מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה ומיניסקוסשיר04/04/2011
שלום רב! אני בת 17 ומזה חצי שנה אני עוסקת בפעילות גופנית סדירה ומאומצת (שלוש-ארבע פעמים בשבוע). אני סובלת מהזעה מוגברת מאוד בגב במהלך הפעילות הגופנית (הגב רטוב מלמעלה ועד למטה), גם באיזור המפשעה ובבטן (במידה מועטה יותר מגב). אני מרגישה את זה יותר עכשיו כי מתחיל להיות יותר חם. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע/להפחית את התופעה, ואם לא אז אולי סוג בד שהוא סופג זיעה?
דבר נוסף, נחבלתי במיניסקוס שבברך לפני כ-3 חודשים, הייתי במיון וחבשו לי את הברך למשך 10 ימים ונמנעתי מפעילות גופנית. לאחר 10 ימים חזרתי לפעילות סדירה ולאחרונה אני מרגישה את הכאב חוזר (בתנועות מסויימות של הברך). אפשרי שהברך לא תהיה תקינה לגמרי כמו לפני הפגיעה אף פעם?
תודה רבה!
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה ומיניסקוס - תגובה
ניסים שרם08/04/2011לגבי שני המיקרים אני לא יכול לייעץ לך עלייך להיועץ עם מומחים בתחום למשל לגבי הברך עם אורטופד שיאבחן את דרגת הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים אחוזי שומן?אלון29/03/2011
איך אני מוריד אחוזי שומן?
אני לא רוצה לאבד מהמשקל שלי אני פשוט רוצה להחליף את השומן בשריר אני שוקל 65 ובסביבות 170-175
אז איך אני מוריד אחוז שומן ואיך אני מודד אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מורידים אחוזי שומן? - תגובה
יעל קוריצקי03/04/2011עבודה אנאירובית עם משקולות בתוספת תזונה מתאימה של חלבונים יכולה לסייע בבנית מסת שריר.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוניםתום24/03/2011
שלום אני בן 16 ואני נמוך לגילי. רציתי להתחיל אימונים (הרמת משקולות וכו') אבל אני פוחד שזה יעצור לי את הגובה. יש דברים בגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים - תגובה
ניסים שרם24/03/2011לא אין לך מה לדאוג. רק תודא שאתה מבצע את התרגילים בצורה נכונה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מהילדות בשרירים .אריק16/03/2011
אוקי . מאז שאני בן 7 בערך . יש לי בעיה של שרירים תפוסים . ובעיות בעצמות הידיים והרגליים . נ.ב. כדורגלן לשעבר . בגיל 13 עזבתי את הכדורגל . והיום אני כמעט כבן 18 . עוד כחודשים יהיה לי 18 .
עכשיו אני לא עוסק באף ספורט . ועדיין יש לי בעיות אם שרירים תפוסים בעיקר . יש סיבה כיצד אפשר להימנע מכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מהילדות בשרירים . - תגובה
יעל קוריצקי17/03/2011בהחלט משהו שמחייב בדיקה רפואית. אין סיבה שבגילך תרגיש את התופעה הזו בעיקר שאינך עוסק בספורט. ממליצה לך להבדק ולשאול איזו פעילות גופנית מותרת לך ואז לפנות לכאן כדי שנוכל לייעץ לך. תהיה בריא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשמור על המשקל?...עוד שאלה..שיר15/03/2011
1) אני בת 14, 1.45 ושוקלת 40.
אני לא שמנה אבל אני פוחדת מאוד להשמין בעתיד. האם יש לכם הצעה\עצה איך לשמור על המשקל ולא להשמין? (אולי אוכל או פעילות גופנית כולשהי)
2) יש לי גוף עם מבנה קצת מוצק עם שרירים בבטן וקצת בידיים. כשאני הולכת אני תמיד הולכת עם בטן בפנים ללא מאמץ.
רציתי לשאול האם השרירים יכולים להיעלם או להיארס איכשהו עם הזמן והאם יש צורך בלתחזק ולשמר אותם לטווח הארוך כדי שהם ישארו?
אם כן מה עוזר לכך ואיזה תרגילים יש לחיטוב הגוף ולשמרו?
תודה לעונים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לשמור על המשקל?...עוד שאלה.. - תגובה
יעל קוריצקי17/03/2011פעילות גופנית ותזונה נכונה תמיד מומלצת גם לרזים שבינינו. פעילות אירובית כמו הליכה/שחיה/אופניים/ריקוד בשילוב של תרגילים לחיזוק השרירים (בצורה מתונה) יכולים לסייע לך בשמירת המשקל. כמובן שיש להמנע מאכילה של מזון מתוק וג'אנק פוד ולספק לגוף מאכלים מכל אבות המזון (ירקות,בשר,ביצים,גבינות,פירות וכדומה).
לגבי הבטן עבודה של כפיפות בטן ארבע פעמים בשבוע (יום כן עום לא) יכולה לעזור לך לשמור על המראה השטוח של הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאמןעומר12/03/2011
שלום, אני בן 15 מתאמן כבר חצי שנה במכון כושר מתחת לבית שלי (של הדיירים) ובזמן האחרון יש לי הרבה קליקים בגב ולחץ מסוים בגב ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בזה או לבדוק את זה. (בדקתי כבר במכון כושר עם מדריך שראה שעשיתי את כל התרגילים בסדר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאמן - תגובה
יעל קוריצקי15/03/2011כמובן שעליך לפנות לאורטופד על מנת שיבדוק את גבך, יתכן ואתה מבצע את התרגילים לא בצורה מדוייקת, יתכן ואתה מעמיס משקל גבוה מדי שאינו תואם את יכולתך או לחילופין יתכן ואינך משתמש נכון בשרירי הבטן במהלך התרגיל ולכן מרגיש לחץ על הגב (כתוצאה מ"פיצוי" של הגב). לחילופין יתכן וכאבי הגב אינם קשורים בכלל בתרגילי חדר הכושר ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לרפא בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עומר16/03/2011תודה רבה, אני יפנה לרופא, בקשר למה שאמרת מה אני אמור לעשות עם שרירי הבטן במהלך ההרמה של המשקולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
יעל קוריצקי17/03/2011בכל תרגיל בזמן המאמץ עליך ל"אסוף" את שרירי הבטן (כלמר להכניס את שרירי הבטן פנימה) תוך הוצאת אויר החוצה, יש לשים לב שאתה אכן מוציא אויר בזמן התרגיל על מנת לא ליצור לחץ תוך ביטני במהלך התרגיל. אמרת שיש מדריך בחדר הכושר ממליצה לך לבקש ממנו להדגים לך ולבדוק שאכן אתה מבצע את התרגילים נכון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשרירי בטןאלון07/03/2011
אני מתאמן בערך 5 חודשים בלי חדר כושר ושלושה שבועות האחרונים עם..
בזמן מאמץ השרירי בטן שלי בולטים (ריבועים כיביכול) אך כשאר אני הולך רגיל והבטן רפויה היא קצת עגלגלה (בלי ריבועים)
ואני לא שמן בכלל ההפך
גובה 172
משקל 66
תוך כמה זמן יהיו לי ריבועים ללא מאמץ (כשהבטן רפויה?)
אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כל אימון 120 כפיפות בטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לשרירי בטן - תגובה
ניסים שרם10/03/2011כדי לראות שרירי בטן ללא מאמץ האדם צריך שני דברים :
1.אחוזי שומן נמוכים מאוד.
2.גנטיקה כזו שניתן לראות את שרירי הבטן ללא מאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח שריריםדור06/03/2011
אני בן 16.7 גובה 1.80 ומשקל 59. המבנה גוף שלי הוא שאני אוכל ולא משמין. לכן אני רוצה לפתח שרירים ולעלות מסת שריר. השאלה שלי היא : מה כדאי לי לאכול כדי לעלות במשקל וכדי לפתח את הידיים שהם יקבלו צורה והן יהיו שריריות? בנוסף לכך אני מתאמן בריצה וכדורגל ועושה שכיבות שמיכה כפיפות בטן מתח ומשקולות תודה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח שרירים - תגובה
יעל קוריצקי07/03/2011על מנת להעלות את מסת השריר עליך לאכול כמות מספקת של חלבונים התואמת את נתוניך הפיזים וכמות האימונים. מציעה לך לפנות לתזונאי/ת או לפנות בפורום המתמחה בתזונה על מנת לבדוק שאכן אתה צורך כמות מספקת של חלבונים. בנוסף, עבודה נכונה עם המשקולות שתואמת את גילך בהחלט יכולה לשפר את מראה הידים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר06/03/2011
רציתי לדעת אם ריצה על גבי הליכון יכולה לגרום לבעיות ברכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ניסים שרם06/03/2011לא היא לא יכולה אלא אם כן אתה תרוץ ללא פורפורציה מבחינת המינונים ואם ישנה אזושהיא בעיה מבנית בשלד שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים מהיר ופיתוח הגוףדוד בוזגלו26/02/2011
אם יש לי חילוף חומרים מהיר שאני אוכל ולא משמין, ואני עושה כושר במכון משקולות וכו... התפתחות השריר שלי תהיה איטית או רגילה כמו לבן אדם בלי חילוף חומרים מהיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים
טל26/02/2011שלום דוד
לדברים אין קשר כידוע ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילוף חומרים מהיר ופיתוח הגוף - תגובה
יעל קוריצקי02/03/2011קודם כל ,התברכת בגנים טובים אם אתה אוכל ולא משמין ... התפתחות השריר שלך תלויה באימוני הכח שהנך מבצע ובתזונה שמספקת כמות חלבונים מתאימה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שומןאורי19/02/2011
שלום,שמי אורי ואני בן 18.
אני מאוד מאוד רוצה להוריד שומן מהבטן ומהחזה ולפתח מסת שריר יפה (לא מוגזמת).
אני עושה בכל יום כפיפות בטן ושכיבות שמיכה(5 סטים-כ"א כאשר יש הפרש של דקה בין סט לסט) ויש לי מספר שאלות:
1.האם אני צריך להגביר את כמות החלבונים שאני אוכל ואם כן ע"י אילו מאכלים?
2.מהי הפעילות האירובית בה אני צריך לעסוק ע"מ לשרוף את השומן שבחזה ובבטן?
3.לפעמים במהלך כפיפות הבטן אני חש כאבים בגב התחתון-האם זה קשור לזה שהתחלתי להתאמן לפני כשבוע וחצי או שמא איני מבצע נכון את כפיפות הבטן,ואם כן-מהי הדרך הנכונה לביצוע כפיפות בטן?
4.שאלת המיליון-מתי אתחיל לראות תוצאות ממשיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שומן - תגובה
יעל קוריצקי20/02/2011אורי שלום,
לצערינו אין ירידת שומן נקודתית ולכן עבודה אירובית יכולה לעזור לך בירידת שומן כללית אך לאו דוקא בחזה ובבטן. מומלץ לבצע פעילות אירובית (הליכה/ריצה/שחיה וכדומה)של לפחות 4 פעמים בשבוע כחצי שעה עד 45 ד' בכל פעם. לגבי כאבי הגב בזמן כפיפות הבטן יתכן ואינך מבצע את כפיפות הבטן כראוי או לחילופין מס' החזרות בסט גבוה מיכולתך וכך אתה "מפצה" באמצעות הגב כאשר הבטן כבר" עייפה". 4 סטים של 20 חזרות בהחלט יכולים לעשות את העבודה. שילוב של תזונה מאוזנת , פעילות אירובית ופעילות אנאירובית באזורים המבוקשים יכולה בהחלט להביא לתוצאות הרצויות. בהצלחה
!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרס קטנטנה - איך מורידים ?שרון14/02/2011
שלום , אני בת 16 ולפני כשנה וחצי ירדתי 5 קילו (בחודשיים) ומאז ועד היום אני באותו משקל ורק הגובה השתנה - גובה : 1.69 , משקל : 51
שמרתי על תזונה נכונה ודלת קלוריות + ריצה כל יום ותרגילי ספורט לחיטוב
לפני כמה חודשים לאחר שאני מאוד אוהבת את הגוף שלי ושלמה איתו ב 100% התחלתי לאכול ללא בקרה מה שמתחשק מתי שמתחשק ושמתי לב שגדלה לי כרס קטנטנה שדיי מציקה לי ,
איך אני יכולה להוריד אותה (בטן תחתונה) ללא הורדת משקל ?יש לי פעמיים בשבוע שיעור ריקוד ואין לי זמן במהלך היום לריצות / הליכות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרס קטנטנה - איך מורידים ? - תגובה
ניסים שרם14/02/2011כמובן שהימנעות מהתזונה הלא מאוזנת שאת צורכת. אין דבר כזה ירידה במשקל באזור ספציפי בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתדור08/02/2011
רשמתי לך שאני מרים משקולות תקופה די ארוכה בערך 4 חודשים ולא רואה תנפחות בידיים וכתבת לי שאין לי מספיק הורמונים כדי להתנפח ביד. אז מתי כן היה לי הורמונים ואני אראה שינוי בזרוע? זה קשור בתזונה? ועוד שאלה,אני מרים משוקולות מדי שבוע 4 קילו בכל יד. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בצוואר יום אחרי האימון והכאבים האלה היו בערך יומיים או שלוש. לקחתי הפסקה מההרמה עד שעבר לי הכאב ושוב חזרתי להרים ושוב חזר לי הכאב. האם יש בכלל קשר בין המשקולות לכאב בצוואר או שזה תלוי בשינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
ניסים שרם14/02/2011כן יש קשר ישנם תרגילים שגורמים לכיווץ שרירי הצוואר ולכן הם כואבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...דור05/02/2011
שלום,אני בן 16 גובה 1.80 משקל 58. אני מעוניין לעלות מסת שריר בידיים מכיוון שאני רזה מאוד ולא מפותח. אני מתאמן בבית עם משקולות שכיבות סמיכה ומתח ודי מתמיד בערך תקופה של 3 חודשים,אבל אינני רואה תוצאות כל כך. אומנם אני מצליח לשפר את התוצאה של שכיבות שמיכה כולי ויש לי יותר שרירים בידיים אבל היד לא מקבלת צורה ונשארת דקיקה יחסית,כלומר העצם. הסבר לי בבקשה למה זה כך ומדוע השריר מתפתח אבל היד עצמה נשארת כמו שהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ניסים שרם06/02/2011כיוון שאתה עדיין בעיצומה של הגדילה וההתפתחות שלך ואין לך מספיק הורמונים להתנפח גם בידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שלי
איתי הר-ניר08/02/2011ראשית יש להבין ששינוי גופני הוא תלוי גנטיקה.
מדברייך עולה שאתה בחור דיי רזה וגם גבוה.
מאימוני התנגדות קשה ועד בלתי אפשרי לשנות משמעותית את קוטר העצמות ומבנה השלד. האימונים הגופניים משפעים בעיקר על רקמת השריר ושאר רקמות רכות הקשורות למערכת התנועה.
בכדי להעלות מסת שריר יש לאכול באופן כזה המבטיח עליה במסה.
עלייך להתייעץ עם תזונאי/ת בכדי לשקול שינוי תזונתי התומך בעליה במסת השריר.
אימוני התנגדות היוצרים שינוי במסת השריר מחייבים עומסים מספקים.
מאחר ואתה בגיל ההתבגרות וניסיון אימוני ההתנגדות שלך מועט, אני ממליץ לך לקבל הדרכה מתאימה על תרגילים נכונים.
באופן ככלי מומלץ לך לבצע תרגילים מורכבים שמערבים מספר מפרקים בו זמנית.
ראשית עלייך ללמוד טכניקה נכונה ולהעלות את העומס בהדרגה.
לסיכום:
1. עלייך להקפיד על תזונה מתאימה
2. לקבל יעוץ לגבי עומסי אימון וטכניקה נכונה בתרגילים מתאימים.
3. לקבל את מגבלות שינוי הגוף לפי גנטיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני משקולות ואוננותרועי30/01/2011
אני בן 16 ואני מתאמן משקולות 4 פעמים בשבוע.
אני מאונן בתדירות גבוהה יחסית (פעם ביום) ורציתי לשאול האם זה פוגע בתוצאות האימון או בהתפתחות של השרירים ושל הגוף?
חלק אמרו לי שזה מאבד טסטורון, חלק אמרו לי שזה מאבד כמות גדולה מאוד של חלבון, וחלק אמרו לי שזה לא פוגע וזה סתם שטויות.
מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני משקולות ואוננות - תגובה
ניסים שרם03/02/2011אין לי מושג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)