מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטרדה מינית באנושרינת05/06/2007
היי
אני בת 24 עושה סטאז באנוש לומדת שירותי אנוש ואוהבת את התחום ומקום הסטאז וממש גכואב לי שעומד להיגמר הסטאז
בחרתי בארגון זה כי לאימא שלי היה הפרעה נפשית בשם אובביסבי קומפלוסיבי שהיתה נגעלת מכל דבר בבית ומנקה ידיים איזה מאה פעם ביום וכל עול הטיפול בה נפל עליי כשהייתי בת 15 אבי לא היה מתפקד ואני הבת הבכורה בכל מקרה בזכות תרופות מצבה טוב בהרבה היום ואין לה יותר את הסימפטומים של המחלה.
אז ככה שבוע שעבר בסטאז אחד המשוקמים הציע לי הצעות מגונות ונגע בי (אני לבושה מאוד צנוע כי אני דתייה)
מדובר בבחור שמדבר הרבה אך אף פעם לא שמעתי אותו נמדבר כך
ישבנו בפעילות קיפול נייר ישבתי לידו (אז עוד לא ידעתי שזה יקרה כי מעולם לא דיברו אליי ככה באנוש ולא הטרידו אותי) פתאום הוא אמר אני חרמן על...(את שמי) ואחרי כחצי דקה נגע בי בראש הזזתי את ראשי בחוסר נוחות
לאחר מכן חילקו מתנות לימי הולדת ולא ישבתי לידו...אך הרגשתי שהוא מסתכל עליי וקרא לי שאלתי מה? לא אמר כלום אז הלכתי אליו ואז שאל איך אני חוזרת הביתה אמרתי אוטובוס אז הוא אומר לי תבואי איתי הביתה ובהמשך אמר אני אדע לטפל בך טוב...
בכל מקרה דיווחתי לאחראיות ואמרו שידברו איתו ושהייתי צריכה להגיד קודם
השאלה היא מה גורם לגברים להטריד מינית נשים?ועוד בידיעה שהאישה נשואה ודתייה
לא היה לי שום קשר עם אותו בחור חוץ ממה נשמע מה קורה?
בדרך כלל הבנות באנוש משוחחות איתי וגם הגברים אך הוחא מעולם לא התייחס אליי במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתלונן!!!
אמא06/06/2007קודם כל זה לא קשור אם את דתיה או נשואה נשים רבות מוטרדות מינית ללא קשר לגזע מין ומצב משפחתי.
האנשים המטרידים הם חולים, זה לא משנה אם את צנועה או פרובוקטיבית , לפי מחקרים שקראתי נשים שנאנסו או הוטרדו מינית היו נשים אקראיות ללא קשר ללבוש או כל דבר אחר, את חייבת להבין שזו לא אשמתך וזה הכל אצלו בראש, הוא חולה!!!
ואת חייבת להתלונן ולהיזהר ולוודא שהעניין טופל.
אם זה היה קורה לי הייתי פונה למשטרה ולא רק לאחראים.
כי הדרך בה הוא הטריד אותך הייתה מפחידה מאוד.
זה לא שהוא החמיא לך ודיבר בצורה יפה שהביכה אותך (שגם זאת הטרדה בעיניי) הוא מדבר בצורה אגרסיבית ובוטה מדי , לכן תדאגי שיידעו מזה עוד אנשים!! והשתדלי לא לדבר איתו בכלל ולא לענות לו.
הישמרי לך ואזרי אומץ לקום ולהתלונן.
מאחלת לך רק טוב ובהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי...
רינת06/06/2007במקרה כזה המשטרה לא תעשה כלום....כי מדובר בפגוע נפש...אפילו אם בן אדם רוצח לוקחים אותו לבדיקה פסיכיאטרית פה מדובר באדם שבטוח פגוע נפש חוצמזה אחרי מה שסיפר לי שעבר במחלקה סגורה בבית חולים לחולי נפש אני מרמחת עליו....אני חושבת לסלוח לו אם המקרה לא יחזור על עצמו ...וגם המדריכה דיברה איתו אתמול עוד לי ביררתי איך הגיב וכו...
אנחנו בסטאז אמורים לעזור לאנשים עם בעיות והם לפעמים נוהגים בחוסר טקט למשל אם ישבתי באיזה כיסא עלול לבוא מישהו ולטעון שזה הכיסא שלו או את קוראת עיתון של מישהו אחרי שביקשת יפה יכול לקחת ממך לפני שהספקת לקרא ועוד...ואלה האנשים בתחילת השיקוםפ מי שנמצא כבר המון זמן המדריכים מסייעים לו הם מתחילים לטפח את עצמם מתלבשים יפה מציעים לי לשתות משהו מקבלים אותי יפה כמעט חזרו לשגרה אפשר להגיד...אז מטרה שלנו לעזור ולא להקשות עוד יותר...אם היה מדובר במישהו מהרחוב ברור שהייתי מתקשרת למשטרה ומשתדלת להתרחק ממנו אבל באנוש להתמודד עם הקשיים זה דווקא מאוד יעזור לציון הסופי של הסטאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמור מאד !!!...
רונן דוד06/06/2007
לא משנה, בכל מסגרת שהיא ואחת כמה וכמה באנוש,
אין שום הצדקה להטרדה מינית כזו או אחרת !!!,
אני מקווה שירחיקו את הבחור מהמועדון לכל הפחות.
נחכה שהילה תגיע לכאן ותתערב בנושא.
אנא עדכני אותנו על התפתחויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן דוד תשובה כלבבי.
אמא06/06/2007גם אני חושבת כמוך.
מקווה שרינת הבינה את המסר.
שיהיה בהצלחה רינת ואל תשכחי לעדכן אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה
אמא06/06/2007זה שהוא מטופל לא מקנה לא את הזכות להתנהג כפי שהוא התנהג,
תערבי עוד אנשים.
אם החלטת לסלוח לו והוא לא יחזור על כך שנית - אז אחלה.
אבל קחי בחשבון שינסה להטריד נשים אחרות.
אז איתך זה לא הלך לו, אבל אולי יחשוב שעם מישהי אחרת יצליח בזממו.
חייב לבודד אותו.
את חייבת לדאוג לעצמך, נכון שקל מאוד לרחם על אנשים פגועים אבל עדיין זה מסוכן בשבילך בייחוד בגלל המסגרת הזאת בה הוא נמצא.
הוא עוד עלול להעליל שאת זו שהתחלת איתו והטרדת אותו, אם הוא פגוע נפש גם את זה את חייבת לקחת בחשבון. אז טוב ששיתפת אנשיפ נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל מפונק סנוב ומעצבןרינת05/06/2007
היי
אני בת 24 נשואה 8 חודשים לגבר בן 37 אחרי היכרות של חצי שנה
עוד כשהיינו חברים לא קלטתי את הנורות האדומות עד כמה הוא סנוב ומפונק שחי על חשבון אימו
ממש נלחמתי עם הוריי כדי להתחתן איתו
והכי מבאס שאנו מתרבות שמרנית שהסיכויים למצוא גבר אחר אם נפרד די קלושים.
אז ככה אני סטודנטית שנה שניה לתואר ראשון הוא הבטיח לי שיממן את לימודיי כי אחרת אימו לא תסכים (איזה ילד)
הוא התפטר מעבודה במפעל בתור אחראי כי היה שם בלגן ולא הסתדר עם הבוס קצת לפני שהתחתנו ועוד ביקש שלא אספר להוריי
זה היה תקופה של מלחמת לבנון השניה וגם היה צריך לבנות מקלחת ושירותים כי אנו גרים די בנפרד מהוריו(אך במחשבה לאחור היה יכול לתת למישהו לבנות את זה כדי לא להפסיד עבודה)
לקחו לו את הרישיון על נהיגה במהירות מופרזת לפני שהתחתנו והוא לא סיפר לי חוגילה לי רק אחרי חתונה ועוד אומר שלא ידע שאסור לו לנהוג אבל הוא היה תמיד מביא איתו אחיינים שלו בני 20 עד 21 כשבא לכפר שלי בטענה שהוא לא רוצה לנהוג עייף וכבר שנה שלא שולחים לו מתי בית משפט.
אין לנו גרוש על התחת אנחנו חיים מהקצבה שהוריו מקבהלים סך 3000 ש"ח ועכשיו המצב הולך להחמיר כי אביו היה מקבל 700 ש"ח כאילו יש לו מטפלת שהיא אחות של אשתו שהיתה מחזירה להם את ה700 ועכשיו תבוא אליו מטפלת 3 שעות ביום והיא תקבל את ה700 האלה הוריו והוא מעשנים ולפי החישוב שלי יוצא 1000 ש"ח בחודש כלומר מעכשיו נחיה על 1400 ש"ח בחודש ארבעתנו.
מה שהוא סיפר לי לפני חתונה שהוא מרוויח 6000 ש"ח בחודש וגם ם התפטר ימצא עבודה מהר כיח צריכים עובדים בתחום שעסק (עיבוד שבבי)אבל שכח המסכן לספר שלא מוכן יותר לעבוד 12 שעות שאין עבודה כ"כ באזור מגוריו שאין לו רישיון נהיגה,שלא יעבוד אם לא יהיה אחראי ולא מוכן לעבוד באזור מגוריי הקודמים כי קשה לו.
הקש ששבר באמת את גב הגמל היה אתמול אני נרשמתי לעבודה בחופש בבית אריזה לאבוקדו באזור מגוריי שזה 9 שעות עבודה משלמים לפי חוק והכל גם רשמתי את אחי בן 19 בקיצור התקשרו ואמרו לנו לבוא ב20 ביוני ,הבעיה שבגלל השביתה נארך הסמסטר בשבועיים ועכשיו נגמר ב8 ביולי ותקופת בחינות זה עוד שבועיים .
יש לנו חובות לי ולבעלי לסופרמרקט בכפר ולעוד חנות לאביזרי בניין ועברה תקופת צתשלום הביטוח לרכב בקיצור חובות שמגיעים לכ3500 ש"ח.
דיברתי איתו אתמול ואמרתי לךו שאולי יעבוד זמני בבית אריזה זו עד שאסיים את הסמסטר וכך ישמור לי מקום וגם יהיה לנו קצת כסף הוא לא הסכים בשום פנים ואופן בטענה שהוא לא יחכול לגור באזור שלי.
לפני חתונה הוא אמר לי שהוא מוכן זמנית לגור באזור שלי וגם זה אחד ממסכת השקרים שלו.
הוא מעוניין לפתוח עסק בגינה שלנו אך כולם אומרים שבכפר שאנו גרים עסקים לא הולכים טוב ועוד איך? לקחת הלוואה מהחשבון כי לו אין אפילו שקל בכיס עיקלו לו את החשבון לפני שהתחתנתי וגם את זה כמובן לא ידעתי (אני ממש חושבת לא להניח לו ולהפרד ממנו שיסתדר לבד)
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחתוך ומהר
אמא06/06/2007אם הייתי במקומך אני הייתי חותכת את זה לפני שיהיו ילדים וחובות גדולים יותר.
נראה כאילו כל מערכת היחסים שלכם איננה אמיתית ומבוססת בעיקר משקרים על גבי שקרים- וזו כבר התחלה גרועה מאוד.
בעלך נשמע אכן מפונק ובטלן. וכאשר יהיו לכם ילדים זה יפגע בך עוד יותר.
כאשר אין עבודה עובדים בזבל גם אם צריך או בניקיון - העיקר לא לשבת בבית. לדעתי אין דבר כזה שאין עבודה, יש אנשים שלא מעוניינים לעבוד.
עוד דבר שהפריע לי זה שאת צריכה לחיות תחת חסדיהם של הוריו.
דעי לך ברגע שיהיה ריב הוא ינגנן לך על כך ויאמר שאת חיה על חשבונו או על חשבון הוריו. לכן אני מציעה שתתגרשי , לא קרה כלום ניסית וזה לא הלך זו לא בושה להיות גרוש, להיפך בייחוד אם את לא מאושרת אל תהרסי לעצמך את החיים.צאי לעבוד ותחיי בזכות עצמך ודבר חשוב נוסף גם אם תחליטי למרות הכל להישאר איתו, אל תסכימי לממן אותו , שיצא לעבוד. ותהיי חזקה.
מצב לא קל אבל ההחלטה לחיים מאושרים יותר בידיים שלך.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא...
רינת06/06/2007לא יכול להתלונן שאני חיה על חשבון הוריו ....הוא בעלי וזאת חובתו לפרנס אותי גם מבחינה מוסרית דתית חברתית וכו...אמר לי שישלם לישכר לימוד ולא עשה אז שעוד יתלונן שאני חיה על חשבון הוריו? שיתבייש בעצמו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי שונה משלך
אמא06/06/2007לדעתי בעל לא אמור לפרנס. אנו חיים בעידן אחר , כיום הגבר והאישה יוצאים לעבוד. בעיניי זו גישה קצת פרימיטיבית לחשוב שהוא חייב לפרנס אותך. זו אחריות של שניכם , וזו לא הסיבה העיקרית שבגללה אני חושבת שאת צריכה להעיף אותו זה הרבה מעבר, תקראי מה שכתבתי לך.
אצלי בבית יש שיוויון זכויות, הכל ביחד ,נקיונות , בישולים, פרנסה , חינוך וכן הלאה. כמו כן לכל אחד מאיתנו משתדל למצוא את הזמן לעצמו ובזמן הזה אנחנו עושים דברים בשביל עצמנו .
מבחינתי לשקר או להסתיר את האמת, זה סוף העולם, אבל כל אחד והחבילה שלו. ומה שמפריע לו.
צאי לעבוד ותממני את לימודייך לבד כי לא נראה שניתן לסמוך עליו.
וחוץ מזה ממה את חיה? לימודים עולים הון היום. אני התחלתי לימודים והפסקתי מסיבה כלכלית, וגם אני וגם בעלי עובדים ומרוויחים משכורת ממוצעת ומעלה, ועדיין לא נשאר לנו מספיק ללימודים חבל שהמדינה לא עוזרת יותר, אבל גם חבל לבכות על זה, כי אני עדיין לא וויתרתי על לימודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כל הזמן לא רגועה שרוצה שיעזרו לשוש04/06/2007
אני נשואה 45 + שני בנות שלא עוזרות בבית כלום .
ועם אחת עוזרת העיקר לצאת לידי חובה.
יש לי כל מני מחלות בריאות בנוסף לראות את הכל בשחור או לבן. אין באמצע.
מצב רוח שלי משתהמקצה לקצה .אני מתוסכלת שאני צריכה לעשות הכל בבית.
ושמתחצפים אליי ואין לי כוחות אלהם וגם לבעל.גם בעלי היתיאש ממני .ובעלי גם עובר תקופה בעבודה קשה מתחים לחץ .ולא מספר לי בכלל .אין ביננו בכלל שיחות .אני רק עם העולם שלי
איך אני ינסה לקבל חיובי ולהרגיש טוב גם עם משהו לא ניראה לי .או לא מסודר בבית.
אני לא עובדת ולא יכולה לעבוד בחוץ יש לי דלקות פרקים שהביאו אותי למצב של יאוש .
עם כל התרופות
אני עצבנית אוכלת רבה ולפעמים לא אכפת לי .וליפעמים אני רואה את עצמי במראה רוצה בגד
אומרת אוף שמנתי הכל קטן עליי .איזה מגעילה אני ניראת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש יקרה,
תקוה05/06/2007התופעות האלו מוכרות,
אני (צעירה ממך בהרבה) גדלתי בצורה שאת מתארת,
אמא שלי תמיד הרגישה שהיא עושה הכל בשבילנו, ואמרה לנו את זה בכעס, ברוגז, בתיסכול וכו'
אבל לצערי הרב, זה לא עזר לה, אלא יותר מכך פגע בנו הבנות,
מה שקורה לי היום, (אני נשואה) שאני לא אוהבת להדיח כלים ולגהץ ועוד מטלות שבעצם אמא שלי מאד רצתה שיעזרו לה. כשאני מסתכלת על זה נראה לי שזה בגלל הלחץ שקיבלתי בבית לעזור,
וגם אני מרגישה לפעמים שהבן שלי עושה לי ככה בדווקא, אני לפעמים מבקשת ממנו רק להרים דבר מהרצפה והוא לא מסכים ומתעקש, וזה מפוצץ.
לכן נראה לי שאם לא נבקש מהם, אלא נעשה הכל לבד, כן לבד בלי לבקש עזרה, ונתן להם הרבה חם ואהבה, נתיחס אליהם הרבה, זה מה שיביא אותם לעזור מתוך רצון,
ילדים אוהבים לתת למי שנותן להם. ולא למי שמבקש מהם!
וגם ליצור אוירה טובה סביב העזרה, לעשות מזה חויה.
אני מבינה שמאד קשה לך, בגלל מחלתך, אולי את צריכה לבקש עזרה מבחוץ, אפילו רק קצת כדי שלאנתיפלי מהכוחות, ולאט לאט זה יגרה את הבנות לעזור לך.
ולבעל - רק חום ואהבה ותמיכה,
אין מה לעשות כך זה גברים.
סליחה על האורך, המון בהצלחה ותרגישי טוב במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו בקשר למצב רוח
תקוה05/06/2007אני חולת פיברומיליגיה, אם את יודעת זה דומה לדלקת פרקים אבל מאד שונה.
אין לי בכלל כוחות ואני ישנה המון המון, ועצבנית מאד מאד.
למדתי מה עושה לי טוב על הלב וזה מה שאני עושה,
שומעת מוזיקה, אופה דברים קלים, כל יום משהו קטן, לפעמים אחת לשבוע. את הכלים אני יכולה להשאיר למחר - מחרתיים, זה לא יברח. העיקר שאני אתחיל להיות רגועה,
למדתי שכשאני עצבנית זה הכי מסוכן בשבילי כי כולם עצבניים כמוני ואני מאבדת את הצפון.
לכן אני לא לוקחת מטלות על עצמי אלא חי במה שמתחשק לי.
בסוף אני גם מכבסת ומייבשת מנקה ומסדרת, כי אני אוהבת גם סדר וניקיון.
וכשהכל מסודר ונקי (אפילו דבר אחד שהספקתי לסדר) אני מלאת סיפוק מעצמי שהנה עשיתי היום משהו.
זה מאד עוזר לי כשאני מסתכלת על עצמי וכל הזמן נותנת לעצמי חיזוקים ומחמאות, אפילו בקול ליד בעלי שמתעורר מזה גם ומתחיל להחמיא גם.
אל יאוש, יש תקווה. תנסי להתחיל לראות את פני הדברים ברוגע ובצורה חיובית.
מה שעוד עזר לי זה לראות שהצרות שלי קטנות בהרבה משל אחרים ל"ע, זה מנוף לצמיחה אישית.
המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים וחיות אחרותטל03/06/2007
שלום
בת 33, אמא.
מדוע מציפות אותי מחשבות רעות?
מדוע אני מדמיינת סרטים נוראים עלי או על משפחתי?
מאיפה זה נובע?
זה יכול לקרות בכל סיטואציה שהיא.
תגובה בנוסח- "חשבי חיובי" לא תעזור. זה ראציונלי מדי.
דעתך בבקשה ועצה תתקבל בברכה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאוריה של פרויד.. בקטנה
ה04/06/2007קראתי פעם שפרויד אמר שבגלל שאנחנו לא מסופקים מהחיים שלנו / מקנאים בקרובים לנו ביותר וכד' בתת המודע אנחנו בעצם "מפנטזים" באופן לא מודע על לפגוע בהם אבל המודע שלנו מסנן את זה ומוציא את זה החוצה כדאגות כרוניות.... לא כ"כ עוזר אה?..
בכל אופן, אני גם סובלת מזה מדי פעם אני אשכרה מענה את עצמי במחשבות הכי מזעזעות על האהובים לי ביותר.. אני דווקא חושבת שזו איזו תוצאה של תלות שאנחנו מפתחים בקרובים לנו מעין "מה אני אעשה בלעדיהם?" שדוחפת תמחשבות האלו. הטריק הוא לשמור על קשר טוב, ולפתח במקביל חיים משל עצמך.. כי גם להם יש.
רק משתפת אותך במחשבות, מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי...
רונן דוד04/06/2007
לפעמים גם כשטוב לנו, אנחנו מדמיינים את הדברים הגרועים ביותר לקרובים שלנו,
זה רק מוכיח את הדאגה שלנו אליהם ולא שאנחנו מייחלים לדברים הללו שיתממשו.
תחשבי (ואני יודע שזה נדוש), כמה טוב לך עם הקרובים,
וכמה הם מעריכים ואוהבים אותך,
תשתדלי לזכור תמיד שמדובר בפנטזיות בלבד,
וטבען של פנטזיות בדרך כלל שהן לא מתממשות,
כי מקומן שמור לעולם הפנטזיה ולא לעולם המציאות.
זה גם טבעי שתהיי בחרדה שיקרה להם משהו וגם זה טבעי,
כדאי לבדוק איתם מאיפה זה נובע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לחשוב הגיוני...
סיון04/06/2007אולי קרה לך משהו בעבר, משהו או מישהו יקר שאיבדת, וזה משפיעה עליך. אולי זה נובע מהפחד שלך לאבד אותם.(את הקרובים לך)
אלו יכולים להיות גם תוצאות של סרט רע למשל שראית וממש "נכנס לראש שלך".
גם לי קורה כך מידי פעם(כמו שאני בטוחה גם לאחרים). כמו שכבר אמרו, זה טיבעי.
אני באמת חושבת שעליך לשקול לדבר עם אדם שאכל לשכנע אותך להבין שזה לא נכון, ושום דבר רע לא יכול ליקרות(קורים הרבה דברים בכל רחבי העולם, בינהם גם טובים וגם רעים. אך אף אחד לא אמר שדווקה לך/ למישפחתך צרכים לקרות דברים רעים)
חוץ מיזה תחשבי בצורה הגיונית, ותגיעי למסקנה שאלו הם דברים לא נכונים. אימרי זאת לעצמך.
כמו כן אולי תנסי למצוא תחביב(hobby), שאת אוהבת לעסוק. תעסיקי את עצמך בדברים אחרים וטובים, דברים שאת אוהבת.
אני ממליצה לך אולי לצפות בסרטים מצחיקים, משעשעים, או סרטים שאת ממש אוהבת, השתדלי שלא יהיו עצובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי ביותר!!!
אמא06/06/2007אני בת 28 אמא לילד 1 בן שנה+8.
ויש לי חלומות ומחשבות של סרטי אימה ממש.
בהתחלה חשבתי שאני פשוט קצת לא נורמאלית אך לאחר שיחות עם חברות ובנות משפחה שהן אמהות נוכחתי לדעת שזה חלק מלהיות הורה.
האהבה ללא תנאים הדאגה האין סופית לא משנה באיזה גיל הילדים וכמה חייך מאושרים , הדאגה להם תמיד תהיה שם.
לא קל להיות הורה , הדאגה הזאת לילדים זה משהו מטורף, והבנתי שכל החלומות והמחשבות מגיעות ממקום של דאגה אין סופית.
כאשר אתה אוהב מישהו מאוד צפים הפחדים שחס וחלילה יקרה להם משהו רע. כיום אני לומדת לעצור את עצמי ולומר לעצמי שזה רק בראש ומנסה לחשוב על דברים אחרים שלא קשורים. לא תמיד זה עוזר אבל אני יכולה לומר לך שהכי חשוב זה לא להפוך לפרנואידית ולהגביל את האהובים עלינו בגלל הפחדים שלך ולהמשיך לחיות ולהתמקד בדברים שגורמים לך לאושר.
לומר לך שזה יפסיק לא אוכל , תלמדי לחיות עם זה ואל תתני לזה להשפיע עליך.
לפעמים המחשבות היו צצות לי כאשר אני נוהגת לעבודה או בבוקר מוקדם וגם לפני השינה, כמו כן גם בחלומות וסיוטים שמעירים אותי בלילה.
וכשזה קורה הייתי יושבת ובוכה כמו ילדה קטנה כאילו מה שחשבתי קרה.
לפעמים אני חושבת שלהיות הורה זה פשוט לא אנושי...
אבל זה חלק מאוד קטן בחיי כי למדתי לא להיכנס לזה והבנתי שזה מאוד טבעי וקורה כמעט לכל אמא."הדאגה".....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון מסכימה איתך...
אמא06/06/2007סיוון לגבי סרטי אימה.
אני הייתי אוהבת סרטי אימה וצפיתי בהן המון עוד מגיל צעיר, מה שגרם לי להמון מחשבות אכזריות ומפחידות על בני,חבל שאימי לא עצרה את זה כל עוד יכלה, זה בהחלט משפיע, ולכן כיום אני לא צופה יותר בסרטים מהסוג הזה כי הבנתי שזה גם תורם למחשבות הרעות.
יש לסרטים האלו השפעה רעה מאוד וההשלכות הן גדולות בעיניי, אנשים לא מבינים את זה לפעמים ואומרים "זה כולה סרט" אבל זה חודר ויושב במוח וכאשר אתה דואג אתה מדמיין את הדברים הגרועים ביותר שלפעמים רק בסרטים האלה יש.
אני יודעת שבני לא יצפה בסרטים מהסוג הזה כל עוד הוא בשליטתי.
אני חושבת שכהורה בהחלט אפשר וחובה להגביל את שעות הצפייה "בקופסא הארורה" הזאת וגם לסנן תוכניות וסרטים לא מתאימים!!!
הטלויזיה בזאת רק מנוונת והורסת. אפילו פרסומות עם רמזים סמויים גורמים לנזקים לילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר עליי בדיוק אותו דבר..
רחל06/06/2007שלום טל...
אני לא יודעת אם זה יעזור לך, כי אני בדיוק במצב שלך ויותר גרוע... קראתי את מה שכתבת ודמעות הציפו את עיניי, זה תקופות לפעמים זה בעוצמה חזקה או קצת פחות, אודה לך אם תספרי בכל זאת איך את מתמודדת עם זה בחיי היום יום, אני כבר חודש בסרטים, זו היתה תקופה רעה ששמעתי כל מיני דברים זוועתיים בחדשות והתחילו לי פחדים שאני לא מצליחה להשתחרר מהם ואני בתקופה לא טובה, ד.א. אני בת 32 ואמא לילד בן 11.5 שכל הזמן רק רק דואגת לו ולבן זוגי ולפעמים אני מרגישה שזה משתק אותי.. אודה לתגובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעתarh02/06/2007
שלום,
לפני כשנתיים הכרתי בחור נחמד והוא אמר לי שיש לו חברה הוא לא שיקר אותי ואז אני אמרתי לא שלא אכפת לי כי גם לי יש חבר שנסע לארה"ב להשלים לימודי רפואה לאחר מס' חודשים החבר שלי חזר אליי מכוון שהוא היתגעגע אליי ונתנו לו להשלים את הלימודים בישראל והבחור היתחתן והחבר שלי חזר היה בזמן .
אחרי מס' חודשים טלפון מאלי הבחור הנשואי שואל אותי אם בא לי להיפגש איתו ניפגשנו והוא סיפר לי שיש לו בעיות בנישואים ולי גם היו ימים עצובים מכוון שאבא של החבר שלי נפטר והוא נסע שוב ושוב שננו הינו זקוקים לתמיכה
הינו ידידים כמו שני פסיכולוגים אחד לשני כול אחד סיפר את בעיותיו
הנישואים שלו הלכו וניכשלו והיתחלנו יותר מידידם כול מתי שהוא רב עם אישתו אני הייתי פנוייה בשבילו בסוף הוא קיבל גט.
חשבתי שהחברות בננו תיתחזק אבל הוא פרס כנפיים ויצא עם בחורות אחרות דרך האינטרנט
הבעיה
עכשיו הוא מקיר מלא בחורות ונראה לי שהוא יותר איתם
הוא לא מיתקשר אליי יום יום פעם בשבוע הוא ניזכר שיש מישהיא שמחכה לו .אנחנו לו ניפגשים לא בשישי שבת לא בחגים
אבל כשאני מתקשרת אליו הוא לפעמיים מסנן אותי
ואני איתו יש לו מלא טלפונים והוא מסנן אותם כאני איתו
מה עלי לעשות???
דבר נוסף הלוואתי לו סכום כסף לא קטן והוא עדיין לא החזיר לי אותו
איך אני מבקשת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את חייבת להחליט.
אמא03/06/2007את צריכה להחליט את מי את רוצה, אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אם את רוצה את הבחור שהתגרש - אז תאמרי לו מה את מרגישה ותראי אם כדאי לך בכלל להיכנס איתו לקשר ואם הקשר איתו עושה לך יותר טוב או יותר רע.
לגבי הבחור שאיתך , נראה שאת לא ממש אוהבת אותו עצתי לך היא להיפרד ממנו אפילו אם הבחור השני לא ירצה להיות איתך.
"את רוקדת על שתי חתונות" ובסופו של דבר שלושתכם עלולים להיפגע מזה בדרך זו או אחרת.
אני מציעה שתקחי פסק זמן משניהם כדי להחליט מה את באמת רוצה ועם מי את רוצה להיות!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכסף!!!
אמא03/06/2007לגבי הכסף תאמרי לו שאת זקוקה לו , את לא צריכה להתבייש לווית לו והוא צריך להחזיר לך.
תאמרי לו בצורה ברורה ופשוטה : מה עם הכסף שאתה חייב לי, אני צריכה אותו. זה הרגשה לא נעימה אבל זה שלך והוא זה שאמור להרגיש לא נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבקשת את תעתכם!סיון01/06/2007
ראשית כל אני רוצה להגיד שמה שקרה לי זה אולי לא כזה חשוב/ נורא, אך בכל זאת זה מציק לי.
היום, קרא מיקרה שדיברתי מאחורי גבה של חברה טובה, ביקרתי אותה על מעשים ודברים אך לא אמרתי אליה עצמה משהו רע. אך למרבה הצער היא שמעה אותי ומאוד נעלבה וניפגעה, (ובצדק.)
אני מאוד מיצטערת על הדרך שבה היא גילתה אך לא על מה שאמרתי. כי שוב זה לא משהו נגדה. אני מאוד אוהבת אותה, ולא רציתי שכך זה יקרה. כאשר חזרתי הביתה, היתקשרתי לדבר איתה והיתנצלתי. היא אמרה שהיא סולחת אך זה בהחלט לא נישמע כך.
מה אתם חושבים?
מה אתם מיעיצים לי לעשות בקשר לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לצייין...
סיון01/06/2007שחכתי לציין שהיום אני אמורה להיפגש איתה ועם עוד חברות ואיני יודעת כיצד לעמוד לידה.
אני מבקשת עם אוכל לקבל תגובות בהקדם ההפשרי. אני צריכה לצאת בערך ב-4
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת התכוונתי לדעתכם. תודה
סיון01/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי להתנצל שוב פנים מול פנים.
אמא03/06/2007באמת לא יפה שלא אמרת לה באמת מה את חושבת, ושהיא שמעה זאת כאשר אמרת למישהו אחר, זה מעליב , ואם את מחשיבה את עצמך חברה טובה את צריכה לדעת לומר לה דברים גם פחות נעימים. חברות טובות מסוגלות לומר את האמת בפנים (בגישה חיובית ובונה) גם אם היא לא כל כך נעימה, וגם לשמוע ביקורת על עצמך.
בכל אופן לדעתי את צריכה לשבת איתה פנים מול פנים ולומר לה שאת ממש מתנצלת על שפגעת בה ועל זה "שריכלת" עליה ולומר לה שהיית צריכה לומר לה בפנים את מה שאת חושבת עליה. ותבטיחי להבא לומר לה את אשר בליבך ולהתנצל מכל הלב ולומר לה שלא התכוונת לפגוע בה. ולהבא באמת תעמדי מאחורי המילים שלך. לגבי היום בארבע נסי להיפגש איתה לפני שתפגשו את החברות הנוספות כדי שלא תרגישו מתח ביניכן ותוכלו להנות ולפתור את הבעיה.- זו דעתי וזה מה שאני הייתי עושה.
עצה נוספת- גם אם יש לך משהו על הלב על חברה מסויימת אף פעם אל תשתפי אדם אחר - בואי ותגידי לה ישירות ואם אין לך מספיק אומץ לעשות זאת אז עדיף שתשמרי לעצמך במקום לספר לחברה אחרת. ואם את צריכה לספר למישהו דברי עם אמא.(היא החברה הכי טובה בעולם).
כמו כן יש גם את הפורום הזה. בהצלחה , מקווה שתסלח לך מכל הלב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא!
סיון03/06/2007רציתי להגיד לך תודה על העצה. אני חושבת שאת בהחלט צודקת וצדקת, הבעייה היא שהיא לא כל כך רוצה ליסלוח(אולי בצדק), למרות שכבר ביקשתי סליחה יפה.
אני אנסה שוב.
תודה על שהגבת, ויעצת לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא נפגעה
אמא04/06/2007אני שמחה שיכולתי לעזור.
אני חושבת שהיא נפגעה מאוד , תני לה את הזמן לעקל להרגע, ודברי איתה שוב. אם היא חשובה לך באמת והיא חברה טובה , אל תוותרי עליה, תילחמי גם אם זה אומר שתצטרכי להתנצל 20,000 פעם.כי אחרי הכל אפשר להבין אותה וחברה טובה לא מוצאים בכל יום.אז תני לזמן לעשות את שלו ולא לוותר או להתייאש.... בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא!
סיון04/06/2007היום דיברתי איתה. אמרתי לה כל מה שאני חושבת,ועל כך שטעיתי והתנצלתי שוב. היא סלחה לי לבסוף ןאני מש שמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
אמא05/06/2007איזה כיף לשמוע שדברים מסתדרים בסוף.
אני שמחה בשבילך אל תשכחי ללמוד לקחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב זה לדבר ולהסביר...
רונן דוד03/06/2007
ברוכה הבאה לחיים,
לפעמים יש אנשים שמדברים מאחוריי הגב והדברים מתגלים,
כאן היא שמעה אותך,
הכי טוב זה לגשת ולהסביר לה למה התכוונת, בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להגיד תודה
סיון04/06/2007תודה לכם שהגבתם ועזרתם. עכשיו לאחר שהשלמנו אני מרגישה הרבה יותר טוב.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח שעזרנו...
רונן דוד06/06/2007
לפעמים בכל זאת העצות שלנו שוות משהו, אה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמאl_ronit@smile01/06/2007
שלום אני אמא לשלוש בנות קטנטנות ומקסימות -הבכורה בת 4 וחצי האמצעית בת 2 וחצי והקטנה בת שלושה שבועות
מזה זמן רב שמשתלטת עליי "יישות אחרת" ואז אני מאבדת את הסבלנות בגלל דברים קטנים
אני לא מסוגלת להתמודד עם התחצפות עם בכי מיילל ואז אני צועקת עליהן ולפעמים אני אפילו מפליקה להן-אני יודעת שמה שאני עושה אינו נכון ואינו בריא כי הן רואות אותי ומחקות אותי אבל ברגע האמת כאילו מישהו אחר משתלט עליי ואני נותנת לכעס לעשות בי כרצונו אני מרגישה חוסר אונים כי במשך היום אני עושה חעצמי שטיפות מוח שמה שאני עושה לא נכון ושזה יפגע בהן לטווח הארוך ואני גם בוכה בגלל זה לפעמים אולם ברגע האמת כאילו הכל נשכח ואם אני לא אצעק ולא אתבטא לא יפה ואפילו אפליק אני לא ארגע
אנא עזרו לי אני מאגישה שאני מאבדת את הבנות שלי ואת השפיות
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא יקרה,
תקוה02/06/2007תנסי לחשוב ולהזכר, למה באמת את מאבדת שפיות,
אולי זה בגלל דברים שקרו לך בעבר? אולי זה חלום שמתנפץ למול עיניך? אולי הציפיות שלך מעצמך מאד גבוהות?
לי זה עזר קצת שניסיתי לראות מאפוה זה מגיע לי, וכשאני כועסת אני מזכירה לעצמי בכח שזה בסך הכל ילד שלא יודע הכל ולא מבין הכל , כך זה קצת מרגיע, ואז אני מהר מהר מחבקת את הילד שלי. ולאט לאט הכעס נשכח.
אח"כ אני מנסה להכנס לנעליים שלו ולהבין מה עומד מאחורי ההתנהגות,
ואז אני מחבקת שוב ושוב.
כשמניקים אהבה לידים הם קולטים. וחוץ מזה אני תמיד מסבירה לילד שלי שלאמא מותר קצת לכעוס אבל היא תמיד אוהבת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יקרה...
רונן דוד03/06/2007
אני לא מבין איפה האבא בתמונה ?!,
לדעתי את חייבת לפרוק את הכעסים בדרכים אחרות,
אני ממליץ על ספורט ו/או חבר טוב או בן משפחה,
את חייבת לספור עד 10 לפחות לפניי שאת מגיבה כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה דיכאוןניסים31/05/2007
מי יכול לעזור לי אני גר בצפון מעלות אני מיתפוצץ כבר מהריקנות ומההרגשה שאני כזה ומרגיש שזה לא יעבור ולא אחזור להיות כמו פעם כאילו אין מי שמבין אותי ורוצה להיות בבית ולא ליראות אף אחד וגם בבית יש לי את התחושות האלה ומתוסכל וגם לא יודע להגדיר מה אני עובר ובאמת סובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה שלי...
רונן דוד04/06/2007
אם אתה יכול, אוליתעבור לעיר שיש בה יותר מה לעשות,
אולי אזור המגורים שלך לא מייטיב איתך,
אולי תעבור לגור בנהריה ותצא מהריקנות, מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ודיכאוןניסים31/05/2007
אני מישתמש בקלונקס אני מנסה להיות רגיל בעבודה וכול הזמן יש לי חשששות של חרדה ופחד דברים שעשיתי בעבער בקלות ושמחת חיים זה כבר 8 חודשים שלא מסוגל להינות לישמוח כול הזמן דומע אני אלמן מיזה שנתיים אבל יש לי שלושה ילדים גדולים 24 21 17 ואני מרגיש כול הזמן סתם במחשבות והראש כול הזמן עסוק במה יהיה למאות שאהי מנסה לידחוק ולהרגיש רגיל אבל זה משגע איתי למה אני רוב הזמן חסר ביטחון ופחד פנימי רוב הזמן אין מוטיווציה של עבודה ונעדר מהעבודה אני בן 44 ונימרס לי ליחיות בצורה כזאת לא יודע מה לעשות והייתי בטיפול ולמרות זה לא בא לי שיפור תמיד ריקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ודיכאון
ניסים31/05/2007מה שמפליא אני לא יודע להסביר את ההרגשה שלי אבל ראיתי מה שרון כתבה זה בידיוק מה שאני חש ומרגיש אני מבין אותה גם אני חסר אונים מהתופעות האלה וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסים שלום!
סיון01/06/2007אני מציעה לך, לבדוק אולי יש משו שגרם לכך!
תנסה לחזור אחורה בזמן, ופשוט תיבדוק. אני לא חושבת שאנשים כבר לא רוצים להימצא בקרבתך או בביתך, אלא זה פשוט משהו שאתה חושב מיבפנים. אולי בגלל שעברת שינוי כולשהו?
תנסה להירגע ואני מציעה שתלך לאיש מיקצוע. איני מכירה אך הנך יכול ליפנות לאנשים שבפורום. אולי הם יודעים למי כדי לך ליפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להודעה הקודמת
סיון01/06/2007שככתי לציין, אם אמרתה שאתה מרגיש מה ששרון מרגישה, אז אולי תיקרא גם את מה שכתבתי לה.
אולי זה יעזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
סיון01/06/2007מיצטערת שלא כתבתי בהודעה הקודמת אך אולי גם תיקרא את מה שרשמתי להגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב שלב...
רונן דוד03/06/2007
תנסה לפרק את הבעיה לגורמים,
ולפתור אותם אחד אחד,
אי אפשר לבלוע את העולם בואת אחת,
תפרק את הבעיות לגורמים ותראה איך אתה פותר אותם.
אני ממליץ לך לגשת לטיפול שיעזור לך בכך...
אתה מוזמן לקרוא את המאמרים באתר שלי, אולי הם יחזקו אותך:
www.rbooks.co.il
ותיכנס למדור המאמרים באתר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החבר של החברהNo NaMe30/05/2007
היי זוכרים אותי??
אמרתי שאני אשוב ואעדכןן...
אווקיי אז ככה..
הבנתי שאני אוהבת את חבר שליי ו... לחבר של חברה שלי הרגשתי כנראה רק חיבוב בין ידידים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי, אני שמח מאד !!!...
רונן דוד04/06/2007
אני שמח שהסתדרו לך העניינים,
תודה שחזרת לעדכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחיר מוזלשי29/05/2007
סטודנט לתואר שני בפסיכולוגיה נותן יעוץ למתבגרים בעלות הגיונית. ניתן לשלוח מייל לפנייה ובקשה לפרטים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במייל [email protected]
שי29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמא29/05/2007
יש לי גיסה שכל הזמן משווה ביני לבינה, בין בעלי לבעלה, תחרותית מאוד ומשווה בכל דבר כמו כן גם משווה בין בני לבנה בנה בן 3 ובני בן 2 בני כמעט תמיד איחר בהתפתחותו בזחילה, בדיבור ובהליכה ואילו בנה מפותח מאוד , זחל הלך ודיבר בגיל צעיר מאוד.ההשוואות נעשות בצורה מתוחכמת ומניפולטיבית בכדי לגרום לי להרגיש רע, בנה הוא ילד חכם ונבון ויש לו התפרצויות זעם רבות האופייניות לגילו ואילו בני ילד שקט ורגוע ,נבון מאוד ונוח להפליא, יש מן תחושה שהיא מנסה להתנצל על התנהגות בנה כי כל הזמן היא אומרת שככל שילד עקשן יותר ומנסה יותר את הוריו הוא חכם יותר תוך רמיזה שבנה חכם מבני .
זה מתבטא בהמון תחומים תמיד ניסתה למצוא מה דפוק אצלי בבית כדי להתנחם בצרותיה שלה. כמו כן יש לציין שניסיתי פעמיים לשוחח עימה בצורה רצינית בשיחה יזומה מראש ואמרתי לה את כל אשר היה על ליבי , ההרגשה מהשיחה היתה התחמקות והתכחשות וחוסר הבנה לרגשותיי, למרות שבסופה התנצלה אם פגעה בי אך הדברים לא השתנו כלל ייתכן וזה באופי שלה ההתנהגות הזאת, הייתי מספרת לה הרבה דברים בעבר והיא היתה נוהגת לנגן על זה (כשרצתה "להכניס לי" כמו שאומרים) היא טיפוס שאצלה (לפי דבריה בלבד) הכל טוב הכל מושלם , בעל הכי חרוץ הכי טוב, ילד הכי חכם , והיא הכי טובה וחכמה, דברים אלו נאמרים לרוב כאשר הייתי מספרת לה על צרותיי והיתה אומרת "לא אצלי זה לא ככה" במקום להיות חברה ולנחם, היתה מוסיפה אש למדורה וגורמת לי ברוב טיפשותי למריבות עם בעלי ולרגשות חוסר ביטחון בעצמי ולגבי האמהות שלי, כיום אני משתדלת שלא לספר לה מאום , למרות שאנחנו גרות מאוד קרוב זו לזו ולפעמים אני מתפתה לספר לה דברים.איך מתמודים עם דבר כזה? מה עלי לעשות האם עלי לדבר איתה שוב? כי כבר ניסיתי ולשווא, האם כדאי שאעמיד אותה במקומה כאשר זה קורה? או שעלי להתרחק ממנה כי היא עושה לי רע.לגבי ההתרחקות זה קצת בעייתי כי היא משפחה וגרה 6 בתים ממני באותו מושב. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה הקודמת
אמא29/05/2007שכחתי לציין שאני טיפוס הכי לא קנאי בשום דבר, יש בי קנאה בריאה מאוד ונורמאלית, אני יכולה לספר שבעלי גרוש ללא ילדים ועדיין בקשר עם גרושתו, טלפונים בחגים וימי הולדת וכאלה ולא מפריע לי, אני די בטוחה בעצמי, וגדלתי עם 2 אחים בנים קטנים ממני, חונכנו לחיות יחד ולהתחלק בכל, לא זכור לי מימי מצב של קנאה חזקה במישהו, חוץ מקנאות נורמלית כפי שקיימת בכל אחד.
ולהבדיל ממני גיסתי היא טיפוס קנאי מאוד לבעלה וגם לאחיותיה, היא רכושנית מאוד ובזה היא גם מודה.
לכן אני יודעת שהרבה מההתנהגות שלה היא כתוצאה מקנאה וחוסר ביטחון עצמי, רגשי נחיתות וכאלה....
אשמח לשמוע תגובות מקצועיות וגם שלכם החברים בפורום זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מקווה שאוכל לעזור לך
סיון29/05/2007כמו שאת מתארת פה, אינך מרגישה כל כך בנוח איתה ואפילו אינך "אוהבת" אותה כל כך. אני מבינה אותך וכן מבינה כי המצב די מסובך, היות, ואינך יכולה כך סתם להיתעלם ממנה. בנוסף למה שאמרת, אינך יכולה לדבר איתה בצורה נוחה וברורה, והיא לא כל כך מקשיבה לך.
אני מציא ראשית שתיראי האם יש לה סיבה מסוימת לעשות זאת, ועל תמהרי להגיד לעצמך לא, פשוט תיבדקי. אם תימצאי אני מציעה לך לדבר איתה על הסיבה ואולי זה יכול לעזור. אם לא תימצאי סיבה את יכולה בהחלט לדבר איתה ולעמוד על שלך, כן, כן, אם היא אינה מבינה בשיחה נאותה, אז פשוט תבאירי לה את הדברים במילים אחרות(ואולי, אם יש צורך) בטון אחר.
ושוב כמו שאמרת, אם היא אינה נאה לחברתך ואינך מיסתדרת איתה כל כך, אז אינך צריה להיות בחברתה. אם אפילו לאחר שדיברת איתה וזה לא יצליח אז תנסי כמו שאמרת, "להיחמק" ולהראות לה או להגיד לה שינך רוצה בחברתה. פשוט תדברי איתה באופן ממש רציני.
אני רק רוצה לומר לך שאין לי שום הכשרה מיקצואית, אך אני אומרת לך כאו את דעתי. את מה שאני הייתי עושה אילו היתי במקומך. אם זה ניראה בעיניך אז איך שאומרים:"לכי אל זה", אני מקווה שזה יעזור לך ובאמת רוצה לטובתך. אבל אם את מרגישה שבכל זאת את רוצה להיות בחברתה אז תישארי, אבל פשוט תעשי את מה שאת רוצה, את מה שטוב לך. מה שבסדר מיבחינתך, והכל יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא היקרה
תקוה29/05/2007גם לי יש גיסה שחוקרת כל היום ומשווה ולא גומרת להשוות.
התחלתי בשיטת "האמנים", כרגע זה עובד.
קודם כל אין לי הרבה קשר איתה, זא"מ התרחקתי ממנה בכונה תחילה,
ומה שהיא שואלת - "אני לא זוכרת" ו"יכול להיות"- כך הם תשובותי.
ואפילו אני מסובבת את השיחה לדברים אחרים, לפעמים אני לוקחת אומץ ושואלת אותה חזרה את השאלה ששאלה.
גיסה לא יכולה להוות חברה טובה כשהיא משווה ולא מטה אוזן קשובה. חפשי לך חברה טובה אחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא30/05/2007תודה לך , חבל שזה צריך להיות כך, אבל עם כל הצער את צודקת לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון בקשר לתגובתך
אמא30/05/2007האמת היא שאני כן יכלה להניח את הסיבה להתנהגותה, זה משהו שקשור בילדותה ובדרך בו חונכה, הוריה גרושים ואמא שלה התחתנה מחדש והביאה ילדים נוספים כשהיא היתה קטנה ממש וייתכן שהיו העדפות מצד האבא הלא ביולוגי והוריו (כלומר סבא וסבתא הלא ביולוגיים) ויכול להיות שזה מה שיוצר אצלה את ההתנהגות הזאת.ישנם עוד דברים רבים נוספים שקשורים למשפחה שלדעתי קשורים מאוד ולכן אני לא משלה את עצמי וחושבת שבשיחה נוספת היא "תשתנה" כי היא פשוט כזאת.האמיני לי שניסיתי לחשוב עם עצמי מה הסיבה וזה הדבר היחידי שנראה לי הסיבה, אפילו ניסיתי לעשות בדק בית ולראות אולי מה לא בסדר איתי ולהעמיד את עצמי במקומה, אני אדם עם תובנה ענקית ומסוגלת להזדהות ולהבין רגשות של האחר ולא מצאתי משהו שאני גורמת להתנהגותה, מעבר לכך זה קורה לה גם עם חברות אחרות, לא מסיפוריה, אלא ממקור מהימן אחר.
אינני חושבת שהיא רעה ושהיא עושה זאת בכוונה תחילה בכדי לפגוע, היא פשוט חסרת טקט ולא מבינה את ההשלכות של מה שהיא מוציאה מפיה.
לכן אני לא יושבת לדבר איתה שוב, אני פשוט אעמיד אותה במקומה באותו הרגע כשהיא פוגעת, ואתחמק ככל שאפשר מלהיות בקרבתה יותר מדי.פעם עשיתי משהו שעבד מאוד והיא הבינה את עצמה אבל הפסקתי עם זה כי זה גרם לי להרגיש לא טוב עם עצמי.
היינו יחד והיא שאלה אותי משהו על בעלי וידעתי שהיא חיפשה בתשובתי משהו לא טוב, אז שאלתי אותה בחזרה " למה את רוצה לדעת"? והיא נעתקה ולא הבינה מאיפה השאלה וזה גרם לה להרגיש חטטנית בשאלתה. והיא שתקה ובזה נגמר אבל אני הרגשתי שפגעתי בה, כי אנחנו היינו מדברות על הרבה דברים ופתאום אני מסרבת לדבר.
האמת שבתוך תוכי אני יודעת מה אני צריכה לעשות (מה שרשמתי לך קודם) פשוט רציתי חוות דעת נוספות,ואשמח לקבל גם חוות דעת מקצועיות בכדי לדעת שאני פועלת נכון ולא פוגעת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע גם תגובות מקצועיות....
אמא30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלמה עם עצמך
תקוה30/05/2007זה הכי חשוב לחשוב שמה שאת עושה זה הכי נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף תגיעי למעשה הנכון
סיון30/05/2007אני בטוחה שבסופו של דבר תדעי מה לעשות ותגיעי לדר/המעשה הנכון ביותר. וגבי זה שאמרת שאת חושבת שאת פוגעת בה, אני מניחה שאתה בהחלט יכולה להחזיר לה שאלות, כדי שתבין שהיא מחטטת קצת יותר מידי, אך בצורה יותר עדינה. את מבינה.
מקווה שהכל יסתדר. סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מי שיענה לך תשובה מקצועית
שירי26/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מי שיענה לך
שירי04/07/2015דווקא עכשיו יש מי שיענה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד תמידירחל29/05/2007
לכל מי שחושב שיש לו איזה דרך להתמודד עם זה...
אני בת 32 אמא לילד בן 12, מאז ומתמיד הייתי טיפוס פחדן וסבלתי מזה, בילדותי דאגתי יותר מידיי להוריי ולאחיי, גדלתי, ילדתי ומאז אני כל הזמן בתחושת פחד לגבי בני ובמיוחד מאלימות, אני כ"כ דואגת לו שזה כבר פוגע לי באיכות חיי, כל מקום שאני הולכת אני מדמיינת איזה מצב מטורף, של קטטה, רצח איומים וכאלה, כל הזמן הפחד הזה רודף אותי כמו צל וגורם לי למחנק בגרון, (פחד רק בקשר לבני וגם לבן זוגי) כל הזמן אני פוחדת שהוא לא יריב, שלא ירביצו לו שלא יפחד. יש תקופות טובות יותר ויש פחות, אבל תמיד זה קיים, איך מתמודדים עם זה? איך חיים עם זה אני תמיד מדברת לעצמי ואומרת , תעזבי מה שיהיה יהיה, אלוהים גדול, פחד לא ימנע כלום רק גורם לסבל, בראש אני יודעת שזה נכון אבל מהראש ללב זה נתקע לי בגרון.. ובנוסף יש מישהו באזור מגוריי, טיפוס מפוקפק שלאחרונה (שנה) מביט בי במבטים לא רגילים, אתמול הוא סתם דיבר איתי שאני הייתי ברכב והוא עבר ואמר שישלח לי את הטלפון, אח"כ הסתובב ואמר ש"תדעי הפנים שלך תמיד מולי.. זאת תופעה" ומאז אתמול זה ממש מטריד אותי, מה לעשות עם זה? להתעלם? לומר שאני נשואה ושיניח לי למרות שאני עדיין גרושה) איני יודעת כיצד לנהוג, אני גם פוחדת מטיפוס כזה, וכרגיל זה מעצים פי מאה את מצבי הנפשי ואני מרגישה שכולי אחוזה פחד, אודה לכם אם יש למישהו איזה דרך איך יוצאים מזה? אני מרגישה שאני מתייסרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוב על דברים טובים.
סיון29/05/2007לכל אדם יש בעיות ופנטזיות כל עוד הוא חי.
אני גם מכירה את התחושה הזו, ובערך "ניגמלטי" מימנה.
הכל פה קשור ותלוי בך. את היחידה שיכולה לעשות משהו. היות ואמרת שזה מאז שהיית קטנה אז אולי זה ניהיה לך כמו "הרגל" כמו דבר שכבר היתרגלת עליו, אך כימעט תמיד יש פיתרון.
אני מציעה לך לדבר עם בנך או אפילו לקחת אותו לטייל (בקניון בפרק, או לאן שאתם אוהבים ללכת) כמו יום כיף בערך(וזה כמוון אם אין בינכם קשר פתוח), ולשוחח עימו על הדברים שלו ל"חקור" עליו יותר(וזה שוב בתנאי שאת לא יודעת, או לא כל כך בטוחה) ופשוט תנסי לסמוך עליו, כמה שזה יהיה קשה. כך בעצם כאשר תלכי ברחוב, ויצוצו לך מחשבות כאלה, כמו שתיארת אז תחשבי על בנך, תחשבי על זה שהו כבר בוגר, עוד שנה בר מיצווה בעזרת השם, כבר ילד גדול. תנסי בכל כוחותיך לחשוב על דברים טובים ועל איך שהבן שלך מצליח, והכל טוב ויפה, ופשוט תיתחמקי מהמחשבה הרעה. תגידי לעצמך ש"אם תחשבי על זה, אז באמת יקרה משהו רע" ותידעי לך שזה נכון. הרי בסופו של דבר גורלו של כל אדם יגיעה מתישהו, זהו דבר טבעי לגמרי. תמיד, כל הזמן קורים דברים רעים אבל יחד עם זאת ג דברים טובים. את יצרת לעצמך עולם דימיוני מלא פחד שממש לא קיים. אל תיפחדי כל כך. באמת באמת תנסי לחשוב על הטוב כל הזמן במשך המון זמן. פשוט תפקידי על עצמך ומקווה ומאוד מאוד שזה באמת יעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
תקוה29/05/2007אני מציעה לך לפנות ליועצת או פסיכולוגית,
השיח את שבלבך ולקבל עצה שמתאימה לך,
פחד יכול לנבוע מהרבה סיבות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנונימית
ניסים31/05/2007אנא היתיחסי למה שרשמתי 4 הודעות שלא קיבלתי שום תגובה מאף אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד ניסים
תקוה31/05/2007מי אני שאוכל לענות לשאלתך,
אין שום תואר ושום כלום,
אבל נראה לי שלכיות לבד זה הכי הכי קשה.
מפחדת לייעץ לך,
אבל אולי כדאי לך להתחתן שוב??,
מקווה שלא פגעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך...
רחל30/05/2007תודה רבה..
אני יודעת את כל זה ולפעמים זה עובד ולפעמים לא, אני אמשיך לעבוד על עצמי כי אין בריריה אחרת... ובכל אופן תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית יקרה...
רונן דוד03/06/2007
את אמא בכל רמח איברייך,
ממליץ לך בחום להרפות אט אט את הרסן, לא בואת אחת,
תחשבי על שלבים לשחרור הרסן והביטחון יגיע איתם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביבליותרפיהמישל29/05/2007
אני כותבת הרבה, התעניינתי בביבליותרפיה ונראה לי שזה טיפול שיכול להתאים לי. הבנתי שזה טיפול שמיועד בעיקר לילדים, אתם מכירים מישהו שמטפל בשיטה זו גם במבוגרים (באיזור ת"א)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראפיה בכתיבה...
רונן דוד29/05/2007מישל יקרה,
אני אחד מהחסידים של התפישה כי כתיבה משחררת ומרפאה.
יש לכתיבה כוח עצום בהתמודדות עם עכבות שונות בחיים,
עצם שחזור ארועים שעוברים עלינו גם בתת מודע וגם כתוצאה מחלומות שחולמים,
אירועי עבר שחווינו, מאד מרפאה ומשחררת את הנפש.
העיסוק בנושא מאד מעניין אותי ואני שמח שהוא מעניין גם אותך.
מי יודע, תכתבי ואולי גם ייצא ספר בסוף (כמו שקרה אצלי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה קשה...ערן25/05/2007
שלום לכולם.
אני כותב לכם כאן מתוך תחושת ייאוש מאוד מאוד חזקה בה אני נמצא כבר קרוב לחודש ימים.
הסיפור שלי הוא אמיתי לחלוטין למרות שהייתי שמח אילו זה היה חלום ולא מציאות.
בתאריך 05/05/07, יום שאותו לא אשכח לעולם, שאלתי את אחותי שאלה:
"תארי לך שאת רוצה למלא טופס לוטו אבל את מתעצלת והמספרים שהתכוונת לסמן בטופס עולים
בגורל..... תארי לך איך תרגישי?"
אחותי, בלי שביקשתי ממנה, זרקה לי 6 מספרים ואת המספר הנוסף:
21,15,4,28,26,27 ומספר נוסף 9.
לא ייחסתי לכך חשיבות. יום למחרת עברתי ליד דוכן פיס וראיתי שהמספרים הללו עלו בגורל!!!
באותו השבוע הפרס הראשון היה 15 מיליון ש"ח (15,000,000). באותו שבוע זכה אדם אחד בפרס
הראשון. במידה והייתי ממלא את הטופס הייתי זוכה יחד עם אחותי ב 7 וחצי מיליון ש"ח (7,500,000) שהיו
מתחלקים ביני לבינה.
כבר 3 שבועות עברו מאז ומיותר לציין את הרגשתי:
נכנסתי לייאוש, קשה לי להירדם ומלא מחשבות חולפות לי בראש על הזכיה.
הייתי רוצה להיעזר בכם אם יש לכם עיצה לימים קשים אלו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט מיליונר...
רונן דוד29/05/2007
מבין את התחושה הקשה שלך,
זו תחושה שמופיעה בחיים כאשר אתה מחמיץ משהו שאם נהגת אחרת היית זוכה בו.
אין מה לעשות, צריך להמשיך הלאה ואולי כדאי שתתחיל למלא שוב לוטו,
כי מי יודע אולי ישחק לך המזל בפעם הבאה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ותן לאחותך תור או שניים למלא
אמא29/05/2007אולי יש לה מזל לאחותך .
מבינה את הייאוש שלך , החמצה גדולה להיות כמעט מליונר.
אני באופן אישי לא ממלאת טפסי לוטו/טוטו וכדומה גם כי אין לי כסף להימורים וגם כי אני מתאכזבת כל פעם מחדש. כי זהו סיכוי של 1 ל....
רק לפעמים כאשר יש פרסים ממש גדולים אז אני ממלאת וגם אז לפעמים.
עצתי לך היא לתת לזמן לעשות את שלו וזה ידעך , לשכוח אתה לא תשכח אבל תחושת ההחמצה אני מאמינה שתעבור ושתבין שככה זה בחיים....
עצה נוספת , לא להמר . ולא להתעסק בזה יותר מדי, כי גם אם תזכה יום אחד ואני מאחלת לך לזכות, ייתכן ותתאכזב הרבה יותר, אז ככה שבהימורים מהסוג הזה של 1 ל.. זוכה , האכזבות הן רבות יותר אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתיאאש- המשך הלאה
סיון29/05/2007תיראה ערן, החיים ממשיכים, וזה לא סוד. וכמו שאומרים, הזמן מרפא הכל. נכון, נכון שזה מאוד קשה ומאוד מבאס, אבל ברצינות תחשוב, אין מה לעשות כבר, לא. זה עבר חלף אין. כמה שלא תיתחרט עכשין וכמה שלא תיתייאש, אתה יודע שזה לא יעזור. זה כמו ליבכות על עוגה שנאכלה.
תחשוב כל זה כמו משהו שכבר היה , על תתיאש יותר מידי ועל תהרוס לעצמך את החיים. דיכאון זה לא דבר טוב. להפך תחשוב על דברים טובים , תמשיך לחיות כמו תמיד. תצא לבלןת תיהיה בחברה, אל תתיתן לאושר שבך ללכת. תישמור עליו טוב, טוב כי הוא מאוד חשוב. "לך תדע אם פעם אחת אחותך ניחשה אולי היא תצליח עוד פעם תנסה, אבל בחייך אל תיתאחזב כל כך אם לא תזכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט מליונר..
תקוה29/05/2007אתה באמת בטוח שאתה הייתה אמור לזכות????
אין אדם נוגע במוכן לחברו.
אם זה שלך זה יגיע אליך בכל מיני דרכים. אפילו לא בלוטו.
תתחיל להאמין באלוהים ותראה שתצא מהיאוש...
המון הצלחה ושמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
גלה29/05/2007הכסף הזה אולי לא היה מיועד להיות שלך, אם לא קיבלת אותו
אולי זה הזה יכל אפילו להרוס דברים מוסיימים, לגרום לאכזבות,
אל תראי את זה כחלום מושלם שנלקח ממך
אולי הוא בכלל לא היה הופך באמת לכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לכל המגיבים
ערן30/05/2007שוב שלום.
אני כותב כדי לומר תודה.
למען האמת, התחושה עדיין קשה.
קשה לישון בהרגשת החמצה כל כך גדולה ועוד יותר קשה להתעורר בבוקר.
מקווה שהזמן יעשה את שלו.
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)