פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון - או ימי מחלה?
    נתי
    07/07/2008

שלום, אני בשבוע 31 ומשבוע הבא אהיה בשמירת הריון ע"פי המלצת הרופא שלי. שאלתי - הבנתי שבשמירה לא מקבלים את כל סכום השכר (שכרי כ- 11000 ש"ח ברוטו), נותרו לי כ-20 ימי מחלה , האם כדאי קודם כל לנצל את ימי המחלה - וכך אקבל את מלוא השכר עבור החודש הראשון של השמירה ואת השמירה לנצל לחודש שאחרי וכך ההכנסה בסך הכל תיהיה קרובה יותר להיום? מה ההפרש בשכר ? כמה אני אמורה לקבל על חודש שמירה ? מה יהיה ההפרש משכרי הנוכחי? תודה רבה על התשובה! נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון - או ימי מחלה?

הוספת תגובה

• שמירת הריון

עו"ד אסף אוסלקה
    07/07/2008

חוק עבודת נשים קובע כי עובדת יכולה להיעדר מהעבודה אם אישר רופא בכתב כי מצבה לרגל ההיריון מחייב זאת. במקביל קובע היום חוק הביטוח הלאומי כי עובדת שצברה תקופת האכשרה המתבקשת על פי אותו חוק תהיה זכאית לגמלת שמירת היריון בשל היעדרות הנובעת ממצבה הרפואי בשל ההיריון, אם נעדרה מעבודתה לפחות 30 ימים רצופים. כמו כן החוק קובע כי במידה והעובדת אינה זכאית לגמלה מכוח חוק הביטוח הלאומי או לתשלום כלשהו מכוח הסכם עבודה, ימי היעדרות מכוח אותו סעיף יהיו כדין היעדרות מפאת מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והבהרה

נתי
    08/07/2008

את החוק אני הבנתי, שאלתי היא מאחר ואני נאלצת להיכנס לשמירה בהמלצת ובאישור הרופא , הבנתי שבשמירה לא אקבל את מלוא שכרי (כ- 11000 ש"ח), אני יכולה להשתמש בחלק מהזמן לפחות בימי המחלה שנותרו לי.\ רציתי לדעת כמה אקבל אם אהיה בשמירה? כדי לחשוב אם כדאי לנצל אולי קודם את ימי המחלה. בכל מקרה ישארו לי למעלה מ- 30 יום עד הלידה - שזה התנאי לשמירה. חשוב לי לדעת מה הפער בשכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום גימלה

עו"ד אסף אוסלקה
    09/07/2008

גובה גמלה לשמירת הריון הוא 100% משכרך , המחושב עפ"י ממוצע הכנסתך בשלושת החודשים שקדמו לשמירת ההריון , ולא יותר מהשכר הממוצע במשק. שכרך גבוה מן השכר ההמוצע במשק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה
    סתיו
    05/07/2008

אני ילדתי בחודש שביעי תאומים, והם נישארו בפגיה חודש וחצי. רציתי לדעת, ממתי מתחילה חופשת הלידה שלי ומתי אני צריכה להודיע למעביד על הפסקת עבודה, מיום הלידה או מיום יציאת התאומים מבית החולים? תודה, סתיו

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עבודה

הוספת תגובה

• חופשת לידה להשגחה בפגיה

עו"ד אסף אוסלקה
    07/07/2008

לפי חוק עבודת נשים אם שהית בפגיה יחד עם ילדיך את רשאית להאריך את חופשת הלידה שלך כאורך האשפוז ולא יות רמארבע שבועות. כמובן שבמקרה שלך חופשת הלידה הינה כחופשת לידה למי שילדה תאומים, קרי ארוכה מן הרגיל.

באשר להתפטרות לצורך טיפול בילדים המועד הוא 9 חודשים מיום שילדת ולא מיום שיצאת מבית החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לדמי לידה
    אירית
    03/07/2008

שלום רב , סיימתי עבודתי ב30/04/08 לאחר 3 שנות עבודה מלאות. חודש לאחר מכן בעודי מחפשת עבודה גיליתי שאני בהריון. אף אחד לא רוצה להעסיק אותי בהריון (וכמה אני מנסה...) כולל עבודות זמניות. במידה ולא אמצא עבודה עד הלידה המשוערת (24.2.09 ) האם אני זכאית לדמי לידה ? אם לא - כמה חודשים עליי לעבוד מעתה ועד הלידה בשביל לשמור את הזכאות שלי ? ולפי איזה שכר יקבעו דמי הלידה ?(השכר האחרון שלי היה 14,000 ש"ח) אגב, אחרי 3 חודשי השלילה (מאי/יוני/יולי ) אהיה זכאית לדמי אבטלה האם זה משנה את התמונה ? אודה מאד לתשובה מהירה אירית

לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לדמי לידה

הוספת תגובה

• זכאות לדמי לידה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לאירית שלום
    דמי לידה משולמות בהתאם להוראות הביטוח הלאומי למי שעבד 90 ימים לפני הלידה. אולי במקרה שלך יתחשבו כמי שמובטלת - לא בהכרח
    דמי לידה נקבעים לפי ממוצע 90 ימי שכר אחרונים ומתחשבים גם בדמי אבטלה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה
    רונה
    03/07/2008

ברצוני לדעת אני בהריון בחודש שביעי עבדתי כשנה וחצי במשרד ממשלתי והתפטרתי לפני יומיים בשל אופי העבודה השעות המרובות וכו', האם אקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי??

לקביעת תור
    סגירה
    דמי אבטלה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לרונה שלום
    דמי אבטלה אינן משולמים מיידית למי שהתפטר בנפרד ממי שפוטר.יש תקופת המתנה אם אינני טועה של 3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לנצל חופשה מההודעה המוקדמת?
    רוי
    03/07/2008

חזרתי מחופשת לידה כעבור 60 יום הודיעו לי על פיטורין וביקשו ממני לנצל את ימי החופשה שנותרו לי כהודעה מוקדמת . האם הדבר מותר או שאמורים לתת לי 30 יום הודעה מוקדמת ואת ימי החופשה?

הוספת תגובה

• ניצול חופהש מהודעה מוקדמת

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לרוי שלום
    לצערי מותר לפטר לאחר 60 ימים. באשר להודעה מוקדמת מותר כי עד 14 ימים תהיה חפיפה בין
    ימי חופשה לימי הודעה מוקדמת
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הנקה?
    אמא
    02/07/2008

* האם אני זכאית לשעת הנקה אם עבדתי 7 שעות יומיות (בתלוש כתוב שאני עובדת 8 שעות יומיות כמשרה מלאה) השכר שלי גלובלי. או שאני זכאית ל3/4 שעה של הנקה או האם זכאית בכלל? * האם מגיע לי דמי לידה בחופת הלידה מביטוח לאומי? אם אני עובדת ב3/4 משרה כבר 2.5 שנים אצל מעסיק 1.

לקביעת תור
    סגירה
    שעת הנקה?

הוספת תגובה

• שעת הנקה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

דניאלה שלום
    לשעת הנקה אחת ביום זכאית כל יולדת שעבדה במשרה מלאה [נראה לפי תאורך כי משרתך הינה משרה מלאה]
    דמי הלידה מגיעים לך על פי זכאותך והיקף שכרך בשלושת החודשים לפני הלידה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי חל"ת
    שירלי
    02/07/2008

שלום רב, יש לי מס' שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי עליהם, המעסיק שלי מפטר אותי כאשר ישלם לי לפי החוק 30 יום הודעה מראש + 60 ימי עבודה, איך מחשבים את שלושת המשכורות לפי נטו או ברוטו? והאם ה-90 ימי עבודה נחשבים כ-3 משכורות באמת או כחישוב של 90 ימים? במשכורות רגילה יש כ-23 ימי עבודה לא? ואיך מחשבים את הפיצויים לפי נטו או ברוטו? ידוע לי כי את הפיצויים משלמים לפי משכורת אחרונה אך המשכורת האחרונה שלי היתה יותר נמוכה כיוון שילדתי באמצע החודש, איך יחשבו לי? בנוסף הבנתי שנכנס חוק מה-1.1.08 לשלם פנסיה (מעולם לא קיבלתי ואני עבדתי אצלם 3 שנים) איך לדרוש וכמה אמורים לשלם לי? האם אמורים להוסיף לי את זה כתשלום נוסף לפיצויים בגמר חשבון? ודבר אחרון אצלנו בחברה משלמים הבראה באוגוסט, החל"ד שלי הסתיים בתחילת יוני, האם אני זכאית לתשלום הבראה? לגבי ימי חופש: האם בחל"ד+חל"ת מגיע לי ימי חופש? כשיצאתי לחל"ד הייתי במינוס של של 12 ימי חופשה איך ינכו לי את זה? אשמח מאוד, מאוד על קבלת מענה לשאלותיי. בתודה מראש וסליחה על כמות השאלות

לקביעת תור
    סגירה
    אחרי חל"ת

הוספת תגובה

• אחרי חל"ת

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לשירלי שלום
    השאלה יותר חשבונאית ופחות משפטית אך אנס להשיב עליה כמיטב יכולתי. אני מציע להתייעץ גם עם רואה חשבון /חשב שכר למען הסדר הטוב.
    היקף ההודעה המוןקדמת מחושב לפי השכר הרגיל [ברוטו] למעט תוספות שמותנות בביצוע עבודה כגון רכב לפי ק"מ , עמלה לפי ביצועים וכיוב'. תוספת 60 הימים הינה הסכמית ולא מחויבת מכח דין כללי . תלוי מה הוסכם בינלך למעבידך ועל פי סיכום זה ישולם לך.
    משכורת רגילה אינה מושפעת ממספר ימי העבודה בחודש בשונה משכר עבודה [יומי שעתי או אחר]
    ירידה במשכורת בשל לידה לא תפחית מחישוב הפיצויים ויראו לצורך חישוב את שכרך הרגיל לצרכי פיצויים כזה ששרר בחודשים שלפני הלידה.
    לגבי הפנסיה יש הוראות הסכם קיבוצי שקבע את השיעורים שאת צריכה להפריש משכרך ואת אלו שמעבידך צריך להפריש עבורך לקרן הפנסיה . ניתן לתבוע את השיעורים שלא הופרשו בעבורך בתום העבודה .
    באשר לדמי הבראה וחופשה אלו בד"כ אינם מחושבים ואינם משולמים בחופשה ללא תשלום [כשמה כן היא] . יש מעבידים שכן עושים זאת וולנטרית.
    מינוס של ימי חופשה ניתן לניכוי מכל תשלום בסיום העבודה .
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתן הודעה מוקדמת במהלך חופשת הלידה
    רעות
    01/07/2008

האם מותר לי למסור הודעה מוקדמת בגין התפטרותי ממקום העבודה במהלך חופשת הלידה אם הנני אמורה לחזור ב 15/8 למסור הודעה ב 15/7 בגין התפטרות .? במהלך ההריון עברתי למקום מגורים המרוחק 40 ק"מ מת"א מקום עבודתי כמו כן השעות ותם עבדתי 10-12 שעות ביום אינ אפשריות כעת והנני מעוניינת לטפל עוד חודשיים בביתי טרם חזרתי לעובד וחיפוש מקום עבודה מתאים יותר. האם אפשרי?

הוספת תגובה

• הודעה מוקדמת בחופשת לידה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

רעות שלום
    הינך רשאית להתפטר לאחר לידה [עד 9 חודשים מהלידה] לצורך טיפול ברך הנולד.
    התפטרות מחויבת בהודעה מוקדמת כמובן . מישכה של ההודעה הינו יום לכל חודש עבודה בו עבדת במקום העבודה ועד 30 ימים.
    אם את אמורה לחזור ב15/8 מהרי להודיע ובכתב עד 15/7
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצוי לאחר התפטרות
    הראל יוליה
    01/07/2008

פיצויים לאחר התפטרות אחרי לידה שלום, חזרתי למקום עבודתי לאחר לידה +חודש חל"ת. עליי לציין כי אני עובדת במקום העבודה מזה 6.5 שנים,וברצוני להתקדם לתפקיד ניהולי אך מקום עבודה נוכחי לא מאפשר. ועתה חזרתי לאחר לידה שניה. כעת אני עובדת כבר כ-3 שבועות ומצאתי מקום עבודה חדש שבו אני מקבלת תפקיד ניהולי .. ה אם אני זכאית לקבלת פיצויים . תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי לאחר התפטרות

הוספת תגובה

• פיצויים לאחר התפטרות

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

ליוליה הראל שלום
    כעקרון יולדת רשאית להתפטר מעבודתה בדין מפוטר כלומר בצירוף פיצוי פיטורין
    עד 9 חודשים מהלידה ולבד כי ההתפטרות לצורך טיפול בילדה.
    התפטרות לצורך עבודה אחרת אינה מזכה בפיצויים בדין מפוטר.
    תנסי לדבר עם המעביד על התפטרות בהסכמה שתקנה לך פיצויים
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצוים לאחר לידה

הראל יוליה
    04/07/2008

תודה, האם יש משמעות לחזרת עבודה במהלך 9 חודשים או שפיצוים מגיעים אך ורק עם לא חוזרים לעבודה במהלך 9 חודשים ואחר כך מתפטרים לטובת טיפול בילד. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפטר עובדת בהריון
    יהלי
    01/07/2008

אני בעלת גן ילדים,יש לי עובדת הריונית,שהוציאה שבועיים חופש,מרופא,בתאנה שלא חשה בטוב,כעת היא רוצה לחזור לעבודה בגן,אך אינני רוצה לקבל אותה חזרה.היא מתלוננת על סחרחורות,כאבי בטן,העבודה כרוכה בהרמת ילדים ושמירה עליהם,ואני חוששת מתפקודה בגן,אינני רוצה להעמיד את הילדים בסכנה כלשהי,מה עושים????

לקביעת תור
    סגירה
    לפטר עובדת בהריון

הוספת תגובה

• לפטר עובדת בהריון

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

ליהלי שלום
    תלוי מה הוותק של העובדת בגן . מעל 6 חודשים הפיטורין מחייבים אישור של שר התמ"ת ובהעדרו זה עלול להחשב כעבירה פלילית בנוסף להיותה עילה לתביעה אזרחית.
    בברכה
    ערן לאופמן עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לשם טיפול בתינוק
    shira
    30/06/2008

שלום רב, ברצוני לשאול: התפטרתי מעבודתי לאחר לידה לשם טיפול בתינוק. מעסיקי ביקש מכתב התפטרות שבו מצוין שסיבת ההתפטרות היא טיפול בתינוק. 1. האם מהרגע שהתפטרתי אני חייבת לשבת עם התינוק ולא להתחיל מקום עבודה חדש? 2. במקרה ואני מתחילה במקום עבודה חדש למעסיק הקודם ישכות לדרושד ממני את כספי הפיצויים? 3. כמה זמן צריך לשבת בבית עם התינוק כדי שלמעסיק הקודם לא תהינה טענות ו/או תביעות כלשהן? אם בכלל?? תודה מראש לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לשם טיפול בתינוק

הוספת תגובה

• התפטרותץ לשם טיפול בתינוק

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

שירה שלום
    ההתפטרות לשם טיפול בתינוק הינה חריג לדיני הפיטורין לפיהם עובד שמתפטר אינו זכאי לפיצויים
    בניגוד לעובד שמפוטר . זו זכות מכח חוק עבודת נשים לשם הטיפול בלבד
    אין החוק קובע מהי תקופת מינימום לישיבה בבית וטיפול בתינוק וכל מקרה נבחן על פי נסיבותיו.
    אם תתחילי מקום עבדוה חדשמייד זכאי המעביד [לא בטוח כי יעשה זאת] לתבוע ממך חזרה את הפיצויים בנימוק כי הוצאת אותם ממנו בתחבולה..!
    קשה לקבוע פרק זמן ממנו מותר לעשות כן שכן באנלוגיה השאלה הינה עד כמה מותר לתחמן ולא להתפס ...??? אני סבור [דעתי האישית בלבד] כי לאחר כמה חודשים טובים ולאחר שהנולד כבר עובר למסגרות של מעון/גן ניתן לחזור לעבודה ללא חשש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור שעות העבודה
    לירון מיכאלי
    28/06/2008

שלום, אני בחודש השמיני ועובדת בגן ילדים תשע שעות ביום חמישה ימים בשבו., נאמר לי שאוכל לעבוד רק שבע שעות ביום ללא פגיעה בשכרי. האם זה נכון? ואם כן מהי הדרך לדרוש זאת? תודה רבה. לירון

לקביעת תור
    סגירה
    קיצור שעות העבודה

הוספת תגובה

• קיצור שעות העבודה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לירון שלום
    קיצור שעות העבודה לפני הלידה הינה באישור רפואי בלבד כי יש הצדקה להעדרות מלאה או חלקית ודינה כחופשת מחלה.
    יולדת יכולה לפצל את חופשת הלידה כך שחלקה יוכל להקח גם לפני הלידה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי
    סוהא
    27/06/2008

אני בת 28 ילדתי בתאריך 24-4-08 ואני סימתי עבודה בתאר1-9-07 ועכשיו אני חוזרת לעבודה למקום ממשלתי חדש(בית חולים) אני אחות.יש לי שלוש שאלות 1- האם מגיע לי תשלום מביטוח לאומי 2-האם אני יכולה להתחיל לעבוד אחרי חודשיים מהלידה3-ואיזה זכויות מגיעות לי. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח לאומי

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לסןהא שלום
    1. מגיעים לך דמי לידה אם לא קיבלת עד כה אם עבדת עד הלידה . אם לא תהיה זכאית לפי הנחיות
    ביטוח לאומי כמי שאילדה ואינה עובדת
    2. אין מניעה לקצר חופשת לידה שהינה 14 שבועות ולהתחיל לעבודה אך לא ניתן לקבל פעמיים
    כמובן ובמקביל גם דמי לידה אם מגיעים לך.
    3. ראי לעיל
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בשמירת הריון ובחופשת לידה
    לו
    26/06/2008

שלום רב! בזמן ההריון שלי בחודש חמישי נכנסתי לשמירת הריון (מ-1.10.2007) למשך 3 חודשים בבית חולים! לאחר מכן הייתי 3 חודשים בחופשת לידה ואז התפטרתי ממקום עבודתי (בתום 3 חודשים של חופשת לידה) כלומר ב-1.4.2008 למטרת טיפול בבתי. לפני שבוע קיבלתי ממקום עבודתי מסמכים שונים מ"גמר חשבון שלי" ובהם מצוין כי "החברה לא מעסיקה אותי החל מחודש אוקטובר" - חודש שבו נכנסתי לשמירה ולמעשה התפטרתי רק כעבור חצי שנה. כתוצאה מהכרזה זו - אילו זכויות נגזלו ממני? האם היה על החברה להפריש כספים לפיצויים וקרן פנסיונית במהלך שמירת הריון או/ו חופשת לידה? האם היו אמורים להתווסף לי ימי חופשה , הבראה בחצי שנה זו?מה מומלץ לעשות ולמי לפנות? איפה ניתן למצוא את החוק בנושא בכדי שאני אציג בפניהם? תודה רבה לו

הוספת תגובה

• שכחתי לציין כי...

לו
    26/06/2008

עד ליום שנכנסתי לשמירת הריון עבדתי שנה וחודשיים בחברה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בשמירת הריון ובחופשת לידה

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

ללו שלום
    אם יצאת לשמירת הריון על פי אישור רפואי דינה כחופשת מחלה שאינה קוטעת הרצף.
    אם ההתפטרות לרגל טיפול ברך הנולד וכך אף נכתב בהודעה , הינך זכאית לפיצויים
    בדין מפוטר.
    בחופשת לידה על המעביד להמישך להפריש הפרשות פנסיוניות אם עשה כן קודם לכן
    חופשה והבראה אינן נצברות בתקופה זו אלא בתקופת עבודה בפועל
    החוק הרללונטי הינו חוק עבודת נשים ומצי באינטרנט
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה..

לו
    08/07/2008

שלום רב! עיינתי בחוק עבודת נשים ולפי מה שהבנתי מסעיף 7א' (האם אני צודקת?): אם במהלך שמירת הריון וחופשת לידה לא הפרשתי כסף לקרן פנסיה אז גם המעסיק שלי לא היה חייב להפריש את חלקו לקרן פנסיה ופיצויים? (הערה: הפיצויים שולמו לי אך לא כללו בתוכם את חצי שנה של שמירה וחופשת לידה). תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפטרות לאחר חל"ת
    שירה
    26/06/2008

שלום התפטרתי לאחר חל"ת לפני חודש ימים, הבוס לא מתייחס לבקשתי לפיצויים ומהנהלת חשבונות נמסר לי שהוא דוחה אותה יום אחרי יום איך אתם ממליצים לי לנהוג כעת? ממתי זה נחשב הלנת שכר תודה שירה

לקביעת תור
    סגירה
    תפטרות לאחר חל"ת

הוספת תגובה

• תפטרות לאחר חל"ת

עו"ד ערן לאופמן
    04/07/2008

לשירה שלום
    איו כל חובה לשלם פיצויים למי המתפטר אלא אם זה נהוג כנוהג במקום העבודה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חל"ת לאחר חל"ד

שירה
    05/07/2008

כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי. זהו חל"ת שנלקח לאחר חל"ד ממתי על המעסיק לשלם את הפיצויים, כלומר ממתי זה נחשב הלנת שכר? האם ניתן לפרוש את הסכום לתשלומים? ואת השיק הראשון דחוי לעוד כחודשיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה לי מקרה דומה...

מימי
    20/07/2008

קרה לי בידיוק אותו הדבר, ופה לא המקום לפרט את כל מה שעבר עלי, עד שפשוט החלטת ילא לוותר על כל אגורה והצדק איתי! אז אני הולכת על כל הקופה.... שיהיה ברור!!! אישה עד 9 חד' אחרי הלידה יכולה להתפטר ולקבל פיצויים כדין!!!! בלי שום ספק!! בעלי קבע פגישה עם עו"ד (שבמקרה גם חבר משפחה) אך לפני כן התקשרתי לבוס שלי לעדכן אותו ואם הוא רוצה להתחרט ובכל אופן לשלם את הפיצויים המגיעים לי, אמר לי שלא, וברגע שראה שאני לא מתרגשת, עניתי לו, :אוקי, פשוט בעלי בחדר המתנה של העו"ד שלנו..." תוך 10 דק' חזרה אלי המזכירה בטענה שהוא רוצה להפגש להסדיר את העיניינים.... שיהיה ברור!!! אישה עד 9 חד' אחרי הלידה יכולה להתפטר ולקבל פיצויים כדין!!!! בלי שום ספק!! אם עוד שאלות יש לך את קו לעובד!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה