מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מת להתנסות בחוויה מינית עם גבר !adiel12322/08/2011
תוכן ההודעה נמחק בשל חוסר התאמה למטרות הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת להתנסות בחוויה מינית עם גבר ! - תגובה
איל זק22/08/2011עדיאל שלום, הפורום משמש לצרכי ייעוץ בנושאי זהות מינית, ולא כאתר היכרויות. אתה מוזמן למצוא באינטרנט אתרי היכרויות לגייז ולפרסם שם את מודעתך. כמו כן מומלץ להימנע מלהשאיר פרטים מזהים בפורום כללי.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער גילאים בזוגיות נחשב בעיה?אסף19/08/2011
היי כולם!
כרגע אני לקראת גיל 19 והכרתי לפני כמה ימים מישהו מדהים בן 33...
לי אישית לא אכפת מהפער גילאים בינינו למרות שהוא גרוש ויש לו ילד והוא עדיין בארון כי שאני איתו אני לא רואה כלום מסביב והוא עושה לי טוב..
למי שהכרתי יש חברה ממש טובה שגורמת לו לפקפק בקשר שלנו רק בגלל הגיל שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות..אני לא רוצה לוותר עליו..כ''כ טוב לי איתו ואני והוא יודעים שאנחנו רוצים זוגיות באופן כללי ואני מרגיש שאני רוצה זוגיות איתו..
מה גם שאני ממש בוגר לגילי ומבחינתי גיל הוא רק מס' ולא יותר מזה..יש בינינו חיבור וכיף לשנינו ביחד...
אז יש למישהו רעיונות מה לעשות? איך להשאיר אותו איתי? מה אתם חושבים על קשר עם פער כזה?
תודה,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גילאים בזוגיות נחשב בעיה? - תגובה
איל זק19/08/2011שלום אסף
כשמדובר בזוגיות חד מינית, פער גילאים כשלעצמו אינו אמור להוות בעיה, כל עוד יש משיכה מינית ונושאי עניין משותפים. קיימת אפילו דעה של פסיכיאטר ידוע בשם איסיי שטוען כי זה רצוי בזוגיות בין גברים כיוון שזה מוסיף עניין. יחד עם זאת עליך לשקול את הקשר בין שניכם על בסיס שאר הנתונים. האם בשל מצבו כגרוש עם ילד יהיה לו מספיק זמן להשקיע בקשר ביניכם? האם העובדה שהוא "בארון" לא תפריע לך בהנחה שאתה "משוחרר" יותר? והאם העובדה שהוא נוטה להקשיב לחברתו במקום לנטיות ליבו אינה מרמזת על כך שהוא אינו שותף לך בהתלהבותו או בנכונותו להשקיע בקשר שלכם? קשר בריא נבנה על סימטריות והדדיות. מהדרך בה תיארת את הדברים ניכר כי אתה מתלהב מאוד אך זה לא נשמע הדדי במיוחד.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אסף21/08/2011היי לך..
בינתיים הקשר הספיק להיגמר מהצד שלו...
למרות כל הויתורים שהייתי אמור לעשות ויש הרבה כמו שיש שבת שהוא עם הילד..הוא בארון ואין לו דירה משלו הייתי מוכן לעשות את זה כי היה לי נחמד איתו..
כנראה שהחברה שלו הכניסה לו לראש שזה לא יהיה טוב בשבילו ואני מקבל את מה שהוא החליט..
חבל לי שזה ככה כי רציתי לעזור לו לקבל את עצמו ולאהוב את עצמו יותר (יש לו בעיה כזאת) ונתתי לו להרגיש הכי טוב בעולם..בכל מקרה לי אין בעיה למצוא מישהו אחר והבעיה לדעתי תהיה יותר אצלו כי במצב היום הוא לא הכי יהיה אטרקיטיבי למישהו..
תודה על התשובה..אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
איל זק21/08/2011שלום אסף
צר לי על אכזבתך, אבל נראה לי שאתה מבין כעת כי הקשר הזה כנראה לא נועד להימשך. פעמים רבות אנו מתלהבים מהיכרות חדשה ולעיתים אפילו נסחפים רגשית ומתעלמים מהתמונה הכללית. כפי שאמרתי, קשר זוגי חייב להיות הדדי ודורש נכונות אמיתית והשקעה רבה של שני הצדדים. לכן גם כוונתך, טובה ככל שתהייה "לעזור לו לאהוב את עצמו יותר", אינה במקום. קשר שמתחיל ומתבסס על הרצון "להציל" מישהו, בדר"כ מסתיים במפח-נפש.
כפי שציינת בעצמך, אתה בחור צעיר עם הרבה פוטנציאל ואופציות, ואני בטוח שגם תמצא את האדם שידע לגרום לך אושר לא פחות ממה שאתה תגרום לו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי רוצה להתנסות במין אנאליחסוי17/08/2011
אני בן 17
והייתי רוצה להתנסות בקבלת מין אנאלי
שפיכה בפה אפשרית ? ( אין פצעים פתוחים בכלל)
או שהיא לא רצויה בכלל ?
ואיך לבצע את החדירה ? עם קונדום או ללא קונדום ?
ואיך אפשר להתכונן לחדירה ולמין האוראלי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה אני נחשב אם אני מבצע מהלך כזה?
חסוי17/08/2011ומה אני נחשב ולאיזה קטגוריה אני נכנס
אם אני מבצע מהלך כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי רוצה להתנסות במין אנאלי - תגובה
איל זק17/08/2011שלום רב
כעקרון השאלות שהעלת צריכות להיות מופנות לפורום שעוסק בסקסולוגיה. באופן כללי אומר רק שסקס עושים באופן מוגן בלבד. כלומר, חדירה רק עם קונדום ולהימנע משפיכה בפה.
לגבי שאלתך "למה אתה נחשב?" התשובה תלויה בסיבה שבגינה אתה רוצה לקיים יחסים עם גבר. זהות מינית מוגדרת על פי רגשות ותחושות של משיכה מינית ורומנטית ולא על בסיס התנהגות חד פעמית כזו או אחרת. אז השאלה החשובה היא מה אתה מרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי רוצה להתנסות במין אנאלי
חסוי17/08/2011בכללי אני לא מרגיש כלום
אני רק רוצה לנסות את זה פעם אחת חד פעמי
וזהו
השאלה איך אני יכול להתכונן לזה ושמעתי שזה ממש כואב
אזז..חח
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסביתשירה14/08/2011
שלום!
אני לסבית ויש לי חברה היינו רוצות לדעת איך לקיים יחסי מין?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסבית - תגובה
טל קרויטורו16/08/2011שלום שירה,
אין מתכון, מירשם או נוסח אחיד לאיך אמורים לקיים יחסי מין - יש מגע נעים ולא נעים, מעורר ולא מעורר, שמרגיש מתאים ולא מתאים, וזה שילוב של מה שנעים לך ולה, ומתאים לך ולה.
בנות כמה אתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקותקוקי08/08/2011
אם אני מתנשק עם גבר ולא שוכב איתו זה נקרא הומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקות - תגובה
טל קרויטורו08/08/2011שלום קוקי,
הומו הוא מי שנמשך לגברים, פחות משנה אם הוא מנשק אותם או לא, או שוכב איתם או לא. אני מקווה שזה עונה לשאלתך, ואנחנו כאן בשבילך לשאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקות
קוקי09/08/2011ואם הוא לנמשך לגברים אלא רק לשעשוע האם זה נקרא הומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקות - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011שלום, אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה,
הומו זה גבר שנמשך לגברים, כל השאר (כן/לא מנשק וכד') איננו קריטריון הכרחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מרגיש רעמאור מירושלים08/08/2011
אני מרגיש רע ):
אני לא אוהב שום דבר בי... לא את המראה, לא את האופי, לא את צורת הכתיבה שלי.. אני לא אוהב שום דבר בי ומרגיש רע עם איך שהסביבה מתנהגת אליי ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגיש רע - תגובה
טל קרויטורו08/08/2011שלום מאור,
קודם כל אני מצטערת לשמוע על תחושתך הרעה
תרצה אולי לפרט קצת יותר - בן כמה אתה, כמה זמן אתה מרגיש רע, האם יש דברים שעוזרים לך להרגיש טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאור מירושלים09/08/2011אני בן 23,
אני מרגיש רע במשך שנים.
דברים שעושים לי טוב זה מוסיקה, אינטרנט קצת, ושיחות עם ער"ן מרגיעות אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011הי מאור, האם היית בטיפול/אתה נמצא בטיפול? אני שואלת כי אם שיחות מזדמנות עם ער"ן עוזרות, אז אולי שיחות יותר עקביות יוכלו לעזור באופן יותר עקבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאור מירושלים09/08/2011אני בטיפול, כדורים, התאשפזתי פעם
לא עוזר
אין כוח לחיות
בדידות מעיקה
לא הולך עם בנים ובנות
בנות עם חרא כי הן משחקות ברגשות של הבנים
אני רך ועדין וחסר ביטחון
לא אוהב את האופי שלי, לא את המראה החיצוני, לא את הכנות יתר בכתיבה ולא אוהב כלום בי.
קשה לי לצאת מהיבת לעבודה מדיכאון,
לפעמים יש לי מחשבות אובדניות.
אבא הכה אותי בילדות
בבית ספר ילדים התעללו בי על רקע נטיה
הביאו לי מכות במועדוןנים כי אני הומו
יצאתי גם למסיבות גייז לא הלך לי
יצאתי לקבוצות
בקיצור המצב חרא
ואין כוח לחיות!!! ):
אני מטופל כבר המון המון המון שנים. מייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011הי מאור,
אם הטיפול לא עוזר המסקנה היא לא שאתה חסר תקנה, ולא שטיפולים לא עוזרים, אלא שאתה כנראה לא מקבל את הטיפול הנכון .
ההמלצה הראשונה שלי היא לזהות את כל החומרים שיכולים להגביר דכאון ולהפסיק לקחת אותם - הנה רשימה חלקית: קפאין, ניקוטין, אלכוהול, מריחואנה/חשיש וסמים אחרים.
ההמלצה השניה שלי היא שבפרט ספציפית למקרים בהם אפשר לזהות טראומות בעבר כמו אלימות והתעללות כדאי לשקול בחיוב טיפול יעודי לטראומה. לי יש נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכור לקופאין
מאור מירושלים09/08/2011ושוקלד בקרוב להתאשפז באשפוז יום כי היגיעו מים עד נפש - שווה להתאשפז
הייתי בגיל 17 באשפוז יום וזה עזר מאוד, הבעיות עדיין היו אבל תפקדתי.
אממ... מציעים לי הוסטלים ואני לא מוכן, ראיתי איך מתייחסים המדריכים שם למטופלים כמו לכלבים ועם גבולות ואאלה יסטור. ואם אני רוצה מסיבה בתל אביב יעשו בעיות ואני חשבתי אולי על דיור מוגן וכרגע הפסיכית רק ביום חמישי תפגוש אותי ונשבר לי הזין מהכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרוואמות
מאור מירושלים09/08/2011" נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק. "
מה זה בדיוק? אני לא יודע אם זה מומלץ עבורי. יש לי פסיכית במסגרת בריאות הנפש. הטיפולים שהצעת בטח בתשלום יקר.
אני צריך טיפול גם לטרוואמות וגם לכל הבעיות הנוכחיות ולעלות את הביטחון ולכל סוגי הבעיות אני לא מבין בזה כלום וכבר לא נשאר לי כוח האמת..
האפשרות האחרונה במקום להתאבד זה להתאשפז באשפוז יום - מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרוואמות - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011אם אשפוז יום עזר לך בפעם הקודמת, אתה סובל עכשיו , ואתה חושש מפגיעה בעצמך אם לא תפנה - לפנות לאשפוז יום נשמע לי רעיון טוב.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
אילן20/08/2011אני מאוד מתחבר להרגשה שלך
איתי מענין לדבר איתי ולעזור לך
המסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטייותילדה בת 1303/08/2011
אני מחפשת מישהי בגיל שלי שגרה באילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטייות - תגובה
טל קרויטורו06/08/2011שלום, מקום טוב למצוא בו נוער גאה הוא ארגון הנוער הגאה, למרות שהפעילות בקבוצות מתחילה מגיל 14-15, יתכן שתוכלי למצוא בנות גילך במערכת הפורומים של ארגון הנוער הגאה.
אנחנו כאן לכל סיוע נוסף ואת מוזמנת לחזור ולפנות בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה-דחוף!!!!!אנונימי31/07/2011
אם גבר גומר לי בפה, יש אפשרות להעביר מחלות ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה-דחוף!!!!! - תגובה
איל זק31/07/2011שלום רב
הסיכוי להידבק בנגיף ה HIV (איידס) במין אוראלי לצד המקבל הוא מזערי ומוגדר אף כ"תיאורטי בלבד". זאת, כל עוד אין בפה פצעים פתוחים ומדממים או דלקות פעילות. ועדיין, שפיכה בחלל הפה אינה דבר מומלץ.
באשר לשאר המחלות, הסיכון משתנה בהתאם לסוג המחלה ועל כן אני מציע כי תפנה בשאלתך [a href='http://www.beok.co.il/Forums/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D_%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9F' id='link']לפורום בנושא מחלות מין[/a].
מקווה שעזרתי, שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני?שרון26/07/2011
אני נשואה 15 שנים, ומאז ומתמיד לא הסתדרתי עם בעלי. לאחרונה הכרתי בחורה שהיא לסבית ואני מוצאת את עצמי נמשכת אליה. אני מבולבלת משום שמעולם לא נמשכתי לאשה. מה בעצם קורה לי? יכול להיות שאם יקרה משהו פתאום הרגיש גועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני? - תגובה
טל קרויטורו27/07/2011שלום שרון,
העלית נושאים שונים - העלית את זה שאת נשואה ומאז ומתמיד לא הסתדרת עם בעלך (מה שמעלה שאלות על הנסיבות שגורמות לכם להישאר בכל זאת ביחד)
כמו כן העלית את זה שאת נמשכת לבחורה לסבית בסביבתך.
ממש לא נדיר שאנשים במערכת נישואים שהם מרגישים שלא מסתדרת מפתחים רגשות והדלקויות על אנשים אחרים. במקרה כזה כדאי לבחון מחדש מה המציאות ועד כמה אנחנו מרוצות ממנה ומה היינו רוצות שיהיה בה - האם את רוצה לעבוד על קשר הנישואים, לראות איך ניתן לשנות בו דברים או אולי לראות מה ביכולתך לעשות כדי לסיימו.
כל עוד רוצים לטפל בקשר פחות משנה מי האדם עליו נדלקים, ואפשר לראות בכך סוג של קריאת השכמה לעבוד על הקשר.
מעבר לכך, משיכה לא חייבת להיות או לגברים או לנשים, ואם היא גם לגברים וגם לנשים היא לא צריכה להיות 50:50 כך שבהחלט יתכן מצב בו אישה תמשך בדר"כ לגברים ורק לעיתים רחוקות לנשים (או ההפך).
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעונינת להכיר אישהיניב26/07/2011
הי .. אני יודעת שיש בישביל זה אתרי הכרויות אבל כרגע אין לי אפשרות להירשם אני בת 18 וחצי ממרכז הארץ ונורא רוצה להכיר מישהי אני נראת טוב וחברותית
אם בא לך להכיר אפילו סתם לקשר ידידותי את מוזמנת להגיב לי אני מרגישה די לבד בעולם אף אחד עוד לא יודע על נטיותי בגלל זה היתי שמחה לדבר עם מישהי שמבינה ענין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעונינת להכיר אישה - תגובה
טל קרויטורו27/07/2011שלום מיטל, מדוע אין לך אפשרות להירשם? עברת את גיל שמונה עשרה אז אין מגבלה חוקית. בנוסף ניתן להכיר במסגרת פעילויות ארגון הנוער הגאה (הוא מיועד לעד גילאי 23). בנוסף יש לך מגוון פעילויות לנשים במרכז הגאה, ספציפית פעילויות שמארגן ארגון בשם הק"ן. את יכולה לברר על כך מידע באתר המרכז הגאה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאלילולה24/07/2011
אני מאד רוצה להוסיף חדירה אנאלית לסקס עם בעלי , אך אנחנו לא מצליחים . בעלי לא רוצה להכאיב לי ומכיוון שאני צרה הוא לא מנסה שוב. אני מניחה שיש גם גברים עם מבנה צר אך הם עושים זאת בכל זאת ואני רוצה לקבל טיפים איך נוכל להצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי?זו שאלה רצינית.
לולה27/07/2011זו לו שאלה בצחוק , אני בת 31 ומאד מעוניינת .היה לי בעבר הרחוק ידיד הומו שאמר שיש כל מיני טיפים ושיטות וגם לו הזדמן להיות עם גברים בעלי מבנה צר , בזמנו עדיין הייתי בתולה אז זה לא דיבר אליי והיום אני נשואה באושר ומסופקת מינית אך מעוניינת להוסיף עוד אופציה וצריכה את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי - תגובה
טל קרויטורו27/07/2011שלום לך,
בגדול המקום הנכון לקבל טיפים לחדירה מאנשי מקצוע איננו בתחום הפסיכותרפיה אלא בתחום הסקסולוגיה.
מצד הפסיכותרפיה אדגיש את החשיבות של להמנע ממעשים שמכאיבים לך במין - זה יכול להתחיל מעגל של התכווצות (בגלל זכרון הכאב הקודם) והתגברות הכאב וחוזר חלילה.
בנוגע ל'גברים שעושים זאת בכל זאת' - יש הרבה גברים הומוסקסואלים שלא עושים זאת אם זה לא נעים להם. לא מומלץ לעשות משהו 'בכל זאת' כשמדובר בכאב או אי נעימות.
דרכים להמנע מכך יכולות להתחיל עם אקטים שנעימים לך - למשל גירוי לשוני/ידני/צעצועי מין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה קורה איתיעדי18/07/2011
הכל התחיל לפני 3 שנים בערך, כשגליתי שיש לי משיכה לנשים.
מאז שנהפכתי להיות לסבית, ללא שום משיכה לגברים, אני מתקשה לדבר עם אנשים.
כשאני מדברת אני מרגישה סגורה, ומתאמצת להוציא מילה עם לסביות ובמיוחד עם אנשים סטרייטים.
אני לא מבינה אם זה קשור לכך שאני לסבית או שלא, ומה אני יכולה לעשות על מנת לגרום לזה להיפסק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבינה מה קורה איתי - תגובה
טל קרויטורו19/07/2011שלום עדי,
יש מגוון סיבות מדוע אנשים עשוים להתקשות לדבר עם אנשים - למשל ביישנות, חרדה, תחושה של מחסור במיומנויות חברתיות, וכן סיבות נוספות.
אם למרות המודעות שלך לנושא אינך מצליחה לשנות זאת לבד - כדאי לשקול בחיוב לפנות לסיוע מקצועי - גם כדי לברר על מה בדיוק זה 'יושב', וגם כדי לעזור לזה לקום וללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש פרטנר אקטיביהומו16/07/2011
שלום,
אני בתחילת דרכי ומחפש שותף אקטיבי שילמד אותי דברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש פרטנר אקטיבי - תגובה
איל זק16/07/2011שלום רב
הפורום משמש לייעוץ והכוונה ולא כאתר לצורך היכרויות. אתה מוזמן לפנות לאתרים רבים באינטרנט כדוגמת "אטרף דייטינג" ואחרים למציאת שותפים להיכרויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרA14/07/2011
הי,אני בחורה סטרייטית...נמשכת לגברים..,אבל היה לי השבוע מקרה מוזר..היה לי טיפול פיזיותרפיה כי יש לי בעיות בגב..והפיזיותרפיסטית הייתה בחורה,צעירה ואינטילגנטית נחמדה מאוד,אבל נטולת איפור או כמעט כל סימן נשי...היא אמרה לי להוריד את החולצה ולשכב על הגב,על המיטה שבחדר טיפול והתחילה ללחוץ על הגב שלי איפה שכואב לי בין העצמות והיא כזה מעסה לי אותו..ולרגעים מסויימים היא נראתה כמו מן גבר נשי ומעודן כזה..והיא המבט שלה היה קשה לפיענוח,או שאולי הכל בדימיון שלי! אבל אחר כך זה בא לי באיזה חלום מוזר ביותר...מה יש להגיד על דבר כזה? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
איל זק16/07/2011שלום רב
עוררות גופנית ומינית במצבים אינטימיים ונעימים כמו עיסוי זה דבר שכיח מאוד אף בלי קשר למינו של המעסה. במיוחד כאשר בעצמך דמיינת אותה כ"גבר נשי ומעודן". מצבים המעלים בנו ריגוש ונחרטים בזיכרוננו הם בעלי נטייה לשחזר עצמם דרך חלומות. כך שלמעשה אין הרבה מה להגיד על זה, פרט לכך שזה נשמע טבעי לחלוטין, ואני מקווה שהיה גם בעל ערך רפואי מבחינת כאבי הגב שלך.
יחד עם זאת כיוון שהעלית זאת כאן נשאלת השאלה מדוע הדבר מטריד אותך? מהן התחושות שלך לאחר אותו טיפול?
אקדים ואומר כי כבחורה המגדירה עצמה כסטרייטית לכל דבר, אירוע אחד בעל אופי אינטימי עם בחורה (שאותה דמיינת כגבר), אינו אומר דבר ובוודאי שאינו משנה את התמונה כל עוד משיכתך הרגשית והמינית לגברים (במקום לנשים) לא השתנתה.
מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
A16/07/2011קודם כל,תודה על הפירוט המעניין.. אתה שואל מדוע זה בכל זאת הטריד אותי? מממ...אולי בגלל שלפעמים יש בי סקרנות מסויימת לגבי נושאים מיניים,לאו דווקא הומואים ולסביות,(שאין לי איתם שוב בעיה,אגב..) דבר נוסף,אני עדיין בתולה ואני בת 21 ,אני נשית ונאה ביותר,הסיבה שאני לא שכבתי עדיין עם גבר לא קשורה לנושא הזה...ברור שאני מחכה ורוצה להיות עם גבר...אני לא יודעת אם זה כל כך קשור אבל יש בי חמלה למשל להומואים..חשבתי על זה לא מעט..מה הוא אשם שהוא מרגיש בדיוק כמוני? אני למשל אישה,אוקיי? ונניח (וסליחה שאני בוטה,כן..) בא לי שהגבר הסקסי הזה יזיין אותי ? (אני רצינית לגמרי!) ויש גבר שמרגיש בדיוק כמוני,גם רוצה אותו דבר אבל חיצונית הוא ניראה שונה אבל ככה הוא מרגיש והוא לא יכול לשנות את זה גם אם יתהפך העולם...וזה מה שעושה לו את זה,אז מה? שלא יעשה סקס? שיסבול? שלא תיהיה לא אהבה וזוגיות כי זה אולי מוזר? אני לא מבינה את אלה שמסוגלים להרע לקהילה הזאת..בחיי,מה מישהו אונס מישהו? מישהו ביצע איזה פשע? זה החיים של הסבתא שלהם? אם הייתי יכולה לשנות משהו בתפיסה של העולם המעוות והמנוקר הזה..והלוואי שיכולתי,הייתי משנה,וממש לא רק בעיניין הזה..יש הרבה דברים שמפריעים לי בעולם הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
איל זק17/07/2011שלום רב A
בתשובתך המפורטת את מסבירה שיש לך סקרנות מסויימת לגבי נושאים מיניים. האם סקרנות זו מלווה בחששות מסויימים? האם את מרגישה קושי או עיכוב מסוים בנושא זה?
לגבי העיניין השני שהזכרת, כפי שאמרת בחברה פלורליסטית ודמוקרטית כולנו צריכים ללמוד לקבל את הזולת גם אם הוא קצת שונה או אחר מאיתנו. לכן רק אוסיף, כי הומואים ולסביות אינם צריכים חמלה מאף אחד, מדובר באנשים מצויינים. מה שהם כן צריכים זה שיוויון זכויות וחינוך נאור יותר כנגד תופעות של בורות והומופוביה.
תודה על התשובה, אשמח לשמוע את דעתך לגבי שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן,
A18/07/2011לא,אין לי חששות או קושי או ספק לגבי העיניין של לסביות וכו'...אני לא מדמיינת את עצמי עושה סקס עם אישה,ממש לא כי זה לא מושך אותי ולא גורם לי לעוררות מינית.
אם כבר, אז גבר עם אישה ביחד,אולי זה יכול להוסיף ל"אווירה" אבל לא יותר מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן, - תגובה
איל זק18/07/2011שוב שלום
בתשובתי הקודמת לא התכוונתי דווקא ליחסי מין חד מיניים, אלא באופן כללי יותר.
מכל מקום, תודה על התשובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם וגםחיילת בת 2008/07/2011
לא מזמן גיליתי שאני גם נמשכת לבנים וגם לבנות. התכחשתי המון זמן לעובדה הזאת שאני אוהבת בנות. בהתחלה נלחצתי מזה נורא וניסיתי ישר לחשוב על בנים. אבל זה לא עוזר. אני נוסעת הרבה בתחברויות ציבוריות ורואה המון סוגי אנשים וכשאני רואה בחורה יפה אני מרגישה משהו שונה בגוף שלי וכן יש לי משהו וניסיתי משהו קטן עם מישהי מסקרנות וכן זה היה נחמד.
לפעמים אני מרגישה רגשות אשם בגלל זה וזה הורג אותי. למה זה חייב לקרות לי דווקא עכשיו שאני כבר עברתי את גיל ההתבגרות ורכשתי ניסיון עם בנים?? למה שהיה לי חבר חשבתי דווקא על בנות??
מה לעשות עם כל הרגשות האלה ואיך להיכנס למעגל הזה? מאיפה אכיר בנות כאלה אם לא במסיבות? כי מלחיץ אותי להיכנס למסיבות של לסביות. אני רוצה להכיר מישהי נשית כמוני ומטופחת לא מהאלה שגבריות כאלה כמו כל הסטריאוטיפים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011שלום לך,
רגשות האשם לא עושים עימך חסד, כי בהקשר של נטיה מינית שלא נבחרת ולא בת שינוי אלו רגשות שליליים של 'פול גז בניוטרל'. לכן אם את רואה שהם 'יוצאים מכלל שליטה' כדאי לפנות לטיפול גיי פרינדלי כדי להיפרד מהם.
נשים ניתן להכיר במגוון דרכים , ממש לא רק במסיבות. מלבד במציאות הקרובה (בצבא, בחבר'ה, באוניברסיטה וכד') אפשר להכיר דרך הרשת - יש שני אתרי הכרויות גדולים לנשים (שידייט וגברת), ופורומים בפורטלים השונים. בנוסף אפשר להצטרף לפעילויות חברתיות - הקבוצות החברתיות של ארגון הנוער הגאה הן עד גיל 23, והן פרוסות ברחבי הארץ, ובנוסף יש מגוון פעילויות לנשים במרכז הגאה בגן מאיר ובפרט התארגנות חברתית בשם "הקן".
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)