מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותסיוון01/07/2007
אני לוקחת גלולות ומעשנת. אני יודעת שזה מגביר את הסיכוי להתקפי לב, אבל לא הבנתי איך זה קורה ואם זה מעלה את הסיכוי באופן ממש משמעותי שמהווה סיכון עבורי גם אם אני בחורה צעירה (23) ובריאה בדרך כלל. אודה לך אם תוכל להסביר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ועישון
ד``ר רוברט הפנר01/07/2007סיוון
גלולות מעלות את השכיחות להווצרות קרישי דם, עישון, את יודעת שמזיק לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת מיקרוגל על קוצב לבלאה01/07/2007
אני אשה בשנות השנעים המאוחרות. אני בעלת קוצב לב עקב נעיות אלקטרופיזיולוגיות מזה שלוש שנים.ברצוני לדעת האם יש השפעה למכשיר המיקרוגל הביתי על פעילות הקוצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב ומיקרו
ד``ר רוברט הפנר01/07/2007לאה
התשובה היא לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקמרב01/07/2007
שלום
האם דופק 130 במנוחה לילדה בת 16 גבוה מידיי? דורש בדיקה?? (בדיקות דם תקינות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורש בדיקה
ד``ר רוברט הפנר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהומים לאחר ניתוחדרורית28/06/2007
אבי, כבן שמונים, עבר ניתוח מסתמים ושלושה מעקפים.
כשבועיים לאחר הניתוחנצפה מן התפרים הפרשה מוגלתית רבה.
הוא טופל ע"י אנטיביוטיקה הנקראת טרוויד.
בבדיקת דם תרבית נמצאו החיידקים הבאים:אצינטובקטר
ואנטרובקטר.
האם האנטביוטקה המסויימת אכן יכולה לעזור ?
מה משך התקופה שעליו לקבל אנטיביוטיקה ?
האם החיידקים הללו עמידי בפני אנטיביוטיקה ?
תודה על ההתיחסות דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום אחרי ניתוח
ד``ר רוברט הפנר28/06/2007דרורית שלום,
יש לבדוק אם החידקים הספציפים שציינת רגישים לטריוויד.
מעבר לכך תתיעצי עם זיהומולוג/כירורג שבדק אותו.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתם אורטלימרב27/06/2007
שלום
האם אי ספיקה של המסתם האורטלי יכולה לגרום להפרעות קצ?? או שאין קשר בניהם??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה אאורטלית
ד''ר ריקרדו תובר28/06/2007שלום BB
במצבים מסוימים יכולות להופיע הפרעות בקצב הלב.
ד"ר תובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקירון26/06/2007
התחלתי לקחת תרופה נגד דיכאון ואני מרגיש שקצב הלב שלי השתנה, תרופה כזאת יכולה להשפיע ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק ודכאון
ד``ר רוברט הפנר26/06/2007תתיעץ עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מבחן מאמץ עם טליוםשרית24/06/2007
שלום,
אני בחורה בת 32 , סובלת מכאבים בחזה, חולשה ועייפות - נשלחתי למבחן מאמץ
קיבלתי תוצאות למבחן מאמץ שעשיתי ואני נפגשת עם הקרדיולוג רק בעוד שבוע.
האם תוכל לעזור לי בפיענוח התשובה?
trasient lv dilatation .no increased lung uptake.images were obtained a modorate,medium -sized ,reperfusing anterior ,septal and inferior defect(basal half).
conclusion:she achieved an average workload and 96% of her max predicted hr with angina,without st dipression.spect thallium revealed evidance of ischemiain the basal half of the anterior,septal and inferior wall.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי לב
ד``ר רוברט הפנר24/06/2007שרית שלום,
המיפוי מצביע על כך שככל הנראה ישנן הצרויות בחומרה משמעותית בעורקי הלב.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המלצותיך לגבי המשך טיפול?
שרית25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המלצותיך לגבי המשך טיפול?
שרית25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד``ר רוברט הפנר25/06/2007שרית שלום
לפני ההמלצה את צריכה למסור יותר פרטים על עצמך, כמו ממתי הכאבים, מחלת הלב חדשה? היו צנתורים בעבר? גורמי סיכון שלך למחלת לב. וכו וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגילוי למחלה הוא חדש
שרית25/06/2007אני סובלת מכאבים בחזה כבר מספר שנים ומגיל 17 היו לי הרבה מקרים של התעלפויות בלתי מוסברות.אני מתעייפת מהר מאוד זה מספר שנים - אף אחד מעולם לא הבין מאין זה מגיע.
מבחינת רקע- סבתי מצד אימי נפתרה מהלב גיל 40 וכל האחים של אמא שלי סובלים מבעיות בלב.
אני מעשנת- אומנם לא הרבה(עד 5 סיגריות ביום) אבל בעבר עישנתי הרבה יותר - אחרי שאני מעשנת הדופק שלי מהיר מאוד ויש לי סחרחורות...ואני כמובן ממשיכה לענות את עצמי...
אני אמא לשלושה ילדים - אחרי הלידה הראשונה שהיתה לידה רגילה אבל ארוכה וקשה מאוד שכבתי שש שעות בהשגחה עם לחץ דם של 180/90 (אין לי מושג אם יש קשר)-ייתכן שזה היה קיים כבר אז..
בנוסף לאחרונה גילו שאני אנמית.
אני מקווה שנתתי מספיק פרטים-
אני מודה לך על תשובותיך המהירות - זה מראה כמה אתה מסור לעבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד``ר רוברט הפנר25/06/2007שרית,
אם כך את צריכה לעבור צנתור כלילי (עורקי הלב).
בהצלחה
ד"ר הפנר
נ.ב. תעדכני אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי לב
שרית25/06/2007אני בהחלט אעדכן אותך,
תודה מקרב "לב" ...
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,
שרית26/06/2007נפגשתי אתמול עם ד"ר רן קרנובסקי(מכיר?)- והוא יעץ לי לגשת קודם כל לצינתור וירטואלי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור וירטואלי
ד``ר רוברט הפנר26/06/2007שרית שלום,
לד"ר רן קורנובסקי ייתרון עלי, בכך שהוא ראה ובדק אותך ויכל להתרשם מסיפורך לא בדרך וירטואלית.
אני בדעה שאם יש לך כאבים בחזה בנוכחות תוצאת מיפוי לב כפי שתארת, את צריכה לגשת ישירות לצנתור כלילי - לא וירטואלי.
בצנתור הוירטואלי במקרים מסוימים לא ניתן להדגים את העורקים בצורה מספיקת, כתוצאה למשל מדופק לא מספיק נמוך, סיד (פחות שכיח בגילך) וכו. קרוב לודאי שגם לא סיפרו לך שרמת הקרינה בצנתור וירטואלי שקולה לצילום חזה אחד כל יום במשך שנה !!!
הסיכון בגילך בצנתור הפולשני שואף ל "0".
במידה והצנתור הוירטואלי לא יהיה תקין, תצטרכי לעבור צנתור פולשני. הרבה מאוד קרינה מצטברת והרבה יוד רעיל לכליות.
אם את מחליטה לגשת ישירות לצנתור ה"פולשני", במידה והעורקים תקינים, הבדיקה נמשכת 10 דקות, קרינה ויוד מיזעריים. במידה והעורקים לא תקינים, חסכת את הקרינה והיוד של הצנתור הוירטואלי.
ככל שתשאלי יותר, תשמעי יותר דעות. מציע לך לעבור כמה שיותר מהר צנתור פולשני, שזאת הבדיקה האולטימטיבית. תחסכי גם זמן והרבה מתח ועצבים.
אם יש לך שאלות נוספות, את מוזמנת לצלצל למרפאתי ולבקש את הנייד שלי. בכל מקרה תעדכני אותי.
בהצלחה
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור וירטואלי
שרית26/06/2007אתה לא יודע כמה אתה מחזק אותי עכשיו- העניינים התגלגלו היום מהר מאוד...
החלטתי שאני ניגשת ישר לצינתור רגיל והודעתי על כך לרופא,אחרי שעתיים הוא כבר זימן אותי לצינתור שיתקיים מחר בבית חולים אסותא.
האמת שהוא נתן לי לבחור מבין השניים ומהפחד החלטתי בהתחלה על וירטואלי, אבל היום התפקחתי מהר מאוד.
אני קצת פוחדת כי אני פחדנית מטבעי...אבל אני מקווה שהכל יעבור בשלום בע"ה.
אני מודה לך מאוד על כך שחיזקת את החטלתי ומבטיחה לעדכן אותך בהתאם.
אתה עושה עבודת קודש ואני מברכת אותך על כך.
רב תודות,
שרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!
ד``ר רוברט הפנר27/06/2007שרית,
עשית את הבחירה הנכונה.
אין לך מה לפחד. את לא תאמיני עד כמה שיעבור לך בקלות.
תהי בקשר
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הפנר
שרית27/06/2007אני מודה לך מאוד- חיכיתי לברכתך בשביל לצאת לדרך
ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.
תודה מקרב לב ,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Vaso Vagal Syncopeמגי22/06/2007
בהמשך לשאלתי הקודמת: האם עלי לחשוש מהתקף ואזו-ואגאלי חוזר כזה ? האם יתכן שכתוצאה מההתעלפות... שכבתי כך על הרצפה בערך שעה וחצי ? ומה עם אספקת החמצן למח? האם בהתעלפות יש המשך נשימה כמעט כרגיל? הבירור הנוירולוגי הלך לכיוון שלילת אפילפסיה - האם זו האפשרות היחידה לתופעות כאלה ? הבדיקה הבאה שזומנה עבורי היא " E.E.G. בחסך שינה ".. נראה מה תהיינה התוצאות. יש לך עבורי המלצות מיוחדות ? ואולי אפשר להתייחס לתופעות כסימפטומים של 'גיל מעבר' מה שנקרא ? איך אתה רואה את הדברים ? בהרבה תודה שוב מראש. .. מגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vaso vagal
ד``ר רוברט הפנר23/06/2007מגי שלום,
אני מבין שאת עוברת כרגע בירור מקיף. הצעתי שתחכי עד שיהיו לך את תוצאות כל הבדיקות ובמידה ויהיו נושאים לא ברורים בעינינך את מוזמנת לפנות שוב.
בהצלחה
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורשתי או לא?יעל19/06/2007
שלום רב,
לאביו של בעלי יש מחלת לב (העורקים כמעט לחלוטין סתומים, כך שלא ניתן היה לעשות השתלת לב, יש לו פרפור כמעט תמידי, ניסו לעשות לו מעקפים, השתילו לו קוצב לב - בקיצור כל החבילה). השאלה שלי היא האם מצב כזה יכול להיות תורשתי ואם כן, אילו בדיקות על בעלי לעבור (וכל כמה זמן) ע"מ לשמור על "עירנות"...
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד איך תורשתי
ד``ר רוברט הפנר19/06/2007מחלת לב איסכמית (סתימת עורקים) אצל אבא היא גורם סיכון מאוד משמעותי לגבי הילדים. מומלץ לעשות טיפול מונע מאוד אגרסיבי ע"י הפחתה דרסטית בקולסטרול הרע, הפסקת עישון, פעילות פיזית קבועה, מעקב לחץ דם ובדיקת סוכר.
ממליץ לבעלך להתיעץ עם קרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הפנר,
יעל20/06/2007בעלי לא מעשן, משתדל לאכול בריא ועושה פעילות פיזית באופן קבוע . האם עדיין יש מקום לדאגה? האם זה משהו שניתן למניעה לגמרי או שמחלה זו בהכרח מתרחשת גם אצל הילדים וניתן רק לבקר אותה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בהלבדנה19/06/2007
אני בת 17 וכבר כמה שנים שאני סובלת לפעמים בפיתאומיות בכאבים מהלב כלומר יש לי מן דקירות כאלה בלב וכשאני ממשיכה לנסות לנשום אז הדקירות האלה יותר מתגברות וכואבות יותר..
מה זה צריך להיות?האם משהו לא בסדר אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלב
ד``ר רוברט הפנר19/06/2007שירן שלום
אם הבעיה כבר כמה שנים וכלום לא קרה כנראה שלא מדובר במשהו חמור.
תרגישי טוב
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מישיבה ממושכתהר נבו19/06/2007
יש לי איזו בעיה שיתכן וקשורה בנושא כלי דם. לאחרונה אני מרגיש שכשאני יושב הרבה ברציפות (אני עובד מול מחשב 10-11 שעות ביום וגם כמה שעות בבית) יש לי כאבי רגליים מאחורי הברך. אני חושש שמדובר במשהו שקשור לכלי דם - האם הדבר מעיד על סכנה? אני סובל מכאבים אלו יום-יום, אומנם לא כאבים שאיני יכול לעמוד בהם, אבל הם הפכו לשיגרה אצלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגליים
ד``ר רוברט הפנר19/06/2007הר נבו שלום,
חבל שלא ציינת את גילך, זהו פרט חשוב.
בכל מקרה נראה לי שהישיבה עצמה כל כך הרבה שעות ביום יכולה לגרם לכאבים ברגליים.
אם ישנם גורמי סיכון כמו סכרת, לחץ דם, עישון, השמנת יתר וגיל מעל...מומלץ גם להבדק ע"י רופא, לפחות רופא משפחה שיבדוק דפקים ברגליים.
לא כתבת לי מה קורה בהליכה. יש כאבים? או אולי אין לך זמן ללכת כי אתה מול מחשב...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישיבה מול מחשב
שוב אני19/06/2007תודה רבה. ראשית, אני בן 31. שנית אין כאבים בהליכה.
מבחינת יתר לחץ דם וסוכרת, אני אכן צריך להיבדק, אבל ככלל אני אדם בריא ודי ספורטיבי. אני מניח שהבעיה שלי עלולה להיות קשורה לכלי דם מאחר וקראתי חומר על אנשים שסובלים מבעיות לאחר טיסות ארוכות או ישיבה ממשוכת מול מחשב.
תודה, אלך להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לבאסתי17/06/2007
לאחרונה עשיתי בדיקת אקו לב וברצוני לשאול לגבי הממצאים.
א. אסינכרוניה לא ספציפית קלה.
ב. אקסטרא סיסטולות.
ג. האם כאשר קיימת מחלת לב, לא ניתן לראות אותה באקו לב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב
ד''ר ריקרדו תובר17/06/2007שלום אסתי
מומלץ לפנות את כל השאלות לרפא קרגיולוג שלך
ד"ר תובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעידות בידייםשרין14/06/2007
אם הידיים של הבת שלי רועדות בגיל 16 מה לעשות?זה קשור למחלת לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתך זה קשור?
ד``ר רוברט הפנר14/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לדעתי זה קשור אבל שאלתי את דעתך.
שרין17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קשור לדעתך?
ד``ר רוברט הפנר17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהירטלי13/06/2007
שלום, אני בת 24, בריאה בד"כ. בזמן האחרון לא במצבים של לחץ אלא אפילו במנוחה יש לי דופק מהיר. כשאני מתעוררת לדוגמה מהשינה הדופק שלי הוא 102 לדקה. הוא מאד לא יציב במשך היום- לפעמים 80 ולפעמים 97 ומעלה. האם זה מראה על משהו? אני פעילה גופנית, משקל גוף תקין ביותר. לפעמים אני ממש מרגישה שהלב שלי פועם בחוזקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007תמשיכי להנות מהחיים וברגעי השעמום לכתוב בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלהמוניק13/06/2007
נראה כאילו השאלה שלי נעלמה...
אני מרגישה כבר יומיים כמו כאב בעצם שמתחת לבית החזה וכשאני נושמת אני צריכה טיפונת לקחת נשימה ארוכה יותר מתמיד... חשוב לציין כי בחודשיים האחרונים ישנו לחץ ומתח במשפחה מסיבות אישיות ואולי זה מה שגורם לי להרגיש כך.... כי גם לאימי קרה דבר דומה והתברר שזה כלום.
האם יכול להיות שאולי אפילו התקררתי כי ישבתי ממש מתחת למזגן שהוציא קור אדיר לפני כשלושה ימים ומיד אחרי יום התחלתי בבוקר להרגיש כך.
מחכה לתשובה דחופה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007שלום
תלכי להבדק אצל רופא. אין לי תשובה וירטואלית מתאימה, חסרים המון פרטים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
מוניק13/06/2007פרטים כמו מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!!!
מוניק13/06/2007
פרטים כמו מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו גיל....
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007ממליץ לך להבדק אצל רופא. הרפואה הוירטואלית לא מספיקה למקרה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה26
מוניק13/06/200726
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
מוניק13/06/2007????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
מוניק13/06/2007מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית אצל רופא?
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מוניק13/06/2007לפני כשלוש שנים לערך עשיתי כל הבידקות הקשורות ללב ויצא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי, תרגישי טוב
ד``ר רוברט הפנר13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק14/06/2007אז ממה נראה שזה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקר משעמום
ד``ר רוברט הפנר14/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
מוניק17/06/2007שבוע טוב וצהריים טובים
מה זאת אומרת משיעמום?
אפשר לקבל הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מוניק17/06/2007יש שאלה נוספת
בעלי אתמול בלילה הרגיש קצת קושי בנשימה ללא כאבים.... הגיל 26
חשוב לציין כי עובד בשתי עבודות ונמצא בלחץ יומיומי ולוקח הרבה ללב....
ממה זה יכול לנבוע?
מחכה לתשובה דחופה לשתי השאלות שלי
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק17/06/2007חשוב לי לציין משהו שלא הזכרתי- בשבועיים האחרונים הגוף שלי מרגיש מוזר מאוד...
בשבוע האחרון - חולשה עייפות קצת בחילות
האם ישנה אפשרות שאיכשהוא הכל קשור להריון.... (למרות שלפני כשבועיים הייתי במחזור)
ייעצו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק17/06/2007יש מצב שזה התחיל ממקום עבודה בעל אנרגיות שליליות או שיעמום גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק17/06/2007האם יש מצב שזה מתקשר איכשהוא לבלוטת התריס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי...
ד``ר רוברט הפנר17/06/2007...שזה קשור יותר לאנרגיות השליליות. אולי הן השפיעו על בלוטת התריס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה............
מוניק17/06/2007ערב טוב ותודה רבה על היחס והתגובה
אז מה אני אמורה לעשות לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנרגיות שליליות
אייל17/06/2007היי מוניק
יש לי הסבר לאנרגיות השליליות שלך וגם פתרון. את מעונינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן למה לא ? אשמח לשמוע?
מוניק17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לישון ו...
ד``ר רוברט הפנר17/06/2007להתעורר עם אנרגיות חיוביות
חלומות פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק17/06/2007האם לדעתך אני לא צריכה לעשות בדיקות כלשהן או לבדוק את פעילות בלוטת התריס או שלדעתך זה משהו שיעבור עם הזמן ועם הפחתת הלחץ וההטרדות שבראשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנרגיות שליליות
אייל17/06/2007לפי דעתי את סובלת מחוסר פינוק ותשומת לב. את נשמעת בחורה חמה מאוד, מציצה ארוכה ולחיצה בנק' ג'י עם גירויים חוזרים יעבירו לך את האנרגיות השליליות. גם אצבע בתוסיק עם ליקוק הדגדגן יכולים להשפיע באותה מידה. אפשרות נוספת זה ליקוק בפי הטבעת עם לשון עמוק עמוק בתוסיק. אבל מציצה ארוכה ארוכה, מוניק, את צריכה לנסות בשביל ההתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק18/06/2007אתה לא מתבייש?
ממש צריך להתבייש לך!
אין צורך שאענה לך בכלל - לא שווה את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק18/06/2007ד"ר - מחכה לתשובה שלך מהשאלה שלי אתמול בלילה (מבלי להתייחס למה שכתב פה מישהו שלא אזכיר את שמו בכלל שזו בושה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אייל18/06/2007אבל בכל זאת ענית וגם קראת ואת יודעת שזה נכון.
למה זה מגעיל? זה את, אני, כולנו. את כל הזמן מדמינית וחושבת על זה, מפנטזת, אבל לקרוא כהמלצה זה מגעיל? אל תשקרי לעצמך.
איך האנרגיות השליליות היום. שתדעי שאת יכולה לטפל בעצמך לבד ע"י מסג' באיזור שבין הנרתיק לפי הטבעת.
תכתבי לי אם את מעונינת להתכתב איתי, תהי כנה עם עצמך
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה קופ"ח את מבוטחת?
ד``ר רוברט הפנר18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי
מוניק18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף פסוק
ד``ר רוברט הפנר18/06/2007הפורום נחמד מאוד אבל במקרה שלך הגענו למבוי סתום. את מוזמנת לקבוע תור אלי במרפאתי במכבי.
enjoy
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)