פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לפיצויים אחרי לידה
    אמא טרייה
    25/09/2011

שלום רב,
    ילדתי לפני כחצי שנה אחרי שעבדתי 6 שנים באותו מקום.
    כעת, אחרי חל"ת הודעתי למעסיק שלי כי אני מתפטרת לצורך גידול הילד (מאז- המעסיק לא מרפה, וממשיך להציע לי הצעות שאמורות לגרום לי להישאר ואני מסרבת). כמה ימים לאחר מכן התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש שהיתרון שלו על פני המקום הקודם הוא במשכורת. האם המעסיק יכול לסרב לתת לי פיצויים היות והמקום עבודה החדש הוא רחוק יותר ובעל אותו מספר שעות? האם העובדה כי במקום החדש יש לי יכולת לעבוד מהבית צריכה להיות מגובה במסמך כלשהו? האם צריכה להיות "תקופת צינון" בין הודעתי על התפטרות לבין התחלה במקום עבודה חדש? איך אני יכולה להבטיח לעצמי את הפיצויים ממעסיק שתמיד-תמיד מחפש דרך לחמוק מהם?!
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לפיצויים אחרי לידה

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויים אחרי לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    25/09/2011

שלום רב,

לאור העובדה כי התחלת לעבוד במקום אחר, ולא התפטרת על מנת לטפל בילדך, סיכוי סביר שאינך זכאית לתשלום פיצויי פיטורים.

עילת ההתפטרות המזכה בפיצויי פיטורים, הינה טיפול בילד, היה והתקבלת למקום עבודה בו הנך אמורה לעבוד פחות שעות, יכול להיות שתהיי זכאית לפיצויי פיטורים, אך היה עליך ליתן למקום העבודה הקודם את הזדמנות לסרה להפחתת שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויים אחרי לידה-המשך

אמא טרייה
    25/09/2011

ביקשתי מהמעסיק הקודם לעבוד פחות שעות, הוא הסכים, אך בשכר מאוד נמוך(שבקושי מכסה את עלות המטפלת) ועל כן - סרבתי. לאחר מכן, מצאתי מקום עבודה שגמיש מבחינת השעות, מבחינת היכולת לעבוד מהבית והציע שכר הרבה יותר גבוה -
    האם איני זכאית לפיצויי פיטורין בשל כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויים אחרי לידה-המשך - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    25/09/2011

עילת התפטרותך אינה בגין טיפול בילד, אלא כספית, ולכן, לטעמי האפשרות לקבלת פיצויי פיטורים הינה קלושה, היות ואינך עומדת בעילה המזכה בתשלום רכיב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 40 שעות במהלך ההריון
    י
    24/09/2011

אני בסוף חודש תשיעי ורק עכשיו גיליתי שמגיעות לי 40 שעות לבדיקות הריון ע"ח העבודה. האם זה חוקי שלא אומרים לי על כך?
    חשבת השכר לא מוכנה לתת לי את התשלום רטרואקטיבית אלא רק על החודש הזה שעליו עוד לא קיבלנו משכורת. האם זה חוקי?
    בנוסף, הרופאה יכולה לתת לי אישור רק על יום מחלה שלם ולא על כמה שעות ביקור. האם יתנו לי על זה את התשלום על השעות שבהם לא הייתי בעבודה?

לקביעת תור
    סגירה
    40 שעות במהלך ההריון

הוספת תגובה

• 40 שעות במהלך ההריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/09/2011

שלום לך,
    אם אכן נעדרת לצורך בדיקות וזה לא שולם לך כחוק, ודאי שיש לבצע תיקון רטרואקטיבי ולשלם לך את מה שמגיע לך.
    עקרונית, התשלום הינו בגין שעות הבדיקה בפועל, ולא עבור יום שלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מגיע לי דמי אבטלה?
    רות
    23/09/2011

ב1.9.2010 התחלתי לעבוד בחברה אחת בתאריך ה1.2.2011 עזבתי את מקום העבודה והתחלתי לעבוד במקום אחר ב20.7.11 חזרתי למעסיק הקודם בהפרש של 10 ימים ככה שאין לה הפסקה בין עבודה לעבודה כל חודש שולמו עבורי דמי ביטוח לאומי,אני עובדת אצלו כאשר הוא קיבל אותי לעבודה בידיעה שאני בהריון בחודש שלישי ובעוד חודש בהמלצת האורטופד אני יצטרך לצאת לשמירת הריון עקב בעיות בגב וכביכול יהיו לי בדיוק 14 תלושים רצופים מ2 מקומות עבודה שונים:
    1)האם אני זכאית לדמי הלידה?
    2)מהם דמי הגימלה שאני יקבל בעת שהותי בשמירת הריון,האם הם 100% כלומר שווים לשמכורת החודשית?
    אשמח אם תוכלי לענות לשאלותיי תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם מגיע לי דמי אבטלה?

הוספת תגובה

• האם מגיע לי דמי אבטלה? - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/09/2011

רות שלום,
    על פניו, ככל שיש לך את חודשי הצבירה הנדרשים, תהי זכאית לדמי הלידה, היות ואין דרישה כי העבודה תהיה באותו מקום עבודה.
    הגמלה בשמירת הריון הינה עד לשכר הממוצע במשק (כ 8,300 ש"ח נכון להיום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקדמה של חופשת לידה
    עו``ד ליאת שטיין
    22/09/2011

שלום,

אם אני מקדימה חופשת לידה ב-7 שבועות כפי שהחוק אומר, מתי אקבל דמי לידה?

שאלה נוספת- אני צריכה לפקסס אישור על מועד לידה משוער לביטוח לאומי? או שהמעסיק עושה את זה? למי פונים ומה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    הקדמה של חופשת לידה

הוספת תגובה

• הקדמת חופשת לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/09/2011

נינה שלום,
    יש לך את האפשרות לצאת לחופשת לידה מוקדמת כפי שציינת.
    עלייך לפנות למוסד לביטוח לאומי על מנת לברר את הנתונים הטכניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי משרה לאחר לידה
    מיכל
    21/09/2011

לפני צאתי לחופשת לידה שימשתי בתפקיד מנהלת במשך כחודשיים. בשעות המתאימות למשרת אם (עד 16:00). יש לציין כי זהו ההיריון השני שלי.
    לתפקיד המנהלת משמרת התקבלתי לאחר שתפקיד ניהולי קודם שמילאתי נסגר התקן, גם כן באותן השעות.
    אני כרגע לפני סיום חופשת הלידה ולאחר שיחה מול המעסיקים , הם מסרבים לקבלני לתפקיד מנהלת המשמרת בטענה שתפקיד זה דורש עבודה עד שעה 18:00.
    האופציה המוצבת בפני כרגע ע"י מנהלי היא לחזור לתפקיד זוטר בלבד.
    האם מחוייבים לשמר את תפקידי, מעמדי ותנאי העסקתי?
    יש לציין כי המעסיק אמר לי שהוא בדק את העיניין מול "הגורמים הרלוונטיים" והוא טוען כי במסגרת החוק אני לא מחוייבת לחזור לאותו התפקיד בטענה שהתפקיד הניהולי דורש עד שעה 18:00 (לפי הגדרתו) ואין ביכולתי לתת את השעות הללו.

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי משרה לאחר לידה

הוספת תגובה

• שינוי משרה לאחר לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/09/2011

מיכל שלום,
    על המעסיק להשיב אותך לאותם התנאים בדיוק של המשרה כפי שהיתה ערב יציאתך לחופשת הלידה.
    אם את מבחינתך מסרבת לחזור לעבוד עד 18:00, כדרישת המשרה, הרי שאז התנהלות המעסיק תקינה, ואף מעבר לכך, כי עקרונית ניתן לראות בסירוב שכזה התפטרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הנקה
    מאי
    21/09/2011

שלום,

אני אחזור מחופשת הלידה בנומבר לאחר 6 חודשים. אני הבנתי שמגיע לי לקבל שעת הנקה במשך ארבעה חודשים, האם זה נכון?

תודה, מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    שעת הנקה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

מאי
    21/09/2011

עבדתי במקום העבודה הנ"ל שנה וחודשיים לפני היציאה לחופשת לידה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/09/2011

מאי שלום,
    הזכאות לשעת הנקה הינה למי שעובדת משרה מלאה, למשך ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלומי חופשת לידה באמצע קבלת אבטלה
    חגית
    21/09/2011

התפטרתי מעבודתי בחודש 3 להריון ב 30/6/2011. החל המחודש הבא אהיה זכאית לאבטלה. ישלי מס' שאלות:
    א. כמה חודשי אבטלה מגיע לי ( נשואה +1 ).
    ב. במידה ואלד באמצע הזכאות ( למשל באמצע דצמבר ) האם אקבל דמי לידה אם עבדתי לפני הפיטורין מס' שנים ברציפות????
    ג. במידה ואקבל דמי לידה לכמה זמן ובאיזה סכום ( 100% מהמשכורת?? )
    ד. האם בתום דמי הלידה אשוב לקבל את יתרת דמי האבטלה העומדים לזכותי??

תודה מראש

הוספת תגובה

• תשלומי חופשת לידה באמצע קבלת אבטלה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

חגית שלום,
    קשה מאוד להשיב לך מבלי לראות מסמכים אשר יבהירו את כל התמונה והזכאות.
    עקרונית, בהנחה שאת זכאית, הרי שתקופת חופשת הלידה יקטעו את דמי האבטלה, וכלל שתהיה לך עוד זכאות לאחר מכן, וכלי להמשיך ולקבל דמי אבטלה בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורין
    דיקלה
    21/09/2011

שלום, חופשת הלידה שלי הסתיימה, התפטרתי לטובת הטיפול בילדה ולפני 3 וחצי חודשים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש.
    אציין כי אני בהליכי גירושין ובחודש הבא אהיה גרושה וחד הורית כשהמשמורת על הילדה היא בחזקתי.
    שאלתי היא האם אפשר לפטר אם חד הורית?

לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין

הוספת תגובה

• פיטורין - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

דיקלה שלום,
    אם חד הורית אינה מוגנת מפיטורים.
    דינך כדין כל עובד אחר במשק, וניתן יהיה לפטר אותך בנסיבות המתאימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה לאחר חופשת לידה
    רחל
    21/09/2011

מקום העבודה שבו אני עובדת כשלוש וחצי שנים החליט לפטר אותי בעקבות צמצומים וקשיים כלכליים. ילדתי ב6.2.11 והארכתי את חופשת הלידה עד עכשיו. מה הן הזכויות העומדות לצידי מבחינת הפיטורים. אודה לתשובה מהירה. יום טוב.

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

רחל שלום,
    שיר שלום,
    עקרונית, חלה עלייך הגנה מפני פיטורים לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה המוארכת, כאשר תקופת ההודעה המוקדמת חלה בנוסף, ולא בחופף.
    משכך, פיטורים כפי שתיארת אינם חוקיים, ונראה כי יהיה נכון עבורך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לדעת להתנהל נכון מול המעסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות לגבי הארכת חופשת לידה-דחוף!!
    מיטל
    20/09/2011

שלום
    אני עובדת במקום עבודתי כ-4.5 שנים.
    יצאתי לשמירת היריון בחודש חמישי,וכרגע אני בחופשת לידה כחודשיים.

כפי שנאמר לי בעבודה יש לתת התראה של חודש ימים לגבי הארכה
    הודעתי טלפונית שבכוונתי להאריך את חופשת הלידה שלי ב3 חודשים נוספים.
    בכוונתי להתפטר בסיום הארכת הח.הלידה למטרת גידול בני.כמובן שטרם הודעתי להם.

1)מה זמן ההתראה שצריכה לתת למעביד שלי לגבי התפטרות?
    2)המנהל ביקש לשלוח גם עדכון במייל,האם לא כדאי להוציא מכתב רשום,האם מייל חוקי
    במידה וירצו להשתמש בזה מסיבה כלשהי....?
    3)איך לנסח את המכתב,כדי שלא יפגע בי כשאתפטר,חשבתי לרשום שחופשת הלידה שלי מסתיימת בתאריךX ואאריך אותה ב-3 חוד' נוספים,ללא תאריך חזרה...........בגלל שבכוונתי להתפטר

4)שמירת הריון +חופשת לידה +הארכתה מתווספים לוותק לצורך בדיקת הפיצויים?
    5)מול איזה גוף אוכל לגשת פיזית לבדוק מה מגיע לי מהמעסיק,פיצויים וכד'...-בצפון
    6)האם דמי הבראה וימי חופשה ממשיכים להצטבר לזכותי כשהייתי בשמירת היריון וחופשת לידה,והארכה?

אודה על תגובה בהקדם

הוספת תגובה

• זכויות לגבי הארכת חופשת לידה-דחוף!! - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

מיטל שלום,
    שאלותייך רבות וספציפיות - דבר המצריך פגישת ייעוץ מסודרת.
    באופן עקרוני, עלייך ליידע על התפטרותך לפחות 30 ימים טרם מועד הסיום, ואכן ביכולתך לחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת עם חופשת הלידה (על אף שלא ברורים לי יתרונות פעולה זו במועד שבחרת - ייתכן וכדאי לך לשקול שוב את הדברים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת חופשת לידה והתפטרות

מיטל
    22/09/2011

בהמשך לשאלתי הקודמת...

1)הודעה מוקדמת של חודש למעסיק על הארכת חופשת הלידה-האם זה מספיק??
    2)ציינתי שאני מתכוונת להתפטר בסיומה למטרת גידול הילד-לא ברורה לי תשובתך???

אני מצוטטת....
    "ציינת שעליי ליידע על התפטרותי לפחות 30 ימים טרם מועד הסיום".
    "וציינת שאכן ביכולתי לחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת עם חופשת הלידה (על אף שלא ברורים לך יתרונות פעולה זו במועד שבחרתי לתת התראה".

*********************************************************** אני אמורה לתת התראה של חודש להתפטרות,,זה יוצא כשאני עדיין בהארכת חופשת הלידה(3 חודשים ללא תשלום),האם זה חוקי???
    ************************************************************* מאוד על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת חופשת לידה והתפטרות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    22/09/2011

מיטל,
    הבהרתי מראש שיש צורך בייעוץ פרטני.
    התראה של חודש - כך צריך להיות.
    כדי להיות זכאית לפיצויי פיטורים, הכרחי שההתפטרות תהיה לצורך טיפול בילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת בפעם ה-3 ולא מקבלת תשובה
    אור
    20/09/2011

שלום!

האם נסיעות במסגרת עבודה מחושבות גם בדמי לידה?

שאלה נוספת, בטעות לא הורידו לי 3 חודשים קרן השתלמות, החברה לא שילמה עבורי וגם אני לא שילמתי. מדובר על 3 חודשים משנה שעברה מרץ - אפריל - מאי.
    בתלוש הבא אמורים להוריד לי את התשלום עבור 3 החודשים בבת אחת. האם הדבר יפגע הדמי הלידה שלי או שביטוח לאומי מתחשב בהורדות מסוג זה?

הוספת תגובה

• שואלת בפעם ה-3 ולא מקבלת תשובה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

אור שלום,
    1. עקרונית - לרוב זה נלקח בחשבון.
    2. ההפחתות לקרן אינן מקבלות ביטוי ברכיבי השכר בברוטו, אלא בהפחתות והניכויים מסכום השכר. משכך, עקרונית אין הדבר צפוי לפגוע בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח מנהלים+דמי הבראה
    אלה
    20/09/2011

שלום רב.
    לפני כשבועיים חזרתי מחופשת לידה בת חצי שנה. 3 ח' בתשלום ו-3 חודשים בלי תשלום. המנהלת שלי אמרה שהמשיכה לשלם עבורי את כל ההפרשות של ביטוח מנהלים ופנסיוני, האם מהמשכורת הקרובה ינקו לי את החלק שלי בעבור 3 חודשים?
    ושאלה שניה: אצלנו משלמים דמי הבראה כל חודש ספטמבר עבור שנה שעברה. בגלל חופשת לידה בפועל עבדתי רק חצי שנה. האם אני אמורה לקבל דמי הבראה עבור חצי שנה שכן עבדתי? ומה עם 3 חודשים של חופשת לידה בתשלום? לא מגיע לי דמי הבראה עבורם?

תודה מראש.

אלה

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח מנהלים+דמי הבראה

הוספת תגובה

• ביטוח מנהלים+דמי הבראה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2011

אלה שלום,
    את חלקך בפנסיה סביר להניח שיפחיתו מהמשכורת הראשונה.
    לגבי דמי ההבראה - על התקופה שציינת את זכאית גם כן לצבירה באופן עקרוני, כך שלפי הנתונים את אמורה לקבל מלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משלמים חופשת לידה
    רינה
    19/09/2011

לפי איזה חודשי עבודה מחשיבים את חופשת הלידה?
    לפי שלושה חודשים אחרונים של העבודה או לפי הממוצע של כל חודשי העבודה במשך השנים?

לקביעת תור
    סגירה
    איך משלמים חופשת לידה

הוספת תגובה

• איך משלמים חופשת לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    20/09/2011

רינת שלום,
    לפי החוק - החישוב נעשה על פי 90 הימים שקדמו ללידה (חודשים מלאים שקדמו, ולא חודש הלידה עצמו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן מגיע לחתום בלשכה ??????????
    דנה
    19/09/2011

שלום רב,אני אחרי לידה ורציתי לדעת אם אני עוזבת את העבודה אחרי שישיה חודשים שהערכתי את הלידה כמה זמן מגיע לי לחתום בלשכה? אם אני מתפטרת?

הוספת תגובה

• כמה זמן מגיע לחתום בלשכה ?- תגובה

עו``ד חן שטיין
    20/09/2011

דנה שלום,
    דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
    תקופת הזכאות לאבטלה - משתנה בהתאם לנתונים הספציפיים שלך (גיל, מס תלויים, האם יש בן זוג, האם מועסק, וכו). משכך, עלייך לבדוק זאת ספציפית מול המוסד ליבטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת והמעסיקה מבלבלת...
    דנה
    19/09/2011

שלום רב,
    אני עובדת בעבודתי כבר כמאט שנתיים וחצי,ילדתי בסוף יוני,הערכתי את חופשת הלידה שלי ל-6 חודשיים אני יודעת שמשלמים לי רק על 3 חודשים וה-3 הנותרים לא משלמים לי.
    בעבודתי עברתי לתפקיד אחר כשהייתי בהריון 3 חודשים כיוון שהעבירו את מקום העבודה לעיר רחוקה מאוד אז החליטו לעביר אותי תפקיד לעיר קרובה לביתי, הייתי עובדת מ-9 עד 18 ושישי כן שישי לא,במהלך התפקיד המנהלת ביקשה שאתן ערב מכיוון שכולם נותנים והיא טוענת שזה חלק מהתפקיד והיא רצתה להיות הוגנת כלפי כל שאר העובדים ,הסכמתי לזה למרות היותי בהריון ואם ילדה קטנה בבית, נתתי ערב אחד בשבוע.

הגעתי לדבר אם המנהלת לאחר הלידה להודיע לה שאני מעריכה את חופשת הלידה ולבקש ממנה שלא אעבוד ביום שישי, הודיע לי היא חגיגית שהחוקים בעבודה השתנו ועכשיו כולם עובדים מ-7 עד 16 ופעמיים ערב ואחת לחודש שישי כולם חייבים לעבוד ככה, כשדיברתי אם חברה שלי היא אמרה שלא נכון כולם עושים שישי כן שישי לא ושגם לי היא תגיד לעבוד ככה אחר כך.

אני אמא ל- 2 ילדים ,הגן של הילדים מתחיל ב-7:30 האם היא יכולה להכריח אתי לעבוד מ- 7- עד 16?? בלי שום קשר אני לא יכולה לעבוד ככה בגלל הגנים וגם העבודה שלי נמצאת בעיר אחת לא בעיר שאני גרה בה ובכדי להגיע לשם אני צריכה לנסוע 20-30 שעה לעבודה עם הרכב(תלוי בפקקים).האם אני יכולה להודיע לה שאני יכולה לעבוד מ-8 עד 17?

ועוד שאלה האם היא יכולה להכריח אותי לעבוד פעמיים בשבוע ערב??הרי
    לפני היותי בהריון בכלל לא עבדתי ערב?וגם אם כן נתתי רק ערב אחד לפני הלידה??

ובקשר ליום שישי זה נחשב לי שעות נוספות היא יכולה להכריח אותי לעבוד שישי הרי יש לי שני ילדים קטנים?

ורציתי גם לדעת בקשר לשעת הנקה, כמה חודשים מגיע לי שעת הנקה אם אני חוזרת אחרי שישיה חודשים מיום שילדתי?

אשמח אם תענו לי בהקדם...תודה:)

הוספת תגובה

• מבולבלת והמעסיקה מבלבלת... - תגובה

עו``ד חן שטיין
    20/09/2011

דנה שלום,
    לגבי שעת הנקה - עקרונית, שעת הנקה ניתנת למשך 4 חודשים מתום חופשת הלידה, למי שעובדת משרה מלאה (היקף 186 שעות).
    הרעת התנאים עליה מדובר היא אסורה לגבייך למשך 60 הימים מיום חזרתך לעבודה.
    לאחר תקופה מוגנת זו, תוכלי להתפטר עקב הרעת התנאים (בכפוף לפרוצדורה הקבועה לכך), או לצורך טיפול בילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...רק לא הבנתי לגבי שעת הנקה...

דנה
    20/09/2011

תודה ...רק לגבי שעת הנקה לא הבנתי,רשמת לי שמגי לי 4 חודשים מתום חופשת הלידה הכוונה 3 חודשים מיום שילדתי או 6 חודשים (אני חוזרת אחרי 6 חודשים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה