מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לדעת האם התפריט נכוןנדב22/11/2011
אני בעוד שלושה חודשים מתגייס לסיירת וצריך לאכול בריא עשו לי תפריד רציתי לקבל את המלצתך
בוקר: 3 כפות גבינה לבנה +חביתה 2 ביצים+3 פרוסות לחם קל וסלט בלי שמן ומלח
לפני אימון: חטיף גרנולה
לאחר אימון: שייק חלבונים
ארוחת צהריים: אורז בלי שמן וחזה עוף בתנור בלי שמן וסלט בלי שמן
ארוחת ערב: טונה במים אם 4 פתית וירקות
לפני שינה:ברנפלקס ללא סוכר בלי חלב
וכמובן שאני לא שותה שתייה מתוקה רקק מים
ממש תודה לך המלצץ עוזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת האם התפריט נכון - תגובה
רעות גרוס22/11/2011אני לא יודעת מה משקלך וגובהך. אתה צריך לרדת במשקל? אילו אימונים אתה עושה? אני מתייחסת לזה שאתה לא אמור לרדת במשקל.
בכללי הייתי ממליצה על ביצה אחת (אתה יכול להוסיף חלבון, הלבן, כמה שאתה רוצה). אתה יכול להוסיף כפית שמן זית לסלט ובמקום לחם קל, 2-3 לחם מלא.
גם בצהריים אתה יכול להוסיף כפית שמן זית לסלט או כף טחינה, 150 גרם חזה עוף + כוס וחצי של אורז.
ארוחת ערב 2-3 פרוסות לחם מלא במקום הפריכיות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיינראלעד21/11/2011
איזה גיינר לדעתך ביחס 1:2 הוא הכי איכותי בשוק עם כמה שפחות ממתיקים מלאכותיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיינר - תגובה
רעות גרוס22/11/2011לא יודעת, יש הרבה חברות ואני שומעת שרבים מהם טובים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהנדב20/11/2011
רציתי לדעת אם אני שומר על תזונה נכונה ולא עושה ספורט ואני יורד במישקל אז גם השומן יורד והפנים מתחילות להיתעצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה - תגובה
רעות גרוס22/11/2011זה תלוי בן כמה אתה וכמה משקל אתה מוריד. בגיל מאוחר יותר וירידה גדולה מאוד במסת שומן משאירה דילול של עור ולפעמים פנים נפולות יותר אך לצעירים ירידה במשקל לא פוגעת בפנים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לחטב את שריר הפניםנדב20/11/2011
בצרוה הכי מהירה והתוצאות טובות למה זה קשור תזונה או פעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לחטב את שריר הפנים - תגובה
רעות גרוס20/11/2011אני לא מכירה תרגילים לחיטוב שרירי הפנים, מצטערת..
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף תזונה בספורט?חנן19/11/2011
מדוע ספורטאים שמתאמנים קשה לוקחים כדורי מגנזיום לאחר הפעילות??אני מתכוון חוץ מלהחזיר את המלחים, ולמנוע התכווציות שרירים, מה עוד מטרת הכדורים?
בחור בן 20 שמשחק כדורגל מקצועני, לאחר משחק כדורגל בצהריים שרוצה לעוזר לגוף להתאושש טוב יותר, מה הכמות (פחות או יותר) שהוא יכול לקחת לאחר משחק כדורגל של 90 דקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשאר תגובה
חנן20/11/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה רעות לא עונה?
חנן23/11/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף תזונה בספורט? - תגובה
רעות גרוס23/11/2011מגנזיום מעורב ביותר מ-300 תגובות אנזימטיות במסלולי האנרגיה בגוף, בניית חלבונים, מטבוליזים של שומנים ועוד. בנוסף לכך, למגנזיום תפקיד מכריע בוויסות ובקרה על מנגנון הרפיית השריר. לעיתים כיווצי שרירים יכולים לנבוע מחסר במגנזיום.
גברים צריכים לצרוך 420 מ"ג/יום.
ישנם כדורי מגנזיום ואתה יכול לקחת בין 1-2 כדורים (לפי הכמות המצויינת על קופסא).
לפרטים יותר מדוייקים כמה אתה צריך לצרוך פנה לפורום "רפואת ספורט".
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכת מגנזיום
דודו צלניקר29/12/2011מומלץ לצרוך את המגנזיום לפני הפעילות הגופנית ולא אחרי. שכן, מגנזיום אינו תרופה נגד התכווצויות. ההתכווצויות נובעות כנראה ממחסור במגנזיום בגופך. כשהמגנזיום זמין בגוף בשעת הפעילות בד"כ אין התכווצויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אוכלים כדי להמשיך לרוץ מבלי שיתפשלמה16/11/2011
אני בן 55 הייתי רץ שנים ומזה 5ש נים חדלתי לרוץ עברתי ליותר שחייה כל ניסיון לריצה נעל את השרירים ברגליים עד כי נואשתי מלרוץ אחד המומחים הזמין אותי לשאול בפורום מה התזונה הנכונה לריצה כדי ששרירים לא ייתפסו ומה צריך לאכול/לעשות כדי לחזור לרוץ הוסיף ואומר שלא הייתי עושה חימום לפני ריצה. ואני קצת בעודף משקל לגופי
מודה לכם מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אוכלים כדי להמשיך לרוץ מבלי שיתפ - תגובה
רעות גרוס17/11/2011אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם. תבדוק מגנזיום (mg). חוץ מזה אתה צריך לאכול פחמימות לאספקת אנרגיה לשרירים (אתה יכול פרי, פרוסת לחם עם גבינה). תעשה מתיחות וחימום לפני ותראה מה קורה אך קודם פנה לרופא משפחה ובקש בדיקות דם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב אחרי אימוןדורית12/11/2011
שלום
אנ בת 37 גובה 1.63 משקל 53
מתאמנת כ-4 שיעורי ספינינג בשבוע בעצימות גבוהה (500-600 קלוריות לשיעור)
פעמיים בשבוע אימוני מכשירים בחדר כושר
אוכלת מאוזן (כ-1500 קלוריות)
אני מזהה שלעיתים אחרי השיעור אני נתקפת ברעב לא רגיל
לא בכל אימון זה קורה ואין קשר למה אכלתי במשך היום
הבעיה היא בעיקר באימוני בוקר שגורמים לרעב שמוציא אותי מהתפריט
האם ניתן למנוע את זה ? ואם לא איך למזער את הנזק?
מאז שאני מתאמנת באופן קבוע אני רעבה הרבה יותר מפעם ולכן לדעתי איני מצליחה לרדת במשקל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב אחרי אימון - תגובה
רעות גרוס13/11/2011מה את אוכלת לפני האימון? גם בבוקר את חייבת לאכול לפחות שעה לפני אימון קערית דגני בוקר עם חלב, סנדוויץ עם ממרח חלבוני (שימי לב לכמות שתשביע אבל שלא תפריע לך באימון). תקחי איתך מיד לאחר האימון שוב סנדוויץ עם חלבון + ירקות ואח"כ ארוחה גדולה (זה יכול להיות ארוחת צהריים).
אל תהיי רעבה אבל שימי לב מה את אוכלת. למה את רוצה לרדת במשקל? ה BMI שלך הוא 20 - הטווח הנמוך את לא צריכה לרדת במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורח תזונה ואימוניםרז12/11/2011
שלום,
אני בן 20, גובה 171 ושוקל בין 58-60 ק"ג וזאת לאחר שבמהלך השנה האחרונה ירדתי באיזור ה25 ק"ג.
עקב הירידה במשקל נהייתי מכור לספורט ואיני מצליח להפסיק לא משנה מה. בנוסף לזה אני מקפיד על התזונה יתר על המידה וממשיך להרזות לאט ולהרגיש חלש ולא טוב.
סדר האימונים שלי הוא:
יום א' - ריצה 10.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (6 סטים של 20 חזרות - בטן + 6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה)
יום ב' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.
יום ג' - ריצה 10.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה + מתקני כוח בפארק על משקל גוף 3 סטים של 15 חזרות בכל מתקן + 3 סטים של 20 חזרות - בטן).
יום ד' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.
יום ה' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.
יום ו' - ריצה 4.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (9 סטים של 20 חזרות - בטן + 6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה)
יום ש' - שחיית חזה 30 דקות (60 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.
המטרה שלי בהתחלה הייתה להרזות ולפתח גוף, עם הזמן התהבתי מההרזיה ומהלהכנס לכושר (שהתחלתי הייתי ילד שלא רץ אפילו 700 מטר בשלום). ועכשיו אני רק ממשיך לרדת במשקל וזה מתחיל להיראות רע אבל קשה לי נורא להפסיק גם עם האימונים וגם קשה לי לתת לעצמי יותר קלות יד בנושא האוכל מהפחד לצאת מכושר ומהפחד להשמין חזרה.
דברים אלה מעיקים אליי כל יום. אשמח לשמוע מה נכון או לא נכון לעשות? כמה עליי לאכול ולהתאמן בכדי להגיע לתוצאה בריאה ויפה (מבחינת מראה, חיטוב וניפוח הגוף במידה) ואשמח לקבל טיפים לעתיד לשמירה על אורח חיים בריא ולא מעיק המשלב את הספורט במידה הנכונה מבלי לחשוב 6 פעמים לפני שאני מכניס משהו לפה שלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח תזונה ואימונים - תגובה
רעות גרוס13/11/2011שלום רז, אתה יודע שאתה מגזים באימונים ובהקפדה על האוכל. אם קשה לך לבד להעלות את כמות האוכל (אתה יכול לשמור על תוכנית האימונים אך אתה חייב להעלות את כמות האוכל - אתה חייב לאכול הרבה פחמימות וחלבונים כדי להעלות במשקל ולהיות חטוב) כיוון שאתה אוכל מעט מידי ומתאמן יותר מידי ויטמינים ומינרלים לא נספגים לך בגוף ולכן לגוף קשה להתאושש מהאימונים ואתה מרגיש חלש, פנה לדיאטנית שמתמחה בספורט שתבנה לך תפריט מתאים או שתפנה לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לפאני אימוןעידו09/11/2011
היי התחלתי להתאמן בחדר כושר ונתנו לי תוכנית התחלתית שכוללת חימום ועבודה עם מכישירים עם משקולות השאלה שלי היא האם יש משהו שחשוב לאכול לפני אימון ואם כן מה וכמה זמן לפני האימון? לאחר האימון אני אוכל טונה וכשמגיע הביתה אז ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפאני אימון - תגובה
רעות גרוס13/11/2011שלום דורון, תעיין בשאלות נפוצות ושם תראה את התשובה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורסל ומסהלירן02/11/2011
אני משחק כדורסל 4-5 פעמים בשבוע,
ומתאמן כ3-4 אימוני כוח בשבוע לעלייה במסה. משלב תזונה נכונה ומפזר 6 ארוחות ובכל ארוחה אוכל כ25-30 גרם חלבון.
אם אני אוכל לדוגמא ב2 וחצי צהריים, וב4-5 הולך לשחק כדורסל, האם יספיק לאכול רק פרי לפני המשחק? או שצריך להוסיף עוד חלבון בנוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסל ומסה - תגובה
רעות גרוס03/11/2011איך אתה מרגיש במהלך האימון? לדעתי ארוחת צהריים גדולה שעה וחצי שעתיים לפני האימון מספיקה לך ואין לך צורך במזון נוסף.אם בא לך פרי אתה יכול לאכול ולאחר האימון תאכל ארוחה גדולה, אם אתה מרגיש שאתה צריך לאכול יותר (כי אתה עייף באימון, אין לך אנרגיה, מרגיש רעב תוך כדי אימון) אתה יכול לאכול יוגורט עם גרנולה חצי שעה לפני האימון, תראה איך זה משפיע עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היילירן26/10/2011
שלום רב!
כבר מעל שנה וחצי אני מתאמנת בקביעות 5-6 אימוני אירובי בשבוע ( 2 מהן ריצה 8-9 ק"מ) ו3-4 אימוני כוח אינטנסיביים ( תוכנית AB).
החלטתי לשנות מעט את התפריט, ולהתחיל למדוד את כמות המזון ואת הקלוריות למטרה של ירידה באחוז שומן.
אני אוכלת בכל ארוחה במשך היום ירקות, המון ירקות אני מאוד אוהבת.
למיטב ידיעתי ישנם הגבלה על מספר ירקות וקטניות שאותם כן צריך להחשיב בכמות הקלורית במשך היום,
הירקות העיקריים שאני אוכלת בדר"כ במשך היום:
קישואים,פטריות,חצילים,חסה,מלפפון,עגבניה,לימון,בצל לבן/ סגול, פלפל אדום וכתום, ועלי רוקט.
האם אני צריכה לחשב את כמות הקלוריות בירקות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
לירן26/10/2011היום לדוגמא חישבתי והגעתי ל480 קלוריות מתוך התפריט רק ירקות.
ועוד שאלה אם אפשר, לגבי הפחמימות, מה כמות פחמימות המומלצת בהתאם לפעילות הגופנית שלי??
תודה רבה, לירון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
רעות גרוס30/10/2011לא כתבת מה גילך, משקלך, גובהך, את יודעת את אחוז השומן שלך?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
רעות גרוס30/10/2011הערך הקלורי של עגבניה בסביבות 30 קלוריות, מלפפון כ 20 קלוריות, פלפלים כ 30 קלוריות, שאר הירקות הם פחות. אני בעד לאכול הרבה ירקות בלי לספור קלוריות. לגבי הקיטניות יש צורך בחישוב קלורי 1/2 כוס קיטניות מבושלות = כ 75 קלוריות (קיטניות מכילות פחמימות, חלבונים, שומנים, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים).
תוסיפי מאכלי חלבון מהחי דלי שומן ומוצרי חלב דלי שומן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לאחר הליכהדנה26/10/2011
שלום אני בחורה בת 21 גובה 1.70 משקל 120 קילו..יש לי בעיה לאחר שאני עושה ספורט או הולכת על הליכון אצלנו בבית אני חשה כאבי ראש..מה דעתכם האם כאבי ראש קשור לספורט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש לאחר הליכה - תגובה
רעות גרוס30/10/2011את אוכלת לפני ההליכה? את אוכלת מסודר במשך היום? את שותה מספיק? אם התשובות שלך "כן" אני ממליצה לך לפנות לרופא לבדיקה, אם לא, את צריכה להקפיד על תזונה מאוזנת ושתיית מים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב והורדת אחוזי שומןנדב23/10/2011
שלום,
אני בן 21 התאמנתי בחדכ כמעט שנה אבל התנפחתי והחלטתי שזה לא יפה כבר אז הפסקתי,אני לא שמן ולא רזה אבל הייתי שמח להוריד את אחוזי השומן בגוף ולהתחטב ואחכ להוציא ריבועים
(זוהי המטרה שלי לקיץ הבא)
בקשר לארוחות,אם לא אוכל פחמימות בכלל אני מאמין שזה יעזור לי השאלה שלי אם זה יכול להזיק לגוף?מה מומלץ?אם אוכל פחמימות רק פעמיים-3 בשבוע בארוחת צהריים?
אפשר בבקשה קצת פרטים על מה שאני צריך לשמור מבחינת ארוחות ואיזו תוכנית אימונים תתאים?(ללא חדכ)
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב והורדת אחוזי שומן - תגובה
סיון דוד25/10/2011הי
מצטערת אך אין באפשרותנו להמליץ על תפריט בפורום זה... לגבי התאמת תכנית אימונים- הייתי ממליצה לך לפנות למאמן כושר. לגבי אכילת פחמימות- מומלץ לאכול בכמות מתונה, במיוחד כשמתאמנים ומעוניינים בשימור או בפיתוח מסת השריר, הפחמימות הן אלו המספקות אנרגיה לגוף בזמן אימון.
נסה לתאם פגישה עם דיאטנית ספורט שתמליץ לך על תפריט אישי לפי הנתונים שלך ולפי תכנית האימונים שלך.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
עודד25/10/2011יש סוג שאת ממליצה עליו?
מותג/חברה ספציפים שהתנסית או מכירה שהתנסו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלקטרוליטים מול איזוטוניעודד22/10/2011
שלום שלום,
אני עומד לפני סוף שבוע של פעילות גופנית (רכיבת אופניים - שטח) מאוד אינטנסיבית.
חבר המליץ על אבקות משקה איזוטוני, חבר אחר המליץ על אבקת אלקטרוליטים.
מה מהם עדיף לפעילות גופנית אינטנסבית מעל שעתיים?
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלקטרוליטים מול איזוטוני - תגובה
סיון דוד25/10/2011הי עודד
לא מכירה את המוצר אבקת אלקטרוליטים , אך משקה איזוטוני בהחלט מומלץ ויכול לעשות את העבודה.
במידת הצורך אתה יכול לשלב פחמימה פשוטה כמו חטיף אנרגיה או בננה שייתנו לך אנרגיה זמינה תוך כדי הרכיבה.
תהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גובהמיילי17/10/2011
שלום! =]
אני בת 16, שוקלת 43 וגובה 1.48.
מה אני צריכה לאכול כדי לגבוה מהר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה - תגובה
סיון דוד18/10/2011שלום מיילי
שאלתך אינה קשורה לתזונת ספורט אך אנסה לענות לך בכל אופן מהידע שלי:
בעקרון ישנם מספר גורמים המשפיעים על הגובה - ביניהם גנטיקה , מצב בריאותי ותזונה. מצב של חסרים תזונתיים יכול להשפיע על הגדילה , כלומר לפגוע בהתפתחות ובגדילה, ולכן חשוב להקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת במיוחד בגיל הגדילה שמתרחש עד סביבות גיל 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)