פורום הומואים, לסביות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוח בזהות
    ילדה
    15/01/2012

אני בן 17, והייתי עם מלאן בנות ונהניתי כל פעם.
    אבל בזמן האחרון אני רואה סרטי םורנו של גברים וזה דווקא מגרה אותי.
    סליחה לע השפה, אבל אני מרגיש שממש עומד לי הזין.
    אבל אני לא הומו.
    שוב, נהנינתי עם כל הבנות שהייתי איתן.
    אבל מה הקטע הזה עם הפורנו? מה נסגר איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוח בזהות

הוספת תגובה

• לא בטוח בזהות - תגובה

איל זק
    16/01/2012

שלום רב
    עירור מיני כתוצאה מצפייה בסרטי פורנו הוא דבר שכיח ונורמלי (גם בסרטי גברים וגם נשים). נטייה מינית מוגדרת לפי תחושות פנימיות של משיכה מינית ורומנטית לגבי גברים או נשים. כך שאם אתה נמשך רק לנשים ולא לגברים, אינך הומו. ואם אתה נמשך לשני המינים - אז אולי נטייתך היא דו מינית (וגם זה בסדר גמור).
    השאלה היא, מה הסיבה שאתה מעדיף לראות סרטי פורנו דווקא של גברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה מכירים בנות איכותיות?
    קרן
    05/01/2012

קהילת הנשים כל כך קטנה.... זה מייאש.
    וכמה שהיא קטנה - היא כולה בתל אביב וכולן מכירות את כולן

יש למישהו רעיון שלא ניסיתי?
    אני מתכוונת לסביבות גיל 30...

תודה רבה

הוספת תגובה

• איפה מכירים בנות איכותיות? - תגובה

טל קרויטורו
    06/01/2012

שלום איילת,
    יש אתרי הכרויות,
    יש פייסבוק
    יש דרך קשרים ידידותיים קיימים
    יש דרך פעילויות הק"ן במרכז הגאה (הפעילויות של המרכז הגאה המיועדות לנשים)
    יש פורומים ברשת ללסביות כולל פורום ללסביות בנות שלושים פלוס
    יש לראות מי בסביבתך ולידע את סביבתך שאת מחפשת
    בהצלחה,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפוקחת
    דנית
    29/12/2011

אני לא מבינה איך אורנה בנאי יכולה לצאת מהארון רק אחרי כל כך הרבה שנים.
    אני מבינה שזה כאוב וזה אישי וזה קשה לאללה.
    אבל להגיד דברים כמו "רציתי להיות נורמלית" זה עושה ממש עוול לקהילה?
    אתם לא חושבים?

לקביעת תור
    סגירה
    מפוקחת

הוספת תגובה

• מפוקחת - תגובה

טל קרויטורו
    06/01/2012

דנית שלום,
    את שואלת שאלות חשובות שכדאי לשאול אותן היכן שיש קהל לדיון,
    פורום זה עוסק בייעוץ אישי וחבל שדבריך לא יקבלו הד.
    כן אני יכולה לומר שהיא לא היחידה שיוצאת מהארון לאחר שנים רבות של אי קבלה,
    ולעיתים גם יציאה מהארון לא מבשרת על השלמת תהליך הקבלה - אפשר לצאת מהארון ועדין לאחוז במספר עמדות שליליות או אמביוולנטיות כלפי הומוסקסואליות.
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת..
    אור
    17/12/2011

אני בת עשרים, ומעולם לא הייתה לי בת זוג, רק חברים מהמין השני. הקשר האחרון שלי היה של שנתיים וחצי ובמהלכו וגם לפניו הייתי מסתכלת על בנות, ומרגישה שאני ממש רוצה להתנסות גם עם בחורה. כמובן שהחבר שלי לא היה מרוצה מהעניין וזה גם מה שגרר לפרידה בסופו של דבר.
    יש מישהי שאני פוגשת פעם בשבוע בחווה שאנחנו מתנדבות בה, ולאחרונה גם התקרבנו מאוד.
    אני מאוד נמשכת אליה ונראה לי שאני גם מתחילה להתאהב בה, אבל אין לי מושג אם היא מעוניינת בבנות בכלל. לפעמים היא מרוחקת ממני לגמרי ובקושי מדברת איתי, ובפעמים אחרות היא אומרת לי שהיא התגעגעה אליי. וזה בטח הדמיון שלי אבל אני מרגישה שבזמן האחרון החיבוקים שלה הופכים להיות יותר ויותר ארוכים וחזקים כאלה. כאילו היא לא רוצה להגיד לי להתראות.
    אני מפחדת לומר לה שאני נמשכת אליה בצורה ישירה, כי זה יכול להרוס את הקשר שלנו וליצור מבוכה כשניפגש בחווה.
    מה אני יכולה לעשות? אני משתגעת!=\

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת..

הוספת תגובה

• מבולבלת.. - תגובה

טל קרויטורו
    18/12/2011

אור שלום,
    אפשר לבדוק אפשרות לחימום הקשר מבלי שזה ישרוף גשרים.
    לכן הדבר הראשון שאומרים זה לא ש'נמשכים', אלא הזמנה למפגש אחת על אחת מחוץ לפעילות הכללית, ושם ישנה הזדמנות להכיר יותר.
    גם לבחור לא הייתי ממליצה לגשת לבחורה ולומר לה ללא רקע קודם שהוא נמשך אליה, עדיף להזמין אותה לקפה או לסרט - ושם להכיר יותר, להציע להפגש יותר, כך גם אפשר לבדוק את מידת ההדדיות ברצון בפגישות, ואת מידת הקרקע לומר משהו כמו 'את מאד מוצאת חן בעיני'. ככה אם היא רוצה גם - אז מצוין, וגם אם לא זה מאפשר לה לסרב ביותר נוחות, ומאפשר גם לך לבדוק באופן שהוא לא טוטאל לוס, כי זה לא שהשלכת את עצמך לרגליה, זה שהצעת לה אפשרות להכיר יותר טוב.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכול יותר
    מוזר
    14/12/2011

שלום.. אני בן 19
    זה התחיל אצלי לפני 3 שנים, בעבודה שלי
    פעם ראשונה שהרגשתי משהו מוזר לחבר שלי.
    לקח לי זמן להבין מזה.. (אם זה משיכה או זה אהבה או אם זה כי הוא חבר טוב)
    זו הייתה תקופה ממש קשה.
    לאחר מכן עזבתי את העבודה וגם את הקשר איתו וכך שכחתי ממנו.
    התגייסתי והכרתי עוד מישהו כזה. שוב התאהבתי וזה היה יותר חזק..
    כל אחד שובץ בבסיס אחר וגם כך זה נגמר..
    עכשיו זו הפעם השלישית- עם חבר שיש לי בבסיס.. אנחנו חברים טובים. קשה לי..
    אני לא יודע מה לעשות..
    אני כל היום חושב עליו.. לא משנה איפה אני נמצא..
    אני כל היום רוצה להיות ליידו.. לגעת בו, להיות קרוב אליו.
    אני יודע שהוא לא מרגיש אותו דבר..
    סיפרתי לכך רק לבת דודה שלי לפני 3 שנים, מאז אני לא יודע מה לעשות..
    אני כן נמשך לבנות, אבל עד היום לא התאהבתי באחת.. אני כן רוצה לנסות עוד לפני שאני מחליט..
    אני יודע שאם הוא היה מרגיש כמוני והיינו עכשיו ביחד, לא היה אכפת לי לצאת מהארון או כל דבר בסגנון..
    אבל אני לא יכול לבד. אני לא יכול בלי שום דבר שקרה.... אני מפחד ואני רוצה כבר למצא אהבה דו צדדית!
    יש לי עוד שנה וחצי לשרת איתו.. זה הכי קשה לי בעולם.. אני מקנא לו.. וזה מוזר!
    מצד אחד אני רוצה לנסות עם נשים ומצד שני אני רוצה אותו.
    בת דודה שלי אמרה לי שהיא רוצה לקחת אותי למסיבות גייז.. אני יודע שאני לא אהנה/אשתלב שם- כי אני לא יודע מי אני..
    כי גם אני אני אהיה שם אני אחשוב רק עליו..
    כי אני לא רוצה שמישהו ייראה אותי..
    אני לא יכול להתמודד עם זה לבד..
    אני כבר לא יודע מה לעשות עם החיים שלי.. 3 שנים של לעבור דבר כזה זה גדול עליי
    אני נעול עליו 5 חודשים ואני סוגר איתו שבתות.. קשה לי יותר מידיי..
    הוא גם בנאדם שמדבר נורא קרוב עם אנשים וזה גם קשה לי.. ומצחיק לי איתו והכי טוב בעולם, הבעיה רק שזה לא הדדי.. ואני לא מוכן לספר לו, כי זה קשה מידיי, כי אני לא אוכל להתמודד עם זה.. כי אסור שבבסיס שלי יידעו את זה..

אשמח לכל ייעוץ!! 

לקביעת תור
    סגירה
    לא יכול יותר

הוספת תגובה

• לא יכול יותר - תגובה

איל זק
    15/12/2011

שלום רב
    אתה מעלה בפנייתך מספר דברים חשובים, שאתייחס אליהם בנפרד. ראשית, המצוקה הרגשית שאתה חש נובעת בחלקה מעצם היותך מאוהב באדם שאינו מחזיר לך את אותו הרגש. אהבה נכזבת היא דבר שכולנו לומדים להכיר בשלב זה או אחר בחיינו ולומדים גם להתמודד ולהתגבר עליו. יחד עם זאת, זו כבר הפעם השלישית שאתה מתאהב באדם שאינו מסוגל להחזיר לך אהבה ונראה לי שזו דרכך (הלא מותאמת) לנסות ליצור קשר אינטימי ו/או לבחון את רגשותיך, בנסיבות בהן אתה אינך מוכן "לצאת מהארון".
    לגבי הדילמות שלך באשר לזהותך ונטייתך המינית, בגילך הצעיר אף אחד לא רודף אחריך. יש לך מספיק זמן (ושנים) בשביל לנסות ליצור קשר גם עם בנות וגם עם בנים ולהחליט מה מתאים לך יותר. ברור שבשביל לנסות לבסס קשר זוגי נכון עם בחור, עליך קודם כל להתמודד עם החששות שלך באשר לאפשרות היותך הומוסקסואל. לשם כך, ייתכן וכדאי שתיעזר במטפל מיקצועי (גיי פרנדלי) שיעזור לך להתמודד עם הפחדים.
    בהמשך חשוב שתכיר חברים חדשים כמוך, כאלה שמתאימים לך יותר. אם דרך אירועים חברתיים, דרך ארגונים ועמותות, דרך פורומים וצ'אטים באינטרנט או דרך חברים משותפים. זה יעזור לך מאוד להתמודד עם החששות העצמיים ויאפשר לך התנסויות מתאימות יותר. בכל מקרה ודרך שתבחר, מגיע לך להיות בקשר עם אדם שגם יחזיר לך אהבה, ולא להיתקע עם האנשים הלא-נכונים.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    ע.
    10/12/2011

תראו, אני תומך לגמרי במאבקי הקהילה שלכם. החברה הכי טובה שלי לסבית.
    לפעמים אני נהנה לבלות במועדוני גייז, למרות שאני סטרייט לגמרי.
    אבל מצעדי הגאווה מפריעים לי מאד. הם עושים שירות איום ונורא לקהילה שלכם.
    כסטרייט שמדבר עם סטרייטים אחרים על הנושא הזה אני רוצה לומר לכם: המצעדים נתפסים כפריק שואו, כקרקס מפלצתי. כקבוצה של אנשים חולים בנפשם שהולכים כמעט עירומים ומתמזמזים לעיני כל כמו כלבים ברחוב.
    ואת זה אומרים לי אנשים, שבעקרון מאד לטובתכם ולצידכם, ואני מסכים איתם.
    הרצון שלכם צריך להיות להציג את הקהילה ההומו לסבית כפי שהיא: איכותית, תורמת, נהדרת, נורמלית.
    במצעדי הגאווה המגוחכים הללו אתם מאד מזיקים לכך.
    אנא, אל תמחקו את ההודעה. בסופו של דבר אני לגמרי בעדכם ולטובתכם.
    אודה לכם אם תתייחסו לדבריי ברצינות, למרות שאולי הם יעוררו בכם כעס.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

איל זק
    11/12/2011

שלום עמית
    ראשית, תודה על ששיתפת אותנו בדעתך. דעתך מוכרת ודי שכיחה, על כן, אני בהחלט חושב שהיא ראויה לתשובה. שנית, כמנהלי האתר, אנו נמצאים כאן מתוקף היותנו אנשי מקצוע טיפוליים, ואני אישית אינני רואה עצמי כנציג הקהילה ההומו-לסבית, אולם אנסה לענות לך בכל זאת. שלישית, למרות שניתן להאריך מאוד בדברים, אנסה לקצר.
    מצעדי הגאווה החלו בעקבות אירועי סטנוול בשנת 1969 בניו-יורק, בהם הוכאו, נעצרו ונכלאו אנשים רבים רק משום היותם הומואים. מאז נערך מצעד הגאווה בכל שנה, במרבית מדינות העולם המערבי. זהו מצעד מחאה כנגד שנאת הומואים ואפליתה לרעה של קהילת הלהט"ב (הומואים, לסביות, ביסקסואלים וטראנסג'נדרים).
    לצערנו אפליה ושנאה זו קיימת גם בארץ. די להיזכר באמירותיהם של שרי ש"ס (למשל) בשביל להדגיש כמה רבה היא יכולה להיות. לכן, קהילת הלהט"ב נלחמת על זכויותיה ומצעד הגאווה משרת עניין זה בצורה ברורה, כמפגן של עוצמה וכוח, כאמצעי גיבוש לקהילה ולמען גיוס תמיכה מציבורים רבים אחרים.
    חבל לי שכל התייחסותך למצעד נתונה לקומץ אנשים הרוקדים ללא חולצה על שתי משאיות. מצעד הגאווה הוא מפגן של חופש וליבראליות, של אהבת הזולת באשר הוא, ושל שיוויון זכויות לכולם - וכך יש לראותו. אני מציע לך ולחבריך להצטרף למצעד הבא ולראות אלפי אנשים, מכל הקשת הישראלית, תומכים במאבק הזה. הורים וילדים, חילונים וגם דתיים, חיילים וחיילות, הומוסקסואלים וסטרייטים - כולם אנשים נורמלים ונפלאים כפי שציינת בצדק. הם המצעד האמיתי, וכך יש להתייחס לזה.
    אני מסכים איתך כי לרוב מוצג הצד הצבעוני יותר ולעיתים אף הפרובוקטיבי של המצעד, ולזה אחראים בעיקר אמצעי התשקורת שמחפשים סקופים.
    יחד עם זאת, ובנימה קצת יותר אישית, הרשה לי לשאול אותך: מדוע מצעדי האהבה המתקיימים לקהל הסטרייטי אינם מפריעים לכם? מדוע הקרנבל בריו דה ז'נרו הוא מפגן של "אומנות וריקוד", אבל מצעד הגאווה הצנוע הרבה יותר זו "פריצות וגועל"? מה גורם לנו לדחות ולסלוד מאדם השונה מאיתנו? האם אתה ובת זוגך מעולם לא התמזמזתם ברחוב? האם גם על זוגות סטרייטים תגיד שהם כמו "כלבים ברחוב"?
    נקודות למחשבה, עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת איידס
    יוני
    27/11/2011

תרמתי דם אתמול במכללה ... אם אני נשא איידס יתקשרו אליי נכון ? זה כמו לעשות בדיקה ?
    תענו לי כמה שיותר מהר פליז

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת איידס

הוספת תגובה

• בדיקת איידס - תגובה

איל זק
    28/11/2011

יוני, שלום
    איני מכיר את הנהלים של בנק הדם ואינני בטוח שהם יחזרו אליך עם התוצאות. אם חששך מבוסס, חשוב שתסמוך על עצמך ותעשה בדיקה בהקדם בועד למלחמה באיידס או במקום אחר, בשביל השקט הנפשי שלך.
    חשש מבוסס נובע מקיום יחסי מין לא מוגנים. האם זו הסיבה שאתה חושש? או שיש סיבות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייאלה

חסוי
    30/04/2012

הלוואי וכול ההומואים כמוך יקבלו איידס וימחקו מהמדינה והעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל
    אנונימי
    27/11/2011

אהלן,

אני בן 19, וכל חיי נמשכתי לנשים, התאהבתי בנשים, והרגשתי סטרייט לחלוטין.
    לפני כחודשיים התחלתי להרגיש גם משיכה לגברים.
    אני מגיע מחברה דתית, יצרתי כמה קשרים מינוריים עם נשים, אך מעולם לא היו לי יחסים רגשיים קרובים או פיזיים.
    מעולם עד לאחרונה לא הייתה לי משיכה לגברים, הייתי צופה בפורנו נשים, גברים בכלל לא עניינו אותי, לא הטריד אותי להתקלח במלתחות בבריכה וכו'.
    אני לא חושב שאני הומוסקסואל גמור ולא סטרייט גמור.
    נראה לי מוזר שמשיכה מינית יציבה תשתנה ביום בהיר אחד לגמרי. אבל מצד שני אני לא מתכחש לסוג של משיכה גם לגברים.
    שמעתי שיש בלבול מיני בגיל ההתבגרות, אבל חשבתי שאני כבר אחרי.
    האם יש הומוסקסואלים שהרגישו תמיד משיכה לנשים ופתאום נטייתם השתנה בלי שום 'רקע מוקדם' מגיל צעיר?
    אני די מבולבל ומוטרד בגלל כל המצב.

תודה
    עזרתכם..

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבל - תגובה

איל זק
    28/11/2011

שלום רב
    אנשים רבים מרגישים שמשיכתם המינית אינה מוחלטת וקבועה רק לכיוון אחד, והם נמשכים לעיתים גם לכיוון השני. ייתכן ובשל גילך הצעיר עדיין לא התנסת מספיק בשביל לדעת בוודאות מה הן תחושותיך, וזה בסדר גמור ונורמלי לחלוטין.
    אם הינך מוטרד מהסיכוי שאתה הומוסקסואל, אזי כפי שאתה עצמך אומר ומתאר, אין זה נראה כך, כיוון שאתה נמשך לנשים, רגשית ומינית. יחד עם זאת, יתכן ותגלה שיש לך משיכה דומה גם לגברים, וזה לגיטימי לחלוטין.
    אתה טוען שאתה מוטרד ומבולבל, והייתי שמח אם תפרט מדוע. האם זה קשור למסגרות הדתיות בהן אתה חי? לחשש מנטייה מינית הומוסקסואלית?
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    03/12/2011

הבלבול שלי נובע מכך שלפעמים אני מרגיש משיכה חזקה לגברים, ולפעמים לנשים.
    אני מפחד שאולי אני משלה את עצמי בנוגע למשיכה לנשים, ובעצם אני מדחיק נטייה הומוסקסואלית. למרות שכל חיי נמשכתי רק לנשים, ואני עדיין מרגיש משיכה לנשים.
    הבעיה היא שזה די משתנה, לפעמים כל ולפעמים כך. אין לי בעיה עם הומוסקסואליות, אבל אף פעם לא ראיתי את עצמי ככזה, ואין לי היסטוריה של משיכה לגברים.
    אני מפחד להיות בקשר עם אישה, ולבסוף מבחינה פיזית הדברים לא יעבדו.
    כל העניין הזה שלחפש הגדרה מינית (למרות שמעולם לא התנסתי ביחסים לכאן ולכאן) די מטריד אותי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

איל זק
    05/12/2011

שלום רב
    נראה לי שהתשובה לשאלותיך החשובות נמצאת בגוף פנייתך. אינך צריך "לחפש הגדרה מינית" ולהיכנס לחרדות. כפי שנאמר, אתה חש משיכה מינית, במשולב או לסירוגין, לשני המינים. ולא נראה מדבריך כי מדובר כאן רק במנגנון הדחקה.
    מה שחשוב בחיים (לפחות בהיבט של מערכת יחסים, סיפוק ורווחה נפשית) זה שתמצא את האדם הנכון עבורך בחיים, זה / זו שתרצה לקשור את חייך בחייו, ולפתח עימו/ה קשר זוגי מספק. אין זה משנה מבחינה זו האם יהיה זה גבר או אישה. לכן, מיותר מבחינתך כעת להכנס להגדרות לא נחוצות.
    היה רצוי שתאפשר לעצמך להתנסות בשני סוגי הקשר ולאט לאט לפתח את הכרותך העצמית והעדפתך המינית. ברור לי שמעצם השתייכותיך לחברה הדתית, ייתכן והדבר אינו אפשרי מבחינתך. לסיכום, נסה למצוא את אהבתך בלי קשר למינו/ה. וזכור שגם בחברה הדתית של היום אם ההתנסות אינה צולחת, ניתן להתחרט ולמצוא משהו מתאים יותר.
    אתה מוזמן לשתף אותנו בדעתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסבית? אני מפחדת...
    נויה
    22/11/2011

היי, אני עוד מעט בת 17. לא היה לי חבר עד היום והאמת היא שאני לא כ"כ מתעניינת בבנים, לא יודעת למה, אבל לא התאהבתי אף פעם... חברה שלי אומרת שאולי זה אומר שאני לסבית אבל גם אף פעם לא נמשכתי לנשים. מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה
    לסבית? אני מפחדת...

הוספת תגובה

• לסבית? אני מפחדת... - תגובה

טל קרויטורו
    22/11/2011

הי נויה, לסבית היא מי שנמשכת לנשים, לא מי שלא נמשכת לגברים..
    מה זה יכול להיות - זה יכול להיות שאת צריכה עוד זמן כדי להסתובב בעולם כדי לראות אל מי את נמשכת, והאם את נמשכת.
    אפשר להמשך לגברים, להמשך לנשים, להמשך גם לגברים וגם לנשים, וגם לא להמשך לא לנשים ולא לגברים. את לא צריכה להחליט כעת, וגם פחד פעמים רבות פוגע ביכולת לדעת, כי חרדה מצמצמת את יכולת המחשבה והרגש.
    קחי את הזמן, תעסקי במה שכן מענין אותך, ככל שתהיי רגועה יותר יהיה לך קל יותר לזהות מה את מרגישה וכלפי מי.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומונאלי-חשוב! שאלה.
    אנונימי
    03/11/2011

יש לי שאלה, האם יש טיפול הורמונאלי שמעלים לצמיתות את השיער בפנים? או תרופה מסויימת..? (לגברים)..

כי ממש נמאס לי מהשיער.. בבקשה אם תוכלו לעזור אשמח.

הוספת תגובה

• טיפול הומונאלי-חשוב! שאלה. - תגובה

איל זק
    03/11/2011

אני מציע שתפנה את השאלה לפורומים הנוספים שעוסקים בנושא "יופי, אסתטיקה וטיפוח אישי"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי - יעמ"ל
    08/11/2011

אין טיפול הורמונאלי או תרופה המעלימים שיער לצמיתות מהפנים.
    לעיתים טיפול הורמונאלי יכול להפחית את כמות השיעור אך לא להעלימו.
    הדרכים להעלמת שיער לצמיתות מהפנים הם
    1. אפילציה - שימוש במחט חשמלית - תהליך ארוך אבל מעלים את השערות לצמיתות
    2. לייזר - עוזר, אבל לא באותה יעילות כמו אפילציה
    3. אור - כמו לייזר - יש חשיבות לצבע העור
    אני חושבת שתוכל למצוא פרטים בנושא גם בפורום הזה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה טכנית....
    sync
    28/10/2011

סליחה אם השאלה היא בוטה מדי בשביל הפורום הזה...
    אין לי ניסיון עם סקס אנאלי... רציתי לדעת איך להתכונן נכון לסקס אנאלי כדי למנוע מצבים מביכים בגלל תוכן המעיים

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה טכנית....

הוספת תגובה

• שאלה טכנית.... - תגובה

איל זק
    28/10/2011

שלום רב
    הפורום הזה עוסק בסוגיות שקשורות לזהות ונטייה חד-מינית.
    אני מציע שתפנה את שאלתך לפורום העוסק בתחום הסקסולוגיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה
    ללי
    25/10/2011

איל,
    שלום,האם אתה יכול להמליץ כאן על מטפל גיי-פרנדלי או מטפל אחר שאתה ממליץ כדי לא ליפול בין הכיסאות...
    והאם אתה יכול אולי למקד יותר,מה בעצם הופך מישהו להומו או לסבית.והאם האקס שלי אולי יוכל להתייעץ איתך במייל פרטי?אולי הוא ירגיש נוח יותר כך?
    תודה רבה,הפרום שלכם מאד יעיל ותומך במהירות הדרושה.כי אני מניחה שמי שעובר לבטים כאלו,מאד חשוב לו שיענו לו במהירות וזה מאד מרגיע.

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה

הוספת תגובה

• בקשה - תגובה

איל זק
    25/10/2011

ללי שלום
    המדע עדיין אינו יודע בדיוק מה הסיבה לנטייה החד-מינית, אולם מרבית המחקרים והעדויות שנבדקו עד היום מצביעים על גורמים מולדים. בכל מקרה ידוע שהנטייה המינית מתגבשת כבר בגיל הילדות המוקדמת והיא אינה ניתנת לשינוי או "המרה" מבחוץ.
    לגבי טיפול גיי פרנדלי (טיפול מקצועי בגישה תומכת ומקבלת), ניתן לאתר מטפלים מתחום זה דרך גוגל. כמובן שניתן לפנות באופן ישיר גם אלינו, דרך המייל או בטלפון.
    שמח שעזרתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללי

ללי
    25/10/2011

איל,
    את כל אלו אני יודעת...הכוונה שלי הייתה.מה באמת יכול לרמוז על נטיה חד מינית?ואיך זה שיש מקרים בהם אנשים נישאים (גבר ואישה)ופתאום מגלים שהנטיה המינית שלהם היא אחרת?או שהם תמיד ידעו ונישאו מתוך דחיה חברתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללי - תגובה

איל זק
    25/10/2011

נטייה מינית היא עניין רגשי ואינדיבידואלי בעלת היבטים ופנים רבות, ואין סימנים מוגדרים מראש למי הוא הומו ומי לא. אני מבין את רצונך לדעת מהי נטייתו המינית של בן זוגך לשעבר, אולם יש להניח לו לגבש את זהותו בעצמו או בעזרת מטפל מקצועי. כפי שאמרתי חשוב להעניק לו אווירה תומכת וחופשית, ולא להעמיס עליו שאלות שיכולות ליצור תחושת לחץ.
    באשר לשאלתך השנייה, מרבית האנשים נישאים מלחץ חברתי ומדחיקים את נטייתם ורק מאוחר יותר מתמודדים איתה. אולם גם כאן קשה להכליל וכל מקרה לגופו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקס מבולבל בקשר לזהותו המינית
    ללי
    24/10/2011

הי,
    עד לפני כשבועיים,הייתי בזוגיות כשבעה חודשים עם בחור בן גילי(30) אהוב יקר באמת.
    שבועיים לפני הפרידה ,רבנו המון על מגורים משותפים,עבודה וכו' כי אנחנו מערים שונות.
    חשוב לציין כי שניינו היינו כמה שנים מאד חולים וקיבלנו את חיינו במתנה לפני פחות משנה וכך גם הכרנו.
    לא היו לו הרבה קשרים זוגיים ארוכי טווח.אבל חלק גדול מהחיים הוא גם לא יכל...הוא מאד ביישן,עדין,רגיש ומתחשב בכולם.
    לפני כמה ימים,הוא שיתף אותי במחשבה שעלתה לו לראש והיא שאולי הוא הומו.לא היה לו ניסיון מיני גם גברים,רק פעם הוא סיפר שהתחילו איתו גברים,בערך פעמיים.הייתי מאד אמפטית ומחבקת ונתתי לו הרגשה שלא משנה במה הוא יבחר ,אני כאן בשבילו.
    אמרתי לו אם הוא רואה פורנו רק של גברים,או אם הוא עוצם עיניים וחושב ע מגע מיני עם גבר זה מדליק אותו?הוא ענה בשלילה.
    הוא נמשך אלי תמיד,לא תמיד ובכל יום בא לו סקס אבל אני מניחה שלאף אחד לא בא כל הזמן ושזה תלוי גם במצב רוח וכו'
    גם כשניפגשנו לפני כמה ימים,היה בניינו סקס ונשיקות.
    לדעתי הוא רק מבולבל שהוא כניראה לא עומד בגחמות שלנו הנשים ולא בגלל שהוא הומו.
    אבל אני מעדיפה להתייעץ כדי שאוכל לעזור לו.
    אני היחידה שהוא סיפר לה,כך שהוא סומך עלי.תודה ,זה מאד מאד חשוב .

הוספת תגובה

• אקס מבולבל בקשר לזהותו המינית - תגובה

איל זק
    24/10/2011

ללי שלום
    קשה מאוד להבין מדברייך האם יש לבן זוגך לשעבר נטיות חד-מיניות או לא. מצד אחד הוא טוען שאולי יש, ומצד שני הוא אומר שפנטזיות כאלה אינן מדליקות אותו ולא היו לו יחסים עם גבר מעולם. בנוסף, לתשובותיו אלייך יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות, כך שהמענה לשאלה זו נמצא רק אצלו.
    הבהרתך כי הוא חשוב לך ללא קשר לנטיותיו המיניות הייתה חשובה מאוד. מעבר לזה נראה לי כי אם ימשיך להתלבט, תוכלי לייעץ לו לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיוכל לעזור לו לענות על שאלה זו.
    מעבר לכל, השאלה שהתעוררה אצלי היא מדוע הנושא כל כך חשוב לך שהרי החלטתם להיפרד? מדוע את מרגישה צורך כה עז "לעזור לו"? והאם אין הוא מסוגל להתמודד עם זה לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האקס המבולבל 2

ללי
    24/10/2011

אייל,
    קודם כל תודה על הענות המהירה.
    בתחילה באמת חשבתי שזה איזו שהיא הסוואה לכך שהוא פשוט לא רוצה להיות איתי ספציפית וזו יכולה להיות כיביכול סיבה נסלחת...וזו זכותו שלא לרצות בי.
    אבל הוא אמר שזה באמת עבר לו כמה פעמים לפני שהיה איתי ובשבועיים האחרונים כשהוא לא איתי.אבל לא באופן אובססיבי.
    הדבר היחיד שככה הדליק לי נורה אדומה ,זה שהוא אמר-את יודעת ההורים שלי לא יקבלו את זה בהבנה.וזו כבר אמרה בעלת משמעות.
    ניפרדנו כי רבנו הרבה והוא מאד עדין וקצת הרמתי את הקול ופגעתי בו כשהדפתי את כל ההצעות שלו לגשר על הפערים.עד שמשהו בביטחון הזוגי שלו איתי ניסדק מצידו.
    גם על זה שאלתי אותו אם זה משהו שעבר עליו רק בשבועיים שלפני הפרידה או שזה היה שם הרבה לפני ,והוא אמר שזה רק בשבועיים האחרונים.
    אני רוצה כל כך לעזור לו,כי הוא עבר מספיק בחייו,שניינו עברנו השתלת איברים לפני פחות משנה.
    ועלי הוא סומך.ואני מרגישה שאני חזקה יותר ומעבר לזה,הוא לא הפסיק להיות יקר לי ברגע אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האקס המבולבל 2 - תגובה

איל זק
    24/10/2011

ללי, נשמע שהקשר ביניכם אכן עמוק ורצונך לעזור לו ראוי להערכה. יכול להיות שהוא אכן קצת מבולבל בנוגע לנטייתו המינית ואף חושש. לכן הדבר החשוב ביותר שאת יכולה לעשות, כפי שכבר נאמר, זה להיות לצידו ולתמוך בו ללא תנאי (כפי שעשית). אני בטוח שהוא יעריך זאת מאוד בכל מקרה. כאמור, אם ההתלבטות תימשך ועימה גם החששות, רצוי לפנות לטיפול גיי-פרנדלי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות
    רועי
    24/10/2011

שלום אני רועי ואני כיום בין 22 ויש לי סוגיה שאני רוצה להתייעץ עליה.

אני אתן קצת רקע שאני מאמין שהוא חשוב לפני שאני אשאל את שאלתי.
    בערך בגיל 16 הלכתי לעבוד במקום עבודה...הייתי עובד עם אחד כבן28..
    יום אחד עברה בחורה והבחור שעובד איתי אמר לי שאיבר מינו עומד והיא עושה לו את זה..הוא שאל אותי אם גם לי היא עושה ככה..אמרתי לו שלא, והוא אמר לי "אחי משהו לא בסדר איתך" ומאז קיבלתי חרדה רצינית.

באותה תקופה חיי השתנו...כאחד הנוטה לחרדות..חטפתי את הפצצה של החיים שלי
    בנסיון לשכנע את עצמי יום יום שאני לא כזה ואם אני באמת כזה..במיוחד שהגירוי/טריגר לחרדה הוא היה עצום כי כל אחד או אחת שהייתה עוברת ברחוב הייתי שואל את עצמי אם אני נמשך או לא נמשך ומה מושך אותי באדם הזה..

בהמשך לגיל 16-18 הנושא הזה לא היה עוזב לי את הראש שנים, בתקופת הגילאים הזאת יצאתי עם נשים, הייתי עם נשים, התאהבתי בנשים, אוננתי על נשים..אבל הפחד לא עזב לי את הראש... לא משנה כמה הייתי וחוויתי עם נשים.

בגיל 18 התגייסתי לצבא והייתי מוטרד מדברים אחרים שלמזלי העבירו לי את הפחד הנוראי.
    בראש צלול נדלקתי על נשים, שכבתי עם בחורה בפעם הראשונה בצבא..נהנתי. שכבתי עם עוד בחורות וכו'.
    ומצאתי חברה בגיל 20 שהייתי איתה כשנתיים ותפקדתי.
    הייתי שלם עם עצמי, ידעתי מי אני ומה אני..לא פחדתי מהחרדה הנוראית מהעבר.

לפני כחודשיים פחות נפרדתי מהחברה..חבר שלי שהוא "משיג הרבהה בנות" סידר לי לשכב עם מישהי אחרת לפי בקשה שלי שמאד מאד רציתי לחוות ולראות עולם אחרי הקשר.
    הייתי עם הבחורה, והאיבר מין שלי לא תפקד. ממש לא עמד.

זה הלחיץ אותי מאד. והחרדה מהעבר התחילה לחזור לי. עדיין לא בעוצמה שהייתה פעם.
    כעת זה יושב לי בראש על אש קטנה..אני מרגיש שלא בא לי על אף בחורה בכלל.. לא מושכות אותי אפילו.

אתמול בלילה, חלמתי שאני שוכב עם חבר שלי, ובחלום נהנתי מזה מאד כאילו זה טבעי.
    וזה דיי הלחיץ אותי.

אשמח לדעות בנושא..תודה.

הוספת תגובה

• פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות - תגובה

איל זק
    24/10/2011

שלום רועי
    גבר שמוצא את סיפוקו ונהנה מיחסיו עם נשים, הן ברמה הרגשית והן ברמה המינית - אינו הומוסקסואל (מקסימום ביסקסואל).
    מה שעולה בברור מפנייתך הוא נטייתך למחשבות חרדתיות וטורדניות. העובדה שכל כך הזדעזעת והושפעת ממשפט חסר חשיבות של מישהו שעובד איתך היא סימן לדפוס חשיבה בעייתי, ובטח לא לאירוע "פוסט טראומתי".
    בנוסף, מאירוע כזה או אחר שבו לא תיפקדת, לא ניתן להסיק על נטייה מינית. חרדת ביצוע היא דבר שכיח ובהחלט יכולה לגרום לירידת החשק בחלק מהזמן.
    קשה לברר כאן בפורום את מקור החלום ההומו-אירוטי שלך ועד כמה הוא אכן מייצג משהו אמיתי. לכן אני מציע לך לפנות ולטפל במחשבותיך הטורדניות ואם ניתן אז גם אצל מטפל גיי-פרנדלי שיוכל במקביל לבחון איתך את סוגיית הנטייה המינית שלך.
    אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול שוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הכל

רועי
    24/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איל, אני זקוק לעזרה
    האיש שבפנים
    21/10/2011

איל שלום.
    אנחנו מכירים וזכיתי להיות נמנה בין תלמידיך.
    אינני מוכן לחשוף פרטים מזהים, אך אתה יכול לפנות אלי למייל שלי ואומר לך מי אני.
    במה העניין? בכל מקרה, ייתכן והפרטים הכלליים ישרתו כאן עוד כמה, ולכן אני כותב בפומבי.
    לפני כן, אני פתאום מרגיש שמחה גדולה לגלות שאתה מנהל את הפורום הזה. כבר תקופה מה שאני משוטט ברשת כדי למצוא פורקן למטעני.

לפני כשנה התחלנו אשתי ואני בהליכי גירושין. הרקע- מיני. תקופה ארוכה כבר מלפני המשבר, ובעצם מתחיל נשואינו הסקס היה גרוע.
    למרות נסיונות מצידי לשוחח איתה בנושא, נתקלתי בחומה בצורה!
    ניסיתי הכווול. עד שהחלטתי שאני גורם זעזוע. סיפרתי לה סיפור מפוברק שבגדתי בה.
    וזה גרם ועוד איך זעזוע!!!

עברו הרבה מים רעים בשנה הזו, וסבלתי המון בגלל הצעד (שלדעת הרבה היה מטופש, אבל עובדה שהשיג אתה מטרה) שעשיתי.
    אבל מה שמדיר שינה מעיניי כבר כמה שבועות, זה הכי גיליתי שהיא לסבית!!

היא לא יודעת שאני יודע עליה, אל אני יודע הכווול עליה.
    עם מי היא שכבה, מתי, איך וכו'

העלבון פה גדול ועצום!!! לא רק שאיתי היא לא עושה כלום ב11 חודש האחרונים, ובכלל.
    היא חוגגת עם חברותיה!!! יש לה מין וסקס ואני נרקב!

כסטודנט שלך, חלק מהנשואים שדנו בהם בשיעורים זה חד-מיניים!
    האמן לי, לא הייתה לי בעיה אם היא הייתה באה כמו "גבר" ואומרת לי זו אני!
    הייתי אפילו תומך בה. לא הייתי ולא אסכים שבמסגרת נישואינו היא תקיים יחסים עם נשים, והבחירה בידה לבחור ביני לבין אהבת אישה. אבל לא הייתי כועס ומרגיש פגוע!

אני יודע ומכיר את דעותיך הליברליות, וגם אני זוכר שפעם אחת המשכנו את הדיון בינינו גם כשנגמר השיעור.

אני לא יודע איך ל"אכול": את זה.

אני מרגיש שזה מרוקן ממני את כל האמון שרחשתי לבנאדם במשך 11 שנה!!

אני מפחד שלא אצליח לבנות קשר מחדש. זה מעסיק אותי ימים ולילות ומדיר שינה מעיניי.
    זה השפיע עלי גם ברמה הפיזית מטבע הדברים (חוסר שינה, חוסר תיאבון, כאבי ראש עזים וכו)

פרט קטן/גדול: אנחנו נצאים ממש לפני דיון אולי אחרון. אני יודע שהיא רוצה להתגרש כדי לממש את אהבתה לנשים, ושאין בידה לספק אותי מינית.
    אנחנו כעת בחילוקי דעות מי יהיה המשמורן.
    אני מכיר את דעותיך הליברליות, ואני גם מסכים איתן, ובלי שום קשר למקרה אני חושב שטובת הילדים במקרה שלנו שאני יהיה המשמורן. אני רק רוצה לנסות לגייס את הנושא הזה לטובתי, ולכן אני נמנע בינתיים מלדבר איתה על כך.

אשמח אם תתייחס לדברים, גם כאן בפורום וגם דרך המייל שלי.
    תלמידך

לקביעת תור
    סגירה
    איל, אני זקוק לעזרה

הוספת תגובה

• איל, אני זקוק לעזרה - תגובה

איל זק
    21/10/2011

שלום תלמיד יקר
    הסיפור האישי שאתה מגולל כאן, אינו פשוט כלל וניתן בברור להבין את תחושות התיסכול והעלבון שלך. יחסי אישות תקינים ומערכת יחסים המבוססת על אמון הדדי הם אבני יסוד בכל קשר זוגי. אולם נראה כי נמנעו ממך ב11 שנות נישואיך.
    אני מניח שניסית לזעזע את אישתך בסיפור הבגידה ע"מ לגרום לה לקנא, אולם כעת היא משתמשת בזה לצרכיה - כעילה לבקשת גירושין. אינני יכול לייעץ לך בנושא המשמורת על הילדים וחשוב שתיעזר לשם כך באנשים המתמחים בתחום. יחד עם זאת חשוב לי להבהיר כמה נקודות.
    חשיפה עצמית ("יציאה מהארון") של אדם בעל נטיות חד-מיניות היא צעד קשה ומאיים עבור הומוסקסואלים ולסביות רבים. קל וחומר כאשר סביבתו החברתית של האדם נוטה לשמרנות, אינה רואה בעין יפה את התופעה ואף מוקיעה ולועגת לה. מכאן, שעל אף תחושות העלבון הקשות שאתה חווה, נסה להבין גם את הצד של אישתך ואת החשש שלה להיחשף (אשר כדבריך היה גם מונע ממנה להמשיך ולממש את נטייתה המינית האמיתית).
    מצד שני, ברור כפי שכתבתי שאין נטייתה החד-מינית צריכה לבוא על חשבון מידת הסיפוק שלך מחיי הנישואין וזכותך לחיות חיים נורמטיביים. לכן, הייתי מציע לך לנסות ולגלות יותר אמפתיה לאישתך ולוותר על תחושת העלבון שלך, שעל אף שהיא מובנת, אינה תורמת לך דבר ואף מעכבת אותך.
    מרגע שהבנת שאין יותר סיכוי לעתיד משותף ביניכם, נסה להחליף את תחושות הפגיעות והעלבון ולראות את ההזדמנות החדשה שניתנה לך להתחיל קשר חדש, שיעניק לך הפעם מערכת יחסים בריאה וטובה כפי שמגיע לך ולכל אדם אחר. שינוי זה יעזור לך גם לבסס תקשורת טובה יותר עם אישתך לטובת המשך גידול הילדים ולמנוע פגיעה בהם (וזה חשוב מאין כמוהו).
    החשש משינוי ויציאה לדרך חדשה אכן יכול לעורר בנו חרדות ופחדים. אולם אין הוא סיבה להישאר במקום שלא עושה לך טוב. נראה לי שלאחר 11 שנות "בצורת", מגיע לך שתמצא גם אתה קשר "משביע" ומספק יותר, גופנית ונפשית.
    אני מקווה שעזרתי קצת. אין לי את המייל שלך, אך שלי מפורסם כאן באתר. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישיר במייל זה או בטלפון ונמשיך לשוחח.
    בהצלחה ולהתראות
    איל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה