מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גלי הזעה בגיל 50 ושלילת פאוכרומציטומהגלעד15/11/2020
שלום
שאלתי לגבי גלי חום והזעה בגיל 50 שהחלו לפני כחודש
אבקש לחדד עוד נקודה
רופא משפחה אחר שמילא את מקום הרופא הרגיל
אמר שאולי צריך לשלול פאוכרומציטומה.
נזכרתי עכשיו שעשיתי CT בטן לפני 10 חודשים
בגלל כאבי בטן. יצא תקין.
האם CT בטן תקין לפני 10 חודשים
בדיקות דם שגרתיות תקינות לפני שבוע
והעובדה שאני לא "מאדים" בפנים כשיש לי גלי חום
די מורידה את ההסתברות לפאכורומציטומה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לגלעד
ד''ר מאיה איש שלום16/11/2020גלי חום הם לא תסמין טפוסי לפאוכרומוציטומה אלא עלית לחץ דם (קבועה/התקפית) חוורון דפיקות לב, כאבי ראש
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ציר הורמונלי בשל גלי חוםגלעד15/11/2020
שלום
אני בחור בן 50
מזה כ חודש וחצי יש גלים שחם לי מאוד מאוד.
בקיץ לא היה לי כל כך חם אולי כי אני יחסית רזה.
אני יכול לשתות כוס תה וכולי מזיע למרות שבימים אלה לא חם
ואז מוריד כמעט את כל הבגדים מרוב שזה מפריע לי.
רופאת המשפחה אמרה שאולי כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג לעשות בדיקות ציר הורמונלי.
האם זה הגיוני.
והאם תוכלו לפרט איזה בדיוק בדיקות כדאי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לגלעד
ד''ר מאיה איש שלום16/11/2020היתי מתחילה מבדיקה של TSH FT4
אם תקין בודקת LH FSH טסטוסטרון פרולקטין. SHBG.
צריך לראות אם יש תסמינים נוספים כמו דפיקות לב קוצר נשימה או שלשולים אז לשקול אסוף שתן ל5HIAA עם חומר משמר (בהנחה שתפקודי בלוטת התריס תקינים)
בבדיקה קלינית כנראה תעלה אבחנה מבדלת נוספת אך לפי התאור הראשוני אפשר להתחיל בברור שציינתי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tsh בתת פעילות קלינית האם בנורמה?שירה14/11/2020
הtsh אצלי קצת מעל הנורמה(5.2) לפני שנה 4.3. הt4 עלה קצת ועומד על כמעט המקסימום בנורמה.האם במצב כזה נראה שהמצב מדרדר או לאו דווקא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשירה
ד''ר מאיה איש שלום14/11/2020זה קצת לא תואם, בדרכ כשהTSH עולה הFT4 יורד..
צריך להתעמק בבדיקות ובמצב הקליני לראות אם מדובר במשהו אמיתי, לשקול בדיקה גם של ANTI THYROID PEROXIDASE וגם של FT3.
בכל מקרה אם הריון לא על הפרק הTSH בערך כזה לא בעיתי, רק מפתיע שהFT4 בצד העליון של הנורמה. לכן כדאי להתרשם קלינית לראות אם הכוון לא אחר..
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת.המשך
שירה14/11/2020מה הכוונה הכיוון הוא אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשירה
ד''ר מאיה איש שלום16/11/2020למשל עודף הפרשת TSH ראשוני מאוד נדיר ולא סביר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של אלטרוקסין והפורמולה החדשהיונה14/11/2020
אני מטופלת עקב תת פעילות באלטרוקסין כבר שנים.לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בפורמולה החדשה .מאז יש לי כאבי ראש .האם כדאי להמשיך בתרופה או להחליף למשהו אחר? האם הגוף עשוי להתרגל לכדורים החדשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליונה
ד''ר מאיה איש שלום14/11/2020לא בטוחה שיש קשר לשנוי הפורמולציה, היתי מנסה עוד שבוע שבועיים ואם לא אפשר לנסות איותירוקס או סנטרואיד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי באלקטרוליטים עקב הפרעה במעיאייל14/11/2020
שלום
אני בן 50.
מזה כמה שנים ירידת משקל עקב גסטרופרזיס
והפרעה בתנועתיות המעי. טרם נמצאה הסיבה.
ירדתי במשקל כי אוכל מעט יחסית ותזונה לא מגוונת.
נמצא בתת משקל משמעותי.
עד כה בדיקות הדם השגרתיות תקינות.
בבדיקות שבוצעו היום ספירת דם תקינה
כימיה תקינה סוכר, סודיום, מגנזיום תקינים
TSH T3 T4 תקינים
רק בדיקת כלוריד ברמה של 97 ( הנורמה 98-106 )
כשתמיד בעבר כל הבדיקות היו אצלי 102-103.
האם יש משמעות לכך שהכלוריד ירד קצת מתחת לנורמה
או שזה שינוי חסר משמעות?
אם כן מה צריך לבדוק כדי להבין את הגורם?
תודה רבה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאייל
ד''ר מאיה איש שלום16/11/2020צריך לראות הקשר קליני קשה ליעץ כך כי נשמע שהתמונה מורכבת. על פניו לא נראה משהו משמעותי. האם נבדקו גם רמות סידן? אם אתה מקיא זו יכולה להיות הסיבה. בכל אופן מציעה לעקוב
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרום סכרת האם נחשב למחלה?דניאל12/11/2020
היי אובחנתי עם טרום סכרת ברצוני לדעת האם טרום סכרת נחשבת למחלה או שזה לפני התפרצות הסוכרת ולכן עוד לא נחשב למחלה.? והA1C יצא 5.7
תגובה לדניאל
ד''ר מאיה איש שלום14/11/2020טרום סוכרת זה מצב רפואי, ברב המקרים הפיך עם שנוי הרגלי חיים, כגון הקפדה על פעילות גופנית סדירה ארובי ותנגודת (150 דקות בשבוע ארובי ושעה בשבוע של תנגודת), וכן הפחתת צריכה של פחמימות וירידה במשקל במקרה של עודף משקל.
אם יש טרום סוכרת ועודף משקל ישנם היום טפולים תרופתיים שמסייעים בהורדת משקל וגם בנרמול רמות הסוכר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרום סכרת.........................................
דניאל15/11/2020תודה על המענה אך שכחתי לציין שיש לי היסטוריה של סכרת הריון ומחלת סכרת במשפחה,האם הסיכוי בכך שאחלה בסכרת גדל או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדניאל
ד''ר מאיה איש שלום16/11/2020אכן הסכון עולה. אבל שמירה על משקל גוף תקין, פעילות גופנית סדירה ארובית ותנגודת משולבת וכן הפחתת צריכה לש פחמימות בעיקר פשוטות, מפחיתות את הסכון להתפתחות סוכרת ב50% מהמקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאוששות בלוטת האדרנל לאחר פרדניזוןמירי11/11/2020
שלום,
במידה ולוקחים קורס פרדניזון ארוך וכשבודקים שבועיים אחריו את הקורטיזול בדם והתוצאה היא בנרומה ותקינה, האם זה אומר שכבר ברור שדיכוי אדרנלי גם לא יכול להיות עתידי?
זאת אומרת? אם שבועיים אחרי הבלוטה התאוששה בצורה הזאת, אין סיכוי שפתאום חודש אחרי או יותר הבלוטה תפסיק לעבוד טוב ואז יהיה דיכוי אדרנלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למירי
ד''ר מאיה איש שלום14/11/2020אכן את צודקת, העניין מתחת לרמה מסוימת (אין ערך ברור ככל הידוע לי) כן כדאי לבדוק רזרבה אדרנלית עם מבחן סנקטן. זה חשוב כדי לדעת אם יש צורך בסטרואידים במקרה של חלילה מחלת חום נתוח וכו.
אם התוצאה מעל 400 נמול/ליטר ככל הנראה אין צורך יתכן שאפילו מעל 350 נמול/ליטר. אין לכך ערך ברור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר גבוה אחרי הארוחה האם תקין?אמיר10/11/2020
זה בסדר לקבל תוצאות של מעל 101 מ"ג גלוקוז
בבדיקת דם משהו כמו שעתיים אחרי הארוחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאמיר
ד''ר מאיה איש שלום10/11/2020אכן תוצאה תקינה. עד 140 שעתיים אחרי האוכל זו תוצאה תקינה (לא לנשים בהריון שם עד 140 זה תקין אחרי שעה ו120 אחרי שעתים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה משתנת אורמוקס האם יכול לגרום לסכרת?אריאלה10/11/2020
שלום ד'ר איש שלום
הרופא מעוניין לרשום לי תרופה ממשפחת "המשתנים" (אורמוקס)
אבל קראתי באינטרנט שהם יכולים לגרום לסוכרת מכוון שהם מדללים את משק האלקטרוליטים שחיוניים ביותר לתהליך הובלת ושריפת הסוכר...
אשמח לתשובה בעניין והאם יש ביסוס להנ'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאריאלה
ד''ר מאיה איש שלום11/11/2020אורמוקס פחות קשור להפרעות במשק הסוכר בנגוד לתיאזידים. אך גם שם ההשפעה היא קלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH קצת מעל הנורמה האם יתאזן מעצמו?דנה09/11/2020
פתאם התגלה לי TSH 5.3 ו-T4בחלק העליון של הנורמה. האם יש הסיכוי שדבר כזה יתאזן מעצמו ורמות TSH יחזרו לנורמלי מעצמן?
תגובה לדנה
ד''ר מאיה איש שלום10/11/2020בעקרון אם את לא מתכננת הריון גם אם הערך נשאר דומה זה לא מחייב טפול.
ואכן יכולות להיות תנודות בפעילות בלוטת התריס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות גלוקוז בבדיקת דם, איך מורידים?עודד09/11/2020
אני צריך לחשוש אם בדיקות הדם שלי מראות גלוקוז של 92-96 MG וזה קצת עולה מפעם לפעם ושפעם הייתי בפוטנציאל לסוכרת ? איך מורידים את זה כי אני רוצה רמות נמוכות יותר.
תגובה לעודד
ד''ר מאיה איש שלום09/11/2020מציעה להקפיד על פעילות גופנית סדירה 150 דקות ארובי בשבוע שעה בשבוע פעילות של תנגודת
וכן לצמצם צריכה של פחמימות בעיקר פשוטות כמו קמח לבן וכו
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול בטסטוסטרון מהו הנוהל?ליאור08/11/2020
שלום רב, אני בחור צעיר ועקב הפיגונודיזם שניוני אני מטופל בנבידו כבר כ11 חודשים אחת ל10 שבועות. ע"פ בדיקות המעבדה של לפני הזריקה ההבאה רמת הטסטוסטרון שלי נמוכה משמעותית מהרמה שבעקבותיה פניתי לטיפול. החלטתי להפסיק עם הטיפול, אך גיליתי כי האנדוקרינולוגית שלי נמצאת בשבתון ועדיין לא מצאתי רופא אחר - סליחה על סיפור רקע רחב. שאלתי היא כזו: מהו הנוהל להפסקת טיפול בטסטוסטרון חיצוני - האם הגוף משקם את יצירת הטסטוסטרון באופן טבעי בעצמו או שנדרש טיפול תומך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לליאור
ד''ר מאיה איש שלום09/11/2020יתכן שיסתדר לבד לפעמים נותנים גם קלומיפן
ומנונים נמוכים של טסטוסטרון למשל בג'ל במקביל
השאלה אם הסיבה הפיכה ותהיה התאוששות
סיבה הפיכה זה עודף משקל עם ירידה במשקל למשל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין ומצבי רוח בעקבות פרולקטינומההדר08/11/2020
שלום,
אני סובלת מפרולקטינומה בעקבות גידול בבלוטת יותרת המוח. הפרלוקטין שלי ירד אחרי טיפול של חודשיים בקבותרים אבל עדיין יש לי מצבי רוח קשים סביב המחזור ודימום חלש (שלא היו עד השנה האחרונה שהיו לי בה גם דליפת חלב). רופאה אמרה לי שאולי זה קשור לאסטרוגן למרות שבבדיקות דם היה תקין.
יכול להיות שלוקח זמן עד שיתנרמלו כל ההורמונים?? ואם כן כמה?
יש מה לעשות בנתיים?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה להדר
ד''ר מאיה איש שלום09/11/2020אם מצבי הרוח רק סביב מחזור ולא כל הזמן,יתכן ומדובר בתסמונת קדם וסתית. שהטפול בה הוא גלולות או SSRI. אם הפרולקטין התאזן ואת לא מתכננת הריון והגידול קטן מ1 סמ' לא צריכה להיות בעיה לתת גלולות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף של סידן האם עוזר לגובהניב07/11/2020
שלום אם אני יקח תוסף של 1000 מ"ג סידן עם 500 מ"ג זרחן תוך כמה חודשים יש סיכוי שאני יגבה בכמה ס"מ האם יש מחקרים שאומרים ש סידן מגביר גדילה או גובה במבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מטרד לפורום ונוהג באובססיביות וגם חוסר כבוד לד'ר
ברק07/11/2020פניה לטיפול פסיכיאטרי תעזור לך לגדול יותר בשכל יותר מאשר גדילת העצמות אותן כבר לא ניתן להאריך
תגובה לניב
ד''ר מאיה איש שלום07/11/2020לא ידוע לי שהללו מביאים לגדילה, בטח שלא כשפלטות הצמיחה סגורות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי תרופות וזריקות ויקטוזה ושילוב בסל הבריאותמריוס פוקס07/11/2020
בן 67 סוכרתי כבר כמה שנים, טופלתי בגליסמבי
לאחרונה הסוכר בבוקר קפץ ל-160, הרופאה שלי רוצה להוסיף זריקות ויקטוזה
מחיר כללית מושלם ( לא מאשרים מחיר סל )
האי 1 סי שלי בסביבות 6.8...בי אם אי 31.
כמעט לא אוכל פחמימות... ( כן שותה כל יום 300 מג יין אדום או 150 אלכהול )
לוקח זריקות פראלואנט על מנת להוריד כורסטרול ( עובד טוב )
ביחד מגיע למחיר של 1000 שקל תרופות בחודש.
בוקר פלביקס, גרדיאנס, אקספורג ..פעם בשבועים פראלואנט... כל יום ויקטוזה
התחלתי לפני יומיים.....את ממליצה לקחת את הזריקה בבוקר ( יחד עם גרדיאנס )
האם יש דרך לקבל את הזריקה במסגרת הסל ( גם לחץ דם וצינטורים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למריוס
ד''ר מאיה איש שלום07/11/2020A1C של 6.8 מתאים לממוצע סוכר של סביב 140 אם אתה מתעורר עם 160 בבוקר אז כבר מחשיד A1C האמיתי גבוה יותר. האם יש אנמיה?
מציעה למדוד בצום ושעה אחרי האוכל ואם אכן המדידות מחשידות לממוצע שמעל 160 תוכל לקבל את התרופה בסל הרופאה צריכה לצרף את דוח המדידות ממד הסוכר ולרשום שהA1C לא מהימן
ברקע שתתחיל וקטוזה אז תפסיק גליקסמי ותוכל לעבור לג'ריאנס דואו (אתה לא מקבל גלוקופאג'?) כי גרדיאנס דואו 12.5/850 חבילה מכילה 60 כדורים ואתה זקוק רק לכדור ליום כך שהחבילה תחזיק חודשיים גם יוזיל עלויות. אם אתה לא מקבל גלוקופאג' אז כדור אחד בבוקר של גרדיאנס.
בהמשך תכנס לסל אוזמפיק חד שבועית כדאי לשקול אותה
את הוקטוזה עדיף להזריק בבוקר ואין בעיה לקחת עם הגרדיאנס כי שתיהן לא גורמות לנפילה מעבר לרצוי ברמות הסוכר.
במקום הוקטוזה כי היא יותר יעילה בהורדת A1C ומשקל...אבל היא עדין לא נכנסה לסל בכללית
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)