מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך קצב מהיראייל11/11/2009
תודה על התגובה המהירה!
ביקרתי אצל קרדיולוג ועברתי בדיקת אקו לב שהיה תקין .,הולטר שלא ממש יכול לתפוס משהו כי כמו שציינתי זה קורה לי לפעמים גם אחת לחודש כמו כן שתי בדיקות מאמץ שאחת מהן עם תליום שהיו תקינות לחלוטין
האמת היא כשאני חושב על זה ב95% מהמקרים זה קרה ךי בזמן מנוחה ואם הייתי בטוח הייתי אומר שזה קרה ב 100% מהמקרים,
השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ?
ראוי לציין שחוץ מבהלה קטנה שזה קורה לי אני מרגיש טוב ללא תופעות מוזרות חוץ מהרגשה לא נעימה בבסיס הגרון למשך 20דקות - שעה
תודה על התגובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיל
פרופ` מיכאל אלדר12/11/2009קרוב לודאי שאלו פעימות מוקדמות. מדובר בתופעה שכיחה וחסרת כל משמעות. אם זה מפריע מאוד ניתן להתקדם בבירור עם מכשיר נישא עם אלקטרודות (כמו הולטר) אך שרושם אק"ג למשך 1-2 דקות אחורנית לאחר הפעלתו ע"י הנבדק (נקרא loop recorder) וכך מאפשר רישום של הבעיה וניתן אז לבדוק פתרונות אפשריים (כגון התאמת תרופה, צריבה במקרים מסוימים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב מהיראייל11/11/2009
שלום רב !
אני בן 34 מעשן (מעט) עושה פעילות גופנית ונמצא בכושר טוב יחסית
קורה לי שבין פעם לפעמיים בחודש ולפעמים יותר, פתאום לא משנה באיזה מצב אני נמצא אפילו במיטה או סתם קורא ספר, שהלב שלי עולה לקצב מהיר מאוד 170 -180 ל 2-3 שניות ומפסיק וחוזר ישר לקצב המנוחה שלו פחות או יותר 58-67 ההרגשה היא כמו פרפור כזה לשתי שניות אבל רואים ומרגישים שזה הדופק, שאלתי כמה אנשים שאמרו לי שגם להם יש את זה לפעמים אבל זה לא מנחם ,
האם עליי להיות מודאג ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל
פרופ` מיכאל אלדר11/11/2009בהנחה שלבך תקין זה ככל הנראה אינו מדאיג.
אני מציע לפנות לקרדיולוג ולעבור ברור שיכלול בדיקה, אר"ג, הולטר, אקו ומבחן מאמץ והמשך ברור ו/או טיפול בהתאם לתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בהקשר לחיסון.יהודה11/11/2009
שלום רב
אבא שלי עבר שני ניתוחי לב פתוח וגם צריבה וגם השתלת קוצב לב.
השאלה היא האם הוא יכול גם להיתחסן לגבי שפעת החזירים ללא סיכון מיוחד עקב מה שהוא עבר
הוא חושש לאור מה שקרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה
פרופ` מיכאל אלדר11/11/2009הוא בהחלט יכול להתחסן, וככל הנראה זה אף מומלץ עבורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים עם קומודין?יצחק11/11/2009
שלום רב, אני אחרי צינתור וקיבלתי לקחת קומודין אחרי שבוע וחצי ה- inr לא עולה ,
(לוקח כרגע 10 מ"ג , 5 כניראה לא השפיע)האם עלי להפסיק ויטמינים e ו אומגה 3 בתקופה זאת??
תודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה יצחק
ד''ר מחמוד סולימאן11/11/2009לא ידוע שקומדין מושפע מויטמין E ואומגה 3. בכל מקרה רצוי להווצע במרפאת קרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלויקס ואספריןשירי08/11/2009
פרופסור נכבד שלום, תודה על תשובתך.
שאלה: האם בנטילת פלויקס ואספרין הסיכון גם הוא גבוה?
שאלה זו באה בעקבות המלצת ניורולוג וקרדיולוג לקחת פלויקס יחד עם מקרופרין 75 מ"ג.
זאת בגלל אירועים חוזרים של פירפורי פוזדורים שהם גרמו לי לחולשה בצידי השמאלי של הגוף שחלפו כעבור שעות אחדות !!! לפירפורים מקבלת טמבוקור 50 מ"ג 4 פעמים ביום.
בעבר קבלתי קומדין תקופה של3 שנים ,עד שעברתי פעמיים כריתת גושי פוליפים מהמעיים לפני כעשרה חודשים והומלץ להפסיק הקומדין בעור כחצי שנה אצטרך שוב לעבור קולונוסקופיה ,לכן אינני מתלהבת לחזור לקומדין זה לא פשוט בעבורי הסברתי זאת לרופאיי וביחד הוחלט והסכמתי לקבל
פלויקס ומרקופרין. על מנת להיום בטוחה ,שואלת אותך פרופסור מה דעתך? לגבי ההחלטה.
והאם שני החומרים הללו(התרופות) יכולים לסייע כקומדין? אשמח לקבל תגובתך שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
פרופ` מיכאל אלדר11/11/2009קומדין יעיל יותר במניעת אירועים מוחיים מאספיריו ופלביקס ביחד (או לחוד). כאשר לא ניתן לקחת קומדין הצרוף של השניים היא פשרה מקובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה בצד שמאל וטכיקרדיהבת 2107/11/2009
שלום!
אני בת 21 ומזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בצד שמאל. רב הזמן הכאב הוא יחסית עמום ונוטה לצד שמאל/ למעלה ולא במרכז החזה, אין הקרנה. לא הצלחתי להבין מתי מופיע הכאב, לפעמים יש קשר למאמץ אבל ברב המקרים לא. הכאב מופיע כמעט כל יום אך למשך זמן שונה ואז הוא פשוט חולף מעצמו. פעמיים קרה לי שלא יכולתי להירדם בגלל הכאב בלילה ופעם אחת התעוררתי בגללו בלילה יחד עם דפיקות לב מואצות ופלפיטציות.
כמו כן מידי פעם קורה לי מצב של טכיקרדיה ללא סיבה מיוחדת ואפילו במנוחה או בבוקר מיד אחרי שאני קמה מהמיטה. בחלק מהפעמים הטכיקרדיה מלוות בפלפיטציות.
אני ממש אובדת עצות. הייתי אצל קרדיולוג שביצע בדיקת מאמץ ואקו לב והכל היה תקין. כמו כן צילום חזה היה תקין.
רופאת המשפחה הביאה לי הפנייה להולטר דופק ולאורתופד.
רציתי לדעת מה זה יכול להיות? קראתי באינטרנט על בעיות שונות כמו אי ספיקת לב, אריתמיות אבל שום דבר לא מתאים לתסמינים שיש לי..
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל spark
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009קרוב לודאי שמדובר בכאב חסר משמעות.
ההפניות שנתן לך רופא המשפחה נראות הגיוניות - עשי אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנושא הנסיעה לבורמה+דפיברילטורששון06/11/2009
שלום למומחים הנכבדים!
אודה מאד על שאלתי הבאה:
שלום רב למומחים!
לפני שנה וחצי הושתל בחזי קוצב דפיברילטור, על רקע אוטם ישן ,וסימני הפרעת קצב מסוג vt שחייבה השתלה זו.
אציין שאני מרגיש מצויין, ומאוזן גם ע"י תרופות ,ומלא תודה לרופאים ולשאר הסגל שטפל בי.
בעוד כחודש אני יוצא לטיול לבורמה-מדינה מאד מעניינת- ובחומר שקראתי,מצאתי שהדרכים והכבישים בבומה הם נוראים ומטלטלים את הנוסעים כל זמן הנסיעה.
שאלותי:האם לנסיעה בטלטולים ממושכים,יש השפעה כל שהיא על תפקוד המכשיר?
האם קיימת סכנת ניתוק של האלקטרודות בתוך הלב ובחיבורים לקוצב?
ברור שאבקר את הרופא שלי בשאלות חשובות אלו, אך אשמח לדעת מה דעתכם ע"פ הידע והנסיון שלכם.
ותודה על הכל
ששון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לששון
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009בנוסף, אין סיכון להתנתקות האלקטרודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב לב וצינתוריםיהודית05/11/2009
שלום,
אמי בת 84 חברת קופת חולים כללית. נסעה לטבריה לנופש ושם קבלה התקף לב. בבית חולים פוריה עשו לה צינתור רפואי והתקינו לה 2 סטנדים. איך שיצאה מחדר הניתוח אמרה שהקשירה במפשעה חזקה כל כך שלא יכולה לנשום וכואב לה וזה לא טוב. לא נעשה דבר ולמחרת אבדה את ההכרה והתברר שהיה לה דימום פנימי חזק מאד והרגל התנפחה פי 5 וההמוגלובין שהיה לה 12.2 ירד ל- 8. נתנו לה 2 מנות דם. למחרת בשבת שוב אבדה את ההכרה והפעם ראיתי על צג המחשב שיש לה דופק 0 ניסו להחיות אותה לאחר שהזריקו לה זריקות ועשו לה קוצב לב חיצוני ושמו לה לפה מכשיר להנשמה ובלון חמצן כיוון שנאמר לי שהלב שלה בעצמו לא פועל. באותה הזדמנות הם שוב עשו לה צינתור על מנת לבדוק אם סתמו לה את העורקים. למחרת ביום ראשון עשו לה נתוח והשתילו לה קוצב לב. (עד היום הם לא מסרו לנו את שם הקוצב והפירמה ולא נתנו לנו כרטיס שמושתל לה קוצב). הרגל הימנית שבה עשו לה צינתורים התנפחה מהדם והיא כמו יציקה ואמי לא יכולה לעמוד עליה וגם הרגל השניה התנפחה בכף הרגל. הם ניסו בכח להוליך אותה אבל היא גוררת את הרגלים עם ההליכון ובעזרת שתי אחיות שהחזיקו אותה משני הצדדים ואחר דקות ספורות מתעייפת מאד. ביום רביעי אחר הצהרים בית החולים שילח אותה מבלי להנחות לאן ומה לעשות. אמי לפני הארוע הזה היתה עצמאית הלכה ועכשיו היא עם חיתולים ולא מסוגלת ללכת בעצמה ושום דבר. הכנסנו אותה לבית אבות סעודי . LDH הרקיע שחקים= 1139 IRON = 46, TRANSFERRIN=168 , HB= 9.8, RBC= 3.41, WBC=13.7.
מתי להוריד את הפלסטר שמעל התפרים של הקוצב ?(בבית החולים לא נאמר לנו).
מתי צריך לכוון את הקוצב והיכן?
עדיין קשה לה בנשימה כאילו לא עשו לה צינתורים וקוצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009מציע להתייעץ עם הרופא של הבית אבות.
נראה לי שרצוי להפנותה למרפאת קוצבים ולבדיקת רופא קרדיולוג לגבי המשך הטיפול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי04/11/2009
שלום ד"ר נכבד,
שאלה: האם אפשרי (מותר)לקבל תרופת פלויקס עם קומדין או אספרין?
שאלתי זו באה בעקבות המלצת רופא, להוסיף לתרופת הפלויקס שאני מקבלת קומדין או אספרין!!!
אם אין סיכון בתוספת זו?
שאלה נוספת: מה זה בידוד ריאתי? במה זה כרוך?
אשמח לקבל תשובתך. תודה מראש. שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009תוספת קומדין או אספירין מעלה את הסיכון לדמם. יש לשקול אם תוספת הסיכון מוצדקת (דהיינו, מניעתו חושפת אותך לסיכונים גבוהים יותר).
אני מניח שמדובר בבידוד ורידי הריאות - וזהו טיפול פולשני (אבלציה או צריבה) בפרפור פרוזדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב דפיברילטור ונסיעה לבורמהששון04/11/2009
שלום רב למומחים!
לפני שנה וחצי הושתל בחזי קוצב דפיברילטור, על רקע אוטם ישן ,וסימני הפרעת קצב מסוג vt שחייבה השתלה זו.
אציין שאני מרגיש מצויין, ומאוזן גם ע"י תרופות ,ומלא תודה לרופאים ולשאר הסגל שטפל בי.
בעוד כחודש אני יוצא לטיול לבורמה-מדינה מאד מעניינת- ובחומר שקראתי,מצאתי שהדרכים והכבישים בבומה הם נוראים ומטלטלים את הנוסעים כל זמן הנסיעה.
שאלותי:האם לנסיעה בטלטולים ממושכים,יש השפעה כל שהיא על תפקוד המכשיר?
האם קיימת סכנת ניתוק של האלקטרודות בתוך הלב ובחיבורים לקוצב?
ברור שאבקר את הרופא שלי בשאלות חשובות אלו, אך אשמח לדעת מה דעתכם ע"פ הידע והנסיון שלכם.
ותודה על הכל
ששון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לששון
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009לטלטולי - דרכים לא אמורה להיות השפעה על תפקוד המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב?יעקב02/11/2009
שלום רב!
בן 35 לפני כ10 חודשים בוצעה אבלציה "עיוורת" עקב התקפים קצרים של דופק מהיר שנמשכו כ 25-40 שניות , במהלך ההליך נגרם PAF שדרש היפוך חשמלי. כיום ההתקפים קצרים יותר 2-4 שניות ומפסיקים מייד אם אני משתעל. 1. הרופא שביצע את האבלציה כתב בדוח שאינו שולל הופעה נוספת של PAF בעתיד, מדוע? אם מעולם לא סבלתי זה לפני האבלציה?
2. בתקופה האחרונה יש לי מן לחץ כזה בבסיס הגרון כאילו גוש כזה, האם זה יכול להיות קשור?
3. מה מרגישים שיש את ה PAF הזה? יחסית נדיר שהדופק שלי עולה על 120 . במצבי מנוחה הוא 58-67 ובלחץ בין 83-100 ,
4. ואחרונה - קורה לי הרבה שאני מרגיש את הדופק חזק מאוד גם אם לא מהיר בכלל אבל חזק
סליחה על כמות השאלות אךהרבה זמן הן מציקות לי וזאת הפלטפורמה הטובה והידידותית ביותר למענה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעקב
ד''ר מחמוד סולימאן03/11/20091- זה לא נדיר שיש PAF בזמן אבלציה. ברב המקרים זה לא חוזר בחיי היומיום. אין לך מה לדאוג
2- לא נראה שזה קשור (אתה כבר 10 חודשים אחרי הפעולה)
3- ב- PAF יש דופק מהיר ולא סדיר. אם זה ממושך אתה תרגיש את זה
4- הרגשת דופק חזק היא אופיינית בעיקר לפעימות מוקדמות (ממצא נורמלי באנשים בריאים ולעיתים עלול לוהופיע לאחר אבלציה). המצב שפיר ואינו מדאיג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הפרעות קצב?
יעקב03/11/2009תודה רבה על התשובה המהירה !
בהמשך לשאלה השנייה- ההרגשה של גוש בגרון ולחץ בבסיס הגרון (לא חזק כל כך) האם יכול שזה קשור ללב? או שיכול להיות גם תופעה של מקור בטן מעיים, קיבה תסמונת מעי רגיז?
לפעמים זה קורה לי אבל הדופק שלי בזמן שזה קורה נראה סדיר אפילו אם מהיר מעט מעל הממוצע שלי (בד"כ הדופק שלי עולה קצת אחרי אוכל משום מה)
תודה רבה על התגובה ועל הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Avrtצח01/11/2009
שלום הייתי מעוניין לדעת מזה AVRT במה זה שונה מSVT ומה רמת הסיכון של AVRT
ובנוסף האם כאבים ביד שמאל יכולים להראות על משהו לבבי למרות שבכל הבדיקות אקו אקג והולטר התוצאות תקינות חוץ מהפרעות על חדריות בודדות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצח
פרופ` מיכאל אלדר01/11/2009AVRT הוא סוג של SVT.הסיעון לרוב נמוך מאוד, אך אם מדובר ב AVRT בשל תסמונת WPW יש להעריך את הסיכון של WPW ע"י רופא המתמחה בהפרעות קצב.
כאבים ביד שמאל יכולים להגרם ע"י בעית לב גם אם הבדיקות האלו תקינות ויש להתיעץ בקרדיולוג ע"מ לעמוד על משמעותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעינין קוצב הלביהודה01/11/2009
שלום רב
אבא שלי עבר השתלת קוצב לב והוא גם לאחר שני ניתוחי מעקפים וגם צריבה וגם השתלת קוצב.
הןא סובל מקור בבוא החורף ושאלתו האם הוא יכול לשתות בערב כוסית ויסקי לחימום.
אם כן בכמה זמן מרחק מהכדורים שהוא שותה.
תודה ד''ר על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה
פרופ` מיכאל אלדר01/11/2009מותר לו. לרוב אין קשר לכדורים (אך איני יודע אילו כדורים הוא לוקח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלב מחסיר פעימה!!!י.31/10/2009
שלום,
אני בן 18 ואני מרגיש מידי פעם הפרעות בקצב הלב ושהלב שלי מחסיר פעימות לאורך כול היום זה מאוד מפריע לפעמים המהלך היום הלב שלי מחסיר 3 פימות בו זמנית וזה מאוד מאוד מפחיד אותי...
מה עושים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי.
פרופ` מיכאל אלדר31/10/2009החסרת פעימה היא תופעה שכיחה, לא נעימה אך לא מסוכנת. אם אינך יכול להתעלם, גש לרופא להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכול לצרוך תוספי תזונה?
י.01/11/2009שלום,
האם אני יכול לצרוך תוספי תזונה כגון : אבקת חלבונים או קריאטין...
זה יפריע או יחמיר את הבעיה או שין שום קשר לזה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהkh/
פרופ` מיכאל אלדר01/11/2009אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול?
י.06/11/2009שלום,
ההפרעות קצב הלב מפריעות לי ולא נעימות בכלל... אפילו מלחיצות...
האם יש טיפול תרופתי לבעיה של הפרעת קצב הלב?
אני רוצה לציין שאני מתאמן במכון כושר 3 שנים...
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי.
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009קרוב לודאי שאין פה בעיה חמורה.
מציע לפנות לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות קצב
שוקי29/11/2009בגילך היו לי גם את התופעות שהזכרת, באם תיקח טבלית אחת של מגנזיום 250 מ"ג פעמיים ביום תופעות אלו יעלמו! כנס לאחד מהסופר פארמים ובקש זאת , לא צריך מרשם, באם יש לך שאלות אשמח לענות לך למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהאחד30/10/2009
שלום,
אני אמור לעבור צריבה בעוד כחודש. הבנתי כי עלי לערוך בדיקות דם וצילום ריאות כהכנה לניתוח. האם בצילום ריאות ניתן להבחין שעישנתי בעבר? או שאני מעשן פסיבי? מה מטרת הצילום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד
פרופ` מיכאל אלדר31/10/2009זוהי שגרה מקובלת לשלול בעיות לב או ריאה. לעתים יכולים להבחין בנזקי עישון (אקטיבי ופסיבי). אנחנו בתה"ש מבקשים צלום חזה רק ממבוגרים עם סיכון למחלת ריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)