מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה בסדר לעשות משקולות כל יום?אלון16/12/2010
שלום אני בן 17 ואני מתאמן במשקולות כחודשיים וחצי בערך
אני כן מרגיש שיפור אבל הוא לא רב ... אני מתאמן במשקולות בערך 3 פעמים בשבוע
רציתי לשאול אם זה בסדר לעשות כל יום משקולות
( 2 משקולות של 8 קילו כל אחת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר לעשות משקולות כל יום? - תגובה
ניסים שרם18/12/2010לא טוב כל יום צריך יום כן יום לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית אימונים מומלצת לקראת סיירתאלון08/12/2010
שלום אני עוד מעט בן 17
כבר קיבלתי צו ראשון ואני רוצה ללכת ליום סיירות.
יש לי עוד הרבה זמן עד אז אבל רציתי לשאול אם תוכלו לתת לי תוכנית אימונים טובה (חשוב לציין שאני בכושר טוב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים מומלצת לקראת סיירת - תגובה
ניסים שרם09/12/2010אני לא בקיא במה הדרישות לסיירת ואני לא מוסמך לבנות תוכנית אימונים לסיירת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר כושראור פרלין08/12/2010
אני בן 15 ונרשמתי לחדר כושר בתחילת השבוע. אני רוצה להתחיל לקחת סטרואידים, איפה אני יכול לברר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר - תגובה
ניסים שרם08/12/2010אין לי מושג לגבי מקומות לסטרואידים אבל לא הייתי ממליץ לך על נטילת סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת חדר כושר לבן 12אורנית04/12/2010
שלום,
אשמח לקבל המלצות לחדר כושר באזור רמת גן גבעתיים לילדי בן ה-11 וחצי.
תודה,
אורנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת חדר כושר לבן 12 - תגובה
ניסים שרם06/12/2010מצטער אני לא מכיר אבל את יכלה לנסות לרשום בגוגל והוא ייתן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבולת לב ריאהמתן24/11/2010
בן 16 וחצי
אני מעוניין לשפר סיבולת לב ריאה לשיפור ריצת 2000
שיהיה אימון סיבולת לב ריאה פעם בשבוע (באמצעות ספרינטים [ריצות מהירות] סטים של ריצה מהירה!
מעוניין באימון של פעם בשבוע בלבד
כי אני מתאמן בימי שני וחמישי.
אשמח לקבל תוכנית טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבולת לב ריאה - תגובה
ניסים שרם02/12/2010עלייך לפרק את המרחק למרחקים קצרים יותר ולא לבצע ריצות מהירות וספרינטים עלייך לרוץ בצורה כזאת שתחלק את המהירויות בצורה הדרגתית מאיטית למהירה יותר וכל פעם תגדיל את המרחק ריצה 500 800 1000 1500 2000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבן המתבגר...שרונה24/11/2010
שלום, בני המתבגר אינו כבד משקל אך מלא וביקש ממני לרכוש הליכון לבית על מנת שיוכל להתאמן בבית.
האם יהיה זה נבון לרכוש לו הליכון? במידה וכן, האם תוכלו להמליץ לי על אחד? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן המתבגר... - תגובה
ניסים שרם02/12/2010כן זה יהיה נבון מאוד.אין לי חברה ספציפית להמליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...שלומי20/11/2010
שלום
אני בן 13,משקל 47,גובה-161.
אני מתאמן באימון משקולות של יום כן יום לא(ביום השני מנוחה..)3 פעמים שבוע סה''כ.
האימון שלי כולל את הדברים הבאים-
לחיצת חזה-3x12. שכיבות סמיכה באחיזה רחבה-3X12. לחיצת כתפיים-3X12.פשיטת מרפקים-3X14.שכיבות סמיכה יהלום-3X10. כפיפות מרפקים בישיבה-3X12.בעמידה-3x12.באחיזת פטישים-3X12.מתח-3X5.כפיפות בטן-דקה בלי הפסקה.
זהו האימון שלי.רציתי לדעת האם אני מעמיס על עצמי יותר מידי?אני מתאמן כבר 3 חודשים ווידיתי שאני עושה את התרגילים כמו שצריך.
המטרה שלי היא עלייה במסה ואני בינתיים רואה תוצאות.
אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה... - תגובה
ניסים שרם24/11/2010האימון שלך בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידניאל11/11/2010
שלום
אני מתאמן במשקולות כ3 חודשים.(בן 13)
בזמן האחרון התחלתי לראות שיפור מצוין בגדילת השרירים,אך יש בעיה אחת-השרירים מתפתחים,אך אני לא מתחזק.
אני שם לב שאני נשאר באותו כח בדיוק גם לעומת הילדים האחרים.אני מאוד שרירי-אך כביכול אני חלש. מה הבעיה לדעתכם?מה אני עושה לא נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
שמואל חגאי12/11/20103 חודשים זה לא מספיק בכדי להתחזק משמעותית, תמשיך באימונים מבוקרים ותראה תוצאות בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגוף שלי ...עמית10/11/2010
שלום ,
אני שוקלת 54 ק"ג ואני בת 13 , הגובה שלי הוא 1.60 .
אסור לי לעשות פעילות גופנית , אך בתקופה האחרונה אני השמנתי ואני נורא רוצה להרזות , האם תוכלו לעזור לי בתפריט בשבילי ? (אני תמיד מתפתה לדברים מתוקים)
או בכל דרך אחרת ..
תודה רבה , עמית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגוף שלי ... - תגובה
ניסים שרם11/11/2010לא אני לא מוסמך לתת תפריטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצת 1000חסוי08/11/2010
שלום אני בן 13 גובה 158 ומשקל 43 ואני בכיתה ז.
יש לנו שבוע הבא או עוד שבועיים ריצת 1000 ובבקשה אפשר תוכנית אימונים
עשיתי בפעם הראשונה 5:05 אני יודע שזה לא טוב אבל אני בכושר ואני רוצה לשפר ל4:30 4:40
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצת 1000 - תגובה
ניסים שרם08/11/2010כדי לשפר את זמן ריצת האלף עלייך להתאמן במרחקים קצרים יותר כמו300 400 600 800 מטר ולעשות אותם בזמן הקצר ביותר ואז כשתתאמן על ריצת האלף תשפר את זמנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
חסוי08/11/2010יש לך איזה עצה בנוגע לתזונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ניסים שרם09/11/2010לא . עלייך להיוועץ עם איש מקצוע כגון תזונאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשגב05/11/2010
אני בן 15.6, 170 ס"מ 63 ק"ג.
אני משחק כדורסל ומבצע גם אימוני כוח בבית,בין 1-3 אימונים כאלה בשבוע תלוי בעומס הלימודי והפיזי.
התכנית:
-חימום
-מתיחות
-מתח- 3/4 X מקסימום חזרות
-כריש על הרצפה לגב התחתון, 3X15
-שכיבות סמיכה עם/בלי סטנדים X3מקסימום חזרות .
-על מדרגה: לשריר התאומים: 2X15 שתי רגליים,2X12 רגל אחת (כל רגל).
לשוק הקדמי,על העקב וחוזר חלילה 2X15.
-לחיזוק הקרסוליים יש לי כרית כחולה של יציבות-3 סטים של מקסימום עמידה על רגל אחת בכל רגל,ועוד 2 סטים בעמידה על שתי הרגליים וכל סט עד מקסימום עמידה ללא ליפול
-סופר סט : יד קידמית + אחורית:
5 שכיבות סמיכה יהלום / 10 ג'קסונים ואז 8-10 עליות מתח לחיזוק הדו ראשי עם אחיזה מתאימה- כך שני סטים..
-בטן: כפיפות רגילות 2X30
אלכסונים 20 בכל צד
ספת כפיפות בטן 2X20. (יש עוד המון תרגילים בכל פעם מגוון)
-מתיחות .
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ניסים שרם06/11/2010התוכנית בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שגב07/11/2010רק בסדר?
יש מקום לשפר?לשנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ניסים שרם07/11/2010לא אתה עובד על רוב שרירי הגוף ובנוסף את עובד כנגד משקל גופך שזה הדבר הנכון לעשות. מספר החזרות והסטים הוא נכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לעשות את הפעילות הזאת?אורי הוברמן03/11/2010
שלום שמי הוא אורי ואני מתחיל כל יום להרים משקולות 4 קילו ..
אני בן 13 והגובה: 1.41 זה לא ייפגע לי בצמיחה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לעשות את הפעילות הזאת? - תגובה
ניסים שרם04/11/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדניאל01/11/2010
שלום אני בן 13,מתאמן במשקולות כ3 חודשים.
השבוע מדדתי את הקיף הזרוע שלי כאשר אני מנפח את השריר והיה 26 ס''מ.
האם זה גדול בממוצע לגילי?או קטן?או בינוני?אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ניסים שרם03/11/2010כן זה גודל מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילה בן 14רות29/10/2010
שלום,
רציתי לשאול לגבי נער בן 14, רזה ונמוך לעומת בני גילו. (1.50, 38 ק"ג), מוציא המון אנרגיה בפעילות גופנית של משחקי כדורגל טניס וכו'. האם ישנה אפשרות דרך אימון כושר לגרום להעלאה במסת השרירים ולגדילה? האם צריך להוסיף תוספי תזונה?
הוא לא אכלן ושובע מהר מאוכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה בן 14 - תגובה
ניסים שרם30/10/2010כן דרך אימון כושר ניתן להעלות את מסת השריר אבל לא במידה רבה בעיקר בגלל רמת ההורמונים בגיל זה ודבר נוסף חשוב אכות וכמות אימון נכונה ומתאימה.
לא צריך להוסיף תוספי תזונה אוכל מאוזן מספק את כל צרכי הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עושה כושר יותר מדיי.?!???אביתר מואטי28/10/2010
שלום אני בן 14 גובה: 1.60 משקל 55 ק"ג. אני עושה יום כן יום לא ריצה בת 4 ק"מ ב30 דקות ללא הפסקה בנוסף אני עושה כל יום סטים של עליות מתח,אני עושה כל סט 5 עליות מתח ככה 6 סטים כאלה של מנוחה של 30 שניות. אני גם עושה כל יום כפיפות בטן בערך 8 סטים ביום אני עושה 2 סטים אחרי שעתיים עוד שתי סטים ובערב 4 סטים בנוסף לכך אני עושה אומנויות לחימה 3 פעמיים בשבוע. חשוב לי לציין שיש לי תפריט תזונה ואני אוכל לפיו. בנוסף אני בכלל לא אוכל ממתקים ודברים משמינים לפחות חודשיים לא נגעתי במשהו במתוק, הרבה אומרים לי שאני עושה יותר מדי כושר ושזה לא בריא לי. הייתי שמח שתעזור לי ולשמוע את חוות דעתך תודה לך מראש על העזרה שאתה עושה לכולם בפורום זה אשמח אם תגיב לי במהרה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה כושר יותר מדיי.?!??? - תגובה
ניסים שרם29/10/2010כן אתה עושה יותר מידי .
האופטימלי זה יום כן יום מנוחה לא צריך להתאמן כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)