הוספת תגובה

• טיפול...

רונן דוד
    07/04/2008

מהסיפור שלך, קיבלתי את הרושם שאת מתמודדת יפה, מודעת לחסרונות ולמגרעות,
    את כנראה צריכה כרגע יד מכוונת, להיעזר במישהי/ו שיוכל לקדם אותך ולהצעיד אותך קדימה,
    על מנת שלא תחזרי על שגיאות שעשו איתך.

המודעות לבעיה מהווה 90% מהפיתרון,
    אני חושב שעל מנת להגיע לפתרונות הנכונים ולהבין מה לעשות,
    כדאי לך להתחיל בטיפול ממוקד, עם מטרות ברורות ומוגדרות
    וכך תתחילי או בעצם תמשיכי לצעוד על דרך המלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי
    שולי
    31/03/2008

עוזבת מקום עבודה אחרי 20 שנה אני לא צעירה חמישים פלוס, אין לי מקצוע ולא יודעת מה לעשות,חשבתי על טיפול בילדים למרות שמשלמים מעט מאד, אבל גם זה לא מוצאת ומה שהכי קשה אני מרגישה כל כך לא שווה, איך הגעתי לזה אני יכולתי הרבה יותר אבל מחוסר בטחון לא התקדמתי בחיים ועכשיו להיות מטפלת נראה לי כל כך עלוב אני יכולה הרבה יותר אבל מאוחר יותר, והכי קשה שאין לי תמיכה, בעל שמתנהג כמו ילד ומצפה שאני אעשה הכל והוא רק יאכל וישתה לא יודעת מה לעשות זקוקה לתמיכה

לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

• מהפך...

רונן דוד
    31/03/2008

את לא משתפת אותנו למה עזבת,
    בכל מקרה, אפשר להתחיל קריירה גם בגילאים כמו שלך,
    תבחרי עיסוק שיש לך נגיעה בו ואתה מבינה בו עניין,
    תשאבי כוחות ולכי על זה בגדול !
    תשלחי קורות חיים, תלמדי משהו שיעזור לך ברזומה,
    תפעילי קשרים, תשאלי חברים ותהיי אסרטיבית !,
    תגשי לנושא מעמדת כוח ולא מעמדת חולשה...

שוחחי עם בעלך ושתפי אותו במה שאת מתכוונת ולעשות
    ובעובדה שאת זקוקה ממנו לתמיכה ופרגון.

בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

שולי
    31/03/2008

תודה רונן
    אני פשוט לא יודעת איך עושים את כל הדברים שציינת קורות חיים אני שולחת בלי סוף ואך אחד לא עונה, ואז אני הולכת לדבר הכי פשוט לטפל בילדים שאת זה אני יודעת טוב אבל אז אני מרגישה לא שווה , כאילו אם ישאלו אותי מה את עושה אז לכולכם יש מישרות חשובות ואני סתם מטפלת משהו כל כך לא חשוב ושמרווחים בו כל כך מעט.
    העסק שלי נסגר לא באשמתי הייתי קבלנית משנה של חברה גדולה שסגרה את העסק מסיבותיה היא חוסר כדאיות וכד' , ניסיתי לחשוב על יזמות עסקית אבל אני פוחדת כי אני לא טובה במכירות ואני בישנית ומופנמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאספי כוחות...

רונן
    31/03/2008

תלחמי על מה שמגיע לך,
    אם אין לך סיפוק מטיפול בילדים אז תפני לתחום בו יהיה לך כוחות,
    טפחי את עצמך, תשאבי מעצמך כוחות ואל תחששי,
    אני בטוח שתגלי שיש בך כוחות שלא ידעת על קיומם !!!

ןתזכרי עוד דבר אחד, כל עבודה מכבדת את בעליה,
    ולא כולם מנכלי"ם ומנהלים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רונן

שולי
    31/03/2008

אני פשוט חסרת בטחון עצמי ועושה תמיד את מה שהכי קל ולא מצריך יותר מדי מאמץ ולכן נתקעת בדברים שלא מתאימים לי, לא מצליחה לצאת מזה ולאסוף אומץ ולעשות מעשה, אני כנראה צריכה דחיפה והמון תמיכה בעיקר רגשית סרטנית מה לעשות ואת זה אין לי וכנראה גם לא יהיה לי.
    בכל אופן תודה על התמיכה זה גם חשוב, ואם מיהו בא לו להמשיך להתכתב אשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש מיחס הילדים.
    0
    30/03/2008

בת 48 חליתי בסרטן השד עברתי טיפולים -כמו,ניתוח והקרנות-כמו גדולה.הבעיה שלי אלו-הילדים שלי.הבן הקטן בן 10 היום למשל-לבשתי את הסוודר שלו וכשהוא ראה זאת ממש כעס ודיבר מאוד לא יפה.מאוד נעלבתי והתחלתי לבכות,אני לא מדברת איתו כבר כמה שעות.ממש קשה לי.היחס והזילזול של הילדים כלפי קשים לי יותר מהסרטן-ממש ממש כך .איך לצאת מזה???ילדיי בני 10,12(לא בנים שמחבקים ומנשקים-אני מנסה כמה שיותר להראות אהבה).אנה עיזרו לי.מיואשת.
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    יאוש מיחס הילדים.

הוספת תגובה

• שיחת מצב...

א
    31/03/2008

חבל שזה הגיע למצב הזה אבל את צריכה לקחת אותם לשיחה ולספר להם כל מה שאת מרגישה

ואיך היחס המזלזל שלהם בלי כל קשר למחלה לא גורם לך להרגשה טובה ואיך מצב הרוח ישתפר
    אם רק יראו מעט חום ואהבה מעט עזרה אפילו בדברים הקטנים בבית

וכדיי שאמא תתחזק, תרגע ותחלים היא צריכה המון תמיכה חום ואהבה

במיוחד מילדייה היקרים לה מכל, ייתכן וזו הדרך שלהם להתמרד ולהוצא תסכול בגלל המצב

ואם הם יפנימו את מה שאת מרגישה יחסם ישתנה.

מכירה אשה מבוגרת שיצאה מהסרטן בזכות ובעיקר משום שהיא קיבלה המון תמיכה וחום מהסביבה

והיה לה כוח רצון

אשמח אם תתכתבי לי מה דעתך ומה קרה הלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעות ורגישות

סיגל לוי
    31/03/2008

שלום שי
    קראתי את מה שא' אמרה, ושיחה גלויה, או הערה על צורת ביטוי לא נאותה הם בהחלט יכולים לעזור
    אני רציתי להדגיש דווקא נקודה נוספת
    הדוגמה שנתת (שכעס שלבשת לו את הסוודר) מעידה על סף רגישות גבוה שלך. זה טבעי שהוא כעס כי לקחת משהו שלא ללא רשותו. את כה רגישה כעת שגם כעס פעוט כזה שובר את כוחותיך. ייתכן שקשה לך עכשיו, דווקא כי גייסת את כל כוחות ההתמודדות שלך לסרטן וכעת נותרת חלשה ומאד פגיעה ורגישה. אולי את זקוקה לטיפול כדי להתחזק ולעכל את כל מה שעברת באומץ רב.
    המון כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה ל-א ולסיגל.

0
    31/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ
    נעמה
    30/03/2008

היי,
    מישהו מכיר אולי פסיכולוג קליני מומחה בבעיות חרדה בהקשר חרדת בחינות,בשיטה ההתנהגותית-קוגניטיבית?

אגב,אני מהדרום,אז אם אפשר משהו בסביבה.
    תודה רבה מראש,

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• לא מכיר, אבל שיהיה לך המון בהצלחה !

רונן דוד
    31/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת שלום
    א
    28/03/2008

שבת שלום לכולם

לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום

הוספת תגובה

• סופשבוע מקסים לכולם !!!

רונן דוד
    28/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך לעזור לאמא
    Alexa
    27/03/2008

שלום, הסיפור שלי מתחיל בעלייתי לישראל מרוסיה בשנת 1990 עם הוריי והריי אבי. בתא (אמא של אמא) נשארה ברוסיה כי לא הצליחה לקבל אזרחות בארץ ולא ממש רצתה לעזוב את הבית, כנראה חששה מהשינוי.. לא יודעת למה בדיוק כי הייתי קטנה מדי מכדי לשאול ולהבין. באוגוסט 2007 ביקרתי את ההורים וכמנהגינו התקשרנו לסבתא לשאול מה שלומה ולדבר איתה קצת. לא הייתה תשובה בטלפון... אני ישר הרגשתי שמשהו לא בסדר. התקשרנו לשכנים שלה ובקשנו מהם להכנס ולבדוק מה שלומה. הם התקשרו בחזרה ואמרו שהיא לא פותחת את הדלת ושזה מוזר כי היא בד"כ באה לבקר אותם הרבה ולא ראו אותה בימים האחרונים. בקשנו מהם להזמין פורץ מנעולים ולהכנס לדירה. חיכינו כל הלילה לצלצול מהם ולפנות בוקר הם התקשרו והודיעו לנו שסבתא נפטרה... לאחר הבדיקה הרפואית התגלה שהיא שכבה שם יותר מיומיים! וגם שהיא ניסתה להגיע אל הטלפון ולהתקשר לעזרה ולא הצליחה. מאז אמא שלי נמצאת בדכאון מאוד קשה. היא לא אותה אמא. אי אפשר לנהל איתה שיחה מבלי שתתחיל לבכות, היא כל הזמן עצובה ועכשיו גם החלו לה כאבי לב תכופים. היא מאשימה את עצמה בכל מה שקרה ולא מוכנה לקבל עזרה נפשית. אנחנו כל הזמן מנסים לדבר איתה ולהסביר לה שזו לא אשמתה ושהיא צריכה לסלוח לעצמה. אני כבר לא יודעת מה לשות ולמי לפנות (אני יודעת שאני חייבת לעזור לה איכשהו!!!) מה אפשר לעשות?...
    בתודה מראש, ALEXA

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך לעזור לאמא

הוספת תגובה

• אבל...

רונן דוד
    28/03/2008

אלקסה יקרה,
    אמא שלך בתהליך אבל, אני ממליץ לך להמשיך להיות בת מקסימה ולתת לה את התמיכה הדרושה לה, אני מאמין שעם הזמן היא תבין שזה לא באשמתה,
    תראי לה כמה שאת אוהבת אותה ושהיא יקרה לכם,
    אין מה לעשות, כל אדם צריך את הזמן שלו על מנת לעכל דברים,
    תעזרי לה, תתמכי בה ותהיי לצידה,
    אני לא בטוח שהיא חייבת טיפול למרות שטיפול יכול לעשות טוב בחיים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן...

Alexa
    29/03/2008

שלום רונן ותודה על התשובה. אבל איפה עובר הגבול בין אבל לדכאון? איך יודעים מתי העניין יוצא משליטה? אני לא הייתי רוצה להגיע למצב שבו היא תפגע בעצמה (והיא ניסתה). או שחס וחלילה יקרה לה משהו בגלל כל המתח שהיא עוברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם היה עליו ליידע אותי?
    נירית
    26/03/2008

היי
    אני נשואה שנה וחצי ..ואנחנו גרים עם הורי בעלי ....בעלי סיפר לי לפני חתונה שהוא מרוויח 6000 ש"ח אחרי כמה חודשים מהחתונה הוא מספר לי שיש לו עקולים בחשבון בנק והוא אומר לי שחתם ערבויות לכל מיני אנשים ....והוא אומר שמפחד לברר על זה....כרגע הוא מפקיד המשכורת בחשבון בנק שלי ולפי ברורים שעשיתי אם מגלים שהוא עובד יכולים לעקל לו מהמשכורת ונשאר 2900 ש"ח. אני חושבת שדבר כזה חשוב ליידע את הבת זוג לפני חתונה. הוא עצמו טוען שלא ידע שהוא מעוקל.....אך לפני כמה ימים כשאמרתי לו שהפקידה בבנק אמרה לי שזה לא טוב שמשכורתו נכנס לחשבון שלי אז הוא אומר לי שהוא היה מפקיד את המשכורת בחשבון של אמא שלו......באותו רגע לא אמרתי כלום אך כשאני חושבת על זה עכשיו כנראה הוא כן ידע על העקולים ובגלל זה לא הפקיד הכסף בחשבונו.....איך עליי לנהוג כעת ? האם גם אני עלולה להסתבך בחובותיו ? היה עליי לדעת דבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    האם היה עליו ליידע אותי?

הוספת תגובה

• תוכנית הבראה...

רונן דוד
    26/03/2008

ראשיץ התחתנת עם בחיר ליבך וזה מה שחשוב !!!,

כמובן שאסור להתעלם מהעובדה שלא סיפר לך דברים חשובים,
    עלייכם לעשותצ לעצמכם תוכנית הבראה,
    אם צריך תפנו למומחה בתחום בסגנון התוכנית "משפחה חורגת",
    ותראו איך אתם יוצאים מהברוך הזה ביחד.
    ברגע שאתם נשואים אתם שותפים לעסק המשפחתי בכל רמ"ח איבריכם,
    מה שהיה היה, עכשיו הזמן לחשוב קדימה ולראות איך יוצאים מהפלונטר,
    בלי שקרים ובלי הסתרות, בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מזהה את עצמי מה קורה לי?
    עידן
    24/03/2008

אני תושב חוזר הנמצא במשבר זה זמן מה עקב גיוס לצה"ל בגיל מאוחר, לאחר ההשלמה עם הגיוס וניסיון לעבור על הקשיים הפרטיים . אני מוצא את עצמי נכנס לבעיות יותר קשות

התחלתי לחתוך את עצמי כדאי לקבל צומת לב. הנני מתחיל לשתות אלכוהול כדאי לברוח מהמציאות. קשה לי להתרכז ולא מעניין אותי שום דבר הדבר היחיד שמענייו אותי זה דרכים יותר קלים לברוח מהמציאות.

הדבר שעורר לי מחשבות טיפול היא כאשר ביליתי לילה במעצבר צבאי וממש לא יכולתי להחזיק . מחשבות עלו לי לראש. ניסיתי להתחיל לשיר אבל המחשבות השתלטו עליי ומאז אני על כדורי שינה. כל פעם שאני יודע שאני הולך לישון אני לוקח כדור שינה להתחמק ממחשבות

האם אני צריך טיפול? האם אני בסדר בראש?

הוספת תגובה

• טיפול...

רונן דוד
    26/03/2008

אני בהחלט חושבה שטיפול יכול לעשות לך טוב,
    פיתחת הרגלים לא טובים וצריך למצוא את הדרך להיפטר מהם,
    אפשר לעשות זאת בטיפול ממוקד עם מטרות ידועות מראש, בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא יודעת מה לעשות
    מלאך
    23/03/2008

אני התחלתי עכשיו תהליך של גירושים המצב הוא כזה שהבעל מקלל מנבל את הפה משפיל מאיים אני בדיכאון ואני לא יודעת מה אני יכולה לעשות כבר אייך אני מתמודדת אם האיומים ואם הדברים מסביב

לקביעת תור
    סגירה
    אני כבר לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• תמיכה במשבר

סיגל לוי
    24/03/2008

שלום לך
    גירושין הוא תהליך קשה ולעיתים ארוך. בכל מקרה, שנראה שהתהליך אצלך הוא באוירה קשה ואכן הקשר הוא קשר שלילי
    נראה שאת צריכה כמה שיותר תמיכה כדי לעבור את הכל - משפחה, חברים וכו'
    גם בשבילך וגם כדי שתוכלי להיות חזקה עבור ילדיך
    אולי טיפול נפשי יכול לתמוך בך...
    המון כוחות
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך...

יעקב
    24/03/2008

תגידי, יש לך ילדים ממנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באותו מצב.

לילי
    01/04/2008

שלום לך!
    אני נמצאת באותה סיטואציה ובחו'ל ,מאוד קשה לי אך,
    חושבת תמיד שיותר גרוע לא יכול להיות ,מנסה לשמור על
    אופטימיות ומאמינה שעוד תבוא גם העלייה,
    יש לנו כוחות נפש אדירים לעבור מכשולים גם כשקשה,
    אני משכנעת אותך וגם את עצמי.
    בהצלחה ותשתדלי כמוני לא להתיחס כי זה מה שהם מצפים.
    ברגעים כאלו אני מתחילה לשיר ולצחוק למרות שבתוך תוכי בא
    לי לצרוח ולהחזיר לו כפליים .
    אני לא ירד לרמה שלו ועוד דבר,
    אחרי הסערה תמיד מגיע השקט !
    בהצלחה לשתינו! אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החבר במשבר לא יודעת מה לעשות!!!
    אור
    22/03/2008

אני יוצאת עם מישהו כבר 8 חודשים ..הכל התחיל לפני 5 חודשים כשתהגייס לצבא ,הוא רצה להיות הכי קרבי שיכול להיות, ובגלל הצו ראשון והמבחנים שם שהוא לא השקיע אז לא רצו לקחת אותו , אחרי וויכוחים ומאמצים הוא הצליח להגיע לגיבושים ליחידה מובחרת, ובגלל שהייתה לו פציעה ברגל הוא לא הצליח לסיים את הגיבוש, ומשם התחילה כל המלחמה , הוא לא רצה להיות בגדודים הרגילים הוא רצה להיות הכי הכי כמו שהוא חלם,וכמו שהיה תמיד,אחרי 4 פעמים בכלא ותקופה שהייתה מאוד קשה גם לו וגם לי , שישבתי בבית ותמכתי בו עם כל החרא שהוא אכל שם, הוא הצליח לקבל תחליף, אחרי 5 חודשים של חרא!! וגם זה לא הלך , הם פשוט מתעלמים מהבקשות שלו, צה"ל עושה מה שטוב לו ומה שהוא צריך , נתנו לו להיות נהג , ומאיפה שהוא רצה להיות לאיפה שהוא היום הוא מתבייש...אז ביום אחד פתאום מבנאדם שתמיד צוחק ותמיד נהנה ומנצל כל רגע בחיים שלו הוא החליט שהוא מרחיק את כל האנשים שקרובים אליו ממנו, אותי , את החברים , החבר הכי טוב, המשפחה ,את כולם . הוא רוצה להיות לבד ..הוא לא רוצה שנתמוך בו הוא רואה חולשה בזה והוא לא מוכן לפרוק הכל הוא שומר הכל לעצמו, אומר שהוא רוצה להיות לבד שישכחו ממנו עד שהוא לא ישיג את מה שהוא רוצה , אז הוא רוצה פסק זמן לעצמו להיות לבד..הוא אומר שנהרסו לו החיים ושהוא לא רוצה אף אחד בחיים שלו יותר עד שהכל יסתדר..להיות אמיתית הוא לא יקבל את מה שהוא רוצה ואין מה לעשות...אך הוא לא מבין את זה ..ואם הוא ימשיך להתבודד במשך התקופה הקרובה אז הוא ישאר לבד..אני יודעת שאף אדם לא רוצה להיות לבד , ואני מפחדת שבסופו של דבר עוד חודש חודשיים כשהוא יצטרך אותי ואת החברים ואת המשפחה הוא לא ידע איך לפנות אלינו בכלל במחשבה שאנחנו רחוקים ממנו עכשיו ,אני מפחדת שהוא יכנס לדיכאון יותר עמוק ממה שהוא נמצא בו עכשיו ...אני אשכרה חוששת שהוא בסופו של דבר ישים קץ לחיים שלו , אני יושבת בבית ומחכה לו ...למרות שאני מרגישה באויר וגם לי קשה ואני צריכה להיות החזקה מבין שנינו ,אבל קשה גם לי מאוד אני יודעת שהרבה מאוד בחורות לא היו סובלות את זה , אבל אני אוהבת אותו היו 8 חודשים מדהימים איתו אפעם לא ראיתי אותו ככה או משהו שמתקרב לזה בכלל , בגלל זה אני כל כך דואגת ...אני לא יודעת כבר מה לעשות ...

הוספת תגובה

• אני חושב שאני יודע מה הוא מרגיש

d
    22/03/2008

גם אני הרגשתי משהו דומה פעם לא יודע אם זה זה בדיוק אבל זה מזכיר לי קצת את עצמי,כשאתה לא משיג משהו שחלמתה עליו הרבה ובסוף ביגלל נאחס לא השגתה זה דיי מוציא את החשק מהכל
    ושם אותך במין דיכאון כזה,אולי שינסה לחפש עוד משהו שהוא אוהב משהו שגם מלהיב אותו וישמח אותו נסי לחפש משהו אני מקווה שיהיה לאחרים עצה טובה יותר שתעזור לך.בהצלחה אני מקווה שיהיה לכם עוד הרבה שמח ביחד ושתיהיו מאושרים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאגה לחבר

סיגל לוי
    23/03/2008

הי אור
    עבור החבר שלך הדברים ללא ספק לא הולכים כפי שהיה רוצה
    נראה שקשה לו לקבל את המציאות ולנסות להפיק ממנה את המירב והוא נכנס בה "ראש בראש", נלחם, מוחה, כועס.
    את יכולה לדבר עם ההורים שלו - יתכן שאת צודקת והוא במצב קשה וצריך עזרה דחופה.
    כדאי להמשיך להעביר לו מסר שדואגים לו, שרוצים בטובתו, ושגם אם לא קיבל מה שרצה, עדין יש מחר שהוא יכול להפיק ממנו גם דברים שהוא רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מרביצה.
    רוני
    20/03/2008

מה אני אמורה לעשות אם אמא שלי מרביצה לי??

לקביעת תור
    סגירה
    אמא מרביצה.

הוספת תגובה

• מכות

סיגל לוי
    21/03/2008

שלום רוני
    טוב שאת שואלת ופותחת את זה עם אנשים אחרים
    קודם כל תאמרי לה שאת יודעת שזה אסור
    דברי איתה על כך שזה מכאיב בך, פוגע, מעליב ולא באמת עוזר למה שהיא רוצה להשיג
    אם זה לא עוזר, את יכולה לפנות ליועצת בית הספר ולבקש את עזרתם
    מקוה שכל זה יעזור ותרגישי טוב יותר
    מוזמנת לעדכן במה שקורה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אמהות שהם זבל מה לעשות

d
    22/03/2008

ברוך הבה למועדות גם אמא שלי זבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים במשבר
    יעקב
    17/03/2008

שלום לכולם!
    אני נשואה עוד מעט שנתיים. יש לי ילדה בת 8 חודשים ולאחרונה (כבר שלושה שבועות) אני לא חיה בבית . מה שקרה: אני והבעלי הגענו למשבר מאוד חמור בנישואים, גם אלימות פיזית אחד נגד השני אלימות מילולית בקיצור מה שנדרש ממני הוא להזעיק משטרה.
    הוא הורחק מהבית למשך יומיים ומאז לא חזר לשון. אני שבורה לא יודעת מה לעשות, כי אני ממש חיה באי וודאות מוחלטת. לא באמת רציתי שיקחו אותו וירחיקו אותו (מהילדה) רק רציתי שיפחידו אותו אבל הדברים יצאו מכלל שליטה. בקיצור הוא לא מוכן לשמוע ממני ולא מהילדה מבחינתו אני והיא לא קיימות עבורו יותר.
    הוא דיבר על גירושים ורבנות וכבר 3 שבועות אני לא רואה השלכות לזה... לא הלך לרבנות ולא עושה כלום בעיניין מה שמשאיר אותי תקועה. (אני בינתיים אצל ההורים).
    בבקשה כל מי שחושב שיכול לתת עצה מועילה, או טיפ אני אשמח לקבל .

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים במשבר

הוספת תגובה

• יחסינו לאן...

רונן דוד
    17/03/2008

את צריכה להחליט עם עצמך אם באמת באמת את מוכנה להמשיך לחיות בפחד,
    אני מקווה שהתשובה שלך היא שלילית...

אני מבין שאת במשבר כעת, תני לדברים ולעניינים להירגע, תעזרי בבני משפחתך בתמיכה ועידוד,
    חודש, חודשיים כמה שצריך ואז תהיי את היוזמת,
    את תחליטי מתי ואיפה,
    אחריי אלימות ובטח ובטח פיזית, אני חושב שאין כל כך תקנה,
    כי זה דפוס שיכול לחזור על עצמו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רונן

יעקב
    18/03/2008

חודש....חודשיים...ובינתיים אין מ י שנותן לי כסף לקנות לילדה מה שנדרש..
    אני ממש לא מבינה איך אבא מוותר ככה על הבת שלו. מה ,אין לו לב? לא מתגעגע?
    זה אבסורד וממש לא מתקבל על הדעת. היא לא עשתה לו כלוםםםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות דווקא...

רונן דוד
    21/03/2008

כנראה שיש טיפוסים כאלה שמשחקים משחקים של ילדים,
    חושבים שאם יעשו דווקא,
    אז תרדפי אחריהם על 4...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את מחכה שהוא ילך לרבנות?

שני
    19/03/2008

תלכי את לבית משפט לענייני משפחה ותפתחי שם תיק לפניו. ברבנות רואים רק את טובת הגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה??
    איזה אחד
    15/03/2008

שבת שלום לכםם אני רוצה שתעזרו ליי היה לי חברהה לפני שנתים בערךך ילדה שממש אהבתי אותה ונפרדנוו לפני איזה שנה בערך ואניי לא מפסיק לחשוב עליה אני ממש אוהב אותה ורוצה לחזור עליה אבל אני לא יודע איך לגיד לה את זה אני רוצה לחזור עליה אני פוחד לגיד לה את זה ועם היא תגיד שהיא לא רוצה לחזור עלי אני יתבאס רצחחחחחחח אין לי גם בטחון לגיד לה את זההה אני מדביש מהתגובה שלה עם היא תגיד לאה אנייייייייייייי מממש יפגע מממנה תתתתנו לי הצעוות איך לגיד להההההההההה אניייייייייי מרגיש שאני רוצה רק אותהההההההה?

לקביעת תור
    סגירה
    הצעה??

הוספת תגובה

• פרידה...

רונן דוד
    17/03/2008

לפעמים בחיים אחריי שעוזבים מישהו או שמישהו עוזב אותנו,
    פתאום הפרי האסור מתוק יותר, רוצים מאד לחזור למה שהיה קודם,
    פתאום מאד מתגעגעים וכו',

תנסה בכל זאת להתגבר על הבושה וליזום איתה שיחה,
    אם היא לא מעוניינת, כנראה שאין ברירה וצריך להמשיך הלאה עד כמה שזה נשמע קשה...

יהיה קשה בהתחלה אבל אני בטוח שתתגבר,
    לפחות נשארים לך הזכרונות היפים שהיו לכם ביחד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך עליו??
    תשובה
    13/03/2008

גבר המכיר אותי מקרוב, פגשתי אותי בוקר אחד, הוא בא מולי, ואיך שקלט אותי הוא השפיל מבטו ארצה ולא הישיר לי מבט, ואיך שהתקרב אלי אמרתי לו בחיוך קל בוקר טוב, הוא ענה לי בטון מתלהב : "בוקר מצויין" ואז הביט מהר לפה ולחזה (כעין סריקה מהירה), וכל אחד מאיתנו הלך לדרכו. מדוע גבר אינו מישיר לי מבט אלא מביט ארצה כשהולך, והאם נראה לך שהבן אדם " מעוניין"???? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתך עליו??

הוספת תגובה

• לא יודע...

רונן דוד
    17/03/2008

תנסי לדבר איתו ותשאלי אותו מה הוא רוצה ממך,
    אם שניכם מעוניינים, אז אני לא מבין מה הבעיה ?,

חוץ מזה, בקשר למבטים, זה בהחלט טבעי, אנחנו בסך הכל בני אדם... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה