פורום הומואים, לסביות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדוי.
    בדוי.
    10/02/2011

שלום רב,יש לי בעיה רצינית שאינני יודע כיצד לפתור אותה.
    אני בן 18 ויש לי חברה כבר שנתיים ואני והיא שוכבים באופן קבוע ואני נורא נהנה מכך,אך בתקופה האחרונה נורא גיליתי שאני אוהב שהיא שולטת בי ולפעמים אני גם אוהב לשלוט בה,וזה נמשך תקופה מסויימת וכעת יש פעמים שאני שהיא שולטת עליי ממש ואני אוהב שהיא נוגעת בי מאחורה ודוחפת לי אצבעות לתחת אבל אני נגעל לחשוב על גברים.ואף פעם לא הייתה לי משיכה לאף גבר.זה אומר שאני הומו?אני באי ידיעה ממושך כבר זמן רב,אני רוצה לדעת מה לעשות ולאן כדאי לי לפנות כי זה שאלה שמטרידה אותי,אני נמשך לבנות מאז ומעולם,תמיד נמשכתי,אמרו לי המוני אנשים שאני נמשך לנשים שתלטניות אבל איני חושב שזה קשור לכך.אני מצפה לתגובה במיידי אם תוכל להענות לי ,אני אשמח נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדוי.

הוספת תגובה

• בדוי. - תגובה

איל זק
    10/02/2011

שלום רב
    נטייה מינית מוגדרת בראש ובראשונה על בסיס הרגשות והתחושות שיש לך כלפי בני מינך. כפי שאתה מעיד אין לך שום רגש של משיכה מינית כלפי גברים, כך שאין לך נטייה הומוסקסואלית.
    אזור פי הטבעת הוא אזור בעל רגישות רבה ועל כן יכול להסב הנאה בזמן קיום יחסי מין ואין לכך קשר לנטייה מינית כזו או אחרת. כך גם בנושא השתלטנות במיטה. במידה ותרצה תשובות מפורטות יותר בנושאים אלה אני מציע לך לפנות לפורום העוסק בסקסולוגיה.
    תמשיך ליהנות ולשחק במיטה עם בת זוגך, והסר דאגה מליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..

בדוי.
    18/02/2011

תודה רבה לך אייל זק,הרגעתה אותי מאוד,ועזרתה לי להסיר ספק שלא חשבתי שקיים אך זה טוב לדעת לכול מקרה,שיהיה המשך עבודה נעימה,המשך לעזור למטופלים שזקוקים לעזרתך !!! אתה עושה עבודת קודש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהממ
    אור
    09/02/2011

אני מאוהבת בהומו..

מה עושים? ..

איך נפטרים מהאהבה כזו שלא יכולה להתממש?

לקביעת תור
    סגירה
    אהממ

הוספת תגובה

• פספסת אותי?

אור
    10/02/2011

אז ככה ארחיב יותר .

אני בת 34 פרודה מנישואים של 15 שנה עם ילד מקסים.

לפני שנתיים הכרתי בחור מדהיםםם והתאהבתי בו .. אבל הוא הומו !!!

מערכת יחסים שלא תוכל להיות שווה לעולם .

מה עושים?.. אני לא מצליחה להפסיק לרצות אותו. לחשוב עליו . הוא כל הזמן מסתובב איתי בראש . איך מרחיקים אותו מתוכי ומשאירים אותו רק חבר ולא עם רצון שלא יכול להיות ממומש?..

אשמח לשמוע אתכם . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו.. עם ..

אור
    10/02/2011

ילד מקסים בן 8 .

לא זוגיות עם ילד :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו.. עם .. - תגובה

טל קרויטורו
    10/02/2011

שלום אור,
    האם זו פעם ראשונה שיש לך אהבה חד צדדית?
    אם לא, מה עשית בפעמים קודמות?
    להתאהב באופן חד צדדי לא בהכרח מושפע מהנטיה המינית של הצד השני. להתאהב בסטרייט שמעדיף אחרת לא יכול להריץ סרטים? - יכול גם יכול.
    עם זאת אהבה חד צדדית זו התנהגות אנושית שלא ניתן להתחמק ממנה במהלך השנים - לרוב לא כל מי שנרצה ירצה אותנו חזרה באותו אופן בדיוק.
    עם זאת את מתארת שזה נמשך כבר שנתיים - האם באופן אחיד? האם יש הפוגות? האם יש הסלמה או רגיעה? איך הבחור מגיב? באופן כללי התקעות שלא חולפת ולא מצליחים להתגבר עליה לבד - ניתן להעזר בטיפול רלוונטי. בפרט שלא מדובר במידע שחסר לך, או ענין הגיוני שיכול לסדר את הדברים, אלא על פניו יש צורך בעיבוד רגשי של הדינמיקה שתוקעת אותך. מעבר לכך יתכן שזה סוג של 'איתות' על דברים תוקעים אחרים - למשל איתות על מצב משפחתי תקוע, או איתות על מצב חברתי או תעסוקתי תקוע ומתי שבתחומים אלו תהיה תזוזה יתכן שתהיה תזוזה גם במישור הרגשי.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה.........
    אלי
    06/02/2011

שלום.. אני בן23 ויש לי קשר רגשי עז לבן זוגי שהוא בגילי,זו ממש אהבה שמתבטאת מידי פעם במחשבה מינית ואפילו גוררת נגיעות בינינו. הבעיה היא שחברי מגיע להוצאת טיפות זרע אפילו מדיבור איתי או מחשבה עליי וזאת למרות שאין תמיד נגיעות,אציין שאנחנו דתיים ואסור להגיע למצב של הוצאת זרע. השאלה שלי האם יש פיתרון ליציאות זרע שלו למרות שאין מגע ואציין שזה יציאות תדירות של כמה וכמה פעמים ביום,חברי טוען שכאשר איננו מדברים זה לא קורה לו כלל..
    בבקשה תעזרו לנו ,אהבתנו דיי גדולה כך שאין אנו רוצים להפסיקה ואנחנו נהנים מאוד ביחד ואפילו לא יכולים ליהיות אחד בלי השני. מה לעשות בכדי למנוע את הוצאת הטיפות הללו? ובכלל האם יש פתרון להוצאת זרע בכלל(גם עם חיבוקים בינינו)?
    בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה.........

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה......... - תגובה

איל זק
    06/02/2011

אלי שלום
    אתה מתאר תופעה של פליטת נוזל מקדים (precum) כתוצאה ממחשבות או מגע המעורר התרגשות. זוהי תופעה טבעית ומוכרת המאפיינת בעיקר גילאים צעירים כשלכם. מאחר וקיימת משיכה מינית חזקה בין שניכם אזי כל דבר המקרב ביניכם רגשית (כמגע, שיחה אינטימית או מחשבה על מגע) עלול לעורר התרגשות מינית וכתוצאה מכך זיקפה ופליטת נוזל מקדים (שאינה זהה לשפיכה עצמה של נוזל הזרע).
    כאמור התופעה היא טבעית ומוכרת לכל גבר ללא קשר לזהותו המינית, והבעיה שאתה מתאר שכיחה גם בקרב גברים סטרייטים דתיים רבים, וכפי שהבנתי ישנן דרכים הלכתיות מקלות להתמודד עם המצב (ובעיקר כשלא מדובר בפעולה יזומה ורצונית של הוצאת זרע).
    בהיבט הפסיכולוגי מה שחשוב הוא שיש ביניכם קשר אוהב ותומך, המחזק אתכם ומספק לכם אושר בחיים. קשר כזה הוא מרכיב חשוב עבור בריאותו הנפשית של כל אדם ואינני סבור כי עליכם לוותר עליו.
    לגבי ההיבט ההלכתי הייתי ממליץ לכם לפנות ולשוחח עם ארגונים כגון הו"ד ו"חברותא" אשר הוקמו למען הומואים דתיים. בראש ארגון הו"ד למשל עומד רב אורתודוקסי והומוסקסואל שישמח לשוחח עימכם בנושא.
    אשמח לשמוע את דעתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי
    06/02/2011

שלום איך זה יכול להיות שאני אוהב מאוד נשים וגם נמשך אליהם?
    דבר שני אם באמצע סקס אני חושב שאני נמשך לבנים יכל להיותכי הבחורה שאני איתה לא מושכת אותי ככ ובנות אחרות כן ואני מפרש את זה לא נכון?
    ואם אני מתחרמן מסרטי הומואים זה אומר שאני הומו? יש לציין כי גם בסרטי סטרייטים אני מתחרמן אך טיפה פחות... אני לא רואה את עצמי חיי בלי נשים.. הם היופי בעולם.. אבל אך אני נמשך לגברים אם אני אוהב נשים?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני בן 16 וחציו

חסוי
    06/02/2011

ואני גם מקיים יחסי מין עם חברה שלי ואני כן חרמן ונמשך אליה.. ומשאני זוכר את עצמי אהבתי לצפות בסרטי הומואים ולאונן עליהם ולפנטז על גברים..יכוללהיות שאני לא הומו? אולי שאני סטרייט עם משיכה לגברים ושבעתיד המשיכה תעבור לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 16 וחציו - תגובה

איל זק
    06/02/2011

שלום רב
    אתה מתאר מצב בו יש לך משיכה מינית לנשים ובמקביל אתה חש גם משיכה מינית לגברים. זהו מצב מוכר שנובע מכך שלאנשים רבים יש את היכולת להימשך ולהנות מקיום יחסים עם שני המינים. המשיכה המינית מוגדרת על רצף שבין הטרוסקסואליות בלעדית (משיכה רק לנשים) לבין הומוסקסואליות בלעדית (משיכה רק לגברים), ואנשים רבים כמוך מוצאים עצמם איפשהו באזור שבין שתי הקצוות הקיצוניים הללו. כך שזה בסדר להימשך לשני המינים ואין כל בעיה עם זה.
    כיום אתה בן 16 וחצי ואתה מנסה כעת לגבש את זהותך המינית ולהחליט מה עדיף לך ובאיזה צד טוב לך יותר. זהו תהליך טבעי ואין שום סיבה להילחץ ממנו. אני מציע שתמשיך לחוות ולהתנסות ולאט לאט תגבש ותחליט מה מתאים לך יותר: נשים או גברים. בסופו של דבר החשוב ביותר הוא שתיצור מערכת יחסים עם האדם שיעשה אותך הכי מאושר ואין זה משנה אם הוא יהיה גבר או אישה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מבאס..
    שני
    31/01/2011

היי,
    בת 24,אני אתחיל בזה שאגיד שאני לא לסבית ומעולם לא נמשכתי לנשים חוץ מפעם אחת.
    זה היה כשהייתי בצבא. היתה מישהי שבפעם הראשונה בחיי מצאתי את עצמי נמשכת אליה ואפילו על גבול להתאהב בה.
    משום מה אותה בחורה פשוט עושה לי את זה..היא פשוט מסקרנת אותי..
    וראיתי מיליון בנות בחיים שלי והמחשבה על לגעת בבחורה ממש לא עושה לי את זה אבל היא,וואו זה משהו מיוחד. היא לא מהממת,לא כוסית או משהו כזה,אפילו טיפה גברית-אבל פשוט משהו מיוחד.אני זוכרת שלהמון בנות סטרייטיות היה קראש עליה בצבא..
    בקיצור,לאחרונה נוצר קשר בפייסבוק והעלנו חוויות מהצבא..היא היתה המפקדת שלי בטירונות ורציתי שנדבר קצת יותר אבל ראיתי שיש לה חברה ולא נעים לי להיכנס ביניהן אבל מצד שני כל פעם שאני רואה אותה מחוברת בפייס בא לי לשלוח לה הודעה...אוףףף מה עושים?!?!?אני חוששת שגם אם לא היתה לה חברה היא לא היתה מעוניינת בי כי אני סטרייטית והיא אולי תעדיף מישהי שתדע שהיא לסבית בוודאות..כאילו בא לי להכיר אותה,אפילו שלא יהיה משהו מיני,פשוט להכיר אותה מקרוב. זה מתסכל שאין לי אומץ לשלוח לה הודעה..בא לי לרשום לה שאם אי פעם היא וחברה שלה ייפרדו שתדע שהייתי רוצה איתה משהו אבל זה נשמע כזה לא טוב חחחח..אשמח לעצות..

לקביעת תור
    סגירה
    מצב מבאס..

הוספת תגובה

• מצב מבאס.. - תגובה

טל קרויטורו
    01/02/2011

הי שני,
    הסיכוי שתמיד כל מי שנרצה אותו/ה ירצה בחזרה אותנו שואף לאפס, ומכאן הסיכוי שנחווה אהבות חד צדדיות שואף למאה.
    זה לא תקלה, אלא חוויה אנושית שכמעט כל אחד/ת חווה. את יכולה למשל להזכר מה סייע לך בקראשים קודמים, וגם להתייעץ עם חברותייך מה עזר להן כשהיה להן קראש באופן חד צדדי.
    שכיח בהחלט שהמשיכה היא לא 100% למגדר אחד ו0% למגדר אחר, או שאם נמשכים למגדר מסוים אז נמשכים בו רק למתי מעט.
    את מוזמנת להמשיך להסתובב בעולם חייך ולחפש א/נשים מענינים/ות לקשרים הדדיים. לפעמים קראש חד צדדי לוחץ לנו גם על המחסור בחיים של קשרים דו צדדיים, וברגע שהמחסור הזה מתמלא הקראש פחות ופחות מפריע.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    אסף
    30/01/2011

תמיד ידעתי שאני נמשך לבנים, אבל לא הגדרתי את עצמי הומו עד לפני כמה חודשים.
    כשהודיתי בפני עצמי שאני הומו אז החלטתי שאני רוצה לצאת מהארון. היה לי ממש קשה אבל בסוף יצאתי מהארון
    בפני שתי האחיות שלי שקיבלו אותי מצוין ותמכו בי.
    עכשיו, מה השלב הבא? אני לא יודע אם כדאי עכשיו לספר להורים או לא (אני בן כמעט 18)...
    אני יודע שאמא שלי תהיה בסדר עם זה, כי שמעתי אותה כמה פעמים מדברת בקשר לנושא ההומוסקסואליות בדעה חיובית בנושא,
    למרות שאני יודע את זה קשה לי לעשות את זה.
    בקשר לאבא שלי המצב קצת יותר מסובך... מצד אחד נראה לי שיהיה לו קשה לקבל את זה שאני הומו ומצד שני הוא רואה שאני מדוכא
    והוא מנסה להתעניין ולעזור לי ואומר לי שהוא רק רוצה שיהיה לי טוב. בקיצור,אני לא יודע כ''כ מה לעשות...
    אז מה אתם אומרים? לצאת מהארון בפני ההורים? או רק בפני אמא? עכשיו או בשלב יותר מאוחר?
    התייעצתי כבר עם האחיות שלי. זה לא ממש עזר לי. הן אמרו לי שלדעתן אני יכול לספר לאמא מתי שאני רוצה כי היא תקבל את זה בסדר, אבל לגבי אבא הן חושבות שהוא לא יקבל את זה כ''כ טוב
    אז הן חושבות שעדיף לחכות עם זה. אבל אני חושב שאם הוא לא יקבל את זה כ''כ טוב זה לא משנה מתי אני אספר לו. למשוך את זה לא ישנה את זה.
    בכל זאת אני עדין לא יודע מה לעשות. חוץ מזה עכשיו ההורים שלי מתחילים תהליך של גירושים... ואני צריך להחליט אצל מי לגור וממש קשה לי להחליט כי אני לא יודע איך כל אחד מהם יקבל אותי.
    תודה לכל מי שינסה לעזור

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

איל זק
    31/01/2011

שלום אסף
    אתה נמצא בעיצומו של תהליך "היציאה מהארון". תהליך שמטרתו לבסס קבלה ותמיכה משפחתית וחברתית ובכך לאפשר לך להמשיך ולגבש את זהותך המינית. כפי שאתה מתאר זהו תהליך שאינו קל הדורש מאיתנו להיחשף בפני האנשים החשובים לנו ביותר ולקחת את הסיכון שמא ידחו אותנו. עבור מתבגרים רבים התהליך מאיים מאוד ודורש אומץ רב.
    אני שמח שכבר עברת חלק מהדרך וסיפרת לשתי אחיותיך שמקבלות ותומכות בך. זה שלב חשוב מאוד, ואני בטוח שאתה מרגיש הרבה יותר טוב ומחוזק בזכות צעד זה. כעת בצדק אתה שואל מה השלב הבא.
    תמיכה וקבלה מההורים היא גורם חיוני וחשוב מאוד עבור מתבגרים הומואים רבים. אולם לשאלה האם לספר להורים (ולמי מהם קודם) יש היבטים רבים. חשוב כי תשקול את היתרונות והחסרונות של חשיפה כזו בפני כל אחד מהם, וכמובן את העיתוי הנכון לכך. שאלות שיכולות לעזור לך הן: מדוע חשוב לך לספר להם כעת? מהו הקושי שלך בלספר לכל אחד מהם (למשל לספר לאימך)? מי מההורים יתמודד טוב יותר לדעתך עם חשיפתך? מהן ההשלכות העלולות להיות במידה ויתקשה לקבל את החשיפה שלך? כיצד הדבר ישפיע עליך?
    לגבי אביך, יתכן והשאלות שלו באשר למצב הרוח הדיכאוני שלך (אגב, מה הסיבה לכך?) נובעות מהחשש שלו כי הגירושין ישפיעו עליך. נראה לי כי אם אינך בטוח ביכולתו להתמודד עם חשיפתך כעת אז אולי כדאי באמת לספר קודם לאימך ובהמשך להתייעץ איתה מתי ואיך לספר לאביך.
    וטיפ אחרון לי אליך, ידוע שלהורים קל יותר לקבל את היציאה מהארון של הבן כאשר הדברים נאמרים ברוגע ומתוך מקום חיובי ואופטימי.
    אשמח לשמוע את דעתך ותגובתך על הדברים וכמובן שאלות נוספות אם יש לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אסף
    31/01/2011

קודם כל, תודה רבה על התגובה שלך.
    אנסה להסביר לך את המצב - אני מתלבט האם לצאת מהארון כעת כי ההורים שלי בתהליך גירושין ואני צריך להחליט עם מי ללכת, ואני לא יודע איך כל אחד מה יגיב ליציאה שלי מהארון. בנוסף אני לא רוצה להקשות עליהם שגם ככה תהליך הגירושין קשה. אני בדילמה, מה לעשות? במתי להתחשב יותר? בעצמי או בהם? באמת שקשה לי להחליט.
    באמת שאני לא יודע מה חוסם אותי מלספר לאימי...אולי בגלל שאני יודע שלספר לה יגרום לי לצאת בפני עוד הרבה אנשים כי היא נוטה לשתף מלא אנשים במה שעובר עליה ואני לא יודע אם אני מעוניין בכך עכשיו, חוץ מזה אני לא בטוח שהיא לא תשתף את אבי.
    בנוסף יש עוד משהו שמקשה עליי לספר להם. אני נולדתי אחרי 15 שנה שהם ניסו להכנס להריון ובמשך הזמן הזה אמצו שתי ילדות ואני הבן היחיד ''האמיתי'' וזה קשה.
    באמת שאני לא יודע איך היציאה תשפיע עליי - אני משער שאמא שלי תקבל אותי בלי בעיה אבל לאבא שלי יהיה קשה (אני יודע שהוא חושד אבל בין לחשוד ולדעת בוודאות יש מרחק גדול). אני גם רוצה לספר לאמא שלי כחלק משיחה נראה לי ולא לקחת אותה ''במיוחד'' לזה ולפתוח כי זה קשה לי, אבל אין לנו שיחות כ''כ ככה שזה לא יוצא.
    גם סבתא שלי שאני מאוד קרוב אליה חושדת ושאלה אותי מס' פעמים והיא גם הומופובית ככה שקשה לי לספר לה.
    בקיצור, יש הרבה גורמים שמפריעים לי מלצאת מהארון. אבל השאלה מה לעשות בשלב הזה כי אני צריך להחליט עם מי ללכת ואבא שלי כל הזמן אומר לי שהוא רוצה שאני אלך איתו אבל אני אפילו לא יודע איך הוא יגיב.
    יש לך רעיון/הצעה מה לעשות במצב הזה?
    תודה מראש =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איל זק
    01/02/2011

אסף יקר
    אתה מעלה חששות רבים בנוגע לשאלה האם לצאת כעת מהארון בפני הוריך, ויחד עם זאת אתה חש צורך ודחיפות לעשות זאת. אני מבין שהדחיפות בדבריך נובעת בעיקר מהגירושין המתקרבים של הוריך. נשמע לי קצת קשה שבחור בגילך צריך לבחור עם מי מההורים ללכת. הרי אתה אוהב את שניהם. כיצד אתה מרגיש עם זה? האם בחירה מעין זו אינה הפיכה? האם אינך יכול לשנותה בהמשך אם תרצה? והאם אין דרך בה תוכל לגור אצל שניהם?
    שנית, וזה אולי החלק החשוב ביותר, עליך לעשות קודם כל מה שטוב לך! הוריך הם אנשים בוגרים ואחראים והם יצליחו להתמודד עם כל מצב. עליך להחליט מה עדיף לך ומתי, ע"י שקילת היתרונות והחסרונות של כל דבר וצעד.
    החלק הקשה ביותר ביציאה מהארון הוא לספר להורים. הם שתי הדמויות הכי חשובות ובעלות משמעות בחיינו. מרגע שעברת את המשוכה הזו (שלרוב נראית יותר קשה ממה שהיא באמת) אני מאמין שתרגיש חזק יותר ויהיה לך פחות חשוב מי עוד יודע על כך. יחד עם זאת, זכותך לבקש מאימך לא לשוחח כרגע בנושא עם אחרים ובמיוחד לא עם סבתך (אם זה מפריע לך).
    אני מבין שאתה חש שאינך רוצה לאכזב אותם מאחר ואתה הילד "האמיתי" היחיד במשפחה. אין שום סיבה שתרגיש כך, אסף. בלי קשר לנטייתך המינית אתה תמיד תהייה הבן האוהב שלהם ואני בטוח ששני הוריך רוצים שתחייה את חייך בצורה הכי אמיתית ומאושרת שניתן, וזה בדיוק מה שאתה מנסה כעת לעשות.
    לאור דבריך, הייתי מציע לך להתחיל מהמקום הקל יותר (כנראה משיחה עם אמא) לבסס את התמיכה והקבלה שלה ולהמשיך הלאה אם תרגיש צורך בכך.
    מה דעתך, אסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אסף
    01/02/2011

זה באמת קשה להחליט עם מי ללכת. במיוחד שהאחיות שלי הולכות עם אבא שלי ואם אני הולך עם אמא אני לא אגור איתן...אבל זה כבר עניין אחר.
    יכול להיות שהבחירה הפיכה אבל זה יהיה קשה להחליט אח''כ לעבור לגור עם ההורה השני כי אחרי הגירושין ההורים ישכירו כל אחד דירה לפי מי שיהיה איתו ואיך אני אצטרף אח''כ, שוב יצטרכו לעבור דירה? לא נראה לי הגיוני. בגלל זה אני צריך לשקול את ההחלטה שלי טוב טוב.
    אני חושב שאתה צודק. אני צריך להתחיל בשיחה עם אמא...באמת שאני לא יודע למה זה כ''כ קשה לי - אני יודע שהיא תקבל את זה בסדר ושהיא פתוחה וליברלית אני לא מבין מה חוסם אותי.
    לגבי אחרים שידעו גם אני חושב שאחרי שאני אספר להורים לא יהיה אכפת לי לגבי אחרים שידעו.
    כנראה שעכשיו אני פשוט אציב לי מטרה לספר לאמא ואני אחשוב איך עושים את זה.
    האמת שלפני שסיפרתי לאחיות שלי כתבתי להורים מכתב, אבל אני לא יודע אם כדאי להשתמש בו או לספר להורים פנים מול פנים...
    בעיקרון אני כבר יודע מה צריך לעשות - עכשיו צריך לחשוב על הדרך.
    תודה רבה על התשובות :) אתה ממש מקסים =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איל זק
    01/02/2011

היי אסף
    נראה לי ששיחה בארבע עיניים עדיפה על מכתב. נסה למצוא זמן שיתאים לשניכם ומקום שבו תוכלו לשוחח בשקט. ספר לה כמה זה חשוב לך לשתף אותה בחייך ותגיד את מה שעל ליבך. לא צריך יותר מדי הכנות. ככל שזה יאמר בצורה פשוטה וקלילה יותר, כך זה בדר"כ גם מתקבל. החשש שלך הוא טבעי אבל נראה לי ממה שתיארת שהוא די מיותר.
    אני שמח שעזרתי, אתה מוזמן כמובן להמשיך לעדכן אותנו ולשאול שוב אם ומתי שתרצה.
    בהצלחה (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש חבר
    יצחק בן ארוש
    26/01/2011

אני חדש בעניין , מרגיש שאני רוצה להכיר גבר שיקשיב לי , יעזור לי ויתמוך בי ...

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש חבר

הוספת תגובה

• מחפש חבר - תגובה

איל זק
    26/01/2011

יצחק יקר
    הפורום הנוכחי משמש לייעוץ, עזרה והכוונה טיפולית ואינו משמש כפורום להיכרויות. אתה מוזמן לחפש באינטרנט תחת "היכרויות להומואים" ולהגיע לאתרים רבים העוסקים בנושא ויכולים להתאים למבוקשך. ומומלץ להימנע מהשארת נתונים אישיים, כשם מלא ומספר טלפון.
    אם ברצונך להתייעץ עימנו או להסתייע בעזרתנו, אתה כמובן מוזמן לעשות כן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לפנות גם לאתר רומנטיק

צח
    02/02/2011

ולהכיר שם המון בחורים עם מספרי טלפון. אתה יכול לכתוב גם מודעה משלך,ממולץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    ירדן
    26/01/2011

שלום,
    אני בת 20 וקצת ועדיין בתולה. בזמן האחרון יוצא לי לצאת די הרבה עם גברים ולהגיע איתם לקצת מעבר לנשיקה. אני תמיד זאת שעוצרת אותם מלהגיע עד הסוף. אני מאוד נרתעת מזה. כל פעם אחרי שאני מגיעה עם מישהו למצב אינטימי אני נתקפת חרדות שמתגברות בבוקר שלמחרת. החרדות גורמות לי לא לרצות לצאת יותר עם גברים, למרות שבאופן היפותטי אני עדיין נמשכת לגברים. ניסיתי להבין ממה החרדות האלו נובעות. יכול להיות שאני לסבית? אני נמשכת לנשים בצורה די שטחית. קצת קשה לי לדמיין את עצמי בסקס מלא עם בחורה ועם זאת אני יכולה לראות את עצמי מתנשקת עם בחורה יפה ואף להנות מזה. מזה אומר? זה הגיוני שבגיל כזה אני עדיין לא יודעת אם אני לסבית או לא? ומהן החרדות האלה שלא נותנות לי להנות ממצב אינטימי עם גבר? אולי אני דו מינית?
    אשמח לעזרה מכם...

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מה רע

חסוי
    26/01/2011

מה רע בלהיות בתולה בגיל 20
    אחרי החתונה תעשי את זה עם מי שאת אוהבת
    לא סתם כי את בתולה בת 20

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

ירדן
    26/01/2011

כן אבל זאת לא הבעיה שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

טל קרויטורו
    26/01/2011

שלום ירדן,
    כתבת שאת נתקפת חרדות - מה תוכן החרדות?
    לפעמים כשלא יודעים למי נמשכים צריך לטפל בחרדות (אם טיפול עצמי לא עוזר אז לפנות לטיפול אצל איש/ת מקצוע כדי לעצור אותן), כשהן יורדות - נוצרים התנאים לזהות לבד למי נמשכים.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ירדן
    27/01/2011

שלום טל ותודה על העזרה,
    ניסיתי להבין ממה נובעות החרדות האלו ואני ממש לא יודעת. אין להן שום סיבה מוצדקת.
    תמיד יום אחרי שאני יוצאת עם מישהו מתחילות חרדות שמגיעות אפילו למצב של קצת דיכאון. אני חושבת שהם מגיעות עם המחשבה שאני אצטרך להיפגש איתו שוב. וזה קורה עם כולם. יש לך רעיון מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

טל קרויטורו
    27/01/2011

שלום ירדן,
    האם את יוצאת עם מישהו שמוצא חן בעיניך מלכתחילה, או מתוך תחושת חובה?
    אם מתוך תחושת חובה אולי זה לא חרדות אלא חוסר חשק?
    אם מדובר בגברים שמוצאים חן בעיניך מלכתחילה אבל איך שיש קירבה יש רתיעה - כדאי לפנות לטיפול רלוונטי כדי לראות מה נמצא בבסיס החרדה ואיך ניתן להפחית זאת. יש לי שפע רעיונות מה זה יכול להיות, אבל חבל 'להפציץ' באופציות ולבלבל, הרי השאלה הרלוונטית היא לא 'מה זה יכול להיות' - בקרב בני אדם האפשרויות רבות כל כך... אלא מה זה ספציפית אצלך. אפשר בהחלט לברר זאת תוך זמן קצר בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הומו ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע
    עזרה
    24/01/2011

שלום ...
    יש לי משהו שממש מדכא אותי ולא עוזב אותי
    אני בן 16 ואני מפחד שאני הומו

כי ראיתי פורנו של גברים ועמד לי ואפילו גמרתי מזה
    ועשיתי לעצמי כמה דברים מגעילים

אף פעם לא הייתי עם גבר
    אף פעם לא חשבתי על גברים

אני לא רואה את עצמי עם גבר זה ממש דוחה אותי
    כי אני רוצה אישה וילדים ואני לא יוצא להסתכל על גברים איזה יפה ודברים כאלה

אני רק מסתכל על נשים איזה יפה איזה כוסית וכאלה אתם מבינים

בחיים לראות גבר לא עשה לי משהו
    פשוט שאני חרמן פעם ב איזה חודשיים שלוש יוצא לי לראות פורנו של גברים לא תמיד
    לפעמים אני נוגע בתחת וכאלה זה מחרפן אותי אני לא מרגיש הומו לא מרגיש כלום לגברים מה יש לי

בא לי למות אני לא רוצה להיות הומו אני לא כזה

מה לעשות ?!

הוספת תגובה

• אני הומו ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע - תגובה

איל זק
    24/01/2011

שלום רב
    קודם כל כדאי שתירגע. אתה נשמע מאוד לחוץ ואני לא בטוח שיש לכך באמת סיבה.
    ראשית, עוררות מינית כתוצאה מצפייה בסרטי פורנו אינה דבר יוצא דופן גם אם צפית בגברים במקום בנשים. בגילך ניתן בקלות לקבל עירור מיני רק מעצם הצפייה במעשה. חשוב שתדע כי בני אדם רבים ונורמלים לחלוטין חשים משיכה קלה גם לבני מינם במצבים מסוימים. זה טבעי ולא צריך להיבהל מזה.
    שנית, תיארת בדבריך כי אינך מרגיש שאתה נמשך בחיי היומיום שלך לגברים, אולם מה לגבי נשים? האם אתה חש תשוקה ומשיכה מינית לנשים? האם היו לך התנסויות מספקות עם נשים? אלה הן שאלות שחשוב שתענה עליהן בצורה כנה. בהתאם לכך נוכל להבין טוב יותר את נטייתך המינית.
    ודבר שלישי, אתה מעלה חשש גדול מאוד שמא אתה הומו. האם יש לחשש הזה סיבות נוספות מעבר למה שתיארת? נראה לי שבין אם אתה סטרייט (לא-הומו) או כן הומו, חשוב מאוד שתבין שהומואים, כמו כל אדם אחר, יכולים לחיות בזוגיות, לגדל ילדים והעיקר להיות מאושרים בחייהם.
    כתוב לי מה דעתך על השאלות ששאלתי ונמשיך בשיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכרויות
    טאש
    14/01/2011

אני בת 19 ומחפשת מקומות באיזור ראשל"צ-ת"א-חולון בהם אוכל להכיר אנשים שהם בי ולסביות, לקבל תמיכה ומסגרת מגבשת של הקהילה, ומקומות בהם אוכל לצאת לדייטים ופגישות עיוורות עם אנשים כאלה.

תודה ולילה טוב =)

לקביעת תור
    סגירה
    היכרויות

הוספת תגובה

• היכרויות - תגובה

טל קרויטורו
    16/01/2011

שלום לך, יש מספר אתרי הכרויות לנשים (SHEDATE, גברת), אפשר להכיר דרך הפורומים של ארגון הנוער הגאה (הארגון מיועד עד גיל 23). תמיכה תוכלי לקבל במרכז הגאה או בקבוצות של ארגון הנוער הגאה. האם ניסית או שקלת אפשרויות אלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה בבקשה
    ב.ג.14
    13/01/2011

שלום אני בן14 ואני לא יודע עם אני הומו או סטריט אבל דבר אחד אני כן יודע אני אוהב להתלבש כמו בת ולהתאפר בקיצור להיות בת ההורים שלי לא יודעים ואני עדיין לא רוצה שהם ידעו הבעיה שלי היא אני רוצה לקנות לעצמי איפור ובגדים ואני צריך מקום שבו אני לא ירגיש בושה שאני קונה אותם לעצמי

לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• צריך עזרה בבקשה - תגובה

טל קרויטורו
    14/01/2011

שלום,
    האם יש ברשותך מספיק כסף כדי לקנות לעצמך בגילך בגדים ואיפור באופן עצמאי?
    אם כן כדאי להתייעץ היכן עושים זאת אחרים/ות, למשל בפורומי הנוער של ארגון הנוער הגאה. כמו כן תמיד שמורה לך הזכות להגיד שזה נקנה כמתנה עבור חברה.
    כדאי לדעת - המגדר לא אומר דבר על הנטייה המינית, כך שהרצון להתלבש ולהתאפר לא אומר דבר על אל מי נמשכים, וההפך - מי שנמשכים אליו לא אומר דבר על המגדר שלנו.
    בנוסף אם זה מעניין אותך יש קבוצת תמיכה לנוער טרנסג'נדרי ומתלבט במרכז הגאה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרמת מים
    אני
    11/01/2011

שאלתך הועברה לפורום הרפואי המתאים

לקביעת תור
    סגירה
    הזרמת מים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

איל זק
    11/01/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פרוקטולוגיה_טחורים_פיסורה_פיסטולה_' id=link]פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה [/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שם את השאלה

אני
    13/01/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שם את השאלה - תגובה

איל זק
    13/01/2011

שלום רב
    שאלתך קשורה לנושא רפואי, לכן תקבלי תשובה טובה יותר אם תעלי שוב את שאלתך שם
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה בזה
    רונית
    11/01/2011

שלום אני בן 25
    אני יודע שאני הומו לגמרי מילדות.
    אני לא רואה בזה דבר טוב. טבעי זה לא אומר שזה בסדר.
    אני לא חש אשמה בזה שאני הומו.
    אני לא רוצה באפשרות לחיות חיים הומוסקסואלים זה לא פיתרון עבורי.
    אני לא יוצר קשר זוגי ובטח שלא קשר מיני כבר שנים.
    השאלה שלי האם יש דרך שאוכל פשוט לקבל פטור מצורך רגשי ומיני מקיום יחיסים אלה, וביתר הזמן אעבוד ואלמד ואתרום לעולם כמו כולם, כלומר בלי לפגוע במוטיבציה שלי.
    ?

לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה בזה

הוספת תגובה

• לא רוצה בזה - תגובה

איל זק
    11/01/2011

אוהד שלום
    שאלתך משולה בעיניי לשאלה האם ניתן לחיות חיים ללא כל ריגוש? ללא אהבה, תשוקה, אכזבה... האם באמת אלה החיים שתרצה לעצמך? אינני חושב כך. לכל אדם באשר הוא מגיעה הזכות לחוות את חייו ולחתור לסיפוק רגשי ואושר. אינני מכיר שום שיטה לקבלת "פטור" מצורך מיני ורגשי ובוודאי שאינני מאחל זאת לאף אחד.
    אני מבין מדבריך כי אתה מתקשה לקבל את זהותך המינית והדבר משפיע עליך מאוד. זהו קושי לגיטימי ומובן שמאפיין את גילך ואת החשש מהתמודדות עם תהליך היציאה מהארון. יחד עם זאת חשוב לי להדגיש בפניך כי גם כעת אתה בדיוק כמו כולם ונטייה חד מינית לא עושה אותך אדם פחות טוב.
    כמענה לשאלתך אני יכול להציע לך שני דברים. בראש ובראשונה למצוא לך מטפל גיי פרנדלי שיעזור לך להתמודד עם נטייתך ולקבל את עצמך. בכך תסלול את דרכך לחיים אותנטיים ומספקים.
    מעבר לכך, באם תחליט שעדיין אינך מעוניין בחיי זוגיות חד מינית, קיימות כיום מסגרות אלטרנטיביות (כגון "הורות אחרת") בהן תוכל למצוא לך בת-זוג ולהקים משפחה מתוך הבנה מלאה עימה (זהו מענה לצורך הקונפורמי של "להיות כמו כולם" אולם לא מהווה פתרון למשיכה ולרגשות חד מיניים).
    אני מקווה שעזרתי במקצת. אשמח אם תכתוב לי מה דעתך על הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית
    14/01/2011

תראה תביט,
    אני מבין שבטיפול אחרי שמכירים אדם אפשר לשנות לו רגשות ותחושות לגבי דברים בחיים וכך גם מחשבות,תפיסות והחלטות.
    אני שואל:
    האם אתה מכיר (בלי לומר שם) מטפל גיי פרנדלי דתי ואקזיסטנציאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

איל זק
    15/01/2011

אוהד יקר
    מטרת הטיפול אינה לשנות את האדם או את רגשותיו, מחשבותיו והחלטותיו. מטרת הטיפול היא לחזקו בהתמודדויות היומיומיות שלו תוך בחינה פנימית של הקשיים העומדים מולו והכוחות העומדים לצידו. טיפול נכון יכול (ברוב המקרים) לאפשר לאדם לצמוח ולהתחזק ובסופו של דבר לשפר את איכות חייו ורווחתו האישית. ובהחלט גם במקרה שלך.
    בתגובתך לדבריי הוספת נתון שבעיניי רלוונטי מאוד למצבך: הדת. אני מבין כעת כי אתה בעל רקע דתי והדבר בהחלט מסביר את הלחצים והחששות שאיתם אתה נאלץ להתמודד ביחס לתחושותיך החד מיניות. זה אכן בהחלט לא קל.
    מסיבה זו המלצתי אליך היא להשתלב בקבוצות תמיכה ומפגשים חברתיים של הומואים דתיים. קבוצות כאלה לבני גילך קיימות במסגרת ארגונים כגון "הוד" ו"חברותא" אותם תוכל לאתר בגוגל. אני אישית מלווה באופן מקצועי את ארגון הוד ומכיר את הפעילות החברתית החשובה שהם מציעים ואתה יותר ממוזמן להתקשר ולשוחח עם הרב רון יוסף שעומד בראש הארגון.
    לגבי טיפול פרטני - גם זאת תוכל לברר במסגרת ארגונים אלו. יחד עם זאת חשוב להדגיש כי אין כל חשיבות או רלוונטיות להיותו של המטפל "אקזיסטנציאליסט" וגם אין הוא חייב להיות דתי או גיי. מה שחשוב זה שהוא יהיה גיי פרנדלי ובעל רגישות והכרות עם העולם הדתי - חרדי.
    אתה מוזמן גם לפנות אליי ישירות דרך המייל / טלפון, וכמובן להביע דעתך כאן או לשאול שוב אם תחפוץ.
    מקווה שעזרתי, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות...
    דנה
    10/01/2011

שלום טל,
    אני בחורה בת 20.5. כל חיי הייתי סטרייטית, התאהבתי בגברים, היו לי מערכות יחסים עם גברים וכו'. אף פעם לא חשבתי על נשים כאופציה ואף פעם לא התאהבתי או נמשכתי לאישה.
    היום אני מוצאת את עצמי מאוהבת בחברה טובה שלי (אני מכירה אותה 10 חודשים בערך).
    היו מקרים שהרגשתי שיש ביננו קצת מתח פיזי ומילולי אך כל אלה בעיניי עדיין בגדר רמזים לא ברורים. אין לי מושג אם אכן כל הדברים הפיזיים והמילוליים שקרו ביננו הם באמת סימן שגם לה יש רגשות כלפיי. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
    אני מרגישה כביכול שהחברות שלנו היא "שונה" אבל לא בטוחה בכלום.
    אציין שבאופן כללי היא טיפוס "קר" ולא מרבה לגעת באנשים ובכל זאת היו כמה פעמים שהיא הגניבה לי חיבוק בלי שום קשר לכלום או נגעה בידי וחיפשה לכך "תירוץ".
    גם רמזים מילוליים היו פה ושם.
    אני יודעת שזה מקרה די שכיח מה שתיארתי אבל בכל זאת אני מרגישה שזה גדול עליי כל הסיטואציה הזו. קשה לי עם זה נורא. מה את מציעה לעשות? אין לי אפילו אומץ לדבר איתה על כך מחשש שאולי היא תתרחק ממני.

תודה ולילה טוב :)

לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות...

הוספת תגובה

• אובדת עצות... - תגובה

טל קרויטורו
    11/01/2011

דנה שלום,
    כדאי להתחיל עם להגדיר ולגדר מה הבעיה מבחינתך והיכן טמון לדעתך הקושי.
    כתבת שקשה לך עם זה נורא - תוכלי לפרט עם מה קשה לך ומאיזו בחינה?
    כתבת שאת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות - תוכלי לפרט בין מה למה את מתלבטת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! תגובה לשאלותייך...

דנה
    13/01/2011

אוקיי,
    אני מתכוונת שקשה לי להישאר על תקן חברה טובה שלה כי יש לי אליה רגשות. בנוסף, קשה לי עם זה שיש מדי פעם כל מיני רמזים ומתח באוויר שלא מוביל לשום מקום אלא רק מבלבל אותי וגורם לי לחשוב.
    אפשר לומר שאני מתלבטת בין לדבר איתה על זה ולסכן את החברות שלנו לבין להדחיק את הרגשות, להתעלם מהם ולהישאר חברה טובה שלה...
    מאידך, למרות כל הרגשות החזקים שלי אני לא רואה את עצמי בקשר זוגי איתה בפרט או עם בחורה בכלל. אני תמיד הייתי סטרייטית- כך שהמחשבה על זה די מרתיעה אותי.

אדגיש שוב כי אני מפחדת שאם אזום איתה שיחה על הנושא היא עלולה להתרחק ממני לגמרי ולנתק איתי את הקשר לחלוטין.

אני חושבת שהדרך הכי טובה "ליידע" אותה על הרגשות שלי היא לרמוז בצורה עדינה אך חד משמעית (רמזים בד"כ מתפרשים לכמה כיוונים ואני מחפשת רמז חד משמעי).
    אם יש לך הצעה לרמזים מהסוג הזה או הצעה אחרת בשבילי זה מאוד מאוד יעזור לי!!

תודה רבה טל :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! תגובה לשאלותייך... - תגובה

טל קרויטורו
    14/01/2011

הי דנה,
    שימי לב שבנשימה אחת אמרת שיש מצידה כל הזמן רמזים שלא מובילים לשום מקום אלא רק מבלבלים אותך, ובו זמנית לדעתך הדרך הטובה ביותר היא רמזים מצידך...
    אם חד משמעיות אז נראה לי שעדיף לא ברמז אלא בשיחה במסגרת הקשר.
    עם זאת, כדאי להקדים את מה היית רוצה ומוכנה שיהיה לרמז/שיחה, כי אם את לא רואה את עצמך בקשר זוגי איתה, אז מה מטרת הרמז/שיחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הרמז...

דנה
    15/01/2011

היי טל תודה שוב.
    נכון. אני באמת לא רואה את עצמי בקשר זוגי איתה ולפי דעתי זה גם משהו שגם היא לא רואה.
    מטרת הרמז/שיחה היא פשוט לתת לה להבין מה הרגשות שלי כלפיה כי אני חושבת שקשה לשמור כאלה דברים בבטן (למרות שאין לה מה לעשות עם המידע הזה). אני פשוט רוצה שדברים יהיו ברורים אפילו אם לא ניתן להתקדם בעזרתם. מחשבות על "האם היא מרגישה אליי משהו" או "האם יש ביננו חברות או יותר מכך" אוכלות אותי. אני רוצה לדעת מה היא מרגישה אליי בודאות.
    יש לך רעיון איך ליזום שיחה בנושא מבלי להלחיץ אותה או להרחיק אותה? (כי אני לא רוצה שהחברות שלנו תהרס)
    וחוץ מזה מה דעתך, האם בכלל צריך לפתוח את הנושא הזה או שעדיף להישאר חברות "רגילות" למרות כל המתח שנוצר לפעמים?

לילה טוב :) ותודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הרמז... - תגובה

טל קרויטורו
    16/01/2011

הי דנה,
    אם את לא רואה את עצמך בקשר זוגי איתה, מה מטרת גילוי הלב של רגשותייך כלפיה מבחינתך? או בירור רגשותיה כלפייך?
    אני מכירה כמובן מצבים בהם חברים/ות מתוודים על רגשותיהם בנסיון להפוך את הקשר לזוגי, או מצבים בהם חברים/ות מבררים את רגשות הצד השני בנסיון לשים גבול ולהבהיר שהחיזור איננו הולם או רלוונטי. מה המסר שתרצי להעביר לה? מה התרחיש הצפוי מבחינתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיש...

דנה
    17/01/2011

היי טל תודה :)
    בעיקרון אני לא רואה שום תרחיש אחרי גילוי הלב, אני סתם רוצה להעלים את סימני השאלה.אין לי מטרה בזה.
    את חושבת שאם אין לי מטרה בגילוי הלב הזה, אין צורך לפתוח את הנושא הזה? להמשיך את החברות הטובה שביננו למרות כל המתח שנוצר לפעמים? האם המתח הזה יעבור מתישהו לפי דעתך/נסיונך?

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיש... - תגובה

טל קרויטורו
    17/01/2011

שלום דנה, איזה סימני שאלה את רוצה להעלים ומאיזו סיבה?
    ספציפית אני חושבת ששווה לך לשקול לפתוח קודם את הנושא הזה מולך לפני שאת פותחת את הנושא הזה מולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה איתך ...

דנה
    18/01/2011

היי שוב,
    סימני השאלה שאני רוצה להעלים הם בעיקר האם יש לה רגשות אליי..אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל הייתי רוצה לדעת האם כל "הרמזים" שהיא זורקת לי לפעמים הם באמת רמזים. אני רוצה פשוט לדעת האם יש לה רגשות אליי או שהכל בראש שלי...
    מה דעתך? כדאי לפתוח דיון כזה רק מתוך סקרנות (ולא במטרה להיות איתה בקשר זוגי) ?

תודה וסליחה על כל השאלות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת3
    ליטל
    07/01/2011

אני מודה טל שהצלחת לבלבל אותי אבל ראשית כל תודה על היעוץ וההקשבה ממש רע לי ויש לי דקירות את לא מבינה עד כמה קשה לי עכשיו
    מממ הבנתי את הקטע שאמא סהכ רוצה לטובתי אבל היא לא צריכה להתערב נימאס לי כבר להעיר לה היא יותר מתסכלת אותי בלי לשים לב
    איך אני מתחילה עם בנות כשאין לי בטחון ואני לא אוהבת את עצמי מה עם לא יאהבו אותי שיצחקו ומה עם יבגדו בי אני חדשה בזה אומרים שאני תמימה שזה הדבר הכי שנאוי עליי אני מנסה לנפץ תסטטוס אבל זה כאילו נישאר וישאר כל החיים אני מצטערת שנדבקתי בך ויש כל הזמן שיחה שהיא שבורה אבל אני מיואשת במורה הכי קיצונית שיש

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת3

הוספת תגובה

• מיואשת3 - תגובה

טל קרויטורו
    07/01/2011

הי ליטל, כשקשה ורע וזה לא עובר לבד - כדאי לפנות לעזרה של חברים/ות, וכשזה גם זה לא מספיק - כדאי לשקול בחיוב לפנות לטיפול.
    במצב של חוסר ביטחון וחוסר אהבה עצמית כדאי מאד לעבור תהליך (למשל במסגרת קבוצת תמיכה, למשל במסגרת טיפול). זה בדרך כלל לא דבר שחולף מקריאת מס' משפטים - יהיו נכונים ככל שיהיו.
    כעזרה ראשונה נפשית את יכולה התקשר לער"ן 24 שעות - 1201 מכל טלפון,
    מעבר לכך אני ממליצה לך מאד להצטרף לאחת הקבוצות של ארגון הנוער הגאה ולשקול בחיוב לפנות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה