מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאבי03/10/2010
אני שומר על תפריט מאוזן ובריא---ומקפיד על מספר הקלוריות.
מצאתי ש 1-2 כפות זרעי פשתן ממש מסייע לי במערכת העיכול..
כמה קלוריות יש בכף? לא טחון אני מפזר ביוגורט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיה בן אפרים05/10/2010אין לזה ערך תזונתי (אנרגיה ) כמעט. בממוצע סביב 30 ק"ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני הרמתי ידיים חייבת עזרהעמרי22/09/2010
שלום קוראים לי עמרי ואני בת 16
ניסיתי הרבה פעמים לעשות דיאטה חלק מהדיאטה שניסיתי לעשות זה לא לאכול כמה ימים וכו'..
הבנתי שזה לא הדרך והלכתי לדיאטנית עד לפני חודשיים אני לא יגיד שלא הלך-הלך וירדתי רק 600 גרם ואני לא מרוצה מעצמי בכלל
הפסקתי ללכת לדיאטנית כי היה כמה בעיות בבית ..
בעול אופן עדיין זה לא זה,זה לא מה שרציתי להגיע ..אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני מתחננננת תעזרו לי \=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד״ר חדוה בן משה26/09/2010עמרי שלום
באמת נשמע שאת נואשת וזקוקה לעזרה. ברור שלא נכון לצום ועשית טוב שפנית לדיאטנית.
לא הבנתי לגמרי - ירדת 600 גרם בחודשיים או ירדת יותר ועצרת?
את צעירה וכדאי שתפתחי הרגלי אכילה נכונים ותעסקי בספורט. אם אוכלים לשובע אי אפשר לרדת יותר מחצי קילו בשבוע. אז אל תתאכזבי אם זה הקצב ואל תרעבי.
איך אפשר לעזור לך בפורום? התפריט צריך להיות מותאם לך בשיחה אישית ואת צריכה להתמיד בפגישות אצל דיאטנית ולדבר על הקשיים ועל התפריט. אם יש לך עודף משקל גדול זה יקח זמן.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מבעלת ניסיון
קרן01/11/2010היי
את צעירה ואולי קצת מבולבלת.. רצוי לעשות סדר בעינינים. להבין שכדי לרזות צריך סוג של הדרכה/העשרה של החומר. זה תהליך שמצריך זמן והתמדה. ברגע שקולטים שרוב האכילה של רובינו הינה אכילה ריגשית .. מתחיל התהליך האמיתי. הרזייה בטוחה וקלה ליישום..
בהצלחה.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאותשמרית14/09/2010
מה יכול להחליף משקאות ממותקים? ואל תגידו לי מים כי אני לא מסוגלת לשתות מים בלי טעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות ממותקים
ד״ר חדוה בן משה14/09/2010שמרית שלום
הדבר הכי קרוב למים אלו מים בטעמים. הבעיה שיש בהם קלוריות -15 קלוריות ל100 מ"ל ואם את אמורה לשתות 2000 מ"ל , תקבלי 300 קלוריות ממים.
משקאות דיאט לא מומלצים למי שמקפיד על בריאותו. אם אין לך בעייה עם דיאט תוכלי להוסיף סירופ דיאט למים, חלקם חסרי קלוריות.
אפשרות בריאה יותר היא לעשות חליטות תה בטעמים ולקרר. או לימונדה כשהממתיק הוא סטיביה שזהו ממתיק חסר קלוריות המופק מצמח ותקני אותו בחנות טבע.
הכי טוב ללמוד לשתות מים.
תתחילי בלגימות קטנות.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בעבודהנעמה30/08/2010
שמתי לב שכשאני לחוצה בעבודה ואין לי זמן לאכול נראה שהבטן שלי פחות נפוחה. אני שמחה כי יש לי כמה קילו להוריד. האם שיטה זו לא טובה לאורך זמן או שזה בסדר לחטוף מדי פעם במהלך העבודה משהו קטן ולא לאכול הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה לעיתים קרובות
ד״ר חדוה בן משה31/08/2010נעמה שלום
לא מומלץ להיות שעות ארוכות ללא אוכל.
נכון שאם לא תאכלי הבטן תהיה יותר שטוחה. הקיבה היא שק וכשהיא מתמלאת הבטן בולטת יותר. זה עדיין לא אומר שאת משמינה או שאת מרזה כשהבטן שטוחה. זוהי רק הרגשה של מלאות או ריקנות. ניתן לרדת במשקל גם עם ארוחות קטנות לעיתים קרובות המעלות את חילוף החומרים ונותנות שובע לגוף ולנפש. התייעצי עם דיאטנית לתפריט נכון.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עם החלב? שאלה..דניאלה23/08/2010
זה מדהים איזה הבדלי תשובות יש לגבי עניין החלב..
חלק מהאנשים הדיאטנים ששאלתי ענו שיש הבדל מהותי בין חלב 1% לחלב 3% וצוי לשתות 1% אם רוצים לעשות דיאטה.. והרבה אחרים טוענים שאין בכלל הבדל וזה הכל שטויות ואם כבר בריא יותר ה 3%.. ובכלל יש כאלה שאמרו שאם רוצים לעשות דיאטה אז בכלל עדיף לשתות עד 100 מ"ל חלב ליום בלבד.
אולי מישהו מיכם יודע?
המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגישה שלי
מיה בן אפרים23/08/2010לא משנה... זה לא ההבדל המשמעותי בשומן ובטח לא בסידן,
שומנים אחרים מבשר, שמן, טיגון או חלונים הוא הרבה יותר משמעותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב אינו מומלץ בשום אופן, ללא קשר ל
רונית30/08/2010לאחוזי השומן שבו.
ישנן מצגות שונות, כתבות וספרים שנכתבו אודות נזקי החלב.
ההמלצות המוכרות לנו מקורן בשליטת החברות הללו בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהיעל17/08/2010
שלום, אני רוצה לעשות דיאטה אבל לא ממש יודעת מה לעשות. אני בת 30 - גובה 160 שוקלת 70 ק"ג והייתי רוצה להוריד 5 ק"ג. איזו דיאטה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאטה הנכונה
ד״ר חדוה בן משה17/08/2010יעל שלום
דיאטה נכונה היא דיאטה המכילה את כל אבות המזון ומופחתת קלוריות.
כמובן שיש להתאים את סדר הארוחות והרכבן בהתאמה אישית ולכן כדאי להתייעץ עם דיאטנית. אל תחפשי גימיקים וכדורי פלא. הפחיתי כמויות, אכלי ארוחות קטנות ומסודרות והרבי באכילת ירקות. עסקי בספורט. שני אורח חיים לתמיד.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהסיון17/08/2010
האם אפשר להרזות על ידי ויתור על משקאות ממותקים או מיצי פירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנעות משתיה מתוקה
ד״ר חדוה בן משה17/08/2010סיון שלום
אם משקלך כיום יציב ולא בעליה, כל מינוס שתעשי בקלוריות יפחית ממך משקל. הפחתה של 500 קלוריות ביום, תסיר ממך חצי ק"ג בשבוע. אם את שותה הרבה מתוק ומיצי פירות הירידה תהיה משמעותית. אם את שותה לדוגמה רק כוס ביום ( 100 קלוריות ) תרדי מעט מאד לאורך זמן. חשוב להעריך את כל התפריט באופן מקצועי ואז אפשר יהיה לתת לך תשובה יותר מדויקת.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסגילה08/08/2010
לאחרונה שמעתי הרבה על זה שבעיה בבלוטת התריס יכולה לגרום לבעיות לרדת במשקל ולעוד דברים. אולי אתן יודעות איפה ואיך בודקים את זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
ד״ר חדוה בן משה09/08/2010גילה שלום
ניתן לבדוק את בלוטת התריס על ידי בדיקת דם. בדרך כלל הרופא מכניס את בדיקת הבלוטה לבדיקות דם שגרתיות. בקשי מרופא המשפחה שלך.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה07/08/2010
שלום, לעיתים קובות יוצא לי כל היום לאכול ממש ממש קצת או לא לאכול בכלל ובערב אני אוכלת את כל מכסת הקלוריות של היום, בערך ב-1200 ומרגישה מפוצצת שאני ממש לא יכולה לזוז כאילו העלתי עכשיו איזה 4 קילו. רצוי לציין שבימים אלו אני עושה ספורט (בצהריים, לפני הארוחה)
האם למרות שאני אוכלת מתחת לקלוריות שאני מוציאה אבל בארוחה אחת שאחריה אני מרגישה כאילו ממש השמנתי אני באמת משמינה ? אם אני מרכזת את כל הקלוריות בארוחה אחת אני משמינה יותר מאפשר לפרוס אותם לכל אורך היום ?
אשמח לתשובה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שכן..
מיה בן אפרים10/08/2010על מנת שהגוף יפרק שומן עליו לקבל לאורך כל שעות היום ( שהוא ער) מזון לאנרגיה.
כשהוא לא מקבל הוא נמצא במצב התגוננות ואוגר מזון ברקמת השומן. מה שהופך שומן בגוף ללא יעיל.
על מנת לרדת או לשמור על משקל תקני לאורך החיים חשוב לאכול לאורך היום ולא יותר מ400 קלוריות לארוחה ( ערך- משתנה מאדם לאדם) , עדיף לחלק ל5 ארוחות לא גדולות את אותה ארוחה גדולה שאת אוכלת על מנת שתשרפי שומן ולא תאגרי.
הפעילות הגפנית על קיבה ריקה וללא מזון לאחריה עוד גורעת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אוכלת כמו שירה ארוחה ליום
בובי03/09/20101200 קלוריות בבוקר ומרזה אבל מאוד לאט
הבעיה שאני לא יכולה לאכול 1200 קלוריות ולחלק אותן לכמה ארוחות כי אז אני לא שבעה
ורק חושבת על הארוחה הבאה .
כה אני נשברת בדיאטה ובארוחה ליום ,ק לי להתמיד לאורך זמן.
האם יש לך עצה איך להרגיל את עצמי לחלק 1200 קלוריות ל4 ארוחות.
גובהי 159 ומשקלי 54 .
שמעתי שזה לא משנה אם מחקים או לא את התקציב היומי העיקר המאזן הקלורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אוכלת כמו שירה ארוחה ליום - תגובה
מיה בן אפרים05/10/2010נכון מאוד. העיקר המאזן.
אכלי בבוקר 2 פרוסות עם ממרח
בצהריים ארוחה בסיסית כמו כריך או סלט עם לחם וחלבון
ובערב ארוחה חמה ולא עמוסה...
נסי יומיים שלושה, את תראי את השיפור המטאבולי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום - אשמח לעזרתכם :-)נטע01/08/2010
שלום, אני בת 15 ויש לי בעיה מולדת שיש לי חוסר באנזים שמפרק פחממות.
לכן אני צריכה לאכול מאכלים נטולי פחממות וסוכר וזה מאד קשה לי, למרות שכולם חושבים שאני גיבורה ושהתרגלתי. אבל זה קשה . היתי רוצה לגוון באוכל , מה אתם מציעים לי שהוא דל בפחממות ? או בלי פחממות בכלל...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע היי
מיה בן אפרים01/08/2010זהו פורום לעצות והמלצות מכיוון שהמקרה שלך הינו מקרה קליני, כדאי שעם השאלות האלו תיפני לייעוץ אישי, בו יתנו לך מגוון של אופציות, רעיונות ותשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לרדת..שירה30/07/2010
שלום,
לאחרונה החלטתי להתחיל דיאטה בריאה הכוללת לפחות 3 פעמים ספורט במשך השבוע ותזונה של בערך 1000 קלוריות ליום, לאור הדיאטה הזו אני אמורה לרדת במשקל אך במקום זאת, אני עולה במשקל ! האם זה הגיוני? מה ההסבר לכך ? אפילו יצא לי להשתמש פעם- פעמיים בתה טיבטי שגורם ליציאות מוגברות ולהוצאת נוזלים מהגוף ולכן אינני חושבת שצבירת נוזלים היא הסיבה לעלייתי במשקל. בנוסף, הפעילות שאני עושה היא פעילות אירובית (הליכה/ ריצה) ולכן, גם העלאת מסת השריר לא נראה לי הסיבה לכך.
אני 1.62 משקל 50, מנסה דיאטות בריאות אך ללא הצלחה ואני אפילו עולה במשקל ורואים את זה וזה נורא מתסכל. אני מודעת לכך שאני אמורה לאכול בסביבות ה-1500 קלוריות ליום אך אם כרגע אני עולה במשקל, אני לא חושבת שהוספת קלוריות תועיל... מה לעשות ? וכמה בערך אני אוכל להוריד בחודש ? אשמח לתשובה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה שעניתם....
שירה31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שתזונתך לוקה בחסר
מיה בן אפרים01/08/2010חשוב שתקפידי על אכילה לאורך היום, ובוודאי לא בבת אחת או בפעמיים בלבד. וכמובן שתאכלי כמויות סבירות למשקל גופך, כנראה ש1000 קלוריות אינן מספקות את מסת גופף והפעילות אותה את מקיימת וכתוצאה מכך הגוף בסטרס, זו הסיבה לעליה כמו שאכילה לא נכונה ( לא רק מוצרים, גם סגנון האכילה לאורכו של היום ) הינה סיבה.
גשי לייעוץ שיבנו לך תפריט מותאם עם הפעילות, בשביל זה יש אנשי מקצוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל ניסית אבחון וטיפול בצקר
אלינור24/08/2010שירה שלום
אנני עוסקתבתחום הרפואה לאימון והרזיה אך התחושה שלי שההשמנה אמלת נובעת
ממצב של מתח ועצבים פנימיים סליחה אם פגעתי אך תחשותי היא שהגוף שלך עובד שעות נוספות
והקשר הוא לצקרה הקרויה הצקרה היצירתית
לשיחה אישית התקשרי אלינור 0544757672* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזון מטרנה למבוגריםר29/07/2010
לאחרונה אני חשה חולשה רבה- חשבתי על חיזוק ויטמינים טבעי - באמצעות מזון מטרנה לתינוק.
אני גם צריכה לרדת הרבה במשקל , החלטתי לנסות שבוע של 3-4 מנות מטרנה בשתייה רק עם מים.
האם הדבר עלול להזיק לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטרנה למבוגרים
ד״ר חדוה בן משה30/07/2010יש לברר ממה נובעת החולשה. גשי לרופא ועשי בדיקת דם או בדיקות נוספות בהמלצת הרופא.
אולי את סובלת מחוסר ברזל או בי 12 או ירידה בתפקוד בלוטת התריס או בעיה אחרת.
אולי החולשה היא נפשית או מסטרס?
אחרי שתשללי בעיות רפואיות אפשר לקחת תוסף ויטמינים בכדורים ולא מטרנה.
מטרנה היא מזון לתינוקות ומכילה קלוריות שיכולות להיות עודפות עבורך בנוסף לאוכל.
להזיק זה לא יזיק!
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנה "בראש"דנה27/07/2010
היי,
אני בת 27. גובה 1.56 שוקלת 53. רוב חיי הייתי רזה ובכמה שנים אחרונות השמנתי נורא. בשנה וחצי האחרונה הורדתי קצת מעל ל-10 ק"ג. אני עדיין עושה הרבה מאוד ספורט ומנסה לשמור על התזונה הבריאה. אבל פעם ב... אני יוצאת עם בעלי או עם חברות ואוכלת דברים קצת פחות בריאים. אני לא מצליחה להתרחק מהם. הבעיה היא שאחכ אני מרגישה ממש רע עם עצמי. ואם אני נמנעת מהאוכל בזמן שאחרים אוכלים, אני גם מרגישה רע עם עצמי. זה כמו מעגל שלילי שאין יציאה ממנו. אולי תוכלו להמליץ לי מה כדאי לעשות? דרך אגב, משקל היעד שהבתי לעצמי היה 50 ק"ג - אז למרות המאמצים לא הגעתי אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנה בראש
ד״ר חדוה בן משה30/07/2010דנה שלום
את יכולה פעם ב.. לאכול "חטאים", אם את זקוקה לכך. הכל עניין של כמות ותדירות. אפשר בבית קפה או מסעדה לאכול מנות קטנות יותר. לדוגמה, אם את רוצה לאכול עוגה, חלקי אותה עם חברה או בעלך. אם יש מזון שהחלטת לותר עליו, תהני ממזון בריא וחשבי על הבריאות שאת מעניקה לגופך בויתור על גאנק. אם בכל אופן בחרת לאכול גאנק, תהני מכל ביס ותאמרי לעצמך שאת חוזרת לאכילה מאוזנת ובריאה מיד אחרי ורק חורגת לפעמים. הכל תלוי בחשיבה שלך. אם לא תחשבי שחור ולבן, תוכלי לחיות בשלום גם עם החטאים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על פעילות גופנית.משה26/07/2010
שלום! שמי משה ואני בן 18. אני שוקל בערך 110 ויש לי כמה שאלות
1. האם אפשר לרדת במשקל מכפיפות בטן, שכיבות שמיכה, והרמת משקולות?
2.האם אפשר להוריד שומן מהחזה על ידי פעילות כלשהי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן מהגוף
מיה בן אפרים28/07/2010אי אפשר לרדת במשקל בכפיפות בטן , שכיבות שמיכה והרמת משקולות, אפשר לצמצם אחוזי שומן.
על פי ידיעתי, אין דרך מדויקת לרדת בשומן מהחזה , אך ליתר ביטחון כדאי שתשאל מאמן כושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוסמתנינה20/07/2010
אני מנסה למצוא כל מיני פתרונות חלופיים לפחמימת הצהריים (אני יודעת שעדיף בלי, אבל לא יכולה) במקום תפו"א שנורא משמין אותי. רציתי לשאול על כוסמתץ אמרו לי שהיא בריאה ונחשבת קלה יחסית. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלוריות ל100 ג כמו של אורז וכדומה
מיה בן אפרים21/07/2010אם הפחמימה יכולה לרדת, אישית זו המלצתי אך נסי באמת לצמצם כמויות אולי עם פחמימה פחות מגרה. בכל אופן הקלוריות דומות לאחר בישול.
חשוב לשים לב לכמות הפחמימה הכללית ביום והספציפית בכל ארוחה ולא רק למנה בצהריים, זו הסיבה להשמנה, לא הפריט עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)