מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת בייבי בוס לא מתקפלתמיכל05/02/2024
שלום, יש לנו עגלת בייבי בוס שמנגנון הקיפול שלה הפסיק לעבוד ולא ניתן לקפלה ולאחסן ברכב.
יש הוראות תפעול במקרה זה איך לתקן את התקלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לפנות לשירות לקוחות
קובי סופר05/02/2024שלום מיכל,
צריך לפנות לשירות לקוחות. יש פרטים ליצרת קשר באתר שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטליין או בייבי בוס?נטע בר05/02/2024
היי קובי יקר.
תודה רבה על הפורום הזה, למדתי המון! אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזו עגלה לקנות ועל מה חשוב לשים דגש.
תכננו לרכוש עגלת ספורטליין לבננו הטרי, אבל אחרי שקראתי כמה וכמה תשובות שלך, אני פתאום תוהה אם לא עדיף לנו לקנות את הבייבי בוס שהמלצת עליה (ושאתה משווק כפי שהבנתי).
על איזה דגם של בייבי בוס אתה ממליץ והאם יש לספורטליין יתרונות על פני הבייבי בוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברור שאמליץ על בייבי בוס
קובי סופר05/02/2024שלום נטע,
ברור שאמליץ על בייבי בוס. תמיד אני רושם שאני משוחד למוצר שפיתחתי. לכן לפני שאסביר למה, אני ממליץ כמו תמיד לא להסתמך עליי, לא על אנשי מכירות ולא על הסביבה הקרובה והרחוקה!
להסתמך על עצמכם בלבד!
לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה (לפחות 12 ק"ג כי זה המשקל הממוצע בגיל שנה/שנה וחצי). לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
לאחר מכן לקפל את העגלות כאשר התינוק פונה לכיוון ההורה, לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים במצב מקופל יחד עם הטיולון! להרגיש את המשקל כי ככה מרימים לרכב בשלב הטיולון.
לאחר מכן, להרים לרכב יחד עם הטיולון לבדוק איך נכנס.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם וכאן אני בטוח שבייבי בוס תהיה הבחירה.
מבחינת אמבטיה:
בבייבי בוס האמבטיה יצוקה מפלסטיק:
היתרונות: היא אטומה ארמטית לאבק, רוח וזיהום אוויר בייחוד של רכבים שאגזוז הפליטה שלהם די בגובה האמבטיות.
שנית, היא אטומה יותר לרעשים ולכן תינוקות ישנו יותר טוב באמבטיה. כמוכן, אין ברזלים מתחת למזרן ומצדדיו כמו באמבטיות מבד.
מצד שני, בגמר השימוש האמבטיה של ספורטליין ניתנת לקיפול וכך תופסת פחות מקום באחסנה.
לשני העגלות יש רשת איוורור בגגון. לספורליין גם במסגרת האמבטיה באזור ראש התינוק ובחלק מהדגמים גם ברגליים. כלומר יש יותר פתחי איוורור. אם זאת, אני רואה זאת כיתרון קטן מכיוון שברחוב אני הייתי נמנע מלפתוח את הפתחים האלו בעיקר בגלל זיהום הרכבים. בנוסף, כאשר משכיבים תינוק על הבטן (מומלץ מאוד) ופותחים את פתח האיוורור בגגון גם בבייבי בוס וגם בספורטליין, התינוק ירים את הראש להציץ החוצה, יפתח חגורת כתפיים ויחזק את הצוואר ויתכונן לזחילת גחון שהיא חשובה מאוד להתפתחות פיזית תקינה.
ברגע שיש רשת פתוח באזור הראש, אני חושב שזה יעודד עצלנות.
טיולון, בשני המקרים יש טיולון יצוק מפלסטיק כך שיש טיולונים מעולים עם שכיבה טובה וישיבה זקופה. ספורטליין שינו את המושב ב-2023 עד לפני המושב לא היה יצוק.
אצלנו מאז ומתמיד.
בספורטליין ניתן לכוונן את גב המושב לגבהים, גבוה, נמוך, אמצע. אצלנו זה כמו המצב הגבוה שלדעתי תמיד יהיה המצב בשימוש בספורטליין.
הגגון שלנו טיפה יותר מצל ויש לו 2 פתחי איוורור אחד גדול ואחד קטן. בספורטליין יש רק 1.
אצלנו כל הבדים יורדים לכביסה בספורטליין מסגרת האמבטיה וגגוני הטיולון והאמבטיה לא יורדים.
היתרון הגדול בבייבי בוס הוא המשקל. הדגמים שלנו שוקלים בין 6.2 ק"ג ל-9 ק"ג. הספורטליין באוזרים של 12 עד 13 ק"ג לשלדה וטיולון. זה משמעותי בכל הרמה לרכב לדעתי. אם יש מדרגות לעלות אז בכלל.
רוחב השלדים שלנו צר יותר בין 45 ל 57 ס"מ. ספורטליין 60, זה מקל במעברים צרים.
לדעתי בגלל המשקל יכולת הניוד של הבייבי בוס יותר טובה כי יש פחות משקל לדחוף. יש גלגלים גומי איכותיים בכל דגמי הספורטליין למעט הבייסיק ואותו כנ"ל בבייבי בוס למעט דגם פנתרה שגם ככה לא זמין כרגע.
מבחינת סלקלים, על הספורטליין מתחברים יותר דגמים של סלקלים אם יש כוונה לחבר על העגלה.
בבייבי בוס ניתן לבחור גגונים במגוון צבעים ובהמשך לרכוש ערכות ולהחליף את הצבעים. בספורטליין נשארים עם אותו הצבע תמיד.
לגבי דגמים של בייבי בוס, תלוי מה מחפשים. הדגם המוביל שלנו הוא הבובקט, הוא שוקל רק 8.2 ק"ג. הוא ברוחב 52 ס"מ ולכן יכול לעבור בקלות בכל מעבר. יכולת הניוד שלו מושלמת לעיר וגם מעבר, פארקים, חצץ וכו'. אם צריך מעבר, חול, כורכר ואפילו שלג, אז הטייגר תהיה עדיפה כי הגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
קובי סופר05/02/2024אז הטייגר תהיה עדיפה כי הגלגלים שלה יותר גדולים. מצד שני היא יותר רחבה (57 ס"מ) וגם יותר כבדה בחצי ק"ג.
לכן זה מאוד תלוי באופי הטיולים ואזור המגורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות - אשמח להמלצהלימור05/02/2024
שלום,
אשמח להמלצה לכיסא בטיחות בהתחשב במספר נתונים.. קודם כל , אני מבינה שאתה פחות ממליץ על הכסאות שמסתובבים 360 , אשמח לדעת מדוע ?
אשמח להמלצה על כיסא ( גיל שנה וחצי ומעלה ), בטיחותי, מחיר סביר , ושיהיה אפשר בעתיד להכניס כיסא נוסף , פלוס מבוגר שיישב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה
קובי סופר05/02/2024שלום לימור,
אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה. נכון להיום אין אף כיסא 360 שנמצא בראש רשימת מובילי דירוגי הבטיחות. גם לא קרוב לכך.
בסופו של הדבר הסיבה שרוכשים כיסא בטיחות היא הבטיחות!
ככל שנרכוש משהו בטוח יותר כך בזמן אמת סיכויי התינוק לא להיפגע עד להיפגע עם נזק מזערי יגדלו משמעותית!
כמוכן להישמע ולפעול לפי ההוראות, להתקין את הכיסאות נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים ואם ניתן מעבר, עד גיל 4 אז התינוקות יהיו בטוחים יותר.
הדבר הכי חשוב בעיניי הוא בטיחות התינוק ולא נוחות ההורה.
הכיסאות עם הדירוגים הכי גבוהים הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ
ברייטקס קליקטייט מתרון/בולווארד/אדבוקט. האדבוקט יקר ורחב ולכן אני פחות ממליץ עליו וכן על השניים האחרים.
הם לא זולים אבל אנחנו בחודש בטיחות ויש כעת הנחות גדולות על כולם, כן שווה לדעתי לעשות את המאמץ הכלכלי ולרכוש אחד מהם, צריך לקחת בחשבון שמשך השימוש בהם הוא כמה שנים טובות ולכן העלות היקרה זניחה ביחס למשך השימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכיסא בטיחות.ליאור04/02/2024
היי קובי צהריים טובים.
אשמח לעזרתך ברכישת כיסאות בטיחות.
יש לי ילדה בת שנתיים וארבע ותאומים שנולדו לפני כחודש.
כרגע החלפנו רכב לניסאן אקסטריל. (יש עוד 2 בוגרים ללא כיסאות מאחורה).לבתי יש כסא צ'יקו נקסטפיט, מתלבטת אם להחליף לה לציקו myfit ולהעביר את שלה לאחד הקטנים ולקנות כיסא נוסף. כרגע יש חודש הבטיחות ככה שכלל הכיסאות שהסתכלתי הם באותו טווח מחיר, מה שלא מהווה שיקול מבחינת מחיר.
מתלבטת אם להוסיף את הgraco milestone gotham או britax dualfix m i size. מה השילוב העדיף מבין שלושתם? והאם יש לך המלצה אחרת?
בנוסף, האם כדאי למקם את שלושת הכיסאות מאחורה או עדיף אחד מקדימה?
אשמח ממש למענה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על הבטיחותיים ביותר
קובי סופר04/02/2024שלום ליאור,
אני ממליץ על הבטיחותיים ביותר! מבחינת האם יכנסו כולם, איך יכנסו, לצערי אני לא מכיר את הרכבים וזה משהו שתצטרכו לבדוק פיזית טרם הרכישה.
העברת הצ'יקו לאחד התאומים זה פתרון מעולה לדעתי.
מכאן אני ממליץ לרכוש לגדולה גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו, הוא קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר (בפער על הרוב) לבוסטר רצועות. אחריו יש את ברייטקס קליקטייט גראו ווית' יו.
הוא קיבל דירוג גבוה מאוד ודי קרוב לגרקו. מתחתיהם כל השאר קיבלו דירוגים טובים אבל לא ברמות של השניים הללו. לכן ממליץ על אחד מהם.
לתינוק הייתי ממליץ או על צ'יקו נקטספיט זיפ נוסף או ברייטקס מרתון/בולווארד קליקטייט.
אלו הדגמים עם דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר. כולם עד 30 ק"ג ולא הופכים לבוסטר כמו המיילסטון, לדעתי זה גימיק מיותר, בפועל כמעט אף אחד לא משתמש בכיסאות שהופכים לבוסטר כבוסטר והרוב רוכש בוסטר. בנוסף, בטיחותית הדגמים הלא משולבים מקבלים דרוגי בטיחות עדיפים כך שלדעתי הם עדיפים.
בין ברייטקס לצ'יקו בטיחותית אין הבדלים. מבחינת נוחות לדעתי צ'יקו יותר נוח בחודשים הראשונים עד חצי שנה +-, זווית השכיבה שלו קרובה לשל סלקל ולכן יש לו יתרון בטווח החודשים האלו לדעתי. מבחנית נוחות התקנה, כאן יש יתרון קל לברייטקס בייחוד במשקלים מעל 18 ק"ג שאז חייבים להתקין עם חגורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים על עגלהשרון03/02/2024
אינגליזינה אלקטה
או נונה ?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הנונה עדיפה
קובי סופר03/02/2024שלום שרון,
ראשית, לשתיהן יש חיסרון אחד גדול, כל אחת נמכרת באופן בלעדי ברשת מסוימת ולכן אין תחרות, זה אומר שהמחיר שיכולים לדרוש גבוה מאשר לו הייתה תחרות. עוד חיסרון, מקשה על השוואה מול דגמים אחרים שלא נמכרים באותן רשתות או אחת מול השנייה.
מבין השניים לדעתי הנונה עדיפה. האלקטה יותר קלה, האמבטיה יותר מרווחת אבל יש לה חיסרון גדול בשלדה, אין ידית מתארכת, זה גם מוריד משמעותית את נוחות ניוד, גם מקשה על עליה וירידה ממדרכה גבוהה ולסיום, כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה, בזמן שהמושב במצב שכיבה הוא חוצה את קו ידית האחיזה ודי מגיע לאזור הברכיים של דוחף העגלה, זה פחות נוח להתנייד כך לדעתי ובנוסף לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. בנוסף, לא ניתן לקפלה כאשר הטיולון פונה לכיוונכם.
הנונה יותר נוחה לניוד אבל גם היא לא מושלמת, הטיולון שלה מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה בגב וגם חלק שעלול להיקרע ואינו מכוסה באחריות. עם זאת השילוב של נוחות הניוד בפער + ידית מתארכת + האפשרות לקפלה עם המושב לשני הכיוונים לדעתי מטה את הכף לטובתה.
כמו תמיד, ממליץ לשים משקל של תינוק בכל עגלה, לפחות 12 ק"ג ולהתנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (באינגלזינה לפרק את המושב ואז לקפל, חשוב להתנסות בכך!), לאחר מכן לכיוון הנסיעה, להרים אותן במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מי מהן עדיפה לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת עגלה בוגבו לסייבקסשני02/02/2024
שלום קובי,
יש לי תינוקת בת שישה וחצי חודשים ויש לנו עגלה בוגבו בי5. לפני כמה שבועות עברנו לטיולון ונראה שממש לא נוח לה. הריפוד של הבי 5 מאוד קשיח וזה באמת מרגיש לא נוח.
אני רואה המון סייבקס מיוס ונראה שזה נוח לתינוקות. אתה ממליץ עליה? חשוב לי הנוחות לתינוקת וקלות קיפול ומשקל כי אני משאירה את העגלה באטו (אין מעלית).
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חושב שהבי עדיפה על המיוס
קובי סופר02/02/2024שלום שני,
אני חושב שהבי עדיפה על המיוס.
אני בעד מושב קשיח, אני חושב שזה נותן תמיכה טובה יותר לגב, פיזור לחצים טוב יותר, התינוק לא שוקע בנקודה מסוימת ובנקודה אחרת לא וכו'. אם נראה שהמושב קשיח מידי, יש פתרון מאוד פשוט וזול, מזרן איכותי לעגלה. תרכשו מזרן קומפי קוש לעגלה שעולה 120 ש"ח בממוצע, זה ישפר את הרכות והנוחות משמעותית ולא יצריך רכישה של עגלה ב-4000 ש"ח פלוס.
מבחינת משקל המיוס קלה רק במעט מהבי. מבחינת יכולת ניוד, לדעתי הבי יותר נוחה מה גם שיש ידית מתארכת שאין במיוס. מבחינת קיפול, את הבי ניתן לקפל עם הטיולון גם שהוא פונה אליכם, את המיוס לא.
מדוע רואים הרבה מיוס ברחוב? זה נקרא טרנד או עיקרון העדר.
היא בסך הכל עגלה טובה אבל לדעתי לא מצדיקה את העלות שלה וכפי שרשמתי הבי עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר לדעתי. אני כן חושב שהיה עדיף והייתה לך בי 6 אבל עדיין גם הבי 5 נותנת יתרונות על המיוס.
זו דעתי, ובכל אופן כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך רק עליה. לגשת בכל זאת לחנות, לשים את התינוקת בתוך המיוס, לטייל בחנות ומחוץ לחנות עם המיוס. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה עם המיוס. לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (כלומר לפרק את המושב ולקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב), פעם לכיוון הנסיעה, לבדוק ברכב ואז לראות אם באמת המיוס עדיפה ומצדיקה את העלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא/בוסטר נוסףאלונה01/02/2024
שלום,
לאור הצטרפות תינוקת בקרוב אנחנו מחפשים המלצה לכיסא/בוסטר לילד שיהיה בן 3.2.
יש לנו בשני הרכבים את הברייטקס בוליווארד כרגע ותכננו להעביר לתינוקת ולרכוש 2 בוסטרים/כיסאות איכותיים ובטיחותיים עבורו.
אם רלוונטיי הרכבים הם יונדאי 10 ויונדאי 30.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי רכבים אני פחות מכיר
קובי סופר01/02/2024שלום אלונה,
לגבי רכבים אני פחות מכיר, זה משהו שצריך לבדוק פיזית ברכב טרם הרכישה.
ההמלצה שלי היא קודם בטיחות.
המומלצים ביותר הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו שקיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר נכון להיום.
אחריו יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט שהפער בינו לגרקו לא גדול.
אם הם מתאימים לרכבים אז מעולה! אם לא אז תבדקו מה כן, אז תבררו מולי מה מבין המתאמים הכי בטיחותי.
כמוכן, פבורואר זה חודש הבטיחות, ראיתי שיש כבר החנות ממש גדולות על הברייטקס אז שווה לבדוק התאמה ואם מתאים לרכוש החודש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לבוסטר רצועות לרכביעל01/02/2024
שלום!
תודה על האתר ועל עצותיך!
האם בוסטר הרצועות פנדה דפנדר מומלץ? אני מחפשת בוסטר צר, בכדי שאוכל לשים 3 ילדים מאחורה.
יש לנו כבר: כסא בטיחות גרקו סייז פור מי, בוסטר רצועות גרקו טרנזישיין. ותיכף אצטרך להעביר את הקטנה מהסלקל לכסא הבטיחות ואצטרך בוסטר נוסף שיוכל להיכנס יחד מאחורה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פנדה דפנדר לא מומלץ
קובי סופר01/02/2024שלום יעל,
פנדה דפנדר לא מומלץ. זה מוצר מדבקה סיני שלא נבחן באף מבחן השוואתי. היות וכך הדבר אנחנו לא יודעים את רמת בטיחותי ולכן איני יכול להמליץ על מוצר כזה.
עדיף ללכת על דברים שכן נבחנו כמו אוונפלו מאסטרו שיש לו דירוגים טובים והוא במחיר סביר, אולי עוד טרנזישיין או ללכת על הדגמים המובילים: ברייקטס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. הם יקרים אבל עכשיו זה חודש בטיחות ויש עליהם מבצעים והנחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי בוס בובקטיעל30/01/2024
שלום,
רציתי לדעת האם יש מבצעים בחנויות בתקופה הקרובה על עגלת בייבי בוס בובקט? אם כן , איפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנחנו לא קובעים את המחיר לחנויות
קובי סופר31/01/2024שלום יעל,
אנחנו לא קובעים את המחיר לחנויות.
רק נותנים מחיר מומלץ לצרכן שהוא 2990 ש"ח או 3190 (עם גגונים דמוי עור).
מכאן כל משווק מחליט באיזה מחיר למכור אבל אף אחד לא ימכור מעל למחיר שרשמתי.
כל חנות מחליטה על המבצעים שלה.
אנחנו עושים מבצעים על צבעים מסוימים בנובמבר, לקראת פסח ולקראת ראש השנה. אז אני לא יודע אם עד אפריל זה רלוונטי.
צריך לברר מחיר מול המשווקים המורשים. כל חנות עם המבצעים וההנחות שלה.
אם יש שאלות נוספות אפשר ליצור קשר דרך צור קשר באתר של בייבי בוס ואשמח לענות שם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת…..
יעל01/02/2024האם יש במלאי איפשהו או צפוי להגיע בקרוב את הבובקט עם שלדה שחורה, ריפוד פנימי אפור וגגון ורוד? (ראיתי את הדגם באינסטגרם שלכם)
צריכה לחודש מאי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באופן כללי האפור מגיע עם שלד ניקל
קובי סופר01/02/2024שלום יעל,
באופן כללי האפור מגיע עם שלד ניקל. רק שחור מגיע עם שלדה שחורה. העגלה שבפוסט גם במקור עם שלד ניקל אבל צלמו עם שלד שחור. אפשר לשים לב שהידית של האמבטיה כסופה.
אז טכנית אין כזה שילוב, בפועל אפשר לעשות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחירת עגלה ראשונהמיכל30/01/2024
היי אשמח לידע לגבי דגם לעגלה כמו :CIELO PL-SILVER CHROME 2023
יש לי התלבטות בינו לבין סייבקס פריאם 4 לבין הסטוקי שהוא יותר כבד מכולם כך נראה
חשוב לי גלגלים גדולים ועמידים שיספיק לעוד ילד שתיים אני בלי רכב יחד עם זאת משקל , מראה טוב וכו
אם יש לך דגמים אחרים או המלצות/דיס המלצות לדגמים שהעליתי כאן אני ממש אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו גם בוגבו פוקס 5 או כל בוגבו / נונה אחר אבל בדגש על שיחזיק מעמד
מיכל30/01/2024כמו גם בוגבו פוקס 5 או כל בוגבו / נונה אחר אבל בדגש על שיחזיק מעמד פחות חשוב לי השם . המותג אבל כן חשוב לי מראה , משקל ואיכות לטווח אורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני חושב שאת קצת מתפזרת
קובי סופר31/01/2024שלום מיכל,
אני חושב שאת קצת מתפזרת. רצוי יותר להתמקד.
הסטוקי לדעתי מיושנת, אין לה מצב שכיבה כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה כך שאני פחות ממליץ עליה.
גם על הפוקס אני פחות ממליץ. יש לה אמבטיה נהדרת ויכולת ניוד מרשימה וכן, היא חזקה. החסרונות לדעתי הם בטיולון, היות וזה החלק שמשרת להמון זמן אז אני פחות ממליץ.
1. צריך לפרק אותי טרם הקיפול (כך גם בסטוקי), לדעתי זה מתסכל, ולא פרקטי. אולי אם אין רכב זה משהו שיהיה פחות קריטי, עם זאת, בתחב"צ זה עוד יותר סיוטי לדעתי.
2. גם בפוקס וגם בסטוקי הטיולונים לא יודעים להגיע למצב שכיבה שטוח. יש להם זווית עם שקע בין הגב לישבן, לדעתי זו זווית לא נוחה לתינוקות עם לא מעט חסרונות, טיולונים מסוג זה די עברו מעולם ורק מעט יצרנים עדיין מתעקשים לייצר עגלות עם כאלו טיולונים.
עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון, אלו עגלות די כבדות (למעט הפוקס), כמוכן מאוד רחבות כך שפחות נוח להתנייד איתן עירונית במקומות צפופים.
בפריאם יש כבר טיולון עם שכיבה מלאה, כך גם בסיילו. שתיהן מאוד כבדות. אני ממליץ להתנסות עם הקיפול שלהן יחד עם הטיולון (להתנסות לבד! לא לתת לאיש מכירות לקפל לכם). לאחר מכן לנסות להרים את העגלות יחד עם הטיולון.
נונה כבר עגלה יותר קלה ועירונית אבל עם גלגלים יותר קטנים.
גם יותר קלה לקיפול ויותר קומפקטית. מצד שני, בדרך משובשת הפוקס או הפריאם יהיו יותר נוחות לניוד. בעיר לא יהיו הבדלים.
צריך להתכוונן איזה סגנון רוצים, עירוני, עירוני +, יכולת שטח.
ככל שנעלה ברמות כך המשקל והגודל של המוצר יעלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
מיכל01/02/2024אוקי הבנתי לגבי הסטוקי ולגבי הפוקס
השאלה מה לגבי הספורט ליין PL / PRIAM
חשוב לי גלגלים גדולים ועמידים (אני צריכה גלגלים כמו אלו זה יותר לדרכים עיורניות וכו. שיספיק לעוד ילד שתיים אני בלי רכב יחד עם זאת משקל , מראה טוב וכו
אם יש לך דגמים אחרים או המלצות/דיס המלצות לדגמים אחרים כמו בוגבו נונה וכו (כן חשוב לי מראה טוב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגלגלים שלהם גדולים לדרך עירונית
קובי סופר01/02/2024שלום מיכל,
הגלגלים שלהם גדולים לדרך עירונית וכך גם הרוחב. אולי התכוונת לדרך משובשת? חול/כורכר וכו'?
לדרכים כאלו צריך גלגגלים גדולים ואיכותיים.
לדרך עירונית גם גלגלים קטנים יעשו את העבודה, גלגל בינוני כמו בנונה לדוגמא יהיה מושלם, אז תהיה יכולת מעולה בדרך עירונית וגם אם נרצה טיפה מעבר פארק, חצץ וכו' העגלה תתנייד באופן טוב.
לכן צריך להתמקד באמת בצורך של העגלה.
לגבי מראה, אני אישית חושב שזה הדבר האחרון שצריך לחפש בעגלה. כמוכן זה גם עניין של טעם, מה שיפה בעיניי יכול להחשב כמכוער בעיני האחרי. לכן זה כבר משהו שהוא בינך לבין עצמך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל04/02/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכב של סבתאאילה29/01/2024
מחפשת כיסא זול שיהיה ברכב של סבא וסבתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני תמיד בעד בטיחות
קובי סופר29/01/2024שלום אילה,
אני תמיד בעד בטיחות. בדרך כלל זול ובטיחות לא הולך יחד. עם זאת, יש דגמים מעולים של קוסקו סנרה או אוונפלו טריביוט או סונס. הם די זולים וברמת בטיחות גבוהה. הם לא תמיד זמינים במלאי אך אם כן, אלו לדעתי הדגמים המומלצים ביחס לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש הבטיחות....נדיה28/01/2024
שלום קובי,
האם במהלך חודש פברואר צפויות הנחות על עגלות ומושבי בטיחות במסגרת חודש הבטיחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האמת שאני לא יודע
קובי סופר28/01/2024שלום נדיה,
האמת שאני לא יודע. בדרך כלל כן, זה חודש הבטיחות ויש מבצעים רבים על מושבי בטיחות ברשתות השונות. נכון להיום אני לא ראיתי פרסומים והאמת שלאור המצב גם לא בקשר מול החנויות.
היות וזה עוד יומיים שלושה אז שווה להמתין, לעקוב אחרי הרשתות ולראות מה קורה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Britex grow with youהדס סטודניק28/01/2024
היי אשמח לדעת האם הבריטקס grow with you שהוא בלי cliktight בהנחה ומותקן עם איזופיקס כראוי על ידי מתקין מוסמך הוא באותה רמת בטיחות כמו עם click tight.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוא לא נבדק ללא הקליקטייט
קובי סופר28/01/2024שלום הדס,
הוא לא נבדק ללא הקליקטייט אבל גרסאת הקליקטייט נבדקה גם עם איזופיקס והדירוג זהה להתקנה עם חגורה, לכן מצד אחד הפתרון של מתקין טוב מצד שני, צריך לקחת בחשבון שיש גורמים שלא תלויים במתקין, נניח פרקו את הכיסא בשטיפה, אז תהיו תלויים בעצמכם או ששוב תצטרכו לנסוע למתקין.
כמוכן, האיזופיקס יודע להחזיק עד משקל 29 ק"ג משקל הילד והכיסא יחד! לאחר מכן חייבים חגורה, לכן אני בעד ללכת על הקליקטייט או, ללכת על גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק שמקבל דירוג גבוה יותר מהברייטקס וגם זול ממנו. הסנאגלוק זו מערכת מקבילה של גרקו לקליק טייט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריות על הטייגר 2נועה צור27/01/2024
היי קובי,
קודם כל תודה על הפורום, מאוד אינפורמטיבי ומועיל.
רציתי לשאול לגבי האחריות של הבייבי בוס טייגר. ראיתי בכמה הודעות שכתבת שיש אחריות של חמש שנים, אבל לא ראיתי זאת בשום חנות שבה ראיתי את המוצר.
האם זה השתנה? איפה אפשר לקבל אחריות של מעל שנה?
בתודה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משתנה
קובי סופר28/01/2024שלום נועה,
האחריות לא משתנה בין חנות לחנות.
רוב החנויות לצערי לא מקצועיות, הרוב המעסיקות עובדים שמתחלפים בקצב תדיר כך שהעובדים לא מקצועיים, לרוב גם לא יודעים לקפל עגלות, להסביר וכו'. אז ודאי שלא ידעו משך אחריות ומדקלמים משהו שהם יודעים מעגלות אחרות.
בכל מקרה, כל העגלות מגיעות עם תעודת אחריות, בתעודה רשום שיש 5 שנות אחריות, זה רשום גם באתר שלנו.
התנאי למימוש האחריות הוא חשבונית הקניה, עליה רשום תאריך הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין ספורטליין ספיריט לואריפיאתי27/01/2024
ההבדל במחירים הוא משמעותי , אשמח לעזרתך.
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מניח שהכוונה לוייפר
קובי סופר28/01/2024שלום אתי,
אני מניח שהכוונה לוייפר.
אלו 2 דגמים שונים לחלוטין. הוייפר עם ידית שלמה, הספיריט עם 2 ידיות. הקיפול של הוייפר יותר נוח וגם יותר קומפקטי. גם הניוד הרבה יותר נוח בגלל הידית האחת ומבנה הגלגלים. מצד שני הספיריט יותר מרווח לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)