מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לחדורDDD24/09/2014
יש לי בעיה שכאני וחבר שלי עושים סקס ואנחנו פנים אל פנים אני לא מצליח לחדור, ולפעמים גם כשאנחנו בתנוחות שהן לא פנים אל פנים (דוגי, שכיבה על הבטן), אנחנו משתמשים בחומר סיכה ועושים כל מה שצריך. אני פוחד שאני לא מספק אותו.
יש טיפים איך להשתפר בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לחדור - תגובה
עינת השכל05/10/2014שלום לך DDD, פורום זה לא מתמחה ביעוץ מיני. חשוב שתתקשרו סביב הקושי ותחפשו דרכים משותפות להגברת ההנאה והתגברות על הבעיה. אל תיקח את האחריות רק עליך. מגע מיני הוא ריקוד של שניים וחשוב שתתייחסו כך גם להנאה וגם לקשיים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות מעורבתאמלי23/09/2014
שלום, אני סטרייטית יוצאת למעלה משנתיים עם בחור מקסים ביסקסואל הרבה פעמים דיברתי איתו על התחושה שאני אף פעם לא אצליח לספק אותי באמת מיותר לציין שיש לנו סקס ממש טוב. לפני חצי שנה דיברנו והוא אמר שכן בעתיד הוא ירצה גיוון מיני יחד איתי שנצרף אני לא בעניין הוא חזר ואמר שזה יקרה רק בהסכמתי האם העובדה שאני לא אסכים תגרום לו לבגוד בי עם גברים או נשים אחרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא לא.
Kutaly27/09/2014נתחיל מזה שעצם היותו ביסקסואל לא אומר שאת לא מצליחה לספק אותו.
באופן כללי אין שום קורולציה בין ביסקסואליות לבין צורך בריבוי או גיוון של פרטנרים.
העובדה היא שהוא בחר להיות איתך.
גם זה שאמר שבעתיד הוא ירצה גיוון מיני יחד איתך יכול לבוא דווקא כהתחמקות מהשיחות החוזרות על הפחד שלך שאת לא מספקת אותו.
אז הוא מציב בעתיד לא ידוע מצב שיתכן ואולי יקרה... וגם את זה מציב בתנאי שיהיה בהתאם לרצון שלך.
ולגבי השאלה "האם העובדה שאני לא אסכים תגרום לו לבגוד בי עם גברים או נשים אחרים ?"
שוב, לא.
אם היה רוצה לבגוד, סביר שכבר ימצא את ההזדמנות בין עם בהסכמתך ובין עם לאו.
לסיכום, נראה שאת עסוקה מאוד בפחד מפני בגידה אפשרית וזה לא קשור כלל להיותו ביסקסואל.
בסופו של יום, כאמור, הוא בוחר להיות איתך. רק איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נמשך לגבריםתומר17/09/2014
היי,
אני חושב שאני נמשך לגברים.. מעולם לא הרגשתי ככה... אני בן 27 ועד היום סטרייט לחלוטין.
מה זה אומר אם אני ממש נהנה לראות סרטי פורנו של גברים ואפילו מעדיף את זה על פני נשים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נמשך לגברים: תשובה
ארז ליכטנברג09/10/2016פשוטו כמשמעו, זה אומר לפי מה שהבנתי ממך שאתה מעדיף פורנו גייז על נשים, יש סיכוי שאתה בי, אני ממליץ לך לא לנסות להגדיר את עצמך כהומו או סטרייט או בי בגלל המשיכה שלך שלך לנשים כל השנים ופשוט להתנסות עם גברים בלי הגדרה מסויימת וכשתבין מה אתה תצא מהארון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלמבולבל29/08/2014
שלום,
אני בן 18, מתיימר להיות סטרייט ולחיות ״חיים רגילים״, אך עמוק בלבי אני יודע שאני נמשך גם לגברים.
הכל התחיל כאשר בגיל 13 התחלתי להימשך לחבר הכי טוב שלי, הוא סטרייט לחלוטין ומעולם לא התוודתי בפניו אך בכל מקרה הבנתי שזה לא מציאותי והתגברתי על הפרשה.
מאז אני מבולבל וחושב גם על גברים. המון שנים אני חולם על קשר עם גבר. אני אפילו לא חושב על החלק המיני שבעניין אלא יותר על החלק הרגשי. אני מאוד ביישן ולא מרגיש מוכן להתוודות בפני משפחתי וחבריי על משיכתי לגברים.
חשוב לי לציין שאני ״נראה ומתנהג״ כמו סטרייט ויש לי חברים סטרייטים, לכן אני פוחד שאם אתוודה בפניהם הם יופתעו ויורתעו ממני. בפני משפחתי אני לא מסוגל להתוודות כי אחי הגדול התוודה בפנינו לפני כמה שנים שהוא הומו. אני יודע שמשפחתי תקבל אותי אבל המחשבה על כך שאת הוריי אולי תצער העובדה שיש להם שני בנים הומואים מקשה עליי מאוד..
בשנה האחרונה התחלתי לגלוש באתר בינלאומי שבו אפשר לדבר עם אנשים מכל העולם
ולשוחח עמם בנושאים שונים. נכנסתי לאתר הזה כדי לחפש מישהו שעבר חוויות זהות לשלי ושזקוק לאוזן קשבת בדיוק כמוני, אך לא הצלחתי..
מסקנה- אני מרגיש מאוד בודד.
מעולם לא שיתפתי אדם במחשבותיי וברגשותיי.
מצד אחד אני מבין שכדי להכיר מישהו אני אצטרך לחשוף את עצמי. אני מבין שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אבל קשה לי לפתוח את העניין הזה... אני רוצה להיות אסרטיבי אבל אני כל הזמן ניזון ממה שיחשבו עליי בעניין זה. החברה יכולה להיות מאוד לא סובלנית כלפי אדם.
סיבה נוספת שקשה לי להכיר מישהו היא שאני בא מאזור מלא בסטרייטים.. (ואולי גם באנשים כמוני שתקועים עמוק בארון, אך אין לדעת...).
יש גבול לכמה שאפשר להדחיק ולהתנהג כאילו הכל בסדר.. אני לא נותן לזה לטרוף את דעתי אבל זה מעיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
עינת השכל08/09/2014שלום לך בן 18, צר לי על העיכוב בשליחת התגובה לדבריך וכי השארנו אותך עוד לבד. ראשית אני רוצה לחזק אותך על החלטתך לשתף אותנו בבלבול שלך, שמלווה אותך כבר מספר רב של שנים. אני שומעת בדבריך את הקושי והכובד המלווים שאלות הפנימיות בדבר הנטייה המינית שלך. אתה מדגיש שהמשיכה שלך לגברים היא לא רק בפן המיני אלא גם הרגשי ואתה מעיד על עצמך כביישן וכי הבושה לא מאפשרת לך לחלוק את רגשותייך עם אחרים. עם זאת, אתה כבר כנראה מבין, וטוב שכך, שיש גבול לכמה אתה יכול לחסום חלקים מהביטויי הנפשי שלך. רבים אחרים מרגישים רגשות דומים לך, המעוררים סימני שאלה וקושי. אנשים מתמודדים במגוון צורות כשתקשורת עם הסביבה היא אכן אחת הדרכים המאפשרות בדרך חיובית את תהליך הגדילה וההתפתחות. אני חושבת שאתה צודק ויעזור לך לדבר עם אחרים המתלבטים או שהתלבטו. אבל חשוב שתמצא את הדרך לשתף גם את מי שבסביבה המיידית שלך. חבר, או בן משפחה. אמרת שאתה חושש מהפתעתם, ואולי מדחייה שלהם אותך כי אתה מעיד על עצמך שנראה מאוד סטרייטי. תחושות אלה משקפות גם תגובות אפשריות של הסביבה, אך גם הם גם את הקושי שלך לקבל את עצמך. חשוב שתמצא דרך לעבד קשיים אלה כדי להיות יכול לקבל את כל החלקים של מי שאתה. כמובן שדרך אפשרית היא גם כזו שמערבת אנשי מקצוע למשל טיפול אישי או קבוצתי, או קבוצת תמיכה עם הנחייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
מבולבל מאד14/10/2014אהלן,
הדברים שכתבת מאד נגעו בי. אני בן 24, גם אני מאד מצליח ומתיימר לחיות באושר עם משפחה, אלא - שאני גיי.
הדבר הזה לכאורה, בעולם מושלם, שזו הרי נטייה לגיטימית לא צריך לעכב אותך כלל. אפשר לפתור את עניין הילדים ביחסית פרוצדורה מסוימת שדורשת השקעה אך היא משלמת וכמובן לבנות משפחתיות וזוגיות בריאה.
אלא שהשונות הרבה פעמים מרסנת אותנו ומרחיקה אותנו לשנים רבות. אני ממש מבין אותך. אני כן רוצה לייעץ לך ללכת לטיפול פסיכולוגי, שייתן לך פרופרציות - מה מפחיד, מה כואב, מה נכון לך, איזה קשרים יחזקו אותך ועל איזה אנשים, בהינתן הידיעה על הנטייה המינית, תצטרך לנטוש מאחור כי הם כנראה לא מספיק משכילים או נאורים לקבל שונות ולהכיל אותה.
מאחל לך בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגשחסוי15/07/2014
שלום רב,
אני גבר בן 20 הנמשך לנשים ולגברים,
שכבתי עם נשים ועם גבר אחד,
לאחר ששכבתי אם אותו גבר פעם ראשונה פיתחתי כלפיו רגש עמוק מאוד ואני לא יודע איך לנתק את זה , אנחנו בקשר מידי פעם אבל שנינו יודעים בוודאות שאנו לא מחפשים קשר זוגי עם גבר למרות שהבחור השני נמשך רק לגברים.
לא יודע כל כך מה לעשות נורא קשה לי כי התחברתי אליו ממש והוא בן אדם מדהים, אשמח לעזרה איך לנתק מעט את הרגש הזה וגם לשמור על קשר עם אותו גבר.
אני ממש מתוסכל מזה ולפעמים גם עצוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הודעה קודמת
חסוי15/07/2014בנוסף לכל הרגשתי מאוד נוח עם אותו גבר, בן אדם עם לב של זהב לא יודע כבר מה לעשות :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגש - תגובה
עינת השכל21/07/2014שלום לך. אתה מספר על משיכתך לנשים ולגברים, אולם אם אני מבינה נכון, מירב הקשרים שלך הם עם נשים וכך אתה רוצה שימשיך להיות. עם זאת, הקשר שאתה מתאר עם הגבר האחד, כנראה החל כמיני, אך התפתח, מבחינתך, למשהו רחב הרבה יותר. כאן נשמע שמופיעה המצוקה והבילבול שלך. ישנה בהירות של שניכם כי אינכם מעוניינים בקשר זוגי, אך אתה גם מרגיש חיבור רגשי רחב אליו. האם הרגשת כך כלפי חברים גברים (ללא קשר מיני) שהיו לך בעבר? האם התחושה כאן היא יותר של התאהבות ולאו רק חברות? אם כן, הרי ששאלתך היא כיצד להעביר התאהבות לפסים רחוקים יותר רגשית של חברות וזו מלאכה לא פשוטה. האם אתה עסוק רק ברצון לנתק מעט את הרגש, או האם ישנן גם תהיות על עצם משמעות התפתחות הרגש העוצמתי כלפי גבר? אתה מוזמן להמשיך לשתף. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
חסוי21/07/2014שלום לך ותודה על תשובה.
לא הרגשתי קשר רגשי אף כלפי חברים או גברים אחרים, רק משיכה מהבחינה המינית.
במקרה הזה עם הגבר ששכבתי איתו הרגשתי משיכה עצומה ונהנתי מכל רגע וכשחזרתי הבייתה הרגשתי בלבול עצום ורגש חזק מאוד כאילו אנחנו מכירים שנים.
אני רוצה לנתק את הרגש כי זה נורא מקשה עליי וגם ישנן תהיות לגבי לגבי התפתחות הרגש כלפי גבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה - תגובה
עינת השכל28/07/2014דבריך מבהירים את המורכבות הרגשית של מה שקורה בנפשך. אתה בעיקר אומר שמשימתך היא לנתק את החיבור הרגשי המפתיע שאתה מרגיש. זו משימה קשה, שלא בטוח שתצליח לעמוד בה תוך המשך הקשר עם הבחור. ברמה הרגשית חשוב שתשאל עצמך האם יש כאן תחושות שאתה רוצה לבררן לעצמך (בלי קשר לבחור עצמו), או שאתה מעוניין להמשיך את חייך כפי שהם כרגע, או היו עד המפגש עם הבחור ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וידויאמא09/06/2014
אז לפני שעה בערך הילד בן ה 18 שלי התוודה בפניי שהוא הומוסקסואל. אני מודה שידעתי זאת לפני שהוא בכלל ידע מה זה. חיבקתי אותו ואמרתי לו שאני מאה אחוז איתו וזה באמת ככה ועדיין למרות שחשדתי כל הזמן הבטן שלי עדיין מתהפכת והראש לא מפסיק לחשוב... אני אוהבת את הילד הזה יותר מהחיים עצמם ועדיין הוידוי שלו הרעיד לי את הנשמה. רק משתפת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זקוק ליעוץ...מבולבל מאודsomeone31/05/2014
אוקיי... אז מאיפה להתחיל...
כל חיי נמשכתי לנשים, לא פעם אחת היה לי איזשהו רצון אחר בעניין, כל זה היה נכון עד לפני כשנתיים כאשר גלשתי באינטרנט נכנסתי בזמנו בטעות לאתר של נשיםגברים... קוקסינלים, תחילה זה לא משך אותי אבל מסיבה לא ברורה זה מאוד סיקרן אותי ויצא ככה שבפעמים מאוד רחוקות הייתי ככה גולש באתרים של קוקסינלים וזהו, כאשר הייתי רואה אחת במציאות לא היה לי שום רצון או משיכה לממש את הפנטזיה שנבנתה לי בראש, אבל לפני כמה ימים יצא סיטואציה שחזרתי לבד ממסיבה ופגשתיבדרך הביתה אחת... מהפה לשם היה מה שהיה , אני אומנם לא בטוח ב100 אחוז שבאמת מדובר בקוקסינל מיכוון שלא ראיתי או הרגשתי משהו שונה מאשר כל אישה אחרת ( מציין שהייתי גם שתוי מאוווד) אבל עכשיו אני נתון ברגשות מבולבים, אני לא חושב שאני באמת נמשך לזה ואני חושב שאני רק הייתי צריך להוציא אתזה מהמערכת, אבל יכול שאני מדבר מפחד.. אני גם לא יודע איפה להציב את עצמאי בחברה עכשיו.. הסיטואציה הזאת הופכת אותי לאחד מהקהילה? אני אשמח מאוד לעזרה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול להבין את הבילבול
Kutaly02/06/2014בין סטרייט וקוקסינל ומה הופך אותך לחלק מה"קהילה"?
בוא נעצור לרגע. עזוב את ההגדרות.
תתחיל מלחשוב מה באמת מושך אותך?
אחרי זה תחשוב אם בכלל צריך את כל התויות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקנא בך, הלוואי והייתי מכיר אחת
ג'ינו03/06/2014רק אני לא יוצא לי להכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת קרום המוחפיטר13/05/2014
שלום רב,
לאחרונה קראתי כתבה שעסקה בסיכויים גדולים יותר של הומוסקסואלים להידבק בדלקת קרום המוח. הכתבה עסקה באזהרה לנוסעים לניו יורק ובהמלצה לקבל חיסון. האם ידועים למישהו פרטים על כך וכמו כן, כיצד ניתן להתחסן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת קרום המוח - תגובה
עינת השכל16/05/2014שלום פיטר, להלן תשובת ד"ר גל וגנר קולסקו מהמרפאה הגאה בגן מאיר-
" לאחרונה עקב עליה בשכיחות של דלקת קרום המוח החיידקית במספר איזורים בארה"ב בקרב גברים המקיימים יחסי מין עם גברים יש המלצה לבצע חיסון למי שמתכנן נסיעה לאיזור. המקומות הרלוונטים הם ניו יורק ולוס אנג'לס. בפייסבוק של "כללית גן מאיר" אנו מעדכנים בנושא מידי פעם , מומלץ לעקוב ולהתעדכן.
את החיסון ניתן לקבל מכל רופא/ת משפחה בישראל או במרפאות המטיילים. ״
תודה לד"ר גל וגנר קולסקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאנונימית11/05/2014
שלום,
אני בחורה בת 24 ויש לי תחושה שאני נמשכת גם לנשים.
תחושה זו מלווה אותי בערך מגיל 12. המקרה הראשון היה עם המחנכת שלי,
בהתחלה לא הרגשתי כלום אבל כאשר היא התחילה להחמיא לי וליזום קשר{לא מיני}
אלא יותר שיחות עומק התחלתי לפתח סוג של משיכה מינית או רגשית{ראוי לציין שהיא נשואה באושר} והתחושה הייתה חד צדדית כלומר הייתה בראש שלי, אבל ככל
שהיא החמיאה יותר כך התפתחה אצלי התחושה יותר שהיא גם בקטע. בסופו של דבר
התעלמתי ממנה כי חשבתי שככל שאני אראה אותה פחות כך התחושה תיעלם אבל זה רק עוד יותר הכאיב לי ונאלצתי לעזוב את התיכון. את המקרה הזה ייחסתי לגיל ההתבגרות ואמרתי לעצמי שזה אופייני לגיל. לאחרונה קרה לי מקרה דומה עם המרצה
לאחר שקיבלתי ממנה מבטים{בוהה}, והיא מנסה להתקרב וללטף{לא נגיעות מיניות}
שוב החלה התחושה הזו של המשיכה.היה עוד מקרה נוסף דומה.ראוי לציין שהתחושה הזו לא קרתה לי עם חברות בנות גילי אלא תמיד עם נשים שמבוגרות ממני ב 25 שנים ובדרך כלל מורות . יכול להיות שזו משיכה רגשית ולא מינית על רקע מערכת יחסים לא הכי טובה עם אימי וקשר עם אישה עונה על צורך רגשי.יש לי מספר שאלות:
האם ישנה משיכה רגשית בין נשים ולא בהכרח מינית?
2. האם כאשר אישה מחמיאה לאישה, מעיפה מבטים לעיתים נוגעת זה בהכרח מעיד על שהיא בקטע או שפשוט יש אנשים שתוך כדי אינטרקציה הם נוגעים.
3. כיצד עליי לנהוג על מנת לברר את העניין פשוט לגשת ולשאול האם היא בקטע? ומקסימום אקבל תשובה שלילית וכך ארגע בעצמי
אודה לעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
עינת השכל20/05/2014
שלום לך, סיפרת מעט על חייך ועל שנים רבות של משיכה לא ברורה שלך לנשים מבוגרות ממך. את מספרת שאת מבולבלת ושואלת כמה שאלות חשובות עליהן אנסה לענות בקצרה.
ראשית אומר שבהחלט יכולה להיות משיכה רגשית בין נשים שאינה כוללת משיכה מינית. כחלק מכך יכול להיות מגע שאינו מרמז על משיכה מינית, או כוונות כלשהן בכיוון. כמובן, שיכול להיות גם אחרת וכי המגע מעיד על עניין ומשיכה. באשר לשאלתך המעשית, הרי שאפשר בהחלט לנקוט בדרך הישירה ולשאול ולהיות מוכנים לתשובה משני הכיוונים. עם כל זאת אוסיף גם, שאני מבינה ממך שלא ברור לך הבסיס שלך לתחושותיייך. לברר את זה, לא פחות חשוב, מאשר לבדוק במציאות מה מרגישה האישה האחרת. את אומרת שיכול להיות כי מערכת היחסים שלך עם אימך קשורה לבלבול שאת חווה עם נשים מבוגרות ממך. זה אכן יכול להיות קשור, אבל לא בהכרח. גם יכול להיות שהנטייה המינית שלך היא להעדפת נשים, או תהיי פתוחה לשני המינים. כל האפשרויות טובות ולגיטימיות באותה המידה. חשוב שתמצאי מקום בטוח לברר את השאלות הללו בתוכך, במקביל לרצון לבחון אותן במציאות מול האישה המתאימה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרייט לא סגורקובי07/05/2014
היי אני בן 24 ורק לאחרונה התחלתי להימשך לאיבר מין גברי
לא נמשך לגברים לא לפנים לא להתנשק
רק לאיבר מין וחושב על זה די הרבה
עד עכשיו הייתי רק עם בחורות והייתי רוצה לראות איפה אני עומד ופשוט להיפגשעם מישהו סטרייט שמרגיש כמוני או מישהו שהוא הומו שלא סגור על עצמו למפגש מאוד פתוח שנשוחח ונראה לאן זה מתקדם
איזור השרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרייט לא סגור - תגובה
עינת השכל07/05/2014שלום קובי, אם אתה מעוניין בעזרה מקצועית בכדי להבין את העניין שלך באבר מין גברי והאם הוא קשור לנושאים של נטייה מינית, או שאתה מעוניין בעזרה ותמיכה מילולית מחברי הפורום באשר להתלבטויות ושאלות בנושא של משיכה לגברים או לנשים וכדומה, אתה כמובן מוזמן לכתוב פה ולפרט את מחשבותיך ורגשותך. עם זאת, הפורום הזה אינו מיועד למציאת פרטנרים למפגשים מיניים מסוג זה או אחר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה למצוץ לחבר של אחאנונימי03/05/2014
חבר של אח שלי רוצה להשאיל ממני איזה קומיקס ואני חשבתי על משהו שאני רוצה בתמורה להיזדיין איתו אבל הוא סטרייט במסיבה שעשינו בבית הוא היה שם כולם הלכו לחדר שלי ושל אח שלי והוא נשאר בסלון ישן והייתה לי הזדמנות למצוץ לו ולא עשיתי את ואני מצטער על זה מאז אני חרמן עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
BLAZE06/05/2014הייתי מעונין לעשות איתך סקס :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך ייעוץ בנוגע לנטייה המיניתטל14/04/2014
שלום, אני נער בן 15.9 (עוד מעט 16), בכיתה י' ואני רוצה לספר שמאז גיל 12/13 אני מרגיש משיכה לבנים. כשכל זה התחיל היה לי מאוד מאוד קשה.. אני הייתי בדיכאונות לגבי זה כי לא רציתי להיות הומו ורציתי להימשך לבנות כמו כל הילדים והחברים שלי אבל זה לא ככה.. אני מנסה להסביר פה את עצמי ולא כ"כ מצליח. ככל שעברו השנים אני פחות נלחם עם עצמי ויותר חי את חיי היום יום שלי וכאילו לא מתייחס לזה יותר מדי אפילו שזה דבר שהוא מהותי בחיים שלי. אני יודע שלהיות הומו זה נורמלי וטבעי אבל אני לא מרגיש ככה.. אני מרגיש שונה וכל פעם אני עם השקרים האלה תמיד כל הזמן שאני לא כזה למרות שאני יודע שאני כן כזה אבל מה לעשות שאני לא יכול לבוא ולספר לכל העולם שאני כזה. בשנתיים האחרונות סיפרתי ל-6 חברים/ידידות את ה"סוד" הזה והם ניסו קצת לעזור לי (כמובן ללא הצלחה) כי הצלחתי להיפתח אליהם ולהיות הכי פתוח איתם. בשנתיים האחרונות היועצות שהיו לי בחטיבה (עכשיו אני בתיכון) ניסו לעזור לי בעניין הזה (לא אני סיפרתי להן כי לא חשבתי בכלל על האפשרות של ללכת ולספר להם את הדבר הזה אבל זה נודע להם מחבר שסיפרתי לו שניסה לעזור לי וחשב שהיא תוכל יותר ומאמא שלי שבאותו הזמן ידעה על בלבול בנטייה המינית שלי מאתרים שהיא ראתה שנכנסתי אליהם). אני לא יכלתי לשתף פעולה עם היועצות כי לא הצלחתי להיפתח איתן. בכל זאת זה נושא שלא קל לבוא ולדבר עליו עם אנשים מבוגרים בטח שלא עם היועצות בביה"ס שלי. אני בשנה האחרונה חשבתי על כל הקטע של לספר את זה להורים ולמשפחה ובאמת שזה לדעתי הדבר הכי קשה בעולם למישהו שהוא כזה כי המשפחה שלי כמו כל משפחה מצפה מהילדים שלה להתחתן וכמו כולם ואני חושב שזה כמו לבוא ולהגיד להורים שלי "מצטער אני לא מתחתן כנראה שילדים ממני לא תקבלו ולא תהיה לי אישה כמו לכולם". זה קשה ואני לא הצלחתי אפילו לחשוב על האפשרות לדבר על זה עם ההורים שלי. אני גם בשנה האחרונה חשבתי שאולי זה לא סגור, אולי אני לא כזה ואני רק בתקופה של בלבול ושאני עוד לא יודע לגמרי לגבי הנטייה המינית שלי אך ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מרגיש שזה מה שאני ושזה לא הולך להשתנות. אני גם בשנה האחרונה התחלתי להרגיש חיבה ואולי אפילו התאהבות בשתי בנות (אחת ביוני האחרון והשנייה בפברואר), חשבתי שזה אולי בלבול בנטייה המינית שלי ושהרגשות שלי "מתעתעים" בי או משהו אבל באמת למשך תקופה קצרה של איזה שבועיים וחצי משהו כזה הרגשתי שאני מאוהב בכל אחת מהבנות מתי שהרגשתי לכל אחת מהן.
סליחה על האורך, אני אשמח לקבל עצה או משהו שיעזור לי להרגיש יותר טוב לגבי הזהות המינית שלי. תודה,טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריך ייעוץ בנוגע לנטייה המינית - תגובה
עינת השכל20/04/2014הי טל, אתה מאוד אמיץ בכך שאתה מנסה להבין את הבלבול שלך ואת היותך מרגיש לא טוב לגבי הנטייה המינית שלך. מנסה לעשות משהו עם הרגשות והמשיכה שאתה מרגיש כבר כמה שנים, ביחד עם תפיסות סטראוטיפיות תרבותיות שאתה נושא בתוכך בקשר להומוסקסואליות. אתה יודע להגיד שלהיות הומו זה בסדר ונורמלי, ואתה צודק בכך לגמרי! אבל אתה גם לא מרגיש כך. הניגוד הזה הוא תוצאה של הסביבה בה גדלת, שלמרות שינויים והתפתחות, יש בה עדיין גם הרבה תפיסות שליליות בקשר לנטיה מינית. אתה מספר שפנית לחברים וששוחחת עם יועצות ואם הבנתי נכון גם אמא שלך יודעת, אך זה לא לך עוזר מספיק. נסיון לדבר ולא להשאר לבד הוא קריטי עבורך טל ויכול להיות שבנקודה זו הדבר שיתאים לך זה לפנות לטיפול. לא כי משהו בך לא בסדר, אלא כדי למצוא מקום עוד יותר בטוח ללמוד להרגיש טוב עם מי שאתה. וגם, אם יש לך ספקות בקשר לנטייתך, אז לבדוק אותם. ישנם גם ארגוני נוער כמו איגי, או הקו של יש עם מי לדבר. אם אתה לא יודע עליהם אתה יכול לקרוא עליהם. הכי חשוב טל, אל תשאר לבד עם הבלבול והקשיים ונסה למצא מקום שיהיה לך בו נוח ובטוח למצוא את דרכך. אם תצטרך עזרה במציאת מקומות מתאימים לטיפול אתה מוזמן לפנות שוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אני יכולה להכיר בת זוג?אלמונית08/04/2014
שלום אני בת 24
מאוד קשה לי להכיר בחורות כי אני נשית נורא... לא רואים עלי אפילו לא מעט
כל בקשרים שהיו לי היו מפה לאוזן או דרך חברה או סתם צירוף מקרים
רציתי לשאול
האם יש ברים מיוחדים מומלצים? פורומין? איך אתן מכירות בנות?
אשמח לתשובות
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה מקומות
Kutaly28/04/2014קודם כל, יש את העולם הוירטואלי עם המון אתרי הכרויות ואפליקציות שונות שמאפשרות לך לחפש נשים שמחפשות נשים וככה להכיר.
חוצמזה יש מועדונים ובארים גאים, צריך רק למצוא את זה שקרוב אלייך.
אם את לא בארון אז תוכלי גם להתייעץ עם חברים וחברות קרובים, אולי מישהו מכיר מישהי שתתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה להכיר בת זוג? - תגובה
עינת השכל17/09/2014שלום לך, קיבלת כמה התייחסויות מתאימות ועוזרות לפנייתך. אוסיף רק, כי חשוב שתרגישי בטוחה ומתאימה כפי שאת. הדרך בה הנשיות שלך מבוטאת אינה מנוגדת לנטייתך המינית בשום דרך שהיא. הדרכים לחיות נשיות הן מגוונות ורבות ויש מקום וביטוי לכולן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקבל את עצמי להיות מאושר-לזרוםברבור02/04/2014
אהלן- בן 37, התחלתי עם גברים לפני שנתיים תכלס אבל כנראה מדחיק זאת מגיל צעיר מאד. כנראה כי הגעתי ממשפחה שאומנם פתוחה אבל לא היה לי מקום להתעסק עם עצמי ולחשוב על זה ברצינות. כל החיים ניסיתי מערכות יחסים עם נשים אבל מצאתי עצמי לא נמשך!! משתעמם!! מנסה בכח, אוהב אבל לא מחבר תכלס. לגברים אני מתחבר רגשית יותר וכעת אין ספק שגם מינית. נפתחתי והכרתי, התחבטתי קשות יום יום עד שהגיעו מים עד נפש ויצאתי מול 4 החברים הכי טובים וסטרייטים שבעולם , מהארון. התאהבתי בצעיר בן 20 העפתי אותו מהבהלה , גיליתי שאני מתאהב, לא הרגשתי את זה שנים. התאהבתי שוב בבן 21 אחר והברחתי אותו כי הוא צעיר, כי אני בארון וכל מיני סיבות שחבל עליהם. עכשיו הלבכואב על כל אחד ששלחתי , לא מוצא את עצמי, מתכנן לצאת מהארון ההחלטה האם זה זה? האם זה נכון? אבל יש לי צורך בחופש!! וכואב לי מה שיחשבו עליי....וכן אני הומו, מקבל את עצמי ....ומתחרט וכך הלאה.
מה שאני בטוח - זה כבר לא בחירה שלי...
מה הלאה....? אוהב את עצמי, לא מקבל, בדיסוננס גדול , בודד כי זרקתי את האהובים עליי, מה אני כזה פחדן.?? תודה לכם אהובים (נכתב בספנטניות ואמפולסיביות זריזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבל את עצמי להיות מאושר-לזרום - תגובה
עינת השכל10/04/2014שלום לך ברבור, נשמע שהתחלת בשנתיים האחרונות לשחרר חלק גדול מזהותך שהיה חבויי במשך שנים. חבויי מהעולם לגמרי, וחבוי מעצמך כנראה רק חלקית. בשיחרור שכזה יש חלקים טובים, האפשרות לחוות את עצמך ואת החיים בצורה מלאה יותר, אך ישנם גם קשיים, פחדים וכאבים. אתה מתאר בכתיבתך את השניים. הדרך להתמודד עם הקשיים והפחדים משלבת בדרך כלל גם את ההתנסויות עצמן וגם את העבודה הנפשית המורכבת הכרוכה בכך. להרשות לעצמך לאהוב ולהיות נאהב יכול להיות קשה וכרוך בשיחרור נפשי נוסף של הבנתך וקבלתך את הנטייה המינית שלך. מילותך מספרות את הדרך המשמעותית שאתה מצוי בה. נסה להרשות לעצמך עוד ועוד צעדים שם ויציאה מהארון בפני חברים היא בהחלט חלק חשוב שיכול לפתוח בפניך עוד מקומות תמיכה וחיזוק. כפי שכתב לך בר אנחנו לא יודעים איך נחוותה עבורך השיחה עם ארבעת חבריך. עם זאת, מקומות תמיכה וחיזוק אתה יכול למצוא גם בתוך הקהילה הלהט״בית עצמה כפי ששמעת מבר. ככל שתמשיך בדרך תוכל גם להרשות לעצמך גם לפחד פחות ולא להבריח בני צזוג פוטנציאליים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוק לעזרה בעצה חשובהאליהו יפרח26/03/2014
שלום לכולם יש לי שאלה...
יש לי חבר שתמיד היה איתי בקטע והיינו זורמים פה ושם... ויום אחד הוא התחתן... ועדיין היינו ממשיכים למצוץ אחד לשני וכאלה ופעם אחת גם שכבנו אפילו.. הוא נשוי כבר שלוש שנים ובשנה וחצי האחרונות הוא כזה לא הכי מגלה נכונות ושנה וחצי לא עשינו כלום ואני בא אליו הרבה ואנחנו חברים מאד טובים! ואני חםםםם עליו אשש אפילו רק למצוץ לו בלבד. איך אני חוזר להזרים אותו בלי לצאת דפוק עם פאדיחה. האם הוא מחכה שאני זה שיתחיל או שפשוט הוא עזב תקטע? איך אוכל לדעת? לא כזה היינו מדברים על זה פשוט היינו זורמים בכיף... אה.. אנחנו בני 23 עוד מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוק לעזרה בעצה חשובה - תגובה
עינת השכל31/03/2014שלום אליהו, אתה מספר על חלק ממערכת היחסים שהיתה לך עם חבר טוב שלך. מספר שהיה גם מגע מיני שהיה כנראה מתאים ונעים לשניכם. איני יודעת אם אתה נמצא כיום במערכת יחסים כלשהי, אבל החבר שלך כן. הוא נשוי כבר תקופה לאישה וכנראה שדברים השתנו עבורו. אי אפשר לדעת מה בנפשו של חברך. דרך אפשרית לבדוק מה קורה היא לנסות לשוחח איתו בישירות ובכנות. כך תוכלו, גם עם הפרק המיני בינכם כבר לא מתאים לו, למצוא דרך להמשיך את החברות ואתה תצטרך לקבל את השינוי, יהיו סיבותיו אשר יהיו. אם לא תוכל לכך, ישנה גם אפשרות שהיא ודאי כואבת, לסיים את הקשר בינכם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)