מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב קל בלב ומסתמיםשאול בנר28/05/2010
בבדיקת אקו לב במאמץ נמצא
במצב מנוחה-דלף מיטראלי וטריקוספידלי קלים,
האם זה מסביר כאבי לב קלים ,
במצב מאמץ=שיפור גלובלי
קבעתי תור לקרדיולוג-זה יהיה רק בבעוד מספר שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קל
ד``ר רוברט הפנר28/05/2010הדלף שאתה מציין חסר כל משמעות ואינו גורם לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרבקה27/05/2010
מה המשמעות של מסתם אחד פתוח ולמה יכול לגרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/05/2010רבקה,
לא יודע, לדעתי לא שמעת או לא קראת טוב. נסי שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקמיכל27/05/2010
בת 49 סובלת כבר שנתיים מדופק חזק אבל סדיר 70 לדקה במאמץ עולה
מרגישה אותו עד לאוזן עם צמרמורת לפעמים ודיגדוגים באזור השד 24 שעות יש לי חולשה וסחרחורת מזה ועייפות יש לציין שאני בגיל מעבר האם זה שייך ?
עברתי אקו לב במאמץ תקין בדיקת בלוטת תריס תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי
ד``ר רוברט הפנר27/05/2010מיכל,
חסר איזה פסיק בשאלה. הדיגדוגים באיזור השד 24 שעות ביממה או החולשה והסחרחורת 24 שעות ביממה, או החלו לפני 24 שעות? או נמשך בעצם כבר שנתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירפורי לבעבד אלהדי סלו26/05/2010
שלום רב אני בת חמשים שנה עברו ארבע חודשים לילו מחזור דם ומאז סובלת מפופורי לב. עברתי בדיקתהולטר.והתשובה קדלקמן.הקצב הבסיסי:קצבסינוס.מהרות מינימלת:52 ממוצע לדקה.מהירות מקסימאלית:99 ממוצע לדקה.מהרות ממוצעת:64 לדאה. הערות\סיכום פעימות.מוקדמות פרוזדוריות. עד 12 בשעה פראסיסטולות חדריות שכיחות מאוד- עד 104 בשעה עים 42 קטעי ביגמניה. נרשמה שלישיה חדרית אחת עים מהירות 110 פ\ד שאר- ב.מ.פ .אבקש לדעת מאה זה קומר ואים יש לזה תפול והאים יש להפסקת המחזור קשר תודה מרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירפורי לב
ד''ר ריקרדו תובר27/05/2010עבד אלהדי סלו שלום
ק"ל לא קשור להפסקת מחזור ו אם צריך אפשר לטפל.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרפורי לב
עבד אלהדי סלו27/05/2010תודה דוקטור רשמתי תוצאות ההולטר השאלה מה הו סוג הטפול המומלצ ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- wrightward axisדניאל25/05/2010
שלום רב,
אני בחור בן 21, בימים האחרונים אני סובל מכאבים בחזה צד שמאל בין הצלעות בעיקר בלחיצה על האיזור....בנוסף זרמים בכפות הידיים ודופק מהיר....באקו לב הודגמה מפרצת של המחיצה הבין עלייתית ללא PFO....
מה משמעות הממצא בא.ק.ג (WRIGHTWARD AXIS) והאם זה מצריך טיפול כלשהו???
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל-AXIS
ד''ר ריקרדו תובר27/05/2010דניאל שלום
אין קשר בין שניהם ו לא צריך טיפול לבבי
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי נשימתייצחק24/05/2010
בן 55 אובחנתי כלוקה בסרטן הערמונית . התחלתי בטיפול הורמונלי. בחודש האחרון חלה ירידה הדרגתית בכושר וקושי בנשימה בפעולות בסיסיות..בברור שעשיתי אקו במאמץ נמצאו הממצאים הבאים: במנוחה אי ספיקה אורטלית , מיטרלית וטריקוספידלית טריוויאליות. דופק במנוחה -93 בשיא -158 .לחץ דם במנוחה 130/80 במאמץ 170/90. המאמץ הופסק כעבור 9 דקות.
אודה לך אם אוכל לקבל תשובה לגבי הממצאים ומה לעשות עם הקושי בנשימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי נשימתי
ד''ר ריקרדו תובר27/05/2010יצחק שלום
הכל נראה תקין אבל חסרים נתונים בתשובת אקו.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד בצד שמאל של החזה(קידמת החזה)שלי24/05/2010
שלום!
רציתי לשאול,אתמול בזמן שהיה בחנות התקופפתי קדימה והרגשתי כאב דוקר וחד לשניה בחזה.
נעצרתי לרגע וזה עבר.בחודש ינואר עשיתי אקו לב.יצא בסדר,עשיתי מבחן מאמץ גם היה בסדר.
הכוונה לשלילת אנגינה.השאלה מה זה הכאב הזה?האם זה ממקור לבבי?כדאי שוב לגשת לקרדיאולוג? לפעמים גם יש לי כאב לא חזק בזמן שיעול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קידמת החזה)
ד''ר ריקרדו תובר27/05/2010שלי שלום
לפי דעתי זה לא ממקור לבבי,אבל אפשר לגשת שוב לקרדיולוג.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתתפות בניסוי לקבלת רלקסיןהדסה22/05/2010
שלום רב,
אבי בן ה- 80 חולה באי ספיקה לבבית בחדר הימני, דבר הגורם ללחץ ראיתי ולירידה בתפקודי כליות כתוצאה מהמשתנים וכו'.
בשבוע שעבר הוצא לו לקחת חלק בניסוי בו יינתן לו רלקסין אנושי בבי"ח קפלן. התרופה בשלבי ניסוי.
מצד אחד מאוד היינו רוצים להקל עליו ומצד שני החשש גדול מאוד הרי הוא שפן ניסיונות
ברצוני לציין כי כרגע הוא די מאוזן מבחינת נשימות, לחץ דם ואפילו בצקות.
הוא במעקב גם בנפרולוגיה למרות ששם נאמר כי תמיד הלב קודם לראות.
מה עושים?
איפה אוכל לקרוא עוד על הניסוי הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רלקסין
ד``ר רוברט הפנר23/05/2010הכי טוב שתפני למי שהציע את המחקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהrelaxin
ד''ר ריקרדו תובר23/05/2010הדסה שלום
RELAXIN הוא הורמון המיוצר על ידי הגוף שיש השפעה על הלב בחולים עם אי ספיקת לב.
אבל זה תרופה שנמצא בשלב של מחקר בילבד.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מסתם בגיל 83רקפת20/05/2010
לאימי בת ה-83 התגלתה לפני כשנתיים היצרות במסתם האאורטלי.לפני מס' ימים אושפזה עקב פירפור.כרגע מיוצבת. הרופאים בבית החולים מייעצים ניתוח או הביתה.
הם טוענים שהניתוח מסוכן כמו גם ההחלמה.האם החלפת מסתם על ידי צינתור מסוכנת באותה מידה כמו ניתוח לב פתוח?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתם בגיל 83
ד``ר רוברט הפנר21/05/2010רקפת
אם התאזנה עם טיפול לפרפור, אולי לא צריכה ניתוח? הסיכון גבוה גם בהשתלת מסתם בצנתור עם אחוזי תמותה של בערך 30% בתקופה הקרובה לניתוח. מסתם בצנתור מיועד לאוכלוסיית החולים המאוד חולה בסיכון מאוד גבוה עם סכנת מוות מידית עקב ההצרות החמורה של המסתם. ניתוח "מינימלי" לא בא בחשבון לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהירdoritna20/05/2010
שלום,אחרי ניתוח להוצאת בלוטת התריס אני סובלת מאד מתחושת דופק מהיר. בפועל ,במדידת הדופק אני לא רואה שינוי אבל התחושה היא שהלב עומד לצאת מבית החזה. ההתקף הוא של כמה דקות ואחריו יש תחושה של עייפות מרובה.
אני מטופלת באלטרוקסין 100 מ"ג ביום כמו כן מטופלת באמלו 10 וקרדילוק בגלל לחץ דם גבוה.
מהי התחושה של הדופק? ממה זה קורה? מה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר21/05/2010הנתונים שאת מספקת אינם מאפשרים איבחון, סיבה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזהדביר19/05/2010
שלום
אני בן 27,יש לי באזור מסויים בחזה,צד שמאל כאבים,גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ.
אם אני נוגע באזור ,קיים לי כאב .בעת מתיחה של הבטן ,הגב.מתיחות של כל האזור.
אני מרגיש את הכאב גם כן.הכאב לפעמים מקרין ומגיע לי עד לצוואר,ובאזור סיום הצוואר צד שמאל מלפנים,גם כואב לי בעת לחיצה עם היד.האם זה יכול להיות שרירים תפוסים ואולי אפילו דלקת? או שזה יכול להיות גם חס וחלילה משהו של הלב. למרות שבעת נגיעה האזור כואב לי.
בתודה
דביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה הבעיה לא בלב
ד``ר רוברט הפנר21/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ה MRI והלב ???שוש18/05/2010
שלום רב, אני עברתי ניתוח לפני שנתיים החלפת מסתם אורטלי לביולוגי בת 58 .
לפני כשנה הנורולוג ביקש לבצע MRI ראש ומאז הרגשתי לא תקינה.
השאלה שלי האם הMRI ואו הזריקה יכולים לגרום לפגיעה בשריר הלב???
ומה אתם מציעים לעשות
ביצעתי אקו לב M-MODE_MEASUREMENTS
AORTA
ROOT............................ 3.30 CM
CM
ASCENDING 3.80 CM
CM
ARCH CM
CM
LEFT ATRIUM
DIAMETER 2.80 CM
LEFT ATRIAL AREA 18.00 CM2
RIGHT ATRIUM AREA CM2
LEFT VENTRICLE
ED SIZE (DIAMETER) 4.20 CM
CM
ES SIZE (DIAMETER) 2.40 CM
CM
LV WALL THICKNESS
AVERAGE SEPTUM 1.10 CM
BASAL SEPTUM CM
AVERAGE FREE WALL 0.90 CM
BASAL FREE WALL CM
LEFT VETNTRICULAR FUNCTION
LVEF (%) 60.00
RIGHT VENTRICLE
DIAMETER CM
CM
MITRAL VALVE
ת.ז:68279983 -1 שם:שמואל אנגל /... המשך
ANATOMIC MV AREA CM2
DIASTOLIC FUNCTION
E/A RATIO
DIASTOLIC FUNCTION
DT
DIASTOLIC FUNCTION
E'(TDI/cm/sec)
DOPPLER
AORTIC VALVE........
PEAK GRADIENT: 058.00 MMHG
MEAN GRADIENT: 35.00 MMHG
MINIMAL INCOMPETENCE
TRICUSPID VALVE.....
MILD+ INCOMPETENCE
PULMONARY ARTERY PRE 23.00+RAP= 28.00
מסקנות
חדר שמאל ברוחב תקין; תפקודו הגלובלי תקין. התכווצות
אסינכרונית של הספטום (אחרי ניתוח) ללא הפרעה
.בולטת בתפקוד בשאר האיזורים
.פרוזדור שמאל ברוחב תקין
.חללי הלב הימניים תקינים
.הרחבה קלה של אאורטה עולה
מסתם ביולוגי בעמדה אאורטלית עם גרדיאנט מוגבר במידה
בינונית לפחות על פניו (החמרה משמעותית לעומת הבדיקה
מ-10.2008) ודלף פאראוולוולרי מינימלי; שאר המסתמים
.עדינים; פתיחתם טובה
בדופלר: אי ספיקה מיטרלית מינימלית
אי ספיקה טריקוספידלית קלה+ ללא עדות ליתר
.לחץ דם ריאתי
.לא הודגם תפליט פריקרדיאלי
לסיכום: אין לשלול שמדובר בתהליך טרומבוטי במסתם
.ביולוגי אאורטלי
.מומלץ לחזור בדחיפות לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד``ר רוברט הפנר19/05/2010שוש
ה MRI לא פוגע בלב אחרת לא היו עושים אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר הפנרנריה16/05/2010
בהמשך לשאלה על חמותי לא הבנתי את תשובתך. אני שואלת כדי לקבל כיוון כלשהו וכדי לדעת למי לפנות. אנחנו עובדי עצות. ותודה מראש.
אני חוזרת על השאלה: חמותי, בת 90, שנה וחצי אחרי כריתת ושט בעקבות סרטן, כשהיא הולכת מרגישה דפיקות לב חזקות שמפריעות לה ללכת ולנשום. עשתה מיפוי במנוחה והכל תקין. באופן כללי מאוד חלשה ויורדת כל הזמן במשקל. מה הבעיה ומה יכולות להיות הסיבות ?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר16/05/2010נריה,
אני מניח שאם דפיקות הלב הן רק בהליכה אז מדובר כנראה בדופק יותר מהיר שזה כנראה תגובתי למצבה. וכפי שכתבתי על סמך תחושתה כפי שאת מתארת, אם תפקוד הלב תקין ואין בעיה מסתמית (שזה לא לא שכיח בגילה), (זאת אפשר לברר בבדיקת אקו לב פשוטה - במנוחה), (לדעתי הזוי שעשו לה מיפוי לב - מה זה רלוונטי?) בגילה ועם הסרטן ברקע לא חסרות סיבות ל"דפיקות לב". כמו למשל אנמיה....או בעית ראות (עברה הקרנות?)........או "סתם" מצב כללי ירוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לבבית ?נריה15/05/2010
חמותי, בת 90, שנה וחצי אחרי כריתת ושט בעקבות סרטן, כשהיא הולכת מרגישה דפיקות לב חזקות שמפריעות לה ללכת ולנשום. עשתה מיפוי במנוחה והכל תקין. באופן כללי מאוד חלשה ויורדת כל הזמן במשקל. האם לדעתך זו בעיה לבבית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לחמתך הרבה סיבות לדפיקות לב
ד``ר רוברט הפנר16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק גבוה ולחץ דם מעט גבוהיוני15/05/2010
שלום לכם, (בן 19)
לאורך כל היום אני מלווה בהרגשת עייפות, כאבי ראש, דופק שמגיע ל110-140 פעימות לדקה וקושי נשימתי...
תחושות אלה מלוות אותי כבר דיי הרבה זמן, אך לא ייחסתי להן חשיבות יתרה מאחר וחשבתי כי זאת תוצאה של תחילת התקף אסתמה (חולה אסתמה מגיל צעיר) אך אני חושב כי יש מקום לבדיקת העניין כי אלה סימפטומים יחסית חדשים אצלי (בשנה וחצי-שנתיים אחרונות).
כשאני מתאמץ אפילו מעט (לעלות קומה אחת במדרגות או אפילו להרים את אחי הקטן) הדופק גבוה ואני חש בסחרחורת, התנשפות וחייב לשבת כדי לייצב את עצמי.
לפני כחודשיים הופנתי לבדיקת תפקוד ריאות במאמץ (בדיקה תקופתית) ולאחר לא יותר מדקה וחצי הדופק עלה ל178 ונאלצו לעצור את הבדיקה (מה שקרה בבדיקה הקודמת גם כן)
ירדתי בהתנשפויות (חוסר באוויר), סחרחורת נוראית, כאבי ראש בחלקו האחורי של הראש וממש שמעתי את דפיקות הלב שלי.
שאלתי היא האם סימפטומים אלה יכולים להעיד על בעיית לב כלשהי? אשמח אם תוכלו להפנות אליי מספר שאלות אליי ואענה עליהן בכדי שתוכלו לכוון אותי טוב יותר.
אשמח אם תוכלו לענות לי, מאחר ומצב זה מתחיל להדאיג אותי מעט...
תודה מראש,
יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי לחץ הדם שכחתי לציין
יוני15/05/2010אני לא יודע אם הלחץ דם גבוה או לא, אבל בבדיקה שביצעתי לאחרונה התוצאה הייתה 145/95.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק...לחץ דם
ד``ר רוברט הפנר16/05/2010יוני
ה"סיפור" שלך באמת מרשים אבל זהו רק פורום אינטרנט ולא כאן יימצא הפתרון לבעייתך. מציע לך להתיעץ עם קרדיולוג בקהילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)