מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת להתנסות..רוני04/08/2015
היי, אני בקרוב בת שבע עשרה וממש מעוניינת להכיר בחורה בערך בגילי ולהתנסות בתחום החדש הזה שנפתח בפני בזמן האחרון.. אני ממש סקרנית ואי הוודאות הורג אותי! העניין הוא שממש בעייתי להכיר מישהי בגיל הזה בגלל שדרך האינטרנט אלו בעיקר נשים מבוגרות יותר ולא הצלחתי למצוא עדיין בגילי... יש הצעות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת להתנסות.. - תגובה
עינת השכל05/08/2015הי רוני, את מספרת על רצונך בהתנסות עם בחורה וכי זו תהיה לך חוויה ראשונית. מבינה מדברייך שרצון זה התעורר לאחרונה ומעורב בסקרנות ואי וודאות שהם צפויים מאוד. מבינה גם את הקושי במציאת פרטנרית מתאימה, אולם עם זאת, הפורום הזה אינו מיועד כמקום להצעות והכרויות, אלא כמקום לדיבור על שאלות, או לשיתוף בפן הרגשי. למימושים עצמם ישנם בכל זאת פורומים אחרים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכים להכיר בנות בגילך
יש עם מי לדבר26/08/2015שלום רוני
יש לא מעט דרכים להכיר בחורות בסביבות גילך, הקבוצות של איגי (את יכולה לבדוק מהי הקבוצה הקרובה למקום מגורייך ולהתקשר למדריכה ) או הברנוער (בת"א או ב"ש), ובאינטרנט פורומים של איגי (ארגון הנוער הגאה )
את כמובן מוזמנת גם לשאול להתייעץ ולשתף עימנו
בהצלחה
בר
יש עם מי לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה קיים?שרון10/07/2015
אני בחור בן 36 הומו מחוץ לארון ובטוח בנטיותיו המניות!!
אני בקשר במסגרת העסק הפרטי שלי עם קולגה אישה מרוסיה סטרייטית לחלוטין שיודעת עלי,ואני מרגיש שאני מתאהב בה(לא מינית)ונראה לי שגם היא.
האם יתכן דבר כזה?
מה זה אומר עלי?מה זה אומר לגבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה קיים? - תגובה
עינת השכל30/07/2015שלום שרון, אתה חולק אתנו את רגשותיך ואת הבלבול שאתה חש. מספר שאתה מרגיש מתאהב בקולגה שלך, אישה ומתפלא על כך מאוד, שכן אתה מזהה עצמך כהומוסכסואל. אתה גם מדגיש כי אין פן מיני להתאהבות. ובכן שרון, ראשית באשר לשאלה ״האם יתכן דבר כזה״?- כך אתה מרגיש ולכן לפני הכל זו התשובה - כן יתכן דבר כזה כי כך אתה מרגיש!!! כיום זה חלק מהמציאות הפנימית שלך ביחד עם הבלבול שתחושות אלה מייצרות, שכן ישנה התנגשות עם הדרך שבה אתה רגיל לזהות ולחוות את עצמך. עם זאת חשוב שתבין טוב יותר מה אתה מרגיש ומה אופי ההתאהבות הזו ואיך אתה רואה התאהבות שאין בה פן מיני? במה היא שונה מבחינתך מחברות עמוקה וחזקה? כאן ישנן שאלות שחשוב לתענה לעצמך עליהן.
כן אומר לך שאפשרי שאתה בעצם מתאר שיש בך צדדים שונים והם קשורים לחלקים שונים של מי שאתה ואין בכך משהו שאינו בסדר. האפשרות לאהוב גם נשים וגם גברים אינו מהווה תמונה נדירה ואין הוא בעייתי בהגדרתו. עם זאת חשוב שתברר לעצמך האם בכך מדובר. חשוב, שתרשה לעצמך להכיר את הצדדים השונים שלך, להרחיב אותם ולא להבהל מהם כדי שיהיה לך המרחב לממש את עצמך מבלי שההגדות מבחוץ יכתיבו כותרת זו או אחרת. בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהל01/07/2015
שלום
היתה לי התערבות עם חברה בנושא זיקפה, האם בחור בן 45 שמחדיר אצבעות ונוגע בחזה אישה ואין לו זיקפה ונהיית לו זיקפה רק אם עושים לו מין אוראלי האם זה קשור לגיל? אבל גם בצעירותו לא היתה לו תמיד זיקפה,
גברים כשנוגעים באישה חווים זיקפה מיידית, היו לו מערכות יחסים וסקס עם בנות לא מעט, אבל גם בצעירותו היו צריכים קודם לרדת לו ורק אז יכל לתפקד.
גבר מגורה מאישה תמידית לא? ולא רק באמצעות מין אוראלי לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עינת השכל01/07/2015שלום d, תודה על פנייתך אך פורום זה לא עוסק בייעוץ מיני. אתה מוזמן לחפש פורומים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי חרדת ביצוע בסקס עם גבריםאורי25/06/2015
אני בחור בן 30 נמשך לבני מיני אבל הרבה שנים לא עשיתי סקס במלואו שיספק אותי...
אני יצאתי מהארון הדתי ויוצא למקומות של גייז...
בגלל העבר הדתי יש לי מחשבות שונות שמקובעות אצלי כבר שנים (דיברתי עם סקסולוגית בנושא) לפתח קשר אינטימי ומיני זה מאוד קשה לי... הדת שאומרת שאסור לי לאונן אסור לי להגיע לזקפה נהיית מקובעת.. אבל זה לא שאני לא מצליח להגיע לזקפה... פשוט המחשבות שלי על גברים לא מעמידות לי את הזקפה...
אני מחפש סקסולוג/ית מתאימה שאפשר לקבל טיפול זול וטוב.
אני מקווה שזה הפורום הנכון והמתאים לשפוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ביסקסואליות חילופי עונותKutaly19/05/2015
שלום עינת.
לפני כמה ימים פגשתי במישהי ביסקסואלית שמעידה על עצמה שהיא מרגישה שינוי בנטיה המינית בהתאמה לעונות השנה. לגברים, לדוגמא, היא נמשכת יותר בחורף.
נתקלתי בתופעה הזאת כבר אצל כמה אנשים ואני תוהה עד כמה זה נפוץ ומה יכול להיות ההסבר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביסקסואליות חילופי עונות - תגובה
עינת השכל24/05/2015שלום kutaly, השאלה של שינויי בנטיה המינית בהתאמה לעונות בשנה היא מרתקת. לצערי איני יודעת על פירסומים בנושא ולכן קשה לי לענות של שאלתך. עם זאת, התחלתי לבדוק ואשמח לחלוק את הידע כאשר אמצא אותו. להתראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה..רוני11/04/2015
היי.. אני לא יודעת כמה השאלה הזו מתאימה לתוכן האתר אבל אני אשאל בכל זאת.
יש לי בת זוג כבר 7 חודשים ומאוד טוב לנו ביחד.
בתחילת הקשר שלנו הייתי יורדת לה והיא גמרה פעם אחת. לאחרונה כשאני מנסה לרדת לה היא אומרת לי להפסיק. כשאנחנו מדברות על העניין היא אומרת שלא נוח לה עם זה למרות שעשינו את זה פעם וזה הביא אותה לשיא. אני מרגישה שאני לא מצליחה לספק אותה (היא גמרה רק פעם אחת בכל הקשר שלנו) וזה מתסכל אותי בטירוף. איך בכלל לגשת לעניין הזה ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה.. - תגובה
עינת השכל25/04/2015שלום רוני. את מתארת תיסכול רב ביחסי המין עם בת הזוג שלך, על כך שאינך מצליחה לספק אותה מינית. עולות מייד שאלות שקשורות ברובן אליה, לבת הזוג שלך. מה הרקע שלה. האם הייתה בזוגיות עם אישה קודם לכן, האם היה לה קושי להגיע לסיפוק מיני. מה היא יודעת להגיד על אי הנוחות כשאת יורדת לה? ועוד שאלות רבות. וכמובן השאלה העיקרית היא מה עמדתה בעניין. עד כמה היא חווה תיסכול מהמצב?
בהקשר הזוגי נשאלת שאלה מה קורה כשאתן מנסות לדבר על הקושי. האם את חולקת תסכולך איתה והיא עימך? הרבה שאלות המעידות על כך, שלמצב שאת מתארת יכולים להיות הסברים רבים...
האמירה הברורה היחידה שאני יכולה לומר לך היא, שלא תשארי עם התסכול ולא תקחי את הקושי עלייך כמעיד שאת עושה משהו לא בסדר. דברי איתה ונסו לראות ביחד מה עושים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהmaci06/02/2015
לאחרונה הסרתי את השיער מכל הגוף לטעמי גוף חלק יותר סקסי ויפה מגוף שעיר, זה יכול להעיד שיש לי נטיה להיות הומו? למרות שלא הייתי עם גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עינת השכל09/02/2015שלום לך, אתה מעלה את השאלה האם רצונך בגוף חלק ללא שיערות מעיד על נטיה מינית. אין שום דרך להסיק מסקנה שכזו באופן תיאורטי והשאלה החשובה בנושא נטיה מינית היא האם אתה חש משיכה לגברים ומדוע אתה מקשר את הורדת השיער להומוסכסואליות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.?היי04/02/2015
היי, יש מישהי שאני והיא נמצאות באותו פרוייקט,אנחנו נפגשות פעם בשבוע
היא עושה לי עיניים בלי הבעות יותר מדיי שזה מקשה עליי להבין מה הקטע שלה, האם הסתכלות של תשומת לב או מעוניינת במשהו,למרות שהיא בזוגיות עם גבר קרוב ל 3 שנים
אנחנו לא ממש מדברות רק שלום שלום
יש לי תחושה כזו שבא לי להגיד לה מה הקטע שלך דברי ,אבל לא מתאים לי לתת לזה כובד איכשהוא
ואולי בכלל רק אני חושבת כך,אבל השאלה מאיפה זה נבע למה אני מרגישה את זה
כי אני באמת שמה לב שהיא מסתכלת מדי פעם
מה יכול להיות ? האם באמת יש משהו או שסתם אני מנתחת את זה בצורה לא מדוייקת
אני חייבת לציין שהנוכחות שלה עושה לי משהו בפנים..לא יודעת מה, אבל עושה לי
מן התרגשות קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.? - תגובה
עינת השכל09/02/2015שלום לך. את מספרת לנו על מצב שהוא מבלבל עבורך ואינך יודעת כיצד להבינו וכיצד להתנהל. עם זאת, מהתיאור שלך אין שום דרך לדעת האם ומה עומד מאחורי הדברים. האם את קוראת נכון או שלא, או אולי רק משהו בתוכך מתעורר בתגובה לבחורה. כפי שכתבת אפשרות קיימת היא לבדוק את הדברים מולה באופן עדין אך ישיר וללא בושה, שכן אין במה להתבייש. אם נראה לך לא מתאים, אז המשיכי לחפש את התשובה בתוכך, או שתרפי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת הסבראלה04/01/2015
שלום
אני אישה נשואה. התחיל איתי מישהו מהעבודה נשוי. בהתחלה חיזר אחריי בטירוף וניסה לשכנע אותי לבגוד בבעלי. כשנענתי לו לבסוף הוא התחיל להתרחק ממני והתנהג בצורה מוזרה. כל פעם שקבענו היה מבריז ברגע האחרון בטענה שהוא חולה, שיש לו משהו בעבודה וכו. הייתי מתוסכלת ממנו ברמות מטורפות ולא הבנתי איך יכול להיות שגבר שמציעים לו סקס מחוץ לנישואים בלי מחוייבות לא קופץ על ההצעה במיוחד לאור העובדה שהוא זה שיזם את הקשר הזה בכלל.
התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר איתו, התחילו להתחבר לי דברים, הדיבורים הרבים שלו בצורך בסקס אנאלי, אוראלי , הערות על כל מיני גברים יפים והאסימון נפל לי כשהתמזמזנו במשרד פעם אחת וראיתי שלא עומד לו...
שכבנו פעמיים, בפעם הראשונה הכל היה בסדר, בפעם השנייה עמד לו אך הוא לא הצליח לגמור , אלא לאחר שגמר ביד.
הוא סיפר לי שהוא לא שוכב עם אשתו כבר הרבה זמן כי היא עייפה מהילדים..
התעמתי איתו ואמרתי לו שאני חושבת שהוא הומו וזה ההסבר היחיד שיש לי להתנהגות שלו. הוא לא ענה לי אבל זרק לי שיש לי יכולת טובה לאבחן אנשים. אפשר להגיד שמלבד מה שציינתי הוא די אימץ לעצמו ״התנהגויות גבריות״ אבל זו האינטואיציה שלי ויש לי נסיון עם גברים.
האם יכול להיות שאני צודקת? אני די בטוחה בזה והייתי מאוד רוצה לעזור לו. הוא נראה לי מאוד במצוקה ולא מרוצה מהחיים שלו, הוא כל הזמן עצבני, מתוסכל כועס על העולם. כועס על אישתו. (הוא מאשים את הלחץ בעבודה).
איך אוכל לעזור לו וגם מעניין אותי לדעת מה הוא בדיוק רוצה ממני ולמה בכלל יצר איתי קשר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת הסבר - תגובה
עינת השכל09/01/2015שלום אלה. את מתארת מצב מורכב שיכול להיות מושפע וקשור לטווח רחב מאוד של אפשרויות, לאו דוקא בנושא נטיה מינית. אין דרך לומר לך מה המוטיבציה לפנייתו של הגבר אלייך וגם לא מה מקור אמביבלנטיות שלו בקשר איתך, אם קיימת כזו. את יכולה לומר לו שנראה לך כי הוא במצוקה ואם ירצה יכול לשתף אותך ובעיקר החליטי מה נכון לך והאם הקשר מתאים לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מיניותנועה27/12/2014
שלום לכולם,
אספר קצת רקע על עצמי והזוגיות ואז אעבור לבעיה.
קןראים לי נועה בת 24 המגיעה מבית מסורתי.
כל חיי הייתי במערכות יחסים עם בחורים דתיים (שמירת נגיעה וכו).
בשנה האחרונה אני נמצאת במערכת יחסים עם בחורה מהממת.
הקשר מצוין אבל המין שלנו די מטריד או אפילו קצת מגעיל אותי.
אין לי בעיה עם העירום או המגע בגוף.
אך ברגע שזה מגיע לאיבר המין אני קופאת.
לוקח לי הרבה זמן עד שאני נוגעת בה למטה (אבל כשזה קורה היא נהנית). אבל אני בשום פנים ואופן לא מסכימה לה לגעת בי למטה בלי תחתון.....
אני לא יודעת מה לעשות כדי שנהיה לנו טוב יותר. אני לא מצליחה להתגבר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מיניות - תגובה
עינת השכל08/01/2015שלום נעה. את מספרת בכנות ובפתיחות רבה על הרקע שלך ועל הקושי שאת חווה במפגש המיני עם החברה שלך. אמרת שאת מבית מסורתי והבחורים איתם יצאת בעבר היו דתיים. איני יודעת האם וכיצד את מגדירה עצמך, חילונית, מסורתית, או דתיה ומה מחשבותייך ותחושותייך בנוגע לנטייה המינית שלך. הקושי שאת מתארת אפשר שמסמל סמני שאלה, או התנגשות פנימית בין ערכים שגדלת עימם לבין רצונותייך ומימושך כאדם בוגר. קושי במגע באיבר המין שלך מגלם את ההתנגשות הזו. אמרת שיש בך תחושות מסויימות של גועל המחוברות למגע המיני ואת צודקת לגמרי ברצונך שיהיה טוב לשתיכן. מה שיכול לעזור לך במישור האישי זה לחשוב ולהרגיש מה נכון לך וחפש את הדרך לישב רצונותייך עם התפיסות עימם גדלת. את יכולה למשל להעזר באתר של בת קול שנוגע בנושאים של נטייה מינית ודת, לשוחח עם חברים, או לפנות לטיפול פסיכולוגי. כל זאת לא כי משהו לא בסדר איתך, אלא רק כדי לעזור לך למצוא ולבטא את הקול האישי שלך ומה שמתאים לך. במישור הזוגי חשוב שתוכלו את והחברה שלך לשוחח על הקושי המיני בכדי שלא יצטברו מטענים של חוסר הבנה וכעס. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצאתיייייייי שלמותתתתתתתתתת WOWמיטל רון05/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווףף איזה הורסת היאאאאאאאא
מיטל רון05/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני גייבדויי03/12/2014
אז שלום
אז ככה הכול התחיל מגיל 13.5-14 משהו כזה היום אני בן 16
אז ככה התחלתי לעשות ביד בגיל הזה ולא יודע נראלי שמשהו השתבש בי וזה
אני התחלתי לאוהב בנים.כול חיי אהבתי בנות עד הגיל הזה היום ישלי נטייה יותר גדולה לבנים מאשר בנות ואני נלחץ מי זה אני לא יודע אני ממש נראלי סובל מחרדות מה שאני רוצה במוח שלי זה ההפך
אני לא רוצה להיות הומוסקסואל
אז מה שאני אומר האם אני גיי
גם אני עשייתי פעמיים ביד על שתי ילדים מהכיתה שלי
ועל פורנו פעם אחת
נ.ב אולי זה בגלל שאני גם חושב כול הזמן שאני גיי ובגלל זה ישלי נטייה גדולה לבנים????
ושזה גיל נורמלי להתבלבל ולהתנסות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה נכות בגבר תואמת לצרכיי הנפשייםקורל מתת דיין29/11/2014
בגיל 16 איבדתי את הורי בתאונה וקיבלתי טיפול נפשי.
בגיל 22 גרמתי לעצמי לחבלה עצמית כשניסיתי להתאבד כתוצאה מהסבל הגדול שנוצר לי כשגיליתי שבן זוגי בוגד בי עם צעירה בת 12 (לא טעות היא היתה בת 12 וניהלה רומן עם בן זוגי לפחות חצי שנה מאז היתה בת 11).
הוא נטש אותי, נעלבתי והוא האקס היחיד כי הפחד להיות נבגדת פגע בי ובגללו איבדתי את הרגל שלי.
החבלה ברגל פגעה בכל הרקמות, בכלי דם וגרמה לנמק חמור.
כתוצאה מהסיבוך קבעו לי תור לניתוח ובו כרתו לי את הרגל.
מאז הבגידה הכואבת של האקס שלי, שגרמה לי לסבל ולאובדן הרגל, אני נמצאת בטיפול פסיכותרפי ובטיפול פסיכיאטרי שבו אני מאובחנת כנפגעת טראומה, דיכאון וחרדה ומקבלת כדורים פסיכיאטרים נוגדי דיכאון.
הטראומה שלי היא מבגידה ויש לי חרדה חברתית שמהותה היא חרדה מלהיות נבגדת שוב.
הפחד להכיר גבר שיבגוד בי, קשה לי לתת אמון בבני אדם כי אני תמיד מפחדת שהם ייבגדו בי. גם אובדן ההורים שלי מגיל צעיר נחווה כסוג של בגידה שהם בגדו בי.
מהמטפלים הפסיכולוגים שלי למדתי שאני צריכה לשמור על עצמי מבוגדנות של בן זוג שיהיה לי.
בשיחות עם הפסיכיאטרית והפסיכולוגית למדתי שקיים תחום שנקרא פסיכולוגיה חברתית שבו אוכל לדעת על סוג של נכות שאם בן זוגי לוקה בו אז הוא לא יכול לעולם לבגוד, והנכות שלו מבטיחה לאישה שבמיליון אחוז סיכוי שהוא פשוט לא יבגוד ולא יוכל לבגוד.
אני לא מתכוונת לנכות בתפקוד המיני כי הצרכים הנפשיים שלי הם כאלה שחשוב לי שיהיה לי גבר פעיל מבחינה מינית רק איתי מבלי שיוכל לבגוד בי.
מאז ומתמיד התנחמתי בסיפוק עצמי (אוננות) אבל תמיד רציתי וחלמתי שיהיה לי בן זוג קבוע שיהיה אקטיבי איתי מבחינה מינית ברוב שעות היממה כי אני מרגישה שסיפוק הצורך הנפשי הזה ינחם אותי על הסבל שעברתי.
אבל הפחד שלי הוא מבגידה. הפחד שלי שהגבר שיהיה לי בן זוג, יימאס ממגע מיני ממושך איתי, יסתכל על ילדה קטנה ואז יבגוד בי איתה.
אני רוצה להקים משפחה, ואני נכה ואין לי אדם שתואם לצרכים שלי.
ניגשתי לשדכנית שמתעסקת עם נכויות, ואני יכולה לסנן גברים על פי סוג הנכויות שלהם.
אני מתקרבת לשנות החמישים לחיי ואני רוצה להתחתן ולהקים משפחה עם בן זוג שלא יבגוד בי.
רציתי לדעת איזה סוגים של נכויות גורמים לגבר שלוקה שלא יוכל לבגוד באישה שלו ושכל הזמן ירצה לשכב עם האישה שלו (ולא יוכל לבגוד בה בגלל הנכות שלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה נכות בגבר תואמת לצרכיי הנפשיים - תגובה
עינת השכל01/12/2014פונה יקרה. את מתארת מעט מסיפור חייך בו ישנם קשיים רבים ואכזבות בלתי נסבלות עבורך. לשאלות שאת שואלת אין תשובות כלליות אותן את מחפשת ברצונך הלגיטימי בבטחון שירגיע את הכאב הנפשי. חשוב מאוד שדברי שוב ושוב עם הפסיכולוגית והפסיכאטרית שלך על שאלותייך אלה ולא תשארי עם סימני השאלה והכאב לבד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשרה04/11/2014
קשה לי להתמודד לבד ואין לי את הכלים לתת מענה לילד שלי . הבן שלי בן 19 . חייל . לפני כשנה בבדיקות לצבא גילו שיש לו תסמונת קלייפנטר . מאז שהוא התגייס הוא התחיל לזרוק לי מסרים שהוא מבולבל מאוד וכנראה שיש לו משיכה לגברים . ניסיתי מספר פעמים לכוון אותו שינסה קודם להכיר בחורה שאני מודה שזו בעצם בריחה שלי והתכחשות. היום הוא התוודה בפניי שהוא קבע עם מישהו והוא בדרך אליו לבית . . הוא כתב לי שהרגיש לו רע שאף אחד לא יודע על זה ולכן הוא בחר לספר לי. נבהלתי ובקשתי ממנו שיחזור ויבטל. אין לו ניסיון מיני ואני מפחדת שהוא יפול בידיים לא נכונות שיגרמו לו טראומה או שיפול באיזה פדופיל או אפילו הגעתי במחשבות שאולי איזה ערבי מנסה לקבוע איתו ולחטוף אותו . אני חייבת עזרה בשבילו ובשבילו !!!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
עינת השכל01/12/2014שלום שרה, את מביעה את דאגתך הרבה לבנך ומחפשת עזרה עבורך ועבורו. כפי שנאמר בתגובה הקודמת, את יכולה לקבל עזרה נפלאה באירגון תהל״ה, או בהתייעצות אצל מטפל/ת. חשוב מאד שרה שתפני לעזרה בכדי לעזור לך להיות יכולה לקבל את בנך כפי שהוא .
לגבי רצונך בעזרה עבור בנך, השאלה הראשונית לפני איפה, היא האם הוא חושב שהוא זקוק לעזרה ואם כן, לאיזו מטרה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאמא האוהבת
יש עם מי לדבר09/02/2015אמא יקרה שלום,
יש כמה דברים שאני לומד מהמכתב שלך. קודם כל , שיש לבן שלך אמא אוהבת, רגישה ודואגת, שמוכנה לשים את טובתו במקום הראשון. דבר שני הוא שיש לכם קשר מצויין. גם בימינו הרבה ילדים חוששים לספר ולשתף את ההורים בלבטים ובנטיות שלהם. זה ממש לא מובן מאליו – כל הכבוד!
בשלב זה אני מניח שקראת ולמדת על תסמונת קלייפנטר. לא הייתי כורך אותה בנטיות המיניות של הבן שלך. ייתכן שאת מגוננת יותר עליו בשל התסמונת. חשוב לזכור שהתסמונת – וגם נטיותיו, יהיו אשר שיהיו – לא מונעים ממנו לחיות חיים בריאים ומאושרים. ואולי בלי קשר, ככל אמא את מגוננת עליו ורוצה עבורו את הטוב ביותר.
ככל נער צעיר, בנך מגלה את המיניות שלו ושואף לחיים בוגרים ופועלים. זה מסע ארוך, לוקח זמן עד שדברים מתבהרים. קשה להורים "לשחרר את החבל" ולתת לילד לפסוע את צעדיו הראשונים בעולם המבוגרים, לחפש וגם לעשות טעויות. יש לי כמה הצעות. ראשית, אני מצטרף להצעה לבוא לפגישות של תהל"ה, ושם תוכלי גם ללמוד על העולם של גברים שנמשכים לגברים, ואולי לגלות שהוא לא כל כך קודר ומסוכן כפי שאת מדמיינת. לשם הידע, יש כל מיני אפשרויות בטוחות ונעימות לפגוש אנשים מהקהילה, כמו למשל דרך איג"י, תנועת נוער גאה שמקיימת מפגשים לצעירים בכל הארץ – ראי www.igy.org.il. שנית, תוכלי לאמר לבנך שאת אוהבת ומקבלת אותו, שיגן על עצמו – הן באמצעות מין מוגן, והן בכך שלא ילך לבתים של זרים שאינו מכיר - ושהוא מוזמן אם הוא רוצה לשתף אותך ואת מבטיחה שלא לשפוט. לבסוף, הן הוא והן את מוזמנים להתקשר אלינו ל"יש עם מי לדבר" – הקו של הקהילה הגאה. אנחנו פועלים בכל יום א-ה בין השעות 19:30-22:30 בטלפון 03-6205591. נשמח להקשיב ולחשוב ביחד.
הרבה הצלחה לך ולבנך , עם הורות תומכת ורגישה כמוך אני סמוך ובטוח שהוא ימצא את אושרו לאן שלא ילך,
עמיר
"יש עם מי לדבר"
קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת קשר זוגימבולבל מאד14/10/2014
היי,
אני גיי בארון והייתי בשירות צבאי ממושך ומאד נוקשה.
לאחרונה התחלתי קשר יותר הדוק שמתפתח נהדר עם בחור מדהים שאני מתאהב בו מיום ליום.
הבעיה היא, ואולי זה לא קשור רק לנטייה מינית שאני לא רוצה להכנס איתו למיטה מחשש "לבזבז" אותו או לטמא את הרומנטיות על חשבון מיניות שנחשבת בעיני זולה יותר.
מה עוד שאני גם משתף אותו ברצון להמשיך להתנסות עם אחרים עד שנגיע למערכת יחסית מינית וזה ממש מרחיק אותו ממני וגורם לי לקשיים רגשיים.
כנראה שאולי אני עוד לא בנוי לזוגיות..? (כבר בן 24).
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדונה-זונה?
Kutaly22/10/2014סליחה אבל אני ממש מבין למה הוא מתרחק ממך.
מצד אחד אתה לא רוצה להכנס איתו למיטה ומצד שני אתה משתף אותו ברצון שלך להיות עם אחרים.
מה שהוא כנראה מבין זה שהוא לא רצוי.
כך יוצא שמרב חשש "לבזבז" אותו, אתה רק מרחיק אותו.
ממליץ לך לקרוא על תסביך מדונה-זונה. אני אמנם לא פסיכולוג אבל מה שאתה מתאר נראה ממש ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת קשר זוגי - תגובה
עינת השכל03/11/2014שלום לך מבולבל מאוד. אתה נוגע בדבריך בקשת רחבה של אפשרויות לקושי רגשי שאתה חווה. ראשית, אתה מעיד על עצמך כגיי ומספר שאתה עדיין בארון. אני משערת מתוך כך, שאתה חווה קושי בקבלת עצמך כהומוסכסואל וחושש כנראה מתגובת הסביבה לכך. במיוחד אני מבינה בסביבה הצבאית הנוקשה שהיית חלק ממנה ושהיא הפכה אולי להיות חלק ממך (במובן של נוקשות רגשית מסויימת). בסתירה לכך, מדבר ליבך וגופך ואתה מוצא עצמך מתאהב בבחור יותר מיום ליום.
כפי שמשתמע, ישנה התנגשות בין שני המישורים- הקושי לקבל עצמך כגיי ( כפי שמבוטא על ידי היותך בארון) לבין רגש ההתאהבות בבחור שדיברת עליו. ההתנגשות מתגלה על פני השטח גם בהמנעות שלך ממימוש הקשר בדרך מינית. יש אפשרות שקיום יחסי מין מגלם עבורך אישור מסויים לנטייה המינית שלך, כאשר עצם רגשות האהבה פחות מסמלים זאת עבורך ואתה מפצל בין תשוקה ומיניות לבין אהבה וקוטאלי בדבריו אליך התחיחס לכך.
חשוב על הדברים. אתה מרגיש שאתה מרחיק את הבחור וזה כואב לך, יחד עם זאת לקרבו ולהסתכן בקשר אהבה מלא מפחיד אותך. חשוב שתעמיק את הדיבור הפנימי שלך בנושא קבלתך את עצמך כגיי, על האפשרות למערכת יחסים מלאה עם גבר. איני יודעת אם יש לך עם מי לדבר, מאחר וחשוב שלא תשאר עם הדברים לגמרי לבד. כמובן שגם עזרה מקצועית היא אפשרות טובה בכדי ללוות אותך בדרך להבנה וקבלה עצמית שיאפשרו לך לממש עצמך בדרך מלאה יותר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב כאן...
מבולבל מאד03/02/2015היי,
פתאום נזכרתי בשאלה שרשמתי כאן...
מאז די נפרדנו ואני בטיפול כבר שנה, מתקדם יפה מאד, למדתי לקבל את עצמי אבל אני עדיין לא יכול לצאת מהארון. בניתי לעצמי תדמית מוצקה ומאד מוצלחת ואני פוחד לאכזב את ההורים, החברים והסביבה ושהכל יקרוס. אני מבין שזה יהיה איך שאני אציג/אחווה את זה, אבל אני לא באמת מסוגל לעשות את זה. אני מרגיש תקוע עם זה.
מאז, הכרתי בחור נפלא בלימודים, אני לא מפסיק לחשוב עליו כבר חודשיים. דיברנו כמה פעמים והיו המון מבטים, אבל אני לא מצליח לזהות אם הוא בעניין, וזה עוד קושי של הומואים - לזהות ולאבחן במציאות. למה? למה הכל כל כך קשה לי?
עד שהרמתי את עצמי והתייצבתי ואני משקיע כל כך הרבה משאבים רגשיים וכספיים בטיפול, עכשיו אני מתקשה לאבחן מה איתו, אם הוא בעניין של גברים בכלל.
אני לא אקרוס מזה שהוא לא ירצה אותי, אלא שהוא ידע עליי ושאני רציתי אותו והוא לא והוא יודע עליי את "הסוד".
מה עושים? איך מתייצבים? אני עצבני שהכל כל כך קשה בעולם הזה, זה ממש לא מגיע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)