מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מלא להירדם בלילהturhtbv29/04/2015
שלום דוקטור
אני בת 21 ובדרך כלל אני ממש נרדמת מהר יותר מדי אפילו. תוך שתי דקות אני ישנה. לפני לילה פחדתי מלא להצליח להירדם כי לא נירדמתי תוך הזמן הקצר שאני רגילה אליו, אז התחלתי לחשוב ולחשוב מה יקרה אם לא אירדם ואולי יהיו לי הפרעות שינה.. ממש פחדתי עד שנרדמתי ב 4 והותעוררתי ב 8 לבד. אתמול פשוט כל היום לא הפסקתי לחשוב על זה ושאני מפחדת שהלילה הזה יקרה לי אותו דבר.. אז נסיתי בלילה ולא הצלחתי בכלל להירדם רק ל 30 דקות.
אני ממש לחוצה, האם יש לזה השפעות חמורות? וזה ייתמשך כל לילה? או שזה רק תקופה ותעבור? יש סיכוי שגם הלילה לא אצליח אחרי יותר מ 36 שעות ערה?
אני ממש אודה לכם את תצליחו להרגיע אותי כי זה פשוט הורס לי כל היום רק להמשיך להרהר על זה ולפחד מהלילה שלא אשאר ערה.
יש מקרה כזה שהבנאדם לא יצליח לישון בכלל למספר ימים?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מלא להירדם בלילה - תגובה
ד''ר אודי אורן30/04/2015שלום רב,
הסיכוי שלא תצליחי להירדם כמה ימים הוא אפסי.
ברור שהעייפות תנצח בסופו של דבר.
ממליץ לך על פעילות פיזית כמה שעות לפני השינה ופעולות מרגיעות קצת לפני השינה. ממליץ להימנע מאכילה / שתיה לפני השינה. ממליץ על שמיעת מוזיקה מרגיעה או קטעי דיבור מרגיעים שעוזרים ההירגע ולהירדם.
הכי חשוב: כאשר את הולכת לישון, התמקדי בנשימות שלך, וכל פעם שעולה מחשבה תחזרי להתמקד בנשימות שלך. חשוב להפחית את מידת הזמן שאת עסוקה בדאגות לגבי האם תצליחי להירדם.
לילה טוב,
אודי
נ.ב. ואם כלום לא עוזר, יש עזרי שינה טבעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד אצל ילדאנונימי27/04/2015
שלום בני בן 7.5 והוא מפחד לישון לבד,בעוד 5 ימים אישתי ואני אמורים ללכת להופעה שקנינו את הכרטיסים אליה לפני חודשים ואמא שלי אמורה להיות איתו,העניין הוא שאנחנו לא יודעים מה לעשות אם ללכת או לא ללכת,אנחנו נחזור בסביבות 12 בלילה,אישתי שאלה את בני אם זה בסדר שנלך והוא אמר שזה בסדר רק שהוא יפחד והוא יהיה עם השמיכה על הראש,אנחנו מפחדים שאם נלך נגרום לו נזק,השאלה שלי היא מה כדאי שנעשה,אודה לתשובה מהירה,בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד אצל ילד - תגובה
ד''ר אודי אורן28/04/2015למוטי שלום,
אני מניח שמחוץ לבעיה הזו הילד הינו ילד בריא.
אני ממליץ לכם ללכת להופעה ולתת לבן שלכם להתמודד עם האתגר ביחוד מכיוון שסבתא שלו תהיה איתו.
איני טוען שיהיה לו קל, אלא שבתמונה הגדולה של ההתפתחות שלו, חשוב שיבין שקושי הוא לא משהו שצריכים לברוח ממנו.
חשוב גם שאתם כהורים תלמדו לסמוך על הכוחות שלו.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריריםהילה18/04/2015
קפיצת שרירים קבועה בזמן מנוחה קשורה לחרדות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרירים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין19/04/2015לא בהכרח ובכל מקרה מדובר יותר במתח נפשי מאשר בחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו ממישהי שעברה את זהעדי15/04/2015
בתקופה הזו, בדיוק לפני שנה , הייתי במקום הזה. חרדות, התקפים, אלוהים ישמור.
זה התחיל מכאבי בגוף, נבהלתי, רצתי לכל פורום. כל מידע שקראתי טיפח את החרדה כמו מפלצת קטנה.הבנו שזה נפשי.אז לפסיכאטר.הכדורים לא היו טובים. עוד חודש של פחד עבר.צברתי ייאוש.
פסיכאטר אחר. כדור חדש, ציפרלקס.המון תקווה.ואז תופעות לוואי.
חזקות בטירוף. לראשונה בחיי עברתי התקפי חרדה שאני זוכרת עד היום.
הרגשה שזהו, השתגעתי.
הרבה זמן עד שהכדור השפיע במלואו. אולי 4 - 5 חודשים.בזמן הזה.כמה בכי.מחשבות, חלומות על היום שאחרי. כמה סיבובים בפארק, להרגע. כמה לדבר לעצמך ולהגיד שהכל יהיה בסדר יפה שלי, מבטיחה לך. כמה מידע קראתי, כמה שיחות אצל פסיכולוגית [ לא הרבה האמת] , כמה 'אמא, אני נורמלית? מבטיחה? את תמיד תאהבי אותי?' ואני לא בת 12 כבר.
הרבה בבית. ניתוק מהעולם שהיה עד עכשיו. ניתוק מתוכניות מפחידות בטלויזיה, מחדשות, מעיתונים. משיחות על דברים מפחידים. מכל דבר שעלול לעורר חרדה. לא ויתרתי. המשכתי. ההחלמה היא מאתגרת אבל היא המתנה הנפלאה ביותר שקיבלתי.
בתהליך ההחלמה התחלתי להסתכל במראה.התגעגעתי אל עצמי.מדברת מהלב בלי לחשוב בכלל. הזמן שעברתי לבד עשה אותי נטולת שקרים.
הכי כיף זה שחוזרים לצחוק, להצחיק.
אומרת לכם - זה ניקיון עצמי שאין ולא יהיה כמוהו.
זכיתי בכל. זכיתי באמונה אדירה באלוהים שלי שנתן לי הכל באריזה מיוחדת בשבילי, מתנה מתוקה שהיא רק ביני לבינו.
זכיתי באדם האהוב עליי שאני היום. תודה לאל שזה קרה, כמה שהיה קשה.
אני רוצה לחזק אתכם. איפה שלא תהיו, מה שאתם לא עוברים, אתם הגיבורים שלי. אני חושבת תמיד עליכם ומחבקת אתכם ובא לי להבטיח לכם שהכל יהיה בסדר, כי יהיה! אתם תצאו מהצד השני, אלופים ואדירים והכי אתם שיש.
ממליצה בחום לנוח, לדבוק בעצותיו של הפסיכאטר, לשתף אנשים קרובים בכל מחשבה שעוברת- זה מחזק מאד, הם עוברים איתכם את התהליך ויתנקו איתכם. אני יודעת שאין תיאבון אבל אם בא לכם פתאום משהו מיוחד, תפנקו את עצמכם ותזמינו. מגיע לכם!. תדברו עם אלוהים, תספרו לו הכל. תדליקו נר מידי פעם, תבקשו משהו, תסתכלו על הלהבה המרגיעה שלו. אל תחפשו באינטרנט יותר מידי, תראו המון קומדיות, תצחקו - גם בכוח- זה מרפא. תעשו לוח שנה ותכתבו התקדמויות שלכם, לאן יצאתם, מה יצרתם. תקראו ספרים מרגיעים, אני נעזרתי ועוד נורא נהנת מביירון קייטי המדהימה [חפשו] ומכתבי רבי נחמן מברסלב המתוק. הרצאות יהודיות נפלאות של ערוץ הידברות, הרבנים והאתר שלהם היו בשבילי עזר אדיר.
תהנו מכל רגע, גם כקשה קשה, הריפוי מזה הוא המתנה שלכם. תזכרו שאתם מיוחדים וחשובים וגיבורים , לפחות עבורי, ובאמת שבכל סטנדרט אפשרי. אוהבת .ו... אין ייאוש בעולם. כלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משהו ממישהי שעברה את זה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין19/04/2015שמחתי לשמוע ש"יצאת מזה", עדי, ותודה על השיתוף. אוסיף רק שטיפול תרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ לטיפול בחרדה - הכדורים עשויים להקל על התסמינים (במקרה הטוב) אך הם אינם מטפלים בשורש הבעיה ולכן עלולים אף לקבע אותה, וכמו שחוית על בשרך, יש להם גם השפעות לוואי לא פשוטות. (תוכלי לקרוא יותר על עמדתי [a href='http://www.hebpsy.net/articles.asp?t=0&id=3074' id='link']כאן[/a].) הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי עם פסיכולוג קליני מיומן ומניסיוני, במקרה כמו שלך די היה במספר מצומצם של שיחות כדי למנף את החרדות לתהליך הצמיחתי אותו חווית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כאילו היית באומן
עמליה10/10/2015נראה כאילו היית באומן...כל הכבוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהבני03/04/2015
חג שמח!
עזרה בבקשה דחוף
אני בן 28 לאחר הפסקת עישון חשיש ונייס גיא על בסיס קבוע
שנה נקי
כבר במשך כשנה שאין יום ואין לילה
סוג של חרדה 24/7
דופק לב חזק מורגש במנוחה 85 לדקה ממוצע תמיד
נשימות כבדות תחושת מועקה ועצבים 24/7 פשוט
יכול להיות שזאת חרדה מוכללת
כי אין חשש ממישהו או משהו זה פשוט כל היום
ללא הפסקה ההרגשה הזאת כבר שנהה!!!
לאחר טיפולים טבעיים והמון סוגים וטיפולים
ללא הצלחה לא יודע מה לעשות זה סבל
מתחנן לעזרה מה לעשותת למי לפנות
מעדיף לא לקחת כימי כדורים פסיכיאטרים
טבעי עזרה מישהוו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אודי אורן04/04/2015לבני שלום,
ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו CBT או EMDR.
רק אם טיפול כזה לא יקל עליך הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול תרופתי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחרדותעינב02/04/2015
שלום. הייתי רוצה לשמוע דעות מטופלים ואולי גם מומחים על שיטת *** ההודעה נערכה - נא לא להעלות הודעות שיש בהן משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי *** לטיפול בחרדות. עוזר?/לא עוזר? סה"כ נשמע מבטיח....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בחרדות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין02/04/2015מדובר במישהי וב"שיטה" מפוקפקים שאינם קשורים כלל לפסיכולוגיה אך שהצליחה באמצעות שיווק מאסיבי למכור לציבור הבטחות לטיפול בחרדות (ובתחומים "חמים" אחרים, כמו בעיות קשב וריכוז וכד'). שומר נפשו (וכספו) ירחק ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מתעוזהרן30/03/2015
אני מפחדת מתקנים בלונה פארק. מלהיות בבריכה במים עמוקים. מלרכוב על אופנים.החלקה על סרטים. האם יש טיפול לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לך תשובה גם בשבילי ?
רן02/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחד מתעוזה - תגובה
ד''ר אודי אורן03/04/2015לשירן שלום,
בהחלט יש טיפול לזה.
טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT בהחלט יכול לעזור להתמודד עם קשיים מהסוג שאת מתארת.
חשוב שתמצאי מטפל המתמחה בשיטות אלו והוא בעל נסיון בטיפול בבעיות כאלו.
בהצלחה וחג שמח,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה השיטות האלו? ואיך מוצאים
רן05/04/2015מטפל שמתמחה בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זה השיטות האלו? ואיך מוצאים - תגובה
ד''ר אודי אורן08/04/2015שלום שירן,
אלו שיטות טיפול פסיכולוגיות ממוקדות שהוכיחו את יעילותן מול בעיות חרדה. את מוזמנת לקרוא עליהן באתר אי"טה ובאתר המרכז הישראלי -EMDR. שם גם תוכלי למצוא איך למצוא מטפלים.
חג שמח
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה
ליאור08/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניין בנוגע לטיפול ביו פידבקדוד26/03/2015
האם יש פה במקרה מישהו שעשה פעם טיפול ביו פידבק. אני חושב להתחיל טיפול כזה כנגד החרדות שלי. אחרי שטיפול פסיכולוגי וטיפול תרופתי השיגו תוצאות חלקיות בלבד. אבל לפני שאני מבזבז זמן וכסף הייתי רוצה לשמוע חוות דעת שלכם. איך בדיוק הטיפול מתנהל ועובד? עד כמה הוא יעיל? האם הוא עוזר לכולם או רק חלק מהאוכלוסיה?
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתעניין בנוגע לטיפול ביו פידבק - תגובה
ד''ר חיים היילפרין27/03/2015ביופידבק הוא טכניקה שבה אתה מלמד את עצמך להרגע, להתרכז וכד' באמצעות משוב (בד"כ ויזואלי, בהדמייה על מסך) מהמערכת האוטונומית בגופך (בד"כ ע"י מדידת מוליכות העור) המעיד על רמת הלחץ או הרוגע שלך. למרות שביופידבק היא שיטה מצוינת ללמידת הרפייה, הטכניקה אינה מומלצת להתמודדות עם חרדות. חרדה אינה מחלה שיש להדביר אלא ביטוי רגשי לגיטימי למצוקות (או לחצים) אובייקטיביים - כפי שכאב שיניים הוא סימן לעששת בשן - וטיפול יעיל אמור לתת מענה למצוקה הראשונית (עששת) ולא לביטויה הרגשי (הכאב). הטיפול המומלץ הוא פסיכולוגי (שיחתי) ואם הטיפול שעברת השיג תוצאות חלקיות בלבד, נותר לך רק לחפש מטפל אפקטיבי יותר. (כמו בכל מקצוע, גם בקרב פסיכולוגים יש שונות רחבה של אפקטיביות בטיפול.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ולחץלירן26/03/2015
שלום לכולם
שמי לירן גבר בגיל 35 גבר בריא מתאמן כל יום אוכל בריא, בשנה האחרונה אני בתהליך של חיפוש עבודה, התפתחו אצלי תחושות והתקפי חרדה שבעקבותיהם אני נמצא בלחץ, מרגיש תפוס,לעתים בחילות, לפני ראיונות או מפגש חברתי או דייט או ארוחות משפחתיות מתפתחות תחושות שונות כגון רעד ,חום/קור, יובש בפה, סטרס גבוה,אשמח לשמוע מה עליי לעשות להוריד ממני את התחושות הללו? הציעו לי מכרים לשתות קלמנרבין...מה המינון המותר והאם ניתן לשלבו עם רסקיו? ראוי לציין שאני לא בעד טיפול כימי או ייעוץ פסיכיאטרי האם אוכל להתגבר על המחשבות השליליות לבד ולצאת מהמצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה ולחץ - תגובה
ד''ר חיים היילפרין26/03/2015התופעות שאתה מתאר הן תגובות נורמליות ושכיחות ללחצים המוזכרים בחייך. אין צורך בהתערבות תרופתית או פסיכיאטרית (כולל קלמנרבין ורסקיו) אלא במספר שיחות עם פסיכולוג קליני שילמדו אותך להתנהל נכון יותר, מעשית ורגשית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די בשיחה או שתיים כדי להשיג זאת ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חרדות וחולשהענת16/03/2015
שלום לכם.מדי פעם אני מרגישה חולשה וחרדות,עד כדי כך שקשה לי לתפקד באותו רגע,אשמח לדעת מה עושים תודה רבה.
תחושת חרדות וחולשה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין24/03/2015תחושת חולשה וחרדה אינה מחלה הדורשת טיפול אלא איתות נורמלי וטבעי שקיימים גורמים מלחיצים, מתישים, מאיימים וכד' בהתנהלותך ו/או בסביבתך. את פשוט צריכה לפעול בכיוון המתבקש ולהקל על עצמך. אם את מתקשה בזה, אל תהססי לפנות לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - מניסיוני במקרים כמו שלך די בשיחה או שתיים כדי לפתור את הבעיה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אפקסור 75xrגוי08/03/2015
ערב טוב , מזה שנה וחצי אני על אפקסור 75 xr, היה מצוין לגמרי אחרי שהייתי על ציפרלקס ועשה לי תופעות לוואי קשות, בהתחלה נתן לי הרופא 150xr אבל עשה אותי כבד מאוד , היום אחרי שנה וחצי אני מרגיש שהאפקט מתחיל לרדת, השאלה שלי האם אני יכול לקחת כוד כדור בערב של 75, כלומר אחד בבוקר ואחד בערב , הרופא שלי בחול וכבר שנתיים לא הייתי אצלו, מתי שאני רוצה אותו הוט בחול!!!! אני יכול להעלות את המינון לעוד כדור בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
אושר 421/03/2015אני ממליץ לפתוח ערוץ הקבלה לעם ערוץ 66 שם עונים על כל בעיות הגוףוהנפש מקווה שייעזור במיוחד קראיאה של הזוהר עם הרב לייטמן ב3 לפנות בוקר שהזוהר מרפא גוף ונפש ומאיר את הנשמה מקווה שייעזור. מאחל לך בריאות בגוף ובנפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מינון אפקסור 75xr - תגובה
ד''ר חיים היילפרין24/03/2015קלינית זה ניתן, אבל בפועל האדם היחיד שיכול לאשר לך את ההעלאה במינון הוא פסיכיאטר המטפל בך ומכיר היטב אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרסרונן26/02/2015
שלום,
ב-4 שנים האחרונות אני מהדק בעוצמה את הלסתות בלילה תוך כדי שינה. זה נובע כתוצאה מסטרס (תקופת לימודים).
רציתי לדעת האם ישנה תרופה טבעית כלשהי שיכולה לעזור ולהרפות את כל שרירי הגוף בדגש על שרירי הלסת בזמן השינה? (ניסיתי רסקיו אבל זה לא השפיע, אני צריך משהו יותר רציני).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרס - תגובה
ד''ר חיים היילפרין03/03/2015למיטב ידיעתי אין תרופה טבעית או אחרת ללא מרשם רופא העשויה לסייע לך. לעומת זאת, יש לא מעט דברים שאתה יכול לעשות ללא תרופות להוריד את רמת הלחץ בה אתה נתון, מהתעמלות וטכניקות הרפייה ועד לניהול נכון יותר של הלחצים בחייך - כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני שיסייע לך בזה. (אתה יכול גם לישון עם סד פה שישמור על השיניים שלך משחיקה.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהבת לרעך כמוך
אושר 421/03/2015לכל הבעיות יש פתרון העולם בנוי מפלוס ומינוס טוב ורע אני ממליץ לפתוח ערוץ קבלה ערוץ 66 שם עונים לכל שאלות הגוף והנפש ויש להן את התשובות לנסות תמיד כדאי וקריאה זוהר לעם ב 3 לפנות בוקר עם הרב ד"ר מיכאל לייטמן נותן אור והכוונה לגוף ולנשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהיעל15/02/2015
שלום וברכה,
רציתי לשאול שאלה כללית: הייתי בתחנת רכבת לפני כמה ימים וראיתי שם מישהי שהייתה עם מסכה רפואית כזאת שמכסה את הפנים והאף וכשעברתי לידה הרגשתי קצת חרדה כי לא היה ברור לי מה הסיבה שיש לה את המסיכה הזאת, וישר התרחקתי והעדפתי לצאת משם כמה שיותר מהר... קודם כל רציתי לדעת אם זה מעיד על איזושהיא חרדה מסויימת או שזה דבר טבעי שרוב האנשים חוששים ממנו? ודבר שני רציתי לשאול האם מותר לאדם כזה להסתובב עם מסכה במקום ציבורי? יש לציין שבאותו יום שראיתי אותה עם המסכה היה יום עם מזג אוויר חורפי ורוחות סוערות ואמרו בתחזית שרמת זיהום האווויר גבוהה מאוד, כך שיכול להיות שזאת הסיבה שהיא הייתה עם מסיכה.. אבל מכיוון שאני לא יודעת בוודאות אם זאת הסיבה זה עורר בי קצת חרדה... אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא.. תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה - תגובה
ד''ר אודי אורן16/02/2015שלום, באותו יום היתה רמת זיהום אויר גבוהה ואנשים רצו להתגונן. אין חוק האוסר על אנשים להסתובב עם מסכה רפואית, ויש מדינות במזרח בו הרבה אנשים מסתובבים איתם ברחובות עקב זיהום אויר.
ברור מתוך דברייך שיש לך רגישות מסויימת לנושאי בריאות והגנה מפני מחלות. אם הדבר אינו מפריע לך בחיי היום יום, איני רואה סיבה לעשות משהו בנידון. אם הדבר מפריע, שקלי ללכת לטיפול ממוקד בשיטות ה-EMDR או ה-CBT.
בברכה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל16/02/2015תודה רבה על התגובה....
רציתי לציין שאם הייתי יודעת בוודאות שהסיבה שהיא שמה את המסכה זה בגלל הזיהום אוויר אז לא הייתי נחרדת מזה בכלל.... כי הייתי מבינה שאין סיבה אחרת שבגללה היא שמה את המסכה, השאלה היא האם אדם שכן יש לו משהו שעלול לגרום סכנה לציבור האם מותר לו להסתובב עם המסכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
ד''ר אודי אורן16/02/2015ליעל שלום,
איני מכיר את החוק בנושא.
אני חושב שבחורף כשהרבה אנשים מצוננים ומתעטשים ללא הרף, זה רעיון לא רע.
כל טוב,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה ימים ממש קשים.דין11/02/2015
אהלן, קוראים לי דין אני בן 21 מתל אביב.
אני כעיקרון בחור נורא רגוע ומצחיק,
משחק הרבה ספורט כשמזג האוויר מאפשר ודי בריא בסה''כ
מעשן ממש מעט סיגריות, עד לפני שבוע הייתי מעשן מריחואנה באופן קבוע
ולפעמים מתנסה בסמי מסיבות. (lsd mdma קוקאין) אבל ממש קצת.
אף פעם לא לקחתי את זה רע ותמיד זה עשה לי רק טוב,
עד לפני כמה ימים שלקחתי יותר מדי ואיך שזה קרה רעדתי הקאתי וקמתי יום אחרי לא זוכר כלום. מאז אותו יום הרגשתי מוזר ולפני יומיים התעלפתי בצהריים והלכתי למיון.
לא אכלתי טוב, לא ישנתי טוב תקופה, עבדתי 6 לילות בשבוע והייתי תחת הרבה לחץ בבר ושתיתי הרבה אלכוהול
ומאז אני סובל מהתקפי חרדה קצרים, לחץ שאני משתנה ו''מאבד את זה''.
בעיה של חרדה ליוותה אותי כל חיי, בגלל אבי ואחים שלי שסובלים מזה קצת ( לא כולם אנחנו משפחה גדולה) אבל מעולם לא הייתי לגבי.
גם כשהיה לי רגע של לחץ ידעתי להגיד לעצמי סטופ הכל טוב והמשכתי בחיי
אני כבר שלושה ימים בבית מנסה לאושש את הגוף שלי ואת הנפש שלי.
אני מרגיש קצת יותר טוב, אוכל בכח וישן מוקדם בכח.
אבל עדיין לא לגמרי 100%, פה ושם מקבל קצת התקפים ובעיקר כשאני הולך לישון וקם אני עדיין מרגיש רע.
אה ואני לפעמים בהתקפים חזקים משתמש בטיפות ולריאן להרגעה.
אנא עזרו לי לדעת מה אני צריך לעשות, איך להמשיך מכאן
ואיך לחזור לעצמי, לדין החמוד המצחיק וחסר החרדות.
תודה לכם ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלושה ימים ממש קשים. - תגובה
ד''ר אודי אורן11/02/2015לדין שלום,
ככל הנראה חוית התקף חרדה עקב השימוש בסמים, ושאר התופעות הן תגובות המשך לחוויה זו.
חשוב שתמשיך במהלך הרגיל של חייך כמיטב יכולתך, כולל פעילות ספורטיבית.
אם תוך מספר ימים לא תחזור לעצמך, אני מציע שתפנה לטיפול ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT. טיפולים כאלו יוכלו לעזור לך לחזור לעצמך.
מצד שני, אתה מתאר את עצמך כחי עם בעיית חרדה לאורך זמן, ולכן אני ממליץ לך לפנות לטיפול בכל מקרה, כדי למנוע הישנות של מצבים כאלו בעתיד.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה.. לא יודעת איך להתמודדמימי10/02/2015
שלום רב,
לפני שבוע חוויתי פחד לא רציונאלי מאוד גדול שהוביל למחשבות על כך שאולי יש לי הפרעה. היה לי התקף חרדה בקיץ עם תחושה של דא ריאליזציה. אני נורא מפחדת שזה ייקרה שוב ובשבוע האחרון אני בפחד מתמיד מכך שאפתח הפרעה של דה פרזונליזציה ודה ריאליזציה. אני כל הזמן מנסה לבדוק את עצמי שאני בסדר ולהרגיע את עצמי אבל אני פשוט נורא מפחדת שלעולם לא אחזור לעצמי ושאצטרך תרופות. כרגע אני לא יכולה לעשות כלום. מפחיד אותי לחשוב על העתיד. מה לעשות? אני מותשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחופה.. לא יודעת איך להתמודד - תגובה
ד''ר חיים היילפרין10/02/2015כל מה שאת צריכה לעשות זה לפנות לטיפול, רצוי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשיחה או שתיים כדי לגרום להקלה משמעותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!ש לך עצה להתמודד לבינתיים?
מימי11/02/2015תודה רבה! יש לך עצה איך להתמודד לבינתיים?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)