מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפגוש בחורה דו מיני במצב דומה לשלידו בארון07/07/2011
היי, אני בן 32, דו בארון (בהכחשה או לא, זו כבר שאלה אחרת...)
המצב האידאלי מבחינתי הוא להכיר בחורה הנמצאת במצב דומה לשלי, ז"א גם דו מינית, המעוניינת להקים משפחה ביום מן הימים עם גבר (מכל הסיבות ה"רגילות") ועם זאת שלכל אחד/ת תהיה האפשרות למלא את הצרכים המיניים שלו.
למישהו יש מושג איפה אפשר לחפש ובתקווה גם למצוא בחורות כאלו?
משהו אחד שיכול לקרב אותי למטרה נעלה זו?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפגוש בחורה דו מיני במצב דומה לשלי - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011שלום לך,
יש אתרים של שותפות להורות, כמו גובייבי או בייבילי, וארגון שמנסה 'לשדך' בין המעונינים בהורות משותפת כמו הורות אחרת.
אני לא מכירה מקום שמקשר סביב ההשארות בארון.
שים לב שגם אם תתחילו במקום דומה (ארון) אתם עשוים לסיים במקום שונה (רצון בתיזמון שונה של לצאת מהארון).
אם אתה אכן ביסקסואל - אתה יכול למצוא גבר או אישה לקשר ואין צורך שאם מדובר באישה שהיא תהיה ביסקסואלית דווקא. אם אתה הומוסקסואל (רמזת לזה בנוגע ל'הכחשה') אז לחיות ללא אהבה רומנטית ולהסתפק בסטוצים רחוק מלהיות מצב אידיאלי, כדאי לפנות לטיפול גיי פרינדלי כדי שתוכל באמת לבחור בין מגוון של אפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרט מדהיםאני06/07/2011
היי כתבתי אתמול,
ראיץי עכשיו סרט מדהים "מיוחדת במינה" נדמה לי קוראים לזה
זה שבנות ה70 או ה50 בנות ש"נחשדו" לסביות ובחורים "הומואים"
נשלחו לפנימייה שצריכה "לתקן "אותם....
סרט מדהים מדהים ,על זה שבסוף את/ה מי שאת/ה!
כתבתי פה אתמול בקשר לנטיות וזה רק יותר חיזק אותי....
גם מגיל צעיר אהבתי לראות לא זוכרת איך קראו לזה
אבל תוכנית על גייז ,על החיים של 5 הומאים,היה ...מחרמן מאוד...(:
ועכשיו כשאני חופשיה ממערכת יחסים המחשבה הזו שוב צצה לי בראש...
עזבו תשמעו קטע הזוי במצעד הגאווה היה הומו חבל הזמן כמה שהוא היה חתיך
חבר'ה למה סטרייטים לא מטפחים את עצמם ככה?
אשכרה הצעתי לו שלישייה ...לא רצה.. :(
אני מבינה שאני שנים מעוניינת גם בבחורות ושהן מדליקות אותי ,באיברים שונים
אפילו ניסיתי להתקשר לשתי לסביות שהכרתי, אבל לא יצא לנו להפגש...
אני נכון להיום כם בראש שאני אחיה עם גבר...
אבל כן רוצה לראות מה זה אישה ...
עדיף מישהי שסקרנית ומתלבטת ...לנסות לראות...
אשמח לתגובות ...(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרט מדהים - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011עניתי לך על הודעתך הקודמת - את מוזמנת לקרוא ולהתייחס :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיביות מחשבתית?יואב05/07/2011
שלום לשניכם,
אני בן 35, בזוגיות מקסימה מספר שנים...ויש לי תהיה, שאלה שרצה לי בראש מספר שנים:
הניסיון המיני שלי כולל בעיקר התנסויות אקטיביות (=אני החודר)..ובשנים האחרונות יש לי רצון או פנטזיה על מישהו גברי ממני שחודר אלי, ואני מפנטז על הסיטואציה.
היו לי בעבר מספר התנסויות פסיביות, עוד לפני הזוגיות הנוכחית, וגם מספר פעמים בזוגיות הנוכחית... ואיכשהו זה לא נעים, לא עושה לי את זה, בדרך כלל גם כואב אם כי אני גומר תוך שניות...כך שכנראה שבמישהו הפיזי או משהו כזה אני בכל זאת נהנה.
התהיה היא למעשה אם יכול להיות שהקבעון/פחד שלי הוא בראש ולמעשה אני כנראה פסיבי "בארון" ? :) או שמא פנטזיה היא פנטזיה (גבר גברי וסיטואציה שבה אני פסיבי) היא בגדר נחמד שיש פנטזיות? בקיצור...הגיגים כלליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיביות מחשבתית? - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011שלום לך,
גומר תוך שניות לא נובע בהכרח מהנאה, זה לפעמים יכול לנבוע מלחץ וחרדה, לכן מפרק הזמן לא ניתן להסיק הנאה, מתחושת הנאה כן אפשר...
יכול להיות שהחוויות הקודמות שהיו מכאיבות גורמות לך להתכווץ ומשחזרות את המעגל של חשש מפני הכאב -התכווצות כתוצאה מהחשש- כאב כתוצאה מההתכווצות.
מעבר לכך כתבת ש'איכשהו' זה לא נעים - חדירה זה לא 'מוצר אחיד', אפשר לנסות מגוון של 'איכשהו' ולראות אם מי מהם נעים לך.
ההמלצה שלי אליך היא כדלקמן -
א. לא לעשות שום דבר מיני שלא נעים לך או כואב לך - לעשות רק מה שכן נעים.
ב. אם אתה רוצה בכך תוכל לנסות מגוון של גירויים אנאלים (לשון, אצבע, צעצועי מין וכד') לראות אם מי מהם נעים לך.
ג. אם יש לך רצון אפשר לבדוק בטיפול רלוונטי האם מדובר אכן במעגל של חשש-התכווצות-כאב באמצעות עיבוד החוויות הלא נעימות הקודמות וכן בדיקה האם מדובר בנושאים רגשיים נוספים שרוכבים על הנושא.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יואב10/07/2011שלום טל,
ראשית תודה על התגובה.
אני חושש שהרעיון שלי פוספס/הדגש היה לא במקום שאליו התכוונתי.
חיי המין שלי מספקים, ואני לא מרגיש לחץ או צורך לרצות את בן זוגי על ידי כך שאהיה פסיבי ולכן תוהה לגבי כך.
אנסה לחדד: בפנטזיות שלי אני פסיבי, ו"משתגעגע" עם גברים עם איברים גדולים.. ונהנה מהקטע הפסיבי. אפילו אני שם לב שבדרך כלל אני שם לב ו"מתרגש" מגברים גבריים....כאלה שאני מדמיין איזה סיטואציה מינית כזאת או אחרת.
אני רוצה לציין שזה משהו יחסית חדש, ולפני מערכת היחסית הנוכחית, במספר הפעמים הבודדות שניסיתי לעשות משהו בכיוון...ברגע "האמת" איכשהו לא בא לי. כלומר זה מדליק מאוד בראש, אבל לא בפועל במיטה.
אין לי רתיעה מיחסים אנאליים כשאני הצד הנחדר, ויש לי התנסויות סה"כ טובות, כולל עם בן הזוג, לא זכור לי כאב מיוחד (מעבר לפעמים לכאב הספציפי הרלוונטי, ואז עוצרים...) בפעמים הבודדות שעשינו, פשוט לא ראיתי בזה עונג פיזי כזה גדול.
כנראה שזה מסוג המקרים שהפנטזיה עולה על המציאות. בסרטים הרי זה נראה פשוט וקל, והגברים הנחדרים מצליחים לקבל את האיברים המפלציים בקלות כזאת שזה מעורר קנאה... במציאות מה לעשות יש אנטומיה, והיא לא תמיד תואמת.. והפנטזיה היא כנראה מגיעה מתחום של שליטה/אובדן שליטה או משהו כזה...
או פשוט פנטזיה, שהיא פשוט פנטזיה. כרגע בכל מקרה במערכת יחסית כבר מספר שנים, ולכן העניין לא רלוונטי עם גברים אחרים, ולא דחוף לי לנסות ולהחדר שוב עם בן זוגי - כאמור היחסים מספקים בעיני, וטובים, וגם בעיניו לפי עדותו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
טל קרויטורו10/07/2011שלום יואב,
יש משפט שימושי מאד שהולך בערך כך "תן לי את הכח לשנות את מה שביכולתי לשנות, להשלים עם מה שאין ביכולתי לשנות ולדעת להבחין בין השניים". אז האם הפער בין מה שאתה מפנטז לבין מה שאתה עושה הוא משהו שאפשר לשנות או מצב נתון להשלים עימו - קטונתי מלדעת מכאן, אפשר לבדוק את זה כאמור כפי שפירטתי בהודעתי הקודמת.
נ.ב.
מהכרות עם מה שקורה בפורנוגרפיה ההומוסקסואלית ועם גברים שלקחו בזה בעבר חלק - המציאות של המשתתפים רחוקה מאד מלעורר קנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יואב10/07/2011שוב תודה על התגובה.
ברור לי שמה שנראה על המסך כהנאה אחת רצופה הוא שעות של זקפות מיוסרות, וישבנים כואבים... (שמעתי על צילומים שלקחו יום שלם, שבסופו של תהליך רואים על המסך 3 דקות של הנאה, גם כן הנאה...)
כנראה שהפנטזיה שלי על גבר גדול שיבוא ויסחוף אותי ויעשה בי מעשים... קשורה אולי יותר לשליטה, אולי לאיזה רצון לעשות כמוהם, ואולי סתם עוד פנטזיה (ואני יכול להעיד שיש הרבה, את רובן מימשתי, וחלקן לא פרקטיות).
תודה רבה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטיותאני04/07/2011
די מאז ומתמיד אני סקרנית לגביי בחורות
מגיל 17 אני הכרויות עם בחורים,ומאוד נמשכת אליהם
והיה לי חבר רציני במשך שנתיים וחצי כולל סקס
התנשקתי עם כמה בחרות ולא מעבר...
כעת אני לבד מאוד מבולבלת ,לא יודעת אם פנויה להכיר בחורים
כי די מפחדת כרגע מקשרים ...
האם כדי לנסות לראות מה זה יחסים עם בחורה,ואולי אני גם אמשך מעבר...
גוך של גבר מאוד מושך אותי,אבל גם בנשים יש דברים מהממים ...
עצות מאנשים במצב דומה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטיות - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011שלום לך, אם נמשכים גם לגברים וגם לנשים, אז לבחור פרטנר לפי אישה/גבר לא עוזר, כי זה לא פרמטר מסנן...
לכן במקום לחפש קשר עם 'גבר' או עם 'אישה', כדאי להסתובב בעולם ולמצוא קשרים עם א/נשים לפי קריטריונים אחרים - טובי לב? מושכים? מעניינים? ראש טוב?
כלומר לא להחליט מראש על מגדר, אלא לחפש התאמה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני 2208/07/2011הי נשמע טוב
בעיקר ההתלבטות או הסקרנות היא בקשר למשיכה לאישה כרגע..
אבל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמומה
אני05/08/2011איש יקר
בחיים לא שמעתי בן-אדם כ"כ פרימטיבי!
ואתה עוד נמשך לבני מינך,הייתי מוכנה לקרוא לך הומפוב
אם לא היית כותב זאת,
יקירי, הומואים ולסביות יכולים לחיות חיים מאושרים בהחלט!
אני אישית פחות רואה את עצמי חיה עם בת זוג
אבל גם בנות זוג יכולות לאמץ תרומת זרע... וכו' להבאת ילדים לעולם
והם משפחה לכל דבר! ואפילו מאושרת יש פעמים שיותר!
אני מכירה זוג כזה
ואותו הכנ"ל אפשרי בהחלט לגבי גברים!!!
ומה זו השטות הזו לגרום נחת להוריי באיזה אלף אתה חי!
הורים צריכים לקבל את ילידיהם בכל מצב ,אם הייתי לסבית ברורה
לא הייתה לי בעיה עם זה! ובטח ובטח לא להוריי
תחיה את חייך בלי לפחד מהחברה פשוט תאהב את בן הזוג שלך
אני מקווה שתצא מדפוס המחשבה הנורא אומלל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה מעלי הינה תגובה להודעה מחוקה
טל קרויטורו06/08/2011הפורום הינו מקום סיוע להומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסג'נדרים, מתלבטים ובני משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר 5 שנים שלא שכבתי עם בחורהפעם לא29/06/2011
לאחרונה אני מקבלת הפניה לקישור שעוסק בהפצת המודעות לסרטן צואר הרחם ושואלת את עצמי מספר שאלות
האם סקס לפני ככ הרבה הרבה זמן עם בחור יכול לגרום להדבקות בפפילומה?
האם גם מסקס לסבי אפשר להדבק בזה?
פשוט להפנות את זה לפורום גניקולוגיה הרגיש לי מוזר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר 5 שנים שלא שכבתי עם בחור - תגובה
טל קרויטורו29/06/2011הי, לא חייבים לפנות לפורום גניקולוגיה, אפשר ואף רצוי לפנות לפורום מחלות מין. למיטב ידיעתי ניתן להדבק בזה בין בני אדם, ללא קשר למגדרם, אך כדאי לפנות כאמור לפורום המתמחה במחלות מין בפורטל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאה מהארוןאביב29/06/2011
שלום רב,
אני בחור בן 27, ואני יודע מגיל יחסית צעיר שאני נמשך לגברים. אני מקבל את עצמי ולא מנסה להילחם בזה כלל, אך הבעיה האמיתית שלי היא החשש מנידוי, והתרחקות של האנשים הקרובים אליי, במיוחד בני משפחתי וחברים, בגלל שאני הומוסקסואל.
עניין היציאה מן הארון עולה כרגע כיוון שאני נמצא בטיפול פסיכולוגי, בעקבות חרדות ממחלת האיידס (למרות ששכבתי עם גבר אחד במהלך כל חיי כאשר הייתי בן 15), והמטפלת שלי חושבת שהחרדה הזו צצה לאור הדחקה רגשית של הרבה מאוד שנים...היא הסבירה לי שההדחקה נאגרה אצלי, והיא רוצה לפרוץ, אך כיוון שאיני נותן לה לפרוץ, ומספר לכולם על הנטיה המינית שלי, היא מופיעה לי כחרדה. הדבר נשמע לי הגיוני ביותר, האם זה כך?
החששות הכבדים שיש לי ממחלת האיידס, והמחשבה שאני חולה בה, למרות שנבדקתי מספר רב של פעמים והתשובה הייתה שלילית, והחששות שיש לי מהיציאה מהארון קשורות לכך שאני אשאר לבד בחיים, ואף אחד לא ירצה איתי קשר!
למרות גילי המופלג, אני מרגיש שאני לא בשל לספר על היותי הומוסקסואל לאף אחד, אך מצד שני אני סובל מאוד מהחרדה שיש לי, שסביר להניח שתפחת במידה ואני "אשחרר" את מה שיש לי על הלב.
האם אתם מכירים קבוצות תמיכה לאנשים בגילי, או מפגשים שיכולים לעזור לי להתמודד עם השאלה האם לצאת מן הארון או לא? אולי כאשר אני ארגיש שאני לא לבד, ושיש עוד אנשים כמוני שמתלבטים האם לספר או לא, יהיה לי יותר קל לספר את הסוד הגדול שלי!
תודה רבה
אלדד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה מהארון - תגובה
איל זק30/06/2011אלדד שלום רב
אני בהחלט חושב שהשתלבותך בקבוצה חברתית יכולה להועיל לך מאוד. בין אם מדובר בקבוצת תמיכה מאורגנת או בהיכרות עם אנשים נוספים ויצירת קשר עימם דרך מקומות בילוי או פורומים של חברי הקהילה. באשר לקבוצות תמיכה אתה יכול לפנות ל"ארגון הנוער הגאה" (איגי) יש להם קבוצה לגילאי 23-32 במרכז הגאה, בת"א, וכן "לאגודה לשמירת זכויות הפרט" ברחוב נחמני בת"א, אשר גם להם יש קבוצה לגילאי 20-30. תוכל למצוא את מספרי הטלפונים שלהם באינטרנט וכן פרטים נוספים על פורומים ופגישות לחברי קהילת הלהט"ב.
בהתייחס לשאר הדברים שרשמת בפנייתך, עולה בי הרושם כי אתה מציף עצמך בחרדות אשר חלקן אינן מציאותיות ואשר "תוקעות" אותך מלהתקדם ולהתפתח בחיים. מאז גיל 15 לא קיימת יחסי מין בגלל חששות וחרדות מאיידס (למרות שאתה בריא), ובנוסף אתה חושש לצאת מהארון פן ינדו אותך חברתית, אך מצד שני חושש גם להשאר לבד.
לא פירטת כמה זמן אתה נמצא כבר בטיפול ומה אתה מרגיש לגבי טיפול זה (הקשר עם המטפלת, התקדמות הטיפול וכו') אולם נראה לי מדבריך כי רצוי לכוון את הטיפול יותר למסלול של יצירת שינוי ופחות לתובנות לגבי מקור החרדות שלך. יתכן אף שיש מקום להסתייע באופן זמני בכדורים נוגדי חרדה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
אלדד30/06/2011היי,
החרדה התפתחה אצלי בשנתיים - שלוש האחרונות, ואין לה קשר ליחסי המין שקיימתי בגיל 15. אכן החשש העיקרי שלי הנו להישאר לבד ולהיות מנודה, ואלו התובנות שהגעתי אליהן בטיפול. אני בטיפול תקופה של מספר חודשים, פניתי למטפלת בעקבות החרדה, והרצון שלי להעלים אותה מחיי! אך בזמן השיחות עם המטפל שלי החלטתי לספר לו את "הסוד הגדול" שלי, ומשם התברר שככל הנראה החרדה היא הדרך של הגוף שלי לאותת לי שאני חסום רגשית הרבה מאוד שנים. בתחילת הטיפול החרדה הייתה הנושא העיקרי מכיוון שהמטפל לא ידע על נטייתי המינית, אך כשסיפרתי לו כל חלקי "הפאזל" הושלמו והתברר שככל הנראה החרדה נובעת משמירת הסוד מספר רב של שנים, ולכן התחלנו בתהליך הדרגתי של חשיפת הסוד, אני עדיין לא מוכן לספר לחברים ולמשפחתי, אך הוסבר לי, על ידי המטפל, שהדברים יעשו באיטיות ובהתאם למוכנותי. לגבי כדורים נגד חרדה, חשבתי על זה, אך החלטתי שאני מעדיף לא לקחת אותם, אני לא רוצה שיירשם בתיק הרפואי שלי שלקחתי כדורים (על אף שאיני חושב שיש בזה משום בושה). האם לדעתך טיפול שמטרתו להוציא אותי מהארון יעזור לי להיפרד מהחרדה הקשה שאני חש, ואשר הורסת לי את החיים? האם יש לך תובנות נוספות שיעזרו לי במאבק?
לגבי הקבוצות, אני מאוד רוצה ללכת, אך יש לי חששות כבדים שאנשים שמכירים אותי יגלו עליי, ולכן היחיד שיצאתי מולו מהארון הנו המטפל שלי. מה התרומה שקבוצה כזו יכולה לתת לי? מה בדיוק עושים בקבוצות אלה? האם אני צריך לדבר ולשתף?
תודה רבה
אלדד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... - תגובה
איל זק01/07/2011אלדד היקר
ההתרשמות שלי מדבריך היא שנושא היציאה מהארון ונטייתך המינית הם סימפטומים לתחושת החרדה הכללית שלך ולא הגורמים לה. נראה כי תחושה זו מציפה אותך ומשתקת אותך בכל היבט (החרדה הלא מציאותית מאיידס, הימנעות ממושכת של שנים מקיום יחסי מין עם גברים, חשש מנידוי חברתי, ועוד).
כפי שאמרת תהליך היציאה מהארון הוא הדרגתי, אינדיבידואלי וחייב להיעשות לפי הקצב שלך. לכן לא ברור לי מה מהותו של "טיפול שמטרתו להוציאך מהארון" (אתה מתייחס למטפל/ת שלך הן בלשון נקבה והן בלשון זכר, מדוע?).
לגבי כדורים נגד חרדה, היום ניתן להתייעץ עם כל רופא משפחה בנושא ונטילתם היא דבר שכיח ומקובל והמשמעות של "רישום בתיק" היא שולית, אם בכלל. מצד שני ייתכן ויעזרו לך להפחית את רמת החרדה שלך ובכך תהייה לך תועלת רבה.
השאלות שהינך מעלה כעת לגבי הקבוצות הן אומנם לגיטימיות אך משקפות בדיוק את הדרך בה החרדה משתקת אותך. הצבת שאלות אלו מראש והתמקדות בהן חוסמת אותך מלבצע את כוונתך להשתלב בקבוצה על אף שחשיבותה רבה עבורך.
הסיכוי שתפגוש בקבוצה מישהו שמכיר אותך הוא קלוש ובכל מקרה מצבו יהיה כשלך, כך שתשמרו שניכם על דיסקרטיות כפי שקבוצות אלה מחייבות. מצד שני התרומה עבורך היא רבה כפי שבעצמך הסברת מקודם. תכיר חברים שנמצאים במצבך, תקבל חיזוק ותמיכה מהם, תצמצם את תחושת הבדידות שלך ואת חוסר הקבלה העצמית שלך ותחזק את דימוייך העצמי. בפגישות אלה אין חובת דיבור והן נועדו מראש בשביל להוות מרחב בטוח בו תוכל להרגיש אתה עצמך עם אנשים שמרגישים כמוך. מומלץ מאוד עבורך.
מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרן29/06/2011
שלום יש לי שאלה מאוד חשובה
אתמול שכבתי עם הומו איבר המין שלי נגע בשלו וגם הזרע שלי בשלו
ובלי קונדום
האם יש סכנת הידבקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במה?
טל29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
איל זק29/06/2011שלום רב
מגע בין אברי מין זכריים ונוזלי הזרע בלבד שאינו מערב נימי דם (שיפשוף, חיכוך, חדירה וכו') אינו נחשב למסוכן בהתייחס למחלה כמו איידס. למידע מפורט יותר מומלץ לפנות לוועד למלחמה באיידס ובאתרים נוספים באינטרנט.
יחד עם זאת, לא ברור לי הניסוח "שכבתי עם הומו" (במקום שכבתי עם גבר). כיצד אם כן אתה מגדיר את עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מינית מבולבלתאלון25/06/2011
שלום רב
אני גבר נשוי בן 43. יש לנו 3 ילדים.
מאז שאני זוכר את עצמי אני נימשך לגברים. אבל אני נימשך רק לגברים נעריים. רזים וחלקים.
גבר שעיר דוחה אותי. ככל שגבר יותר גברי אני נימשך אליו פחות.
אני גם נימשך לשליטה גברית. מגרה אותי לשלוט בגבר שמושך אותי מינית.
מושך אותי יותר להישלט ע"י גבר. אני אוהב להרגיש חסר אונים אצל הגבר רצוי קשור. חשוב לי שהשולט ימשך אלי מינית וירצה להשתמש בי. אני אפילו מפנטז על שליטה 24X7 כשאני אני כלוא בחדר ומוצא רק לשימושו של האדון.
התנסיתי ביחסי שליטה כשולט ונישלט. כנישלט היתי גם עם אדון שכלא אותי למשך כשעתיים. אהבתי את זה.
חשוב לציין שאני יכול להישלט גם עי אדון שלא מושך אותי מינית.
יחסי המין שלי עם אשתי מעולם לא היו מדהימים ובשנה האחרונה מאוד נדירים.
ישנו מגע ביננו אבל כמעט שאין חדירה.
מצד שני הקשר שלנו טוב מאוד. אנחנו חברים טובים יש מגע של נשיקות וחיבוקים. אנחנו אוהבים להיות לבד אחד עם השני ולא בשביל סקס.
אני ניפגש עם משהו בערך פעם בשבוע שבועיים. בתקופה זו הוא שולט.
אני כל הזמן חושב האם אני באמת נימשך לגברים או שזה משהו אחר .אני נימשך גם לנשים אחרות אבל לא בגדתי באשתי עם אישה.
האם אני צריך איזשהוא טיפול?
למרות שאני חי כך כבר 20 שנה רק עכשיו פניתי לפורום לעזרה. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית מבולבלת - תגובה
איל זק26/06/2011אלון שלום
בתשובה לשאלתך יש תחילה להבחין בין שני דברים מהותיים. טבעה של הנטייה המינית (הטרוסקסואל, הומוסקסואל או ביסקסואל) נקבע ע"פ מיטב הבנתו המדעית בעיקר על בסיס גורמים מולדים והללו אינם ניתנים לשינוי. אולם דמותו של הגבר או האישה המושכים מינית ("הטיפוס") והסיטואציה המגרה, מושפעים לרוב ע"י משתנים רבים אשר חלקם נרכשים בתהליכי התניה ולמידה כבר בילדות. כך שראשית צריך להבין כפי שאתה עצמך מתאר כי יש לך משיכה מינית גם לגברים. באשר לאופיים של המצבים המגרים אותך ביותר במסגרת משיכה זו (משחקי השליטה) נראה לי כי הם פחות רלוונטיים כרגע לשאלתך.
אתה מעיד כי מזה 20 שנה אתה נשוי לאישה תוך מציאת פתרונות במפגשים מזדמנים עם גברים. ואני מנסה להבין מה השתנה כעת שבגללו אתה מעלה את השאלה בנוגע לטיפול? האם אתה חווה כעת בניגוד לעבר קשיים בתפקוד היומיומי שלך? או קשיים מול רעייתך? מהן ציפיותיך מהטיפול עליו אתה שואל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פניתי עכשיו ומה אני רוצה להשיג
אלון26/06/2011הסיבות לפניה עכשיו הן גם הגיוניות וגם לא.
ראשית ישנה בעיה בתפקוד המיני. תדירות יחסי המין עם אשתי ירדה מאוד בשנה האחרונה
שנית עקב שינוי מקצועי שעשיתי (שינוי מבורך) יש לי יותר זמן לעצמי. המרוץ המטורף נעצר והתחלתי לחשוב.
שלישית. אני מרגיש שבשנתיים האחרונות הנושא הזה יותר מדי מטריד אותי.
הטריגר לפניה קשור לנושא אחר אותו חיפשתי בפורום שקשור לבני. ממש לא קשור לנושא זה. נתקלתי בפורום והחלטתי לפנות.
אני רוצה להשיג שני דברים:
1. האם אני באמת נמשך לגברים או שזה תוצאה של משהו שעברתי בתהליך ההתבגרות. כמו שאמרתי אני לא נמשך לגבר גברי שעיר וכו.
2. אני מרגיש שאני קצת מאבד שליטה. אני כל הזמן באינטרנט בחיפוש אחרי גברים. קורא סיפורי שליטה וכו.
נראה לי שאני צריך איזשהוא יעוץ.
אני לא רואה שזה נכון לשתף את אשתי בתהליך. בטח שלא בשלב זה.
מה אתה ממליץ?
דרך אגב. אני נשוי 18 שנה ולא 20 אבל מי סופר:).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פניתי עכשיו ומה אני רוצה להשיג - תגובה
איל זק26/06/2011היי אלון
באשר לשאלה האם אתה באמת נמשך גם לגברים, נראה לי שכבר עניתי לך. כשם שהטרוסקסואלים מסויימים נמשכים לנשים צעירות / רזות / מבוגרות / מלאות וכו' כך הומוסקסואלים מעדיפים גברים צעירים או בוגרים יותר, חלקים או שעירים וכו'. מכל מקום, איני רואה כל טעם או תועלת "לחפור" בעברך ולחפש גורמים וסיבות לכך. כפי שאתה בעצמך מרגיש המשיכה המינית חזקה היא ולא ניתן להתעלם ממנה.
אני בהחלט חושב שכדאי שתפנה לייעוץ אצל מטפל גיי-פרנדלי וביחד תיצרו מסגרת עבודה שתאפשר לך לנסות ולהבין את עצמך טוב יותר, את אופי משיכתך המינית (הצורך במשחקי שליטה), ובעיקר את הדרך כיצד להתמודד עם זה במסגרת חיי הנישואין שלך. אני מסכים עם תחושתך כי בשלב זה עדיף שלא לשתף את אישתך בטרם התשובות ברורות לך עצמך.
אני מקווה שעזרתי. אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי אניאלי19/06/2011
אני בן 23 נשוי שנה וחצי.
הרבה מאד אני "חושב" על גברים, כשאני רואה בחור צעיר ויפה, אני ממש נדלק.
מחמת היותי נשוי, יש לי מחסום מצפוני, ואני מונע את עצמי מלעשות מה שבא לי.
כשאני שוכב עם אשתי, אני מאד נהנה ונדלק ב 100 %
אבל כל הזמן בא לי על גבר.
אני הומו?
האם יש מה לעשות בנידון?
[במצב הנוכחי אני יודע שכשיגיע לי הצעה מצד גבר שימשוך אותי אני אכנע].
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחזה
רן30/06/2011זאת התחזות לשמצה
זאת חוצפה ממדרגה ראשונה תשאל שאלה בכייף לא בדרך הזאץ
אייל אני לא בדיוק הומו זאת פעם ראשונה שלי פשוט מאוד רציתי להתנסות בכך ודרך אגב היא הייתה טרנסית
והחששות שלי היו בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אני - תגובה
איל זק20/06/2011אלי שלום רב
הנטייה ההומוסקסואלית מתבטאת בתחושות של משיכה מינית כלפי בני אותו המין. גברים הומוסקסואלים רבים יכולים ליהנות גם מיחסי מין עם נשים (בעיקר מהאקט עצמו) אולם העדפתם המינית והרגשית נוטה כלפי גברים. מדבריך עולה כי אתה אכן חש משיכה כלפי גברים אך אתה "מונע מעצמך לעשות את מה שבא לך" עקב היותך נשוי.
לאור שאלתך מה ניתן לעשות חשוב לי לציין כי הנטייה המינית אינה דבר הניתן לשינוי, ואין אנו סבורים כי יש גם סיבה לנסות ולשנותה. ע"פ הבנתנו המדעית אנו נולדים עם נטייה מינית כזו או אחרת ולמען בריאותנו הנפשית חשוב מאוד כי נחייה את חיינו באופן ובדרך המתאימים והנכונים ביותר למהותנו האמיתית.
על כן נראה לי כי במצבך כיום כצעיר ונשוי (ולפי הבנתי עדיין ללא ילדים), ראוי היה שתעשה חושבים באופן אמיץ עם עצמך ותנסה למצוא תשובות לשאלות חשובות כגון: למי אתה נמשך יותר (לנשים או לגברים)? איזו מערכת יחסים היית רוצה שתהייה לך? כיצד ועם מי היית מעדיף לחיות את חייך (ובמיוחד, אם לא היית חושש מסטיגמות ולחץ חברתי?).
תשובות כנות לשאלות הללו יכולות לסמן לך את הכיוון שלך בעתיד. במידה ותרגיש צורך מומלץ גם להיעזר באיש מקצוע מטפל גיי-פרנדלי שיכול לעזור לך להבין את עצמך טוב יותר ולאפשר לך להתפתח בכל כיוון שתמצא לנכון.
מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כדאי לעשות כדי לצאת מהמינעות?קיפי12/06/2011
שלום רב,
בן 30 בקרוב [בסוף יולי] , הומוסקסואל לא חוויתי התנסות מינית או זוגית בכל כיוון. הנטייה ברורה לי ממקור הפנטזיה שלי.
יש לי חרדה עצומה ממגע בינאישי חרדה חברתית למפגשים חברתיים שאינם רשמיים , דימוי עצמי מעט ירוד. הייתי בעברי במגוון טיפולים שיחתיים ואחרים , היית גם בטיפול מיני דינאמי-התנהגותי. הטיפול הופסק עקב קשיים טכניים שלא היה ניתן לפתור אותם בזמן אמת.
במהלך הטיפול נצפתה חרדה ואף מצבי דיכאון עקב ההתעסקות בנושאים המיניים מחד אך חל שיפור במהלך ביצוע המטלות של סנסוריניג פוקוס . הנושא הודחק בחרה וכעת עולה שוב ...ואף ניכר כי הייתה ירידה בחרדה עם מגע עם תכנים הומוסקסואליים במפגשים חברתים לקהילה.
השאלה האם החרדה ממין וההלשמה עם הנטייה המינית מקומה בטיפול פסיכותרפי גיי פרידנלי שיעזור לי ביצירת זוגיות ויציאה למקומות קהילתיים [שבעבר הייתי פעיל בהם אך הרצון להתעסק ולהתנדב בזמן שבעיותיי לא נפתרות הקשו עליי את המשימה].לדעתי קיימת גם הומופוביה מופנמת...
עליי לציין כי במסגרת פעילותיי והתנדבותי בין היתר תפקדתי כ"תומך" במסגרת הוירטואלית או אחר וזה קצת מוזר לי שהסנדלר הולך יחף.
בנוסף בטיפול ובדרכי חשיבתי אני נוטה לשליטה ולניתוח רב [רציונליזציה ואינטלקטואלזיציה] והלימודים במדעי ההתנהגות במקרה שלי בעוכריי...
מי הכתובת להמשך טיפול?
המטפל המיני שהטיפול עימו הופסק לפני שלוש שנים?
מטפל מיני?
פסיכותרפיסט בעל גישה גיי פירדנלית?
ואם הגישה היא טיפול מיניי [בשל בתולין מאוחרים] האם ניתן לקבלו במרפאות הציבוריות כולל אלו של קופ"ח כללית [כי המוקד אמרו לי שאורך הפגישות הוא רבע שעה....].
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כדאי לעשות כדי לצאת מהמינעות? - תגובה
איל זק12/06/2011קיפי, שלום רב
אתה מתאר מצב של חרדה (בעיקר חברתית) המלווה בקשיי השלמה עם נטייתך המינית ומעלה שאלות חשובות באשר למגוון טיפולים ומה מהם עדיף עבורך.
מחד אתה מספר שהטיפול המיני היה בעל ערך מבחינתך וקידם אותך באופן חלקי, מאידך אתה מרגיש די בצדק שנושא ההומופוביה המופנמת וההשלמה עם היותך הומוסקסואל ייתכן ורצוי שיטופל במסגרת מטפל דינמי גיי-פרנדלי.
מאחר והקשיים שהצגת הם מגוונים ויעילותו של טיפול תלויה בראש ובראשונה ב"כימיה" שנוצרת בין המטפל למטופל, אזי הדרך הנכונה להחליט היא באמצעות מבחן התוצאה. מה מכול הטיפולים שחווית אכן עזר לך?
ייתכן וכדאי לנסות שוב את הטיפול המיני כפי שעשית בעבר ולבחון האם יוכל עוד לקדם אותך ובהמשך אם תרגיש צורך לפנות לטיפול גיי-פרנדלי.
יחד עם זאת הייתי ממליץ על שני דברים נוספים. ראשית, נסה להשתלב יותר במפגשים קבוצתיים של הומוסקסואלים או לצאת עם חברים יותר. קבלה חברתית ותחושת שייכות קבוצתית עשויות לתרום לך רבות. שנית, ניתן לשקול במצבים של חרדה חברתית רבה נטילת תרופות נגד חרדה באופן זמני וכמובן בתיאום עם רופא. זה בהחלט יכול להקל עליך.
מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה
ברוך24/06/2011לצערי את טועה מאד עם כל הכבוד לתוארים שלך שאני בכלל לא מזלזל בהם כי אני כן הצלחתי ואין כל סיבה שגם אחרים לא יצליחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011הי ברוך תוכל למצוא את המידע הקיים וההתנגדות לטענה שאפשר לשנות את השינוי הנטיה המינית וכן הנזקים האיומים כתוצאה מהשנאה העצמית בשלל מקומות ברשת ומחוצה לה בקרב שלל אנשי מקצוע וגם ארגונים מקצועיים. אתה מוזמן לקרוא באתר הבנ"ה על איך ניסוי עגום ביותר שלכאורה "הצליח" בילד נשי היה הבסיס למיני טענות שונות ומשונות על "הצלחה" של שינוי בארה"ב, רק שלא ציינו שהילד ברבות השנים התאבד...
כל מיני "הצלחות" של אנשים שבפועל שונאים את עצמם, שעושים זאת בסתר וכד' מתפוצצות לעיתים קרובות גם בקרב יהודים דתיים וגם בקרב נוצרים דתיים.
אתה מוזמן להתענין גם בארגון הו"ד - הומואים דתיים, הקבוצה לדתיים בירושלים - חברותא, ובארגון המשותף לגברים ונשים - שב"ל, כאמור ראשי תיבות של 'שהכל ברא לכבודו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011שלום ברוך, לצערי אתה טועה מאד, והמציאות מלאה באנשים אומללים ואף שהתאבדו בשל חוסר קבלה עצמית ונסיונות שווא לשינוי. המידע ששינוי איננו אפשרי ואיננו רצוי איננו שלי פרטי, כך שהוא איננו עומד על תאריי, והיומרה לשנות נטיה מינית איננה רק שגויה אלא גם עומדת בניגוד לאתיקה של פסיכולוגים ועובדים סוציאלים. מי שמבטיח לך דבר כזה - יש להיזהר מהשרלטן שהאידיאולוגיה שלו גוברת על המקצועיות והאתיקה המקצועית שלו. כמובן תמיד אדם יכול להתנזר, כמו שבנצרות יש נזירים, אבל זה לא משנה את הנטיה המינית, ולא משנה את ההשלכות של ההתנזרות על החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת
אליהו26/06/2011שלום , לצערי לא עיינת מספיק בדברי כי אני כתבתי והדגשתי שאם יש משיכה הפוכה לגמרי כלומר רק לאותו המין ולא לצד השני זו כבר בעיה אחרת ולא על זה אני מדבר אבל במקרה של אותה אחת ששאלה הרי היא הדגישה שהיא אינה מעונינת להיות כזאת והיא כן נמשכת לגברים אלא שיש לה מחשבות וזה מתעורר ביותר כאשר היא מסתכלת בטלויזיה וזה דבר שהוא בדיוק כמו מה שיש לי ואני הצלחתי להתגבר ולשנות את כיוון המחשבה שלי ללא שום שנאה עצמית וללא שום התנזרות (למרות שהיו לי נסיונות כאלה מהכיון של שנאה עצמית בעבר שכשלו) ולהפך מתן הלגיטימיות שנתנה לזה אשתי הוא זה שעזר כי המחשבות האלה באות רק בגלל שזה דבר אסור ולא הגיוני תוך בריחה מן המציאות הבדר כלל כואבת וקשה ותו דימוי עצמי נמוך בדרך כלל וגם לפעמים מתוך שיעמום ומה שאני רציתי לומר הוא לא שתשנה את עצמה ח"ו אלא להיפך שתנסה לראות את האמת שהכל הבל ואפשר לצאת ממנו בקלות יחסית והמציאות שלי תוכיח
א כל זה כתבתי רק בתור עצה של מישהו שהצליח לצאת מזה כבר הרבה זמן ולא בשביל שתסכימי לכ כי אני יודע שמפאת המקצוע אינך יכולה להסכים לכל דיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה
אליהו26/06/2011וחוץ מזה שאם תעייני היטב בדבריה של אותה נערה תמצאי שיש לה סתירה בין הנטייה שלה לבין הרצונות שלה בפועל הוי אומר שהיא לא רוצה להיות כזאת ללא כל קשר לדת !!! והיא בעצמה אמרה שזה מגעיל אותה המחשבה לחיות עם אשה ורק היא מערבבת קצת את האיסור שבזה אבל נכרים הדברים שלא זו הבעיה שלה ולכן לא נכון ולא מצדיק כלל וכלל לענות לה בכיוון כזה ולהסיט אותה לכיוון השני
ואני מבין את זה כי גם לי היו בדיוק אותן מחשבות ועברו כמו שכבר כתבתי , כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במצוקה- נמשכת למשהו שאני לא רוצה!מיוסרת בת 2009/06/2011
אני לא יודעת אפילו איפה להתחיל זה כל כך כבד לי..אז ככה אני בת 20 חזרתי בתשובה לפני איזה 3 שנים (ממש במקרה ולא קשור בכלל לנושא) וכל יום אני פשוט מודה לה' שנתן לי את הדבר המדהים הזה נתן לי משמעות לחיים!
מאז שאני זוכרת את עצמי אולי גיל 14 ככה התחלתי להרגיש משיכה לבנות. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות ואז פתאום מאוד היה מעניין אותי לראות דברים בטלוויזיה שקשורים לזה וכנראה שזה מאוד העצים את הרגשות האלה אז פתאום הייתי מוצאת את עצמי מתאהבת באיזה מישהי או חברה לא מי יודע קרובה עד שעברה תקופה וזה היה נעלם ושוב אחרי תקופה עוד פעם פתאום הראש מתחיל לחשוב בלי סיבה על איזה מישהי וזה כל כך כואב לי להגיד את זה אבל אין זה פשוט מטורף נהיו לי פתאום כל כך הרבה מחשבות מיניות לא צנועות משהו לא נורמלי ואז זה היה שוב נרגע ושוב חוזר..עכשיו אני לא איזה טום בוי או משהו אני הכי נשית בעולם חח וגם ניראת טוב זה מה שמשוגע פה.
עכשיו התסבוך רק מתחיל..מצד אחד הייתה המשיכה לבנות ומצד שני כל פעם כזה היה לי ממש חלום חיי להקים משפחה משל עצמי להתחתן עם גבר ולהביא ילדים אני מאוד משתוקקת להקים משפחה משל עצמי..עכשיו לפני שחזרתי בתשובה יצאתי עם כמה בנים אבל זה היה כזה סתמי לא הרגשתי שום דבר לא התאהבתי ולא כלום וכשהתחלתי לחזור בתשובה התחלתי לצאת להרבה שידוכים ובמקביל שוב פעם התאהבתי במישהי
וזה נהיה יותר קשה ..אני חזקה מבחינה רוחנית ולפני כל שידוך שיצאתי ביקשתי מה' שאולי אני אמשך אליו שאולי זה יהיה זה ואני כבר אשכח מכל הסטייה הלא נורמלית הזאת אבל תמיד או שהבחור לא היה חזק מבחינה רוחנית או שהוא לא משך אותי מבחינה חיצונית.
יצאתי עם כמה בחורים יותר משידוך אחד אבל גמרתי את זה מאוד מהר..לא הייתה שמה ההתאהבות וההתרגשות כמו שהייתה עם המשיכה לבנות (היה לי עד היום הזה רק משיכה..אף פעם לא התנסתי)
בחיים שלי אני לא מדמיינת את עצמי חיה עם מישהי זה מגעיל אותי איך אפשר לחיות עם אישה זה לא התכלית אבל הנשמה שלי כאילו מסתקרנת איך זה רק נשיקה עם בחורות יפות כאלה.
כשהתחלתי להבין את גודל התסבוך דיברתי המון עם ה' וסיפרתי לו על זה וביקשתי שיוציא אותי מזה הייתי בוכה בלילות וממש מתחננת שיוציא אותי מהדבר הארור הזה הרגשתי לא נורמלית! אמרתי לו אני יודעת שזה לא הדרך שלך ואני רוצה להתאהב בגבר יירא שמיים ולהתחתן כמו כולם...
אני מרגישה שהוא ברא אותי עם הנטייה הזאת אבל יש בי אמונה חזקה מאוד שאני יכולה לשכוח והתגבר על זה....עכשיו בזמן האחרון הייתה ממש רגיעה מהמשיכה הזאת אבל לפני כמה ימים עשיתי טעות וראיתי איזה סדרה בטלוויזיה והיו שם שתי בנות שיש להם את התסבוכת הזאת וזה עוד יותר משך אותי בגלל ההזדהות אז עוד פעם הראש התחיל לחשוב (אני יודעת שהמון קשור לזה שאני עדיין רואה טלוויזיה אני בתהליכי גמילה)
בקיצור אני ממש זועקת לעזרה..אני כבר לא יודעת מי אני ומה אני! אני כבר רוצה להרגיש בחורה שפויה ונורמלית שאוהבת ונמשכת רק לגברים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיוסרת בת 20 אני בן 28 במצב.
יאנקי08/07/2011בס"ד
אני מקווה שהה' יעזור ותראי את התגובה הזו..
אני בן 28 חוזר בתשובה כבר שנתיים מקפיד קלה כבחמורה
וגם הומו ומתחנן יום יום למצוא אישה במצב שלי
אני מאוד רוצה להפגש איתך ולדבר אולי תצא בנינו זוגיות נפלאה חתונה וילדים כמו כל זוג נורמלי ונקבור ביחד את הכל..
נ.ב: כל מה שכתבת על מה עבר עלייך דומה למה שעבר עלי באופן מדוייק..
יאנקי
[email protected]
שם מלא ומדוייק פרטים מלאים וטלפון אני אתן לך במייל..
כי כאן אני חושש לפרסם את הפרטים המלאים מפחד שיראו חברים שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במצב שלך בן 28 חוזר בתשובה
ינקי11/07/2011בס"ד
גם אני במצב שלך
בן 28 נראה כמה שנים פחות
חוזר בתשובה כבר שנתיים
מחפש אישה במצב שלי לקשר שיוביל לנישואין והקמת משפחה יהודית מרובת ילדים
אם את מעוניינת
הדואר אלקטרוני: [email protected]
פרטים מלאים אני יכול להביא רק במייל כי אני לא מעיז לפרסם פרטים מחשש שחברים או משפחה יראו את זה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצוקה- נמשכת למשהו שאני לא רוצה! - תגובה
טל קרויטורו09/06/2011שלום לך,
הזכרת לי ציטוט ששמעתי - כמה עוד הומואים ולסביות אלוהים צריך לברוא עד שאנשים יבינו שהוא רוצה אותם בסביבה?
הזכרת לי גם קבוצת פעילות של הומואים לסביות ביסקסואלים וטרנסג'נדרים דתיים שנקראת "שבל" - ראשי תיבות של 'שהכל ברא לכבודו'.
בכל אופן במציאות יש שפע בחורות שפויות, כולל בחורות דתיות שפויות, שאוהבות ונמשכות לנשים. מאז שחר ההיסטוריה קיימות נשים כאלו.
את מוזמנת לעשות גוגל על ארגון 'בת קול' כדי להכיר נשים שפויות דתיות וחרדיות נוספות שנמשכות לנשים.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני רוצה לצאת מזה ולא להיות כזו
מיוסרת בת 2010/06/2011אולי לא הבנת אותי או משהו אבל הקטע הוא שאני לא רוצה להיות כזאת!!
את בעצם באה ואומרת לי פה שכן.. תהיי כזאת ושזה בסדר ושאני אפנה לאיזה אתר שיש שם נשים כמוני..אבל לא!!! אני ממש לא רוצה להיכנס לזה ולפתח את המשיכה הזאת עוד יותר!! אני רוצה לצאת מזה ולהתנקות מזה..ומה זאת אומרת שה' רוצה שיהיו בסביבה אנשים כאלה??!! ממש לא אין מצב שזה מה שהוא רוצה זה ממש לא דרך הטבע וזה לא התכלית שלנו פה..ובטח שלא שלי! כתבתי פה כי חשבתי שאני אקבל איזה עצה איך לצאת מזה כי אני מאמינה שאפשר רק שאני לא יודעת איך אבל את כאילו באה ומעודדת אותי להיכנס לזה יותר...במקום לנסות לעזור לי להתגבר על זה ולצאת מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני רוצה לצאת מזה ולא להיות כזו - תגובה
טל קרויטורו10/06/2011הי מי שנמשכת לנשים ורוצה לשנות את זה כי היא לא מקבלת את זה ולדעתה יש סתירה בין "משיכה מינית לנשים" ודת,
אז החלק הראשון איננו בר שינוי - לא ניתן לשנות נטיה מינית, רק אנשי מקצוע שרלטנים יתיימרו לשנות זאת, וגם אז זה לא הולך, ובמקום לשנות נטיה מינית זה מגביר שנאה עצמית ודכאון. אם זה מה שאת, אז כך נבראת בצלם ושנאה עצמית לא מקטינה את המשיכה שלך לנשים אלא רק מגבירה את המצוקה הנפשית שלך.
לעומת זאת החלק השני כן הפיך - כן אפשר לשנות עמדות ותפיסות, להכיר נשים אחרות שמשלבות משיכה לנשים ודת וללמוד מנסיונן, ולהגדיל את הקבלה העצמית.
משיכה של נשים לנשים קיימת משחר האנושות, בכל תרבות, כך שודאי שזה טבעי.
לא ניתן 'לצאת' מנטיה מינית, אבל ניתן לצאת מהרצון לצאת. עושים זאת באמצעות תמיכה, חשיפה למידע חיובי, חשיפת דעות קדומות ושינויין וכד'. כאמור אם תרצי לפגוש נשים נוספות שמשלבות דת ומשיכה מינית לנשים - יש את ארגון 'בת קול' של דתיות וחרדיות שנמשכות לנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה
ברוך24/06/2011שלום , רק רציתי לחזק אות לצאת מזה ולומר שאני אדם נשוי בן 24 וגם אני חזרתי בתשובה לפני מעל 10 שנים וגם לי היו נטיות הפוכות כמו שהיזכרת וגם אני לא השלמתי איתן ונמשכתי בכל אופן למין השני אבל תמיד הייתה בי מין תשוקה מוזרה כאילו להחליף את מיני ולהיות נקבה ולהיות בקרבת גבר וב"ה היום כמעט ועבר לגמרי אמנם יש תקופות שזה קצת חוזר אבל הדבר שהכי עזר הוא שסיפרתי את זה לאשתי וב"ה שהיא הייתה קשובה והבינה אותי וזה מאד מאד עזר לי כי חשוב לזכור שהנטייה הזאת היא רק במוח שלנו ולא במציאות כלומר אמנם אנחנו מדמיינים לעצמנו את הדבר קורה ומאד נהנים לחשוב על זה אבל כל עוד שיש לך גם משיכה לגברים לפענ"ד את יכולה בעזה"י לצאת מזה ואל ייאוש עם הרבה תפילות וסייעתא דשמיא זה יעבור לך
והכי חשוב לעולם אל תתפתי ללכת שבי בידי התאוות הלא אמיתיות האלה כי את תצאי מזה בסוף והכל יראה בעיניך כהבל רק השמרי מאותו המכשיר הטמא הזה , חזקי ואמצי וה' יהיה בעזרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011שלום לך, המציאות לא תומכת בכך שתפילות או טיפול משנים נטיה מינית, אלא מראה שנסיונות השינוי מגבירים את השנאה העצמית והמצוקה הנפשית. במקרה בו ישנה משיכה הן לגברים והן לנשים אפשר לבחור עם מי לחיות, אבל זה לא משנה את עצם קיום המשיכה. כל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
איל זק26/06/2011שלום ברוך
לארגון הו"ד יש קבוצה של "הומואים דתיים נשואים" שמורכבת מעשרות גברים נשואים שבצעירותם חשבו בדיוק כמוך שהם יכולים להתגבר על הנטייה ההומוסקסואלית בזכות קשר טוב וזוגיות עם רעייתם. כיום, שנים מאוחר יותר כשהם בוגרים יותר ומפוכחים יותר, הם מודים בעצמם שעל הנטייה המולדת לא ניתן להתגבר, וכי עליהם לקבל את האופן שבו ברא אותם בורא עולם.
אני מודה לך שאתה משתף אותנו בחוויותיך ובדעתך האישית המושפעת מעולמך ההלכתי, יחד עם זאת הייתי מציע לך לסגל מעט צניעות כשאתה מתייחס לאנשים שבקיאים בנושא הרבה יותר ממך. כפי שטל אמרה, המציאות אינה תומכת בדבריך. בריאותו הנפשית של האדם תלויה באופן קבלתו את עצמו ואת מרכיבי אישיותו ולא בתחושה מתמדת של לקות או "חולי" שנובעת מנורמות תרבותיות שגויות ותו לאו.
אני מאחל לך הרבה הצלחה בחיי הזוגיות וכול טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החבר שלי הומו?סאשה05/06/2011
שלום!
אני בת 27 , בזוגיות מזה חצי שנה עם בחור שמטורף עלי
הוא חם מפרגן ואוהב סקס איתי אבל יש מספר דברים שאני לא יודעת להסביר:
אין לו כמעט נסיון ביחסי מין, הוא לא מכיר את איבר המין של האשה ולא מוכן לגעת בו (!)
העלתי את הנושא דיי בעדינות ומדבריו הבנתי שהוא נגעל או מפחד כי לא מכיר, הצעתי ללמד אותו והוא נרתע עוד יותר......
שנית, תמיד בסקס הוא עוצם עיניים למרות שאני נראית מצויין בלי בגדים :-)
מצד אחד יש בינינו חיבור יוצא דופן ולמרות הכל אני מאוד נהנית איתו במיטה
ומצד שני אני מבולבלת ומפחדת להתעורר בעוד שנה וגלות שהוא מעדיף גברים
האם יש סממנים ספציפיים שאוכל לשים אליהם לב כדי לדעת?
תודה רבה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם החבר שלי הומו? - תגובה
איל זק06/06/2011סאשה שלום רב
המצב שאת מעלה אכן מעורר שאלות. מצד אחד את אומרת שהבחור עימו את את נמצאת בזוגיות מטורף עלייך ואוהב סקס איתך, ומצד שני את טוענת כי בכל מה שקשור למגע מיני ביניכם הוא נרתע מאוד ואף נגעל. זה לא ברור.
הייתי שמח אם תפרטי קצת יותר כיצד מתבטא הקשר ביניכם. מה כוונתך ב"מטורף" עלייך? איזה סקס יש לכם ומה הוא בדיוק אוהב בו? בן כמה הוא? מדברייך עולה כי יש לו סלידה רבה למגע המיני, האם את חווה ביטויי רגש אמיתיים מצידו בזמן שאתם "עושים סקס", או שהאקט הוא טכני יותר?
מכל מקום בין אם בן זוגך הומו או לא, נראה לי שעלייך לחשוב האם את מעוניינת להשאר בזוגיות עם גבר שאינו מוכן לספק אותך מינית.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סאשה06/06/2011קשה לי לפרט כבל עם ועדה אבל אחשוב ואבדוק את הדברים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה...אנסטסיה04/06/2011
שלום,יש לי שאלה.לא מזמן הבן זוג שלי סיפר לי שהוא התנסה באופן חד פעמי עם גבר ביחסי מין לפני כשנתיים.אני עצמי ביסקסואלית ונמשכת גם לגברים וגם לנשים.בן זוגי טוען שאין לו משיכה כלפי גברים וגם לא היה לו באותה התקופה,פשוט הייתה לו סקרנות לגבי המין השני,ברגע שהוא היה איתו הוא הבין שזה ממש לא לטעמו,ושהוא לא נמשך לגברים כלל.אני והוא מאוד מאוהבים וחיי המין שלנו פעילים מאוד ושנינו בעלי ראש פתוח למגוון תחומים בסקס.אבל ההודאה שלו גרמה לי להרגשה מוזרה..איך אתם הייתם מגיבים למצב הזה?אשמח לתשובה בונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה... - תגובה
איל זק06/06/2011שלום אנסטסיה
מדוע הודאתו גרמה לך להרגיש מוזרה? כפי שזה נראה בן זוגך התוודה בפנייך מתוך רצון להבהיר לך כי הוא בטוח במשיכתו ואהבתו אלייך וכי אין מבחינתו אופציה אחרת. יחד עם זאת את מעידה על עצמך כמישהי בעלת ראש פתוח ואף כביסקסואלית בעצמך. אם כך מדוע זה מטריד אותך? בעיקר לאור העובדה שמדובר במשהו שקרה לפני כשנתיים (אני מניח שאז עדיין לא הייתם יחד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת זוגתי רוצה לשכב גם עם אחרותמיכל31/05/2011
טל שלום, אני ובת זוגי בשנות ה-30 לחיינו. 8 חודשים ביחד. הסקס בינינו מדהים ורווי תשוקה. בת זוגתי גרושה טרייה מנישואין עם גבר (כיום מגדירה עצמה לסבית), ולפני היה לה ניסיון מיני יחיד עם אישה. אני לסבית, ונסיוני המיני והזוגי הוא עם נשים בלבד והוא רב משלה.
בחודש האחרון סיפרה לי על רצון לעשות סקס עם נשים אחרות ואף היציעה לצרף בחורה. הבהרתי את הגבולות שאני לא בעניין של מערכת יחסים פתוחה או שלישיות, ובמידה וזה יקרה המערכת הזוגית שלנו תתפרק. יש לציין שבת זוגתי אוהבת אותי מאוד ורואה בי כבת הזוג היחידה שהיא רוצה,ואינה רואה סתירה בין לאהוב אותי ולשכב איתי לבין לעשות סקס עם אחרות. העניין פוגע בי מאוד,ומערער את ביטחונ בזוגיותי.לאחר שיחה בנושא היא הבהירה שכרגע היא מעוניינת בזוגיות רצינית איתי, יש לה תקופות של מיניות מוגברת ורצון להיות עם אחרות ותקופות שהיא ממש לא חושבת על זה, ואל חשש היא לא תבגוד אלא "תעשה" את הנשים בפנטזיה. יתרה מכך תודיע לי כשתרצה "להתפרפר" כשהיא יודעת שהזוגיות תתפרק..
יש לציין שבת זוגתי מאוד מינית,אוהבת לפלרטט לשם האדרה עצמית, מושכת בעיני גברים ונשים,משתמשת במיניות שלה בריקוד ובציור, אוהבת לדבר הרבה על מין בכלל,מאוד מודעת לגוף שלה ומאוננת כל יום. כמו כן אמרה לי שאינה מקנאת לי ואין לה בעיה שאשכב עם נשים אחרות דבר שציער אותי מאוד מאחר ואני נאמנה מאוד ובכלל לא חושבת על זה.
שאלתי אותה האם היא חשה בקונפליקט בין הרצון לכבוש מינית נשים אחרות ובין הרצון לקשר רציני, ותשובתה היתה שאין קונפליקט ושהיא מנתבת את הרצון בציור נשים ערומות ואברי המין שלהם, בריקוד. בקיצור, זה לא משהו כזה חזק.
כרגע איום הבגידה הוסר כך שרמת החרדות שלי ירדה מאוד. אולם, בת זוגי לא מפסיקה לדבר על הרצון ל"עשות" את פלונית או אלמונית, מראה לי ציורים ומדברת הרבה בנושא, גם לאחר סקס מעולה בינינו. אני לא יודעת איך "לאכול" את העניין. בינתיים אני מקשיבה ומכילה אך אני בסוג של מצוקה.אני מאוד אוהבת אותה, אך במלכוד כיצד לנהוג, הגבולות ידועים והובהרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת זוגתי רוצה לשכב גם עם אחרות - תגובה
טל קרויטורו01/06/2011שלום מיכל,
אכן כמו שכתבת יש בחירות שבאות על חשבון אחרות, ושתיכן צריכות לבחון את הבחירות שלכן
בת זוגך צריכה לבחור האם היא מעונינת בקשר מונוגמי בשלב זה בחייה, ואם כן אז האם היא בוחרת בקשר מונוגמי ומכבד איתך.
גם את מנגד צריכה לבחור האם זה הקשר שאת רוצה בו , לא רק בהקשר הנוכחי אלא גם בהקשר העתידי (למשל האם אתן רואות גם עתיד משותף). קשר שבו מרגישים שהוא 'על זמן שאול', או שיש 'אקדח במערכה הראשונה' - יכול להיות גורם שחיקה רציני במקום גורם תמיכה רציני. - תחשבי על ההבדל בין מציאות בה בת הזוג לא מפסיקה לדבר על הרצון "לעשות" אותך במקום לא מפסיקה לדבר על "לעשות" אחרות.
כתבת שהגבולות ידועים והובהרו. לדעתי גם אם הקשר ישאר כפי שהוא הם עדין לא משורטטים במקום הנכון אם את שומעת לעיתים תכופות תכנים שמכאיבים לליבך. כלומר גם אם הקשר נשמר הייתי מציעה לשים את הגבול בין המציאות לפנטזיה - תשמחי לשמוע על מה שיש לה לומר על המציאות שלה איתך, את מבקשת ממנה לא לחלוק איתך את הפנטזיות שיש לה על אחרות. אם אלו היו פנטזיות שהיו מדליקות אותך זה דבר אחד, אבל לחלוק איתך פעם אחר פעם פנטזיות שמכבות אותך - זה כבר לא לענין.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיה לשלוט באישהlikook.co.il29/05/2011
גיליתי שאני דו מינית לאחרונה אבל אין לי הרבה ניסיון עם בנות אבל אני כל הזמן מפנטזת איך זה יהיה לשלוט באישה ואני גם מדמיינת אותה בפנטזיה עדינה ושברירית. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיה לשלוט באישה - תגובה
טל קרויטורו30/05/2011שלום לך,
לרוב זה אומר פחות מדי מציאות ויותר מדי פורנו.
התשובה לכן היא הפוכה - פחות פורנו יותר מציאות..
כלומר לצאת אל המציאות ולפגוש בנים ובנות ולראות איזה קשרים מתאימים לך עם מי. במציאות יוצאים ופוגשים בן אדם/בת אדם, לא תכונה...
בנוסף אציין שלא פעם פנטזיות שליטה קשורות לעיבוד חוויות קודמות שליליות, ואם זה המצב ההמלצה שלי היא לא לשחזר אותן אלא לעבד אותן במסגרת רלוונטית כמו טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)