מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות במהלך חל"תרוית18/05/2009
אני סייעת מינואר 05,יצאתי לחל"ת והתפטרתי לצורך טיפול בילד לפני סיום 9 חודשים ללידה.שאלותיי הם:
1.שכרי לפי שעות והבנתי שפיצויי הפיטורין מחושבים לפי ממוצע 12 חודשים אחרונים לפני הלידה.לפני לידה הייתי בשמירת הריון ובחודש האחרון לעבודתי עבדתי רק 12 יום עד קבלת השמירה.האם חודש זה נחשב לחישוב הפיצויים במניין 12 החודשים שלפני הלידה?
2 .האם שעות חופשת מחלה נחשבים במניין השעות לצורך חישוב פיצויי פיטורין?
3.במהלך החל"ת הפרישה לי המעסיקה לביטוח מנהלים וכמו כן אני נתתי לה כל חודש 200 ש"ח,שנינו לא ידענו שהיא לא חייבת זאת על פי החוק.היא ביקשה ממני להחזיר לה את סכום ההפרשה שלה (533 ש"ח) כפול 5 חודשים שהיא הפרישה והיא כמובן תשאיר את הכסף בביטוח מנהלים.רציתי לדעת מה הכי כדאי לי לעשות? כי גם ככה אני מתפטרת ומתכוונת להוציא את הכסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעניתי אשמח לתשובה
רוית23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי לידהרינת18/05/2009
שלום
אני אמורה ללדת בתחילת אוגוסט. החודשים לחישוב דמי לידה הם מהחודש מאי , יוני, ויולי....
עד עכשיו במשך מס. שנים היו לי משכורות טובות וגבוהות(אשת מכירות) ואילו עכשיו לאור המצב
במשך - המיתון ולאור הירידה המשמעותית במכירות - המשכורות שלי צונחות משמעותית.
מה עליי לעשות?? והאם אפשר לחשב לי את הדמי לידה מהמשכורות האחרות במהלך השנים....
אני ממש אובדת עצות כי הירידה היא מאוד משמעותית וזה רק הולך לפגוע בי.
תודה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לא נענתה- בבקשה בבקשה. תודה
רינת20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין בחודש שישילילי18/05/2009
שלום
לאחר שלושה חודשי עבודה, פוטרתי מעבודתי, אני בחודש השישי להריוני
כיצד אם כך יחושבו דמי הלידה, בהנחה שלא מצאתי עבודה לשלושת החודשים הנותרים להריוני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות דמי לידה
עו``ד ליאת שטיין20/05/2009לילי שלום,
לעניין דמי הלידה - מצ"ב הנוסח על פי חוק הביטוח הלאומי:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
בנסיבותייך הייחודיות - מומלץ כי תבדקי זאת ספציפית עם המוסד לביטוח לאומי.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חל"ת אחרי חל"ד ותשלום דמי הבראהגלי17/05/2009
שלום רב,
אני עובדת באותו מקום כ-8 שנים. בחודש מרץ השנה יצאתי לחל"ד שלאחריו אהיה בחל"ת עוד 3 חודשים. האם אני זכאית למלוא דמי הבראה שישולמו בחודש אווסט או לחלק היחסי - 75% ?
ככל הידוע לי בתקופה זו נשמרים יחסי העבודה, לא?
תודה,
אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבירת זכויות בחל"ת
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009אביבית שלום,
בחל"ת לא נצברות זכויות סוציאליות, ודמי ההבראה ביניהן.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
גלי19/05/2009ראשית תודה על ההתייחסות.
אז בעצם לא אקבל דמי הבראה כלל????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאביבית
עו``ד ליאת שטיין20/05/2009אביבית יקרה,
רק לגבי אותה תקופה בה היית בחל"ת לא תהיי זכאית (באופן יחסי), לגבי יתר התקופה - זכאותך קיימת!
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת פיצויים לאחר לידהנטשה17/05/2009
שלום, אני התפטרתי לאחר חופשת הלידה וחל"ת לצורל טיפול בתינוק ומגיע לי פיצויים (עבדתי שנה ויצאתי לחופשת לידה).
מתי המעביד צריך לשלם את הפיצויים? מועד הפסקת ההעודה הוא 8 למרץ ועדיין לא שלמו לי. שאלה נוספת: האם זמן חופשת הלידה והחל"ת נחשבים לחישוב הוותק בעבודה?
תודה רבה,
נטשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד תשלום פיצויי פיטורים על פי חוק
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009נטשה שלום,
תקופת חופשת הלידה נכללת בותק לצורך חישוב פיצויי הפיטורים, בעוד מהחל"ת נחשבים רק שבועיים.
את הפיצויים יש לשלם תוף 15 ימים מתום יחסי עובד-מעביד.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין בזמן הריוןאורנית16/05/2009
שלום,אני עובדת בחברה שנתיים וחצי,פוטרתי עקב סגירת הסניף בו אני עובדת,גיליתי בתקופת ההודעה המוקדמת שאני בהריון וכבר בעת שיחת הפיטורין כבר הייתי בהריון. מה עליי לעשות? האם החברה מחויבת להחזירני לעבודה? והאם בוודאות תקבל אישור לפטרני מהתמ"ת? וכמה זמן לוקח עד שאישור כזה מתקבל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי ההריון לאחר הפיטורים
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009אורנית שלום,
ככל שהפיטורים נעשו בהיותך בהריון, הרי שחל איסור על המעסיק לפטרך ללא היתר הממונה, ולמעשה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף. יחד עם זאת, עלייך ליידע אותו בדחיפות ולהתחיל לטפל בזכויותייך מולו, על מנת שלא ניתן יהיה לתלות את האשמה גם בך. מומלץ לפנות לטיפול משפטי.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות לילד שלישייעל15/05/2009
שלום,
אני עוברת טיפולי פוריות לקראת הילד השלישי.
כמו כן הודעתי למעסיקי על כך.
האם אני מוגנת על פי חוק מפני פיטורים?
תודה - יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - ילד שלישי
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009יעל שלום,
ההגנה הינה על הילד הראשון או השני (ואם מדובר במערכת שונה, הרי שהספירה מתחילה מחדש).
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעבודה מחופשת לידהקרן15/05/2009
שלום,
אני מועסקת במשרה בבנק בה עובדים פעמיים בשבוע אחרי הצהרים בעוד כחודש אני חוזרת לעבודה והמנהל שלי לא אישר לי לעבוד ללא שעות אחרי הצהרים, הדבר מהווה עבורי בעיה בייחוד בשל העובדה שאני מניקה וגם אין לי עדיין סידור גם לאחרי הצהרים , מה עלי לעשות? האם קיימת אפשרות לדרוש להוריד את המשרה עד שהילד בן שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה למשרה הקודמת
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009קרן שלום,
אין כל חובה על המעסיק לבוא לקראתך ולהפחית לך מאחוזי המשרה.
ככל שתבחרי שלא לשוב למרשתך הקודמת, בתנאיה הקיימים, הרי שיהיה מדובר בהתפטרות, שכן שני הצדדים מחוייבים להמשך יחסי עובד-מעביד באותם התנאים בדיוק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשים לדמי לידהמירי14/05/2009
האם הדמי לידה מורכבים רק מהמשכורות של שלושת החודשים האחרונים או שמגיעים הפרשים אשר נתנו קודם לשלושת החודשים כגון בונוסים שנתיים או ביגוד וכו... או לאחר הלידה .
אשמח לתשובה מהירה מכיוון שבני עוד מעט בן שנה וניתן לדרוש הפרשים עד שנה מהלידה
תודה מראש מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשים לדמי לידה
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009מירי שלום,
על פי חוק חישוב דמי הלידה נעשה על בסיס השכר בשלושת החודשים המלאים שקדמו ללידה. יחד עם זאת, ייתכן ותהיי זכאית להפרשים, במקרים אלה:
עובדת שכירה שקיבלה דמי לידה, גמלה לשמירת היריון או דמי אימוץ, עשויה להיות זכאית לתשלום הפרשים לקצבה שקיבלה. עשויה להיות זכאית מי שבתוך 11 חודשים מהיום הראשון לזכאות לדמי לידה, לדמי האימוץ או לגמלה לשמירת היריון - קיבלה מהמעסיק שלה הפרשים או תשלום נוסף (כגון דמי הבראה, דמי ביגוד או בונוס), העולה על רבע מהשכר החודשי הרגיל שלה.
לצורך בדיקת הזכאות יש לפנות למחלקת אמהות בסניף הביטוח הלאומי הקרוב למקום מגורייך, להגיש מכתב בקשה לתשלום הפרשים, בצירוף תלוש השכר שבו מצויין התשלום הנוסף ששולם.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה-ורד14/05/2009
שלום,
אני עובדת במקום העבודה 4.5 שנים אני בחופשת לידה עד ה- 1.06.09 הודעתי למעסיק שאני מאריכה את החופשה כלומר חל"ת לחודשיים אך ההודעה היתה באמצעות שיחה בלבד ללא מסמך כתוב.
עכשיו אני מעוניינת להתפטר, האם זה אפשרי?
האם מגיע לי פיצויים?
האם אני צריכה להודיע לו על פיטורים בדרך מסויימת כדי שאקבל את מה שמגיע לי?
אשמח לעזרה,תודה מראש
ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה על התפטרות ונוסח המכתב
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009ורד שלום,
ביכולתך להתפטר לצורך טיפול בליד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה).
לעניין ההודעה המוקדמת - על פי חוק תהיי מחוייבת בהודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם המאריך את התקופה), ואין בעיה שהדבר יחפוף את החל"ת.
לגבי נוסח מכתב ההתפטרות- צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות לאחר לידהענת14/05/2009
שלום רב
קוראים לי ענת ואני עובדת כבר 6 שנים במקום עבודתי.
אני ילדתי ב 2/10/08 והארכתי את חופשת הלידה שלי בעוד חודשיים ( חזרתי לעבודה ב- 01/03/09)
רציתי לדעת האם המעביד עדיין צריך לשלם לי את ביטוח המנהלים לקרן פנסיה שלי בתקופת חופשת הלידה וגם בתקופה של החודשיים שהארכתי את החופשה ללא תשלום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לקרן פנסיה
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009ענת שלום,
בתקופת חופשת הלידה - כן.
בתקופת החל"ת - לא.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משרה חלקיתמאיה14/05/2009
שלום,
לאחר חופשת הלידה והארכת חופשת הלידה בחודש וחצי בשל אשפוז התינוק הנני מעוניינת לחזור לעבודה במשרה חלקית בלבד. הייתי מועסקת לפני הלידה במשרה מלאה וכן מעבידי מעוניין שאמשיך באותה מתכונת.
האם הוא יכול לפטר אותי בשל בקשה שלי לשינוי אחוז המשרה ממשרה מלאה למשרה חלקית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה בתנאים הקודמים
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009מאיה שלום,
ככל שלא תשובי למרשתך הקודמת, בתנאיה הקיימים, הרי שיהיה מדובר בהתפטרות ולא פיטורים, שכן שני הצדדים מחוייבים להמשך יחסי עובד-מעביד באותם התנאים בדיוק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חל"תצוצה13/05/2009
חופשת הלידה שלי מגיעה לסיומה בקרוב.אני שוקלת לבקש מהמעסיק חל"ת לתקופה של כ-חודש וחצי. אני מבקשת לדעת את זכויותי בעת חזרתי למקום העבודה.האם המעסיק יכול שלבחור שלא להחזיר אותי לתפקיד הקודם שלי? אני עובדת במכירות,ויש לי תיק לקוחות ממנו אני מרוויחה בונוסים.בנוסף תנאי העסקה כוללים רכב שנלקח ממני בזמן חופשת הלידה. האם המעסיק רשאי שלא להחזיר אותי לגוב הקודם שלי? האם רשאי שלא להעניק לי חזרה את הרכב ? אודה לתשובת הבהרה בנושא.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאים לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009צוצה שלום,
עקרונית, בתקופה בת את מוגנת (60 ימים מחזרתך לעבודתך) חל איסור להעבירך מתפקיד לתפקיד שאינו זהה לו, אלא בנסיבות חריגות וספציפיות. כמו כן חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות הנלוות, כגון: בונוסים, רכב, וכדומה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות יולדתמזל13/05/2009
שלוםרב,
אני ילדתי לפני 4 וחצי חודשים . המעהיד הציע לי עבודה שלא מתאימה לי בשעות ובמרחק הנסיעה לכן היגענו להחלטה שאני כותבת מכתב שבו אני מציינת שהחלטתי להישאר לטפל בילד ובכך אני שומרת על זכויותיי לפיצויים. שאלתי היא אם עדיין לא קיבלתי סיכום סופי בינינו אני כבר יכולה ללכת לחתום בלשכה אפילו שאין לי עדיין שום מכתב מהמעביד שמודיע על סיום הקשר בינינו? עבר כבר חודש ימים מאז שאני הייתי אמורה לחזור ועד ששלחתי את המכתב זה פוגע בי באיזשהו אופן?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009שלום לך,
על מנת למצות את זכותך עד תום, עלייך לפנות ולהתייצב בלשכת התעסוקה מייד עם סיום יחסי עובד-מעביד ביניכם.
קחי בחשבון שבמקרה זה, בו את מודיעה על התפטרות למען טיפול בילד, תהיי זכאית לדמי אבטלה רק בתום 90 ימי המתנה!
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן...
מזל18/05/2009אם לא קיבלתי עדיין את המכתב המסכם ביני לבין המעביד אני כבר יכולה ללכת ללשכה או שאני צריכה להמתין למכתב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייצבות בלשכה
עו``ד ליאת שטיין20/05/2009מזל שלום,
את יכולה, ואף מומלץ כי צלכי לחתום כבר עכשיו, על מנת להבטיח את זכותך לקבלת הכספים בגין תקופה זו, אשר ישולמו לך בפועל רק לאחר הצגת המכתב מהמעסיק (אשר יכול להיות במועד מאוחר יותר).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי ביטוח לאומי על אבטלהד13/05/2009
רציתי לדעת כמה אני אמורה לקבל מביטוח לאומי אם אני חותמת בלשכה?
האם הגיוני שתשלום ליום אחד זה רק 130 ש"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום אבטלה
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009שלום לך,
החישוב של דמי האבטלה להם את זכאית נעשה כחישוב על בסיס שכרך טרם סיום עבודתך.
על מנת לברר במדוייק את אופן החישוב, עלייך לפנות לנציג המוסד לביטוח לאומי ולברר כיצד נעשה החישוב.
ייתכן שאף נפלה טעות בחישוב - עלייך לפנות אליהם ולברר עניין זה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)