מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אחרי שחרשתי על האויסטר זירויעלה15/02/2024
עם 3 ילדים
רוצה להתחדש בעגלת אמבטיה+טיולון
הייתי ממש מרוצה מהאויסטר עגלה שנותנת עבודה,הוצאנו לה את המיץ והיא עדיין טובה
אגב רכשנו אותה באמת בסכום קטן מכירה מיוחדת של תצוגות שהיתה בייביסטאר לא יודעת אם עוד עושים כאלה..
בכל מקרה החיסרון היחידי שלה זה שהיא לא קלילה
מחפשת עגלה יציבה נוחה עם ידית גבוהה ושתהיה קצת יותר קלילה.
ראיתי את הספורטליין והתרשמתמ לטובה
אך תהיתי עד כמה היא מאסיבית ולא מהמתפרקות ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך
קובי סופר16/02/2024שלום יעלה,
לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך.
האויסטר זירו שוקלת סביב 8 ק"ג לשלדה וטיולון. זה נחשב סופר קליל במושגים של עגלות תינוק.
הספורטליין סיילו? (יש גם פולד אני לא יודע מה ראיתים אבל מניח שסיילו), הסיילו שוקלת באזורים של 12 ק"ג לשלדה וטיולון.
כלומר ממש לא קלילה.
לכן אני צריך להבין אם קלילה הכוונה למשקל או קלילה ונוחה לניוד ודחיפה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
יעלה17/02/2024קלילה לניוד ונוחה לדחיפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו
קובי סופר17/02/2024שלום יעלה
אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו אולי טיפה עדיפה בגלל הגלגלים היותר איכותיים. כפי שרשמתי היא כבדה משמעותית טיפה יותר קשה יהיה לדחוף אותה בעליות. הסיילו די נוחה לניוד ובזכות הידית המתארכת יש לה מנוף ולכן כל עליית מדרכה גבוהה תעשה ביותר קלות לעומת הזירו. מה שכן, צריך לקחת בחשבון את המשקל בהרמה לרכב.
מבחינת חוזק ואמינות, סה"כ העגלה מראה אמינות טובה מאוד.
אין תקלות יוצאות דופן. דגם הפולד שלהם יותר עדין וגם פחות נוח לניוד ולכן עליו אני פחות ממליץ.
כל דגמי הסיילו טובים, לדעתי דגם הXL הוא המוצלח מכלל הדגמים.
אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר, המשקל שלה טיפה מעל לאויסטר זירו אבל נוחות הניוד עדיפה עליה ועל הסיילו וגם יש ידית מתארכת. יש 5 שנות אחריות כך שהיא מאוד חזקה ואמינה.
היתרון הגדול גם בייבי בוס וגם בסיילו הוא המושב, הוא גם דו כיווני וגם מכאני ולא עם שרוך כך ששני אלו לדעתי יתרונות ענקיים.
ולסיום, ההמלצה שלי בסופו של דבר להסתמך על עצמכם. כדי להרגיש מי באמת יותר נוחה לניוד אני ממליץ תמיד לשים משקל של ילד לפחות 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, בנוסף להתנסות בקיפול עם הטיולון, לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון להרגיש את המשקלים ולסיום לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה שאינה משולבתמור15/02/2024
היי,
אז אחרי שראינו והיינו בכמה חנויות של דברים לתינוקות, לא מצאנו עגלה שמתאימה לנו. העגלות שנראו לנו טובות עם מה שאנחנו רוצים היו כבדות מאוד והעגלות הקלות משקל נראות פחות רציניות וחסר בהן דברים.
השאלה אם לא כדאי כבר לפצל קנייה (כלומר לא לקנות עגלה משולבת אלא רק טיולון ועגלה נוספת עם אמבטיה או טיולון שאפשר גם להרכיב עליו אמבטיה שנקנית בנפרד)? נניח כמו בייבי גוגר. מה דעתך ואם כן על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עגלות מושלמות
קובי סופר16/02/2024שלום מור,
אין עגלות מושלמות. בכל עגלה תמיד נמצא חיסרון אל מול יתרון. ככל שהיצרן ירצה לעשות עגלה יותר נוחה לתינוק, יותר מרווחת, יותר נוחה לניוד וכו', כך משקל העגלה יטפס. ככל שנרצה שיהיה יותר נוח להורה כך נתפשר על דברים כמו מרחב פנימי של העגלה, גודל גלגלים, ידית לא מתכווננת, מושב חד כיווני ועוד כך המשקל יצטמצם אבל זה יבוא על חשבון נוחות התינוק.
לכן צריך להחליט על מי או מה מתפשרים, על נוחות התינוק או הנוחות שלנו?
או ללכת על דברים שהם באמצע.
בכל מקרה לא ממליץ לחפש עגלת אמבטיה בלבד ואז לרכוש טיולון, אין דבר כזה בשוק וגם אם יש זו הוצאה גובהה למשהו שישרת למעט זמן (שלדה עם אמבטיה). כמוכן, לדעתי טיולונים אינם מתאימים לתינוקות לפני גיל שנה במינמום ואם אפשר גם אחרי גיל שנה. לדעתי חובה שיהיה טיולון דו כיווני שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + או שנה במינימום.
לכן פיצול לדעתי זה לא דבר נכון לעשות.
גם עגלות בסגנון בייבי ג'וגר אינן טובות לדעתי, הם סופר נוחות להורה אך יש המון פשרות על התינוק והמושב חד כיווני ברוב הדגמים, בטח באלו הקלילים.
יש עגלות דו כיווניות עם אמבטיה שהן במשקלים סבירים כמו:
בייבי בוס בובקט שלנו.
אינגלזינה אלקטה.
נונה טריב.
סייבקס מיוס.
כולן באזורים של בין 8 ל 9 ק"ג לשלדה וטיולון. כמו שרשמתי, יש פשרות אך הן במינימום (פחות או יותר, תלוי בדגם ותלוי מה הפשרה).
מקבלים אמבטיה בגודל סביר (באינגלזינה ענקית), טיולון די מרווח ודו כיווני, קיפולים די קלים וקומפקטיים.
אני כמובן משוחד למוצר שאני משווק הבייבי בוס בובקט כי לדעתי בה כמעט ואין פשרות. המשקל הקל נובע מטכנולגיה מיוחדת בייצור השלדה ולא על ידי קיצוץ של דברים שקשורים לנוחות התינוק.
ולמרות הכל, ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גובהה. לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (נניח באינגלזינה וסייבקס לא ניתן, אז צריך לפרק ולכן חשוב לעשות את הפירוק ואז הקיפול), לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה, להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב מחובר עליהן להרגיש את המשקל האמיתי. לבדוק ברכב וכך לקבל החלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירה בין גראקו סלים פיט לציקו מייפיטאלונה13/02/2024
קובי שלום,
אנחנו צריכים כיסא נוסף לבן 3 לאור הצטרפות אחות. יש לנו כרגע ברייטקס בוליווארד. לאחר התייעצות ובירור על מנת שנוכל להכניס ברכב (יונדאי 30) בוסטר שיאפשר למבוגר לשבת גם מאחורה. הוצע גרקו סלים פיט או צ'יקו מייפיט.
אשמח לדעת איזה כיסא עדיף לדעתך.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המייפיט יותר יתאים
קובי סופר13/02/2024שלום אלונה,
המייפיט יותר יתאים. הוא בוסטר עם רצועות בניגוד לגרקו שהוא כיסא בטיחות שהופך לבוסטר. לגיל 3 המבנה של בוסטר יותר מתאים ויותר בטיחותי לדעתי. בייחוד ככל שגדלים ובייחוד כאשר בשלב שצריך לנתק רצועות זה נהיה באמת בוסטר.
אם גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט יתאימו מבחינת כניסה לרכב, הם עדיפים בטיחותית על הצ'יקו אבל לצ'יקו יש דירוגים טובים מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על העזרה!
אלונה סופי13/02/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אלונה16/02/2024במידה וגרקו נאוטילוס נכנס מאחורה בצד השני זה בסדר מבחינה בטיחותית לשים כיסא בכל צד או שעדיף שיהיה כיסא אחד באמצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין תשובה חד משמעית
קובי סופר16/02/2024שלום אלונה,
אין תשובה חד משמעית!
לכל מיקום ברכב יש יתרון מסויים.
בצד מאחורי הנהג, סטטיסטית מבדיקה של חברות הביטוח, זה המקום הכי בטוח ברכב אחרי מושב הנהג. לאחר מכן באמצע, מאחורי הנוסע והנוסע ליד הנהג הכי פחות בטוח, זה מבחינה סטטיסטית של תאונות שקרו.
אז זה היתרון של מאחורי הנהג.
היתרון של האמצע הוא הגנה עדיפה מפגיעות צד אבל, ברוב הרכבים הכיסאות יושבים פחות טוב באמצע כי אין שקע כמו בצדדים, לעיתים גם יש בליטה כך שהישיבה של הכיסא אינה מושלמת כמו בצדדים.
ומהצד מאחורי הנהג יש יתרון גדול מכיוון שזה צד המדרכה, כאשר יוצאים מהרכב, אין סכנה כמו בצד מאחורי הנהג.
כך שאין עדיפות מוחלטת לאף מיקום ברכב, לכל מיקום היתרונות שלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מומלץ למיטת תינוק ולעריסהחרובי12/02/2024
שלום, אשאל תחילה לגבי רכישת עריסה: בשוק ישנם עריסות מפלסטיק ובד, לדוגמא דגם נועה או עלמה של ספורט ליין או חברת בבה וכיוב' - האם הסגנון הזה הינו בטיחותי יותר מעריסה מעץ (סטנדרטית) שאיתה אוכל לרכוש מזרן איכותי בנפרד? מה דעתך לגבי עריסות אלו? בעריסה למשל של נועה אני רואה שהמזרן דק יחסית. האם ההצמדה ללמיטה שמתאפשרת בעריסות כאלה בטיחותית?
שאלתי השנייה הינה לגבי סוג מזרן: אני רואה שאתה ממליץ על מזרן נומו - האם מזרן זה בעל אישור עדכני ונבדק גם על ידך? מה דעתך עליו? האם לעריסה מעץ כדאי אותו או את האימוג'ין של עמינח? או את הפלמנגו של עמינח בייבי? אחרת, מהו המזרן הנושם הבטיחותי ביותר?
האם כדאי לרכוש מזרן נומו גם לשלב הבא של מיטה גדולה יותר 140*70 או שבשלב המאוחר יותר כדאי לקחת מזרן אחר? סליחה על מבול השאלות... ותודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא צריך מזרן נושם מעבר לגיל שנה
קובי סופר12/02/2024שלום,
לא צריך מזרן נושם מעבר לגיל שנה ולכן ממש אין צורך לרכוש אותו למיטה גדולה. אלא אם זו המיטה שתשרת מלידה.
כמוכן, אני חושב שלעריסה מספיק המזרן הרגיל שרוכשים בנפרד או שמגיע עם העריסה. הם מאוד דקים ולכן אין לראש התינוק לאן לשקוע בהן ובכל מקרה, עד גיל 3 חודשים התינוקות לא מתהפכים לבד ולכן כל עוד משכיבים על הגב, הסיכוי לחנק דרך המזרן נמוך עד לא קיים. לכן אני חושב שחבל להשקיע מחיר גבוה למזרן שישרת ל-3 חודשים. מעבר לזה לא הייתי ממליץ להמשיך להשתמש בעריסות.
למיטה כל המזרנים הנושמים די יעילים באותה המידה.
לגבי נומו אני לא בודק את המזרנים אלא מכון התקנים. אני משתדל להדגיש, חובת הבדיקה האם המוצר בעל תו או אישור תקן עדכני (גם המוצר וגם היצרן) היא על ההורה, צריך לבדוק מול מכון התקנים. התקנים משתנים ולא תמיד יצרנים נצמדים לתקנים החדשים ואני בוודאי שלא יכול לעקוב אחרי זה.
לגבי העריסות, גם כאן, לברר מול מכון התקנים מי מהן נבדקה ויש אישור בתוקף. לכל אחת שיש אז אין חשש להתשמש כי בטיחותית הן עברו את אותן בדיקות. רק עריסות נצמדות, זהו משהו שצריך לוודא מול מכון התקנים האם האישור הוא לעריסה נצמדת או לעריסה. יש יצרנים שבודקים עריסה רגילה ולאחר מכן מוכרים אותה כעריסה נצמדת, זה לא תקין!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות טוב למי שאין לו רכבטל11/02/2024
שלום, אנחנו צריכים כסא בטיחות, אין לנו רכב, אבל צריך למונות או כשנוסעים ברכבים של ההורים שלנו או חברים.
זאת אומרת משהו (א) קל משקל, (ב) קל להתקנה (אולי עדיף איזופיקס?).
לילדה בת שנה (אז צריך גם נגד כיוון הנסיעה), משקל התינוקת לפחות 9 ק"ג וגבוהה (גובה התינוקת לפחות 77 ס"מ)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס מרתון קליקטייט
קובי סופר12/02/2024שלום טל,
הייתי ממליץ על ברייטקס מרתון קליקטייט.
ראשית, דירוגי הבטיחות שלו הם מהגבוהים ביותר שיש אז זה מקסימום בטיחות.
שנית, כעת המחיר שלו סביר.
שלישית, יש מערכת קליקטייט כך שהתתקנה ממש קלה ומהירה עם מינמום סיכוי לטעויות אנוש, כמובן מאוד חשוב להתלמד על כך בחנות עם המתקין!
זו מערכת קלה להתקנה עם חגורה כך שלא צריך להסתמך על איזופיקס, אם נוסעים ברכב ישן לדוגמא. כמוכן, זה יותר בטיחותי מאיזופיקס לדעתי ושוב, ההתקנה מהירה כך שזה חוסך המון זמן.
הוא לא קל! אבל גם יחסית לא כבד, אין כלכך מה לעשות, הדגמים המובילים יחסית כבדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמים נוספים של ברייטקס
טל12/02/2024תודה רבה!
בחנות אמרו לי שיש דגם חדש קצת יותר קל משקל גם עם קליקטייט ושיש לו פתיחה יותר קלה להגיע לקליקטייט - ברייטקס פופלר.
יש עליו מידע מבחינת בטיחות? באופן כללי יש לך רושם האם הוא טוב כמו המרתון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מידע אודותיו ולכן אני פחות ממליץ בשלב זה
קובי סופר12/02/2024שלום טל,
אין מידע אודותיו ולכן אני פחות ממליץ בשלב זה. זה דגם חדש שרק הושק לאחרונה בארץ ובארה"ב. לוקח זמן עד שלוקחים לבדיקות, הבדיקות מקיפות וארוכות ולכן בדרך כלל לוקח כחצי שנה עד שיש מידע. כמוכן, אין מידע מהשטח, בדגמים ותיקים יש גם מידע מהשטח לאחר תאונות כך מקבלים מדד אמיתי איך הם תפקדו בזמן אמת.
היות ובדגמים חדשים אין לנו שום מידע, גם כשזה מגיע מיצרן בכיר כמו ברייטקס שרוב הדגמים שלהם הם בטופ של הבטיחות, עדיין אני הייתי נמנע. בסוף זה לקחת הימור וגם אם זה הימור מושכל זה עדיין הימור. גם הוואן פור לייף שלהם שהושק לאחרונה נראה מרשים אבל בפועל, דירוג הבטיחות שלו היה טוב מאוד אך לא מצוין כמו המובילים!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שיתאים לבייבי בוסשירלי11/02/2024
היי, קניתי עגלת בייבי בוס בובקאט (לא סגורה על זה במאה אחוז כי קניתי מתצוגה ולא בטוחה שהבנתי נכון את המוכר) . מתלבטת אם לקנות סל קל שמתחבר לעגלה שישמש גם ככסא בטיחות להתחלה או ישר לקנות כסר בטיחות. האם יש לדעתך עדיפות? ובכל אופן, מה הסלקל הכי טוב שמתחבר לבייבי בוס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל או כיסא זה לשיקולכם
קובי סופר12/02/2024שלום שירלי,
סלקל או כיסא זה לשיקולכם.
היתרון של כיסא זה החיסכון ברכישת הסלקל כך שחוסכים כמה מאות שקלים.
היתרון של סלקל הוא יכולת הניוד, לרוב תינוקות נרדמים בנסיעות, אז ניתן לנייד אותם בסלקל מבלי להעיר בין אם לסחוב ידנית ובין אם לחבר לעגלה.
לכן מכאן זה שיקול שלכם.
מבין המתחברים לבייבי בוס, ג'ואי אייג'ם 3 לדעתי המומלץ ביותר מאלו המתחברים לבייבי בוס ובכלל, מבין כל המתחברים לעגלות.
הוא לא זול ואם רוצים בסיס אז הוא כבר די יקר אבל אני לא ממליץ לחסוך בבטיחות.
יש לקחת בחשבון שצריך גם לרכוש מתאמים כדי לחבר את הסלקל לעגלה. ניתן מהחנות בה רכשתם את העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת בוסטרים צרים מומלציםחן11/02/2024
הי, אני בשלב החלפת כסאות ברכב.
צריכה 3 בוסטרים במושב האחורי כש2 מהם עם רצועות פנימיות (לתאומים בני 3.5) ובוסטר גב (בת 5.5)
רציתי את הגרקו אבל ראיתי שהוא רחב מידי.
נתקלתי בחנות בdiono שמתאים ברוחב, אבל לא שמעתי עליו לפני כן. אשמח לדעתך בנושא.
וגם האם יש בוסטרים אחרים צרים מומלצים.
ומה לגבי בוסטר גב, מניחה שעדיף שיהיה עם איזופיקס אבל גם פה נתקלת בבעיה של רוחב הכסא.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא מכיר את מידות הרכבים
קובי סופר12/02/2024שלום חן,
אני לא מכיר את מידות הרכבים ולכן קשה לי להמליץ.
אם תרשמו לי דגמים רלוונטיים אוכל לרשום מה מהם עדיף בטיחותית.
הדיונו לדוגמא מקבלים דירוגי בטיחות נמוכים ולכן לדעתי פחות מומלצים.
אם בדרך כלשהי יכנסו 2 גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו ועוד בוסטר גב של גרקו אפיקס, זה הפתרון כמעט הכי טוב בטיחותית.
בת ה5.5 יכולה לעבור לבוסטר גב ללא רצועות, מן הסתם עדיף עם אבל אלו בדרך כלל יותר רחבים וגם מקשה על ההתקנה. ברור שאם יכנסו 3 נאוטילוס זה מושלם אבל אני בספק.
אפשר גם ללכת על דגם הסלים פיט של גרקו, מקביל של הדיונו רק עם דירוגי בטיחות עדיפים בהרבה. אולי 2 כאלו ועוד בוסטר רצועות או אחד ללא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להראות לתינוקת בת 4 חודשים "את העולם"?יעל11/02/2024
אני רוצה לטייל עם הקטנה בחוץ (4 חודשים אבל נולדה בשבוע 37, כרגע משקל 5.5 ק"ג), אבל באמבטיה היא לא רואה כלום חוץ משמיים.
גם אם אשים אותה על הבטן יש לה רק חריץ קטן להסתכל דרכו החוצה, והיא בעיקר תתעסק בלהצליח להחזיק את הראש ולהתעצבן.
האם אפשר להעביר לטיולון בגיל הזה?
אם לא, מתי אפשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי איזו עגלה יש לכם
קובי סופר11/02/2024שלום יעל,
תלוי איזו עגלה יש לכם. לא בכל עגלה ניתן להעביר לטיולון.
דווקא ברוב העגלות הפתח בגגון האמבטיה גדול, האמת גם שזו המטרה, שהתינוקות יתאמצו כדי לראות את העולם, אז הם מחזקים חגורת כתפיים וצוואר.
דווקא העניין של לראות את העולם בכלל לא חשוב בגיל הזה! המאמץ הרבה יותר חשוב.
הליראות את העולם בלי להבין כלום רק מבלבל אותם, מפחיד אותם ויכול אפילו להזיק במקרים מסוימים.
בשלב הטיולון כבר הרבה יותר פתוח להם, כאשר הטיולון יפנה אליכם תוכלו גם לדבר איתם המון ואז להסביר להם מה הם רואים נניח, הנה כלב שחור לדוגמא, כך מתחילים להכניס להם למוח מושגים וצבעים והמוח שלהם זה ספוג שמקבל הכל בשלבים האלו.
במחקרים שעשו ראו בבירור שהורה שהיה מול התינוק ודיבר איתו והסביר לו כל דבר, אפילו גם שההורה דיבר בטלפון או עם מישהו אחר, התינוק ספג.
כאשר התינוק פנה החוצה בלי הסברים מה שקרה היה הפוך, חלקם פחדו, חלקם דווקא אהבו אבל לא הבינו כלום ובעקבות זאת גם ישנו פחות טוב בלילה. כולם בלי יוצא מן הכלל החלו לדבר בשלב מאוחר יותר. לכן אני תמיד ממליץ שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה + או לפחות עד גיל שנה.
אני יודע שזה פחות קשור לשאלה כרגע אבל חשוב להבין שיש להסביר לתינוקות מה הם רואים לכן לא הייתי ממהר להעביר לטיולון, כן הייתי נותן להם להתאמץ להציץ החוצה, זה בריא מבחינה פיזית ולא מזיק קוגנטיבית כי הם מסוגלים להרים עצמם רק למספר דקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על סלקל מתאיםהדס11/02/2024
היי,
על איזה סלקל אתה ממליץ?
עדיין אנחנו לא סגורים על עגלה, אבל רוצה לדעת מה מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האמת שזה מאוד תלוי אם רוצים לחבר לעגלה
קובי סופר11/02/2024שלום הדס,
האמת שזה מאוד תלוי אם רוצים לחבר לעגלה. אז באמת גם יהיה תלוי איזו עגלה למרות ברוב המקרים רוב העגלות מקבלות את אותם הסלקלים למעט חריגים.
אם מוכנים לוותר על האפשרות של לחבר סלקל לעגלה, אז צ'יקו קיפיט 30 הוא הסלקל המומלץ ביותר.
ראשית, בטיחותית הוא עם הדירוגים הגבוהים ביותר כבר למעלה מעשור. שנית, תמורה לכסף. הוא עולה כמו רוב הסלקלים רק שבמחיר שלו מקבלים בסיס איזופיקס, בשאר המקרים צריך לרכוש סלקל ואז לרכוש בסיס כך שיוצא שהצ'יקו עולה כמחצית מרוב המתחירם, בטח מול אלו שמתקרבים לרמת הבטיחות שלו. שלישית, לדעתי הוא אחד הנוחים ביותר שיש לתינוקות ולסיום, גם נוח מאוד לחגור את התינוקות ולהתקינו ברכב. ככה שלמעט החיסרון היחידי והגדול שלו שהוא אינו מתחבר לאף עגלה, זהו הסלקל המושלם לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מזרן למיטת תינוקאראל10/02/2024
היי קובי,
מאוד אשמח לעזרתך בנוגע לסוג מזרן לקנות.
כרגע יש לי מזרן ומיטה מאיקאה.
אני חוששת שזה לא מספיק טוב ומחפשת אופציה אחרת.
קראתי כל מה שהצלחתי למצוא בנושא המזרנים ואני עדיין מבולבלת.
הבנתי שמזרן עם ספוג (כמו של איקאה) פחות מומלץ.
ארגוני הבריאות ממליצים על מזרן קשיח לשנה הראשונה. האם מזרן קשיח זה מזרן נושם?
למה מזרן האימג'ן או מולטיפלואו מומלצים למרות שאין להם צד קשיח?
האם כל מזרן דו צדדי הוא מזרן קצף?
בקיצור, ההתלבות כרגע היא בין מזרן נושם (שממה שהבנתי יותר רך) לבין מזרן דו צדדי לפי המלצת ארגוני הבריאות.
ממש אשמח לעזרתך!
תודה,
אראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך להבין מה עומד מאחורי ההמלצות
קובי סופר11/02/2024שלום אראל,
צריך להבין מה עומד מאחורי ההמלצות.
עד גיל שנה התינוקות חשופים לסכנת מוות בעריסה.
אין אף ארגון בעולם שמבין לחלוטין ממה זה נגרם.
יש המון סברות בינהן הלבשת יתר, חימום יתר של החדר והסברה הכי גדולה, כאשר התינוק מתהפך על הבטן, אז הראש שלהם שוקע בספוג רך, אין להם יכולת או כוח פיזי להרים עצמם מכיוון שראש התינוק כבד מהגוף ולכן, הם עלולים להחנק. לכן ההמלצה הראשונה היא להשכיב לישון רק על הגב לפחות בשנה הראשונה!
מכאן גם מגיעות ההמלצות של משטח קשיח לתינוק, במזרנים דו צדדיים יש צד קשיח ומרוב שהוא קשיח, גם אם תינוק מגיע למצב שהוא על הבטן, המשטח הקשיח לא מאפשר לראש לשקוע ומכאן ההמלצה על מזרן עם צד קשה.
עם זאת, העולם מתקדם, הטכנולגיות משתפרות ומאפשרות לייצר דברים עוד יותר חכמים ויעילים וכך זה מזרנים נושמים.
היות ואין להם ליבה פנימית של ספוג, גם אם ראש התינוק שוקע בהם, יש מעבר תמידי של אוויר ולכן אין סכנת חנק.
גורמי הבריאות לא מבינים במוצרי תינוקות ולכן נותנים המלצות גנריות.
מזרן נושם יותר נוח לתינוקות. בנוסף, אם תינוק פולט, הנוזל מחלחל מטה ואין סכנת בליעה, אם ישנים על הגב והשמיכה עולה מעל לראש, אז עדיין יש מעבר אוויר מלמטה, אין סכנה של היווצרות ראש שטוח כפי שקורה במזרנים דו צדדיים, גם בחימום יתר, יש מעבר אוויר מלמטה שמצמצם את הסכנה של חימום יתר. לכן לאור אלו לדעתי מזרן נושם הרבה יותר יעיל ובטוח ממזרן דו צדדי. עם כל אלו, גם מזרנים דו צדדיים הוכיחו עצמם יעילים ובטיחותיים לאורך השנים.
מזרני ספוג לא, למרות שמאושרים על ידי מכוני התקנים הם רכים מידי לדעתי וממקרי מוות בעריסה רבים שקראתי אודותיהם, הסתבר שהתינוקות היו במזרן ספוג זול, לעיתים גם ללא אישור מכון תקנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אראל11/02/2024המון המון תודה על התשובה המפורטת! עזרת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון נוחעינבר טנאי שמש08/02/2024
נולדה לי בשעה טובה בת רביעית
אף פעם לא היה לי טיולון..הסתדרתי תמיד על העגלת salsa שרכשתי בזמנו אבל הטיולון שלה ממש ענק וגם הגלגלים. חשבתי הפעם להתחדש בטיולון קומפקטי שייכנס בקלות לאוטו ושיהיה לי נוח. אשמח מאוד להמלצה לטיולון נוח שאוכל להשתמש לתקופה ארוכה.
נוסף אשמח לדעת מה אתה חושב על. ג'ואי parcel.
תודה!
עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדהים לקרוא
קובי סופר09/02/2024שלום עינבר,
מדהים לקרוא שהתמדתם עם הסלסה גם כטיולון! נתתם לילדים מקסימים נוחות ולא התפשרתם עליהם אלא רק על הנוחות שלכם.
מובן לגמרי למה צריך טיולון.
לדעתי הג'ואי פחות מוצלחים, הם לא רעים אך לדעתי ספורטליין וייפר שדומה לפרסל גם יותר זול, גם יותר נוח לניוד וגם יש לו גגון יותר טובה.
אפשר גם לבדוק את הטיולון של אייביסי דיזיין פינג 2. הוא לא נפוץ בהרבה חנויות אבל לדעתי הוא מעולה, טיפה יקר אך את מכירה כבר את האיכות כך שאין צורך להרחיב.
אלו לדעתי 2 אופציות הרבה יותר טובות מהג'ואי לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלה ראשונההדס08/02/2024
היי,
היינו במספר חנויות למוצרי תינוקות בכדי לחפש עגלה והאמת שעדיין לא מצאנו עגלה שמוצאת חן בעיננו. מה שחשוב לנו זו עגלה שתהיה עם אמבטיה וטיולון דו צדדי (עד 22 קג) וכן אופציה לסלקל (עדיף לא רק של מותג מסוים). מזרון שיהיה נוח ואיכותי. רוב המזרונים נראו פשוטים חוץ מאנגליקה שנמכרת בשילב. בד שניתן לכבס. עגלה שתהיה גם עירונית אבל גם מתאימה לטיולים. שלא תהיה גדולה מידי ושתהיה כמובן נוחה לקיפול ולא כבדה. על מה אתה ממליץ? בינתיים ראינו את הנגליזנה בשילב (מצאה חן בעינינו מבחינת גימור ואיכות, אך מעט גדולה), סייבקס (הפריים 4 גדול וכבד ויתר הדגמים מעט מרגישים קטנים), בוגבו לא אהבנו (גודל קטן יחסית ועיצוב) והעגלה שנמכרת בלעדית במוצצים נראית נחמדה אבל האיכות נראית לא משהו יחסית למחיר. על איזו עגלה אתה ממליץ? כבר אנחנו מבולבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עגלה מושלמת
קובי סופר09/02/2024שלום הדס,
אין עגלה מושלמת. בכל עגלה נמצא יתרון מול חיסרון.
צריך ללכת על הדגמים בהם החסרונות הם דברים שתוכלו לחיות איתם.
בנוסף, האמבטיה היא החלק המשתמש לטווח הקצר יותר ולכן לדעתי יותר נכון לשים לב לכיוון הטיולון.
מזרני האמבטיה הם לא דבר קריטי בחודשים הראשונים. אם תשימו לב במזרני מיטה, רוב המזרנים הם בעלי צד קשיח כמעט כמו אבן, הסיבות הן א. בטיחות. ב. הנוחות פחות קריטית לתינוקות שרק מתחילים להתפתח.
לגבי אינגלזינה אני לא יודע איזה דגם ראיתם. יש אלקטה שלדעתי לא מומלצת ויש אפטיקה שלדעתי הרבה יותר מוצלחת אבל גם יותר כבדה וגדולה בקיפול ואז זה באמת שיקול שלכם אם תוכלו להתמודד עם פחות נוחות להורה אבל יותר נוחות לתינוק.
אפשר גם לבדוק את המקבילה של אינגלזינה וזו פג פרגו ולוצ'ה אך גם היא טיפה כבדה ומסורבלת.
הייתי ממליץ להתמקד בהן אם החסרונות שציינתי לא קריטיים לכם.
לגבי הנונה, גם אני חושב שהמחיר רחוק מלהצדיק את התמורה אך כך זה כאשר המוצר נמכר בעלדית ברשת אחת ואין תחרות.
אם בכל זאת רוצים יותר קל, יותר פרקטי ועדיין בעל יכולת שטח, יכולת עירונית, בדים נשלפים לכביסה ואחריות ארוכה, אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו שלדעתי עונה היטב לדרישות וגם במחיר סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי אויסטר 3?
הדס09/02/2024היינו בבייבי סטאר וראינו את העגלה הזו. שמעתי שהשלדה לא חזקה. איך היא העגלה?
אותו סיפור כמו נונה ואינגלזינה
קובי סופר11/02/2024שלום הדס,
אותו סיפור כמו נונה ואינגלזינה. מוצר אשר בעלדי לרשת אחת ולכן נמכר במחיר גבוה בהרבה ממה שהוא שווה (לפחות לפי דעתי).
העגלה עצמה בסך הכל טובה, השלדה לדעתי דווקא חזקה מאוד.
החיסרון המרכזי הוא המשקל. היא די כבדה. כמו שאני רושם תמיד, צריך להתנסות פיזית עם המוצרים כדי להבין מה נכון לכם.
צריך לשים משקל של 12 ק"ג לפחות בכל אחד מהדגמים הרלוונטיים, לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל לבד עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה (אם ניתן). אם לא, אז לשים את הטיולון מולכם, לפרק ואז לקפל כדי להבין שזו פעולה שתעשו כמה חודשים ואם זה מתאים לכם או לא, יש כאלו שמתייאשים די מהר ורוכשים טיולון בשלב מוקדם מידי.
לאחר עניין הקיפולים, להרים את העגלות במצב מקופל עם הטיולון מוחובר אליהן כדי להרגיש את המשקל, להתנסות גם בהרמה לרכב ולבדוק אם הכל נכנס באופן נוח ותקין.
בעגלות ללא ידית מתארכת, אני ממליץ לחבר את הטיולון לכיוון הנסיעה, להשכיב את גב המושב ואז להתנייד כך בחנות לראות אם זה נוח לכם באזור הרגליים.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם ומה פחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לקבל מידע
אפרת12/02/2024שלום,
אשמח גם לקבלת מידע על עגלה לקניה,
מחפשת עגלה יציבה, חזקה, קלה לעליה במדרגות ואוטובוסים
אך עם כל זה קלה במשקל.
וכן מתקפלת בקלות
על איזה דגמים אתם יכולים להמליץ לי?
(אשמח לשמוע על כמה אופציות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הבייבי בוס בובקט שלנו מושלמת למשימה
קובי סופר12/02/2024שלום אפרת,
לדעתי הבייבי בוס בובקט שלנו מושלמת למשימה. נמכרת קרוב ל-5 שנים, בעיקר במגזר החרדי שהצרכים שציינת הם בדיוק הצרכים שלהם: חוזק, אוטובוסים, רוחב צר, משקל קל. לא סתם היא הפכה להיות העגלה הכי נמכרת במגזר החרדי במקביל לבוגבו בי 6 (שירדה מפס הייצור).
היא לדעתי גם עדיפה על הבי שעלתה כפליים! היא יותר קלה, יורת נוחה לניוד, יותר קלה לקיפול ופתיחה, יש 5 שנות אחריות, כל הבדים יורדים לכביסה והסיבה למכר הגבוה במגזר החרדי, שם לא מושפעים מטרנדים או רשתות חברתיות, שם מי שמרוצה ממליץ למשפחה וחברים וכך כמו כדור שלג זה נמכר יותר ויותר.
לכן זו ההמלצה שלי.
כמובן כמו תמיד, אני משוחד ולכן ממליץ לא להאמין לי! לגשת לחנות לבד, לשים משקל של תינוק בעגלה, לנייד אותה בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לקפל את העגלה עם המושב שהוא פונה אליכם ופעם נוספת שהוא פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל להרגיש את המשקל יחד עם הטיולון. לבדוק ברכב אם יש וכך תקבלו החלטה איזו עגלה עדיפה לכם.
מלבד הבייבי בוס יש את הבוגבו בי 6 שעונה לדרישות אך כפי שציינתי, ירדה מפס הייצור ונשארו יחידות בודדות שלה בארץ.
יש את סייבקס מיוס אך לדעתי הבי עדיפה עליה וכפי שהבנת אני חושב שהבובקט עדיפה על שתיהן.
שאר האפשריות הן כבדות במשקל ולכן לדעתי לא נכונות למי שמתנייד בתחב"צ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלגלים קטנים
אפרת18/02/2024שלום,
קודם כל, תודה על התשובה המהירה...
דבר שני,
מהסתכלות על הדגמים שהבאתם,
היה נראה לי שהגלגלים של הבייבי בוס בובקט וכן של בוגבובי 6
די קטנים, האם אני צודקת?
האם זה לא משפיע על הנוחות בעליה במדרגות וכן לאוטובוסים?
(אני מדברת בעיקר על אוטובוסים עירוניים - שלא מקפלים את העגלה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHartan Racer GT
אפרת18/02/2024וכן,
מה לגבי העגלות הבאות?
מאמס אנד פאפס סולה 2,
abc design
וHartan Racer GT?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגלגים לא כלכך קטנים
קובי סופר19/02/2024שלום הדס,
למעט הבי, הגלגלים לא כלכלך קטנים הם בגודל בינוני. ביחס למשקל הקל שיש לדחוף ובזכות מייסבים איכותיים בתוך הגלגלים (גם בבי) ו-4 קפיצים איכותיים, כל שלושת העגלות יודעות להתנייד בצורה סופר נוחה וקלילה. בזכות הידית המתארכת הן ירדו בקלות מדרגות. בנוסף לבי וגם לבובקט, יש רוחב צר בין הגלגלים והם נכנסות בקלות במעברים צרים, שתיהן הכי נמכרות במגזר החרדי, הסיבות הן בדיוק מה שציינת, צורך להתנייד במדרגות ואוטובוסים. יותר רחב מהן זה כבר טיפה יותר בעייתי וזה החיסרון של כל שלושת העגלות שציינת:
הן מאוד רחבות, מסורבלות וכבדות. לכן אני חושב שהן פחות יתאימו. הסולה פחות נוחה לניוד כי הגלגלים שלה פשוטים, אין ידית מתארכת או קפיצים טובים. האחרות די נוחות לניוד אבל כפי שציינתי כבדות ורחבות כך שבמקומות צפופים הניוד לא יהיה נוח בכלל. גם במדרגות כשעולים זה לא יהיה פשוט. הן כן הרבה יותר חזקות אבל לדעתי בגלל אי הנוחות רוב ההורים עם צורך כמו שלך די מהר יזנחו אותן לטובת טיולון פשוט וקל.
חייב לציין שעליה במדרגות עם עגלה פתוחה ותינוק אסורה על ידי מכוני התקנים והיצרנים! הדבר מביא לשחיקה מהירה של העגלות! אם זאת די ברור שחייבים אז חייבים. כאן יש יתרון גדול לבייבי בוס וגם לבי. יש 5 שנים אחריות לבייבי בוס ו-4 לבי.
זה חשוב מאד כי השחיקה המהירה תביא לתקלות והאחריות די תכסה כמעט הכל.
בספורטליין יש רק שנה כך שמעבר לגיל שנה יתכן ותאלצו לשלם עבור תיקוני העגלה.
לסיום, ממליץ לקחת את הילד הכי קטן, להושיב בבייבי בוס בובקט וגם בבי 6. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה/מדרגות ואז תקבלו החלטה של אם זה נוח לניוד וקליל או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת טיולון דו כווניז׳ני06/02/2024
הי קובי
מחפשת עגלה לתינוק בגיל 1.5 חודשים. כך שהייתי מוותרת על עמבטיה וקונה מזרן לטיולון. אך עדיין חייבת טיולון דו כווני, נוחות לתינוק, נוחות ניוד ולא רחב. אולי יש המלצות, כי לא ממש מצאתי כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האופציה לא קיימת
קובי סופר06/02/2024שלום ז'ני,
האופציה לא קיימת. בעבר היה דגם לסייבקס אבל להבנתי כבר לא נמכר מה גם שהוא לא היה מוצלח לדעתי.
האפשרות היחידה היא לרכוש עגלה עם אמבטיה או, טיולון של עגלת אמבטיה בנפרד (אופציה שלרוב לא קיימת), גם אם יהיה ניתן לרכוש רק טיולון של עגלה ללא האמבטיה, עדיין יהיה מדובר בסיפור יקר.
אם יש תקציב אז יש טיולונים של בייבי בוס שניתן לרכוש ללא אמבטיה אבל המחירים הם באזורים של 2000 ש"ח לטיולון.
היא עונה מושלם לדרישות כי היא נוחה לניוד, יחסית לא רחבה בגלגלים אבל כן מרווחת לתינוק.
אפשר לרכוש בוגבו בי 5 או 6 יד 2 או חדש אבל אז יהיה מדובר בסיפור ממש יקר.
אפשר לרכוש מאמאס אנד פאפאס סטראדה או ספורטליין בייסיק עם אמבטיה בשני המקרים המחירים הם באזור ה-2000 ש"ח. שתיהן יחסית כבדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ז׳ני06/02/2024תודה קובי
היות ולא מצאתי טיולון נפרד אז כרגע תכננתי על ארמדילו שהיא בדיוק 2,000. אם באותו סכום ניתן לקבל טיולון יותר מפנק אז זו בהחלט אופציה. אומנם לא ראיתי טיולונים של בייבי בוס בלי אמבטיה. אתה יכול להפנות אותי לדגם או חנות בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגדול לא ניתן לרכוש ללא אמבטיה
קובי סופר07/02/2024שלום ז'ני,
בגדול לא ניתן לרכוש ללא אמבטיה אבל, לאחר ספירות המלאי גילנו שיש לנו כמה יחידות של בובקט או טייגר ללא אמבטיה וניתן לרכוש אותם ללא אמבטיה.
המחיר שלהם הוא 2000 ש"ח. אם זה רלוונטי ניתן ליצור קשר דרך האתר של בייבי בוס וניתן יהיה להזמינם דרכנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציון בטיחות גרקו מול ברייטקסנדיה06/02/2024
הי קובי,
מה ציון הבטיחות שקיבלו גרקו נאוטילוס סנאגלוק וברייטקס גרואו ווית' יו? לא הצלחתי למצוא בשום מקום את הציון הרשמי למבחני הריסוק. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים נמצאים באתר קונסיומר ריפורטס
קובי סופר06/02/2024שלום נדיה,
הנתונים נמצאים באתר קונסיומר ריפורטס. זה גוף פרטי שעושה מבדקים למגוון ענק של מוצרים. הנתונים מוצגים רק למנויים בתשלום.
הגרקו קיבל דירוג כללי של 86 נק' לעומת הברייטקס עם 81.
בשני המקרים זה דירוג שווה ערך ל-כוכבי בטיחות כך שהפער הוא לא משמעותי. בשני המקרים זה ציון חריג לטובה. עד שני הדגמים האלו הדירוג הכי גבוה היה באזורים של 74 ואולי 78 (לא זוכר במדויק). ככה שזה באמת קדמה טכנולוגית והנדסית שמשפיע על הבטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי בוס לא מתקפלתמיכל05/02/2024
שלום, יש לנו עגלת בייבי בוס שמנגנון הקיפול שלה הפסיק לעבוד ולא ניתן לקפלה ולאחסן ברכב.
יש הוראות תפעול במקרה זה איך לתקן את התקלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לפנות לשירות לקוחות
קובי סופר05/02/2024שלום מיכל,
צריך לפנות לשירות לקוחות. יש פרטים ליצרת קשר באתר שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)