פורום פסיכולוגיה הוליסטית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתמודד עם נפילה רגשית עקב חוסר עבודה
    אנונימית
    30/05/2017

היי ורד.
    אני רציתי לשאול עוד שאלה אני בראשית שנות ה50 כמו שכתבתי לך לא נשואה ללא ילדים העובדה שעד עכשיו לא מצאתי עבודה אני מרגישה שכל בוקר אני קמה עם תחושה של ריקנות לא יודעת מה לעשות עם עצמי נכנסתי להרגשה של נפילה רגשית העובדה שעד עכשיו אין לי עבודה הרגשתי מאוד מעיקה בייחוד ששנים עבדתי בשוק העבודה סך הכל יש לי משפחה אוהבת ותומכת חברים אבל אני כל הזמן מתעסקת עם הרגשות המעיקות האלה אני מרגישה גם קושי בהשגת מטרות. בנוסף לטיפולים כאלה או אחרים איך אפשר להתגבר על ידי עזרה עצמית? תודה על ההקשבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• אני מחכה למענה

אנונימית
    04/06/2017

אני מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לשמר חיים של שמחה ומשמעות מבלי תלות בגורם חיצוני

ורד מור
    04/06/2017

היי יקרה. נשמע שנוצר בתוכך מרחב ששואף להתמלא מחדש במשמעות וזה שהוא נשאר בינתיים ריק מעלה רגשות מעיקים. עד שתתחברי שוב לשוק העבודה מציאה לך למצוא את אותם הדברים קטנים ככל שיהיו שמביאים לך שמחה או תחושת משמעות ולדאוג לממש אותם בכל יום. עשי רשימה של מה שעושה לך טוב. זה יכול להיות חוג לריקוד או ציור או הליכה בים או התנדבות באיזשהו מקום או סתם לשתות קפה בגינה כלשהיא ולהנות מהרגע. ככל שתאספי יותר רגעים של התרגעות שמחה נתינה ויצירה כך תעלי את הסיכויים להזמנת הזדמנויות חדשות לחייך. זאת במקום לשקוע למרה שחורה. הרגילי את עצמך שבכל פעם שעולה מחשבה שלילית שגורמת לך לנפילה רגשית תחליפי אותה במחשבה טובה, נותנת תקווה ומוקירת תודה על כל הטוב הקיים.
    בהצלחה
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עייפות נפשית שבא אולי בגלל בעיה הורמונלית?
    אנונימית
    29/05/2017

שלום רב.
    אני מידי פעם עייפה מרגישה חולשה חוסר חשק לממש דברים היא לא רציפה מידי פעם מה ניתן לשפר ולעשות? יכול להיות שזה הורמונלי? אני לקראת גיל 50.

הוספת תגובה

תמונה

• עייפות

ורד מור
    29/05/2017

לעייפות וחולשה יכולות להיות סיבות רבות. פיזיות וונפשיות. עומס החיים, טרדות, אנמיה, חוסר איזון הורמונלי ועוד. מציעה לך לפנות לרופא המשפחה ולבדוק קודם כל את ההיבט הגופני. אם הוא תקין תוכלי להמשיך לבדוק מה בחייך מעייף אותך. פיזית ורגשית.
    יום טוב
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מחשבות טורדניות בנושא דת
    שיר 29
    19/04/2017

שלום
    אני בהריון וסובלת מההפרעה טורדניות אובסיסיבית. לפני כמה שנים נטלתי פרוזק והפסקתי ועד עכשיו זה לא חזר. אני דתייה וכל הפחדים שלי והמחשבות הן בנושא דת. אני נודרת בראש מחשבות שאני הכי לא רוצה שיקרו כאילו זה נכנס לי לבד על זה שאני רוצה לפגוע בעוברים שלי בבעלי. זה מכניס אותי לחרדות אני מנסה לבטל את הנדרים כל הזמן ככה כל היום והלילנ בקושי ישנה. אנחנו לא רוצים לקחת את הסיכון לקחת את הטיפול התרופתי . אני בדיכאון ועם התקפי חרדה שה' יעניש אותי ויקרו הדברים האלה. חגיתי להריוו הזה המון זמן ואני מפוחדת שיפגע מהתרופות אם אקח. אני כבר בדיכאון והפהיסכולוגית אומרת שצריך לקחת תרופות מפסיכאטר.

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות טורדניות בנושא דת

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

ורד מור
    27/04/2017

שלום שיר, מתנצלת שרק עכשיו עונה. הייתי בחופשה.
    נשמע שאת מאוד סובלת ושאכן כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר . בעניין התרופות מאמינה שישנן גם תרופות שלא יפגעו בעובר. שווה לבדוק את האפשרויות.
    מאחלת לך בהצלחה
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מאוהבת במפורסם שהוא נשוי
    חני
    31/08/2016

היי ורד.
    אני מאוד אשמח עם תוכלי לעזור לי במשהו שכבר כמה זמן מפריע לי,אני יודעת שזה לא פורום זוגיות אבל יש לי בעיה אני מאוהבת במישהו שאני מכירה אישית שהוא זמר מפורסם נשוי,אני יודעת אני מודעת לזה שבלתי אפשרי שאהיה בת הזוג שלו אבל אני לא מפסיקה לראות אותו באינטרנט ולחשוב עליו,אני מכירה אותו אישית המון שנים תמיד היה לי רגש אליו,אבל מילא עם הייתי רואה אותו בגבול באינטרנט זה בסדר אבל אני רואה אותו בלי סוף ונכנסת לדכדוך מזה,קשה לי לצאת ממנו וזה גם מפריע לי לעשות דברים אחרים בחיים.בנוסף לטיפול פסיכולוגי אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך להתמודד עם זה ולחזור לחיים הרגילים והשמחים ולאפשר לעצמי לעשות ולהתעסק בעוד דברים חוץ מאשר לשבת באינטרנט ולהסתכל עליו כל הזמן ולקנא באשתו,כרגע אין לי זוגיות וזה גם מפריע לי,אני כל כך רוצה לחזור לעצמי אני יודעת שמתי שאפסיק לחשוב עליו זה יפסק אבל זה אובססיביות נראה לי.אשמח עם תוכלי לענות לי במהרה אני מאוד מודה לך ורד,יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת במפורסם שהוא נשוי

הוספת תגובה

תמונה

• אולי זה נובע

חני
    31/08/2016

מהבדידות שאני חווה אני לא יודעת.
    תודה רבה על המענה זה מאוד יעזור לי את תמיד נותנת לי עצות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אשמח לתשובה

חני
    05/09/2016

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מאוהבת במפורסם שהוא נשוי - תגובה

ורד מור
    05/09/2016

היי חני
    נראה שאת מבינה את הבעיה, ממה היא נובעת ואת ההשאבות שלך להתנהגות אובססיבית שאינה תורמת לך. הדבר המומלץ הוא להשקיע את הזמן הזה בחיפושים של קשר שיכול להתממש . מצאי בתוכך את הכוח לעצור את ההתעסקות בו ותעיזי למצוא מישהו שיכול באמת להיות פוטנציאל לקשר. הוא בטוח נמצא שם. זה מצריך בחירה מודעת וחזקה יחד עם התמדה כדי לשחרר את עצמך ממשהו שמשאיר אותך בתסכול מתמשך ולא מאפשר לך להגיע את הפוטנציאלים האמיתיים שנמצאים שם עבורך. אף אחד לא יכול לעשות את הבחירה הזאת עבורך. לכי וחפשי את היש במקום להתמקד באין.
    בהצלחה!
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד

חני
    05/09/2016

על עזרתך,המשך שבוע מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד - תגובה

מנשה כהן
    05/09/2016

שלום. בנוסף לדברים של ורד - מציע לבדוק מה יש שם בגבר הזה שכל כך מדבר אליך? תעונה כלשהי שלו, מול צורך מסוים שלך, או רק העובדה שהוא "מפורסם" ואת מדמיינת מקום לידו..
    הוא מייצכ משהו בשבילך. מה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לשאלתך

חני
    06/09/2016

זה לא בגלל שהוא מפורסם.אני יצאתי איתו תקופה ולבסוף בחר במישהי אחרת,לא בגלל שהוא מפורסם.אבל רק רציתי להבהיר שאחרי שורד כתבה לי הגעתי למסקנה לעזוב את העניין הזה,ולהכיר מישהו באמת שאוכל להיות איתו שיהיה שם בשבילי,במשך היומיים האלה זה נחלש לי ואני כבר לא כל כך חושבת עליו הגעתי למסקנה שלא יצא מזה כלום בקשר אליו אני אכיר מישהו יותר מתאים מחר אני מתחילה קורס חדש בתקווה שאכיר אנשים חדשים ואולי אכיר מישהו שבאמת יהיה לי טוב איתו אולי אוכל למצוא אהבה חדשה.הגעתי למסקנה שזה באמת לא רלבנטי זה בן אדם נשוי ואין לי מה לעשות איתו ולחשוב עליו. תודה על עזרתכם ערב טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• זה היה רגע של משבר

חני
    06/09/2016

אבל זה עבר,החלטתי לעזוב את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• רציתי להבהיר

חני
    06/09/2016

כנראה שזה קרה לי בגלל הבדידות שאני חווה כרגע אחרי שחברתי נפטרה ונותן הקשר עם כל החברים שהיינו ביחד שקשורים לחברה,אני יצאתי איתו הרבה לפני שחברתי נפטרה ושהכרתי את חברה שלי ז"ל יכול להיות שפשוט נזכרתי בקשר איתו כי כרגע אין לי בן זוג וככה זה יצא מקווה שהסברתי נכון.אבל אני רוצה לפתוח דף חדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיפול הוליסטי להרגשת חולשה
    ליאורה
    10/08/2016

שלום לכם.
    לאחרונה התחלתי להתעניין בטיפולים הוליסטיים בגלל כל מיני שינויים שאני עוברת במיוחד חולשה עייפות לא מצליחה להגשים לעצמי את מה שאני רוצה, מה הכי כדאי לי? איזה טיפול הוליסטי מתאים לזה? אודה לכם גם לדעת מה עושים בטיפול המתאים?
    תודה רבה.

הוספת תגובה

תמונה

• טיפול הוליסטי - תגובה

ורד מור
    10/08/2016

שלום ליאורה
    טיפול הוליסטי יוצא מתוך הנחה שישנו קשר הדוק בין הנפש לגוף לרוח וכדי להפיק תוצאות מירביות מטיפול כדאי להתייחס אל כולם . גם לחולשה ועייפות כפי שאת מתארת יכולות להיות סיבות גופניות, רגשיות ואנרגטיות. ישנן שיטות טיפול רבות ומגוונות. כדאי לבדוק את הכשרתו של המטפל ואת החיבור שלך אליו .זה יכול לעזור בהצלחת הטיפול. דוגמה למה זה טיפול הוליסטי אני יכולה לתת ממה שקורה אצלי בקליניקה. אני בדרך כלל מתחילה מטיפול פסיכולוגי רגיל של שיחת אבחון ומשם יוצאת לתהליך מתוך בחירה משותפת עם המטופל של שיטות הטיפול בהתאם לצרכיו. זה יכול להיות טיפול שמתמקד בשיחות או כזה שמשולב בטיפולים רגשיים עמוקים יותר או טיפולים אנרגטיים שונים כמו אקסס בארס או טיפול בתנועה או בקול או בשיטות איזון אחרות המזרזות את העבודה הרגשית -קוגנטיבית.
    מקווה שזה עוזר להבין את זה קצת יותר. את מוזמנת להכנס גם לאתר שלי שם כתוב על זה יותר בהרחבה.
    ערב טוב
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיפול הוליסטי טבעי

רוני
    31/08/2016

היי ליאורה,

ממליצה גם לקרוא מעט בנושא הטיפולים ההוליסטיים הטבעיים שישנם כיום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מחשבות טורדניות ודיכאון בעיקר בבוקר
    שרון
    04/08/2016

סובלת שנה מהמצב מאז שקרה לי משהו קשה במשפחה טיפול פסיכולוגי עזרו אך לזמן קצר תמיד העניין חוזר ברמות שונות למעשה כל בוקר אני קמה עם עליות וירידות במשך היום זה מסתדר ואני מרגישה יותר טוב,אין לי מה לעשות עם עצמי בעיקר בבוקר אני נוטלת לוסטרל 4 ימים אבל עדין אין השפעה כמו שכתבתי הדיכאון והמחשבות בעיקר בבוקר.האם אפשר לצאת מזה? כיצד?

הוספת תגובה

תמונה

• מחשבות טורדניות ודיכאון בעיקר בבוקר - תגובה

ורד מור
    07/08/2016

שלום שרון
    בעקבות מצבים קשים בחיים טבעי שנגיב רגשית וטוב שידעת לפנות לעזרה. נשמע לי שכדאי לחזור לטיפול ולהתייעץ עם מי שמכיר אותך ואת הסיטואציה טוב ממני.
    בהצלחה
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יום הולדת בלי חברים
    חני
    26/07/2016

בוקר טוב ורד.
    היום יש לי יום הולדת ומאז שחברה שלי נפטרה לפני שנה כמו שכתבתי לך עם את זוכרת חוץ מהמשפחה אין לי חברים לחגוג איתם וזה ממש מדכא אותי ולא נעים.החברים התפזרו ונותק הקשר עם כולם ואני רוצה בכל זאת להרגיש טוב ביום הולדת שלי מה אני יכולה לעשות איך אני יכולה לשפר את ההרגשה שיהיה לי בכל זאת יום הולדת שמח?
    תודה ורד ויום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה
    יום הולדת בלי חברים

הוספת תגובה

תמונה

• יום הולדת בלי חברים - תגובה

ורד מור
    26/07/2016

היי חני. מזל טוב!!! בואי נתחיל בזה שתחליטי עכשיו שיהיה לך יום הולדת שמח בלי קשר לכלום!! הרבה מזה תלוי בך ויכול לבוא מבפנים.
    למה? כי בטוח יש לך הרבה דברים להודות עליהם בחייך. עצם זה שאת חיה, נושמת, מודעת, מבקשת עזרה, יודעת ליצור קשרים, גם אם הם התנתקו , ועוד הרבה דברים שאני לא יודעת כי לא מכירה אותך אבל בטוחה שהם שם...
    מאחלת לך שנה בה תמצאי חברים חדשים מתאימים ,שיהיה לך נעים במחיצתם ושתהיי שמחה גם ללא העזרים החיצוניים, למרות שזה יותר קשה. לכי וקני לעצמך מתנה, תעשי משהו שאת ממש אוהבת. תשמיעי לעצמך שירים שעושים לך טוב ותעשי עוד צעד ביצירת החיים שאת רוצה. את יכולה לעשות את זה גם את תחושת הבדידות את יכולה לשנות. יש עוד הרבה אנשים בודדים בחוץ שישמחו לקשר .מצאי אותם.
    שיהיה לך יום מקסים במיוחד!! לכי תדאגי לזה....
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד

חני
    26/07/2016

תודה על התמיכה והמזל טוב,עשית לי יום הולדת שמח.אני באמת צריכה להסתכל על חצי כוס המלאה.שיהיה לך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה בקשר לחשיבה שלילית מטרידה
    דנית
    21/07/2016

שלום ורד.מה עושים באותו רגע שמתחילה חשיבה שלילית מטרידה וקשה להוציא אותה מהראש. איך אפשר לנטרל באותו רגע שזה קורה? תודה.

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה בקשר לחשיבה שלילית מטרידה - תגובה

ורד מור
    26/07/2016

שלום דנית. דבר מיידי שעוזר לפעמים במצב כזה הוא לנשום נשימה עמוקה ולהתרכז בה. קשה לנו לנשום עמוק ולחשוב במקביל. דבר נוסף שמלמדים במדיטציה הוא לא להזדהות עם המחשבה אלא לתת לה פשוט לחלוף כמו ענן. מעבר לזה זה תרגולים של חשיבה חיובית ובדיקה עמוקה יותר של מהות המחשבות השליליות.
    יום טוב
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה
    דנית
    19/07/2016

שלום.
    אני בת 22 וסובלת שנים מדימוי עצמי נמוך ועצבות. אף פעם לא היו לי יחסים רציניים עם בן זוג ומעבירה על עצמי מחשבות שליליות. מה עלי לעשות? איך יוצאים מזה? בינתיים עד שאמצע טיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה - תגובה

ורד מור
    19/07/2016

שלום דנית
    אחד הדברים שאת יכולה לעשות בינתיים זה לשתף, כפי שאת עושה עכשיו. האם יש לך אדם קרוב? בן משפחה? חברה? שאת יכולה לשוחח איתה ולשתף אותה בתחושותייך? מסתבר שהרבה מאוד אנשים חשים בדידות . בנוסף, למצוא דברים שעושים לך טוב ולעשות אותם. חשוב שנזכור שבכל רגע יש לנו בחירה על מה לחשוב ובמה להתמקד בחיים גם אם זה מרגיש אחרת. במקום להעביר את הזמן במחשבות שליליות נסי להתחיל מעגל חדש של דברים חיוביים, מוזיקה שעושה לך טוב , סרט, אדם,או כל דבר אחר שיכול לשמח אותך. כאשר אנו מתמקדים בטוב אנו גם מחזקים אותו בחיינו וגם מזמינים עוד מהטוב להיכנס.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה

דנית
    19/07/2016

על העזרה הגדולה זה באמת מעודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חזרה לחיים הרגילים שלי
    חני
    23/06/2016

היי ורד זאת שאלה אחרונה שרציתי לשאול מאז מה שקרה עם אבא שלי למרות שעכשיו זה השתפר קצת גם אימא שלי בבית ועכשיו זה אחרת. אבל אני מרגישה שאחרי כל האחריות על אבא שלי ועל הבית איבדתי את המוטיבציה לצאת להליכות מה שאני עושה בדרך כלל,וכל מיני דברים אחרים.הייתי שמחה עם תוכלי לתת לי טיפ איך אני יכולה לחזור לעצמי? לחיים הרגילים שלי? כי אני קמה בבוקר בחוסר מוטיבציה.אני מאוד אשמח על המענה השאלה הזאת חשובה לי מאחלת לך סוף שבוע נפלא.

לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לחיים הרגילים שלי

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד

חני
    28/06/2016

אני ממש מודה לך שעזרת לי ובכלל מודה לך על כל התמיכה בפורום שיהיה לך שבוע נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אשמח עם תוכלי לענות לי
    חני
    25/06/2016

זאת שאלה אחרונה שאני כותבת פשוט זה חשוב לי. תודה ורד ושבת נפלאה.

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח עם תוכלי לענות לי

הוספת תגובה

תמונה

• אשמח עם תוכלי לענות לי - תגובה

ורד מור
    28/06/2016

שלום חני. מתנצלת על העיכוב בתשובה. לא יכולתי לענות קודם. כאשר אנו חשים חוסר מוטיבציה אבל יודעים לזהות את הרצון לעשות משהו אחרת חשוב לעשות השתדלות , עם כל העייפות באנרגיות חשוב למצוא דבר אחד שיתחיל להניע את החיים חזרה למסלול של חיות, עשייה ויצירה . כדאי אפילו לאלץ את עצמך לצאת להליכה או לסרט או לים או לכל דבר אחר, קטן ככל שיהיה. יש סיכוי טוב שזה ייתן לך הרגשה טובה וכך יהיה קל יותר להמשיך ולעשות עוד דברים. לא להיכנע להישאבות מטה. שימי שיר שעושה לך טוב באוזניות וצאי להליכה. אל תיכנעי למשפטים המדכאים שמזמזמים לך בראש ואל תוותרי לעצמך.
    מקווה שעזרתי קצת
    בהצלחה ויום נפלא
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דיכאון בגלל מחלה של אבא
    חני
    19/06/2016

ערב טוב ורד.
    אני חייבת את עצתך מה לעשות? אימא שלי היתה בחו"ל ארבעה ימים ואבא שלי חולה בדימנציה עם כתבתי את זה נכון. בזמן שאימא שלי היותה בחו"ל לקחת על עצמי את האחריות על אבא שלי ועל הבית דבר שלא עשיתי אף פעם. בארבעה ימים האלה היה לי מאוד קשה עם אבא שלי וכאשר אימא שלי אתמול חזרה לארץ הוא התנהג אליה לא טוב. אימא שלי עצבנית ממנו ואני מדוכאת מכל העניין הזה ומאז שאימא שלי היתה בחו"ל ועד עכשיו למרות שאימא שלי חזרה אני בדיכאון בגלל המצב בבית.אשמח לעצה או לטיפ כעזרה עצמית ללא טיפול איך אני יכולה להתמודד עם הדיכאון לגבי מה שקורה עם אבא שלי גם כואב לי לראות את אימא שלי עצבנית ומרירה. כרגע אני גרה בבית כי אין לי איפה לגור ובטח לדיור דרך מסגרת אני לא מעוניינת מנסיון.אשמח לדעת בבית מה לעשות ואיך להתחיל לקום בבוקר בשמחה אחרי הימים האלה?
    אני ממש מודה על תמיכתך ועזרתך זה חשוב לי מאוד.ערב נפלא ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בגלל מחלה של אבא

הוספת תגובה

תמונה

• המשך

חני
    20/06/2016

תיקון.אני לא יודעת עם זה דימנציה אבל מאז שאימא שלי חזרה מחוץ לארץ אבא שלי עצבני מתנהג בעצבים כלפי וכלפי אימא שלי אולי טעיתי שכתבתי דימנציה אבל הוא פשוט לא דיבר לעניין ואולי בגלל זה חשבתי.אבל באופן אישי זה כואב לי שאבא שלי מרגיש לא טוב ומתנהג לא יפה לאימא שלי במיוחד במיוחד אחרי שחזרה מטיסה.ואני כל הזמן רק עסוקה בו ובאימא שלי אני לא נהנית ממה שעשיתי לפני שאימא שלי טסה לא חיה את החיים הרגילים שלי ואני פשוט רוצה לחזור לשמחה שלי ולכיף שלי אני ממש אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור לעצמי ולחיים הרגילים שלי.אני ממש מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך - תגובה

ורד מור
    20/06/2016

שלום חני
    אין אפשרות במסגרת הזאת לתת מענה מעמיק ומקצועי בנוגע למצוקות. זה מסתכם בעיקר בחיזוק ועידוד או בטיפים קטנים. אחד ההיגדים שאני מאוד אוהבת אומר :תן לי את האומץ לשנות את מה שניתן לשינוי, את השלווה לקבל את שלא ניתן לשנות ואת התבונה להבחין בניהם.
    לא קל לגור עם ההורים ולהיות נוכח ביחסים קשים בניהם אבל יש גבול אם בכלל ליכולת שלנו לשנות את זה או לאחריות על כך. מציעה לך להתמקד בחיים שלך עליהם יש לך יותר שליטה ואחריות ולצאת מהבית לפעילויות שנותנות לך הרגשה טובה. וכמו תמיד, אם זה מאוד מציק לך, למצוא את המסגרת בה תוכלי להיעזר.
    ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד

חני
    21/06/2016

תודה על כל התמיכה שאת נותנת לי בפורום אני מאוד מעריכה את זה שיהיה לך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא מאושרת ומסופקת
    עדי
    08/06/2016

אני נשואה בת 49 עם ילדה בת 8 אני עובדת במקום טוב אבל מרגישה שלא טוב לי.אני לא רואה את חצי כוס המלאה,לא יודעת על מה להניח את האצבע.אני מרגישה חוסר סיפוק לא המשפחה ומקום העבודה יש לי משפחה נהדרת ומקום עבודה מצויין אבל חוץ מזה החברה לא מעניינת אותי במיוחד ואני מרגישה ככה לא אטרקטיבית ומעניינת כפי שהרגשתי פעם. מה לעשות? האם זה קשור לגילי המתקדם? ומה אני יכולה לעשות כדי להגיע לסיפוק בחיים?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מאושרת ומסופקת

הוספת תגובה

תמונה

• למה לא מחזירים תשובה?

עדי
    14/06/2016

האם הפורום קיים? עם כן אשמח עם תחזירו לי תשובה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא מאושרת ומסופקת - תגובה

ורד מור
    14/06/2016

שלום עדי ,מצטערת על העיכוב בתשובה. לעיתים ההודעה מתפספסת. לא נראה לי שמה שאת מתארת קשור בגיל. חיינו רצופים בעליות ומורדות. את היא זו שיכולה לתת את התשובה למה יכול לתת לך סיפוק בחיים .אם את מרגישה שחסר לך עניין מצאי אותו. חקרי ובדקי איזה חלק שלך לא בא לידי ביטוי ולאיזה צורך אין מענה. מה שיכול לעזור לראות את חצי הכוס המלאה זה להתמקד בה. יש שיטה שאומרת להתחיל או לסיים כל יום עם רשימת הדברים עליהם את מודה בחייך. זה יכול לעזור כהתחלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חוסר אנרגיות ומצב רוח ירוד
    חני
    07/06/2016

שלום ורד.
    בתקופה האחרונה הרגשתי מצויין תפקדתי כל בוקר קמתי עם שמחה,פתאום ביומיים האחרונים קמתי בהרגשה זיפתית אני רבתי עם חברה ועכשיו אנחנו בקושי מדברות בנוסף אני מרגישה בדידות מסויימת כרגע אין לאן לצאת ועם מי לצאת אני כל הזמן יושבת בחדר או עם האינטרנט או הטלוויזיה יש לי גם תחושה כזאת שבגלל המצב רוח הירוד לא בא לי לצאת מהבית וגם כרגע אין לי בדיוק לאן לצאת.אני יושבת בבית שוקעת במחשבות שליליות מדוכדכת וכמה שאני מנסה לעשות אפילו הליכה של 10 דקות לא עוזר לי כלום.אני אשמח להתייעץ איתך מה לעשות בקשר לזה ואיך להתחיל לחשוב חיובי למרות כל מה שקורה לי? אני מרגישה שאין לי אנרגיות לשום דבר.אשמח להתייעץ איתך בנושא ואולי לקבל טיפ איך לחזור לעצמי? אני ממש מודה לך זה מאוד חשוב לי.ערב נפלא.

הוספת תגובה

תמונה

• זה קורה לי ביומיים האחרונים

חני
    07/06/2016

ןאני מרגישה אנרגיה ירודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דבר קטן ואחרון

חני
    07/06/2016

אני גם קמה עם מחשבה שאף אחד לא אוהב אותי,אני לא שווה כל מיני מחשבות שליליות וזה ואני רוצה לצאת מהמחשבות השליליות האלה,שוב תודה על עצתך זה חשוב לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עוד דבר ממש אחרון

חני
    07/06/2016

אני כותבת לך מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ לטיפול כרגע אני לא הולכת כבר סיפרתי לך למה ולכן אשמח אפילו לטיפ לפחות איך לצאת מהמחשבות השליליות? תודה מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עוד דבר ממש אחרון - תגובה

ורד מור
    07/06/2016

שלום חני
    שמחה לשמוע שהייתה לך תקופה טובה. חשוב לזכור שבחיים יש מחזוריות בכל דבר. גם במצב הרוח שלנו וגם באנרגיות. איזון מתבטא ביכולת שלנו להכיל את הכל ולא להשאב לדרמות. כך שקודם כל קבלי את זה שאין מצב סטטי של מצב רוח טוב. החיים הם דינמיים. מתרחשים בהם אירועים שונים שמצריכים התמודדות ואתגרים שמאפשרים צמיחה. וקונפליקט בין אישי הוא בהחלט מצב לחץ שיכול לגרום לתחושות לא נעימות. לאחר קבלת התנודות והשינויים תרגלי את הבחירה המודעת, זכרי שיש לנו בכל רגע יכולת לשנות את המחשבות שלנו ולא לתת להן לנהל אותנו ואת מצב רוחנו. זהו זמן טוב לתרגול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה על התשובה המהירה

חני
    07/06/2016

ועל עזרתך ורד.אני אכן אתרגל את זה.ערב נפלא ויום מקסים שיהיה לך מחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דיכאון
    חבצלת
    31/05/2016

שלום לכם.אני סובלת מדיכאון זה תקופה אני בת 50 נמצאת כרגע בגיל המעבר מקבלת ציפרלקס אך הכדור לא בדיוק עוזר לי,הייתי בטיפול והפסקתי כיוון שהמצב פגע בי באופן אישי וגם פגע בלימודים ובזוגיות שהיתה לי אני אישה לא נשואה.אני במצב דיכאוני ולא יודעת מה לעשות? טיפול כרגע אני לא רוצה לא בא בחשבון ממש לא.אולי יש לכם עצה לעזרה עצמית?

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

תמונה

• דיכאון - תגובה

ורד מור
    01/06/2016

שלום חבצלת
    חסרים לי פרטים לגבי הטיפול וכיצד הוא פגע בך. בכל מקרה נשמע שסוגי הטיפולים שבחרת עד כה לא עזרו. אולי כדאי לנסות סוגי טיפול אחרים שיכולים לעזור יותר. עזרה עצמית ניתן למצוא בספרים רבים שישנם היום בשוק. סרטונים שניתן למצוא ביוטיוב בנושאים שונים. קבוצות תמיכה ועבודה עצמית שניתן להצטרף אליהן. מה שחשוב שתרגישי שאת מתחברת לספר/ קבוצה/מטפל /גישה כדי להשיג תוצאות טובות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה