מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כאבים בבטן עליונה צד שמאלדוד15/02/2009
שלום רב.יש לי בחודש האחרון כאבים בבטן עליונה מתחת לריאות. להכאבים בדרך כלל הם בלילה ביומיים האחרונים קיימים גם ביום. מה עליי לעשות לדעתך? תןדה מראש על ההקשבה.. דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל15/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנרטולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מעל חודש מכאבים עזים ברגלגדי11/02/2009
סובל וכואב ברגל שמאל למעלה מחודש ,מתברר מצילום CT כי יש לי הצרות בשתי חוליות רצ''ב תמונת הצילום . סריקה בוצעה במאר CT סיבת הפניה , כאבים חזקים וחולשה לאורך רגל שמאל / I.3-L4 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם עם בקע פורמלי שמאלי. שורש העצב מעובה מאוד. L4-L5 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם מנוון עם בלט אנולרי דיפוזי. I5-S1 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם מנוון עם בלט אנולרי דיפוזי. נראים שינויים OA במפרקים בסקרו –אילאקליים משני הצדדים. נאמר לי כי רק ניתוח יכול לעזור לי ,אנא עדכנו אותי אם ישנה דרך אחרת להחלים מהבעיה הכאובה הזו? אודה על תשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים ברגל
ד``ר זאב קריסטל13/02/2009שלום גדי
לפי תוצאות ה- CT יש לך פריצת דיסק בין-חולייתי מותני בגובה L3-L4. ברוב המקרים הכאב חולף בופן ספונטאני והפריצה ניספגת. במידה והכאב נמשך יותר משלושה חודשים ניתן לטפל על ידי זריקות אפידוראליות של סטרואידים. במקרה שלך עדיף הטיפול בהזרקות פוראמינאליות ישירות למקות הגרויי העיצבי. זאת ניתן לעשות במסגרת מרפאת כאב מוסמכת, תחת שיקוף רנטגן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור עם גלולותנטלי08/02/2009
אני בחורה בת 28 שלוקחת גלולות מזה שנתיים. בדר"כ המחזור שלי עובד בסדר גמור ואין כאבים כמעט בכלל אך בכמה חודשים אחרונים אני סובלת מכאבי מחזור ממש חזקים שמעירים אותי בלילה. האם זה נורמלי לסבול מכאלו כאבים בזמן שאני לוקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקוסטענת08/02/2009
שלום, אני בת 25, לפני כשבוע התחילה לי דלקת פרקים בקרסוליים (כנראה פסוריאטית), כואב מאוד, ברמה שאיני יכולה כמעט ללכת. הרופאים אמרו לי לקחת nsaid's, והמינון המקסימלי בקושי עוזר לי, ניסיתי לקחת גם אלגוליזין, מה שגם לא כ"כ עוזר. היום קיבלתי פרקוסט, שעזר, אבל אחרי מס' שעות פיתחתי כאב ראש מאוד חזק שלא עובר... רציתי לדעת באילו תרופות עוד ניתן לטפל בכאבים מסוג זה? והאם הכאב ראש יכול להיות ת"ל של פרקוסט? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקוסט
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום ענת
כאב ראש יכול בהחלט להיות תופעת לוואי לא רצויה של טיפול תרופתי. תרופה מקבילה בעוצמתה לפרקוסט היא ZALDIAR או TRAMAL.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרוניים אנאלייםאלכס03/02/2009
שלום, לפני 12 שנה בן שלי עבר ניתוח Fissura ani . מאז הוא סובל מכאבים כרוניים בפי הטבת. המצב החמיר משמעותית בחודשים האחרונים עד לפגיעה בתפקוד יום יומי. כל הבדיקות של פרוקטולוגים וגסטרואנטרולוגים לא הראו ממצאים פתולוגיים. לפני חודשיים הוא התחיל טיפול ב Symbalta, אך ללא שיפור במצבו. אודה על התייחסותכם והמלצתכם .
ד''ר אברהם לזרי05/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=96 id=link]פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עז דמוי צריבה / כויה ברגל ימיןאיילה01/02/2009
שלום רב, מזה כחודשיים אני סובלת מכאב חזק ברגל באיזור החלק הפנימי של ברך ימין, יש חשד לפגיעה בגידים או במניסקוס והנושא עדיין בבירור. לפני מספר שבועות החלה גם תחושה של צריבה כמו כוייה, הנמשכת ללא הפסקה, בכל החלק הפנימי של אותה רגל, לא רק באיזור הברך שבה קיימת כאמור בעייה אורתופדית, אלא מהקרסול ועד קצה הירך. כלפי חוץ לא רואים שום סימן על העור כמו אדמומיות או חום. תרופות שונות של נוגדי דלקת מסוג NSAID שקיבלתי לטיפול בברך לא השפיעו על כאב זה. הרגל כל כך רגישה שכל מגע קל מגביר עוד יותר את הכאב - ממש כמו כויה בלתי נראית. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זאת? מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? בתודה מראש, ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עז דמוי צריבה
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום ליאורה
כאב בצורת צריבה הוא כאב ממקור עיצבי. יש באזור עצב היקפי הפועל בצורה חולנית אם עקב גרויי דלקתי או עקב נזק כל שהוא אחר. הטיפול בתרופות המדכאות פעילות עיצבית מסוג זה כמו LYRICA. עלייך לפנות למרפאת כאב ליעוץ וקבלת מרשמים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברך שמאל כרוני... דחוף לי...יעקב31/01/2009
שלום לך...אני סובל מכאב בברך כבר שלוש שנים בעקבות מכה שקיבלתי בפיקה הכאבים הופיעו שנה אחרי המכה שהכאב בברך באיזור הפיקה הפך לכאב שהוא כרוני מבחינתי כאב יום יום...עברתי שתי אורטוסקופיות אובחן שהיתה לי חתיכת עצם קטנה שבורה עברתי מיפוי עצמות לפני הניתוח נמצאה קליטה מוגברת פטלופמורלי..עברתי בדיקתmri רצועות ומיניסקוס תקינים לחלוטין חוץ מחתיכת העצם הקטנה שנמצאה נכתב בסיכום ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...אציין שהסחוס המפרקי נמצא ונראה באורטוסקופיה תקין...אני עדיין עם הכאב אין שיפור אציין שיש לי תנועה מלאה של הברך ללא חריקות או קליקים והברך אף פעם לא מתנפחת מה לעשות עם הכאבים? עד היום לא קיבלתי שום זריקה או כדורים טובים שיכולים לעזור קשה לי........אודה לך מאוד בתודה קובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום קובי
תסמונת הכאב הכרוני בברך שמאל מקורה ככל הנראה מנזק עיצבי באיזור ולא ממרכיבי הברך האחרים.
עליך להגיע למרפאת הכאב ליעוץ לגבי איבחון מלא של הבעייה וטיפול בהתאם.
נשמח לעזור לך במסגרת זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקאלינור26/01/2009
שלום שמי אלינור ואני בת 26 לפני 6 שנים עברתי ניתוח דיסקטומי והשורשים L4-L5 כיום אחרי בדיקת C.T התוצאות סריקת L4-L5: בלט כללי אחורי קל של אנולוס הדיסק. הבלט נושק לשק התקאלי ולשורשי L5,ללא לחץ ברור על השורשים. סריקת L5-S1: פריצת דיסק זעירה שטוחה אחורית מימין. לחץ מינימלי על השק התקאלי. לחץ על שורש S1 מימין. לסיכום: שינויים בגובה L4-S1 FN,UTR. ד"ר אני סובלת מכאבים חזקים אני בחורה צעירה ואני פוחדת. מה התוצאות האלו אומרות? האם אני צריכה ניתוח? מה זה S1? התרופות שקיבלתי במיון ל10 ימים פרקוסט-5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד``ר זאב קריסטל28/01/2009שלום אלינור
כאבי גב הנמשכים גם לאחר ניתוח בעמוד השדרה, ברוב המקרים לא נפתרים על ידי ניתוח גב חוזר.
הטיפול הניתוחי במצב זה יכול אף להחמיר את הבעייה, עקב היווצרות הדבקויות והצטלקויות בתוך עמוד השדרה. הטיפול המומלץ במסגרת מרפאת הכאב, בשילוב עם מסגרת שיקומית, כולל טיפול תרופתי משכך כאב, תרופות נוירולוגיות, טיפול בגלי רדיו לשורשי העצבים המגורים והשתלת אלקטרודה אפידוראלית לגרויי חוט השידרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופידבק (לא ביופידבק)מיגרנותיוותיק25/01/2009
רופאי פורום כאב שלום,
אני סובל ממגרנה קשה מזה 7 שנים. לאורך התקופה ישנם הקלות בהתקפים אך רק לתקופה קצרה אשר לאחריה המצב מחמיר חזרה.
עפ"י הגדרת הנוירולוג שלי אני ב%5 העליונים של המטופלים הקשים ביותר שלו.
עברתי על כל סוגי הטיפולים המונעים הקיימים ללא שיפור משמעותי.
אני סובל מכ-3 התקפים בשבוע "בלבד" הודות לטיפול מונע.
לאחרונה עברתי טיפול ביו-פידבק עם שיפור קל בלבד.
סיפרתי את כל ההקדמה הזו בכדי להסביר שאינני יורה באפלה ומחפש פתרונות יצרתיים מתוחכמים ויעילים במיוחד. שמעתי רבות על שיטת הנוירופידבק אשר נראת לי מתקדמת במיוחד:
אך אני פשוט לא מצליח למצוא עליה שום חומר בארץ בתחום המגרנה.
ישנם מכונים רבים באזור המרכז העוסקים בתחום הקשב והריכוז אך לא במגרנה וכאבים כרונים.
האם יש מכונים מומלצים/מוכרים באזור הצפון העוסקים בטיפול בשיטה זו למגרנה?
בנוסף לא הצלחתי למצוא נתון מוחלט לגבי אחוז ההצלחה של השיטה.
בתודה מראש!
חולה מיואש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופידבק
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום רב
עליך לפנות למרפאה נוירולוגית המתמחה בטיפול בכאבי ראש (יש באיכילוב, בילינסון) לקבלת מידע מוסמך בנוגע לשאלתך.
מהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר(זריקה)עדי22/01/2009
שאלתי אותך שאלה כאן למטה וענית לי אז קודם כול תודה רבה.פשוט לא הבנתי,רשמת ש"כאבי גב לאחר תאונה מגיבים טוב מאוד לטיפול בגלי רדיו דרך מחטים מיוחדות המוחדרות תחת דיקוף רנטגן לקרבת העצבים הפגועים." האם הכוונה לזריקת אפידורל ששאלתי אותך לגביה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
עדי22/01/2009ואם לא אז מה זה בדיוק והיכן אפשר לקבל טיפול זה?האם זה בסל הבריאות וכו'..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל23/01/2009שלום דונה
לא, אין המדובר בזריקה אפידוראלית אלא בהחדרת מחט, תחת שיקוף רנטגן, למיקום האנטומי של עצב תחושתי וגרימת שינויי בתפקוד העצב באמצעות גלי רדיו בתדירות גבוהה המועברים דרך המחט למקום הספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים פבוקסיל לרגעה נגד מיגרנהשרון22/01/2009
שאלה מה לעשות אני לוקחת7 ימיםחצי כדור ליום לאחר שבוע התחלתי לקחת לאחר שבועה כדור שלם וזה עושה לי תופעות לואי לא טובים הרגשה בגוף ברואש תחושה מוזרה אם אני יכולה לאפסיק לקחת את אכדור אני מפחדת לקחת את הכדור אני לוקחת עוד מיספר כדורים נגד מיגרנה וזה בסדר אנה אזור לי אם פבוקסיל ארופא מישפחה לא יודעה מה לעשות האם לאפסיק קיבלתי את אמרשם באיכלוב במרפאת כאב אמרו לי ליטקשר שבועה הבא בקשר למרשם מה לעשות בנתיים אנה עזור לי תודה רבה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פבוקסיל
ד``ר זאב קריסטל23/01/2009שלום שרון
כאשר תתקשרי בשבוע הבא למרםאת הכאב בבית חולים איכילוב נישמח לעזור לך ביעוץ והכוונה לגבי טיפול תרופתי תחליפי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה דחוףטלי21/01/2009
האם מיגרנה גורמת גם חוץ מהכאב להרגשה כמו שיש זרם חשמלי בראש עת תזוזה? מישהו חווה הרגשה דומה? בדיקות תקינות אצל רופא מומחה האם יש סיבה להילחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
ד``ר זאב קריסטל22/01/2009שלום טלי
הרגשת זרמים בראש מראים על גרויי עצבי - NEURALGIA לסוג כזה של תחושה יש טיפול שונה עךידי תרופות המונעות התפרקות חשמלית של עצבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
טלי22/01/2009שכחתי לציין שזה התחיל לי לאחר לקיחת רסיטל וכדורים אלו לא התאימו לי אז הפסקתי ואחר כך זה התחיל לי (למנוע מיגרנות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל20/01/2009
אני בת 37 וסובלת ממיגרנות קרוב ל 20 שנה, בחצי שנה האחרונה המצב מאוד החמיר והמיגרנה היא על בסיס יומיומי אפשר להגיד, אני לוקחת רילרט בממוצע 4 פעמים בשבוע, משפיע הרבה פחות מפעם, במקביל מטופלת קצת מעל לחודשיים בדיקור אצל מומחה ברפואה סינית, העניין הוא שאין שיפור בכלל ולא רק, נראה שיש אפילו החמרה במצב, מיותר לציין שאני בקושי מתפקדת, נעדרת המון מהעבודה ובעיקר מאוד סובלת כאבים מאוד חזקים, מרותקת ימים למיטה לא מסוגלת לעשות פעולות הכי פשוטות וחיי הפכו פשוט לגיהנום מאז. מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
ד``ר זאב קריסטל22/01/2009שלום סיגל
טיפול במגרנה כרונית מהווה בעייה לא קטנה. ניתן לשפר את איכות החיים על ידי תרופות חזקות יותר לשיכוך כאב כמו TRAMAL , ZALDIAR כמו כן ניתן לטפל מניעתית על ידי תרופות נוגדות דיכאון כמו VENLA או DEPREXAN ותרופות נוגדות פירכוסים כמו TOPAMAX . לשם כך יש לפנות למרפאה המתמחה בטיפול במיגרנה לקבלת יעוץ והדרכה. טיפול נוסף שיכול לעזור הוא זריקות BOTOX.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקיםמיטל14/01/2009
שלום רב שמי מיטל אני בת 28 סובלת מזה כחודשיים מכאבים חזקים ברגליים בקושי יכולה ללכת ובלילה אני מתעוררת מהכאב אני ממש לא מסוגלת לתפקד עשיתי בדיקות דם ורציתי לדעת אים יש משהו חריג תודה ויום טוב מיטל. שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | המטולוגיה-כללי ESR 1 hour | mm/hr | ( 0 ) 20 * 24 | המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר WBC-Leucocytes | 10*3/micl | ( 4.5 * 5 ) 11 | RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | ( 3.8 * 4.5 ) 5.3 | Hemoglobin | g/dl | * 10.8 ( 11.7 ) 16 | Hematocrit | % | ( 35 * 35.1 ) 47 | MCV-Mean Cell Volume | fl | * 78 ( 79 ) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | * 24 ( 27 ) 34 | MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | * 30.8 ( 31 ) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | % | ( 11.6 * 14.6 ) 15 | Platelets | 10*3/micl | ( 150 * 304 ) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | fl | ( 8.5 * 11 ) 12.9 | Neutrophils % | % | ( 40 * 44.4 ) 75 | Lymphocytes % | % | ( 22 * 41.8 ) 44 | Monocytes % | % | ( 3 * 9.6 ) 13 | Eosinophils % | % | ( 0 * 2.8 ) 6 | Basophils % | % | ( 0 * 1.4 ) 2 | Neutrophils # | # | ( 1.8 * 2.23 ) 7.7 | Lymphocytes # | # | ( 1 * 2.1 ) 4.8 | Monocytes # | # | ( 0 * 0.48 ) 1.1 | Eosinophils # | # | ( 0 * 0.14 ) 0.6 | Basophils # | # | ( 0 * 0.07 ) 0.2 | אימונולוגיה C.R.P | mg/dl | ( 0 ) 0.5 * 0.8 | Antinuclear Ab Adults | | * 0.35 | Rheumatoid Factor Quantit | | לחץ לתוצאות | מבוטח נכבד, עם קבלת תוצאות הבדיקה, נא פנה לרופא לקבלת הסבר על משמעותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים
ד``ר זאב קריסטל18/01/2009שלום מיטל
התיאור שנתת איננו מספק בכדי לקבל תמונה אבחנתית. את צריכה לפרט יותר לגבי מיקום הכאב, האם הוא מקרין מאיזה שהוא מקום, האם הוא מופיע בתנועה, האם הוא מוקל במנוחה, וכדומה.
אם נקבל יותר פרטים אולי נוכל לעזור לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי פרקים
מיטל19/01/2009הכאב החל מגב תחתון לשתי הרגליים בעיקר ברגל שמאל .אין מקום ספציפי זה כואב בכל הרגל כשאני לוחצת על כף הרגל ממש כואב לי . כשאני הולכת או עושה פעילות אז הכאב מחמיר ביותר .כשאני יושבת יש פחות כאב . למשל כשאני הולכת הרגליים מתחילות לכאוב ונתפסות לי שאני צועקת מרוב כאב וכשאני יושבת באותו רגע יש לי כמו דקירות ברגליים כואבות ממש זה ממש מוזר לי אף פעם לא קרה לי דבר כזה אני לוקחת כדורים לכאבים שגם כבר לא עוזרים לי אני ממש יושבת לבכות מחוסר אונים. תודה לך על התיחסותך ויום טוב אשמח לישמוע ממך שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך דוקטור זאב
מיטל25/01/2009הכאב החל מגב תחתון לשתי הרגליים בעיקר ברגל שמאל .אין מקום ספציפי זה כואב בכל הרגל כשאני לוחצת על כף הרגל ממש כואב לי . כשאני הולכת או עושה פעילות אז הכאב מחמיר ביותר .כשאני יושבת יש פחות כאב . למשל כשאני הולכת הרגליים מתחילות לכאוב ונתפסות לי שאני צועקת מרוב כאב וכשאני יושבת באותו רגע יש לי כמו דקירות ברגליים כואבות ממש זה ממש מוזר לי אף פעם לא קרה לי דבר כזה אני לוקחת כדורים לכאבים שגם כבר לא עוזרים לי אני ממש יושבת לבכות מחוסר אונים. תודה לך על התיחסותך ויום טוב אשמח לישמוע ממך שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהריקי14/01/2009
שלום רב לפני מס' חודשים סובבתי את קרסול רגל ימין. קיבלתי תרופות שונות במחזורים של 10 ימים ושום תרופה לא עזרה ממש. נואשתי אחרי שכל הצילומים והאולטרא סאונד היה תקין. הלכתי לדיקור סיני 11 טיפולים במכבי טבעי. חלה הטבה משמעותית ושיפור. לא ממש חזרתי לעצמי אבל היה שיפור. עכשיו. לפני שבוע הכל חזר לי. הקרסול כואב בחלקו הפנימי ולא החיצוני. רופא אמר כי זה דלקת. נתן אביטרן וגסטרו ל-10 ימים. לקחתי כבר 5 כדורים. לא יודעת מה לעשת. סובלת מאוד. שאלתי איך אחרי טיפול בדיקור חלה הטבה והמצב כמעט חזר לקדמותו - איך קורה ששוב הכל חזר? ובכלל מה לעשות לאיזה כיון ללכת הפעם? האם שוב לחזור לדיקור? נואשת. זקוקה לעזרה!!! אודה להתיחסותכם
מערכת BeOK18/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=84 id=link]אורתופדיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)